מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
הלוח הקודם שלי הוא של ABIT ואני מאוד מרוצה. מישהו ערך היכרות עם הלוח הספציפי הזה? ממליצים על לוחות אם טובים יותר במחירו (בסביבות ה 1050 ש"ח).
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
1.עם נשפך לי על סטיק אחד סירופ(אל תצחקו אבל הוא פשוט היה בחוץ וזה קרא..) ונקיתי אותו טוב עם מים ומתלית ..אני יכול להחזיר אותו בחזרה ללוח? 2.ההבדל בין DDR2 556 לDDR2 667 בכלל לא יורגש במשחקים ובגלישה במחשב נכון?הבנתי שההבדל קטן ממש
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי זיכרון Kingston DDR מחנות לא ממש מוכרת באינטרנט. וקיבלתי את: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg שמתי לב שהלוגו של הזיכרונות זה "K" בסגול, שעשיתי חיפוש של תמונות של הזיכרון הזה בשום מקום לא ראיתי כזה לוגו, באף זיכרון של KINGSTON, וגם הזיכרונות הקודמים שלי לא נראים ככה, האם זה אומר שזה מזויף ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 6k והוא לקח את השילוב הזה... האם יכולהל להיות בעיה עם השילוב הזה או שזה בסדר תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מחפש לוח אם במחיר נמוך ככל האפשר לצרכי משחקים אינטרנט וכו אין צורך הכרטיס מסך OB יש לי כבר כ.מסך שני הדברים הכי חשובים לי הם יציאת S\PDIF והשני שקצת פחות חשוב הוא טמפ' לציפסט של הלוח אם תודה מראש לכולם!!! עריכה: לא מבצע OC
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה זה רק 159 FERQUNCY? זה טוב ?... כמה זה צריך להיות? http://img411.imageshack.us/img411/537/dddlg6.jpg
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, בהמשך לדיון הזה אני מחפש המלצה ללוח וזכרונות מומלצים לOC, שיוכלו לעזור לי למתוח את ה-i5 750 לכמה שיותר רחוק. האם הלוח והזכרונות שבחרתי שם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זיכרונות rdram של 128 כל אחד ואני רוצה להוסיף עכשיו אני לא יודע מה לקנות? אם אתם יכולים להביא לי המלצות אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
מחפש זכרונות, DDR3, הכי איכותים שיש (גם מבחינת OC וגם מבחינת קירור ויציבות), ועם המהירות MHZ הגבוהה ביותר. כמו כן,בגלל חלונות VISTA וכול זה, מעדיף בקיט של 4 ג'יגה.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להחליף מעבד ושתי האפשרויות שלי הן Intel Core 2 Quad Q-8200 2.33Ghz 4MB 1333Mhz Intel Core 2 Duo E-8400 3..0Ghz 1333Mhz 6MB אין לי מושג במה לבחור, אני רוצה מעבד שיהיה חזק בשביל משחקים ובשביל שיריץ מהר תוכניות במחשב. תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 828 צפיות
-
-
במקרה היום נכנסתי לבדוק אם יש עדכון ביוס ובאופן מפתיע לפני כמה ימים גיגה בייט התחילו לשחרר ביוס UEFI למגוון לוחות Z68. ההבדל בין הביוס הישן ל- UEFI די מורגש! המחשב עולה הרבה יותר מהר (לא "נתקע" בשלב של זיהוי דיסקים). אח"כ יש את עניין הממשק הגרפי שהוא מאד נוח ויותר "נקי" בעין. ניתן לעבוד עם העכבר ובנוסף הכניסו פיצ'רים חדשים שקשורים למעבדי Ivy Bridge שכן הרבה דגמים של Z68 קיבלו תמיכה במעבדים החדשים באמצעות עדכוני ביוס קודמים. העדכון מביוס לגאסי לביוס UEFI לא נעשה דרך BIOS@ וגם לא דרך QFLASH! זה פשוט לא עובד! צריך להוריד את הביוס מאתר של גיגה בייט ואז להכין דו"ק שהוא BOOTABLE לדוס. השתמשתי בתוכנה שנקראת FLASH BOOT. אחרי שהדו"ק BOOTABLE צריך להעתיק את הקבצים של הביוס (לפ…
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420 כדאי לקנות אותם או שיש יותר טובים במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
היי, אני אקנה בקרוב מחשב חדש שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה / אפליקציות. הוא לא מיועד לגיימינג ככה שאני לא קונה כרטיס מסך, אולי בעתיד. אני משתמש בonboard. המעבד שהכי נראה לי הוא Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray לוח אם Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מארז Antec VSP-5000 ATX Mid Tower Black Case No PSU עכשיו השאלות שלי- 1. איזה קירור כדאי לשים? האם יש צורך במאוורר נוסף חוץ מהקירור למעבד? (יש 2 כוננים קשיחים,אחד רגיל ואחד ssd) 2. איזה זכרון לקנות? יש הבדל בין g-skill, kingston, crucial וכו' 3. האם יהיה אפשר לצפות בסרטי HD בצורה נורמאלית? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב, הלוח אם אצלו בבית כבר הוא עכשיו מחפש איזה זכרון לקנות, עם לוח כזה ומעבד 3000+ VENICE הוא רוצה לעשות OC כמובן והוא מחפש זכרונות. הייתי הולך ישר על הG.SKILL PC4400LE TCCD אבל המחיר אייאיאי המחיר מישהו יודע על זכרון שיעלה עד 1400-1500 ש"ח שיתן אחלה ביצועים בOC (לא מחפש לשבור שיאים או משהו אבל משהו מכובד) ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה זמן שקלתי לקנות זיכרון , עכשיו שהמחשב לעיתים קרובות מעיר לי על virtual memory low , ואפילו שכל פעם הוא מעלה אותו ( זה עומד על ג'יגה עכשיו ) זה די מטריד ומרגישים שהמחשב נהיה יותר איטי . אני משתמש בהרבה תוכנות שזוללות זיכרון , emule , bittornet לרוב אני גולש עם מספר אקספלוררים . יש לי 256 מגה pc 3000 של קרוסייאר , ולוח epox 4g4a+ , רציתי את עזרככם בבחירת כמות הזיכרון ( אני רוצה לדעת אם כדאי לוותר על הvirual ) וסוגו ( אני קונה ksp ) . תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש לי 133mhz ואני רוצה לשים זיכרון חדש אז רציתי לשאול אם אני חייב לשים 133mhz או שאני יכול לשים י256mhz ולא תיהיה בעיה (רשום לי שיש לי ddr-sdram הדגם של הלוח אם שלי הוא model: D845EBG2 תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
האם לכל לוח אם יש מערכת בקרת טמפרטורה של המעבד + כ.מסך? ואם זה לא מגיע בתוכנה נילוות ללוח אם האם ניתן להוסיף לכל לוח אם של כל חברה? או שזה תלוי בלוח אם עצמו? ועד כמה זה מדוייק? כנל גם למהירות של המאוורר לגביר מהירות ולהוריד.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
http://ksp.co.il/main.php?uin=4321 http://ksp.co.il/main.php?uin=4320 יש עוד מישהו בארץ שמוכר את זה ? עריכה : לא מצאתי שם שום תמיכה בDDR3 : Memory 1. Supports DDR2 1066*/800/667/533 memory 2. Dual Channel architecture supports up to 8GB by 4 DIMM slots אה, הנה, מצאתי גם אחד בSKY-PC : http://www.skypc.co.il/pl_product~39214~10~0.htm
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם בקרוב אני הולך ליקנות מחשב חדש ואני רוצה המלצה ללוח אם אני הולך להרכיב בו מעבד Q9450 וכרטיס מסך 9800GTX (אחרי כמה חודשים אני יוסיף עוד אחד ) אני רוצה שהיה לו תמיכה ב SLI ואני הולך לעשות OC מיפלצתי ממולץ שהיה לוח של ASUS האים שווה לחכות לצ'יפסט P45 או של NVIDIA
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אתכם, מתי צפויה להיות הורדת המחירים בארץ? הבנתי שהורדת המחירים תיהיה ב 29 ל-8 אך בארה''ב למישהו יש מושג מתי זה יקרה בארץ? תודה!
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום! איך אני מאמת שה- NF7-SL החדש שלי הוא באמת REV 2.0 כמו שהזמנתי???? תודה וחג שמח!