עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asaff74,

שלום לחברי הפורום אני רוצה לשדרג את המחשב שלי רק בקניית לוח אם ומעבד וכבר אני 4 שנים לא כול-כך מבין כבר מי נגד מי בעולם המחשבים מה יותר שווה היום וטוב INTEL או AMD

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by sbhtkK7,

Vision x2 Dual Core A4-3400 http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ניסיתי לחפש בפורום ולא ממש מצאתי דיבורים על זה (ועוד יותר מוזר שבכל פעם שכתבתי אותם בסדר אחר מצאתי דברים אחרים) השאלה שלי אם יש הבדל ביצועים בין שני הצ'יפסטים ? אני טועה או ששניהם תומכים בזכרונות DDR 333 ועוד שאלה: איפה מבחנית ביצועים משתלב הSIS 645X (או משהו כזה, זה שASUS P4S533 מבוסס עליו) בינהם או מעליהם או מתחת

4. Started by Dude29,

שלום, מקווה שפתחתי בפורום הנכון ואם לא מבקש מאחד המנהלים להעביר בבקשה למקום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: אני מבצע סוף סוף הזמנה למחשב חדש האם אני יכול לחסוך את דמי ההרכבה בסביבות 170 ש"ח ולהרכיב בעצמי? הנסיון שיש לי הוא בהרכבה לאחר פירוק שביצעתי לצורך ניקיון, של כל הרכיבים - עד מצב של מארז עם לוח האם+מעבד. האם תהיה לי בעיה להרכיב לוח אם למארז בתול ולא אסתבך עם הרכבת המעבד וכו'? פשוט ב170ש"ח אני יכול להשקיע בשדרוג קל ברכיב אחר. תודה ומקווה לקבל תשובה במהרה לצורך ביצוע ההזמנה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by royiz,

יש לי דף השוואה בין מעבדי אינטל שונים ואשמח להסברים על תכונות שונות שאני לא יודע מהם... 1. MULTY-BUS 2. SMT 3. L1,L2,L3 CACHE למה 3 זכרונות קאש? 4. CONNECTIVITY 5. DATA RATE GT/S 6. TDP 7. MANUF.PROCESS 8. CHIPSET 9. TIMING [ http://img90.imageshack.us/img90/7599/infolt.pngתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dor9,

היי, האם זיכרונות שפועלים במתח 1.35V יעבדו על לוח האם Gigabyte GA-H87M-D3H ? קישור ל-specs של לוח האם. דוגמא לזיכרונות: http://www.crucial.com/store/partspecs.aspx?imodule=BLS2K4G3D1609ES2LX0 תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by 1511,

יש לי 7VRXP כאשר התקנתי את הדריברים ללוח האם הופיע לי אפשרות "במחשב שלי" כ עוד הרדיסק שהשם שלו הוא "removabel disk" או משהו כזה מה זה??????? ואם אתם מקירים עוד אופציות טובות שיש ללוח הזה אז תגידו ותגידו הכל !!!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לקחנו לסיבוב את אחת הבחירות השפויות והמאופקות ביותר בעולם של תושבת ה-LGA1200 וערכת השבבים Z490 לכתבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני צריך לוח שיחזיק 2X9800GTX או 2X8800GTS, ומעבד Q9300/9450 לביצועים גבוהים במשחקים, ואם זה כדאי לעתיד גם DDR3. אני לא מבין כל כך מה ההבדל בין הציפסטס השונים: P35, X38, X48, 750i, 780i. ורציתי לדעת מה הכי כדאי ולמה. עכשיו, אני לא בטוח בזה, אבל אולי מתוכנן OC למעבד או לכרטיסי מסך בעתיד, ובכל מקרה עדיף שאני אקח לוח שיאפשר לי את אופציה כזו. הבנתי שה-p5N-D לא מתאים ל-OCבגלל הציפסט שלו 750i. עוד לוחות ששמעתי שהמליצו עליהם הם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L וה-ASUS P5N-E. דרישות נוספות: כמה שיותר חיבורי PCI-E/יציאות USB, כל החיבורים ה"סטנדרטים". זיכרון: אין דרישות מיוחדות. תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי לוח אם של GIGABYTE P55-UD5 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3159#ov יש לי בוא 4 גיגה ראם וחשבתי לשדרג ל 8 או 16. מצורף דוח כללי של מה שיש לי במחשב מ EVERSET. ואני צריך המלצה לשדרוג הזיכרונות על סמך החומרה הקיימת. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום. איזה פקודה אפשר להריץ כדי לקבל את נתוני המחשב? אני זוכר שיש פקודה כזאת, אבל משום מה (כנראה מרוב שהתרגלתי לתוכנות צד שלישי), אני פשוט לא זוכר. תודה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Fir3^StorM,

שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים - מעבד E6600 זכרונות Gskill 2GB PC6400 800MHz 4CL PK חשבתי ללכת על ה DS4, נראה לוח ממש נחמד ועם אפשרויות OC טובות.. אבל OMRIJ נתן לינק מ-XS שאומרים שיש בעיות עם GSKILL + DS4. אז אני לא ממש יודע מה לעשות - האם באמת יש בעיות? אילו בעיות? אם באמת יש בעיות רציניות, לאיזה לוח להחליף? - עד 1200 שקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. UltraX-XL Edition PC3200 400MHz FSB CAS 1.5-2-2-2 @ 2.6V 3.6V. הערה: מענין איך זה ישפיע על ביצועים של מערוכת מבוססת אתלון 64, כמה הרכיב הזה יעלה, והאם חברות נוספות יוציאו מוצרים דומים. מקור: http://www.digit-life.com/news.html?117732#117732 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by dani k,

שלום ! ב-ksp נותנים על מעבדי אינטל אחריות ל-3 שנים בלבד. זה אומר שהמעבדים אולי לא מקוריים ? בבקשה תעזרו לי...כבר הזמנתי משם ואולי אני אבטל ברגע האחרון... תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3 האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות. תודה מראש לעונים גיל

16. מחשב שהולך לעניין אוניברסיטאות, גופי מחקר, יחידות בתחום הביטחון, תעשיית הביוכימיה, והזרוע נטויה עם אינספור שימושים בשוק:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מעוניין בקרוב לרכוש מחשב חדש,עכשיו אני רואה ביותר ויותר מקומות שמדברים על זה שהחליפו את המתכת הנוזלית שהייתה בדורות הקודמים בין הפלטה המפזרת חום לבין הצ'יפ בגריז בדורות העכשיויים[אני מתכוון לכיסוי המתכתי שמרחיב את שטח הצ'יפ כדי לפזר חום,שכחתי איך קוראים לזה] ופה ושם אני גם רואה שמדברים על זה שהמעבדים החדשים יותר שמו בהם משחה טרמית יותר נורמלית[עד כמה זה נכון?!ואיך אני יכול להבדיל בהבדלי פס יצור ולדרוש מהחנות משו ספציפי?!בנוסף עד כמה המצב באמת גרוע ועד כמה זה יכול להגביל בOC] בנוסף איזה מעבדים מומלצים יותר לOC הI5 4670K או הI7 4770K [ראיתי שמספר פעמים אנשים אומרים שה4770K מתנהג יותר טוב כOCר] מצטער על כמות שאלות[שיכול להיות נשמעות קצת מטומטמות פשוט יש לי בורות כי אני ע…

18. Started by yz101,

יש לי 4 מחשבי PC שמריצים VISTA ULTIMATE. עם 4 מעבדים שונים והתוצאות הן: 1. פנטיום 4 2.8GHZ NORTHWOOD בסוקט S478. מוציא 4.2. 2. פנטיום 4 3GHZ PRESSCOT בסוקט S775 מוציא 4.2. 3. "פנטיום" E2160 בOC ל3GHZ מוציא 5.7. והאחרון והבעייתי: 4. פנטיום D בתדר 2.8GHZ סוקט S775 כמובן. שבסטוק משום מה מוציא 3.1!? ובOC ל3.26GHZ הוא עדיין מוציא רק ל3.4. איך יכול להיות שPENTIUM D מוציא תוצאה כל כך נמוכה, נמוכה יותר מפנטיום 4 ישן באותו תדר (אבל חד ליבתי) ומפנטיום 4 3GHZ גם כן חד ליבתי? מעבד מעפן או בדיקה סתומה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

כל המעבדים בעלי 512K ו333MHZ הם בעלי ליבת בארטון? או שיכול להיות שזה מעבד עם ליבה יותר ישנה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SUPER300,

שלום, אני מתלבט בין כמה זכרונות RAM: http://www.ebay.com/itm/Corsair-CMZ8GX3M2A1600C9B-8GB-2x4GB-DDR3-Vengeance-Blue-1600MHZ-1-5V-XMP-RAM-CL9-/160716611651?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256b74e043 http://www.ebay.com/itm/Samsung-Green-MV-3V4G3D-US-8GB-2x4GB-DDR3-1600MHZ-1-35V-1-5V-VLP-RAM-CL11-30nm-/130658049228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e6bd39ccc http://www.ebay.com/itm/NEW-Kingston-HyperX-8GB-DDR3-1600-MHz-PC3-12800-Memory-RAM-KIT-KHX1600C9D3K2-8G-/250988072589?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a700e0e8d דרך אגב, המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים. האם כדאי לי לקחת זכרון במהירות יותר גבוהה (למשל 2133Mhz), או לקנות במהירות 1600 ולעשות OC ל2133? והאם כד…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by SeRial_KiLLeR,

אז ככה... יש לי מעבד פנטיום 4 עם לוח אם עם כניסת AGP 8X. כרטיס המסך שלי הוא GeForce 5700 FX ויש לי על המחשב ג'יגה ראם . אני משחק הרבה במשחקים... אבל כל מי שמבין מעט מאוד במחשבים יוכל להבין שאני כבר לא ממש יכול לשחק בכל משחק חדש... לCRYSIS אין לי אפילו את הדרישות מינימום. אז הגעתי למסקנה שאני צריך להחליף כרטיס מסך... אבל מסתבר שכל הדור החדש של כרטיסי המסך יוצא כבר רק בPCI-E. מכאן נובע שאני צריך להחליף גם לוח אם וכדאי מאוד גם להחליף מעבד. סליחה על ההקדמה הארוכה אבל עכשיו מגיע העיקר: אני צריך המלצה למעבד ולוח אם... בתקציב של עד 3000 שקל... בהנחה שאני קונה את הGeForce 8800 GT והמחיר שלו לא כלול ב3000 שקל וגם לא העוד ג'יגה ראם שאני מוסיף... אני לא צריך יותר מזה כי רמקולים י…

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מתכון לקנות p4 1.6a ויש לי שאלה האם אני צריך ספק כוח שהוא יותר מ300w ? אני לא בטוח אם צריך להתחשב בעוד כמה מפרטי המערכת שלי : msi gf4 ti 4400 gtxp המארז הוא Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה לקנות ספק כוח של atx 300w , התקציב שלי הוא די מוגבל לכן אם יש לכם רעיונות לגבי מארז אחר שיש בו ספק טוב ( וגם נראה יפה ;D) הם יתקבלו בשמחה .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כשביקשתי המלצות למפרט הסבירו לי בפורום שאני לא צריך את המעבד 2600 לשימושים שלי. ורציתי לדעת למי ולאיזה צורת עבודה ואו תוכנות כדאי המעבד i5 2500 ולמי i72600 ובמקום לשאול אותי למה אני צריך את זה הייתי מאד מעריך תשובה שתסביר מתי מתאים איזה מעבד עם דוגמא. תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר , ראיתי שבבדיקה של Crysis Benchmark Tool , מקבלים עם המעבד Core 2 Quad Q6600 +כרטיס מסך 4850 , 44 FPS על רזולוציה של 1280X1024 , ועם המעבד שלי קיבלתי רק 41 FPS (ראו מיפרט). רוני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by israel_0,

z68 - p67 מה ההבדל ביניהם איפה אפשר למצוא הסבר על ההבדלים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים