מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איזה גירסה של raspberry pi כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כעיקרון, התקציב שלי ללוח אם הוא 600-650 ש"ח. הP35 עולה כ730 ש"ח. וה P965 עולה כ640 ש"ח. עד כמה שווה החריגה לטובת הP35? המחשב הוא E6600, 8800GTS, המחשב הוא מחשב לתקופה ארוכה, ויש סיכוי לOC קטן.. מה היתרונות/חסרונות של כל לוח, ואם יש המלצה ללוח אחר אשמח לשמוע, תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
? אני לחוץ רצח ! כי כבר הזמנתי ...... לא אכפת לי שזה יעבוד לאט יותר והכל ... אבל האם יהיו בעיות כלשהן ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהו ה-1 ומהו ה- 0 האם הכוונה שהם עובדים במירור? האם אפשר לעבוד עם 8 או 6 התקני IDE ? האם במירור חייב שני דיסקים זהים בגודל כמו בשרתים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המחירים האלה במיוחד לליבות כפולות....................... :screwy: :screwy: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים - מעבד E6600 זכרונות Gskill 2GB PC6400 800MHz 4CL PK חשבתי ללכת על ה DS4, נראה לוח ממש נחמד ועם אפשרויות OC טובות.. אבל OMRIJ נתן לינק מ-XS שאומרים שיש בעיות עם GSKILL + DS4. אז אני לא ממש יודע מה לעשות - האם באמת יש בעיות? אילו בעיות? אם באמת יש בעיות רציניות, לאיזה לוח להחליף? - עד 1200 שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם לקנות למחשב תקציבי (AMD)- כמה זול שאפשר. הייתי מעדיף ASUS, אבל אפשרי גם Gigabyte או כל חברה אמינה אחרת, לצורך העניין. שמתי עין על GIGABYTE GA-MA69VM-S2 שמגיע עם X1200 מובנה (http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2). הסתכלתי על הSpec שלו וראיתי שרשום שהform factor הוא Micro ATX. זה אומר שהוא לא מתאים למחשב רגיל? אני חייב למצוא לוח אם שהוא ATX רגיל? אני מרכיב את המחשב בhttp://www.iqpc.co.il, מה לוח האם הכי זול והמומלץ ביותר שאני יכול לקנות משם? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל המעבדים בעלי 512K ו333MHZ הם בעלי ליבת בארטון? או שיכול להיות שזה מעבד עם ליבה יותר ישנה?
-
בימים אילו אני מחפש מפרט למחשב חדש. שאלתי היא, עד כמה שווה (אם בכלל) להשקיע כסף בתמיכה של 3 ערוצי זיכרון ועד כמה זה משפר את הביצועים מול 2 ערוצים (נניח אותו נפח) אני מדבר כאן על שימוש מאוד מגוון במחשב: תכנות עריכת סרטים (לא בצורה רצינית מדי) צפייה בסרטי HD גלישה באינטרנט ובעצם מחשב-כל כזה. שאוכל לעשות בו פשוט מה שארצה ולפעמים גם במקביל. חוץ ממשחקים בעצם שימוש רב תכולתי מיותר לציין כי אני מאוד בעד תוכנות ומערכת הפעלה 64 ביט
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 512 mb rdram וכשאני מבטל את הזכרון הוירטואלי יש משחק שלא מצליח לעלות לי... למה? 512 לא מספיק????
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני החלטתי לקנות מחשב חדש. אני לא הכי מבין בלוחות 3 SLI/SLI X ורציתי לדעת איזה לוח יביא לי את התפוקה הכי טובה ל SLI של 8800GT/S אולי אפילו 9600GT לגבי המעבד אני לא החלטתי ואני שם לב שאף אחד גם כן לא בטוח מה כדאי אני בחור שלא ממש אוהב להתפשר אבל אני רואה שלא כדאי לקנות 9800GX2 כי שתי 8800 כבר נותנים ביצועים יותר טובים אני מעדיף שהלוח יתמוך בחומרה הכי חדשה תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מקווה שפתחתי בפורום הנכון ואם לא מבקש מאחד המנהלים להעביר בבקשה למקום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: אני מבצע סוף סוף הזמנה למחשב חדש האם אני יכול לחסוך את דמי ההרכבה בסביבות 170 ש"ח ולהרכיב בעצמי? הנסיון שיש לי הוא בהרכבה לאחר פירוק שביצעתי לצורך ניקיון, של כל הרכיבים - עד מצב של מארז עם לוח האם+מעבד. האם תהיה לי בעיה להרכיב לוח אם למארז בתול ולא אסתבך עם הרכבת המעבד וכו'? פשוט ב170ש"ח אני יכול להשקיע בשדרוג קל ברכיב אחר. תודה ומקווה לקבל תשובה במהרה לצורך ביצוע ההזמנה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהנחה שאני יכול להשיג את שתינם באותו מחיר בערך מחו"ל (בערך 1300 שקל)... איזה מעבד יותר עדיף?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה: מה זה מעבד פנטיום M? עוד שאלה: מזה מעבד פונטיום D? יעני דאבל קורד (ליבה כפולה?) מה ההבדלים בניהם? מי חזק יותר וכו'? תודה לכל העונים מראש...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות של קינגסטון כל אחד 256, 400 MHz יש לי לוח ASUS PAS800D זה דואל עכשיו הורדתי את התוכנה cpu z ומראה לי 200 MHz איך אני יכול לדעת שזה באמת 200? ולמה לא 400? הרי אם הלוח הוא דואל אז צריך להיות לי 800 MHz לא? תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5817031
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי תST אבל אין אותם בארץ וכל יום אומרים לי מחר.. מישהו יודע גם לאן הם מגיעים בOC ~
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפעמים כשאני מפעיל את המחשב (לרוב כשהוא נדלק מחדש אחרי לחיצה על כפתור הריסט) במקום הצפצוף היחיד שצריך להיות הוא משמיע צפצוף מתמשך עולה ויורד (כמו אמבולנס) :-\ לפעמים גם קורה שיש צפצוף יחיד אבל המסך לא נדלק.... הלוח הוא MSI 850 PRO2 למישהו יש מושג מה זה אומר ועל מה זה מצביע?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את אחת הבחירות השפויות והמאופקות ביותר בעולם של תושבת ה-LGA1200 וערכת השבבים Z490 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי ללכת על 4 ליבות ולא על 2 ליבות, וכעת אני מתלבט בין 2 המעבדים הבאים, אשר מחירם לא רחוק אחד מהשני. Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB, Clock Speed 2.4 GHz או Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB, Clock Speed 2.33 GHz ל-Q6600 יש יתרון בגודל קאש וב-CPU, ול-Q8200 יש יתרון במהירות ה-BUS. הלוח אם והזיכרון שאני מעוניין לרכוש יחד איתו הוא P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel אציין שאיני משתמש במשחקי מחשב, אלא בתוכנות סימולציה, ומפעיל מס' תוכנות בו זמנית. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם מעבד אטום, וקיבלתי איתו זכרון kvr, הוא פחות טוב?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 1024 איזה זכרונות כדאי?? וכמה זמן הם יחשבו כטובים??
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב ויש לי אופציה או לשים 2 סטיקים של 512 667MHZ של Corsair http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VS1GBKIT667D2&cart=11441976561554724〈=heb או להוסיף בערך 100 שקל ולקחת 2 סטיקים של 1 ג'יגה גם 667MHZ של KERSTON http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-667-KR&cart=11441976561554724〈=heb אומנם זה תוספת של ג'יגה אבל אני לא מכיר את החברה ואתם בטח מבינים את ההתלבטות שלי. אז מחכה לתשובה..
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, קיבלתי שיעורי בית בקורס טכנאי-PC. עכשיו אני צריך לבנות מפרט, אבל אני לא זוכר אם אפשר שרכיב הזיכרון יהיה מהיר מהלוח. לדוגמה: הרכבתי מחשב עם לוח אם תושבת- 1156, עכשיו אני צריך להוסיף רכיבי זיכרון- RAM. אני יודע שמדובר ב- DDR3, אך לא מובן לי איזה מהירות אני יכול. DDR3 במהירות 1156 אני לא מוצא, אך יש מהירים מזה ומהירים פחות מ- 1156. אז במה לבחור? במהירים יותר, או בפחות מהירים מ- 1156?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איזה פקודה אפשר להריץ כדי לקבל את נתוני המחשב? אני זוכר שיש פקודה כזאת, אבל משום מה (כנראה מרוב שהתרגלתי לתוכנות צד שלישי), אני פשוט לא זוכר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-