עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! תגידו האם זה תוצאה טובה ל: ATHLON XP 2200 PC2100 266MHZ CPU:5350 MEMORY:3420

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by Mind_Reflection,

יש לי 1800+ PALAMINO AGOIA STEPPING 9 יש על המעבד VOLCANO 7+ במהירות MEDIUM שהמחשב בנוחה סתם יושב בוינדוס הטמפ היא 48 מעלות במשחקים או אחרי BENCHMARK הטמפרטורה היא 57 מעלות יש לי 2 מאוררים במארז אחד מוצא ואחד מכניס לדעתי יש בעיה עם המעבד

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by Bone-Breaker,

אני רוצה לשדרג את המחשב של אח שלי שהוא פנטיום 3 לפנטיום 4 או איי אמ די אז השאלה שלי היא אם כדאי לשדרג לפנטיום 4 שיוכל להשתמש בSD RAM של עכשיו או לקנות איי אמ די וזכרון שונה... מה יצא יותר זול וכדאי? אם משדרגים לאיי אמ די מה אתם אומרים על השילוב של epox 8rda/twinmos 512 2700/amd 2200? התקציב הוא בערך 1500 שקל תודה

• 19 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by erezh13,

שלום! אני יודע שהנושא הזה דיי חרוש אבל אני שואל בשבילי ספציפית. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות Intel או AMD?? אני משתמש במחשב בעיקר ל: משחקים (לא כל כך הרבה כי יש סתם משחקים דפוקים בזמן האחרון) גלישה באינטרנט, תכנות ובניית אתרים מוסיקה (לשמוע, לא לערוך/לעשות) גרפיקה (והרבה) לפי מה ששמעתי הAMD athlon xp לא משתווה ל P4 עם ה800FSB החדש. אז מה אתם אומרים? ולמה לי לקנות AMD במקום Intel חוץ מהמחיר? תודה.

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by avidan28,

שלום חברי הפורום אחרי מחקר מעמיק עלו שניים על הבחירה שלי.שניהם כפולי ליבה שניהם 1 מגה לכל ליבה. ההבדלים הוא "צינורות העיבוד". אופטרון 170 - 2 גיגה הרץ 3xhtt אתלון 4800 - 2.4 גיגה הרץ 1xhtt השאלה היא כזו.מכיוון שהם זהים מלבד המהירות שעון מה זה ה HTT.ומה זה עוזר למחשב בייתי? האם צריך את זה לעבודה עם וידאו ? והאם שווה ל"אבד" 400 מהצ לטובת 3xHTT אני יודע שהאופטרון טוב לאובר אבל זה לא מעניין אותי.אותי מעניין עבודה בלבד. אני מוסיף קישור שמשווה בינהם ובכל זאת אשמח לחוות דעת .הרבה תודה . http://www.devx.com/amd/Article/27340/2907?pf=true הבנתי שההבדל המהותי בין אתלון לאופטרון הוא ב"צינורות" לאחד יש 3 ולשני יש רק 1.

• 16 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by Astrix-D,

מה זה CL בזיכרונות ,לדוגמא:CL5,CL4,וכל זה ,מה זה?

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת אם יש מעבדים חדשים שכדי לחכות להם ?אם לא אז אני רוצה שילוש למטרות גיימינג ותוכנות כמו VISUAL STUDIO וסרטים -רצוי שיהיה סטיק אחד של זכרונות. -אפשרות לOC כבד בעתיד. -האם החברה של הזכרונות זה פרמטר חשוב ? -בזכרונות מה אומר המערך CL האם חשוב להתחשב בזה ? -המארז שאני קונה הוא Lancool PC-K62 ויש לו דלת שקופה אז אם אפשר שהלוח אם יהיה בצבע יפה (שחור או משהו בסגנון ) לא כחול בהיר -האם 8GB RAM מנוצלים היום השאלה החשובה ביותר : האם לקנות את מעבדי הsandy bridge או להתבסס על AMD בגלל הבאג !!! תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  8. אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  9. Started by shainov,

שלום לכולם, בניתי מחשב ביחד עם בן דודי..ועקב החלטת רכישת לוח האם+המעבד (מעבד נרכש) מהארץ בגלל האחריות נוצרה התלבטות. איזה לוח אם כדאי לבחור לטובת גיימינג,עריכת וידאו,PHOTOSHOP ועוד תוכנות כבדות וכמובן לוח אם שיספיק לעתיד של שנתיים-שלוש תקציב הלוח הינו 800-1000 ש"ח ובראש ובראשונה ביטוי יכולות הOC של המעבד לMAX יכולת. אופציה 1:ASUS P5Q DELUXE אופציה 2:ASUS P5Q-E אופציה 3: GIGABYTE DQ6 X48 שני הלוחות בעלי ציפסט P45 ורציתי בקר יותר מתקדם דוגמת הX48.. האם השינוי ממשי בהנדסת הלוחות (בין הציפסט הישן לחדש) או שP45 ייתן לי יכולות OC טובות? אם יש לוח עדיף על שני לוחות אלו אשמח לראות קישור. *בצירוף עם TT BIG TYPHON LAPPED תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by dennis14,

קניתי אתמול את הלוח הנ"ל מהמציאון של נועה שם הוא נמכר ללא הבאנדל. איפה אני יכול להשיג פאנל I/O אחורי בשבילו ?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by BlackLight,

מאז ומתמיד קניתי מחשבים עם מעבדי אינטל. לאחרונה לאחר מחקר וייעוץ מאנשים שונים לחלוטין שיעזרו לי לבנות מפרט, כולם או רובם במפתיע אמרו לי לקנות את המעבד הבא AMD Athlon II x4 630 AM3 Box יכול להיות שיש לזה קשר לתקציב שלי [3200~ ש"ח] ויכול להיות שלא. אין לי מושג איך הביצועים של מעבדי AMD מאחר ואף פעם לא השתמשתי באחד. המעבר קצת "מפחיד" אותי, ואני לא סגור על עצמי. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא.... האם יש סיבה לחשוש? איך מעבדי AMD בניגוד לאינטל? איך המעבד הנ"ל שהמליצו לי עליו? או שעדיף להישאר עם אינטל? תודה רבה לעוזרים, קצת דחוף כי זה קשור למחשב שאני הולך לקנות עוד בימים הקרובים. הנה לינק לדיון עם המפרט שאני כנראה אקנה בקרוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by BandiT,

מה עדיף לקנות מעבד אינטל P-4 3,0 Ghz (800MHz, 2MB, S775, 64bit) או AMD Athlon 64 S939 3000 או AMD Athlon 64 S939 3200 ומה ההבדל בינהם?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  13. שלום קניתי זכרון חדש 512mb pc3200 הכנסתי אותו אבל המחשב מסרב לפעול איתו יש לי את הלוח אם gigabyte 8irx שתומך בזכרונות רק עד pc2100 אבל שאלתי על זה ואמרו לי שהזכרון יעבוד פשוט על המהירות הנמוכה... שאני מכניס את הזכרון המחשב לא עולה למישהו יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by icebreak,

http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=249&var2=0 אם זה נכון, זה פשוט חוצפה... מה החוכמה להשיג תוספת ביצועים בכל ה BENCHMARK באינטרנט, ע"י תוספת קטנה ל CLOCK באופן נסתר ??? מסתבר שהם גם עושים OC ל FSB גם ל MEM וגם לתזומני זכרון (למרות שנקבעו על MANUAL על משהו אחר, ASUS בפועל עושים משהו אחר !!!)

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  15. במה חלק מסוים במחשב שהוא כפול ליבה יותר טוב מליבה אחת? האם ההבדל משמעותי ביניהם? מה זאת אמרת ליבה?

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  16. היה לי פעם כונן IDE אז הייתי מפרמט וישר מתקין וינדוס מהדיסק שאני במצב דוס(לא צריך להגדיר כלום לכונן) השאלה: עכשיו שיש לי כונן SATA האם תהליך הפירמוט נשאר אותו דבר (מפרמטים כרגיל לא צריך להגדיר שום דבר ויש מתקנים וינדוס) ?? או האם צריך להגדיר משהו בכונן ? איך עושים זאת? ומתי בדיוק?

• 5 תגובות
    • 972 צפיות
  17. Started by LiorP23,

רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  18. מה יהיה יותר טוב.......? 128-במהירות של 133 או 192 במהירות של 100? תודה

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by Ido.G,

היי. לא מזמן הלוח אם של הפנטיום 350 שלי נהרס. לכן עברתי ללוח 440LX שתומך בFBS של 66 בלבד, ולכן עכשיו המעבד עובד על 266. בנוסף הוודוו 5 5000 לא עובד בלוח משום מה..... (לא היה לי כח בכלל להתעסק עם זה). חוץ מזה גם קניתי את ה Leadtek WinFast TV2000 XP deluxe, והוא לא עובד טוב על המחשב שלי (גם על ה 350 הוא לא היה עובד טוב כל כך). בקיצר, החלטתי שאני צריך לשפר את המחשב. הבעיה היא שאני ממש מעדיף לחסוף בהוצאות מאחר וגם קניתי את הכרטיס טלווזיה לפני שבוע ואני גם מתכנן לקנות כרטיס מסך למחשב השני אצל אח שלי בחדר (Athlon T-bird B 1400, K7S5A, 256MB PC133... הם סבירים. הבעיה היא ה GF2 MX400...). לכן אני מעדיף לחסוף בכסף. הצרכים שלי הם בכל מקרה לא גבוהים. המחשב השני הוא מחשב שמיועד למשח…

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  20. או'קי , אז אני ימספר את השאלות , שיהיה לכם יותר קל לענות 1) כדי לשנות מהירות באס\מכפלה\וולטג למעבד , אני עושה את זה דרך ג'מפרים? תוכנה? או ביוס? 2) אני צריך לעשות משהו כדי לפתוח את המכפלה? 3) מה אלו בדיוק יציאות ה Firewire ? למה הם משמשות? 4) השאלה הכי חשובה , יש לי כרגע כרטיס קול מסוג Creative live 5.1 עם סראונד. ראיתי שאני מקבל עם הלוח כרטיס קול מובנה , מסוג sound storm 6 chan's רציתי לדעת מה יותר טוב מבינהם? ובמה כדי לי להשתמש . ואם גם בכרטיס קול המובנה יש לי סראונד , או יציאה רק לרמקולים קידמיים. תודה רבה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  21. במידה ויש נא ציינו קישור מתאים תודה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Bh,

היי.. יש לי מחשב pentium 4 ישן והלוח אם נשרף לי. הלוח אם הוא MSI P4S5MG. המעבד הוא פנטיום 4 1700. אני רוצה להפוך אותו למחשב סלוני ואני לא רוצה להשקיע יותר מדי בקניית מחשב חדש. השאלה היא, איזה לוח אם בדיוק אני צריך? צריך צ'יפסט מסוים שמתאים למעבד? איזה לוחות אם יכולים להתאים לי? הסכתלתי ב-SkyPc וראיתי רשימה של לוחות שתומכים בפנטים 4: http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&fldID=54&fldVal=Pentium%204&ShowSenon=1 האם כל הלוחות ברשימה יתמכו במעבד שלי? תודה מראש וחג שמח..

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by k534d,

אני עוזר לחבר להרכיב מחשב מבוסס רייזן מהדור האחרון ככל הנראה ryzen 2600/x. אני זוכר שהדור הראשן של המעבדים\הלוחות היה בעייתי עם זכרונות מסוימים. ממה שאני הבנתי בדור החדש התאימות הרבה יותר טובה.

24. Started by ha,

בהמשך לחיפושים שלי ללוח אם חדש למערכת ה HTPC שלי הבנתי למה אני זקוק. - תמיכה ב I3. -יציאת SPDIF, עדיף חשמלית מהפנל האחורי אך אם לא, גם יציאה פנימית תתאים לי (מצאתי את כרטיס ההמרה שבניתי לפני מספר שנים...) -Combo Cooler Option אפשרות להשתמש בגוף קירור של תושבת 775 (השם הזה מופיע בלוחות אם של ASROCK) -יצאת הוודיאו זניחה, אשתמש בכרטיס מסך של nVudia (תוצרת Club) מדגם 8400GS. -לפחות חריץ PCI רגיל אחד, אני זקוק לחיבור לכרטיס הרשת האלחוטי (רוב לוחות המיקרו ATX מגיעים עם PCI אקספרס בלבד) -זול הבעייה היא שמצאתי רק לוח אחד (של ASROCK) וגם הוא לא במלאי, אם מישהו מכיר לוח דומה עם הפרמטרים המבוקשים אשמח מאוד אם יוכל לענות לי.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  25. שלום . בתכלס התקציב שלי הוא 3000 פחות או יותר , כי אחרי שאני קונה מעבד לוח אם וזכרון אני צריך לקנות גם קירור , ועוד כמה ציוד הקפי למחשב . אז ככה שאתה יכולים קצת לחרוג . אבל אם אין צורך ותוכלו לתת לי משהו חזק בפחות מחיר אני מעדיף , כי אני רוצה להוסיף גם אולי עוד כונן קשיח . בקיצור תתנו משהו טוב במחיר טוב , לא חייב להשתמש עד ה2300 בדיוק . השימוש שלי הוא לגיימינג ועריכה גראפית . המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS4 (775 C2Q 1600Mhz intel P45 DDR2 1200 3xPCI-E 2xGBL 139a) מעבד: Intel® CORE2 dou CPU E8300 @ 2.83GHz s775 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia 460GTX 1GB ספק כוח: Seasonic 620W זכרון: Corsair DHX 2x2GB TwinX DDR II 800Mhz CL4 אני צריך מעבד טוב לגי…

• 11 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.