עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yehiel Malka,

אהלן, בונה מפרט הכולל מעבד i9-9900X לוח אם בעל צי'פסט X299, כדוגמת X299-WU8 של גיגהבייט. בנוסף אני רוצה להוסיף 2 בקרי SAS 9305-16i, כרטיס עיבוד נתונים וכרטיס מסך GT740. בחישוב מהיר, כרטיס עיבוד נתונים = X16 בקר SAS = כל אחד X8 GT740 פשוט = X16 (אולי ניתן לשנמך בביוס ל-X8?) - הגעתי ל-48 lanes, המעבד תומך עד 44, ולמיטב הבנתי הצ'יפסט תומך עד 24. המטרה לא לחלוק רוחב פס בין הרכיבים המחוברים ליציאות הPCI-e ושכל רכיב יעבוד במהירות המרבית. 2 שאלות, * ראשית, האם הקונפיגורציה נכונה? אם לא, מה לקחת בחשבון ולתקן? * האם המעבד והצ'יפסט חולקים את ה-Lanes ובפועל מתקבל "68" lanes? תרגישו חופש…

2. Started by StrikeEagle,

מה זה דואל צ'אנל וטריפל צ'אנל? מה יותר טוב? יש הבדל מורגש בין 1333MHZ לבין1600? שווה השקעה? http://www.tms.co.il/product/11868 הזכרון הנ"ל משתלם וטוב? יש בתקציב משהו יותר טוב? יש הבדל משמעותי בין CL9 לCL11?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by tvholic,

אהלן, בן דוד שלי רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלו. יש לו לוח אם GA-945-S3 ראיתי באתר של גיגהבייט שהלוח תומך בזיכרון DDR2 במהירות 400\533. האם אפשר להתקין במחשב גם זיכרון DDR2 במהירות 667 או 800? אני מתאר לעצמי שהזיכרון לא יפעל במהירות הזו מן הסתם אבל האם המחשב יפעל בכלל? האם הוא יכיר בזיכרון? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by nec_000,

משהו חשוב ש- jay מלמדנו, ויתכן שעובד גם על מעבדי אינטל הנעולים:

5. Started by eegg,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וחשבתי לקנות ערכת TRIPLE- CHANNEL 3GB בשביל לוח שהוא DUAL CHANEL. כדי לחסוך כסך, במקום לקנות ערכת 4 גיגה. האם החסכון בכסף שווה? 150 שקל בערך רק עם מערכת עם 3 גיגה במקום 4 גיגה. וגם האם זוג כרטיסים יעבוד על DUAL CHANNEL ואחד בודד, או שעצם זה שהם באו כTRIPPLE יעשה בעיות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gilad267,

G41 חדש בעלות של 250 ש"ח P35 משומש בעלות של 200 ש"ח שימוש סטנדרטי ואולי בעתיד לקולנוע בייתי.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by itelon,

צריך לוח אם המתאים לקונרו E6600 אני רוצה לקנות את המעבד מזיגזאג

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by orwein,

שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by אדן,

שלום, אני חדש בעולם של אינטל ובעולם של כפולי הליבה. פעם הייתי רגיל לטמפרטורה אחת שהוצגה לי והיא הייתה טמפרטורת המעבד. האם מישהו יכול לפרש לי א תכל המדדי םהאלה הללו: Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8718F + DES (ISA 290h) GPU Sensor Type Diode (NV-Diode) Motherboard Name Gigabyte EP31 / EP35 / EP43 / EP45 / G33 / P31 / P35 Series Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 36 °C (97 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 68 °C (154 °F) CPU #1 / Core #2 45 °C (113 °F) GPU Diode 49 °C (120 °F איך יכול להיות שיש הפרש גדול כ"כ בין מעבד אחר לשני?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Apexa,

שלום חברים מישהו פה יכול להגיד לי מתי asus maximus v gene יהיה זמין בישראל יש עכשיו את כל לוחות האם של asus אבל הgene חסר :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. בגדול כמו עם הB560 יש הרבה בעיות עם power delivery וכדאי להתרחק מasrock וגיגהבייט. לעומתם MSI ואסוס נראה שעובדים טוב.

13. Started by Cyron,

מחפש השוואה בין 2 המעבדים, ראיתי ששניהם מאוד מומלצים בפורום מפרטים ומאוד קשה להחליט ניסיתי להעזר במגה-בנצ' שיש בסטיקי אבל הוא מאוד כולל ולא ממוקד, אני מחפש השוואה יותר ממוקדת על מעבדי ה-Mid-end בסביבות 800-1200 שקל תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by original,

איזה תדר של זכרונות יתאים יותר לOC של מעבד I5 2500K ולוח P67A-UD3 לאיזור ה4-4.5GHZ ה1333 או ה1600? אני קונה בTMS ומתלבט בין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8795 לבין שניים כאלה http://tms.co.il/product/8872. ה1600 מצדיק תוספת של 166 ש"ח מאשר ה1333? ואיך זה שיש לוחות שרשום שתומכים עד 24GB זכרון? יש להם יותר מ4 חריצים או שיש סטיקים גדולים מ4GB (כי הרי 4X4=16)?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by FatherBoard,

מה זה המספרים האלה שרשומים בסנדרה בקטע של הזיכרון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Vortex,

אני מחפש לוח לפנטיום 4 1.7 בעל תמיכה גם בSDR וגם בDDR. איזה מבין השניים יותר טוב ? P4S533-MX P4XP-X

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by maxos,

אני חייב מחשב חדש. זאת עובדה. אבל אני ממש רוצה לחכות ללחות החדשים של nforce 2 או KT 400 השאלה היא מתי זה יוצא? האם כדאי לחכות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by scorpions,

היי שלום לכולם אני צריך לקנות מעבד חדש עקב מותו בטרם עת של העבד הישן מסיבה לא ברורה הלוח אם שלי הוא GA-7VAXP ורציתי לשאול לדעתכם איזה מעבד מומלץ לי לקנות יש לי תקציב של כ 300$ המחיר גמיש אם יהיה שווה במיוחד להשקיע יותר כדי לקבל בתוספת קטנה מעבד טוב יותר בהרבה תודה לכולם על העזרה מראש קישור לדף של הלוח אם לנוחותכם http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1391

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by whitiger19,

שלום אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב נורא איטי, ניסיתי הכל , להתקין WIN חדש, לפרמט..שום דבר לא פתר את הבעיה. במקרה, שמתי לב באיזו תוכנה שמהירות המעבד היא 1005MHZ... והוא אמור לעבוד על 2GHZ, בכל אופן נכנסתי לביוס וראיתי שהמכפלה היא על X5, והבאס על 200MHZ... הבנתי שהמכפלה אמורה להיות X10...אין לי מושג איך זה ירד ל5, ניסיתי לעלות את המכפלה, אבל אי אפשר...5 זה המקסימום.. מה עושים? ???

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Greenburger,

שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. עם התקרבותו של תקן ה-USB 3.1 אל ידיו של הצרכן הממוצע, משיקה חברת ASRock שני כרטיסי החברה עם חיבורי התקן השונים, בנוסף ללוחות אם התומכים בגרסה חדשה זו לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-asrock-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%a8%d7%97%d7%91%d7%94-%d7%95%d7%9c%d7%95%d7%97%d7%95/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by aski,

הי חבר שלי רוצה לקנות מחשב אני אומר לו שעדיף AMD על אינטל תגידו אתם מה עדיךף AMD או אינטל???????

23. Started by ravid,

היי, יש לי זיכרון של kingston כשאני רואה בביוס את הזמנים שלו זה מראה 2.5 במצב auto ובמצב אגרסיב זה הופך ל2.0 אני רוצה לקנות זכרון חדש אבל אין לי מושג עם אילו cas צריך להיות לו בגלל זה? ומה באמת ה cas שלי?!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by liav12,

יש לי מעבד 1.4, ושאני רוצה לראות סרטים הוא פשוט מגיע לכ- 90 אחוז מהמאמץ שלו, זה הגיוני או שמשהו פה לא טוב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Ominush,

שלום לכולם ושנה טובה! לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין. לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS... מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3. יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו... או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי? תודה מראש, ניב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים