עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם מישהו ניסה אותה או בכלל עשה FLASH ל P4S533 אני אף פעם לא עשיתי FLASH ל BIOS אני יודע שזה יכול להרוס אותו ולכן אני לא יודע אם לעשות או לא. אם מישהו יכול לענות לי בנושא

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. well... אני מבין במחשבים עד מבין מאוד אבל רק כדי להיות בטוח בעצמי (אחרי הכל מחשב לא קונים כל יום) איזה מחשב הייתם קונים באוקטובר,בסביבות ה7000 ש"ח לא כולל מסך (תתחשבו בירידות מחירים וביציאות של מוצרים חדשים) אשמח לקבל תשובה... (נ.ב: חייב להיות בעל radeon 9700)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, מבקש המלצה ללוח אם של חברת גיגהבייט אשר יהיה מבוסס על סוקט 775 וזכרון DDR2. הלוח לא חייב להיות חדש שניתן לקנות בחנות, רק המלצה לדגם. מחפש שיהיה בעל יכולות RAID. בנוסף אם קיים לוח-אם עם מאפיינים שנראים למעלה ואשר תומך גם ב SATA3 ו- USB3. אם לא אז המלצה על לוח עם המאפיינים האלה(לא משנה הסוקט והזכרון) אבל שיהיה RAID תומך SATA3. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lucky7,

VIA have led the way in pioneering the unified driver set. The VIA 4in1 drivers, often known as a VIA 4in1 service pack have been the mainstay of VIA systems for years - optimizing stability and comparability. Today (10 December 2002) is an historic occasion, as VIA changes the name to VIA Hyperion 4in1 drivers and launches the driver set, optimized for performance for VIA's latest chipsets. The name Hyperion will most certainly supercede the name 4in1 all together in the future, but "4in1" has been kept in the name for identification sake. The version numbers also continue on from the 4in1 driver series so as not to confuse our customers. Users downloading drivers for…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofir981988,

חברה טובה לזכרונות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום. אם אני לא טועה, טמפרטורה גבוהה עבור מעבדי אינטל נחשבת לטמפרטורה שעוברת את ה 80 מעלות. האם הנתונים הללו נכונים גם עבור מעבדי ה AMD? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה

8. אני מחפש לוח אם שיתמוך ב3 הארדיסקים, אחד מהם ssd. חשוב לי שיהיו לו יציאות usb3. יחובר אליו כרטיס מסך 6870 והספק הוא enermax 425 כמובן שעדיף הלוח הזול ביותר שעונה על הדרישות הללו. המחשב יהיה למשחקים ויבוצע oc קטן בעתיד. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by qpalzm,

חברת סמסונג השלימה פיתוח זכרונות GDDR4 לכרטיסי הדור הבא, וכעת היא שולחת אותם לבדיקות. מעבר להפחתה בצריכת החשמל ובעלות הייצור, הזכרונות החדשים מתהדרים בזמן תגובה של 0.8ns - כלומר תדר עבודה אפקטיבי של 2.5ghz (!) מה שבטוח, 2006 הולכת להיות שנה מעניינת מאוד http://theinquirer.net/?article=27282

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Moo,

ב TESK MANAGER ה CPU הוא 100 אחוז כשאני מריץ תוכנה והמחשב איטי בטירוף זה בעיה בחומרה ? הכל היה בסדר עד לפני שבוע בערך

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by swisaman,

שלום לכולם! כרגע ברשותי PHENOM II 955 ולוח GIGABYTE GA-790XT-usb3 יש לי אפשרות לקנות i7 2600K ולוח MSI P67-GD53 ביד שנייה בכ1200-1300 ש"ח. השאלה - האם השידרוג יהיה שוה את זה? האם אני ארגיש שיפור משמעותי במשחקים? המעבד כנראה יקבל OC לכיוון ה4.5-5GHZ

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, אני מוגבל מבחינה תקציבית, כרטיס מסך כבר יש: 9500GT שאמור לספק אותי, הכרטיס קול שלי גם יעבור למחשב החדש. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין מעבד כפול ליבה E6300 מהירות 2.8 לעומת מעבד מרובע ליבה Q6700. אני יודע שאין מה להשוות והמרובע ליבה חזק יותר ברוב התחומים אך בשנים האחרונות השימוש שלי הוא יחסית מועט: אינטרנט, מוזיקה, סרטי HD ומשחקים קטנים פה ושם, קידוד וידאו פעם ב.... מה עדיף? בסופו של דבר אני לא משדרג מחשב כל שנה אלא מחזיק אותו ליותר מ-3 שנים. בלי להתייחס לעלות של המחשב לשימושים שלי הבסיסיים מה המלצתכם?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gluhoy,

מה קורה עם הצ'יפסט RDRAM של SIS? החדשה האחרונה שראיתי עליו היא מלפני 3 חודשים, האם ביטלו אותו או משהו כזה? (פשוט אני רוצה מערכת מבוססת RDRAM 1066 ולפי מה ששמעתי ה 850E הוא לוח יחסית מיושן מבחינת הפיצ'רים כמו AGP*8, USB2)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dankken,

שלום לכם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 אני רוצה לבנות מחשב סביבו לשימוש ביתי וקצת למשחקים רגילים, לא יותר, ללא OC. אנא אימרו מה עלי לרכוש ואיזה דגם כדי להרים את המחשב. ספק, מעבד וכו תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, מחפש המלצה על לוח אם טוב יציב וחזק שכולל ראיד, והכי חשוב שיתמוך במעבדים / זכרונות היוצאים כיום או שעתידים לצאת בקרוב. - למעבד אינטל, חשוב שיהיה בו ראיד טוב וכמו כן סאונד אכותי (או שאוסיף כרטיס xi-fi) תקציב לא מוגבל תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ההגדרת ביוס של הלוח בLOAD OPTIMIZED DEFAULTS מורידה את הביצועים של המחשב. בדוק ב 3DMARK !! את מה אתם ממליצים לשנות לפי נסיונכם? יש לי גירסה F11

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dor_g,

שלום! ברשותי 2 זכרונות של GSKILL 2 GB כל זיכרון F3-10666CL9D-4GBNQ DDR-3-1333 SPD-CL9 האם אני יוכל לצרף להם עוד 2 זכרונות של 8? הזכרונות הם מחברה אחרת ונראה לי שגם עם תדר שונה ו CL שונה מה אומר ה CL? (אני רואה שיש 9 יש 4 יש כל מני) ולשאלה העיקרית: האם אני אוכל לצרף אחד מהזכרונות האלה? http://ksp.co.il/?uin=17303 http://ksp.co.il/?uin=17295 במידה וכן איזה מהם יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן. המעבדים הנ"ל עולים כמעט אותו דבר, בסביבות 1400 ש"ח. אני הבנתי שהם פועלים בטכנולוגיה שונה, אבל איזה מעבד חזק יותר? עד לא מזמן הפנטיום D 950 עלה הרבה יותר, ובגלל המחיר הוא לא שווה יותר? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by someonewhy,

אהלן. אח שלי מעוניין לקנות מחשב עכשיו הוא מתלבט איזה לוח לקחת תושבת 1155 הוא כבר סגור על הלוחות שרשמתי..הוא מבין בOC כמובן ומעדיף לוח חזק לOC וGAMING אשמח מאוד אם תעזרו לי איזה לוח להציע לו תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם E8400 יהיה לצוואר בקבוק לCrossFire- של שתי HD4870 512MB OC Edition? כי יכול להיות שאני אעשה שדרוג קטן..

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Noodlez04,

מישהו יכול בבקשה לדרג לי את החברות הבאות של זכרונות מהטובה ביותר לגרועה ביותר? OCZ, Kingston, Crosair, G.Skill, A-Data, Transcend תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. לפי מה שהבנתי הראשון גם מכונה PENTIUM E והשני PENTIUM D משהו יכול להסביר קצת עליהם ומה ההבדל בינהם כי חוץ מזה ששניהם כפולי ליבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים