מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים , לאחרונה אני שם לב שהמחשב נורא איטי, ניסיתי הכל , להתקין WIN חדש, לפרמט..שום דבר לא פתר את הבעיה. במקרה, שמתי לב באיזו תוכנה שמהירות המעבד היא 1005MHZ... והוא אמור לעבוד על 2GHZ, בכל אופן נכנסתי לביוס וראיתי שהמכפלה היא על X5, והבאס על 200MHZ... הבנתי שהמכפלה אמורה להיות X10...אין לי מושג איך זה ירד ל5, ניסיתי לעלות את המכפלה, אבל אי אפשר...5 זה המקסימום.. מה עושים? ???
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! בקרוב אקנה מחשב (מחכה לFermi - כמו חצי עולם): i7 860 + GA-P55A-UD3\ASUS P7P55D לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 3 אפשרויות טובות: G.Skill 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL9 - 1.5-1.6v ב-633 ש"ח PATRIOT Sector5 Viper II 4GB (2x2GB) 1333MHZ DDR3 CL7 - 1.65v ב-549 ש"ח G.Skill 4GB (2x2GB) ECO DDR3-1600 CL7 - 1.3v ב-666 ש"ח אני יודע שהלוח שלי תומך בDual Channel ולא Tripple Channel. והנה הדילמה: - אני יודע שמבחינת משחקים 4GB לא מנוצל וצריך מערכת הפעלה 64ביט (שבה אשתמש), אבל אני בטוח שיהיה לי שימוש ב6GB, במיוחד שאין כמעט הבדל במחירים (הזכרון הראשון והשלישי מאותה חנות שממנה כנראה ארכוש את כל המחשב). מה גם שהתדירות שאני מחליף מחשב דיי נמוכה (המחשב הנוכחי הוא AMD64 3200+) אז אני חושב…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לשדרג את המחשב ולקנות מעבד חדש וטוב למשחקים. המעבד שלי כיום הוא Intel Pentium 4 540 3.2GHz. אני רוצה שתמליצו לי על מעבד טוב ללוח אם Asus P5GC-MX/1333 עד 1000 ש"ח אני יביא לכם פרטים על הלוח אם שלי המעבדים שהלוח אם תומך: LGA775 socket for Intel® Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processors Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors Intel® Hyper-Threading Technology ready * Refer to www.asus.com for Intel CPU support list מהירויות Bus: *1333 / 1066 / 800 / 533 MHz (*1333 MHz when overclocking) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בזריזות לוח אם: Gigabyte p55a-ud3p כרטיס מסך: Gigabyte gtx 470 מעבד: i5 760 עכשיו אני רוצה זיכרונות למחשב בכיוון של 4 ג'יגה.. יש לי עכשיו פשוט הם DDR2 ככה שאני לא יכול להשתמש בהם... הלוח תומך ב-2200/1600/1333/1066/800 MHz השאלה שלי אם יש המלצה על זכרונות מסוימים ובכמה הרצ אתם ממליצים לי לבחור... תקציב בין 500-600 שקל אפשר לחרוג קצת למעלה קצת למטה(עדיף חחחח) שימושים משחקים גרפיקה(פוטושופ) וכמובן בתכני HD בטלווזיה... תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב גרוע: בקיצור יש לי בבית את הלוח ASUS A8N32-SLI Deluxe ואני רוצה לשדרג אליו, אני צריך לדעת אם אפשר לשים לו מעבד טוב שיחזיק משחקים כמו COD: Black Ops, כי כל מה שיש לי עכשיו זה כמה מעבדי athlon 64 ואיזה sempron אחד...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כל כך טוב בזכרונות ECC שעושה אותם כל כך יקרים? אתם יכולים לתת לי הסבר קצר בכמה משפטים על הטכנולוגיה הזו? הבנתי שהם משמשים בעיקר שרתים - למה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא כבר לפני 3 שבועות בערך (לפי האתר INTEL.COM) ועוד לא ראיתי אותו באף חנות בארץ.. הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל שלו מ סלרון 2400, חוץ מהמגהרץ.. בתחלס בביצועים איזה הבדלים אני יראה בעין לשתיהם יש 128 קאץ (שזה חרא..) ושתיהם עובדים ב400 מגהרץ ומשתמשים בטכנולוגית 0.13 מיקרון.. והלוח שלי יתמוך גם ב 2800 כי הוא תומך: 400\533 mhz up to 3.08ghz hyper zibi.. שזה לא משנה כי סלרון לא משתמשים בטכנולוגיה הזאת בכל מקרה האם שווה לי להשקיע את ה 600 שקל שזה בטח יעלה (ה2800) במקום ה 2400 שלי כי אין לי תקציב לפנטיום, יקר לי כרגע... אולי עוד חודשיים יהיה לי 1200 שקל מיותרים אחרי צורב ואינפרה שאני צריך לקנות..
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני אשדרג יהיה לי לוח 7VRXP עם RAID ATA133. אז יהיה לי הרד דיסק Quantum 10GB ATA66 ו- Maxtor 60GB ATA133. האם ה RAID יתן לי משהו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למישהו יש שמץ של מושג מה הSTEPPING הכי טוב למעבדים האלו???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתתי לחבר שלי להתקין xp pro. לאחר כחודש או יותר לאחר ההתקנה לוח האם שלו נשרף והמעבד נדפק (כנראה). הוא אמר לי שאבא שלו חושב שזה בגלל שהxp הכביד על המחשב שלו p3 750mhz לוח אם לא ידוע משהו גנרי של אליטה או משהו לא לצפות לגדולות. זכרון 128mb sdr sdram. האם התופעה הזאת קרתה באמת בגלל הxp? האם המחשב לא היה אמור להיכבות לפני שהוא נשרף?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שיתאים לסקוט 775 פנטיום d ddr חיבור pci expres עדיף של גיגה בייט,תקציב 400 בערך. תודה (הלוח הוא ל oc למעבד,בגלל זה אני לא משקיע כי הלוח שלי נעול אז אני צריל לוח פתוח)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאומרים שללוח הזה (http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm) יש 1 x PCI Express Graphics slot ,מתכוונים שיש לו PCI-E 16X?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב החלטתי לשדרג טיפה את המחשב בין היתר החלפת זכרונות. כרגע יש לי 1GB ואני רוצה להגדיל ל4. רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך ב1066 מגה. בנוסף, רציתי לדעת אם הוא תומך רק בDDR2, או שמא גם בDDR3. תודה רבה, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
G41 חדש בעלות של 250 ש"ח P35 משומש בעלות של 200 ש"ח שימוש סטנדרטי ואולי בעתיד לקולנוע בייתי.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,בשעה טובה,עם מעבד corei3. יש לי 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך מובנה. כמה שאלות: 1.הצלחתי להפעיל אימולטור של Playstation 2,והוא עובד חלק,להפתעתי הרבה. האם יש צורך בשדרוג זיכרון,או לא? פשוט כי אני משתמש ברגיל בגלישה,שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים,לא מעבר לזה.(הכל תחת Windows 7,וברגיל המחשב עובד פיצוץ) אני חושב פשוט למכור את זיכרונות ה-DDR הישנים שלי-2 ג'יגה,ובכסף הזה לשדרג זיכרון. אם לשדרג,לקנות ישר עוד 2 גי'גה,או שמספיק 3 ג'יגה זיכרון?(מערכת 32bit) כי אני גם צריך לקנות שלט לאימולטור,והוא לבד עולה 139 ש"ח. 2.האם כבל HDMI יביא תוצאות משמעותית יותר טובות מכבל DVI?(העלות זניחה,כ-35 ש"ח) ואם כן,איזה כבל לקנות?(מוזהב/פשוט/Whatever?) מקווה שזה הפורום הנכון. תוד…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים האם ניתן לעבוד עם המעבד הזה בתוספת של לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET ללא צורך בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המעבד הישן שלי E6400 שכרגע באובר 8*425 למעבד E5200 בתקווה להקפיץ אותו ל 4000.... שווה את זה??המעבד ממשש זול והמכפלה יפה מאוד לעומת הישן שלי... מה אתם חושבים? או שאולי להוסיף ל E7400 אם כבר? רוב השימושים שלי במחשב זה גיימינג רציני...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך הזיכרונות האלו ?? DDR III 1866Mhz - 3x2GB G.Skill Trident Edition Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8618 ומה עדיף... את זה ^ או את זה: DDR III 1600Mhz - 3x2GB Corsair Dominator Triple Channel קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7503 *אני עושה OC גדול למעבד. (Core i7 920)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב חדש, ובפעם האחרונה שבדקתי זכרונות 16GB DDR3 RAM עלו בסביבות 480-500 ש"ח לשני סטיקים של 8GB 1600MHz CL10. השבוע נכנסתי לאתרים כמו TMS, IQPC וכו', וחשכו עיניי - 16GB עולים כעת כמעט כפול! מה הסיבה להתייקרות הזכרונות, והאם צפויה ירידת מחירים בקרוב?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי: amd phenom 2 x4 965 gigabyte ga-m68mt s2p seasonic psu 430w active pfc 80 ddr 3 4g/1333 micron rendition seagate 1tb ati 6850 אני רוצה להוסיף עוד 4GB לראם. זה יתאים? http://ksp.co.il/?uin=20145 1. מה הבדל בין 1333mhz לבין 1600mhz זה משנה? 2. הספק שלי יעמוד בעוד 4GB? 3. רשום שהלוח אם שלי תומך ב: DDR3 1333(OC)/1066/800, זה אומר ש1600mhz לא מתאים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד ה-Cannon Lake הראשון מסוגו, במבנה בלתי רגיל, נוחת בנייד טרי מבית לנובו לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
הכל התחיל בכך שלפני כמה ימים, אינטל השיקה לכאורה את מעבד 9900k אך אסרה על כל העיתונות הסוקרת מלפרסם סקירותיה עד ל- 20 לחודש. רק לגורם אחד שהוא גורם ממומן בתשלום מטעם אינטל, אושר להוציא "סקירה לכאורה". הבעיה היא שהסקירה הזו היתה paid article שיצר עוות נוראי במדידות ולכן במסקנות שנבעו ממנו. כל תעשיית הסוקרים ובצדק - התרעמה והתהפכה תרתי משמע על אינטל (והגורם המפרסם שמומן על ידה), עד שאינטל נשברה. היא הבינה שהנזק התדמיתי עליה מתחיל לעלות על התועלת. אז הנה בבקשה מה קורה שבוע לאחר מכן. יש כמה גורמים ברשת הסוקרים שממש לא כדאי להתעסק עימם, כמו jay2cents, כמו steve מ- hardwareunboxed, וכמו gamernexes.... ועוד. הם לא עושים הנחות לאף אחד - לא לאינטל לא…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-