עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rosesr,

האם הלוח אם הזה :ABIT AT7 טוב? ומה זה DDR רשום(תרגום חופשי מאנגלית)?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by saarxee,

יש לי כרגע 4GBX1 KINGSTON 1333MHZ הלוח שלי תומך עד 8GB.. כדאי לקנות סטיק של קורסייר עם נתונים זהים ב-150 שקלים או זיכרון של קינגסטון (דגם אחר) ב-167? והאם שווה לשדרג בכלל? כי בד"כ אני לא מנצל הכל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://www.techarp.com/freebog.aspx מלא דברים כתובים בשפה ברורה, אני אישית מאוד אהבתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. באופן יחסית חריג, החלטתי שאולי יהיה נחמד להודיע על זה בפורום, יש גרסה חדשה של התוכנה AIDA64. מדובר בתוכנה שהיא לא פחות מאולר שווייצרי לאוברקלוקר, לטוויקר ולכל מי שמחפש תוכנה בודדת שעושה המון דברים במקביל. יש שם מבחני עומס בדרגות שונות לכל הרכיבים במערכת, ניטור מאוד מדויק של טמפרטורה וצריכת חשמל מבקרים שמאפשרים זאת. AIDA64 בגרסת Engineer הוא כלי שאנחנו משתמשים בו מזה כמה שנים למערכת בחינות החומרה שלנו, והוא לא אכזב אותנו פעם אחת. כלי מאוד מדויק שלא קורס או חווה באגים. מצרף לוג שינויים של הגרסה האחרונה, שמהווה תוספת פיצ'רים מספיק מכובדת עד שזה נהפך לאירוע שבשבילו היה שווה לפרסם את העניין: New features & improvements of AIDA64 v6.30 …

5. Started by vourt,

לפני קנייה של לוח טוב, מחפש לוח יציב, חדיש(עם SATA), ובעל יכולות OC מכובדות, כרגע 2 החברות שאני מתלבט בינהן הן ABIT וEPOX. יש המלצה למישהו אוליי? נסיון ? תודה...! kfir@jesta.co.il

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by udi2181,

ברוב ההמלצות שמומחי הפורום נותנים אני שם לב שמעבד i5 מופיע ברוב המפרטים מעל ה i7 . לפי כך אני מבין שהביצועים בין 2 סדרות המעבדים לא משמעותית בצורה ניכרת ואפשר לחסוך בכסף גם כן בקנייה של מעבד i5 בעל ביצועים זהים פחות או יותר למעבד i7. איזה מעבד מסדרה i5 הכי מוצלח מבחינתכם ? מה ההפרש הכספי ממעבד מסדרה i7 שיכול להוציא את אותם ביצועים ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. פשוט חבר שלי מצא רק את השם הזה על לוח האם שלו, חוץ מהשם VIA, אז מה אתם אומרים ? יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gofmarat,

המפרט שלי: e6750 AC 7 pro asus p5k w.d. 500 Gb Sata 2 Gigabyte 8600 gts hec 550W win אני רוצה לקנות 4GB של זכרון, אני רוצה לעשות אוברקלוק טוב למערכת. אני רוצה שזכרונות יהיו 2X2GB שיעבדו ב DUAL. איזה דגם של זכרון אמין אתם ממליצים לי, שמעתי דברים טובים על חברת G. SKILL האם זה נכון שהיא חברה טובה, או להיצמד ל CORSAIR ראיתי את הדגם הנל: http://tms.co.il/product/4754 האם הוא יתאים לי לאוברקלוק מקסימלי? תודה מראש, כל התגובות יתקבלו בשמחה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה, המחשב שלי התחיל "לזייף", במשחקים עד כדי אי אפשרות לשחק. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך , אבל אני מניח שהמעבד יגרור צוואר בקבוק די רציני.. המעבד הנוכחי יושב על תושבת 775, כך שסדרת מעבדי Corei למינהה לא רלוונטית ואצטרך להסתפק ובסדרת Core 2 Duo/Quad. האם יש טעם לשדרג את המעבד? האם זה יצמצם/יעלים את צוואר הבקבוק לכרטיס מסך High End של היום? אני עובד על Windows 7 32bit, יש טעם להוסיף עוד 2 ג'גה זיכרון(בעצם 3.2 בטוטל)? (המפרט שלי רשום בצד) תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Stroller,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ehd,

אני דיי בטוח שקיימים כמה כמה וכמה אשכולות עם התלבטויות דומות לשלי אך ברשותכם הייתי מעוניין לקבל חו"ד עדכנית. Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box - 1049 NIS Gigabyte GA-P55-US3L Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55US3 - 630 NIS OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1600MHZ PC3-12800 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1600LV4GK Model OCZ3434K - 665 NIS המחירים מפנדה. אשמח לקבל את דעתכם על המצרים עצמם ועל המחירים. הצעות מכל הסוגים יתקבלו בברכה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי זכרונות GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM הבעיה היא כשאני שם אותם על AUTO הם מזוהים כ266 וכשאני שם אותם על BYSPD הם מזוהים 400 אבל אז הווינדווס נותן לי ERROR שכתוב שיש לו בעיה עם איזהשהו קובץ בSYSTEM32 יש לי epox8rda+ מעבד axp2400

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ושני סלוטים של זיכרון. אחד פנוי ובאחד יש 2GB DDR2 800MHZ אני מעוניין לקנות עוד 2GB האם אני חייב DDR2 או שהלוח אם תומך ב DDR3 עד איזה מהירות אני יכול לקנות ? האם אני יכול לקנות 1033MHZ והוא פשוט יעבוד 800MHZ? תקציב - כמה נמוך שאפשר... לא רוצה להשקיע בכלל.. לא יותר מ120 שח תודה רבה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by AppleJack,

שלום. "בזמנו", כשקניתי את המחשב (ראה מפרט) הבנתי שאם אשים 4 זכרונות (512 כל אחד לצורך העניין) הם יעבדו על מקסימום DDR333. אם אני לא טועה יש קשר ישיר לגרסאת הליבה , במקרה שלי - Winchester. השאלה היא מה קורה היום, לאחר עידכוני ביוס ודריברים, האם עדיין לא אוכל לשים 4 זכרונות שיעבדו על DDR400 ? האם אני חייב ליבת Venice לפחות למטרה זאת ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by golani,

לפני כשלושה שבועות חבר שלי קנה עבור חבר אחר שלו לוח אם של אסוס דגם A7N266-E מבוסס כמובן על צייפ אן פורס של אנוידייה...דבר שאני אגב לא ממש ממליץ עליו... בקיצור על ההתחלה התחילו בעיות.....הראשונה היא שהמחשב בכלל לא התעורר... הוא בא אלי עם כל החלקים וניסינו הכל אפילו בדקנו את המעבד והזיכרון על על ה לוח שלי 7VAXP אחרי שראינו שהכל עובד מה שנשאר זה רק בעצם לוח פגום ..לפני שהתחלנו לקלל את אסוס ניסינו להדליק את המחשב עם הזיכרונות שלי מסוג יונדאי והופה המחשב עלה....מסקנה.... לוחות אנ פורס של אסוס לא עובדים עם זיכרונות של מיקרון....כן כן גם אני הייתי בהלם... טוב אחרי שסיננתי את הבעיה הנ"ל נשאר רק להתקים מערכת הפעלה..אקס פי כמובן... במהלך ההתקנה המחשב עשה ריסטארים בשלב העתקת הקבצים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by hwmenot,

בהפרש של 80 שח..מה עדיף למשחקים (קרייסיס ,ושאר הכבדים)ותוכנות כבדות והמון מולטיטסקינג? אם אני עושה לQ6600 קצת OC ל3 הם באותה מהירות אז מה עדיף? ועד כמה אפשר להגיע עם Q6600 באוברקלוק?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לבנאדם ממוצע גיימר לא כבד אבל מדי פעם מוריד משחקים חדשים שיוצאים בעיקר מחשב לאינטרנט והורדות וכאלה בקיצור - אין הרבה עומס על המחשב אבל מדי פעם ככה כן יש עליו. מה עדיף ולמה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם המפרט שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX מעבד: INTEL P4 2.66 זיכרון מטמון:512KB זיכרון פנימי: 512MB X2 DDR 200MHz. כרטיס מסך: 9600XT . ספק כוח: 400W . יש לי שני סלוטים פנויים, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון... אם אני מוסיף שני סטיקים של 512MB SDRAM PC133 , זה ישפר או יפחית את הביצועים ? הסלוטים הם : x2 - 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory - (תפוס) (אולי כדי לשפר את הזכרונות האלו ?) x2 - 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shaks,

יש לי את המעבד הנ"ל. אני רוצה לדעת אם הוא תומך ב64 ביט כי אני רוצה לקנות WINDOWS 7 (כן כן... לקנות) ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות גרסה של 64 BIT (אם בכלל יש שתי גרסאות שונות?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ome152,

Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Drogba,

חשבתי על זה, כמו שאתם יוכלים לראות במפרט (העתידי) שלי , אני מתכוון לקחת 2 סטיקים של 512MB של TwinMos . אז חשבתי , למה לא לקחת סטיק אחד של 1GB ? בגלל האופציה לשדרוג עתידי (להוסיף עוד סטיק של 1GB במקום לקנות עוד 2 סטיקים של 512MB ולהוריד את הביצועים בהרבה )

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eh50,

מה ההבדל בין השניים והאם הוא מהותי??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Xilver,

שלום, באתר SKYPC שמתי לב לכך שזכרונות 512 667MHZ של PQI עולים בערך במאה שקלים פחות מ512 667MHZ של TWINMOS. השאלה שלי- מי מהחברות מומלצות יותר והאם המאה שקל האלה באמת משתלמים. בנוסף, יש גם את גירסת ה 512MB 667MHZ CL4 TURBO של PQI, רציתי לדעת אם אני אקח שני סטיקים כאלו, ואוסיף למשל בעתיד TWINMOS אחד של 1024, המהירות של הTURBO תשווה את עצמה לזה של הTWINMOS או להפך? והאם אני אוכל להנות מהDUAL CHANNEL עדיין? אגב, במה DUAL CHANNEL עוזר? =) סליחה על הבורות ועל השאלות הנוביות, אני פשוט רציתי לדעת..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 בתקציב נוכחי של 1300 ש"ח 2GB ללוח P5WD2 E-PREMIUM למערכת עריכת וידיוא אבל עדיף תיזמונים טובים תודה לכל העוזרים מקווה שהבאתי את כל הפרטים להם אתם זקוקים

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים