מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באתר SKYPC שמתי לב לכך שזכרונות 512 667MHZ של PQI עולים בערך במאה שקלים פחות מ512 667MHZ של TWINMOS. השאלה שלי- מי מהחברות מומלצות יותר והאם המאה שקל האלה באמת משתלמים. בנוסף, יש גם את גירסת ה 512MB 667MHZ CL4 TURBO של PQI, רציתי לדעת אם אני אקח שני סטיקים כאלו, ואוסיף למשל בעתיד TWINMOS אחד של 1024, המהירות של הTURBO תשווה את עצמה לזה של הTWINMOS או להפך? והאם אני אוכל להנות מהDUAL CHANNEL עדיין? אגב, במה DUAL CHANNEL עוזר? =) סליחה על הבורות ועל השאלות הנוביות, אני פשוט רציתי לדעת..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש שקניתי (E6300, Corsair 2x512 667MHz, GA-945G-S3, שאר המפרט בפרופיל שלי), ויש לי כמה שאלות: דבר ראשון, הסתכלתי ב-Sisoftware Sandra על התדרים של המעבד והזכרון ורשום: Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82945G Processor to I/O Controller Front Side Bus Speed : 4x 268MHz (1072MHz data rate) Total Memory : 1GB DDR2-SDRAM Shared Memory : 8MB Memory Bus Speed : 4x 167MHz (668MHz data rate) עם יחס FSB:DRAM=4:5 האם עדיף לעבור לתדר כמו של זכרון 533 לקבל יחס 1:1 או שזה טוב כמו שזה עכשיו? דבר שני, ה-8MB Shared memory זה זכרון בשביל כרטיס המסך המובנה? ודבר אחרון, האם כדאי להוריד מהאינטרנט גרסאות חדשות לדרייברים של לוח האם או להשאר עם הגרסאות שקיבלתי ועוב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2511 למה להסתפק בבקר זכרון על המעבד, עם אפשר גם לשים NORTHBRIDGE שלם עם כרטיס מסך, וגם וסת מתח, הכל על המעבד (אם כי נפרד מהמעבד ישירות), בהחלט חוסך במקום (ואולי גם משפר ביצועים ?)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים. כבר בחרתי מעבד והוא Intel® Core2 Quad Processor Q6600, אבל בכל מה שנוגע ללוח האם שכדאי לי להתאים לו אני מאוד מבולבל. מה שאני יודע זה שה-chipset המתאימים הם 975x, p965 ו-p35. אבל אני לא יודע מה ההבדל ואיזה לוח אם לקנות. אני יכול לראות בברור לדוגמא שלוח האם של Asus שמבוסס על 975x עולה 1415 ואילו לוח אם אם של Gigabyte שמבוסס על p35 עולה בערך 560. אבל אני לא מבין למה הפער, מה ההבדל ומה יותר מתאים לצרכים שלי. מישהו מעוניין להסביר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם כל מעבדי I5 עובדים עם Hyper-V? אשמח לדעת אם לא אילו מעבדים כן תומכים ..? תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב למשחקים וכרגע אני בעניין לוחות האם איזה לוח אם מומלץ למערך של שני כרטיסי 6850 ומעבד I5 760? אין לי מושג כמה לוח אם שתומך בCF אמור לעלות, אבל ממה שראיתי אני מוכן להשקיע 1000 שקל בערך ראיתי את P55 UD4 שנראה מתאים, אבל אני לא יודע אם יש צורך בלוח כזה יקר, ואני גם לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות השונות (P55-P55A, UD4-UD4P וכו') תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופעת הבכורה של ליבות ה-Zen 3 תוכל להגיע במסגרת תערוכת Computex 2020 אשר נדחתה בכארבעה חודשים, לפי דיווחים עדכניים ברחבי הרשת לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איכשהוא אתר צרפתי כלשהוא השיג P4 EE 720 (3.73ghz 2mb l2 1066mhz FSB) ואת הP4 630 (3.0 ghz 2mb l2 800fsb) זה לא משנה איך - מה שמשנה זה התוצאות - ככל הנראה מי שציפה שנראה כאן עוד פעם מקרה של ווילמייט-נורת'ווד יתאכזב ... התוצאות לא ממש מראות על הבדל רציני בביצועים בין ה630 ל530 , ה630 למשל עדיין מפגר בהרבה אחרי הA64 3000+ במשחקים. וככל הנראה גם הישומי 64 ביט רצים גרוע יותר על אינטל (אם כי את זה אני מודה שלא הבנתי מהכתבה שלא קראתי את כולה אלא מהקישור אליה בכתבה של האינקויירר) לינק לכתבה עם תירגום Worldlingo לאנגלית (תעבירו דפים עם הלינק בתחתית הדף ולא עם הקומבובוקס למעלה): http://www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=FR-EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fhttp%3A%2F%2F…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי 1ץ האם יש הבדל חוץ מהמחיר בין זכרונות בעלי אותם תזמונים בין החברות coarsair &g.skill ? 2מה החשיבות האמיתית של התזמונים(למשל בין 5-5-5-15 ו 4-4-4-12? 3.למה הם הרבה יותר זולים בחול(ebay) תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות Crucial Ballistix Tracer BL3KIT25664TG1608 למחשב חדש איפה אני יכול לקנות בארץ? שאלה נוספת איפה אני משיג תושבת לתיאום בין IFX 14 לתושבת 1366 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שמשמש לצורך גלישה ואני מעוניין לשדרג אותו. מותקן בו הלוח הנ"ל ויש לי כמה שאלות לפי ה-Spec הזה http://www.cnet.com/products/abit-ip35-motherboard-atx-lga775-socket-p35/specs/ הזכרון שמותקן בו הוא למיטב זכרוני הוא RDRAM (סוג שנכחד מהעולם) אולם לפי המפרט יש בו מקום רק ל-DDR2 SDRAM. יכול להיות שזה אותו ה-SLOT או שאני טועה ויש לי DDR2 SDRAM. בכל מקרה האם ניתן להשיג היום את הזכרון DDR2 SDRAM לגבי הוספה של זיכרון אני פשוט מכניס וזהו? צריך לקנפג משהו בביוס לגבי ההארד דיסק, רשום במפרט ATA-300 - connector(s): 6 x 7pin Serial ATA - 6 , זה SATA1? האם ניתן לחבר לזה הארד דיסקים שתומכים ב-SATA2? הייתי רוצה לשדרג את ההארד דיסק והשאלה אם מה שמוכרים היום בחנויות יתאים ל…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי מעבד 2.6 i5 750 על סוקט 1156 והוא נשרף לי וקיבלתי חדש i5 760 2.8 על אותו סוקט. האם קיבלתי מעבד יותר טוב? ומה לגבי צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב כולם שלשום הזמנתי מאיביי סטיק של 2 ג'יגה זכרון DDR2, רק שבטיפשותי הרבה- לא שמתי לב שמדובר בסטיק High-density (כלומר- 256X16 במקום 256X8...) התאימות שלהם אפסית, רציתי לדעת אם למישהו יש מושג אם הדברים האלו עובדים על לוחות 945 של אינטל....... תכל'ס זה עלה 70 שקל, אז לא כזה נורא אם לא יעבוד- אבל אני מעדיף לשמור קצת את התקווה X: לא מצאתי תשובה חד משמעית, תודה לכל מי שינסה לעזור.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע ממה עשוי מעבד פנטיום 1 ? הכוונה היא לא לליבה שלו אלא לגוף עצמו. ניסיתי לקדוח אותו בכדי להכין מחזיק מפתחות וזה בקושי שרט אותו. המקדח פשוט עף.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
giga bite s3 לעומת asrock conroexfire לשניהם אותו צ'יפסט אינטל 945 לאסרוק יש יותר פיצ'רים ושניהם עולים פחות או יותר אותו דבר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i7 K3939 לוח asus p9x79 תושבת 2011 זיכרונות CORSAIR Vengeance Pro 16GB (2 x 8GB) X 2 (כלומר 32 gb בסך הכל) וברצוני לדעת 1. האם המעבד תומך ב32 gb 1866 (אני יודע שמדובר בכמות חריגה ולא זה מה שהתכוונתי לשאול..) 2. האם המעבד תומך בעיקרון ב8 חריצי זיכרון. 3. האם הלוח מתאים מכל בחינה למעבד והזיכרונות (אם פיספסתי משהו) 4.האם מישהו יוכל לומר לי מה ההבדלים בין התתי דגמים בp9x79 (הרגיל,le,pro) ואם זה משמעותי כפי שכתבתי זה אמור להיקנות בחו"ל ולא יהיה מעשי להחזיר לכן חשוב לי המידע מראש. עוד משהו שאולי אין זה כאן מקומו: אם תשלח אליי חבילה מחבר כשהמוצרים אינם באריזתם יש מצב שייגבו מכס? [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בדפי בפורום של האתר XtremeSystems.org פורסמה מערכת עם צ'יפסט של ATI עם 2 כרטיסי NVIDIA מחוברים ב SLI... הצ'יפסט המדובר הוא RD480 והכרטיסים הם 2 כרטיסי 7600GT. את הדבר הזה עשה אוברלוקר טייוני בשם coolaler. המערכת: M/B :DFI CFX3200 DR MEM :Corsair DDR540 1024X2 Dual Channel HDD :WD2500KS SATAII 250G 16Mb Cache VGA CARD :MSI 7600GT SLI POWER: 康舒 520W OS :WIN XP SP2 CPU COOLER:Tower 120 CPU :AMD FX60 לפי התוצאות אפשר להסיק שאין הרבה הבדל בביצועים בין הצ'יפסט של NVIDIA לצ'יפסט של ATI...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוח הכי מתאים לו? האם ה- GA-8I915P-G של Giagbyte,תומך 64bit ן- HT?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! האם ההבדל בין זכרון של CL-9 ו-CL-7 הוא משמעותי אם לא מתוכנן אוברקלוק או משהו מהסוג הזה? האם כדי ללכת על הזול מביניהם? שאלה נוספת, מה אתם אומרים על הזכרונות DDR3 של Crucial? האם החברה איכותית? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם משפחת ה-Beebox של היצרנית הטאיוואנית זוכה לטעום מה-Kaby Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כמה שאלות בקשר ל-AMD - מהן התוכניות של AMD לעתיד בתור תגובה למעבדי הקונרו של אינטל? שווה היום לקנות מחשב מבוסס AMD 3800 X2? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת בעיקר הבקשה ... תודה לעונים נ.ב. חשבתי על 975X של DFI לוח טוב לא?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI P965, והוא כרגע לעיתים קרובות מחליט לאפס את כל ההגדרות שלו ובנוסף לא תמיד אני יכול לשנות אותן בחזרה כי הוא שוב מאפס את עצמו אחרי שאני שומר אותן. האם מישהו נתקל בבעיה כאלו או דומות ויודע מה לעשות? בנוסף אני מנסה להתקין WIN7 והוא כל פעם נתקע לי ואני לא יודע האם זה קשור לבעיה הקודמת או לא. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-