עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ameralis Zaiir,

הרגע מישהו אמר לי שיצא פנטיום 4 3.1... רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם ילד חרבשן (או שהוא בכלל ראה אוברקלוקינג של מישהו...)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MDK,

אתם מבלבלים אותי יותר מדי!!! חלק אומרים שעדיף כבר intel וחלק אומרים לי לקחת AMD + גוף קירור טוב... אתם ממליצים על AMD באתר למשחקים, אתם לא ממליצים על גוף קירור ואתם ממליצים על מארז ENERMAX איכותי. מה אתם מציעים לי לקנות?! ונמקו כמו שצריך!!! תביאו לי בבקשה הוכחות שAMD לא עושים בעיות וכל מיני שטויות... ואני לא רוצה לקנות גוף קירור נוסף...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zvika04,

אני משדרג מחשב ביתי המיועד למשחקים קלים, להלן המפרט: מעבד: פנטיום D 805 זכרונות: 512X 2 TWINMOS DDR2 533 PC 4300 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RAD. X700 HYPER 256 MB PCIX 128 BIT (אני יודע שהכרטיס קצת מיושן, אבל קיבלתי מחיר אטרקטיבי של 360 ש"ח) לוח אם: אני מתלבט בין 2 : GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL?) קישור: http://tw2005.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G-RH.htm GIGABYTE G8N-SLI (מבוסס ציפסט NVIDIA ? קישור:http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2173&ModelName=GA-8N-SLI אין הפרש מחירים בין 2 הלוחות, אותה אחריות -3 שנים מה דעתכם? איזה מהם עדיף?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום התקנתי זכרון 4GB OCZ PC2 8000 1000MHZ על לוח ASUS P5E X38 מעבד Q6600. על מצב AUTO המחשב מזהה אותו כ-800MHZ לכיוון לא אוטמי יש כל מני תדרים 800,833,1066 ואין תמיכה ב-1000 . האם ניתן לכוון את התדר ל-1000MHZ ואם כן מה עוד צריך לשנות בהגדרות [הזכרון תומך עד 2.1V ] . תודה .

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arkadur,

אני צריך המלצות עבור לוח שכזה, עדיף 2 דגמים 1. עבור 775 2. עבור I7. תודה רבה (ולכל אלו שתוהים אם אני הולך לשנות את הפרוייקט שוב - אז לא, זה לא קשור אלי אישית)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אוקי אני מתכנן שדרוג של המחשב שלי ואני שואל אותכם מה עדיף לאוברקלוק וגם מבחינת איכות המוצר: 2GB KIT (1G x2) VALUE Retail או : KINGMAX BGA 1GB CL2 TESTED x2 ברור שהשני יותר טוב אבל אין האיכות שלו?? מה עדיף לי שאני רוצה ביצועים גבוהים וגם אפשרות אוברקלוק גבוה?. בתודה שגיא נ.ב אל תציעו לי דברים אחרים כי אני מביא את אלה ב-1000...חדשים אם אחריות של cd-log לשלוש שנים..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Dj_Infernal,

כבר חודש וחצי אני פה וזה המחשב שהרכבתי עד עכשיו INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache 1,275 WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version 747 Leadtek GF4 Ti 4400 128MB DDR + TV OUT Retail 1,576 ASUS CD X 52 164 PLEXTOR CDRW 40X12X40 808 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 72 Hercules Game Theater xp 6.1 652 Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + window 551 5844 ש"ח כמו שאתם רואים אני צריך מחשב קומפלט.........התקציב של ההורים זה 8000 (כלומר נישאר בערך 2150 שקל)...וחסר לי …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by שימי71,

שלום קניתי לוח אם חדש של אסוס תואם למעבד AMD לצערי הרב ברגע שניסיתי להרכיב את המעבד תואם ללוח האם הוא נפל לי על הרצפה וחלק מהפינים(כ-10) התעקמו. שאלתי האם יש דרך כל שהיא לתקן את הבעיה,לישר את הפינים? או לקרוא קדיש על המעבד. ניסתי עם פינצטה דקה לישר את הפינים אבל זה מאוד קשה תודה למי שינחם אותי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AMD 64,

שלום, יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 256(משמע 512) של A DATA 400MHZ DDR.השאלה שלי היא כזאת,אם אני מוסיף עוד סטוק של זיכרון של 1 ג'יגה של טווימוס נגיד,זה יתן לי שיפור ביצועים משמעותי,שיפור מזערי,לא יהיה שיפור בכלל או שזה דווקא יוריד את הביצועים בגלל שיש 3 סטוקים? תודה לכולם על התשובות.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SilentBob,

עדיין לא השגתם לעצמכם מחשב חלונות מלא בעל מימדים דומים לכונן USB נייד? עוד ועוד אפשרויות מעניינות עבורכם נוספות לשוק עם כל יום שעובר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם מה אתם אומרים על ה-Intel Core i7-920 Box האם הוא נחשב לאיכותי וטוב ל0C ואיזה לוח אם יכול להתאים לו ? האם שווה באמת לשים את הכסף על מעבד כזה ולא על ה8400 (ובמיוחד כשהI5 בפתח)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dress,

שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג DDR400 http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg (מתוך החוברת של לוח האם) אני רוצה להרחיב את הזיכרון, אבל אני רואה שישנם זיכרונות DDR מסוג: DDR400 CL2 ומסוג DDR400 CL3 1. מה משמעות ה-CL 2. האם אני יכול לקנות זיכרון CL2 או CL3 ? תודה רבה וחג שמח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חברה, אני כרגע מנסה לקרוא את הביקורות החפרניות האלה ב3 חלקים של TOMS HARDWARE על ה SKULLTRAIL המדהים הזה (ממבט ראשון לפחות) כי הוא מתאים לי בול. רק שלא הבנתי שני דברים: 1. אני מבין שאין אותו למכירה, ואם יש משהו דומה לו, אנא כוונו אותי ללוחות אחרים דומים. 2. מה זה הזכרונות המיוחדים הללו שהוא דורש, זה כל הלוחות עם שני מעבדים או שהוא מיוחד, וגם אותם אני לא מצליח למצוא למכירה פה . . . מה קורה פה ? :s05: למי ששואל למה אלכס צריך לוח עם שני מעבדים לעזאזל, זה בגלל שאני משתתף מזה שנה שנייה בפרוייקט GRID עולמי למציאת תרופות בכח המחשב כאשר אינו בשימוש וכבר הגעתי למקום 3000 מכ300,000 אנשים אחרי שנתיים ואני רוצה להגיע עם קבוצת ISRAEL כמה שיותר גבוה. אבל זה אני. והתוכנה שמורידים, יכול…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אשמח לקבל המלצות לקניית לוח באמזון עד 100$ מבוסס B450 מיועד להריץ מעבד 3200G בלי אובר קלוקינג, בלי משחקים לשימוש ביתי בגדול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. היי, חשבתי לשדרג את המערכת שלי אבל אשמח לשמע האם אתם חושבים ששדרוג בסכום 3,000 שח (התקציב, בערך) ייתן תמורה למחיר - הכיוון הוא Asus P8P67 DELUXE ומעבד Intel Core i7-2600K לעומת המפרט הנוכחי שלי: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mr Gadget,

מה ההבדל העיקרי ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nicolet1,

שלום חברים, באופן כללי, האם ניתן להפעיל זיכרון DDRL3 במחשב נייד (בן שנתיים, אני בנתיים לא יודע את הדגם) אשר יש לו זיכרון DDR3? כלומר האם זכרון DDRL3 יעבוד בחריץ התומך בDDR3? האם זה יפגע בחריץ? האם זה יפגע בזיכרונות? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. היי,הלוח שלי הוא m2n sli deluxe‏ יש לי מעבד4600 athlon x2‎‏ ואני די מאוכזב מהביצועים,חשבתי על שדרוג של המעבד כי המחירים כרגע זולים,ראיתי שהphenom‏ עובד על התושבת שלי... האם זה יעבוד אצלי? האם המעבד הזה יהיה טוב יותר משלי? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הנה צילומי מסך של מידע המחשב והזכרונות שלי (דיי ישן כבר 4 שנים) שדרגתי לפני כמה שנים ל1.5 השאלה כמה הלוח אם בכלל יכול להחזיק והאם שווה לי לשדרג זכרון ולכמה? מודה לכם מאוד... המטרה היא לעבוד ביותר נוחות על תוכנות עריכה ופוטושופ וכאלה. לא למשחקים. ממש תודה על תגובותיכם. (אם לא רואים את הטקסט בתמונה נא לגרור את התמונה ימינה...) : [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avshalom81,

שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש , על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אחרי 3 שנים שיש לי את ה-p5ld2 והפנטיום D חשבתי לשדרג אותם אבל אין לי יותר מידי כסף לבזבז כרגע - מקסימום באיזור ה-1000 שקל. אבל בנוסף הייתי רוצה לקנות לוח שיחזיק לפחות שנתיים עם אפשרות לשדרוג המעבד בעתיד. הלוחות החדשים תומכים ב-DDR3 אבל לוח, מעבד וזיכרונות כבר בטוח יעברו את התקציב. חשבתי לקנות את ה-E6300 עם הלוח: GA-EP45-UD3L ככה שזה גם לא יעלה יקר מידי וגם בעתיד אני יוכל לשדרג את המעבד. השאלה היא האם בשנתיים הקרובות ה-DDR3 ייתפוס בצורה כזאת שאני שוב יצטרך להחליף לוח אז איך הלוח? ייתפוס לשנתיים הקרובות? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה אני יכול לעשות ? לאחר שניקיתי את הצד החיצוני שלו ומרחתי משחה טרמית חדשה בטעות חלק מהצד הפינמי שלו (שפונה לתושבת) נמרח בקצת משחה. הלך המעבד ? אני אשמח אם תענו לי בהקדם. תודה מראש !!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by בור ועם הספר,

שי כתב בדיון אחר. דעתי היא ש-HT עוזר במקרים מאד מצומצמים עד 30% או שליש ליבה בקירוב. כאשר העומס הוא חישובי ב100% HT פוגע בביצועים. HT עוזר כאשר העומס על המעבד משלב הן IO והן חישוב טהור ואז באמת ניתן למצות עוד טיפה מהמעבד. מאידך, הדבר נכון גם ללא HT כלומר, אפשר להרוויח ביצועים ע"י הרצת עומס עם יותר ת'רדים מהליבות בפועל. הנה ניתוח SCALING של ביצועים למספר ת'רדים של i7-39XX על אובונטו 64 ביט. http://openbenchmarking.org/result/1112140-AR-UBUNTU12028 האם אפשר לקבל אפקט דומה ל-HT באופן ידני? אפשר לקבל אפקט דומה לזה של HT ע"י אילוץ המבחן לעבוד ביותר תהליכונים מאשר מספר הליבות. כאשר אילצתי את x264 לרוץ ב12 ו-18 תהליכונים (למרות שיש לו רק שש ליבות), התוצאות היו טובות יותר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים