עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by overload,

אהלן שאלתי בפורום ניידים ולא היתה תשובה אז אני שואל גם פה אולי יותר מתאים מחשב DELL M3800 נייד המעבד לא יורד מ3 GHZ בל שאני מפעיל כלום, הרצתי Diagnostic Tool והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? נראה לכם שיש בעיה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ndv,

יש לי כרגע PD 915 ויש לי אפשרות להחליף אותו בE2140 ואני משלם רק את ההפרש שיש בניהם שזה 15 ש"ח. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. שווה לי להחליף ? המטרה של המחשב זה בעיקר סרטים (לאחרונה התחלתי לראות סרטי HD 1280P) , לפעמים קידודים וטיפה משחקים. ה915 די מספק אותי, עשיתי לו OC ל3.7GHZ והוא מצויין. האם ה‏E2140 יותר חזק ממנו ? (אני אעשה גם לו OC רציני). 2. באתר של KSP רשום ‏Pentium E2140 זה באמת נקרא פנטיום או שסתם קראו לו כך ? (לE4XXX ולE6XXX לא כתבו פנטיום). תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by zik125,

שלום לכולם מה אתם אומרים על ה-Intel Core i7-920 Box האם הוא נחשב לאיכותי וטוב ל0C ואיזה לוח אם יכול להתאים לו ? האם שווה באמת לשים את הכסף על מעבד כזה ולא על ה8400 (ובמיוחד כשהI5 בפתח)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום. ברשותי במחשב שני סטיקים של 2GB DDR 800 הראשון Kingston והשני TEAM (יש חברה כזאת..מסתבר) העלתי שני תמונות ויש שינוי בנתונים של הזכרון , האם זה פוגע בביצועים של הזיכרון עצמו ? (כי לאחרונה המחשב איטי כזה , ולוקח לו הרבה זמן לעבור מBIOS ל BOT) בתודה, מיכאל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eladbu,

או קי אז ככה לחבר שלי יש לוח של אזוס p4s533vm הוא ניסה לעשות לו שידרוג לביוס ואחרי ריסטארט המחשב לא עולה! כן אני יודע שזה לא היה הכי חכם בעולם! הצעתי לו להסיר את הבטריה למשך כמה דקות ולנסות מה שעלה בתוהו ללא הצלחה! ומשיחה איתו הוא לא מוצא את הגמבר של הביוס! מה אתם ממליצים לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ככה אני עושה סקרים לקניית מחשב חדש ונתקלתי בזכורונת הבאים GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs עכשיו שתי שאלות: 1. יש הבדל בין DDR ל DDR SDRAM???? (לא לצחוק בבקשה) 2. שאלה לא קשורה אבל מישהו יודע מה התיזמונים של הזכרונות A-DATA 400Mhz ושל ה Samsung 400Mhz???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zivgev,

שלום, אני מעוניין לדעת האם כל מעבדי I5 עובדים עם Hyper-V? אשמח לדעת אם לא אילו מעבדים כן תומכים ..? תודה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dankken,

שלום לכם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1478&maincat_no=1 אני רוצה לבנות מחשב סביבו לשימוש ביתי וקצת למשחקים רגילים, לא יותר, ללא OC. אנא אימרו מה עלי לרכוש ואיזה דגם כדי להרים את המחשב. ספק, מעבד וכו תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לשניהם מכפלה פתוחה.. אני לא חושב שבגלל ההבדל של זכרון הקאש יהיו כאלה הבדלים במחיר.. בטוח במעבדי אקסטרים יש משהו יחודי שאין ב-BE של AMD, הרי זה לא מחיר הגיוני כלל וכלל..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dready,

יש לי משחב פצצה באמת השקעתי בו המון אבל משהו לא עובד בסדר, כודם כל המיפרט : p4-2.4c ht radeon 9800pro 256mg mb:asus p4p800 1024 ddr memory (dual channel) s wd- 80gb 7200 rpm עכשיו הכלל פועל פצצה, אבל אני מרגיש שבמחשב לא מנצל את כל היכולת שלו, ויש לו יכולת.... הפעלתי 3dmark 2003 והסרטים פועלים פצצה, אבל שהגעתי לCPU test-2 משהו לא היה בסדר זה היה על 1-0 אפ פי אס, אז התקשרתי לחבר שלי ורציתי שהוא יפעיל גם את אותו טסט אני סיימתי ב-249 פריימים והוא ב350- שלו יש p4 -1.7 בדקתי הכל, ספק כח אולי זההכרטיס מסך החלפתי מעבד הכל!!, אבל שום דבר , לבסוף נשאר הלוח אם(אולי הוא פגום), מה שאני מבקש אם אתם יכולים להביא לי שמות של דגמים טובים של מדרבורדים asus or gigabyte וזה חייב להיות דואלי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם ידוע איזה מהמעבדים המצויינים בכותרת יותר טוב? ההתלבטות היחידה שלי כרגע בקניית מחשב חדש (למטרות בייתיות) הוא איזה מעבד עדיף, AMD Athlon II X2 250 או Intel Pentium Dual-Core E5800. הנה השוואה ביניהם שמצאתי: http://www.cpu-world.com/Compare/245/AMD_Athlon_II_X2_250u_vs_Intel_Pentium_Dual-Core_E5800.html אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אשמח לקבל המלצות לקניית לוח באמזון עד 100$ מבוסס B450 מיועד להריץ מעבד 3200G בלי אובר קלוקינג, בלי משחקים לשימוש ביתי בגדול.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. היי לכולם אז ככה... אני רוצה לדעת איזה מעבד מבין השניים יותר טוב/ מתקדם.. ה-INTEL PENTIUM 4 64 BIT 3.0GHZ 2MB CACHE... או ה-INTEL PENTIUM D 1*2 MB CACHE 2.8GHZ.. ראיתי שה-D הוא מסדרה 800 וה64 ביט מסדרה 600 רק.. וגם ה-D הוא עם ליבה כפולה.. ככה שאני מתלבט במה לבחור.. אני לא מעוניין ב-AMD הציעו לי אבל אני מעדיף INTEL... אז בבקשה אני אשמח לדעת מה יותר טוב.. תודה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ameralis Zaiir,

הרגע מישהו אמר לי שיצא פנטיום 4 3.1... רציתי לדעת אם זה נכון או שזה סתם ילד חרבשן (או שהוא בכלל ראה אוברקלוקינג של מישהו...)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה ניראה לכם? לפי דעתי במחיר של פחות מ- 1000 שקל זה מאוד אבל מאוד שווה! צעד טוב מיצרנית המעבדים הגדולה Intel . ביקורות והשוואות: http://www.hkepc.com/hwdb/pd-805-2.htm

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500. נ.ב לא יודע אם קשור לפה, אך האם pc4u הוא מקום אמין לרכוש בו מחשב? (אם לא קשור לפה, תנו הפנייה לפורום המתאים) תודה לעוזרים!

18. שלום אנשים .שנה שעברה שמתי משחה טרמית למעבד ונשאר לי קצת היום ובגלל שהמעבד מתחמם בזמן האחרון אני רוצה לחדש אותה . האם כדאי לשים משחה משנה שעברה או שהאיכות שלה כבר ירודה ולא כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יצא לי לקרוא את החידושים שיהיו במעבדים בWIKIPEDIA....אפשר לומר שאת מה שהבנתי - הייתי אומר שפרט לעובדה שהם שיפרו את המצב של הכרטיס מסך (שלא מעניין אותי בכלל כי אני גיימר עם כרטיס הרבה יותר רציני) - לא הבנתי כלום ! http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture) אשמח לעזרה בהסבר על המשמעות בעבודה יומיומית איפה יתבטא כל אחד מהשיפורים : Compared to Ivy Bridge (expected): Twice the vector processing performance. - מה זה ? At least 10% sequential CPU performance increase (8 execution ports per core versus 6). - זה גם מובן אך לא משמעותי ! Up to double the performance of the integrated GPU. (Haswell GT3 vs Ivy Bridge HD4000) - טוב את זה הבנתי :-) Confirmed new features: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rony1880,

היי ראיתי שיש הבדל בליבה השלישית , עד כ10 מעלות . מדוע?,יש סיכוי שהמעבד יתקלקל?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by mavingadol,

יש לי משרד קטן שאני נותן לו שירות המשרד מריץ את תוכנת SAP להנהלת חשבונות ברשת וגם שומר שם מסמכי אופיס (וורד ואקסל) יש שם בכללי שרת + 6 עמדות שמחוברות ומריצות SAP מהשרת בשרת הנוכחי יש להם 8 גיגה זיכרון ומעבד Xeon E5506 ראיתי שיש עוד תושבת של מעבד פנויה + עוד סלוטים של זיכרון . יש לי מעבד Xeon E5504 + 3 רכיבי זיכרון משרת ML150 G6 שהושבת . 1. איזה שיפור ביצועיים הם יכולים לראות במידה ואני מתקין להם את המעבד הנוסף והזיכרונות - בהנחה שהם מתאימים ? 2. האם אני יכול להכניס 2 מעבדים שונים לאותו לוח ? 3. האם בשימושים שהם עושים בשרת 2 מעבדים וזיכרון של 14 גיגות יתן משהו ? 4. באופן כללי , לאיזה שימושים צריך שרת עם 2 מעבדים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RV25,

פעם ראשונה שאני שומע על המעבד הזה. כדאי ללכת עליו? תיכננתי לקנות E5200 בהתחלה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ולאינטרנט, אבל גם לקצת משחקים קלים מדי פעם. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי רכשתי 3570 I5 במקום Q6600 זכרון DDR3 16GB במקום DDR2 4GB לוח אמ DH-H77D3H במקום P35 .. השאלה האם אני צריך להתקין מחדש מערכת הפעלה לאחר ההחלפה (אני משתמש בWIN 7 64 BIT) :s05: בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב לכם ושבת שלום, אני עובר הרבה על ביקורות של מארזים שונים ואני נתקל במונחים של לוחות אם שונים כגון ATX, EATX (מה ההבדל -זה חשוב מאוד להבדיל בין סוגים שונים) ואני רוצה להיכנס לעבוד בתחום של מחשבים הזה אבל יש בפורום איפשהו הסבר או בלינק מסוים מאתר הזה המסביר ומפרט היטב כל לוחות האם וסוגים שונים שלהם. אגב, אני מאוד מרוצה מכמות המידע איך שאתר מאוחסן - אגב, יש גם מדריך למיתוך ללוחות אם ואני מסוגל ומעוניין ללמוד (ולזכור) את כל החומר, רק שעל לוחות אם אני לא מצאתי לא במדריכים ואני אנסה שוב לחפש אבל אודה בכ"א אם מישהו יכוון אותי למקום איפה שמסבירים על לוחות אם שונים וגם סקירת לוחות אם שונים. תודה מראש ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אוקי אני מתכנן שדרוג של המחשב שלי ואני שואל אותכם מה עדיף לאוברקלוק וגם מבחינת איכות המוצר: 2GB KIT (1G x2) VALUE Retail או : KINGMAX BGA 1GB CL2 TESTED x2 ברור שהשני יותר טוב אבל אין האיכות שלו?? מה עדיף לי שאני רוצה ביצועים גבוהים וגם אפשרות אוברקלוק גבוה?. בתודה שגיא נ.ב אל תציעו לי דברים אחרים כי אני מביא את אלה ב-1000...חדשים אם אחריות של cd-log לשלוש שנים..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים