עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, פתחתי לפני כשבוע אשכול בו שאלתי מה עדיף ללא סקר וקיבלתי עזרה רבה מליאור אחראי הפורום ואני מודה לו על כך אך עדיין לא קיבלתי תשובה של מה עדיף, לכן חשבתי אולי שסקר יעזור. אשמח אם תוכלו לענות על הסקר - אם יש לך לוח אם אחר להציע גם אשמח מאוד. בגדול במחשב הזה אני עובד בעיקר עם תוכנות גראפיקה כגון פוטושופ ו 3D Studio Max לכן אני צריך לוח שיתאים לשימושים האלה. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ilia990,

4g

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eladbu,

או קי אז ככה לחבר שלי יש לוח של אזוס p4s533vm הוא ניסה לעשות לו שידרוג לביוס ואחרי ריסטארט המחשב לא עולה! כן אני יודע שזה לא היה הכי חכם בעולם! הצעתי לו להסיר את הבטריה למשך כמה דקות ולנסות מה שעלה בתוהו ללא הצלחה! ומשיחה איתו הוא לא מוצא את הגמבר של הביוס! מה אתם ממליצים לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Lanzar,

קניתי מעבד חדש לאח שלי AMD +2400 והכל היה בסדר אד שפתאום המחשב נתקע עשיתי RESET ושהגעתי לביוס גיליתי שהמעבד על 105 מעלות אז הסתכלתי בתוך המחשב וראיתי שאחד בחוטים נתקע בוונטה!!! אחרי זה שיחררתי את החוט והמחשב חזר לעבוד רגיל אבל רציתי לדעת עם בכל זאת יכול להיות שקרה למעבד איזה שהוא נזק פנימי שעדיין לא נראה ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by lavep,

הי אני צריך עזרה בבחירת לוח עבור AMD DUAL CORE X2 3800 אינני צריך תמיכה ב-SLI (לא נראה לי שאני אקנה עוד 7800GT אחד :-*) לא נראה לי שבזמן הקרוב אתעסק בOC אבל מי יודע חובה SATA2 כמה שיותר USB עדיף 2 כרטיסי רשת (אך יכול להסתדר עם אחד) עדיף שיהיה FIREWIRE (אך גם זה לא קריטי, אם אצטרך אקנה כרטיס) מכל מה שבחנתי נראים לי אלו 3: 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 3. ASUS A8N-E השאלה האם יש משהוא טוב מאלו? האם כדאי לשלם עבור דגמים יקרים יותר (2,3) או ניתן להסתפק באופציה 1? בעצם האם יש הצדקה למחיר גבוה ? במה שמתבטא? תודה וראש

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by zerocool15,

מה משניהם עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by za-david,

יש חשיבות לסוג המשחה הטרמית שאני משתמש בה ואם כן אז מה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by nicolet1,

שלום חברים, באופן כללי, האם ניתן להפעיל זיכרון DDRL3 במחשב נייד (בן שנתיים, אני בנתיים לא יודע את הדגם) אשר יש לו זיכרון DDR3? כלומר האם זכרון DDRL3 יעבוד בחריץ התומך בDDR3? האם זה יפגע בחריץ? האם זה יפגע בזיכרונות? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by sla,

קניתי מחשב עם הלוח הזה: GA-B75M-D3H. אני רוצה לחבר אליו רסיבר של קולנוע בייתי ואני לא רואה שיש לו יציאת spdif/coaxial , באתר היצרן רשום את זה: " [*=left]2/4/5.1/7.1-channel * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver. [*=left]Support for S/PDIF Out " מישהו יודע מה האופציות שיש לי בשביל זה? ומה אומר מה שהיצרן רושם לגבי זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by CyberBoB,

הפנטיום יקר מהסלרון באיזה 400 שקל.. השימושים הם סרטים, מוזיקה, אופיס ואינטרנט. הלוח המיועד - Gigabyte GA-8IG1000MK מבוסס 865 הזכרונות - 2x256MB Kingston DDR400 תודה לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי מחשב נייד יד שנייה מדגם G580 עם 4G זיכרון ראם, המחשב זז בסדר גמור , מבדיקה עד כמה המחשב תומך בזיכרון ראם , ראיתי שתומך עד 8G , חשבתי להוסיף , השאלה האם יש צורך? עד כמה אני ארגיש שיפור במהירות המחשב? השימושים שלי הם אינטרנט , יוטיוב , ותוכנות קלות. תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by 3liran,

למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני צריך זיכרון ddr אבל יש כול מיני סוגים כמו: ddr pc2300/400 וכדומה אז איזה אני צריך ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by none,

איזה מבין המפרטים הבאים יהיה יותר טוב לOC אני מתכנן להעלות את הבאס ל133 : מפרט 1 מבוסס DDR Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache ABIT IT7 DDR 2700 256 לא סגור על חברה אבל נראה לי CROSAIR מפרט 2 מבוסס RD : Intel Pentium 4 1.8 Northwood 512 cache GIGABYTE 8IHXP 2 סטיקים של RDARAM 1066 של קינגסטון 128 מגה כ"א איזה מהם יותר כדאי, שניהם יוצאים אותו מחיר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מה יותר משתלם וכדאי? הבנתי ששניהם בעלי 4 ליבות ומתאימים לסוקט 1156. הסיבה שאני שואל - אני קונה מחשב עם המפרט הבא: Motherboard - Intel P55WB CPU - Intel core I5 760 Memory - Kingston KVR1333D3N9/2G x2 Display - GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 Hard Drive - HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG Case - Compucase 6k31 500w ואני מתלבט כרגע אם להחליף את המעבד הקיים במפרט לאחד מהשניים i5 660 / 661. (לא אכפת לי להחליף אם מדובר בתוספת של בסביבות ה- 50-100 שקל). לפי הבנתי, מדובר במעבדים ששמים דגש על גרפיקה...? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג : איזה רכיבים לשדרג על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS

18. וגם מתי יוצא? והאם כל הלוחות תומכי קונרו תומכים גם בחדי ליבה פרסקוט? האם המרובעי ליבה יתמכו בלוחת קונרו שעומדים לצאת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by So-ReR,

אני בקשתי וזה מופיע במפרט של המחשב מעבד 2.4MHZ עכשיו אני חושה שעשו לו אוברקלוק אבל אני לא בטוח, יש לי אפשרות לקחת את המחשב היום לחנות אבל אני לא יודע מה להגיד להם הנה תמונה : http://planet.nana.co.il/sorer25/bithc/PC.JPG

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה הבדל בין שתי הלוחת האלה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kipi25,

שלום, האם גרסת הביוס 0614 ללוח P5B DLX המופיעה באתר שלהם (http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us) היא גרסא רישמית ומתאימה ל- WINXP?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nw,

יש הבדל משמעותי בין ATA 66 וATA 100? איך בדיוק מרגישים את ההבדל.. ההארד דיסק מגיב יותר לאט?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ras81,

שלום אני מתכוון לקנות E6300 אבל בניגוד לארץ יש באתר הזה המון לוחות אם. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לוח שיאפשר בעתיד שדרוג קל ואולי OC קל (לא משהו כבד) ובמחיר סביר (אני לא צריך משהו ב1000 שח) מה ההשקעה הכי טובה שיש שם? ראיתי כל מיני לוחות של MSI שעשו רושם נחמד. הנה קישור לחלק של לוחות האם: http://www.newegg.com/ProductSort/SubCategory.asp?SubCategory=280

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים