עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dikoz,

היי אני הולך לקנות מחשב נוסף, איזה מהזכרונות הנ"ל כדאי ומה הבדל ביניהם תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by yotam.m,

אז ככה בקשה לשילוש: כמובן לוח זיכרון ומעבד בתקציב הכי נמוך שאפשר אין מגבלה אבל שיתמוך בAGP. לא לדאוג אני יודע שזה מיותר ואפשר לקחת מעבדים מהדור היותר חדש אבל הבנאדם פשוט לא צריך את זה. חשבתי על 3200+ בסוקט 939 לוח של אסרוק וזכרונות DDR400. אפשרות סבירה? או שיש משהו טוב יותר שיתמוך בAGP?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nicolet1,

שלום חברים, באופן כללי, האם ניתן להפעיל זיכרון DDRL3 במחשב נייד (בן שנתיים, אני בנתיים לא יודע את הדגם) אשר יש לו זיכרון DDR3? כלומר האם זכרון DDRL3 יעבוד בחריץ התומך בDDR3? האם זה יפגע בחריץ? האם זה יפגע בזיכרונות? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AGK,

לפי מה שהבנתי אז הRAM צריך להיות במהירות שמתאימה ל FSB של הלוח אם בחישוב כפול שאם FSB הוא 600 אז מהירות ה RAM זה 1200 השאלה שלי- הרי במפרט של הלוח אם רשום כמה מהירויות כגון 1600/1333/1066/800 MHz FSB אז למעשה איזה מהירות של RAM מתאים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, עברתי על כמה חניות מחשבים וריכזתי את המחיר של כל אחת מהן ורציתי שתעזרו לי להחליט איזה חנות יותר אמינה. אז ככה: בקשר למעבד : AMD athlon 64bit 3000+ box 939 pin זיגזג - 1139 ש"ח. LogicPC - 1087 תמליל - חנות שלא נוכרת לי אבל... 999 ש"ח. לוח אם - GigaByte Ga -K8NS Ultra 939 זיגזג - 780 ש"ח KSP - 680 LogicPC - 550 זכרון - Samsung 512Mb 3700 - מה זה אומר 3700/3200 אשמח עם תענו לי בהקדם על השאלה שלי,גם שינוי בבחירת החומרה תתקבל בברכה,ושוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rost1k,

שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by avshalom81,

שלום אני עובד למחייתי בבית בהדמיות ממוחשבות על תוכנת Autodesk Revit Architecture ואני מעוניין לקנות מחשב חדש , על פי מה שקראתי עד כה מעבדי ה-xeon וi7 הם הטובים ביותר בביצועים בעת הרינדור ובעת העבודה על המודל כרגע אני נוטע לכיוון i7 950,אשמח לקבל כיוון מדוייק יותר והמלצות על מעבד מתאים ,כמו כן על פי בדיקה שביצעתי המחירים נמוכים במאות שקלים בחו"ל ,האם אפשרי להזמין את המעבדים האלה באינטרנט או שיש מניעה מפאת חוסר תאימות לרכיבים הקיימים בארץ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מעבד P4C-2.6 עם לוח IS7-E וקירור סטוק של אינטל המעבד עומד על 42-44 מעלות בIDLE ועל 60 מעלות בFULL LOAD!!! בכל מקרה, שמעתי שלמעבדי אינטל יש מערכת הגנה נגד שריפת המעבד, ובטמפרטורות מסוימות המעבד מאיט את עצמו אוטומטית, זה נכון? המעבד לא בOC והקירור הוא סטוק כמו שאמרתי (המאוורר של המעבד מסתובב ב2200 סל"ד). מה הטמפרטורות המומלצות של אינטל (אני אשמח לקבל לינק בשביל להראות בחנות וכדי שיהיה לי קייס אם אני ארצה להחליף סינק וכו'), איזה טמפ מסוכנות וכו'. תודה מור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by INFERNO,

מי יותר חזק ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. זה הלוח אם שיש ברשותי: Gigabyte GA-MA78GM-US2H וזה הצ'יפסט שלו: AMD 780G + SB700 Chipset יש דרייברים, לצ'יפסט מהאתר של הלוח האם: http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_vista32.exe השאלה שלי היא כזו. אני התקנתי את ה- Catalyst מהאתר של ה- ATI/AMD חבילת ה- Catalyst לכרטיס המסך, כוללת בתוכה דרייברים לצ'יפסט? או שאני צריך להוריד את החבילה מהאתר של ג'יגה-בייט ולהתקין אותה? אני בינתיים התקנתי רק את ה- Catalyst. זו החבילה שהתקנתי: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1〈=us&rev=10.2&ostype= תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בכנס שערכה היום אינטל על ארכיטקטורת המעבדים העתידיים שלה (לא רק למען האמת, גם מאיצים גרפיים ועוד) התגלה לא מעט מידע מעניין. מה שישר קפץ לי לעין הם 2 דברים, העובדה שב 2019 יהיו מעבדי 10NM, והעובדה שרק ב 2021 הם יגיעו ל 7NM (להזכירכם AMD תהיה שם ב 2019). כמו כן קיבלנו עוד מידע על המאיצים הגרפיים העתידיים של אינטל, שיקראו Xe : https://www.anandtech.com/show/13699/intel-architecture-day-2018-core-future-hybrid-x86 כמו כן אינטל נוטשת את הגישה המונוליטית של שבב אחד גדול ועובדת ל"שבבונים" (CHIPLETS) מאוד בדומה לגישה ש AMD נקטה עם רייזן: https://www.anandtech.com/show/13699/intel-architecture-day-2018-core-future-hybrid-x86/6

13. Started by ashkenazone,

http://www.pctuning.cz/ilustrace3/fiala/LP_UT_ICFX3200-T2RG.PDF ציפיתי ליותר מהFSB, הראם, והCF חשבתי יהיה 2X16. כל השאר, כולל 8GB RAM נראה טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אין לי שום כוונה לאוברקלוק (ואם כן, אז לא משו רציני) מחפש משהו יציב, כמו gigabyte עם AGP!! (לצערי) לא ללכת לחנות רחוקה, שישאר באזור המרכז... אממ, אם כבר פתחתי תתראד, אני מחפש גם זכרונות, לא משהו יקר.. 2 סטיקים של 256.. משו כמו OCZ.. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כמה זיכרון אני יכול לחבר ללוח IB9??? מה לדעתכם יותר כדי לי לעשות? להחליף זכרונות לחדשים כל אחד של 1GB או להוסיף למה שיש לי (2X512) עוד 2 של 512 ??? מה ההבדל בין 667Mhz או 800Mhz ??? תודה וחג שמח, דניאל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by שימי71,

שלום קניתי לוח אם חדש של אסוס תואם למעבד AMD לצערי הרב ברגע שניסיתי להרכיב את המעבד תואם ללוח האם הוא נפל לי על הרצפה וחלק מהפינים(כ-10) התעקמו. שאלתי האם יש דרך כל שהיא לתקן את הבעיה,לישר את הפינים? או לקרוא קדיש על המעבד. ניסתי עם פינצטה דקה לישר את הפינים אבל זה מאוד קשה תודה למי שינחם אותי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי ממש התלבטות בין הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-X48-DS4 DFI LP DK X48-T2RS שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר והייתי רוצה לדעת איזה מהם נותן לי יותר,יתרונות,חסרונות... הסתכלתי על המפרט שלהם ועדין חסר לי ידע בשביל להחליט מי שווה יותר. דרך אגב ,באתר הזה היתה כתבה טובה על DFI LanParty UT X48-T2R אבל לא מצאתי הרבה הבדלים בינו לבין DFI LP DK X48-T2RS שעולה 400 שקל פחות. מטרת המחשב החדש היא בעיקר למשחקים כבדים , OC ,CF. בנוסף הלוח צריך להתאים לרכיבים הבאים: המעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX וכרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by amit27,

אני רוצה לשדרג ללוח ASUS P5B DELUXE שהוא תומך בזכרונות ddr2 800mhz, אם אני שם על הלוח הזה זיכרונות ddr2 533 mhz אז זה יעבוד לי ? תודה מראש..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם כמו שכתבתי לכם שבוע שעבר,הוצע לי מעבד-AMD ATHLON 3500 AM2 מסוג TRAY. הוצע לי לקנות את המעבד הזה עם מאוורר יותר טוב מאשר המאוורר המקורי שמגיע עם ה-BOX. ביקשתם שאתן לכם את הדגם של המאוורר שהוצע לי,אז הנה הוא לפניכם: 1- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14672 2- והנה הלינק לאתר היצרן עצמו: http://www.tr2tt.com/products/coolers/tr2r1/tr2r1.htm בתודה מראש שי נ.ב-בעל החנות הראה לי את המאוורר שמגיע עם ה-BOX ואת המאוורר שהוא הציע לי,ולמראה עיניים בלבד המאוורר שהוא הציע לי יותר גדול ומאסיבי מאשר ה-BOX.הוא אמר שהוא נותן לי אותו באותו מחיר של ה-BOX. לסיכום: 1-האם לקחת את המאוורר שהוא הציע לי,או לקחת את המאוורר המקורי של ה-BOX?<אין לי מושג מה איזה מאוורר …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SilentBob,

עדיין לא השגתם לעצמכם מחשב חלונות מלא בעל מימדים דומים לכונן USB נייד? עוד ועוד אפשרויות מעניינות עבורכם נוספות לשוק עם כל יום שעובר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%a4%d7%aa-%d7%94%d7%a0%d7%a0%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9b%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by k22,

שלום אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. ראיתי שקיימים כמה לוחות כאלה (DFI INFINITY NF3 למשל), אבל לא מצאתי בארץ... למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג לוח כזה (לא בהכרח של DFI)? 2. יש לי זכרונות DDR400, האם הם יעבדו בלוח שעובד עם DDR2?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

מה ההבדל העיקרי ביניהם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hilik,

After working all the kinks out of my hardware, updating the BIOS, updating the drivers the thing I can't fix is my sound problem. The front speakers don't work. The actual speakers do work because I put them in as the rear speakers to test them, but when I put my headphones into the line out jack (where the front speakers are supposed to go) I get no sound when I run the nForce's Test Tone. Anyone know of a simple solution to this problem and make me look like an idiot. It'll be worth it if I can get my speakers to work. i got all the new drivers bios 1006 all windows update nvidia 2.45 and the front speaker line out(green one) dont preduce sound! help me plz email…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים