מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
גם משפחת ה-Beebox של היצרנית הטאיוואנית זוכה לטעום מה-Kaby Lake לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא הצלחתי למצוא מבחני השוואה לביצועי 2 המעבדים לניידים. יש איזה עדיפות לאחד מהם ? השימוש הוא ביתי סטנדרטי - אינטרנט,מוסיקה, סרטים. תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט שלי: לוח אם: ASUS P4S533-MX מעבד: INTEL P4 2.66 זיכרון מטמון:512KB זיכרון פנימי: 512MB X2 DDR 200MHz. כרטיס מסך: 9600XT . ספק כוח: 400W . יש לי שני סלוטים פנויים, ואני מעוניין לשדרג את הזיכרון... אם אני מוסיף שני סטיקים של 512MB SDRAM PC133 , זה ישפר או יפחית את הביצועים ? הסלוטים הם : x2 - 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory - (תפוס) (אולי כדי לשפר את הזכרונות האלו ?) x2 - 168-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם בכל הקשור לעיבוד גרפי (ללא קשר למשחקים, OC, סרטים) יש יתרון מובהק כלשהו למעבדי AMD או INTEL? תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או שהוא יצא ועוד לא הגיע לארץ ומתי בערך הוא יגיע לארץ ולאיזו חנות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ונתנו לי כמה הצעות לגבי לוח אם ! הם אמרו שהלוח אם של -Assus הכי טוב מה הייתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם מבלבלים אותי יותר מדי!!! חלק אומרים שעדיף כבר intel וחלק אומרים לי לקחת AMD + גוף קירור טוב... אתם ממליצים על AMD באתר למשחקים, אתם לא ממליצים על גוף קירור ואתם ממליצים על מארז ENERMAX איכותי. מה אתם מציעים לי לקנות?! ונמקו כמו שצריך!!! תביאו לי בבקשה הוכחות שAMD לא עושים בעיות וכל מיני שטויות... ואני לא רוצה לקנות גוף קירור נוסף...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם פנטיום 4 של ASUS533-MX קניתי הרד דיסק 160 SATA והתברר לי שאין לי חיבור SATA על הלוח אם מה אני עושה ???????. איך אני טיודע אם הלוח תומך ואם לא האם הוא יתמוךך בהרד דיסק עם החיבור הישן יותר IDE עם הפינים? אני מבקש שתעזורו לי מהר זה דחוףףףףףףףףףףףףףף :jump:
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המעבד הנ"ל. אני רוצה לדעת אם הוא תומך ב64 ביט כי אני רוצה לקנות WINDOWS 7 (כן כן... לקנות) ואני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות גרסה של 64 BIT (אם בכלל יש שתי גרסאות שונות?)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ולפי המפרט של החנות (KSP) צריך להיות שם חיבור של 5.1 ערוצים. מה שאני רואה שיש 3 יציאות אחת למיקרופון ועוד שתי יציאות ככל הנראה לרמקולים. אני לא יודע אם זה היציאות שאני צריך, כי במערכת רמקולים שלי יש 3 חיבורים. האם אלו החיבורים או שאין בכלל יציאה ל5.1 ערוצים בלוח אם הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות ואני צריך את עזרתכם אני רוצה להרכיב HTPC אבל אני יודע שכרגע אני לא מתכוון לצפות ב- BD ואפילו לא 1080P מכיוון שהטלויזיה שלי מציגה רק (עד) 720P ואין לי כוונה כרגע לשדרג אותה. חשבתי שאם המצב הוא כזה אז כדאי לי לקנות את המינימום האפשרי על מנת לנגן 720P מכיוון שנניח שאני קונה מפרט טוב וחזק שלא ינוצל בכלל בתקופה הקרובה ובעוד שנתיים שלוש יכול להיות שהמפרט הזה יהיה חלש להריץ טכנולוגיות מתקדמות יותר. ולכן אם אני אקנה עכשיו את המינימום אז יהיה לי יותר קל לשדרג בעתיד. האם אני חושב נכון? אם כן, מה המפרט המינימלי בשבילי? אני מתכוון למעבד+לוח או מעבד+לוח+כרטיס מסך
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. איזה לוח אם מומלץ עבור Socket 775 LGA? מדובר על מעבד q6600. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן. המעבדים הנ"ל עולים כמעט אותו דבר, בסביבות 1400 ש"ח. אני הבנתי שהם פועלים בטכנולוגיה שונה, אבל איזה מעבד חזק יותר? עד לא מזמן הפנטיום D 950 עלה הרבה יותר, ובגלל המחיר הוא לא שווה יותר? אשמח לעזרתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת האם כל מעבדי I5 עובדים עם Hyper-V? אשמח לדעת אם לא אילו מעבדים כן תומכים ..? תודה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם לוח אם Asrock G31 M -VS2. הלוח עדיין באחריות. לאחרונה גיליתי שיש לו קבל קצת מנופח באיזור הכרטיס מסך PCI EXPRESS. יש לציין שהכרטיס מסך שהיה לי התחיל לעשות בעיות, וברגע ששמתי כרטיס מסך אחר, הבעיות נעלמו. השאלה היא האם צריך וכדאי להחליף את הלוח בגלל הקבל הזה? יש אחריות בכזה מצב? תמונה מצורפת. (סימנתי את הקבל עם חץ)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מחשב עם לוח אם ASUS P5QPL-AM ושני סלוטים של זיכרון. אחד פנוי ובאחד יש 2GB DDR2 800MHZ אני מעוניין לקנות עוד 2GB האם אני חייב DDR2 או שהלוח אם תומך ב DDR3 עד איזה מהירות אני יכול לקנות ? האם אני יכול לקנות 1033MHZ והוא פשוט יעבוד 800MHZ? תקציב - כמה נמוך שאפשר... לא רוצה להשקיע בכלל.. לא יותר מ120 שח תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, מבקש המלצה ללוח אם של חברת גיגהבייט אשר יהיה מבוסס על סוקט 775 וזכרון DDR2. הלוח לא חייב להיות חדש שניתן לקנות בחנות, רק המלצה לדגם. מחפש שיהיה בעל יכולות RAID. בנוסף אם קיים לוח-אם עם מאפיינים שנראים למעלה ואשר תומך גם ב SATA3 ו- USB3. אם לא אז המלצה על לוח עם המאפיינים האלה(לא משנה הסוקט והזכרון) אבל שיהיה RAID תומך SATA3. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz לוח אם חברת Intel למעבדי סוקט 1155 ערכת שבבים אינטל H67 תמיכה בזיכרונות DDR3 דגם מתוקן B3 תמיכה ב USB3 תמיכה ב SATA3 יציאות DVI-I ויציאת HDMI Intel BLKDH67CL Cold Lake + 8GB DDR3 1333Mhz שילוב מנצח של לוח אם ו8 GB זיכרון DDR3 זה הקישור לאתר של RSM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3091 רציתי לדעת האם הוא ברמה גבוהה? ומה זה העניין הזה שרשום שזה דגם מתוקן B3? תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) אם אתה יכולים להגיד לי מה האיכות של הלוח m הנ"ל והאם הוא כל כך משתלם ומממש את כל הפוטנציאל של המעבד הזה CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) והאם ECS זה חברה מוכרת והאם כדאי להחליף אותו ? תודה בכל מקרה :-)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אשמח לפרט על השימושים ושאר הפרטים אך רציתי לשאול שאלה נקודתית - התחלתי לקרוא קצת בפורום של הצעות למפרטים וקראתי שם ב FAQ שההמלצות עם למעבדי I5 ולא I7 בגלל שכמעט אין הבדל בינהם (או אולי יותר נכון כי אין היום תוכנות/מע"ה בשוק שיודעות לנצל את ה"חידושים" ב I7). רציתי לברר עד כמה המצב הזה נכון והאם לא כדאי לרכוש I7 כדי שבשנים הקרובות הוא כן ייתמך על ידי הטכנולוגיות החדשות? באופן כללי, הייתי שמח לדעת אם הביצועים של ה I7 באמת עולים על אלה של ה I5, ואם כן אז האם זה שינוי ניכר או לא? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב I7 מהדור הראשון עם הלוח GA-EX58-UD3R ואני רוצה להוסיף עוד זכרון (כרגע יש לי רק 4GB) הבעיה היא שאני לא מוצא זכרון שתואם לצ'יפסט שלי X58 בארץ בכלל באינטרנט. הלוח אם תומך ב TRIPLE CHANNEL ו DUEL CHANNEL הייתי רוצה לפחות 12 ג'יגה ראם (3x4 או 8X2) תודה רבה עדכון: בסוף קניתי את סט הזכרונון הכי זול שהיה בKSP וזה עובד מצויין, אפילו לא הייתי צריך להגדיר דבר בביוס והWindows ישר זיהה 16GB RAM, עזרתם לי מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול רכשתי מחשב חדש וסיימתי לחבר את כל החלקים.. אחרי שהתקנתי את הוינדאוז והכל ההגדרות התקנתי גם CPUZ.. לי מה שהבנתי כל ה 939 הם וינצ'סטר אבל בתכונה רשום לי מעבד מסוג ניוקאסטל... האם זה אפשרי ? האם זה באג ובמידה וזה אפשרי מה ההבדלים בין הוינצקסטר לניוקאסל.. תודה לעוזרים...
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר ? פנטיום 4 2400/533/1024 בשקע 478 או סמפרון 754 2800/800/256 ? ? ?
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אם אני לא טועה, טמפרטורה גבוהה עבור מעבדי אינטל נחשבת לטמפרטורה שעוברת את ה 80 מעלות. האם הנתונים הללו נכונים גם עבור מעבדי ה AMD? תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-