עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by suren,

שלום חברים! יש לי את לוח האם הנ"ל ועל פי ה- Dvice Manager אני רואה שיש לי 2 COM Ports בחיבורים מאחורה אני רואה רק אחד (אני צריך 2). פתחתי את המחשב ומצאתי בלוח האם 9 מגעים שרשום מתחתם COMA SPD1F (מצרף תמונה: למטה צד שמאל) ויש לי כבל שיכול להיכנס ל9 שיניים ובצד השני יש COM פורט. איך עלי לחבר אותו לחיבור הנ"ל? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני צריך תוכנה שאני אוכל לראות בה את כל הפרטים על הרכיבים שיש לי במחשב מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ashkenazone,

http://www.pctuning.cz/ilustrace3/fiala/LP_UT_ICFX3200-T2RG.PDF ציפיתי ליותר מהFSB, הראם, והCF חשבתי יהיה 2X16. כל השאר, כולל 8GB RAM נראה טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עיינתי בנעוצים ולא קיבלתי את מבוקשי. השאלה היא די פשוטה: נאמר לי שיש מעבדים שהם הדמיה של ליבה כפולה ויש כאלו שהם כפולי ליבה אמיתיים. האם זה נכון? אם כן, אז מה ההבדל? למי מהחברות אינטל/AMD יש מעבדים כפולי ליבה אמיתיים ומה הדגם/שם של המעבדים? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Roger That,

Anandtech השווה דורות קודמים אל Skylake וגילה שבמשחקים מסוימים יש ביצועים פחותים באחוז לא מבוטל יחסית לדורות קודמים. הסתבר שזה קשור אל תדר בשם FCLK, (קשור ל-PCIe) שרוב לוחות האם כיום עדיין מריצים מתחת לרמה המומלצת ע"י אינטל 800Mhz במקום 1Ghz, והרובם הנכבד עדיין חסרים את האופציה לשנותו. כנראה הבעיה הזו דווקא באשמת אינטל, משהו שקשור אל microcode/firmware לא עדכני שהגיע מאינטל אל היצרניות. פרטים כאן: http://www.anandtech.com/show/9607/skylake-discrete-graphics-performance-pcie-optimizations בלוח z170 שלי עדיין אין את האופציה לעלות את התדר, וזה חודשים וחצי לאחר הפרסום ב-anandtech. ראיתי שיש איפשהו (לא באתר של gigabyte) ביוס בטא, לא ניסיתי. כאשר חיפשתי לאחרו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ב-WINDOWS XP?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום אני רוצה להחליף זכרון של Corsair בנפח של 4 גיגה (2x2) לקינגסטון (2x4) 8 גיגה. האם פשוט לשלוף את הקיים ולהתקין את החדש? או שיש צורך בשינויים כלשהם בביוס? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ndori,

שלום, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לדעת מה עדיף לי לקחת: מעבד: 2.6Ghz pentium 4 prossecor with HT technology and 800Mhz FSB (northwood) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 400Mhz או: מעבד: 3.06Ghz pentium 4 prossecor with 512 cache (northwood צודק התבלבלתי) וזיכרון: 512mb dual channel DDR 333Mhz כמובן שהלוח אם של הראשון הוא חדיש יותר.... אם לא הבנתם אז המעבד של הראשון הוא מהסוג החדש יותר ולכן גם תומך בזיכרון מהיר יותר אבל לשני מהירות המעבד גבוהה יותר שניהם עולים לי בערך אותו הדבר אז מה עדיף? בנוסף רציתי לדעת בקשר לכוננים קשיחים....אני יכול לקחת כונן קשיח 120 גיגה עם 8 מגה בית בפר אבל יש שני סוגים אחד IDE והשני serial ATA ואני לא יודע מה ההבדל ....הם עולים אותו הדב…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kipi25,

שלום, האם גרסת הביוס 0614 ללוח P5B DLX המופיעה באתר שלהם (http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us) היא גרסא רישמית ומתאימה ל- WINXP?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by iyehuda,

מדוע אני רואה שהמהירות 333 , קראתי את הסטיקי ואני אמור לראות 400 לפי הבנתי אולי יש קשר שיש לי 32 bit ואני משתמש רק ב 3G במקום 4G ? ראה תמונהומה זה מה שמסומן באדום הוא שונה מהזיכרון השני [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני רוצה לדעת יותר על ליבות שונות.. איזה סוגי ליבות יש לאינטל לפני הסדר של הכי טוב לפחות טוב(של מעבדים שלא מיועדים לשרתים) נורפווד,פרסקוט,ויילמאט מה עוד יש ומישהו יכול להגיד לי מה הליבות שנחשבות להכי יציבות על AMD +הסבר על איזה יש אני מכיר רק את VENICE.. (אגב אם כבר שאלו את זה אז עשיתי חיפוש ולא מצאתי לינק יכול להיות גם נחמד לת'דר שקשור) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SpidiMan,

אני צריך המלצה ללוח אם משולב (מעבד + כרטיס מסך) - עדיף בגודל Mini-ITX. חשוב שיהיה לו כמה שיותר חיבורי SATA. אשמח לכמה שיותר קישורים והמלצות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shimi 1,

אני עומד לקנות מחשב חדש.. והציעו לי כמה מעבדים שפסלתי מראש ונשארו לי רק 2 מתמודדים.. השאלה שלי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעוזרים ! ;D

14. Started by TALIGAL5,

מעוניין במעבד לקידוד H264 תכני HD בעיקר ללא משחקים מעוניין רק באינטל! צימצמתי את הרשימה ל5200 שאומנם נקראה "פנטיום" אך הארטקטורה זהה לחלוטין לCORE2DUE לבין הE7200 בכל עמודת הבנצ'מרקים לא מצאתי השוואה בין שנהם האם משהו מכיר מבחן השוואתי בעיקר לקידוד H264 תכני HD ? גל

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Anonymous1,

היי לכולם, יש לי כרגע את ההרכב של מעבד לוח אם וזיכרון דלהלן, כנראה שהלוח התקלקל ולכן אני רוצה להחליף מעבד ולוח. AMD Ryzen 5 5600X 3.7Ghz, Gigabyte B550M DS3H AM4 DDR4,HYPERX DDR4 3200 MHz 2X8 GB השימוש העיקרי הוא כללי (אינטרנט, סרטים ומשרדי), אבל כן הייתי רוצה אולי אפשרות למשחקי מחשב כמו Mortal Kombat 1, Crysis 4. על מה הייתם ממליצים? בתודה מראש.

16. שווה שדרוג מ 8GB ל 16GB גם אם המחשב משתמש בממוצע "רק" ב 5GB אף פעם אני לא רואה שהמחשב משתמש יותר מ 5GB, אז אם אני ישדרג ל 16GB אני יראה איזשהו הבדל או ממש לא ?

17. כרגע אני יושב על שניים גנרים והם CL3, קיבלתי 512MB של CORSAIR XMS3200 CAS2. אני מניח שאם אני שם את שלושתם אז הם לא יעבדו לי ב DC? קיצור מה עדיף? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by MDK,

שלום יש לי 512 ראם (ראה מפרט) ותהיתי אם כדאי לי לבטל לחלוטין את הזיכרון הוירטואלי.... אם כן, אז כיצד עושים זאת? אם לא, אז מדוע לא? תודה לכם מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by jackhammer,

יש לי 2 זכרונות PC133 אחד 128 ואחד 256 ה128 הוא SS וה256 הוא DS עכשיו אני יודע שבDDR זה לא עובד ביחד אז רציתי לשאול אם זה נכון גם לגבי זכרונות SDRAM

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Psychedelic,

שלום,אני מרגיש שביצועי הגיימינג שלי מוגבלים ע"י המעבד שלי,אני רוצה להחליף את הלוח והמעבד הקיימים . המפרט בצד. חשבתי על Gigabyte GA-H87-HD3 + I5 4590 מה אתם אומרים? והאם יש צורך לפרמט את המחשב לאחר ההחלפה(מעדיף שלא לפרמט אלא אם אין ברירה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Jek,

ההבדל בין שניי הזכרונות הנ''ל הוא כ-200 שקלים. האם ההבדל בביצועים שווה את ההשקעה הנוספת ? בנוסף רציתי לדעת איזה מהזכרונות הנ''ל עדיף לOC (עם מעבד Q6600). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים