עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה: מה עדיף שתי סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד או סטיק אחד של 4 ג'יגה. ההבדל במחיר הוא שלושה שקלים בלבד אז ככה שהמחיר פה לא חשוב. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2897 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 נ.ב: איזה חברה טובה יותר לזיכרונות Elixir או Crucial?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Athlon-WINGS,

עכשיו תאכלס, מי אוכל את מי KT880 או nForce 2 Ultra 400 ??? אם זה משנה, מדובר בלוחות: ABIT NF7-S2 ABIT KW7 KT880 שניהם אותו מחיר. ואל תגידו לי שעדיף כבר לוח לAMD64 כי אני מחליף לוח ל AXP שלי ואני לא מתכוון להחליף מעבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by poizen,

היי חברה ! יש לי מחשב ישן (לוח אם ASUS P2B) עם P2-350 (כזכור, מעבד בפורמט SLOT1) המתפקד כמחשב שני/אינטרנט בלבד. לאחרונה המאוורר של ה CPU החל להרעיש בטירוף-נפתר (חלקית וזמנית) עי ניקוי אוויר. לאימתי, למחרת בערב (כשהמחשב היה דלוק מהבוקר ללא הגדרות POWER MANAGMENT וכו) ראיתי שהמאוורר מת. היות וחיפשתי תרוץ (לעצמי) לרכוש מחשב חדש (מה לעשות, 350MHZ לא בדיוק סוחב...) השארתי את המעבד ללא מאוורר, ויתרה מזאת, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, ואף הרצתי עליו PRIME95 אבל (להפתעתי) המחשב המשיך לעבוד ! אני נהנה מזה כחודש (24/7-לא מכובה אף פעם) ממחשב סופר שקט-ללא שום CASE FAN, ללא מאוורר CPU (אבל עם גוף הקירור המקורי שלו וגריז טרמי זול כלשהו), אלא רק מאוורר של ספק הכח ENERMAX FCA (עם י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אומר המושג NorthBridge בלוחות אם ? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by azarzar15,

שלום, אני עובד על מחשב אודיו עם מעבד בC2Q Q6600 2.4 ולוח אם P5QC, עם 4 ג'יגה רם של קינגסטון בDDR2 עם ווינדוס 7 64 ביט וגם קיובייס 5 64 ביט בלוח אם הזה יש אופציה גם לDDR2 וגם לDDR3 בשלבים מסוימים כשהקיובייס עובדת עם הרבה ערוצים ועומס המחשב נתקע לפעמים, עשיתי בדיקת זכרון בווינדוס והראה תקין וגם אין התחממות של המעבד כך שנראה לי שזה רק אופציה אחרונה של עוד זכרון, אשמח מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר במה האופציות שלי להרחיב את הזכרון, כלומר להוסיף עוד לסלוטים של הDDR3 ומה המקסימום שאפשר להוסיף שם בתודה אור

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. טוב אז ככה היה לי לוח אם של EPOX 8KHA+ הלוח הזה הלך לעולמו לאחר כ 7 חודשיים עכשיו אני צריך לקנות לוח אם חדש יש לי זכרון 256 PC2100 של CRUCIAL ההתלבטות שלי היא: האם לקנות לוח שתומך ב KT333 או ב KT266A והאם זה ישנה מבחינת ביצועים בגלל שיש לי זכרון PC2100 אני גיימר רציני ויש לי כרטיס מסך ATI RADEON 8500 RETAIL עכשיו חשבתי להשאר עם לוחות אם של אפוקס כי הם טובים לאוברקלוקינג מה אתם אומרים על הלוח הזה EPOX 8K3A או שבכלל עדיף לי להשאר עם לוח אם 266A ואם כן אז על איזה לוח אתך ממליצים? שלא יהייה יקר עד 700 שקל פלוס מינוס

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה האם כדאי לי למכור את המחשב שלי ב 2000 שקל ולהוסיף עוד 500 שקל ולקנות את ה המחשב עם ה Intel Core i5 750 המפרט של המחשב שלי הוא כזה מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 כרטיס מסך:9500GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2GB DDR2 ספק כוח:500W המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות(אני יצתרך להוסיף 500 שקל) מעבד:Core i5 לוח אם:Intel DP55WB כרטיס מסך:9800GT דיסק קשייח:500GB זכרון ראם:2048MB PC10600-DDR3-1333Mhz-Kingston ספק כוח:500W נו מה אתם אומרים שווה לי או לא האם המעבד Core i5 יותר טוב משמעותית מ E8500 והם הזכרונות שהם DDR3 יותר טובים משמעותית מ DDR2 תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קצר ולעניין ציפסט Z370 יהיה בעל חיים קצרים מאוד (ידענו..) ואחריו יגיע הZ390 (גם ידענו..) מה שלא ידענו (וזה לפני הבחור הנ"ל) זה שהציפסט הזה תומך מעבדי 8 ליבות, כלומר מעבד 8 ליבות עם 16 נימים יגיע למייסטרים הגבוהה במחצית השניה של 2018 לדבריו. אם זה נכון, אני יכול רק להגיד תודה לך AMD. https://www.techpowerup.com/237115/intel-to-bring-8-core-16-thread-cpus-to-the-mainstream-desktop-platform-in-2018

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המפרט שלי מופיע בצד, כאמור 4 * 512 סה"כ יש לי 2 ג'יגה.. האם כדאי לי לקנות 2 סטיקים חדשים של 2 ג'יגה כל אחד ולעבור ל4 ג'יגה? יורגש הבדל? אם כן איזה סוג זכרונות כדאי לקחת? תודה..

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zvika04,

אני משדרג מחשב ביתי המיועד למשחקים קלים, להלן המפרט: מעבד: פנטיום D 805 זכרונות: 512X 2 TWINMOS DDR2 533 PC 4300 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RAD. X700 HYPER 256 MB PCIX 128 BIT (אני יודע שהכרטיס קצת מיושן, אבל קיבלתי מחיר אטרקטיבי של 360 ש"ח) לוח אם: אני מתלבט בין 2 : GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL?) קישור: http://tw2005.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G-RH.htm GIGABYTE G8N-SLI (מבוסס ציפסט NVIDIA ? קישור:http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2173&ModelName=GA-8N-SLI אין הפרש מחירים בין 2 הלוחות, אותה אחריות -3 שנים מה דעתכם? איזה מהם עדיף?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DeaglinG,

אני מועניין לקנות מחשב חדש ( רק למשחקים ברשת ), ואני לא יודע אם לקחת amd 3.2ghz או p4 3.2. אם מישהו יכול לתת לי הסברים קצת מה לקחת ולמה אני ישמח.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב לכם ושבת שלום, אני עובר הרבה על ביקורות של מארזים שונים ואני נתקל במונחים של לוחות אם שונים כגון ATX, EATX (מה ההבדל -זה חשוב מאוד להבדיל בין סוגים שונים) ואני רוצה להיכנס לעבוד בתחום של מחשבים הזה אבל יש בפורום איפשהו הסבר או בלינק מסוים מאתר הזה המסביר ומפרט היטב כל לוחות האם וסוגים שונים שלהם. אגב, אני מאוד מרוצה מכמות המידע איך שאתר מאוחסן - אגב, יש גם מדריך למיתוך ללוחות אם ואני מסוגל ומעוניין ללמוד (ולזכור) את כל החומר, רק שעל לוחות אם אני לא מצאתי לא במדריכים ואני אנסה שוב לחפש אבל אודה בכ"א אם מישהו יכוון אותי למקום איפה שמסבירים על לוחות אם שונים וגם סקירת לוחות אם שונים. תודה מראש ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני צריך תוכנה שאני אוכל לראות בה את כל הפרטים על הרכיבים שיש לי במחשב מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו.. הוא צפוף בכסף....אז הוא החליט ללכת על מעבד AMD Semrpon 2800+ 64bit socket 754 ועכשיו הוא מתלבט לגבי לוח..יש לו כרטיס מסך רדאון 9500 בתושבת AGP..וחשבנו לקחת את הGAK8U של ג'יגה בייט..השאלה היא האם יש משהו אחר מומלץ בתחום ה350 ש"ח? אגב האם הכרטיס המובנה שיש בלוחות רבים המבוססית NF4, ה-6100, יש מצב שהוא יתן ביצועים טובים יותר מהרדאון?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Burkey,

שלום, אני מתלבט האם שווה להשקיע מעל התקציב שלי כדי לרכוש i7, או להסתפק ב - i5. אני משווה את המעבד הכי פשוט של i7, שעובד בתדר 3.4GHz, מול המעבד החזק ביותר של i5, בתדר דומה (לא מדבר על סדרת ה- k, אוברקלוק לא מתוכנן). שני המעבדים מרובעי ליבה, אותו תדר. ל - i5 יש 6MB זיכרון cache לעומת 8MB של ה - i7. אם אני לוקח i5, אני יכול בהפרש אולי להוסיף זיכרון. השימושים שלי, מעבר לבסיסיים, הם בעיקר חישובים מתמטיים וסטטיסטיים, תוכנות כמו SAS, SPSS ו - MATHEMATICA. מבחינת משחקים, רק FIFA. השיקול שלי הוא מבחינת ראייה לעתיד, כשהמחשב יהפוך ישן, האם ה - i7 בעדיפותו יאריך את החיי המחשב, כאשר i5 יהיה איטי להחריד, בעוד 5 שנים, האם i7 עוד יהיה רלוונטי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם יש הבדל מהותי בין i3 3220 VS i5 3470 ? למשחקים מפרט : R9 280X DDR3 24GB 1600MHZ לא הצלחתי למצוא ברשת יותר מדי מידע על ההשוואה ביניהם בעניין משחקים . מה דעתכם ? אני לא אעשה לשום רכיב OC ואני אשחק בהגדרות דיי גבוהות ב-FHD . האם שווה לשדרג את המעבד ? תודה מראש! הגיבו בהמוניכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי ויכוח על זה עם חבר שלי אני אומר שהכמות של המגה יותר חשובה אז חשבתי לשאול ממכם לראות אולי עובדות מהשטח

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by M.I.21,

שינוי לוח אם בווינדוס 7 בלי שיהיה צורך לפרמט את המערכת הפעלה איך עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by nir2002,

שלום, מעוניין בהמלצות לשדרוג הזכרון (הזכרון שלי כרגע פגום וחשבתי על הדרך לשדרג) המערכת שברשותי: מעבד - intel core i7 920 2.67GHz לוח אם - ASUS P6T chipes - intel x58 זכרון עכשווי - OCZ ddr3 6 gb (triple) - לא זוכר את המהירות ולא כל כך מבין איך בודקים אותה, אך הנה שתי נתונים שאולי קשורים מcpu-z - NB Frequency - 2137Mhz DRAM Frequency - 534.5Mhz בדף של SPD רשום Max Bandwidth - 533Mhz כרטיס מסך - Nvidia GeForce GT 240 שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב - צריך מחשב יציב בעיקר ומהיר תקציב: מעדיף משהו בסביבות 300-500 תודה לעוזרים ניר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי לכולם כמו שכתבתי לכם שבוע שעבר,הוצע לי מעבד-AMD ATHLON 3500 AM2 מסוג TRAY. הוצע לי לקנות את המעבד הזה עם מאוורר יותר טוב מאשר המאוורר המקורי שמגיע עם ה-BOX. ביקשתם שאתן לכם את הדגם של המאוורר שהוצע לי,אז הנה הוא לפניכם: 1- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14672 2- והנה הלינק לאתר היצרן עצמו: http://www.tr2tt.com/products/coolers/tr2r1/tr2r1.htm בתודה מראש שי נ.ב-בעל החנות הראה לי את המאוורר שמגיע עם ה-BOX ואת המאוורר שהוא הציע לי,ולמראה עיניים בלבד המאוורר שהוא הציע לי יותר גדול ומאסיבי מאשר ה-BOX.הוא אמר שהוא נותן לי אותו באותו מחיר של ה-BOX. לסיכום: 1-האם לקחת את המאוורר שהוא הציע לי,או לקחת את המאוורר המקורי של ה-BOX?<אין לי מושג מה איזה מאוורר …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זכרון 32GB השוואה בין שני דגמים - הבדלים : אני רוצה להבין למה יש כאלה פערים במחיר וחוץ מההבדל של 1600MHZ ל2133MHZ , הולך להיות על מחשב עתידי מבוסס על X79 והאם ההבדל בינהם כזה משמעותי ומורגש... G.Skill RipJaws-Z F3-17000CL9Q2-32GBZH Quad DDR3 8X4GB 2133MHz CL9 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3510 במחיר 2,282.00 ₪ color]2,282.00₪DDR3 1600Mhz‎ - ‏8x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=5637 מחיר לאשראי: 1090 ₪ ושאלה נוספת האם יש הבדל בין שילוב של 4X8GB לאם אני שם 8X4GB ? מה עדיף לצורך העניין..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by THE_LORD,

אני המלצה על זיכרון DDR2 800MHZ 2gb לוח אם: ASUSP5BDELUXE אני כרגע אם זכרון 1 של GeIL CL5-5-5DDR2800 :evo one dbt geil 2gb ddr2 800mhz הבנתי שצריך להתאים את הזכירון לפי המתח שיש לי בזיכרון הנוכחי אבל איך אני בודק את המתח של הזיכרון המקורי, אני כרגע באוורקלוק Q9300 2.50GHZ@3.30 ככה שאני צריך זיכרון שיהיה טוב לאוברקלוק. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dikoz,

היי אני הולך לקנות מחשב נוסף, איזה מהזכרונות הנ"ל כדאי ומה הבדל ביניהם תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. באתר של Voodo Extreme ייש ידיעה בה שואלים את המפתח הראשי של Epic Games (מיוצרי המנוע החדש של Unreal) איזה מעבד עדיף למשחקים של היום והתקופה הקרובה? להלן התשובה: VE - Assuming you were making a new rig to run today and tomorrow's games, which CPU would you recommend at the $266 price point? A Quad-core Q6000 2.4GHz or Dual-Core E6850 3.0GHz? Tim - If you're buying a CPU primarily for gaming, the sweet spot of the market seems to be dual-core. There, you can get a higher clock rate than is available (at least economically) in quad-core. All UE3 games, for example, scale really well to two cores, and you get significantly more performance than single-core much of the time…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by COLIO,

האם לוח האם asus a7v-e תומך בזכרונות DDR?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים