מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ההבדל בין שניי הזכרונות הנ''ל הוא כ-200 שקלים. האם ההבדל בביצועים שווה את ההשקעה הנוספת ? בנוסף רציתי לדעת איזה מהזכרונות הנ''ל עדיף לOC (עם מעבד Q6600). תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהתחשב בעובדה שאצטרך לקנות גם לוח אם חדש וגם זכרונות חדשים אם אבחר ב core i7 האם אפשר להסתפק ב q9650 או ב q9550 שכן המעבדים עצמם עולים בערך אותו דבר האם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי? המטרה היא משחקים ואל תגידו לי לקנות e8400 כי זו לא השאלה שלי אני משדרג ל 4 ליבות בלבד.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום מה יותר טוב לגיימינג ויותר חזק? I3 2100 או AMD 945 עם OC - STOCK 3.0 עם OC אני יכול להגיע ל3.6 עד 3.8 בערך הAMD יותר טוב המצב הזה? או שהI3? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ;D מהרשימה הבאה: Gigabyte GA-G31M-S2L Gigabyte GA-P73VM-S2 Gigabyte GA-P31-S3G Gigabyte GA-P31-ES3G איזה לוח הכי מתאים אם אני מתחשב בנתונים הבאים (כולם ביחד !): 1) לא צריך שיהיה משולב כרטיס מסך. (אני קונה בנפרד). 2) המחשב למטרת עבודה כמעט רק בתוכנת CAD --> SolidWorks 2008 בעבודה בתלת מימד. וללא התחשבות במשחקים כלל. 3) זיכרון המחשב: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 4GB סה"כ (2 סטיקים של הנ"ל). 4) המעבד שיהיה עליו הוא: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM. ושאלת צד... מה לכל הרוחות ההבדלים במעבד בין OEM ל- RETAIL ?? כי במחיר זה איזה 80 ש"ח.. האם הם מצפים שישלמו 80 ש"ח נוספים על זה שזה מגיע בקופסא אישית ?! תודה מראש !!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי את לוח האם הנ"ל ועל פי ה- Dvice Manager אני רואה שיש לי 2 COM Ports בחיבורים מאחורה אני רואה רק אחד (אני צריך 2). פתחתי את המחשב ומצאתי בלוח האם 9 מגעים שרשום מתחתם COMA SPD1F (מצרף תמונה: למטה צד שמאל) ויש לי כבל שיכול להיכנס ל9 שיניים ובצד השני יש COM פורט. איך עלי לחבר אותו לחיבור הנ"ל? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב i5 3470 על לוח של ג'יגהבייט GA-B75M-D3H. בתוכנה AIDA64 כל הטמפורטורות המדווחות נמוכות, חוץ מPCH DIODE, אשר עומד על בערך 48 במנוחה, ו55 במאמץ. לפי הבנתי מדובר בטמפרטורה של שבב כלשהו על לוח האם. יש לי מארז סביר SILENTIUM עם מאוורר אחד גדול מאחורה ואני לא עושה אוברקלוק, כך שאני לא רואה סיבה להתחממות יתר(מה גם שכרגע מזג האוויר לא חם). האם מדובר בטמפרטורה נורמלית? ניסתי לבדוק גם עם HWMONITOR אבל לא מצאתי שם ערך מקביל לpch diode הזה. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
על הכרטיס פיקוד של מזגן חד פאזי ישנו מגען(קונטקטור) והוא מקולקל...האים ניתן להתקין מגען חיצוני 2 חוטים ? * אם זה לא הפורום הנכון תודיעו לי...תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו.. הוא צפוף בכסף....אז הוא החליט ללכת על מעבד AMD Semrpon 2800+ 64bit socket 754 ועכשיו הוא מתלבט לגבי לוח..יש לו כרטיס מסך רדאון 9500 בתושבת AGP..וחשבנו לקחת את הGAK8U של ג'יגה בייט..השאלה היא האם יש משהו אחר מומלץ בתחום ה350 ש"ח? אגב האם הכרטיס המובנה שיש בלוחות רבים המבוססית NF4, ה-6100, יש מצב שהוא יתן ביצועים טובים יותר מהרדאון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ממש התלבטות בין הלוחות הבאים: GIGABYTE GA-X48-DS4 DFI LP DK X48-T2RS שני הלוחות עולים בערך אותו מחיר והייתי רוצה לדעת איזה מהם נותן לי יותר,יתרונות,חסרונות... הסתכלתי על המפרט שלהם ועדין חסר לי ידע בשביל להחליט מי שווה יותר. דרך אגב ,באתר הזה היתה כתבה טובה על DFI LanParty UT X48-T2R אבל לא מצאתי הרבה הבדלים בינו לבין DFI LP DK X48-T2RS שעולה 400 שקל פחות. מטרת המחשב החדש היא בעיקר למשחקים כבדים , OC ,CF. בנוסף הלוח צריך להתאים לרכיבים הבאים: המעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX וכרטיס המסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג ללוח ASUS P5B DELUXE שהוא תומך בזכרונות ddr2 800mhz, אם אני שם על הלוח הזה זיכרונות ddr2 533 mhz אז זה יעבוד לי ? תודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח: asus p5wdh מעבד: intel core 2 duo 6600 זיכרון: 3gb ddr2 800 וברצוני לשפר את ביצועיו מה אתם ממליצים לי לעשות, האם כדאי להחליף משהו ? האם כדאי לי לעשות OC ? איך לשפר ביצועים ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, חשבתי לשדרג את המערכת שלי אבל אשמח לשמע האם אתם חושבים ששדרוג בסכום 3,000 שח (התקציב, בערך) ייתן תמורה למחיר - הכיוון הוא Asus P8P67 DELUXE ומעבד Intel Core i7-2600K לעומת המפרט הנוכחי שלי: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB Intel SSD X-25V 40gb 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD X 2 4GB Corsair DDR3 1366 Mem Inno3d GTX 470 Corsair HX 750w power supply Asus Xonar Essence ST
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, באופן כללי, האם ניתן להפעיל זיכרון DDRL3 במחשב נייד (בן שנתיים, אני בנתיים לא יודע את הדגם) אשר יש לו זיכרון DDR3? כלומר האם זכרון DDRL3 יעבוד בחריץ התומך בDDR3? האם זה יפגע בחריץ? האם זה יפגע בזיכרונות? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני בונה מפרט מחלקים ומחנויות שונות. מעבד אני סגור על 2500K אני מעוניין להשקיע בלוח אם בסביבות ה700-800 ש"ח שיהיה טוב לOC וגם שיהיה בו USB 3 וגם SATA 3 בקשר לזכרונות חשבתי על 8G אבל לאור המחירים הזולים אולי שווה לקנות 16G ? למשל בTMS ראיתי ב208 ש"ח 8G של קינגסטון... 416 ש"ח ל16G זה ממש זול. אפשר להביא המלצה לחלקים מהחנויות:KSP,IVORY,ZIGZAG2000,LOGICPC,TMS וRSM תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצא כבר לפני 3 שבועות בערך (לפי האתר INTEL.COM) ועוד לא ראיתי אותו באף חנות בארץ.. הייתי רוצה לדעת בעצם מה ההבדל שלו מ סלרון 2400, חוץ מהמגהרץ.. בתחלס בביצועים איזה הבדלים אני יראה בעין לשתיהם יש 128 קאץ (שזה חרא..) ושתיהם עובדים ב400 מגהרץ ומשתמשים בטכנולוגית 0.13 מיקרון.. והלוח שלי יתמוך גם ב 2800 כי הוא תומך: 400\533 mhz up to 3.08ghz hyper zibi.. שזה לא משנה כי סלרון לא משתמשים בטכנולוגיה הזאת בכל מקרה האם שווה לי להשקיע את ה 600 שקל שזה בטח יעלה (ה2800) במקום ה 2400 שלי כי אין לי תקציב לפנטיום, יקר לי כרגע... אולי עוד חודשיים יהיה לי 1200 שקל מיותרים אחרי צורב ואינפרה שאני צריך לקנות..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. להלן ידיעה על מספר מעבדי i5 וסלרון שדלפו לרשת. בסה"כ שום דבר מהפכני, פשוט מילוי של היצע מבחינת מחירים. https://www.gadgety.co.il/197381/intel-leaks-eight-cpus/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98466
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
/שלום למומחים.. יש לי מחשב בן 4 DDR2 2 GB מהירות 667 G31 ציפסט E6550 מעבד XP PRO מכיון שמגבלות תקציב מונעות ממני להחליף חשבתי להוסיף סטיק של 1GB השאלה שלי האם זה ישדרג את המחשב ואיך בדיוק? אני לא משחק רק גולש אבל פתוחים אצלי תמיד 5-10 חלונות דפדפן במקביל לתןכנת מסחר במניות....ולאחרונה הרגשתי טיפה עייפות בתגובה של המחשב..טסק מנגר מראה לי שימוש של 1.2-1.6 GB מכמות הזיכרון הכללית שידרוד עולה 100 שח או פחות שוה או זה סתם ביזבוז?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שי כתב בדיון אחר. דעתי היא ש-HT עוזר במקרים מאד מצומצמים עד 30% או שליש ליבה בקירוב. כאשר העומס הוא חישובי ב100% HT פוגע בביצועים. HT עוזר כאשר העומס על המעבד משלב הן IO והן חישוב טהור ואז באמת ניתן למצות עוד טיפה מהמעבד. מאידך, הדבר נכון גם ללא HT כלומר, אפשר להרוויח ביצועים ע"י הרצת עומס עם יותר ת'רדים מהליבות בפועל. הנה ניתוח SCALING של ביצועים למספר ת'רדים של i7-39XX על אובונטו 64 ביט. http://openbenchmarking.org/result/1112140-AR-UBUNTU12028 האם אפשר לקבל אפקט דומה ל-HT באופן ידני? אפשר לקבל אפקט דומה לזה של HT ע"י אילוץ המבחן לעבוד ביותר תהליכונים מאשר מספר הליבות. כאשר אילצתי את x264 לרוץ ב12 ו-18 תהליכונים (למרות שיש לו רק שש ליבות), התוצאות היו טובות יותר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין בחירת מעבד Q9550 לבין Q9400 עיקר השימושים הם הרצת קבצי בלו ריי וגם ביצוע ריפים של בלו ריי דרך כונן, משחקים לא נראה לי הציפסט שאני הולך עליו הוא G45 עם יציאת HDMI האם זה מספיק למעבדים הללו והאם זיכרון DDR2 4 גיגה יספיק אני מתכוון להתקין חלונות 7
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הלוח אם שיש ברשותי: Gigabyte GA-MA78GM-US2H וזה הצ'יפסט שלו: AMD 780G + SB700 Chipset יש דרייברים, לצ'יפסט מהאתר של הלוח האם: http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_amd_7series-v2.0_vista32.exe השאלה שלי היא כזו. אני התקנתי את ה- Catalyst מהאתר של ה- ATI/AMD חבילת ה- Catalyst לכרטיס המסך, כוללת בתוכה דרייברים לצ'יפסט? או שאני צריך להוריד את החבילה מהאתר של ג'יגה-בייט ולהתקין אותה? אני בינתיים התקנתי רק את ה- Catalyst. זו החבילה שהתקנתי: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/integrated_vista32.aspx?type=2.7&product=2.7.4.3.3.3.1〈=us&rev=10.2&ostype= תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? והאם ה2500 שווה את תוספת המחיר שלו?? מה ההבדל בין הליבות בזכרון פנימי..??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-