מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
היי הייתי מעוניין לדעת אם המעבד E6700 2.66GHz,1066FSB מתאים ללוח אם שלי : asus P5VD2-MX אם כן איפה אני יכול לקנות אותו במחיר סביר? כי ראיתי בכל מיני חנויות שהוא די יקר, 1000ש"ח+ אם הוא לא מתאים אז מה המעבד הכי חזק שאני יכול להחזיק על הלוח אם הזה (אם אפשר שלא יהיה מעל 1000 ש"ח) כמובן שאני יכול להשקיע יותר כסף אבל בינתיים אני מעדיף להשאר בסביבות האלף תודה על זמכם
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה ! יש לי מחשב ישן (לוח אם ASUS P2B) עם P2-350 (כזכור, מעבד בפורמט SLOT1) המתפקד כמחשב שני/אינטרנט בלבד. לאחרונה המאוורר של ה CPU החל להרעיש בטירוף-נפתר (חלקית וזמנית) עי ניקוי אוויר. לאימתי, למחרת בערב (כשהמחשב היה דלוק מהבוקר ללא הגדרות POWER MANAGMENT וכו) ראיתי שהמאוורר מת. היות וחיפשתי תרוץ (לעצמי) לרכוש מחשב חדש (מה לעשות, 350MHZ לא בדיוק סוחב...) השארתי את המעבד ללא מאוורר, ויתרה מזאת, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, ואף הרצתי עליו PRIME95 אבל (להפתעתי) המחשב המשיך לעבוד ! אני נהנה מזה כחודש (24/7-לא מכובה אף פעם) ממחשב סופר שקט-ללא שום CASE FAN, ללא מאוורר CPU (אבל עם גוף הקירור המקורי שלו וגריז טרמי זול כלשהו), אלא רק מאוורר של ספק הכח ENERMAX FCA (עם י…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד עבודה מעמיקה ומסקנות מרתקות של סטיב. מעניין ומומלץ:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה תענו כתבתי את זה בטעות בפורום O/c אבל זה יותר מתאים לפה מה זה אומר אולי אפשר לפחות מדריך שיסביר זה מאוד יעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר אני אצל חבר שלי , ודוד שלו עובד במחשבים אז לו מלא ג'אנק של מחשבים במחסן , אז חיטטנו שם בכל הדברים , ומצאתי מין כרטיס הרחבה , שכל מה שיש עליו זה סוקט של מעבד!! והיה עליו מעבד!! מהישנים האלה עם הסוקט הישן... ויש אופציה לשים עליו קירור! זה מין חיבור שהוא יותר גדול מ PCI אנין לי מושג מה זה... מישהו יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שהוא יצא ועוד לא הגיע לארץ ומתי בערך הוא יגיע לארץ ולאיזו חנות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו יש לא CF כי לא מצאתי בשום מקום אם יש לו או אין לו מישהו יכול לעזור וגם לו באתר של GB
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצר ולעניין ציפסט Z370 יהיה בעל חיים קצרים מאוד (ידענו..) ואחריו יגיע הZ390 (גם ידענו..) מה שלא ידענו (וזה לפני הבחור הנ"ל) זה שהציפסט הזה תומך מעבדי 8 ליבות, כלומר מעבד 8 ליבות עם 16 נימים יגיע למייסטרים הגבוהה במחצית השניה של 2018 לדבריו. אם זה נכון, אני יכול רק להגיד תודה לך AMD. https://www.techpowerup.com/237115/intel-to-bring-8-core-16-thread-cpus-to-the-mainstream-desktop-platform-in-2018
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את הנבחרת: יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה על לוחות האם החדשים מסדרת Z390 של אינטל אשר נוצרו במטרה להתאים לדרישות התובעניות של משתמשים שאפתנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היה לי מעבד 2.6 i5 750 על סוקט 1156 והוא נשרף לי וקיבלתי חדש i5 760 2.8 על אותו סוקט. האם קיבלתי מעבד יותר טוב? ומה לגבי צריכת חשמל?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התקנתי זכרון 4GB OCZ PC2 8000 1000MHZ על לוח ASUS P5E X38 מעבד Q6600. על מצב AUTO המחשב מזהה אותו כ-800MHZ לכיוון לא אוטמי יש כל מני תדרים 800,833,1066 ואין תמיכה ב-1000 . האם ניתן לכוון את התדר ל-1000MHZ ואם כן מה עוד צריך לשנות בהגדרות [הזכרון תומך עד 2.1V ] . תודה .
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כרגע אני משתמש במחשב עם מעבד Intel® Core2 Extreme CPU X9650 @ 3.00GHz , לח אם P5K של אסוס ו4 ג'יגה זיכרון DDR2 , רציתי לדעת האם שווה בכלל להחליף את המעבד או לפחות את לוח האם והזכרון בכדי להשיג ביצועים טובים יותר אודה לכם מראש על תגובה מהירה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש.. והציעו לי כמה מעבדים שפסלתי מראש ונשארו לי רק 2 מתמודדים.. השאלה שלי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעוזרים ! ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק: http://computers.walla.co.il/?w=/4/698710 זה ישנה את כל עולם הגיימינג לגמרי!!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם יש לי 1024 ddr2 667mhz 512X2 האם אני יכול להוסיף עוד כרטיס אחד של 512 וככה יהיה לי 1500 מהירות או שאני חייב שזה יהיה זוגי??כלומר להוסיף עוד 1024 תודה מראש לעונים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב שלו.. הוא צפוף בכסף....אז הוא החליט ללכת על מעבד AMD Semrpon 2800+ 64bit socket 754 ועכשיו הוא מתלבט לגבי לוח..יש לו כרטיס מסך רדאון 9500 בתושבת AGP..וחשבנו לקחת את הGAK8U של ג'יגה בייט..השאלה היא האם יש משהו אחר מומלץ בתחום ה350 ש"ח? אגב האם הכרטיס המובנה שיש בלוחות רבים המבוססית NF4, ה-6100, יש מצב שהוא יתן ביצועים טובים יותר מהרדאון?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושיים עיקרים: גלישה, סרטים, Office, תכנות בתוכנות "יחסית" כבדות: Visual Studio/Eclipse/NetBeans. תמיכה ב-SSD. בעתיד תתכן קניה של כרטיס מסך מהשוק הבינוני על מנת לתמוך בריבוי מסכים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן מפרט מחשב שלי: לוח אם : ASUS M2N –E מעבד: AMD ATHLON 64X2 DUAL CORE PROCESSOR 4600 2.41 MHZ זכרון: 2 GB 800MHZ כ. מסך: NVIDIA GEFORCE 900 GT דיסק: WD 250 GB מסך: DELL 2209WA DIGITAL ספק: ENERMAX LIBERTY ELT400AWT 400W ACTIVE PFC מ. הפעלה : WIN 7 ULTIMATE 32 BIT אני מבקש לקבל הצעות לשידרוג : איזה רכיבים לשדרג על מנת להשיג ביצועים גבוהים במשחקים כבדים כמו BLACK OPS
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב : עד 4000 ש"ח מחשב נוכחי : DualCore Intel Core i3-2100 + קירור למעבד Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only Biostar TH67B Dell U2412M ,1920x1200 FSP EPSILON 80+ 500W Kingston 4GB DDR3 1333 AMD Radeon HD 6850 אני מעוניין במעבד הכי חזק שאפשר למצוא בסכום הזה , אם צריך אני מוכן לעבור את ה4000 ש"ח , שאלה : כדי או יש צורך במעבד 6 ליבות ? סיבה: The Saboteur לא פועל טוב , Arma 2 בכלל לא פועל טוב וגם אני בטוח שאני לא יכול להריץ את המשחקים החדשים עם המעבד הזה ואל תרדו עלי ,אני לא כל כך מבין בעסק הזה בשביל זה אני צריך את העזרה שלכם. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, ברשותי מחשב בעל מעבד AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.00GHz ולוח אם מסוג ABIT KN8 Socket 939. זיכרון 1GB DDRII 400Mhz אני עוד לא סגור בנוגע לחברה, אני צריך לבדוק. כרטיס מסך GeForce 6600GT. ברצוני להוסיף זיכרון נוסף למחשב, על-מנת שיוכל לעבוד טוב יותר, כמה שניתן. הצרכים שלי הם כאלה; הרצת Vista, אופיס, אינטרנט, סרטים וכד' .. בנוגע למשחקים אפשר להתפשר, כרגע אני לא משחק. כרגע המחשב מריץ ויסטה, אך עדיין ניתן להרגיש בכבדות על המערכת ותקיעות קלות מדיי פעם. כמה זיכרון אתם ממליצים להוסיף ? מה המקסימום האפשרי ? על איזה זיכרון אתם ממליצים נוכח ההגבלות הקיימות (הזיכרון הישן) ? היכן ניתן לרכוש ובכמה ? תודה רבה מראש, לירן.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר שלום לכולם אני צריך מעבד בסוקט 939 עד 700 שקל אני בקרוב אקנה כרטיס מסך מהחדשים שתומכים בDX10 אחד למעמד הבינוני.... צריך סהכ שיריץ מישחקים על 1024 עם כל הגדרות גבוהות... יש לי זיכרון 1 ג'יגה DDR400 קיצר המחחשב הוא למישחקים ולפי מה שהבנתי מבנצ'ים שראיתי הזיכרון שיש לי הוא בסדר גמור לביצועים שאני מבקש אני לא צריך כלמיני בדיקות כמו סנדרה וכל השאר כדי להגיד עם מה שיש לי שוווה או לא... הבדיקות של המשחקים הראו שבעזרת זיכרון דומה ומעבד לדוגמא x2 3800 יש תוצאות ממש טובות אז כל הבדיקות של חישובים וכל החרטא הזה ממש לא עינייני לגביי.... האם המעבד שרשמתי הוא טוב או שאפשר להביא משו יותר טוב במחיר שציינתי(עד 700) תודה רבה רבה!! אלכס.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם המעבד הבא באמת קיים 12x Opteron 2431 ? אני מבין שהוא בשביל שרתים, אבל כמה עולה מעבד שכזה ? איפו אפשר לימצוא את החיה הזאת ? והאם גיימרים מטורפים בעולם משתמשים במעבד כזה בשביל OC מטורף ומשחקים על ההגדרות הכי גבוהות שקיימות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-