מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
נניח שיש לי מעבד 4 ליבות 1.6 ג'גה הרץ, זה אומר שכל אחד מארבעת המעבדים רץ על 1.6 ג'גה בייט? נניח שיש לי מעבד 2 ליבות 3.0 ג'גה הרץ, זה אומר שכל אחד מהמעבדים רץ על 3 ג'גה הרץ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הלוח GA-965P-S3? שמעתי של-DS3 היו הרבה מאוד בעיות (שאולי נפתרו מאז?) ל-S3 יש את אותן הבעיות או שהוא לוח יציב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבוקר נידהמתי לגלות שנישרף לי הלוח אם כשחזרתי הביתה ואני רוצה המלצה ללוח אם טוב במחיר סביר לא צריך להשתגע ולהגיע למחיר של 1000 אבל אני רוצה אחד טוב הוא לא חייב להיות חזק במיוחד למשחקים אבל רצוי שיהיה טוב ויוכל ליסחוב את המשחקים בעיקר לסרטים אני משתמש במחשב ולעבודה כללית אבל גם למשחקים... כמובן מה אתם מציעים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכירו את הנבחרת: יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה על לוחות האם החדשים מסדרת Z390 של אינטל אשר נוצרו במטרה להתאים לדרישות התובעניות של משתמשים שאפתנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הבנתי שמעבד מתצורת Box, למשל: Intel Core2 Quad Q9400 - 2.66Ghz - 6MB Cache - LGA775 - 45nm - 1333FSB - 95w - Fan - Retail box מגיע עם קירור משלו. האם הקירור מספק? האם שקט מספיק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת מדובר על מעבדים... מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23880 ב2006 מעבדי AMD יתמכו בDDR2 667MHZ מחשב שולחני יעבור לסוקט M2 ונייד לS1 OPTERONIM יעברו לF1 מעבדים Mobile Athlon 64 ו TURION64 יהיו כפולי ליבות AMD כפולי ליבות יהיו בעלי רמת TDP הבאה: TURION64 - 35W Mobile Athlon 64 - 62W *TDP - THERMAL DESIGN POWER (עוצמת פליטת חום ממוצעת בעומס "רגיל" על המעבד). טכנולוגית POWERNOW! תאפשר שליטה במתח ותדירות על כל ליבה בנפרד. חברת NVIDIA תהיה כנראה השותף של AMD ותייצר צ'יפסטים למעבדים החדשים של AMD NFORCE של דור הבא יתמוך בRAID5 בגרסה מתקנית (כרגע היא רק בגרסת תוכנה) כמו כן הצ'יפסט יתמוך בטכנולוגיות SERIAL-SCSI וTCP OFFLOAD (האחרונה ת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Does AMD have a Quad Channel 16 Core / 32 Thread CPU in the works? http://www.guru3d.com/news-story/does-amd-have-a-quad-channel-16-core-32-thread-cpu-in-the-works.html
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי זכרונות מסוג F2-6400CL4D 2x2GB DDR2 800 MHZ CL4-4-4-12 2-2.1V של GSKILL. אני רוצה להרחיב את הזכרון, אבל ב EBAY ובאמזון אני מוצא זכרונות דומים במתחים שונים (1.8-1.9V) או שבכלל לא מצויין המתח. מה יקרה אם אתקין את הזיכרונות האלו בנוסף לשלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת מה יהיה הביקוש לזכרונות Kingston HyperX PC4000 512 MB. כי כרגע אני יכול להביא להביא אותם לארץ ולמכור אותם 600 שקל אחד,ורציתי לדעת האם תיהיה הענות,תודה מראש. (בקופסא סגורה,ואחריות לכול החיים של היצרן)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא במפרטי מחשב הגעתי לשאלה באיזו פלטפורמה להשתמש אינטל או AMD. לינק לנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487225.0 בקיצור רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר ועד כמה. Athlon II x4 640 או i3 540 ולמה כאשר אני מחפש את המעבד של AMD באתר שלהם אני לא מוצא אותו (הוא לא קיים במבחר ) גם באתר של השוואת חומרה הוא לא נמצא. http://www.anandtech.com/bench/CPU/2
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי מהשניים נותן ביצועים עדיפים במשחקים (בכוונה לא ציינתי איזה כרטיס מסך אני מתכוון לשים) EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E EG43M-S2H s775 1333Mhz, Intel G43, DDRII 800, PCI-E,VGA,HDMI נחמד שיש גם כרטיס מסך מובנה למקרה חירום...אבל ביצועים עדיפים. (אין הבדל במחיר)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן הקישור לעמוד באינטל: http://processormatch.intel.com/CompDB/SearchResult.aspx?Boardname=d945gcnl המעבד הרצוי הוא E6600 או E6300 שלגבי שניהם רשום may be compatible ולא full compatible כמו לדוגמא ב E6700 מה אני צריך לבדוק ? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לרכוש מחשב חדש ושאלתי הינה: מה עדיף סטיק אחד של 1GB או 2 סטיקים של 512MB?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באופן יחסית חריג, החלטתי שאולי יהיה נחמד להודיע על זה בפורום, יש גרסה חדשה של התוכנה AIDA64. מדובר בתוכנה שהיא לא פחות מאולר שווייצרי לאוברקלוקר, לטוויקר ולכל מי שמחפש תוכנה בודדת שעושה המון דברים במקביל. יש שם מבחני עומס בדרגות שונות לכל הרכיבים במערכת, ניטור מאוד מדויק של טמפרטורה וצריכת חשמל מבקרים שמאפשרים זאת. AIDA64 בגרסת Engineer הוא כלי שאנחנו משתמשים בו מזה כמה שנים למערכת בחינות החומרה שלנו, והוא לא אכזב אותנו פעם אחת. כלי מאוד מדויק שלא קורס או חווה באגים. מצרף לוג שינויים של הגרסה האחרונה, שמהווה תוספת פיצ'רים מספיק מכובדת עד שזה נהפך לאירוע שבשבילו היה שווה לפרסם את העניין: New features & improvements of AIDA64 v6.30 …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי לוח אסוס מדגם P4S333 בגודל Med ATX האם 3 סלוטים של PCI מספיקים ? ע"פ דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה לשלם על הלוח? איך הלוח לאובר קלוק ? והאם יש לו תמיכה של DDR2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יחס מחיר תועלת הכי טוב שיש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, קניתי אתמול עוד 2 סטיקים של זכרונות זהים כמו ה2 שהיו לי עד עכשיו.. זאת אומרת שיש לי עכשיו 2 כאלה, זאת אומרת 4x4 .. שזה 16GB.. כרגע מחוברים לי 2, ויש לי את הקירור Noctua NH-D14 ... אי אפשר לחבר את הזכרונות ללא פירוק של הקירור, חייב לפרק אותו .. אבל מה שמפחיד אותי, זה שאני לא יודע אם אפשר לחבר אותם בכללי, באתר של נוקטואה, רשום שאפשר.. אבל זה נראה ככה כיאילו הסלוט האחרון (שהכי קרוב למעבד), נוגע בו הסלילים שיוצאים בהתחלה של הקירור.. (תמונה) אין לי מושג אם אפשר לחבר אותם.... עזרה ממישהו שאולי יודע ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי זיכרון 2X256 DDR 200MHZ של טווינמוס. אני חושב על להרחיב את הזיכרון שלי ל 1GB, באמצעות הוספה של עוד סטיק אחד של 512MB. לפי מה שהבנתי, לא משנה מה ה MHZ של הזכרון שאני אוסיף, הוא יעבוד ב 200 כי זה מה שיש לי, נכון? בכל מקרה, אני צריך המלצות לזכרון 512MB זול, וטוב. תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת אני צריכה לשים לב לאיזה מאפיין של הזיכרון? DDR2 זה מה שקונים היום נכון?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לפני שנה מחשב מאוד חזק תוכלו לראות את המפרט: ואני רוצה להוסיף עוד 2 זכרונות ל 2 שקיימים לי כרגע, עכשיו שימו לב שהזכרון הוא 2133Mhz ואני רוצה לשלב עוד 2 סלוטים של 2400Mhz והבנתי שצריך שיהיה התאמה 1.2V ו CL14 השאלה עם זה משנה שזה יהיה מדגם אחר כלומר יצרנית אחרת מקינגסטום ? כי לא מצאתי זכרון כזה של קינגסטום.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני שם זיכרון אני טועה בצד שאני שם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? והאם ה2500 שווה את תוספת המחיר שלו?? מה ההבדל בין הליבות בזכרון פנימי..??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 256(משמע 512) של A DATA 400MHZ DDR.השאלה שלי היא כזאת,אם אני מוסיף עוד סטוק של זיכרון של 1 ג'יגה של טווימוס נגיד,זה יתן לי שיפור ביצועים משמעותי,שיפור מזערי,לא יהיה שיפור בכלל או שזה דווקא יוריד את הביצועים בגלל שיש 3 סטוקים? תודה לכולם על התשובות.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-