עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lipman,

איזה מעבד חזק יותר ? פנטיום 4 2400/533/1024 בשקע 478 או סמפרון 754 2800/800/256 ? ? ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SunBlade,

לאיזה מעבד של INTEL אפשר להשוות את ה AXP 2700 ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Impact,

שנה חדשה, חשבתי אוליי תהיה ירידה משמעותית. כי אני קונה מחשב חדש מחרתיים ורציתי לדעת אם תהיה ירידה. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ilansnet,

אז ככה קניתי את המערכת שמופיעה אצלי תחת "מפרט מחשב" העיניין הוא כזה כרטיסי הזכרוון הם 12 גיגה של מושקין מהירות 1866 כשקיבלי את המחשב כשהיה את מסך הפתיחה כתוב היה 1333 נכנסתי לביוס ושיניתי ל כפול 14 אכשיו זה מזהה 1866 השאלה האם זה יכול להזיק או שפשוט היה צורך לקנפג כמובן שלאמתוכנן אוברקלוק האם אני מפספס משהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by סער_שי,

מעוניין בהמלצה על לוח לקונרו, שאינו DFI 975X אבל עדיין יאפשר לי לעשות OC מכובד, כלומר באס של 360 ללא בעיות יציבות. משהו שעולה פחות או יותר אותו דבר. או להפנות אותי לאתר עם השוואות של לוחות. האם יש לוח 965X טוב ולא יקר שיאפשר לי OC כפי שציינתי למעלה? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Lev-UFO-Child,

אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זכרון כמובן ששדרוג כל אחד מהם גורם לשדרוג השני, מה שגרם לקנייה של כל השילוש. אני קונה ב[צונזר] ויש לי כמה דברים שהם "חובה" זכרונות של לפחות 333MHZ, כרטיס מסך בלוח אם וכרטיס קול בלוח אם (כלומר לוח אם NFORCE 2 עם IGP), ומעבד הנמוך ביותר שיהיה מסדרת האתלון XP (עדיף 0.13 מיקרון, אני מכיוון שאני לא רואה את עצמי עושה OC בזמן הקרוב זה לא ממש משנה לי) חשבתי על הדבר הבא: Athlon XP 1800+ 450 256MB DDR 333MHZ generic 180 epox nforce 2 MB with IGP 780 סה"כ יוצא 1410 (לפי חישוב מהיר שלי) יש למישהו הצעות לשיפור במסגרת התקציב (אני קונה עוד דברים, אבל אלה הדברים שאני לא בטוח בקשר אליהם)? נ.ב < זהו לא המקום לשאול שאלות שכאלו >

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by poizen,

היי חברה ! יש לי מחשב ישן (לוח אם ASUS P2B) עם P2-350 (כזכור, מעבד בפורמט SLOT1) המתפקד כמחשב שני/אינטרנט בלבד. לאחרונה המאוורר של ה CPU החל להרעיש בטירוף-נפתר (חלקית וזמנית) עי ניקוי אוויר. לאימתי, למחרת בערב (כשהמחשב היה דלוק מהבוקר ללא הגדרות POWER MANAGMENT וכו) ראיתי שהמאוורר מת. היות וחיפשתי תרוץ (לעצמי) לרכוש מחשב חדש (מה לעשות, 350MHZ לא בדיוק סוחב...) השארתי את המעבד ללא מאוורר, ויתרה מזאת, גלשתי באינטרנט, ראיתי סרטים, ואף הרצתי עליו PRIME95 אבל (להפתעתי) המחשב המשיך לעבוד ! אני נהנה מזה כחודש (24/7-לא מכובה אף פעם) ממחשב סופר שקט-ללא שום CASE FAN, ללא מאוורר CPU (אבל עם גוף הקירור המקורי שלו וגריז טרמי זול כלשהו), אלא רק מאוורר של ספק הכח ENERMAX FCA (עם י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by spider272,

האם עידכון ביוס ללוח EP45-UD3LR מF5 לF11 יתן שיפור ביצועים?או סתם מומלץ? או להשאר עם ה F5?

9. יצאנו לבדוק את ביצועי ה-Core i9 12900K עם זכרונות דינאמיים מסוג DDR4, על בסיס לוח אם מתקדם של MSIלכתבה

10. קצר ולעניין ציפסט Z370 יהיה בעל חיים קצרים מאוד (ידענו..) ואחריו יגיע הZ390 (גם ידענו..) מה שלא ידענו (וזה לפני הבחור הנ"ל) זה שהציפסט הזה תומך מעבדי 8 ליבות, כלומר מעבד 8 ליבות עם 16 נימים יגיע למייסטרים הגבוהה במחצית השניה של 2018 לדבריו. אם זה נכון, אני יכול רק להגיד תודה לך AMD. https://www.techpowerup.com/237115/intel-to-bring-8-core-16-thread-cpus-to-the-mainstream-desktop-platform-in-2018

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bennash,

1)כאני מפעיל תוכנה להמרת קבצי ווידאו המחשב שלי מראה לי (בסקלת המעבד I7 860 בדג'ט של חלונות 7) שהוא חושב יותר מידי ולרוב בפעולות מורכבות (בווידאו ולא באאודיו) איינו מצליח להמיר לי את הקבצים. 2)בסקלת הזיכרון ראם יש בדרך כלל שליש מה6 ג'יגה ביית תפוס. יש לי על המחשב תוכנות באיתחול: אנטי ווירוס, תוכנה להצבת תמונות להדמיית כוננים, תוכנה לשיחות בין מחשבים וטלפונים, תוכנה לגיבוי הכוננים הקשיחים מאותה חברה של האנטי ווירוס, תוכנה לפתיחת קבצים שמסתיימים באותיות *.torrent, תוכנה אינטרנטית מנהלית להורדות. א. מה יכולה להיות הבעיה ב. איך אני יכול אם אני יכול לשנות את "למה מה4 האלה: כ.מסך, מעבד, ראם וזיכרון וירטואלי יהיה יותר עדיפות לתוכנות" או "פקודה מסוימת תשלח ל1 מ4 האלה" בחלונות 7 בי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eliasfen1,

אני מחפש לוח אם סוקט 939 ככה אני צריך שחריץ כרטיס המסך שלו יהיה PCI EX אני מוכן להשקיע עד 650 שח

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by tomer99r,

שלום , כרגע אני משתמש במחשב עם מעבד Intel® Core2 Extreme CPU X9650 @ 3.00GHz , לח אם P5K של אסוס ו4 ג'יגה זיכרון DDR2 , רציתי לדעת האם שווה בכלל להחליף את המעבד או לפחות את לוח האם והזכרון בכדי להשיג ביצועים טובים יותר אודה לכם מראש על תגובה מהירה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן חבר'ה.. תשמעו, אני רוצה לקנות מחשב בקרוב.. תכננתי על e6550/e6750 ו 8800gt .. עכשיו לא נשאר לי הרבה בתקציב אז הייתי רוצה לקצץ איפה שאפשר אז רק רציתי לדעת.. מה באמת ההבדלים בין ה p31 ל p35 אני יודע שזה צ'יפסט חדש אבל עדיין אני רוצה לדעת האם זה בכלל ישפיע עליי?! ואם זה עד כדי כך הבדל גדול אז אני ינסה להשיג עוד כסף ולקחת את ה35 .. רק תגידו תודה למי שעוזר!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. דוד שלי יש לו P4-1.8 או 1.6 ולא יודע איזה לוח אם..והוא קיבל זכרונות 512*2 של GEIL עכשיו הוא רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים. הוא שאל את עצתי ואמרתי לו שאני אבדוק, אל תמליצו בבקשה על AMD, השאלה שלי היא איזה מעבדי P4 הכי טובים עכשיו בשוק? (תקציב של עד 1600 ש"ח) ראיתי שיש סוקטים חדשים, ואיזה לוח אם טוב יתאים (עד 1200 ש"ח), יש משהו חדש של ASUS או ABIT שיתאים למעבד החדש? תודה לעונים (ד"א לא מתוכנן OC)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tlwc,

זה: http://www.msi.com.tw/products/mainboard/mainboard.php?model=MS-6547 או זה: http://www.asus.com.tw/mb/socket478/p4s333-fx/specification.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by 3liran,

למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yosisharaby,

אני קונה מעבד core 2 1.86 1066fsb האם הלוח אם הזה מתאים למעבד? DG 965ssck

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by levke,

השאלה כזאת , האם ההבדל בין הזכרונות יורגש בביצועי המחשב והאם ההבדל שווה את הכסף? 2ג'יגה זיכרון. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by massinvallus,

???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by roy_katz,

אממ אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בעיקרון אני לא רוצה איזה מחשב על אלא מחשב רגיל שיהיה מהיר בלי בעיות ובלי כלום כבר החלטתי איזה כרטיס מסך אני לקוח אבל לוח אם מעבד וזכרון לא ממש כי אני לא מבין בעניין, אני יודע שהמעבדים של AMD הוזלו בהמון בגלל היציאה של המעבד החדש של INTEL אז אולי תוכלו להציע לי מעבד אחד משלהם? אני שוב בעיקרון מחשב מחשב כמה שיותר פשוט ומהיר שלא יעשה בעיות אז אם תוכלו להמליץ לי זה יהיה נדיב מאוד מצדכם

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ??? ;D

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צ'יפסט: יש לי את שני הצ'יפסטים הבאים: 1. VIA VT82C694Z (VIA Apollo Pro133Z 2. VIA VT82C686A PCIset מה יתן לי העידכון של הדריבר לצ'יפסטים? הארד דיסק: יש לי כרגע הרדיסק של מקסטור 40GB, אני מעוניין לקנות הארד דיסק של 60GB עם 8MB Buffer. של איזה יצרן כדי לקנות? מה המחיר של הארד דיסק כזה? זיכרון: יש לי כרגע סטיק אחד של 128MB SDRAM, אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד של 512MB SDRAM האם זה בסדר שיש שני סטיקים שונים בגודלם? מה מחיר של סטיק כזה? נ.ב. תתיחסו בבקשה למפרט שלי, במיוחד ללוח אם ולמעבד

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים