עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח אלעד
    Started by אורח אלעד,

היי להלן המחשב שיש לי כרגע המעבד כבר איתי בערך 5-7 שנים כנ"ל הזיכרון להלן המפרט כרגע i5 2320 3ghz זיכרון 8GB DDR3 לוח אם msi z77a gd55 and redeon hd 7900 המחשב הוא לגיימינג בעיקר משחק GW2 משחק שעובד חזק בעיקר על המעבד חשבתי ללכת על I7 7700 ללא OC איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים בהתחשב בזה שהתקציב 2000 - 2200 ש"ח ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by antonio1991@walla.com,

היי אנשים, אני לא בטוח שהדיון הזה מתאים לפורום זה אך בכל זאת החלטתי לפרסם כאן: בזמן האחרון אני פחות משחק, אבל יצא לי לשים לב שהמעבד שלי בשעת מנוחה עומד על בין 50 ל-60 מעלות עשיתי בדיקה של OCCT כדי לוודא שהטמפ' לא גבוהה מדי גם במאמץ, ולצערי נוכחתי לדעת שאני מגיע ל-85~87 מעלות ראיתי שהמצב רע, אז רציתי לצאת מהתוכנה כמה שיותר מהר אבל המחשב נהיה ממש איטי וקשה לו להגיב לתזוזת העכבר, אז כיביתי אותו אני לא יודע אם האיטיות הזאת נובעת מטמפ' גבוהה, אבל כרגע אני גם עם כרטיס גרפי פנימי של לוח האם (בגלל שאני בדיוק מתכנן לעבור לכרטיס מסך חדש) אז מה שבסך הכל רציתי לדעת זה האם יש אפשרות שזה בגלל שמדובר בקירור סטוק של אינטל? (כי פעם ראשונה שזה ככה גבוה) האם מריחה מחדש של משחה טרמית יכול…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by DeNon1,

שלום לכולם! קניתי זכרונות ואני רוצה לדעת איזה סוג צ'יפים יש לי אמרו לי שיש תוכנה שבודקת אבל אני לא מוצא כלום גם אחרי שעשיתי חיפוש בפורום מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור או שם של התוכנה אודה לו מאוד תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני בונה מפרט מחלקים ומחנויות שונות. מעבד אני סגור על 2500K אני מעוניין להשקיע בלוח אם בסביבות ה700-800 ש"ח שיהיה טוב לOC וגם שיהיה בו USB 3 וגם SATA 3 בקשר לזכרונות חשבתי על 8G אבל לאור המחירים הזולים אולי שווה לקנות 16G ? למשל בTMS ראיתי ב208 ש"ח 8G של קינגסטון... 416 ש"ח ל16G זה ממש זול. אפשר להביא המלצה לחלקים מהחנויות:KSP,IVORY,ZIGZAG2000,LOGICPC,TMS וRSM תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Shbd,

יש לי כבר תמעבד בערך כ- 3 חודשים. וכל קובץ אפשרי של וידאו לא משנה גם הגודל. יש גמגום של סאונד כזה שנתקע עם גמגום כזה לשנייה וזה מפריע בצפייה. מה שבטוח זאת לא בעיית תוכנה. ניסיתי בכל תוכנה אפשרית, עם עומס על המחשב וגם בלי. פשוט זה מגמגם בסאונד! (ככל שהקובץ גדול יותר יותר גמגומים בסאונד) האם הבעיה עם המעבד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כותרת^ בבקשה מהר כי זה ממש דחוף אני מחר הולך ליקנות

7. תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם? שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Stroller,

מישהוא יודע בכמה Dual-channel DDR400 (של nForce2) משפיע על ביצועי המחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by 3liran,

למישהו יש מושג אם המעבד הנ"ל חזק מספיק כדי להריץ סרטי HD ברזולוציה של 1080p? אני עומד לקנות HTPC ועדיין מתלבט בקשר לאיזה מעבד לקנות. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי לכולם כמו שכתבתי לכם שבוע שעבר,הוצע לי מעבד-AMD ATHLON 3500 AM2 מסוג TRAY. הוצע לי לקנות את המעבד הזה עם מאוורר יותר טוב מאשר המאוורר המקורי שמגיע עם ה-BOX. ביקשתם שאתן לכם את הדגם של המאוורר שהוצע לי,אז הנה הוא לפניכם: 1- http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14672 2- והנה הלינק לאתר היצרן עצמו: http://www.tr2tt.com/products/coolers/tr2r1/tr2r1.htm בתודה מראש שי נ.ב-בעל החנות הראה לי את המאוורר שמגיע עם ה-BOX ואת המאוורר שהוא הציע לי,ולמראה עיניים בלבד המאוורר שהוא הציע לי יותר גדול ומאסיבי מאשר ה-BOX.הוא אמר שהוא נותן לי אותו באותו מחיר של ה-BOX. לסיכום: 1-האם לקחת את המאוורר שהוא הציע לי,או לקחת את המאוורר המקורי של ה-BOX?<אין לי מושג מה איזה מאוורר …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elad76,

רציתי לדעת אם עם זכרונות היניקס CL4 אני יוכל להגיע בOC מ6300 ל6600.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ובתוספת של 350 שקל את ה6700. האם שווה להוסיף?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by כהןישרק1,

http://images.anandtech.com/doci/7409/GB%20Z87XOC%20BIOS%2021%20-%20MIT%20Freq_575px.png מה זה PROFILE X.M.P בזכרון ? יש פרופיל 1 יש פרופיל 2 מה ההבדל בינם

14. Started by amits1995,

אני ראיתי באתר של MSI (הייתה פה באתר פרסומת) מה שבעצם הטכנולוגיה הזאת עושה (לפי מה שהבנתי) זה לקחת כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך ישן של NVIDIA ולדעת להשתמש בשניהם בצורה יעילה ולהנות מכל התכונות שלהם.. השאלה שלי היא כזאת: זה איזשהוא דרייבר שצריך להתקין או שחייבים להשתמש באחד מהלוחות שלהם? http://event.msi.com/mb/fuzionseries/products.html כי חבל.. אני צריך לקנות עכשיו לוח לi7 920 שלי ויש לי HD5850 ו 9800GT שאני משתמש בו לפיזיקס וזה יהיה מאוד קטלני אם המחשב יידע איך להשתמש ב9800GT כדי להשיג ביצועים הרבה יותר טובים..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by justblack,

אהלן אנשים. רציתי לדעת איזה לוח מומלץ מהלוחות הבאים ואם יש הבדל משמעותי בינהם DFI NF4 ULTRA INFINITY Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 ASUS A8N-E MSI K8N Neo4-FI ABIT AN8 ULTRA GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תודה מראש!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Stroller,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 2.4 כדי להגיע לביצועים אופטימליים, ברור שכדאי להשקיע ברכיבים שמעכבים את המעבד (Bottlenecks) בתחילה חשבתי שזה יכול להיות הAGP אבל אתם אומרים שאין הבדל ביצועים בין AGP4 לAGP8 אחכ חשבתי שה Bottleneck הוא בזכרון אבל שוב, נאמר פה שאין הבדל משמעותי בביצועים בין DDR333 לDDR400 אז איפה ה Bottleneck ? מהירות הBus? הCPU עצמו? (מתוך הנחה שאין עבודה מסיבית עם HD/CD אני מניח שאפשר להוריד אותם מהמשוואה)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by K0b1,

תגידו יש לא CF כי לא מצאתי בשום מקום אם יש לו או אין לו מישהו יכול לעזור וגם לו באתר של GB

• 26 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eladrevach,

יש לי שאלה.. מה ההבדל בין הלוחות אם האלה ומה הכי מומלץ למישהו (אני ) שמתכנן cf עם הזמן... והאם הsata3 ו הusb3 האלה ירגישו לי במשהו.. http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=9021 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=8848 vs http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6323 ואם מישהו יודע אם הם תומכים בtorbu boost ואם בעתיד מתישהו מתישהו אני ארצה לעשות oc אם הם יתאימו תודה רבה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי, עברתי על כמה חניות מחשבים וריכזתי את המחיר של כל אחת מהן ורציתי שתעזרו לי להחליט איזה חנות יותר אמינה. אז ככה: בקשר למעבד : AMD athlon 64bit 3000+ box 939 pin זיגזג - 1139 ש"ח. LogicPC - 1087 תמליל - חנות שלא נוכרת לי אבל... 999 ש"ח. לוח אם - GigaByte Ga -K8NS Ultra 939 זיגזג - 780 ש"ח KSP - 680 LogicPC - 550 זכרון - Samsung 512Mb 3700 - מה זה אומר 3700/3200 אשמח עם תענו לי בהקדם על השאלה שלי,גם שינוי בבחירת החומרה תתקבל בברכה,ושוב תודה.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי זכרונות מסוג F2-6400CL4D 2x2GB DDR2 800 MHZ CL4-4-4-12 2-2.1V של GSKILL. אני רוצה להרחיב את הזכרון, אבל ב EBAY ובאמזון אני מוצא זכרונות דומים במתחים שונים (1.8-1.9V) או שבכלל לא מצויין המתח. מה יקרה אם אתקין את הזיכרונות האלו בנוסף לשלי? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dlogan,

אני פשוט חייב לדעת אפשר להגיע לאותם ביצועים? כאילו אני מגיע לאותה מהירות של ה E6800 עם ה E6300 שניהם ב 3Ghz שניהם יתנו לי את אותם ביצועים בלי שום הבדל? בנחה שכל שאר פריטי החומרה זההים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כותרת אני צריכה לשים לב לאיזה מאפיין של הזיכרון? DDR2 זה מה שקונים היום נכון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Burkey,

שלום, אני מתלבט האם שווה להשקיע מעל התקציב שלי כדי לרכוש i7, או להסתפק ב - i5. אני משווה את המעבד הכי פשוט של i7, שעובד בתדר 3.4GHz, מול המעבד החזק ביותר של i5, בתדר דומה (לא מדבר על סדרת ה- k, אוברקלוק לא מתוכנן). שני המעבדים מרובעי ליבה, אותו תדר. ל - i5 יש 6MB זיכרון cache לעומת 8MB של ה - i7. אם אני לוקח i5, אני יכול בהפרש אולי להוסיף זיכרון. השימושים שלי, מעבר לבסיסיים, הם בעיקר חישובים מתמטיים וסטטיסטיים, תוכנות כמו SAS, SPSS ו - MATHEMATICA. מבחינת משחקים, רק FIFA. השיקול שלי הוא מבחינת ראייה לעתיד, כשהמחשב יהפוך ישן, האם ה - i7 בעדיפותו יאריך את החיי המחשב, כאשר i5 יהיה איטי להחריד, בעוד 5 שנים, האם i7 עוד יהיה רלוונטי ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב שלי זה Intel Core 2 E6600 @ 2.40Ghz Abit IN9 32X-MAX Wi-Fi 680i G.Skill 2X F2-6400PHU1-1Gbhz DDR2 400Mhz (DDR2 800Mhz Geforce 8800 GTS 640MB Dell 2007WFP Gigabyte 3D Aurora ואני עובד עם ויסטה 64 ביט אני רוצה להוסיף זכרון ואין לי מושג על הבדלים בין חברות או מושגים של זכרונות.. אני רוצה שיהיו איכותיים וחזקים כי אני קורע את המחשב (משחקים ברמה הכי גבוהה, סרטים, מוזיקה, אינטרנט..) לא רוצה להתפשר בשביל כמה עשרות שקלים..אבל לא רוצה לשלם על משהו יקר כי הוא חדש או פלצני..לא עושה OC אבל אם אני אלמד יהיה נחמד שהוא יסחוב.. היום אין כל כך מה לעשות אם יותר מ 4 ג'יגה אבל אם שני כרטיסים של 2 ג'יגה לא הבדל משמעותי מ 2 של 1 אז אני מעדיף שישב לי במחשב 6 ג'יגה.. אז מה אתם מציעים? והאם …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתכוון לקנות את הלוח GA-8SRX 645DDR/478+SB של GIGABAIT בקצת יותר מ ארבע מאות שקל ואני תוהה האם הוא טוב וכדאי לרכישה. יש לו 5 סלוטים לPCI והוא תומך בDDR 333. גולשים נכבדים תחוו את דעתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים