עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם, יש ברשותי מעבד Intel Xeon E5405 QuadCore עכשיו השאלה היא: האם אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה 64BIT או שאני חייב מעבד AMD שתומך ב64BIT? תודה לכל העוזרים ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  2. יש לי A-DATA VITESTA PC4000 DDR500 512X2. רציתי לדעת אם מישהו יודע איך להוריד את ה heat spreaders בשביל לבדוק איזה צ'יפים יש להם? אלו הזכרונות: http://www.adata.com.tw/en/p-d1-03.htm תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by alia,

שלום-קניתי זכרון קינגסטון cpuz וגם everest מראים שזה מסוג יונדאי צירפתי צילום. האם כך זה צריך להיות או שיש חשד? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. א.איזה זכרונות טובים של 2X2048 יש במחיר של עד 1500 שקל? ב.האם צפויה רדית מחירים ל-ddr2 בזמן הקרוב?

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  5. Started by swampfrog,

אני היתי רוצה לדעת איזה לוח אם יותר כדאי לשימוש כללי וגם ל-oc הלוחות הם: ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard ABIT IS7 Intel 865PE Asus P4P 800 המחיר לא חשוב ואם יש לוח אם של חברה אחרת במחיר של 650 ש"ח גג אז תמליצו

• 9 תגובות
    • 750 צפיות
  6. bit-tech מדווחים שאם נשים ברצלונה בתדר 2.0Ghz וקלוברטוון בתדר 2.33Ghz התחרות תהיה צמודה ביותר: http://www.bit-tech.net/news/2007/07/26/2ghz_barcelona_to_compete_with_2333_clovertown/1

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by hezy,

יש לי 3 סטיקים של 256 על 400MHZ כול אחד אז בסך הכל יוצא 1200 ויש לי P4P800 האם זה באמת עובד על 1200 ?

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by avivboker,

קראתי פה באיזה מקום בפורום שמישהו אמר שכל הסידרה החדשה (1333 מגה הרץ) היא בעצם אותו מעבד שיהי ליפני פשוט אינטל עשתה לו אוברקלוק שיהיה יותר מהיר או משהו כזה אז השאלה שלי היא עם כבר ביצעו בו אוברקלוק אם זה אפשרי או מסוכן לבצע בו אוברקלוק נוסף? לא מבחינת מספר הפעמים של אוברקלוק אלה מבחינת הגבולות שלו...?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yudsim,

לבנית מחשב על הייתי רוצה את לוח האם של asus שנקרא p6t7 רציתי לדעת מתי הוא יגיע לארץ? או את מי אפשר לשאול א תהשאלה הזו...מי היבואן של asus?

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by idan14,

תאמרו לי מה לעשות בקשר לזיכרון כרגע מוזמנים אצלי שני סטיקים של 256 עכשיו רוב הסיכויים שאני ירצה להחליף ל 512 גם שני סטיקים בעוד שנה עכשיו מה אני צריך לעשות לקנות עכשיו סטיק אחד של 512 ועוד כמה חודשים לקנות אחד נוסף בשביל הדיול או לקנות עכשיו פשוט 2 של 256 ואחר כך אין לי מושג מה לעשות עם הסטיקים האלה מה בדיוק הדיול נותן לי והאם אני יכול להסתדר רק עם סטיק אחד לזמן הקרוב ? p-4 2.8 abit -is7 e memory-sumsung ati 9800 pro תודה לכם

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  11. Started by crazyfunk,

רציתי לדעת אם הוא מתאים לדור הבא של המעבדים של אינטל (45NM) הייתי קונה את הP35 - אבל אני מתכנן להריץ HACKINTOSH עליו והבנתי שיש יותר תאימות לBAD AXE... (תקנו אותי אם אני טועה). כרגע אני מתכנן לרכוש איתו לפחות Q6600 ושוב איזה כרטיס מסך שירוץ טוב על HACKINTOSH. אגב הבנתי שהוא לא תומך בDD3? נכון? IS IT REALLY BAD? כסף לא שיקול פה... רק ביצועים מול תאימות להאקינטוש...

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  12. הבנתי שכל לוחות ה P67 מגיעים ב DC ... יהיה איזה צ'יפסט בקרוב שיהיה בעל TC ? ממש מוזר לי שבדור החדש של אינטל עדיין החליטו להמשיך לשלב DC ...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מעבד העל בן 16 הליבות של AMD מוכיח שהוא מסוגל להגיע למהירויות נהדרות גם כשהן כולן פעילות לכתבה

14. Started by Dude29,

שלום, מקווה שפתחתי בפורום הנכון ואם לא מבקש מאחד המנהלים להעביר בבקשה למקום הנכון. השאלה שלי היא כזאת: אני מבצע סוף סוף הזמנה למחשב חדש האם אני יכול לחסוך את דמי ההרכבה בסביבות 170 ש"ח ולהרכיב בעצמי? הנסיון שיש לי הוא בהרכבה לאחר פירוק שביצעתי לצורך ניקיון, של כל הרכיבים - עד מצב של מארז עם לוח האם+מעבד. האם תהיה לי בעיה להרכיב לוח אם למארז בתול ולא אסתבך עם הרכבת המעבד וכו'? פשוט ב170ש"ח אני יכול להשקיע בשדרוג קל ברכיב אחר. תודה ומקווה לקבל תשובה במהרה לצורך ביצוע ההזמנה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yossi12333,

יש לי זיכרון של 256 מגה אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון נוסף של 512 עכשיו יש לי בעיה... אני לא יודע אם יש לי 440 או DDR2 533 או כל החרטה הזה ושמתי לב שיש גם כל מיני CL3 או CL2 וכל מיני איך אני מגלה איזה סוג יש לי לעזעזאל? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  16. Started by The Winter King,

היות וממילא אני מתכוון להוסיף זיכרון וכרטיס מסך, השתעשעתי ברעיון להחליף למעבד יותר חזק/מהיר (אני עובד עם תוכנות גרפיות). השאלה שלי היא האם זה משתלם כספית ואם כן מה מומלץ?

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  17. Started by SyPhEx,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html ! פאקינג מעבד 6.8 GHZ טרה בייט זכרון וטרה בייט הארדיסק LIFE'S NOT FAIR !

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by Vol,

מעבדים שהם פנטיום D הם מעבדים פנטיום 4 או דואל קור? שאלה קצת דפוקה אבל חברים שלי ואני מתווכחים פה...

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  19. הנה תמונה מתכנת PC WIZARD 2006 והיא גם אומרת Thermal Information : Thermal Design Power : 65 W Core Power : 43.29 W (estimated) מה זה ה43 W? מה זה ה 65W ומה זה ה 45W? מה זה ה 1.598G - תדר של מה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by oded900,

מה עדיף Phenom II X2 550 + GA-770-UD3 האם כל הX2 550 בעלי מכפלה פתוחה? המעבד יכול לעבוד ב3.8GHZ עם קירור סטוק? או E6300 +P43DS3L + XIGAMTEK 963?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by moradam,

יש מצבים שזיכרון לא מתאים ללוח אם או יש מצבים שהארדיסק לא מתאים ללוח אם וכו' ... עכשיו אני רוצה להבין למה זה...ואיך יודעים מה מתאים למה...אם תוכלו לענות לי בבקשה על זה.. תודה רבה לצוות הפורום ולמשתמשים פה..

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  22. שלום לכולם הזמנתי היום מחשב חדש וכשהגעתי הביתה התעוררו בי שתי שאלות: 1) ראיתי באתר של DFI את הלוח אם שקניתי ULTRA D עם המון פיצרים כולל כבלים עגולים וכו'. כאשר מרכיבים את המחשב אני מקבל את כול הפיתרים מורכבים נכון? (לא עוקצים בדברים האלה אני מקווה) 2) הזמנתי שני סטיקים של 512 של PQI ב DUAL CHANNEL CAS3 האם הזכרונות הללו איכותיים או שעלי למהר וביום ראשון לבקש שיחלפו למשהו אחר (סכום שברצוני להשקיע 600 +-)? 3) האם ARTIC COOLER SILENCER 64 הוא יחידת קירור טובה או להחליפה בגוף אחר? (שוב אני לא OC אבל מחפש יחידה טובה בסביבות ה 60 ש"ח) תודה רבה ושבת שלום לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  23. תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by yfcom,

אם מישהו יכול לייעץ לי לפני שאני קונה מה יותר טוב ASUS P4P800SE או GIGABYTE ga-8s648fxl

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  25. כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי... בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.