מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
תודה.. וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רואה יותר ויותר חנויות מוכרים את הלוח של ASUS הP5K3 Deluxe/WiFi-AP שתומך בDDR3 אבל עוד לא ראיתי את הזכרון הנ"ל בארץ.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256 MB מהירות של 333 של KINGMAX אני רוצה לקנות עוד 512 מהירות 400 (לעתיד) כי גם ככה אין לי דואל צ'אנל אני רואה שיש CL2.5 וCL3 מה ההבדל בינהם?? ה3 יותר זול , למה?? מה שווה יותר לקחת?? עוד משהו יש את THOMSW משהו שניראה לי היא מוכרת ויש את KINGSTON איזה מהם לקחת יש הבדל של 50 שקל בערך בינהם... ואני לא יודע אם שווה לי להוסיף אותם לקינגסטון אני יודע שקינגסטון חברה איכותית , אבל השניה לא?? אני ירגיש הבדל במהירות בניהם?? אה ואני לא יודע איזה CL הזיכרון שלי זה משנה??
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למחשב המיועד לביצועים, משחקים וכ"ו אולי גם OC אני אישית לא הייתי הולך על אינטל בשביל להרכיב מחשב חזק הייתי הולך על אסוס,זה בשביל דוד שלי,הסכום כסף הוא בערך בשווי של הלוח שמוזכר כאן,בערך אלף ש"ח. אם יש לוח דומה בנתונים של אסוס,שהוא בעצם יותר טוב אז תגידו. תודה
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שכנה שלי קנתה לוח EPOX מזד מחשבים דגם : EP-4SGM8I רשום עליו " OVER CLOCKING UP 1000 " בלה בלה לוח מסריח ביותר מבוסס SIS 661 הלוח הכי מגעיל שניתקלתי בו !. המחשב איתו זוחל כמו הפנטיום 3 שלי שיש לי במשרד. לקחתי את כל החלקים של המחשב שלה שמתי אותם על לוח של ECS מבוסס 865 ( אינטל ) המחשב עף . לוח מסריח תיזהרו ממנו ומהחברה הליצנית הזאת EPOX. [attachment deleted by admin]
-
- 45 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
;D מה שמיוחד בלוח הזה, זה שעושים לו בדיקת מאמץ ידנית עם אוברקלוק ל 4.6 + בטמפרטורות גבוהות באופן לא מציאותי (עם קירור מים מוכן). בנוסף, הוא בנוי מחלקים סופר איכותיים, אסטתית הלוח נראה מדהים לדעתי. השחור עם הצהוב והקבלים היפנים = WIN. בנוסף, הם מיקמו את השקע USB3 במקום נורמלי (סוף סוף!), לא מעל ה 24, לא מתחת אלא ליד חיבורי הסאטא. WIFI ובלוטות' מובנים. מחיר כנראה סביבות 250$ או 1000 ש"ח (הייתי בטוח שיותר). אנבוקסינג LinusTechTips (אחד הערוצים הטובים ביותר ביו-טיוב למחשבים וטכנולוגיה): קישורים: http://www.overclock.net/t/1296331/msi-z77-mpower/0_30 http://event.msi.com/mb/bigbang/p_001_z77.html http://www.overclockers.com/MSI-Z77-Mpower-review שימו לב לאיקס…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לוח האם שלי הוא SiS661FX והמאיץ הגרפי הוא Nvidia GF 7600GT לאחרונה עדכנתי את כול הדריברים שלי ושמתי לב שהדריביר של הלוח אם הקשור לכרטיס מסך לא מזהה את כרטיס המסך אז בדקתי את הנושא וע"פ האתר של SIS לוח האם שלי לא תומך בכרטיס מסך (הכרטיס לא רשום בין הכרטיסים שכן נתמכים ) עדכנתי את כול הדרייברים שלי פרט ל-Sis VGA uilities driver 1- יכול להיות שזו הסיבה לכך משחקים לא רצים חלק אצלי?? (יש לי 1G RAM ו INTEL 4 2.4 MHZ ) לדוגמה the guild2 2- האם שווה לי לקנות לוח אם חדש ואם כן איזה מאיפה ובכמה ??? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולםםם יש לי לוח אם של אסוס: asus p4s800d אני רוצה להוסיף זיכרון כי אני לא מיסדתר ביכלל עם 512.. יש לי שתי כרטיסים של 256 DDR (יש בלוח 4 סלוטים) ועכשיו השאלה שלי אם אני יכול להוסיף זיכרונות של DDR 2 זה יכול להתאים?. כי היום יש הרבה מבצעים טובים על כרטיסים של DDR2 .. אה ועוד שאלה,הלוח מוגבל לכמות זיכרון(MB) מסויומת?.. תודה,וסליחה על הבורות,מור. ;D
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני פותח חנות מחשבים בחיפה האם יש מקום זול לקנית חלקים/מחשבים מוכנים/או כל דבר שקשור שזה בבקשה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם זה נכון שלוחות של ABIT מודדות את הטמפרטורה של פנים הליבה של המעבד (חם יותר ב10c) ולוחות אחרות מציגות טמפרטורות של הdie של המעבד ולא מתוך פנים הליבה? ועל פי מה צריך למדוד את המעבד? לפי טמפרטורת הליבה או לפי הטמפרטורה של הdie שלו? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! האם תוכלו לכוון אותי למפרט עדכני של הלוח הנ"ל ? באתר הראשי שלהם הלוח רשום בגרסא המקורית שלו כתומך רק ב DDR 333 ? אני מבין שהלוח בא עם MCP-T אבל במפרט הישן רשום שיש צ'יפ של CMI, האם הכוונה רק לחיבורים או שזה אומר שאין שם SoundStorm? תודה מראש, יובל
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איך הזכרונות האלו ? OCZ EL DDR PC-3200 / 400MHz / Gold Series / Voltage eXtreme CL 2-2-2-8 at 3.2V (CAS-TRCD-TRP-TRAS) 1GB (2x512) Dual Channel Optimized Kit Unbuffered Gold Mirrored Copper Heatspreader Lifetime Warranty 3.2 Volts
-
- 9 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מחשב לאט לאט ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון. התכנון היה לקנות i5 כלשהו ,אבל יצא לי לקנות את ה6700K ממש בזול ,אז אני כבר אעדיף שיהיה לי לוח Z170 כלשהו(שתהיה אופציה לOC) וזכרון 16G יש אופציה לKSP אילת אם יש משהו ממש משתלם אני אעשה בו OC בעתיד,השימוש יהיה משחקים בעיקר,שאר החלקים לא ידועים כרגע...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לכם אתם ניסיתם להשתמש ב game port? הוא עובד לכם טוב? עשיתם משהו כדי שיעבוד? תודה ועוד שאלה מה ההבדל בין הגרסאות שלו?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
זוהי הודעה הראשונה שלי אז מקווה להשתלב הנה השאלה: שמעתי ש 2 זכרונות של גיגה במהירות של 667 עובדים יותר טוב מ 4 זכרונות של 512 מ"ב זה יוצא אותו נפח אבל למה השני כרטיסים של גיגה יותר טובים ויותר יעילים?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום.. היום קניתי כרטיס זיכרון של 2GB 800 MHZ של VIZION משהו כזה .. עכשיו היה לי במחשב 1GB 667MHZ ושאלתי את המוכר שמה האם כדי לי להשים את שניהם.. הוא אמר לי לא זה לא טוב זה יעשה לך בעיות ומסכים כחולים.. ולפי מה שקראתי בנעוץ הבנתי שכדאי לשים את הזיכרון שהיה לי ושתרד המהירות אבל יגדל הנפח שזה יותר אפקטיבי לפי הנעוץ עכשיו אני רוצה תשובה חד משמעית מה כדאי לי לעשות? להוסיף את ה1GB זיכרון או לא? זה יעשה לי בעיות או לא? סתם לידע יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 והוא לוקח לי סתם כך בלי שום תוכנה כ-700-800 MB (לפי מנהל המשימות) זה בסדר?!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח Intel desktop board D945GCCR עולה מ USB ו IDE CD ללא בעיה לא עולה מכוננים קשיחים (IDE או SATA) - ניסיתי את כל האפשרויות הקשורות בביוס, ניסיתי להעביר כוננים אם מערכת הפעלה ממחשב אחר (לא עולים) ולהתקין מערכת לתוך כונן ריק אל המחשב הזה עצמו (ההתקנה מסתיימת בהצלחה, אחריי הריסט אי אפשר לעלות אותה מהכונן) המחשב מזהה בביוס שיש כוננים קשיחים, ניתן להיכנס אליהם ולעבוד איתם אחריי שעשיתי בוט מ USB או CD אם אני משאיר רק א הכונן הקשיח מחובר - No bootable device -- insert boot disk and press any key
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הטעם בלקנות זכרונות עם תדרים גבוהים מ MHZ 800?? הרי גם ככה אין שום לוח שתומך בזכרונות בעלי תדר גבוהה מ 800MHZ.
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום שדרגתי היום את הזיכרון מ כרטיס של 256mb ddr ל 1024mb ddr (פנטיום 4 2.8 ) תוכנת האוורסט מציגה לי 635 mb פנויים בלבד פלוס מינוס, ושימוש שנעשה בפועל ב381 mb פלוס מינוס . עד כאן הכל נשמע נורמלי אבל לא כך. בכרטיס הקודם תוכנת האוורסט הציגה לי 120-170 mb פנויים לאחר ניקיון בעזרת תוכנת speed my pc של uniblue ושימוש נתון בפועל של 120 mbפלוס מינוס. בנוסף הזיכרון הווירטואלי גדל גם כן לאחר השדרוג באופן אוטומטי ל 2366mb ושימוש ב647mb . חשוב לציין כי הנתונים נלקחו כאשר אותם אפליקציות מינימליות פעלו ברקע בכל אחד מן הכרטיסים , כלומר לא הפעלתי אפליקציות נוספות שאמורות לקחת משאבים נוספים ! מישהוא יכול להסביר לי לאן לעזאזל נעלמו לי כמה מגה בייטים נוספים ולמה הזיכרון הווירטואלי ג…
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום , ברשותי 2 זכרונות Kingston KTM8854 512 MB ואצלי במחשב מותקנים 2 זכרונות DDR-SDRAM PC-3200 (200 MHz) - DDR-400] 512 האם יהיה תיאום בין2 סוגי הזכורונת כלומר אם אני ישים את שתי הזכרונות קינגסטון לא יהיו באגים או משו ?? והאם אתם ממליצים לעשות את השידרוג הזה ? בתודה , אור פרג'
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-אני יודע שנפתח דיון עליו אבל לא מצאתי אותו - התקנתי את הדריבר על לוח MSI NEO 4-F . התקנה נקייה והראה שיפור בבנצ'מארק של סנדרה של 200 MB/S ממליץ על הדריבר החדש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
המעבד השולחני העתידי והייחודי מבית אינטל נצפה מבקר במאגר מבחן ה-Geekbench, וזה מחזק משמעותית את העדויות בנוגע אליו לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה נשרפו לי גם הספק וגם הלוח כתוצאה כנראה מנפילת מתח, היה לי לוח Gigabyte 7vtxh+ מבוסס KT266A כמובן, המוכר בחנות ממנה קניתי אמר שכמובן צריך להזמין חדש, והוא אמור לעלות בסביבות 400 שקל. רציתי לדעת האם המחיר הגיוני, כמה בערך צריך לעלות לוח כזה היום? האם בכלל ניתן עדיין להשיג כאלה חדשים?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן כולם באחרונה נפל עלי מעבר I5-4440, שהוא שדרוג די רציני ל-PHENOM 955 שלי. כמובן שכדי לעבור אליו אני צריך להחליף גם לוח אם. אז אני צריך את סיוע הפורום בהמלצה על לוח אם. לאור המעבד, הוא כמובן לא צריך לתמוך בהמהרה; אני לא מתכנן SLI או CROSSFIRE, אבל אני כן רוצה לוח אם בתצורת ATX כדי לרווח את המקום במחשב, ומאוד חשוב לי שתהיה לו יציאת SPD-IF. עכשיו, כבר הזמנתי (היום) את Gigabyte GA-H97-HD3 ב-500 שקל, עד שגיליתי שאין לו יציאה כזאת. עכשיו, בדקתי ויש לו חיבור כזה (כלומר, אני יכול לקנות קונקטור חיצוני - זה עולה 50 שקל), אבל אם יש משהו דומה במחיר דומה אני אעדיף שלא לפצוע את המארז שלי בשביל המחבר הזה. יש למישהו המלצות?
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
הכוונה ל-tooltip קטן שמראה, לאחר הצבת סמן העכבר על כותרת ההודעה, את 200-300 התווים הראשונים בהודעה הראשונה של הת'רד. מאוד שימושי לדעתי אולי גם בעיניכם ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-