מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם התחלתי לחקור לגבי כרטיסי הרחבה של USB3 SATA6 G ונתקלתי בכמה כרטיסים משולבים דוגמת זה http://www.testfreaks.com/blog/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/ בהם בין אם כדי לא להגביל את המהירות או מסיבות אחרות ממליצים (או מחייבים) התקנה ב PCI-E *4 (בחלק ראיתי שהיה מצויין בביקרות שאין מניעה להתקין גם ב- * 8 ). הדבר אולי פשוט יותר בלוחות כמו חלק מאלה שאסוס מציעה בהם יש בנוסף סלוט PCI-E*4. אבל על פניו גם לא אמורה להיות בעיה להשתמש בהם עם אחד מהלוחות מבוססי ציפ 790 של GIGABYTE בהם ישנם שני סלוטים PCI-E.אחד *16 ושני *8. שאלותי: 1. האם באמת אין כל מניעה להתקין בלוחות כאלו בסלוט אחד (*16) כרטיס מסך ובשני את כרטיס ההרחבה? האם התקנה מסוג כזה (ובלוחות בהם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לוח אם שבאמת הכי ישתלם למחיר הזה, ושל חברה טובה מאוד שלא יידפק לי לעולם! אני מניח שעדיף צ'יפסט 965, עדיף שיתמוך בזיכרון 800, וכמובן בCONROE.. אפילו במרובעי ליבה כמו זה שהוספתי (מצוין שם). ....כמו לוח של אינטל שיש לי כבר לפחות 4 שנים ואפילו בעיה הכי קטנה איתו לא הייתה. מה עם הלוח הזה לדוגמה? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775 האם ה-SATA שרשום שם הכוונה היא לSATAII?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של כמה חלקים למחשב ובינהם מארז למחשב. אני די סגור על ה-NZXT APOLLO שב-TMSFOX. שמתי לב אתמול שבחוברת של הלוח אם שלי כתוב משהו על זה שאם אני מחבר פאנל קידמי של קול (לפי השפה של החוברת - מנתק ג'מפרים מסויימים) החיבורים שעל הלוח מנוטרלים. רציתי לשאול אתכם אם זה אומר שכשאני יחבר נגיד אוזניות/מיקרופון לפאנל הקדמי החיבורים מאחור יפסיקו לפעול או שישר איך שאני מחבר את הפנאל ללוח אם הוא מנטרל את החיבורים מאחור? תודה מראש לעונים. *** אם מישהו צריך קישור לחוברת שיבקש ואני ישים. המפרט הנוכחי בצד(<-), מדובר בהחלפת חלקים מסויימים ולא בשדרוג של ממש. ****אני לא יודע אם הנושא הזה שייך לפורום הזה, אז במידה וטעיתי במקום תעבירו את הדיון לפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי (כרגע יש לי 512) אני רוצה לשים 2 ג'יגה אני יודע שאני יכול לשים DDR2 במהירות 667 MHZ.. הלוח אם שלי זה Gigabyte GA-8I945P השאלה שלי זה,איזה זיכרון עם חברה טובה אני יכול לשים? במחיר זול של גג 200 שקל.. אם אפשר תנו לי קישור למכירה זה מאוד יעזור לי. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי. בן דוד שלי קיבל תקציב והוא רוצה לשדרג. הכרטיס שנמצא כרגע הוא 9600 GT (כן, אני יודע, לא חדש במיוחד). חשוב שהלוח יתמוך בזכרונות DDR II ויהיה מקום ל4 סטיקים. יש לו 4 סטיקים חדשים (1 ג'יגה כל אחד), אז חבל לרכוש DDRIII. AMD תמיד מועדפים אצלנו על פני אינטל, אז נשמח לקבל הצעות. הרכישה תתבצע כנראה בחנות "נעה מחשבים" ותכלול הרכבה בחנות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאני קונה מעבד, אני אמור לקבל איתו מאוורר? או איזשהו דרך לקרר אותו? או שאני צריך לקנות את זה בנפרד.. איך זה הולך??
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש (בתור מחשב שני, יש לי כבר מחשב מאוד מאוד חזק). המחשב השני ישמש ל איניטרנט,ישומים מדרשיים, סרטים, והורדות, וקצת משחקים. אני מתכוון לקנות את הלוח ASUS P4P800 E DELUX (במחשב השני יש לי את ה C). מישהו אמר לי לשקול לקנות את הלוחות החדשים, P5, בהם עתידיים, ויש להם תושבות שונות וכל מיני פיצירים חדישים,AGP X16, ועודש שטויות. האם כדאי לשקול? במה זה כרוך בנוסף? אם כן יש משהו ספציפי? אשמח לשמוע הסברים בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי היום את הלוח GA-H77-D3H , אני חייב יציאת אודיו קואקסאלית. מצאתי את המתאם הבא : http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Motherboard-12CR1-1SPOUT-02R-SPDIF-Bracket-/260682438945?pt=US_Audio_Cables_Adapters&hash=item3cb1e25921 הבעיה היא שבספר ההוראות של הלוח מתואר שיציאת ה SPDIF של הלוח היא בעלת 2 פינים בלבד. האם יש סיכוי שהמתאם הזה יעבוד עם הלוח שלי? או שאולי מישהו מכיר מתאם שכן יעבוד? או כל שיטה אחרת לארגן לעצמי יציאת סאונד קואקסאלית? תודה רבה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בנוגע לאינטל כי שמעתי פה שהם טובים רק בחורף בתור תנורים לחימום... אז אם כך מה עדיף?? איזה מעבד של AMD או חברה אחרת?(אתם המומחים)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ומעוניין לבנות אותו בעצמי. המעבד יהיה סמפרון 2500 ולוח האם יהיה K8NF4G של ASRock. לאחר ההרכבה, האם אני צריך לרסס אותו בשמן תרמי, כמו שכתוב בחוברת ההוראות של הלוח אם, ( http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K8NF4G-SATA2.pdf ) או שמספיק לחבר את המאוורר?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת זה המעבד שלי.התחלתי את התקנת המשחק אתמול בערב,היום באתי הבייתה והוא עדיין לא סיים אלא ביקש את הדיסק השני,ואז הוא המשיך את ההתקנה. עכשיו כל הזמן אני מסתכל ורואה שהפס לא מתקדם.זה רק נראה לי או שהפס מתקדם לאט? אין מצב שהמעבד לא יתקין את המשחק נכון? ולמה אצל אח שלי שיש לו E6750 זה התקין לו את המשחק ב10 דקות?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח אם תומך במערך CFX DUAL8X ? או אולי DUAL 16X ? ( ;D) או שרק 16X + 4X ? כבר קניתי אותו אני שואל מתוך סקרנות אולי בעתיד יהיה משתלם לקנות עוד 6950 בגרושים יד שניה ולהוסיף אותו (כרגע לא חח )
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כונן SSD סאטא 3 6ג"ב, והלוח אם שלי תומך ב3ג"ב. בשביל זה בלבד לא הייתי חושב על לוח אם אחר, אבל הבעיה שלי היא שחסר לי יציאה אחת לחיבור סאטא נוסף שאני צריך, וכרטיס סאטא 3 עולה כמחצית ממחיר לוח אם, כך שאני שוקל להחליף את הלוח אם שלי, ובפרט שהוא לא תומך ביואסבי 3. הייתי מעונין לדעת באיזה לוח אם אתם ממליצים, בהנחה שאיני משחק משחקים, יש לי וינדוס 7 אולטימייט, ומעבד i5, וזכרון DDR3 666.7, uאני משתמש במחשב לגרפיקה פוטושופ אילוסטרייטור וכדו'. הלוח אם הנוכחי שלי: ASUS P8H61-M LX א. האם החלפת לוח אם זה מסובך? ב. האם זה יצריך החלפת ספק כח? ג. ושאלה אחרונה - האם כדאי לקנות בחו"ל כגון באיביי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קיימים כרגע 4 סטיקים של 256MB מה שנותן לי 1GB איכשהו( ) רוצה שיהיה 2GB איזה לקנות? 2 של 1GB? 4 של 512MB? ומה מתאים ללוח? (DDR איזה?) תודה רבה p4 2800 asus p4p800se
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סוף סוף מוצרים חדשים של אינטל... אחרי שנה וחצי עם I3 כנראה שבקרוב, בקרוב מאוד אעבור למעבדים החדשים שלה.. קראתי את הכתבה וכל כך התלהבתי, הן מבחינה השיפור הטכנולוגי שהם עושים והן מבחינת המחירים שכנראה יהיו מאוד נוחים בישראל ובעולם!! קראתי על זה פה http://pcgalaxy.co.il/intel_4th_generation_haswell_cpu/ באמת המחירים יהיו כאלה זולים????
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מעבד הכי טוב ?? : intel 2.8 820 dual core amd 3800X2 AM2 INTEL 3.2 רגיל (לא דואל קור) אני חייב לציין שאני לא עושה OC בדרך תמליצו על לוח אם טוב שלא עולה הרבה כמובן שיהיה תואם למעבד ....... השימוש הוא ל ICQ מסנג'ר אינטרנט וכו' וגם משחקים כמו קאונטר סטריק סורס ופיפא 2007 ו war rock
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי מעבד (כמובן גם לוח אם) מ- 955 של AMD ל- 2600K של אינטל לפני שפירקתי את ה- 955 הרצתי עליו חישוב PI של 32M הרכבתי את ה- 2600K וגם עליו הרצתי את אותו החישוב התוצאות מאוד מעניינות, 955 סיים כעבור 21דקות 14שניות 2600K סיים כעבור 9דקות 46שניות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. נגיד ואני רוצה לקנות 8GB זכרון למחשב , השאלה היא פשוטה , איזה מודולים עדיף לקחת , 4X2GB או 2X4GB , ואם אפשר הסבר קטן למה אחד מהם עדיף על השני , ואחרי זה איזה בדיוק זכרונות הייתם מציעים לקנות ? (8GB כן ) תודה לעוזרים מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משדרג דרך המכירה הקבוצתית המפורסמת לכונן SSD. במסגרת השדרוג החלטתי להרחיב זכרון מה-4 הקיים (בתצורה של 2+2) וחלונות 7 בגרסת 32 ביט לחלונות 7 בגרסת 64 ביט. כמובן שאני מתכוון להרחיב RAM. אני מתלבט האם לרכוש 4 או 8 ג'יגה נוספים. שאלתי הנה: בשימושי אופיס/אינטרנט וגם משחקי תלת מימד (סימולטור טיסה בעיקר) האם אראה ביצועים טובים יותר בנפח כולל של 12 גי'גה, או שההבדל לעומת 8 גיגה הנו זניח ומטה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לכל אלה שכבר קנו את המחשב שלהם וקנו 3800+ בטח נורא יתאכזבו... אבל לאלה שקונים תמחשב שלהם בקרוב אז הנה המחיר של ה-4200+ כפול ליבה ירד ב-800 שקלים! ובטח שזה עדיף על 3800+ הוא עולה עכשיו 2350 שקלים בנועה... נראה לי שרק הם הורידו תמחיר... אז הנה הלינק: http://212.179.113.224/noacomp/product.asp?productid=3735 תהנו איזה טוב זה אני כל קח שמח :DDDD
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש מעט מאוד לוחות אם עם הצ'יפ הזה, NFORCE 3, והלוח הזה נראה במחיר טוב יחסית. רציתי גם לדעת האם הצ'יפ הזה טוב יותר מה KT600 או אולי מה nForce 2 השאלה בנוגע לביצועים. שווה? לא שווה? אם לא שווה אשמח לקבל המלצות לגבי לוחות אם אחרים בטווח ה 700-800 שקל. כמובן שזה חייב להתאים ל AMD. 2600 במקרה שלי. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי לאחרונה את הכתבה הנ"ל. ורציתי לשאול אם אם החיבור של המאוורר של הCPU כבר לא משמעותי יותר (לא חייבים לחבר אליו מאוורר כלשהו) מכיוון שהקירור פאסיבי ואין לו מאוורר מן הסתם. בלוחות הקודמים שבדקתי עליהם קירורים פאסיבים למעבד (LGA1156 היה האחרון שזה קרה לי בו) המחשב לא הגיע לפוסט מכיוון שהוא חשב שאין למעבד קירור כלל, אני מניח שזה נועד לשמש כמקדם ביטחון. אז רציתי לדעת אם זה בכלל אפשרי לחבר קירורים כאלה רק מהזמן האחרון, ואם כן אז ממתי, או שזה היה אפשרי תמיד ורק לוחות ספציפים מנעו את זה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-