מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
-
מעוניין במעבד לקידוד H264 תכני HD בעיקר ללא משחקים מעוניין רק באינטל! צימצמתי את הרשימה ל5200 שאומנם נקראה "פנטיום" אך הארטקטורה זהה לחלוטין לCORE2DUE לבין הE7200 בכל עמודת הבנצ'מרקים לא מצאתי השוואה בין שנהם האם משהו מכיר מבחן השוואתי בעיקר לקידוד H264 תכני HD ? גל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה קלה לשימוש שיכולה להוריד לי את מהירות השעון ולחזיר בלי צורך התעסקות בביוס וריסט? אני מנסה להריץ משחקים ישנים ומצב "תאימות לאחור" לא עוזר... האם יש מצב להאט את כול המחשב לפרק זמן (שעה-שעתיים) בלי צורך לגשת לביוס?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך ב SLI אם כן מה תהיה המהירות של הכרטיס השני X16 X8 ??? במה הלוח הזה יהיה יותר טוב מה Asus P7P55D-E
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרש המחיר בינהם הוא 500 שקל! עכשיו, ההבדלים ששמתי לב אליהם, זה 200 מגה הרץ עיבוד וטכנולוגיה שמדמה 4 ליבות לוגיות. בכמה אחוזים i5 750 חלש מ- i7 860 ? ה- 500 שקל הפרש שווים את זה? השימושים שלי, צפייה בסרטים, חילוץ קבצים מווינראר, ומשחקים פה ושם. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ראיתי באתר של MSI (הייתה פה באתר פרסומת) מה שבעצם הטכנולוגיה הזאת עושה (לפי מה שהבנתי) זה לקחת כרטיס מסך של ATI וכרטיס מסך ישן של NVIDIA ולדעת להשתמש בשניהם בצורה יעילה ולהנות מכל התכונות שלהם.. השאלה שלי היא כזאת: זה איזשהוא דרייבר שצריך להתקין או שחייבים להשתמש באחד מהלוחות שלהם? http://event.msi.com/mb/fuzionseries/products.html כי חבל.. אני צריך לקנות עכשיו לוח לi7 920 שלי ויש לי HD5850 ו 9800GT שאני משתמש בו לפיזיקס וזה יהיה מאוד קטלני אם המחשב יידע איך להשתמש ב9800GT כדי להשיג ביצועים הרבה יותר טובים..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשכול זה מיועד לחבר יש ברשותו כעת מערכת מחשב של E2140 G945-S2 2G 667 7300GS 400W EZCOOL בקיצור הוא רצה להחליף כ.מ אחרי שהסברתי לו שיהיה לו צ.ב גדול (רצה ת4850)וגם בגלל המסך שיש לו מסך 17 רז' נמוכה עד בינונית של 1280-1024 יש לו כ850 שקלים הצעתי לו להחליף מעבד אבל המחירים שדורשים על מעבדים ישנים של 65NM מבית אינטל ממש גניבה לאור יום מעבד כמו הE6320 רוצים 500 שקל לא שווה בעליל בקיצור מצאתי בטרייד זון את זה מעבד AMD4400 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/10115/cat/24 220 ש'ח מחבר פה בפורום לוח AMD GA MA69VM-S2 http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/9986/cat/26 סך הכל 370 ש''ח עכשיו רק תהיה לו בעיה עם ההרכבה אבל האם זה יהיה מהלך נכון לעשות להח…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום 3 1000 עם לוח אם TYAN TRINITY 400 האם תהיה לי קפיצה בביצועים ובמהירות אם אני אתקין במקומו לוח ASUS CUSL2 ? ואם כן האם הקפיצה בביצועים תהיה משמעותית? הלוח הנוכחי יציב מאוד אך במבחן של תוכנת SANDRA המעבד מקבל ציון נמוך משמעותית לעומת פנטיום 3 1000 שנמצא במאגר הנתונים של התוכנה, האם זהו נתון שניתן להסתמך עליו לגבי הרמה הכללית של המערכת, והאם החלפת לוח האם ל ASUS תניב תוצאות טובות יותר ב SANDRA. יש לציין כי הלוח של TYAN מבוסס על CHIPSET של VIA והלוח של ASUS מבוסס על INTEL 815. נא תגובתכם או תשובתכם רצוי מפורטת, אין משמעות כלכלית להחלפה אלא אופציה להחלפה עם חבר. בברכה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוקל מזה שמן רב לזנוח את ה LGA775 ולעבור לLGA 1155 או LGA1150. אני יודע שאם הייתי מחליף מעבד בלבד ככה"נ לא הייתי זקוק לפירמוט (בתנאי שהביוס בלוח תומך בשני המעבדים). אך האם ניתן להמנע מפירמוט כשמחליפים תושבת? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם asus prime b350m e. האם יכול להיות שהחיבור שמצורף בתמונה יכול להגביל פיזית כרטיס מסך שתופס שלושה סלוטים? (כרגע יש לי אחד שתופס רק שניים) זה נראה שהוא יושב בדיוק מול הסלוט השלישי..בעצם..כל החיבורים יושבים בגובה הזה..כולל הsata האם זה באמת עלול להגביל,או שהכרטיסים בנויים כך שהקירור בולט קצת מהלוח וככה נוצר מרווח שזה לא יפריע? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רגע לפני רכיש מחשב גיימינג חדש הכולל I9-9900 , קירור - kraken x72 וכרטיס מסך - RTX 2080TI מתכנן לעשות OC למעבד ולכרטיס. מתלבט בין 2 הלוחות הנ"ל, אשמח לדעת איזה מהם לדעתכם עדיף ולמה? https://www.yahavpc.co.il/product/3348/לוח-אם-חברת-gigabyte-דגם-z390-aorus-pro-lga1151-2-ddr4-hdmi https://www.yahavpc.co.il/product/3350/לוח-אם-חברת-asus-דגם-rog-strix-z390-f-gaming-rog-lga1151-2-ddr4-hdmi-dp
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 2.4 מגהרץ, ומהירות השעון של המעבד די קרובה למוצהרת (2389) ראיתי במעבד AMD 2.8 GHZ שמהירות השעון היא 2.16 האם זו תקלה ? או שככה נהוג שאינטל יותר מהירים ? אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט מאוד בין AMD לאינטל, אז בבקשה תעזרו לי תודה !
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן קניית מחשב עם המעבד E6750 והכ.מסך 8800GTS 640MB ו- 2GB זכרון... (אולי בעתיד ארחיב, לא ל DDR3!!). איזה לוח אתם ממליצים לי בלי כ.מסך מובנה עם FSB של 1333MHZ הכי זול שאפשר?? ולכתוב למה הוא זול... אני לא יעשה OC!!! תודה!!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח ללוח עם כ. מסך משולב, מעבד וזיכרון (גיג'ה) ומארז. (את השאר יש לי) מעבד Intel Core 2 Duo BOX (מה זה אומר אגב BOX? כדאי?) תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הלוח הזה למערכת מבוססת I7: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 זה לוח טוב ל I7, עם 6GB RAM DDR3? אולי ואני מדגיש אולי יתוכנן בעתיד OC קטן או בינוני, הלוח יכול לעשות OC ולא יעשה בעיות? ומה יותר טוב זה או GB EX58 UD3?הם עולים אותו דבר..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לקנות מחשב חדש למצלמות אבטחה להורים.. חושב פשוט לתת להם את שלי ולשדרג את השילוש הקדוש שלי. אבל זה משהו שצריך להעשות בקרוב.. שימוש עיקרי שמעמיס על המעבד - פתיחת RAR'ים של כמה ג'יגות. אני חושב כרגע על משהו ברמת מחירים של Core2Duo E6300 - 450nis Gigabyte P43 board - 480nis / Asus P5Q Turbo - 700nis G.Skill 4gb DDR-II 1066mhz - 310nis מה שאומר עד ה-1300-1500 ש"ח. בכלל הולך לצאת משהו ברמת מחירים הזו בקרוב, או שאנחנו מסתכלים על צפי של מינימום 700 ש"ח מעבד וסכום דומה ללוח. יש כבר בנצ'מרקים ברחבי הרשת? ההורים לא ממש ירצו לחכות, השאלה אם זה בעצם שווה את זה ואפשרי באותה רמת מחירים של מה שקיים כיום במיינסטרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזיכרון: CORSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz תזמונים: 2-2-2-5 תמונה(אם זה יעזור למישהו): http://img171.imageshack.us/img171/5739/corsair1nx.jpg ד"א אך הוא בOC? תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צמד מעבדי המובייל מהעידן החדש של AMD יגיע במסגרת שלושה דגמי מחשבים לפחות - שניים מהם מהשחקניות הגדולות ביותר בשוק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב עם הלוח הזה: GA-B75M-D3H. אני רוצה לחבר אליו רסיבר של קולנוע בייתי ואני לא רואה שיש לו יציאת spdif/coaxial , באתר היצרן רשום את זה: " [*=left]2/4/5.1/7.1-channel * To configure 7.1-channel audio, you have to use an HD front panel audio module and enable the multi-channel audio feature through the audio driver. [*=left]Support for S/PDIF Out " מישהו יודע מה האופציות שיש לי בשביל זה? ומה אומר מה שהיצרן רושם לגבי זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ובהתחלה תכננתי לקנות את הלוח אם של ג'יגה בייט עם הצ'יפסט h87 אבל אז אמרו לי שאין הבדל בינו לבין b85 בביצועים, עכשיו השאלה היא האם יש הבדלים בביצועים בין b85 ולh81 למשל, אני רק יודע שבz87 יש יכולת יותר טובה לoc ועוד כמה פונקציות נוספות שבתכלס לא צריך למשחקים.. השאלה היא האם אני יכול לקנות מחשב גיימינג כבד בעלות של 4000-4500 שקל עם לוח אם עם צ'יפסט יותר זול, בעצם מה כדאי לי בשביל לשמור על הביצועים? אני מתכנן לקנות את המעבד 4670 עם 8 ג'יגה ראם וכרטיס מסך עדיין לא הוחלט אבל או gtx760 או 7950 או הכרטיס הבא שיהיה במחיר בסדרה החדשה של amd (ואולי עם יתמזל מזלי הרע וקניית המחשב תתעכב אף יותר אז אולי אספיק אפילו לסדרה החדשה של nvidia...) בכל מקרה... מה עדיף מה …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שידרגתי מעבד (כמובן גם לוח אם) מ- 955 של AMD ל- 2600K של אינטל לפני שפירקתי את ה- 955 הרצתי עליו חישוב PI של 32M הרכבתי את ה- 2600K וגם עליו הרצתי את אותו החישוב התוצאות מאוד מעניינות, 955 סיים כעבור 21דקות 14שניות 2600K סיים כעבור 9דקות 46שניות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה: מה עדיף שתי סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד או סטיק אחד של 4 ג'יגה. ההבדל במחיר הוא שלושה שקלים בלבד אז ככה שהמחיר פה לא חשוב. http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2897 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2180 נ.ב: איזה חברה טובה יותר לזיכרונות Elixir או Crucial?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! האם יש לוח אם של Gigabyte או חברה אחרת אשר משתווה בכמות הפיצ'רים של הלוח שמצוין בכותרת? אין אותו ב-KSP
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שסוף סוף הצלחתי להפעיל את הגיטיאי למחשב התחלתי לשחק עם ההגדרות שלו וכשאני שם הכול על הכי גבוה הוא לא מתמודד עם זה טוב ואי אפשר לשחק אז אני חייב להנמיך את ההגדרות( בעיקר MSAA וMSAA של צללים ו ADVANCE SHADOWS כול שאר הדברים פחות משפיעים והם כולם על הכי גבוה) עכשיו השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שבגלל שהמעבד מתחמם יותר מידי הוא מוריד ביצועים וזה גורר לזה שצריך להוריד את הגדרות או שפשוט 2 כרטיסי R9 290 באמת לא יכולים להיתמודד ואין שום בעיה מבחינת המעבד? אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים המפרט שלי הוא: fx 8350 16gb ram 2 r9 290 ספק 850W SEASONIC
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-