עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lipman,

איזה מעבד חזק יותר ? פנטיום 4 2400/533/1024 בשקע 478 או סמפרון 754 2800/800/256 ? ? ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. בחרתי לקנות את הכרטיס מסך של MSI דגם GeForce 4 Ti4400 אם אני יקנה גם לןח אם של MSI האם הכרטיס מסך יעבוד בצורה הכי טובה? יש קשר? אם לא ...אז על איזה לוח אם אתם ממליצים עד 900 שח?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by *R.S,

ABIT IL9 PRO INTEL945P http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6884 רק כדי לוודאות... 1.יש בלוח הזה כרטיס קול מובנה? 2. הלוח הזה יתאים למערכת: Intel Core 2 Duo E6300 PQI DDR2 1GB 667MHZ CL5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII BFG 7300 GT OC 256MB PCI-E ולספק של המארז FOXCONN ATX TLA397 ... ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by emule2,

אז ככה אני מעוניין בלוח אם יחסית זול אבל שיתמוך בדברים הבאים: 16 GB או יותר SATA 3 וב USB 3 כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה. ושאין לו כרטיס מסך מובנה. מצאתי את הלוח אם הזה GA-PA65-UD3-B3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3795#sp הוא תומך בכל הדברים הללו ונראה לי שהוא יחסית זול (הוא עולה 420 ואני מחפש משהו בין 350-550) השאלה אם יש משהו שעונה לדרישות שלי ויותר טוב? או שיש בעיה כולשהי איתו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני משדרג דרך המכירה הקבוצתית המפורסמת לכונן SSD. במסגרת השדרוג החלטתי להרחיב זכרון מה-4 הקיים (בתצורה של 2+2) וחלונות 7 בגרסת 32 ביט לחלונות 7 בגרסת 64 ביט. כמובן שאני מתכוון להרחיב RAM. אני מתלבט האם לרכוש 4 או 8 ג'יגה נוספים. שאלתי הנה: בשימושי אופיס/אינטרנט וגם משחקי תלת מימד (סימולטור טיסה בעיקר) האם אראה ביצועים טובים יותר בנפח כולל של 12 גי'גה, או שההבדל לעומת 8 גיגה הנו זניח ומטה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה

7. Started by OR2OOO,

אחרי בעיה שהייתה לי איתו אני רוצה לדעת אם יש בעיה אם במתח הזה לתדר בסיס(מתחת הוא לא יציב), התדר 1.86.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shay205,

מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by naorai,

יש לי חבר מתעסק עם עריכה גראפית ומוזיקה מה יותר עדיף לו AMD או INTEK ואיזה דגם ביחס של מחיר\ביצועים? נ.ב לפי דעתי עדיף לו אינטל אם אני טועה אז תסבירו לי אם אפשר למה 8) ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. פשוט כי קיבלתי איזה עלון של נעה על הזוג הבא ב265 ש"ח ויש לי כבר 2 גיגה. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7420

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by User_Name,

בקרוב אני קונה מעבד AMD וכרטיס מסך Radeon 9700 pro, חיפשתי לוח אם באתר חומרת מחשבים(תרגום ישיר ;D), ואני צריך לוח עם AGPx8. אבל לצערי כל לוח עם AGPx8 מגיע עם SOUND ON BOARD... אולי מישהו יכול למצוא לי לוח אם פשוט אך טוב בלי קול מובנה... דרך אגב, מה זה raid? ואיזה זיכרון יותר טוב- 256 3200 במחיר של כ600 שח או 512 3200 ב900 שח? שניהם של סמסונג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, הלכתי אתמול לאיזה חנות מחשבים כדי לקבל הצעת מחיר בשביל מחשב חדש, דיברנו ודיברנו על המחשב והגענו לנושא של המעבדים החדשים של אינטל שיצאו בחודש יולי, מוכר המחשבים לא היה מודע למעבדי "מרום" עם 4 ליבות אז הוא התקשר ליבואן שלו ושאל אותו כמה יעלה מעבד כזה והוא אמר לו 7000 ש"ח בערך. שאלה: האם הייתם משקיעים במעבד הזה, אפילו גם בעתיד?

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב - לפחות 2 (לא פחות - אם לא יותר מ - 2) יציאות של IDE + במעבדי Core 2 Duo ומעלה + בכרטיסי מסך באפיק PCI-E + שתי זכרונות (ומעלה) מסוג DDR2 ... שלא יעלה מעל 600 ש"ח תביאו לי גם 2 זכרונות של 512 מסוג DDR2 של Kingston ... תביאו את הדגם של הלוח אם שמתאים לדרישות שלי + 2 הזכרונות שביקשתי מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) רק משם כי הם לא מביאים משהו שאין להם באתר ... עריכה: מי שמבין בכרטיסי מסך שיכנס בבקשה לאשכול (שלי) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280216.0 עריכה 2: הציעו לי את הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14885 איך הוא ?.. המעבד הזה Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BO…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לצערי כל יום אני שומע סיפור חדש על זמן יציאת מעבדים אלו בולדוזר דובר על יוני 2010 ,סוף 2010 ואז ינואר 2011 או פברואר ..... אינטל 2011 ולאחר מכן 2012 והיום שוב יוני 2011 יש למשהו תשובה ברורה איזה חודש ובאיזה שנה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. הי, יש לי פה מחשב (1) עם זכרון 1x8GB 2666 , את הכרטיס הזה אני רוצה לשים במחשב אחר (2), כששמתי במחשב 1 1x4GB 2400, הוא השמיע צלילים מהספיקר, ולא עלה בכלל.. ממה שזכור לי, זה אמור פשוט לעבוד על המהירות הנמוכה יותר, שהיא 2400... איך מסדרים אתזה? תודה

16. Started by צחי,

אני מעוניין לקנות עוד זיכרון ולא יודע אם זה יתאים ללוח שלי. יש לי לוח מסוג va6 של חברת abit. ניסיתי לבדוק באתר היצרן אבל לא כל כך הבנתי.... איזה זיכרון אני יכול להוסיף. והאים זה משנה איזה סוג זיכרון זה מלבד שמדובר ב sdram? תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. למארז שלי יש 3 מאווררים. אחורי קידמי ועליון. לכולם יש קונקטור 3 פינים שיכול להתחבר ישר ללוח וגם אדפטר שמאפשר חיבור ישירות לספק. על הלוח יש לי שני שקעים: SYS FAN, וNB FAN. השאלה שלי היא איזה מאוורר לחבר לכל אחד משני אלה ואיזה לחבר ישירות לספק ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by croetro,

מה זה בכלל cl? מה ההבדל בין cl4 ל cl5 לcl7 ? באיזה חברה לזכרונות אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by vinipyx,

מה עדיף Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 950 Dual Core 800MHz 775 Box או Intel Pentium IV 3.8GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. המחשבים של אינטל שמאופיינים בגודל דומה לכונן USB חוזרים לסיבוב שני, הפעם עם מעבדי Core מתקדמים יותר וחלונות 10 ענקית השבבים הבטיחה לנו את זה בשנה שעברה, ועכשיו היא מקיימת: הכירו את הדור השני של מחשבי ה-Compute Stickשל אינטל, מחשבי PC מלאים שדומים בגודלם לכונן USB (או לאותם דונגלים מבוססי אנדרואיד שמיועדים להפוך את הטלוויזיה שלכם לחכמה), ומציעים כעת גם עיצוב משופר, מאפיינים משופרים ובעיקר מעבדי Core M מדור הסקיילייק החדש, בנוסף למעבדי האטום הפשוטים יותר. שני הדגמים המעניינים ביותר הם ללא צל של ספק אלה שקיבלו את שם הקוד Cedar City, ומציעים שבבי Core m3-6Y30 ו-Core m5-6Y57, עם זוג ליבות עיבוד מדור ה-Skylake, תמיכה ב-HyperThreading וליבות גראפיות מובנות מדגם HD Grap…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by גבאי,

שלום! אני עומד לקנות מחשב בימים הקרובים ואני לא מבין גדול במחשבים.. אני רק לא יודע איזה לוח אם לקנות.. msi או asus באיבורי המליצו לי msi אבל ידוע שהם לא אוביקטים כי הם עובדים איתם.. אז מי שיעזור לי תודה רבה!! ואני גם קונה מסך דק : aoclm729 עם כרטיס מסך geforcefx 5700 256 mb

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ymac,

http://www.tms.co.il/search/?q=IVY הם הושקו? התמחור אטרקטיבי, TMS טוענים שבשבוע הבא הם במלאי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yarl,

שלום אני רוצה לעשות עידכון ביוס לאינטל רוק לייק אבל אין לי ניסיון בזה האם מומלץ האם מסוכן ומאיפה מורידים עדכון משהוא יכול לשלוח לינק הלוח זה רוקלייק 865PERL תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by a1x,

שלום המחשב של ההורים שלי עובד די לאט. חשבתי להוסיף לו קצת זיכרון כרגע יש להם DDR3 1333Mhz 2GB Kingston לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+ מעבד ‏AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box השאלות שלי: האם כל זיכרון DDR3 1333Mhz יתאים? או צריך רק של אותה חברה? מה מומלץ לקחת? 4GB? 8GB? עדיף להוציא את הישן? תוכלו בבקשה להמליץ לי זיכרון מKSP? תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים