עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by YARONGT,

מה קורה! למי שמכיר את עסקי יצירת מוזיקה במקרה זה בתוכנת Fl Studio טוב אז חבר שלי עוסק בזה וגם אני אבל המעבד שלו לא סוחב ממש את הפרוייקטים אז חשבתי לעצמי אחרי חיפושים שהוא חיפש וגם פה ביד שניה של האתר לא מצאנו כלום אז למי שרוצה למכור מעבד ליבה מרובעת באיזור ה 200 250 שיתן פה תגובה . שכחתי לציין שזאת תושבת 775.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היכונו לבואם של מחשבים ניידים תקציביים ומודרניים, עם Pentium Gold 6405U ו-Celeron 5205U לכתבה

3. Started by lior46,

American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 ? ולמה הוא כל כך זול יחסית( 242שח)

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. הלכתי לרשת להתעניין במחשב פשוט לבית עבור חבר. מסתבר שאחד הלוחות שנמכרים שם בחבילות הוא של ASUS מדגם P8H61-M LX R2.0. נכנסתי לעיין במפרט שלו ואני רואה שיש לו עדיין יציאות PS2 פרלל וסריאל (!). מה הקטע? למה זה עדיין שימושי למישהו? אני מבין שהלוח לא כזה ישן, אז למישהו יש איזה הסבר למה הם עדיין מכניסים את זה ללוחות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by motorishta,

אני זקוק למעבד לוח אם וזיכרון וקירור למעבד הכי טובים שיש (במיוחד לוח אם) ב 3500 שקל פלוס מינוס... זה דיי דחוף תודה מראש!!!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מבקש הסבר מפורט על תאימות בין זכרונות למעבדים אני מדבר בעיקר על מעבדי intel i7 וזכרונות ddr3 יש המון זכרונות שמוצעים למכירה במהירויות שונות 1066 , 1333 , 1600 , 1866 ו2000 יש גם יותר אבל לא נתייחס אליהם. ומעבדים שתומכים בזכרונות במהירות 1066 או 1333 זה הרישמי לפי מה שאני יודע. אם זה ככה ואני לא טועה ..אז בשביל מה מייצרים זכרונות במהירות שעון גבוהים יותר ממה שהמעבדים תומכים? בוא ניקח לדוגמא את המעבד i7 980x שתומך בזכרונות 1066. ואני רוצה להתאים לו את הcorsair dominator gt 2000mhz אין לי שום סיכוי שהוא יעבוד ויהיה יציב ? אשמח על תשובות מפורטות, תודה למומחים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Arnold,

שלום! ברצוני לדעת את דעתכם ועובדות על הלוח אם הכי טוב שיש עכשיו בחנויות. ל AMD! תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שימו לב באתר של תום יש בנצ'מרקים של C2D מול 5600/6000 X2, על שוק המיינסטרים, מה שמעניין באמת ומפתיע! שהאתלונים על 90 ננו צורכים פחות חשמל ממעבדי C2D, לאורך זמן של 60/90 דקות. מדהים... 79W מול 96W. בקיצור K8 ממשיכה להפתיע. http://www.tomshardware.com/2007/05/04/which_is_the_best_mainstream_cpu/page11.html#energy_requirements_over_6090_minutes [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מסך CRT (אשדרג בעתיד...) הוצע לי במסגרת רכישת מחשב חדש לוח דגם GIGABYTE GA-73PVM-S2H. לפי המפרט לא ראיתי שיש לו יציאת VGA לחיבור למסך CRT האם ייתכן או שאני טועה ולא הבנתי משהו? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה המצב אנשים ?! אז ככה ... אני צריך לוח אם שיתמוך ב - לפחות 2 (לא פחות - אם לא יותר מ - 2) יציאות של IDE + במעבדי Core 2 Duo ומעלה + בכרטיסי מסך באפיק PCI-E + שתי זכרונות (ומעלה) מסוג DDR2 ... שלא יעלה מעל 600 ש"ח תביאו לי גם 2 זכרונות של 512 מסוג DDR2 של Kingston ... תביאו את הדגם של הלוח אם שמתאים לדרישות שלי + 2 הזכרונות שביקשתי מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) רק משם כי הם לא מביאים משהו שאין להם באתר ... עריכה: מי שמבין בכרטיסי מסך שיכנס בבקשה לאשכול (שלי) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280216.0 עריכה 2: הציעו לי את הלוח אם הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14885 איך הוא ?.. המעבד הזה Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BO…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לוח MSI P67A GD55 מעבד I5 2500K הסנדי לא תומך בטריפל נכון?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MadCat,

האם אני יכול לעבוד במהירויות שונות של ה FSB ו ה Memory bus ??? אני הולך לרכוש מחשב מבוסס AMD 1800+ לוח אם Gigabyte GA-7VAX זיכרון XTREME 256MB PC-2700 333MHz האם הזיכרון יכול יעבוד ב 333Mhz בעוד שהמעבד ב 266Mhz ???? האם יש קשר בין מהירות FSB ו Memory ????

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by צחי,

אני מעוניין לקנות עוד זיכרון ולא יודע אם זה יתאים ללוח שלי. יש לי לוח מסוג va6 של חברת abit. ניסיתי לבדוק באתר היצרן אבל לא כל כך הבנתי.... איזה זיכרון אני יכול להוסיף. והאים זה משנה איזה סוג זיכרון זה מלבד שמדובר ב sdram? תודה רבה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אוקי אני מתכנן שדרוג של המחשב שלי ואני שואל אותכם מה עדיף לאוברקלוק וגם מבחינת איכות המוצר: 2GB KIT (1G x2) VALUE Retail או : KINGMAX BGA 1GB CL2 TESTED x2 ברור שהשני יותר טוב אבל אין האיכות שלו?? מה עדיף לי שאני רוצה ביצועים גבוהים וגם אפשרות אוברקלוק גבוה?. בתודה שגיא נ.ב אל תציעו לי דברים אחרים כי אני מביא את אלה ב-1000...חדשים אם אחריות של cd-log לשלוש שנים..

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shvebish21,

שלום רב , שמי אלעד ויש לי לוח אם (כמו שרשום בכותרת gigabyte x58a ud3r ) וכרגע מורכב עליו זיכרונות של KINGSTON 6 ג'יגה 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 2 ג'יגה מהירות 1333. עכשיו,אני רוצה לשדרג אותו ל - 12 ג'יגה ולשים לו 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 4 ג'יגה. התקשרתי לחנות שמימנה קיניתי את המחשב (חברת זיגזג2000) וכשהתעניינתי בדגם הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=21104 הנציג אמר לי שזה לא מתאים ללוח ולקחת את הדגם הזה של g.skill : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=19540 כמו שזה נראה,זה נראה אותו דגם (תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא העיפרון הכי חד בקלמר בידע) ונשמע ממש מוזר מה שהוא אמר לי. נ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alias,

מזה בכלל? ושמעתי שבמעבדים של amd הם קצרים יותר אז זה יותר טוב ?? הקיצר משהו יכול להרחיב קצת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by infernal goat,

קראתי פה די הרבה בעניין של האינטל והAMD, האמת התבלבלתי, בקיצור, שאלה של ניובי כמוני, איך ניתן להשוות בין מעבדי אינטל ואיי מ די, זתומרת איזה מעבד של איי מ די גובל לאיזה מעבד של אינטל?

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by itaysk,

היי, מעוניין לבנות HTPC כשהפרמטרים החשובים הם צריכת חשמל וקרירות. מצאתי השוואה מעניינת שמראה ש המעבד של אינטל צורך פחות מAMD, זאת לעומת העובדה ששל אינטל מוצהר כ 73W ושל AMD על 65W. http://www.anandtech.com/show/2972/the-rest-of-clarkdale-intel-s-pentium-g6950-core-i5-650-660-670-reviewed/8 יש המלצות? תודה, איתי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shay360,

על הקופסה של הלוח אם שלי כתוב שיש בו hybrid booster ומתחת לזה כתוב שזה לעשות אוברקלוקינג בטוח אז השאלה שלי היא מה זה הדבר הזה ואיך זה עוזר לעשות אוברקלוקינג בטוח?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כמו שאתם רואים למטה..זה המחשב שלי. בנוסף המחשב נמצא גם כן באוברקלוק מ2.6 ל4.0 עם קירור של מוגן 3. ועקב מהלך האוברקלוק הייתי חייב מעט להוריד את המהירות של הזיכרון ל1300mhz בערך. בכל אופן השאלה שלי היא, אני רוצה להוסיף לפחות עוד 4 ג'יגה למחשב,מעדיף אפילו 8 ג'יגה,אני עורך סרטים ב64bit והתוכנה כל פעם קורסת עם שגיאה שאין מספיק זיכרוןram. השאלה וההיתלבטות שלי היא האם לקנות עוד 2gbX2 מאותו דגם כמו שלי ובכך אקבל גם dual chanel או שאני אקנה סטיק אחד של 4 או 8 ג'יגה נוספים ולא אקבל dual chanel? וארויח זכרון אחד גדול על סטיק אחד שיעזור לי במידה וארצה לשדרג את המחשב בעתיד,בקיצור השאלה עד כמה dual chanel מוסיף שאולי חבל לי לאבד אותו. עוד שאלה חשובה-אם אני אוסיף זכרונות ובכלל לא אותו m…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shimiger,

מעבד - AMD 64 3000 לוח - A8NSLI Deluxe כרטיס מסך - Leadetek PX6600 GT DTH EXTREME מה שחסר לי זה בעצם הזכרון חשבתי אולי על GEIL ULTRA X any ideas?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הלוח אם אומר לתת למעבד (E6750) מתח של 1.35, אבל באתר של אינטל רשום שהוא נועד לעבוד בין 0.962V-1.350V. לתת לו 1.35 זה לא יותר מדי? כמה אתם חושבים שיהיה טוב? המעבד עובד בסטוק, אין לי צורך ב-OC, רק רוצה אותו כמה שיותר יציב וקר. ** עריכה: נכון לעכשיו, הוא עובד של 1.22, בטמפרטורה של 32 מעלות רגיל - 56 במאמץ של 100 אחוז לרבע שעה. הזלמן 9700 עובד על הכי לאט. תודה רבה לכולם, פיטר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oferws,

שלום לכולם אני בונה מחשב לאינטרנט, אופיס, גרפיקה (פוטושופ, פריהנד...) ולא למשחקים! מעבד: AM2 - athlon 64 x 2 3800 זכרונות: 2 ג'יגה (בשני סטיקים) צ'יפסט רצוי: nVidia 570 ultra (ללא SLI) לוחות אפשריים (ההתלבטות הגדולה): ASUS M2N-E או ABIT KN9 למה אסוס? בגלל הביקורות המצוינות. בגלל שזה אסוס. למה אביט? בגלל שהבנתי שאסוס נורא בררן לגבי סוג הזכרונות שיישבו עליו, וזה די מגביל (ומלחיץ). בגלל שבאביא יש יציאת FireWire שבאסוס אין. בגלל שיש בו יציאת LPT שבאסוס אין (תצחקו, אבל אני מאוהב במדפסת הישנה שלי ולא מתכוון להחליף אותה... אגב, במפרט של הלוח של אסוס היה רשום שיש חיבור פרללי פנימי - לא הצלחתי להבין אם זה אומר שאני אוכל לחבר את המדפסת או לא. חיבור פרללי זה סבבה, אבל למה פנימי?…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי מחשב חדש- לוח אסוס P5GDC DELUX, כרטיס 6600GT, זיכרון קינגסטון 512 מהיר, ומעבד 3.0 פנטיום. ביוס חדש ביותר מעודכן. ספק HEC 400 הדגם היקר יותר (שחכתי מה האותיות) לאחרונה יש לי בעיה- לאחר שאני עושה כיבוי, המחשב נכבה לגמרי. לאחר 4 שניות, הוא נדלק שוב. ואז צריל לכבות ידנית עם הכפתור... הדבר לא היה קורה עד עכשיו, וזה ממש מעצבן. מה עושים?מישהו נתקל בזה ? קשור ללוח? ספק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by matanelm,

שלום יש לי את הלוח אם הנ"ל עכשיו רציתי לעדכן ביוס מהאתר הנ"ל: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2843 הורדתי והכל אך הוא לא נותן לי להתקין מכיוון שיש לי מערכת 64 ביט והוא אומר לי להוריד, אך אינני מוצא. מה עושים? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים