מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הוא תומך DXG עכשיו יש לו 2 כניסות PCI-e 16x עכשיו הקטע הוא אם אפשר לסדר ככה שתיהיה לו תמיכה ב sli גם? ובכלל מה נותן לי ה dxg אם כל פעם צריך לבחור כרטיס מסך אחר חוץ מזה ששאני יכול לבחור אם לשחק בדום אז לשחק עם ה geforce וHL2 עם ה radeon (סתם דוגמא) ...?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד 6300 עובד טוב מהיר למה יש לו GHZ נמוך כל כך אם ה GHZ לא משפיע מה משפיע במהירות שלו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על זה, יצרו מאיץ גרפי כדי להוריד מהעומס של המעבד את רוב הקטע של העיבוד הגרפי ואחת הסיבות של הכרטיס קול הוא כדי שהוא יעבד את הקול, כנ"ל לגבי כרטיס רשת... (בקשר לאחרון אני לא בטוח) עכשיו מה שאני שואל זה למה לא ליצור כרטיסי פי סי אי שמורידים מכוח העיבוד של המחשב, יקחו מהמעבד את הצורך לעבד a.i או גאומטריה של שלבים הוא מיליון ואת דברים, או בכלל ליצור כרטיס פי סי אי שהוא עוד מעבד נגיד של עוד 300 מגה הרץ... תחשבו, עולה 200 שקל ובמקום up-grade של כל המעבד פשוט קונים אחד כזה, יש בעיה עם דבר כזה? נ.ב. ברמה עקרונית גם הראם הוא חלק מהעניין. וחוץ מזה, מעבד כזה (300 מגה הרץ) לא צריך להתחמם יותר מדי, ככה שheatsink קטן ופשוט יספיק.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעריך כדאיות שידרוג והתאמה ל GTX 1080 ואני מנסה להבין לאיזה מעבד המעבד שלי שווה ערך אם הוא i5 2500k באוברקלוק ממהירות בסיס של 3,500 ל 4,270 מגה הרץ יציב, שרץ כבר ארבע שנים נראה לי. אני יודע שהוא חזק יותר מה- 2600k אבל אני מחפש תשובה יותר מדוייקת. יש למשהו רעיון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי בלמיר מחשבים שהם שינו את כל הברטונים לסמפרונים.. אלף: זה אומר שלא מייצרים יותר ברטונים? בית: האם יש שיפור (בביצועים) בין הברטון לסמפרון?.. אני צריך את זה למחשב שאני קונה בקרוב.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הטמרטורה הנורמלית למעבד Core 2 Duo E8400 במאמץ
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישו יכול להביא קישור או משהו (לא מצאתי באתר של טום)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש או 9800 או5900XT (הXT יותר הגיוני)בעוד כמה חודשים, ואני חושב לשדרג גם את הלוח אם שלי D850MV ויש לי כמה שאלות, אתם לא חיבים לענות על כולם: קדם כל התקציב שלי הוא 450+- שקל. 1- מה אתם חושבים על הלוח אם שיש לי עכשיו? (אני ממש לא מבין בזה). 2- האם לוח אם בתקציב שלי יכלול כרטיס קול באיכות טובה יותר מהONBORD שלי? 3-מה הלוח הכי טוב שאת ממליצים לי עליו? 4- האם הזכרונות RDRAM שלי יתאימו גם ללוח הזה, או שאני חייב להחליף? 5-האם כדאי לקנות לוח אם במחיר הזה או לחכות עוד ולהשקיע יותר? שוב אני לא יודע מה לוח ב450 שקל יתן לי, אולי צריך להשקיע יותר בדברים האלה? 6- האם ההבדל בביצועים יהיה גדול? תודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בDevice Manager הדבר היחיד שלא מוגדר הוא הSmBus Controller. האם יש דרייבר מיוחד בשבילו ואיך אני מגדיר אותו. (לידע כללי הSmBus Controller שולט בתעבורה בין הלוח אם לבין הרכיבים המונחים עליו?) תודה על העזרה ועל המידע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמור לשלוח לחברה על חשבוני זוג זכרונות שרופים של CORSAI ואמור לקבל חזרה מהם זוג חדש...האם זה שווה את הטרחה והכסף..?-מכס,מע"מ ואני לא יודע מה עוד ידחפו כאן בכניסה לארץ.הם גם רוצים את המשלוח מאובטח דרך UPS..מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש 16 גיגה ddr 3 שיתאימו ללוח אם שמופיע בכותרת. האם יש דגשים מסוימים שעלי לחפש עבור הלוח הזה? בנוסף אני מעוניין לדעת האם ישנו הבדל בתצורה של 8x2 או 4x4? זה משנה? משפיע על משהו..? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי .. שמעו אם אני עכשיו מחליף לוח אם , אז הלך 2 גיגה ראם ? זה יענו בתוך הלוח אם או איך ? וכשאני קונה לוח אם זה בא ביחד עם הראם או מה ? לא הבנתי תקטע הזה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קרוב משפחה מגיע מחו"ל ואם אני רוצה להביא באמצעותו המעבד הנ"ל לצורך שדרוג המחשב הביתי שלי - מה להביא? אני מבין שלמעבד הזה יש כמה קטגוריות - איזה מהם כדאית? אני גם מבין את הסיכון באיבוד האחריות, אבל מנסיוני, תקלה במעבד היא לא שכיחה ואם העניין משתלם, אני מוכן לקחת את הסיכון (רוכש כמובן רק אצל מוכר חזק באיביי, לא ממישהו שיש לו מכירות מעטות).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בEVEREST בטמפרטורות יש לי משהו מוזר.. Sensor Properties Sensor Type ITE IT8720F + DES (ISA 228h) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 81 °C (178 °F) CPU #1 / Core #1 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #2 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #3 38 °C (100 °F) CPU #1 / Core #4 38 °C (100 °F) Aux 42 °C (108 °F) Seagate ST3500418AS 34 °C (93 °F) Cooling Fans CPU 1962 RPM Power Supply 1040 RPM הליבות כולן בטמפרטורה נורמלית, אבל הראשון "CPU" מה זה ומלה זה ב81 מעלות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקרון היה לי P35 והוא שבק חיים , אני מחפש לוח אם כמה שיותר זול , חשוב שיהיו בו 4 חריצים לזיכרון כי יש לי 4 סטיקים של ג'יגה ... בעקרון חשבתי על הלוח הזה (אני חושב שבוא יהיה סביר ל OC של 600-800 MHZ למעבד שלי) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1045 ב 70 ש"ח נוספים יש את ה P43 אבל אני לא רואה בו שום צורך ... (ובכלל מה ההבדל בין 41/43/35 ?) הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... שאר המפרט בצד ... או אולי זה יותר טוב !? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1093
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני "מפסיד" אם אני לוקח i5? מדובר על מחשב שישמש את הבן שלי למשחקים כגון crysis 3 ושאמור לשמור על העדכניות שלו במשך 4-5 שנים. כמו כן, איני צריך פיצ'רים מיוחדים בלוח, אבל אולי אפשר לדעת איזה פיצ'רים קיימים בערכת שבבים H87 שאינם בערכת B85?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי....יש לי גם שאלה....איזה לוח יותר טוב?(ביצועים ו OC) http://www.pch.co.il/docs/pd1302684149.htm או http://www.pch.co.il/docs/pd435309112.htm תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את הביוס האחרון של הלוח הזה (F22) לגירסת וינדוס 7 64 ביט . הביוס שלי הוא בין 3 שנים לפחות (F3) ויש כמה עדכונים שאמורים לפתור לי כמה בעיות במערכת .... אני צריך קישור ישר לקובץ . כי האתר החברה נותן לי את לגירסת 32 ביט בלבד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ראשית אני מקווה שבחרתי את הפורום הנכון... אני מעוניין לבנות מערכת לאוברקלוק רציני במינימום השקעה מה שחשבתי עליו הוא: מעבד e5300 לוח gigabyte p31 זיכרון 2x2gb אני אשמח לחוות דעת ועצות מהמומחים בפורום תודה מראש RA96
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש מתאם כזה? איפשהו?. לא בפרט בארץ אלא האם קיים דבר כזה בכלל או מבחינה חשמלית\אלקטרונית זה לא אפשרי להרכיב דבר כזה? למי שלא הבין את הכותרת הכוונה היא למתאם מVGA לSVIDEO או RCA,PL איך שלא קוראים לחיבור הזה שמתחבר לטלויזיה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חלק מהמספרים בבנצ'ים קצת מוזרים. http://www.tomshardware.com/2006/04/24/dual_core_intel_processors_for_low/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח-אם שיעבוד ביחד עם מעבד i5 2500 3.3GHz Tray ו כרטיס מסךnvidia Gigabyte GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E האם כדאי לי לקנות לוח Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 (rev. 1.x) ב620 ש"ח הוא יהיה תואם לכרטיס מסך? ממה שראיתי הוא תומך רק בCrossFire ולא בSLI או שכדאי להחליף לזה GA-P67A-UD4-B3 (rev. 1.1) ב880 ש"ח שתומך בשניהם כי זה נראה שה UD3 יותר מוכוון לשימוש עם כרטיסים של ATI מה שחשוב לי בלוח שיהיה לי מאחורה 8 חיבורים של USB2 ועוד 2 של 3.0 בUD4 הוא תומך ב 2133 MHz לזיכרון שאני לא צריך כי אני ישים 1333 בH67 אין לי צורך בליבה הגראפית בZ68 אין טעם כי זה חדש ויקר, וביחס לP67 אין יתרון משמעותי, כי אני לא הולך להשתמש במה שהוא יציע בכל מקרה אז רק P67 מתאים …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-