עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arigo,

שלום, מה תחליף ראוי של לוח Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (שעולה 700 ש"ח) בלוח אחר שכולל כרטיס GT9400 לא איכפת לי לאינטל או ל AMD הם יהיו לצורכי HTPC (חשוב לי כרטיס NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by LORIANTA,

1. אני מתחיל לחשוד שהמפרט שברשותי מיושן ואשמח אם תביעו דעה (אני מעוניין לדעת מה מצב המעבד לעומת המעבדים החדשים שיצאו לשוק) 2. נכון לעכשיו יש לי 2GB RAM במהירות 800MHZ, הבנתי שנכון להיום זה מעט למי שמשחק משחקים כבדים ולכן אני מעוניין לשדרג בעוד 1GB הבנתי שמספר אי זוגי זה "לא בריא" למחשב ושאני צריך להשלים ל4GB סך הכול, האם זה מופרך והמחשב יודע לעבוד טוב מאוד גם עם 3GB? 3. בנוסף הלוח שלי תומך עד 1066MHZ, האם כדי להחליף את 2 הסטיקים של ה800 שברשותי ל1066 או לקנות עוד אחד של 800? השאלה היא עד כמהההבדל משמעותי בין ה800(שאגב עכשיו בOC ל860) לבין ה1066? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BOMBADIR,

צהריים טובים אני כרגע בתהליך בניית מפרט מחשב ואני מתלבט בין 2 לוחות אם,אפשר להגיד שאני מתלבט בין 2 ערכות שבבים. P45-DS5 X48-DS5 מתוכננת מערכת עם E8400 ו8GB זיכרון של ג'יסקיל 900MHZ המערכת תעבור OC במינימום ל4GHZ והמקסימום הרכיבים יחליטו ... איזה משתי ערכות השבבים ייתנו לי את הביצועים הטובים ביותר בOC כרגע...והאם בחירה בE8400 היא נכונה נכון להיום או שעדיף ללכת כבר על מרובע ליבות כלשהו ...המחשב מיועד לצרכי משחקים אינטרנט וHD בעיקר

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD בזמן הקרוב, ואני רוצה להרכיב אותו לבד. אבל אני מתחיל להתחרט לגביי זה ואולי אני אשלם למעבדה שירכיבו לי את המחשב. רק רציתי לדעת אם מורחים לי משחה על המעבד בזמן ההרכבה שלו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. אז.. הנושא בכותרת, המפרט הנוכחי רשום בצד. אני לא רוצה השקעה מטורפת (כמו בכל הפעמים עד היום) בשביל לסחוט עוד 100-300 מה"צ. גם אם אשב לי בנחת על 3GHZ בבאס של 333 עם זכרונות 800 לא מיוחדים - אהיה שמח(למרות שזכרונות 667 יספיקו כי הבאס נעצר ב333, אבל אני לא רוצה להגביל את עצמי). אני פשוט מנסה להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג הזה, ועם כל הכבוד לX2 3800 שלי שרץ ב2.6, אני בטוח שה E4300 ב3 ישאיר אותו באבק, מה גם שאוכל להפטר מהבעיות שיש לי עם הצ'יפסט NF4 Ultra וה X-FI . אני מאמין שאגיע למהירויות גבוהות יותר (אני אשתמש ב CNPS 9500 שלי, או ב TT Big Typhoon או ב גיגהבייט 3D Rocket II שהביצועים שלו זהים ל TT BT. אני יודע שיש מעבדים שיגיעו גבוה יותר, אך תזכרו שאני לא מחפש להשק…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by moshirez,

.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Hakk,

טוב חברים! בדקתי את ה ASUS N32 E-SLI וכמובן הוא לא עובד, לאחר בדיקה מעמיקה בפורום באתר היצרן מסתבר שלהמון לקוחות שלהם הייתה אותה בעיה עם הלוח הנ"ל פשוט לא נדלק,לא משמיע BEEP ולא כלום,המחשב נראה עובד מאווררים וכו" אבל אין וידאו ואין כלום לכן החלטתי לשקול החלפה של הלוח(בתקווה שלא יעשו לי בעיות)ולקחת את ה GIGABYTE GA-N680SLI-DQ6 (N680SLI) - כמובן אשמח לשמוע דעות והמלצות תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני קורא פה בפורומים כבר זמן מה, ועלו לי כמה שאלות בדרך, אשמח אם תענו: 1) איזה chipset נחשב ליותר מיתקדם ו"חזק" ה-775 של אינטל או ה965 לכל סוגיו של אינטל? 2) האם רק על chipset של nVIDIA אפשר להקים מערך SLI? 3) האם כבר יצאו לוחות אם וכרטיסי מסך התמכים רשמית ב- Quad SLI? 4) האם מישהו יוכל להסביר/לתת פרטים על ה-DDR3? 5) שמעתי שאינטל אמורה להוציע דגם קונרו - EX6900 שהתדר שלו יהיה מעל 3GHZ, האם השמועה נכונה? 6) האם לוחות של החברה שמייצרת את המעבד נחשבים להכי "טובים" עבורו? תודה לכולם, ליאור.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מתכוון לקנות מחשב חדש (בתור מחשב שני, יש לי כבר מחשב מאוד מאוד חזק). המחשב השני ישמש ל איניטרנט,ישומים מדרשיים, סרטים, והורדות, וקצת משחקים. אני מתכוון לקנות את הלוח ASUS P4P800 E DELUX (במחשב השני יש לי את ה C). מישהו אמר לי לשקול לקנות את הלוחות החדשים, P5, בהם עתידיים, ויש להם תושבות שונות וכל מיני פיצירים חדישים,AGP X16, ועודש שטויות. האם כדאי לשקול? במה זה כרוך בנוסף? אם כן יש משהו ספציפי? אשמח לשמוע הסברים בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jack_g,

אני קצת מבולבל העמבדים החדשים DUAL CORE של אינטל הם מכילים בתוכם את ה ס פקודות של 64 ביט (EM64) או שהם רק כפולי ליבה ואין לאינטל בנתיים מעבדים שהם גם גפולי ליבה וגם בעלי סט פקודות 64ביט? כי פשוט הבדלי המחירים בין מעבד כפול ליבה הכי זול של אינטל לבין מעבד כפול ליבה הכי זול של AMD הוא עצום.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ori24,

יש לי לוח ASUS שתומך עד 333MHZ.התקנתי בו זכרון של 512 במהירות 400MHZ.הבעיה היא שאני רואה את המהירות בתור 200MHZ.הבנתי שזה ככה אמור להיות.זה נכון? ואם אחבר 512 במהירות 333 כמו הלוח שלי,אז כמה אראה את זה בפועל? גם 200?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yoav9,

חשבתי על זה, יצרו מאיץ גרפי כדי להוריד מהעומס של המעבד את רוב הקטע של העיבוד הגרפי ואחת הסיבות של הכרטיס קול הוא כדי שהוא יעבד את הקול, כנ"ל לגבי כרטיס רשת... (בקשר לאחרון אני לא בטוח) עכשיו מה שאני שואל זה למה לא ליצור כרטיסי פי סי אי שמורידים מכוח העיבוד של המחשב, יקחו מהמעבד את הצורך לעבד a.i או גאומטריה של שלבים הוא מיליון ואת דברים, או בכלל ליצור כרטיס פי סי אי שהוא עוד מעבד נגיד של עוד 300 מגה הרץ... תחשבו, עולה 200 שקל ובמקום up-grade של כל המעבד פשוט קונים אחד כזה, יש בעיה עם דבר כזה? נ.ב. ברמה עקרונית גם הראם הוא חלק מהעניין. וחוץ מזה, מעבד כזה (300 מגה הרץ) לא צריך להתחמם יותר מדי, ככה שheatsink קטן ופשוט יספיק.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. קודם כל מדובר בשילוב של CI7 יחד עם WIN ויסטה 64/32 ביט. אם לאחרונה קורה לכם שהמערכת מתפקדת באופן מחשיד שיש וירוס, הכוונה לאיטיות ולאגים בצורה רנדומלית. תנסו את הפיתרון הזה לפני שאתם נכנסים לסרט של וירוסים, שיחזור מערכת, התקנה ופירמוט... לאחר שחוויתי על בשרי את כל הנ"ל, גיליתי בעזרת כמה חברה מעבר לים שהמעבד I7 לא מתפקד טוב כאשר מופעלת האופציה HT (הייפר-תרד) בביוס, יחד עם השרות (super fetch), במערכת ויסטה בלבד! השרות הזה לא קיים ב-XP. מה שצריך לעשות זה להחליט מה יעיל לכם יותר, או HT מופעל ללא super-fetch, ואם כן רצוי אז לכבות את HT בביוס! יחד זה מתכון למריבות. מקוה מאוד שבעזרת המידע הזה תמנעו מלפרמט סתם את המחשב. run>msconfig ולבטל את ה-super fetch. [attachment deleted b…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. למארז שלי יש 3 מאווררים. אחורי קידמי ועליון. לכולם יש קונקטור 3 פינים שיכול להתחבר ישר ללוח וגם אדפטר שמאפשר חיבור ישירות לספק. על הלוח יש לי שני שקעים: SYS FAN, וNB FAN. השאלה שלי היא איזה מאוורר לחבר לכל אחד משני אלה ואיזה לחבר ישירות לספק ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by gilke85,

שלום, יש לי מחשב בן 5 שנים שיש לו מעבד AMD 64 ולוח אם תואם עם זכרון DDR אם אני קונה מעבד ATHLON 64X2 שמתאים לאותו סוקט (939) הוא יעבוד כמו שצריך? יש לי 3 גיגה זכרון DDR1 לא DDR2 ובנוסף מה עוד צריך לקנות ע"מ לעשות את ההחלפה כמו שצריך (משחה טרמית או משהו כזה לא?) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by thedarkman,

שלום אפשר המלצה לזכרונות של 1600MHZ טובים,קרירים,תזמונים נמוכים ככל האפשר בתקציב של 950 שקל בקיצור הכי טובים לתקציב הזה ושיתאימו ללוח אם GIGABYTE X58A-UD3R תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שחקתי קצת באורסט ופיתום אני שם לב שהוינדוס מנצל רק 3.5 גיגה ממה שזכור לי עם משתמשים בגירסה של ה64 ביט הוינדוס אמור לזהות את כל ה4 לא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. השאלה שלי היא האם כדאי. או הזכרונות האלו (2GB 667MHZ CL5) של NDP או NPD עם אחריות לכל החיים מהחברה שבה קניתי את הזיכרונות, או זיכרונות של Kingston בתוספת של 340 ש"ח, שזה יוצא די הרבה. מה אתם אומרים? כדאי ללכת על NDP האלה למרות שהם ג'נריים?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mazoneli,

Voltage Values CPU Core 1.65 V +2.5 V 2.48 V +3.3 V 1.49 V +5 V 5.00 V +12 V 13.82 V ממה ההפרש הזה של פי 2 יכול לנבוע ? המתח לא עולה גם שאני מאמץ את המעבד.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by kantera,

שלום אנשים! אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB אני רוצה לוח אם שיסחוב לי טוב את המעבד מה אתם אומרים על ASROCK ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E ויש לי גם שאלה לגבי זכרון. האם כדאי לקחת DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) או כדאי לחפש לחפש SLOT של 1G אני לא רוצה לקחת סתם משהו רק בגלל שמציאים לי מחיר טוב. תודה רבה מראש על כל תגובה או הצעה. אלכס

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי, עשיתי סריקה באתר של crucial והם רושמים לי שלוח אם :Intel DH67BL מפרט : https://downloadmirror.intel.com/19485/eng/DH67GD_DH67BL_TechProdSpec04.pdf הבעיה במפרט רשום : " • Four 240-pin DDR3 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets • Support for DDR3 1333 MHz and DDR3 1066 MHz DIMMs • Support for 1 Gb, 2 Gb, and 4 Gb memory technology • Support for up to 32 GB of system memory with four DIMMs using 4 Gb memory technology • Support for non-ECC memory • Support for 1.35 V low voltage JEDEC memory" עכשיו בהמלצות של crucial מופיע לי ראשון דגם עלית : Crucial Ballistix Elite 8GB DDR3-1866 UDIMM ויש גם : …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by YARONGT,

מה קורה! למי שמכיר את עסקי יצירת מוזיקה במקרה זה בתוכנת Fl Studio טוב אז חבר שלי עוסק בזה וגם אני אבל המעבד שלו לא סוחב ממש את הפרוייקטים אז חשבתי לעצמי אחרי חיפושים שהוא חיפש וגם פה ביד שניה של האתר לא מצאנו כלום אז למי שרוצה למכור מעבד ליבה מרובעת באיזור ה 200 250 שיתן פה תגובה . שכחתי לציין שזאת תושבת 775.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by a1x,

שלום המחשב של ההורים שלי עובד די לאט. חשבתי להוסיף לו קצת זיכרון כרגע יש להם DDR3 1333Mhz 2GB Kingston לוח אם GIGABYTE MA78LMT-S2 AM2+ מעבד ‏AMD: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Socket AM3 Box השאלות שלי: האם כל זיכרון DDR3 1333Mhz יתאים? או צריך רק של אותה חברה? מה מומלץ לקחת? 4GB? 8GB? עדיף להוציא את הישן? תוכלו בבקשה להמליץ לי זיכרון מKSP? תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Noririco,

http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-EVO-Series-2-5-Inch-MZ-7TE500LW/dp/B00E3W1A64/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1396003303&sr=8-5&keywords=samsung+500+GB+SSD אני מתעניין במוצר הזה. האם זה רק למחשבים ניידים ?האם אפשר להרכיב על כל מחשב? האם המוצר טוב לניסיונכם ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.