עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כמובן שהשאלה היא לגבי זכרונות בעלי אותו איכות. ההתלבטות הגיעה שהתסכלתי על הזכרונות הבאים (שניהם עולים 500 ש"ח) : G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 G.Skill DDR2 4096MB 1000MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 CL4 עם 800MHZ מול CL5 עם 1000MHZ. האם ב OC יהיה יתרון לאחד על גבי השני ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. כך יימכרו דגמי ה-Ryzen 9 האימתניים מהדור החדש של AMD ללקוחות הביתיים לכתבה

3. Started by redead,

יש לי מעבד AMD3200 939 .. עכשיו שאלה שלי אם כדי לשדרג לאיזה 4200 דואל 939 או משהו דומה? בכל מקרה לא הייתי רוצה להחליף גם לוח אם וגם זכרונות ככה שמה שלא יהיה אני ישאר עם 939..

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by seed20,

היי, אני בתהליכים של שדרוג המחשב שלי ומחפש בנרות לוח אם של אסוס דגם Z97 WS ולאכזבתי הרבה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות בארץ. במקביל שמתי לב שגם דגם X99 WS נמכר רק בפלונטר, מישהו יודע מה הסיבה לחוסר פופולריות של הסדרה הזאת בישראל? מכיוון שהרבה ביקורות ברשת מאוד חיוביות כשזה נוגע לסדרה הזאת והמחיר אינו גבוהה משמעותית למשל מסדרת DELUX או PRO.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by gjook,

באתר של ג'יגה בייט , כתוב Intel E6750 (Run at FSB1066 MH) ולא באמת במהירות 1333 , מישהו יכול להסביר למה הדבר יגרום?..(האם המעבד לא ירוץ ב2.66ghz?..) http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2417

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by CreativeX,

אני מתלבט בין לקנות שני סטיקים של זכרונות DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory, שעולים 577 ש"ח, לבין לקנות זכרונות GeiL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit, שעולים 692 ש"ח. הזכרונות של GeiL יקרים ביותר ממאה שקל, והשאלה שלי היא במידה ואני יקנה את הזכרונות של WinBond, האם אני באמת יראה ביצועים פחות טובים לעומת GeiL? אני לא מתכוון לעשות OC לזכרונות בזמת הקרוב, לכן זה לא ממש גורם מבחינתי. תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אינטל הצהירה שהיא עומדת לשחרר פקודות חדשות תחת השם AVX-512 instructions זהו סט פקודות חדש ברמה גבוה יותר מהקיים כיום בשוק זה אומר שאתם יכולים להכפיל את הדאטה שניתן להעביר בסט פקודות יחסית חדשות AVX/AVX2 בהוראה אחת או להכפיל פי 4 את הדאטה מפקודות SEE אינטל AVX-512 אמור להיכנס למעבדי Xeon http://www.fudzilla.com/home/item/32063-intel-promises-512-bit-avx-instructions

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Riddler,

בהמשך לתקלות שהופיעו לי ב-Northbridge של לוח Gigabyte MA78GM-s2h (חימום יתר, Heatsink גרוע), ה-NB רשמית הכריז היום על סיום תפקידו כמעבד גרפי ופשוט הפסיק לעבוד ולהוציא תמונה דרך החיבורים של הלוח. יתר הפונקציות שלו עובדות והמחשב מתפקד בסדר, חוצמזה. הלוח מחובר למעבד Athlon 62 X2 5200, שהוא בסוקט AM2. הלוח כבר לא באחריות. אני זקוק לתחליף, מן הסתם. אופציות שיש לי כרגע: 1. לקנות כרטיס גרפי חיצוני זול (250-300 ש"ח) ולקוות שהלוח לא יתקלקל עוד יותר בעתיד. הלוח נבדק עם כרטיס PCI-E ונמצא שמיש, נכון לעכשיו, ולכן כ.גרפי חיצוני יפתור את הבעיה. 2. לקנות לוח אם (400 ש"ח) שתומך ב-AM2. קשה למצוא כאלו היום. ואילו שמצאתי היו בלי כ.גרפי O.B (צ'יפסט 790 וצפונה), מה שמהווה עוד בעיה. אני מניח ש…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. הכי טוב ביצוע משחק.. תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ^Z^,

סליחה על הבורות... איך נכנסים לביוס של לוח אם עם ביוס של FONIX?...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Stealth,

שלום לכולם ושנה טובה צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard קשה ההחלטה בין intel ל asus ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$ מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר... ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$ אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$ שזה זול עד כדי חשד מה אתם אומרים? דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון תודה מראש P.S המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות ** עריכה ** בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel עכשיו על הקו p4b26…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חברי הפורום שלום אולי מישהו כאן יוכל לעזור לי בעניין דיי תיאורטי וטכני - אני מנסה לסכם לעצמי את כל המידע לגבי מעבדי AMD, בדומה למה שעשיתי עם מעבד אינטל בעבר כאן. הבעיה היא שבמקורות שונים שמות הליבות, הארכיטקטורות והפלטפורמות לא מוגדרים בצורה זהה. למיטב הבנתי, ההגדרות אמורות להיות כאלו: שם הליבה (Core name) - שם הקוד שהחברה נתנה למעגל המודפס שהוא המעבד בפועל (לא כולל את האריזה שלו, שקובעת את התושבת). הפלטפורמה (Platform) - שילוב של מעבד וערכת שבבים או/ו לוח. הארכיטקטורה (Microarchitecture או Architecture) - שיטת הבנייה של המעבד. הבעיה היא שאני כנראה טועה בהגדרה כלשהי (או בכל ההגדרות). יותר מזה, במעבדי ה APU של AMD, המורכבים משילוב של ליבת עיבוד (CPU) וליבה גרפית (GPU), יש …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. לוח אם של PC PARTNER דגם ap133aas13-b950 ומעבד 333Mhz . יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשביח במעט כסף ולכן רציתי לדעת עד איזה מהירות מעבד תומך הלוח אם. כולה רציתי להתקין צורב LG 52X32X52X אבל יש מינימום של 350Mhz למעבד (למרות שהוא פועל בO.C כרגע במהירות 450Mhz). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

למה חסמתם את האשכול שפתחתי? אתם חושבים שאני מנסהל נצל את זה שאני חדש כדי לרשום הרבה שאלות? בכלל לא נכון! פשוט אינ וקנה מחשב חדש ואני חייב להתייעץ בכם כי שמעתי שיש פה הרבה אנשים שמבינים טוב מאוד בחומרה! אז בבקשה ממכם תענו... אני לא מבין למה אתם מקבלים אותי ככה בכעס? :-X :-[ :-\ :'(

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by OR007,

כיוון שהם עולים אותו דבר רציתי לדעת אילו מהם יותר משתלם ? אני יודע שלג'יגה בייט יש המון פיצ'רים אבל מה לגבי הלידטק ? חוץ מזה רציתי לשאול מה ההבדל בין גרסאת ה-GA 7VAXP לבין ה GA 7VAXP ULTRA שמצדיק את ה-200 ש"ח הפרש ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, חבר שלי נטס לארות הברית (לציקגו) ואני רוצה להזמין ממנו זכרנות! עכשיו היתי רוצה DDR PC2700 333MHZ אשר יהיה מיועדים למערכת אינטל עם OC!!! אני רוצה לקנות 2 סטיקים של 256! אנא המליצו לי על 3 הסטיקים שהכי כדאי לקנות! (PC2700 333) תודה! ;) חוצמזה אם מישהו מכיר חנויות חומרה בציקגו ויתן לי פרטים עליהן , אני יודה מאוד מאוד!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bad-sector,

בזמנו שהתקנתי את מערכת הקירור מים הייתי צריך לנתק מהלוח שבחתימה שלי את התושבת פלסטיק שהייתה אז לקירור סטוק... היום אני כבר רוצה לעשות מהמחשב מדיה סנטר והקטע של המים קצת מגביל אותי, אני רוצה לחזור לקירור אוויר אבל אין לי מושג איפה התושבת הזו... ניתן לרכוש אותה איפשהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tidan26,

שלום! רכשתי לוח אם של asus maximus v extreme זכרונות של g.skill 32 gb וקירור למעבד של zlman 12 איקס חיברתי את הזיכרונות על הלוח אם ומכיוון שגוף הקירור הוא כל כך גדול הוא ישב לי על אחד מהזיכרונות והייתי מוכרח לפרק את שני גופי האלומיניום שמורכבים על הזיכרון על מנת להרכיב את גוף הקירור על המעבד ואז הוא לא ישב לי על הזיכרון האם זה קריטי שפירקתי את גופי האלומיניום מהזיכרון והרכבתי אותו בלי ? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש לוח אם התומכת ב CONROE ,ומאפשרת תמיכה ב AGP וב PCI-E ..כדי שבעתיד תהיה לי אפשרות לשדרג בקלות כרטיס מסך בנוסף אני רוצה להמשיך להשתמש בזיכרונות DDR הישנים שלי.. נראה לי כי מצאתי אחד ב KSP ב 360 שקל זהו ASROCK 775Dual-VSTA ANANDTECH היתלהבו מהלוח ועשו כבר מספר מאמרים עליו http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797&p=10 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2814 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2813 http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2810 על פי המאמרים , נראה כי ניתן להשתמש ב DDR רגיל ללא חשש לפגיעה בביצועים..ואם הזמן להתקין DDR2 למערכת עתידית אין בכלל פגיע בביצועים של כרטיסי AGP יש פגיעה קטנה של 3-5% בביצועי כרטיסי PCI בגלל מהירות X4 …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום רציתי לשאול איזה קירור של המעבד מביאים לי כשאני קונה את ה-E8400 Box הרי הוא מגיע עם קירור אז רציתי לדעת איך קוראים לו. ורציתי לשאול עוד שאלה לגבי התמיכה ב-PCI-E 1.0 ובין 2.0 .. אם למשל אני קונה לוח אם שלא תומך ב-2.0 וכרטיס מסך שתומך ב-2.0 אז יהיה לי קצב העברת נתונים תיאורטית פי 2 כששתיהם יהיו תומכים ב-PCIE 2.0 מאשר שיהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס שתומך עד 2.0 ? ויהיה לי הבדל בין 1-3% בין ה-PCI-E 1.0 לבין 2.0 אם יהיה לי לוח שתומך ב-1.0 וכרטיס 2.0 ? וזה נקרא יחסית משמעותי? תודה רבה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי... בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by potpockey,

טוב וזול ל pentium 4 יש לי מעבד 1.7 ו 256 mb rdram אז תמליצו לי על לוח טוב וזול ששווה תכסף

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Noririco,

http://www.amazon.com/Samsung-Electronics-EVO-Series-2-5-Inch-MZ-7TE500LW/dp/B00E3W1A64/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1396003303&sr=8-5&keywords=samsung+500+GB+SSD אני מתעניין במוצר הזה. האם זה רק למחשבים ניידים ?האם אפשר להרכיב על כל מחשב? האם המוצר טוב לניסיונכם ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Nasok,

מבקש זכרונות DDR2 בשביל הקונרו החדש 1.8K

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים