עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'? יש השערות לגבי ביצועיהם? כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם. המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בעקרון היה לי P35 והוא שבק חיים , אני מחפש לוח אם כמה שיותר זול , חשוב שיהיו בו 4 חריצים לזיכרון כי יש לי 4 סטיקים של ג'יגה ... בעקרון חשבתי על הלוח הזה (אני חושב שבוא יהיה סביר ל OC של 600-800 MHZ למעבד שלי) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1045 ב 70 ש"ח נוספים יש את ה P43 אבל אני לא רואה בו שום צורך ... (ובכלל מה ההבדל בין 41/43/35 ?) הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... שאר המפרט בצד ... או אולי זה יותר טוב !? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1093

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ברוך השם אני קונה השבוע סוף סוף מחשב ואני מתלבט בין שני המפלצות החדשות בסדרת הZ77 - מה יותר איכותי , חזק ומנצח ? Gigabyte GA-Z77X-UD5H או ASUS P8Z77-V DELUXE המוכרים בחנות ממליצים בכל פה על ASUS מלכתחילה , השאלה באמת זה יותר טוב ? כסף לא בעייה והייעד הוא גיימינג . תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני רוצה לשדרג את המעבד שלי שכרגע הוא intel core 2 duo E6850 למעבד חדש יותר (אני בכללי רוצה לשדרג את כל המחשב בקרוב אבל המעבד ספציפית חשוב עכשיו כי הוא מונע ממני להריץ משחקים שאני ממש רוצה לשחק) השאלה שלי היא האם הלוח אם תומך במעבדים החדשים יותר או האם להחליף גם אותו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Jochman,

אהלן, אני זוכר שב2005 מישהו פירק פנטיום D ל2. יעני, שפשף את המסגרת, דחף סכין בין שני המעבדים המודבקים ופיצל אותם. לא הצלחתי למצוא את הסרטון, מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Shekel.90,

שלום בדקתי את הזכרונות האלו [h=1]Corsair Vengeance 2x8GB DDR3 2133MHz CL10[/h]וראיתי שרשום מהירות 2133 וSPD SPEED 1333 ושורה למטה TESTED SPEED 2400 מישהו יכול להסביר לי מה הכוונה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by About:blank,

שלום לכולם, לפני חצי שנה וגם לאחר התייעצות בפורום התכוונתי לקנות מחשב חדש שיבוסס על Pentium Dual Core E6300, בגלל כל מיני סיבות הרכישה נדחתה לתקופה הקרובה. המחשב מיועד להיות מחשב בעיקר לעבודה + שימוש אישי. המחשב לא מיועד למשחקים ולא מתוכנן OC. את העבודה עליו ניתן להגדיר כמשרדית ולא דרוש לה כוח עיבוד משמעותי. היום אני די מסתדר עם Athlon 3200+. אני משתמש בתוכנות מסוימות שמעבדות כמויות גדולות של טקסט ובשלב כזה הן מעמיסות למשך דקות מסוימות את המעבד ל-100%, בעיקר בגלל שהן כתובות בצורה גרועה ולא כי הן באמת כל כך תובעניות. בדקות האלה המחשב די מושבת ואני בדרך כלל ממתין עד שהפעולה תסתיים לפני שאני ממשיך בעבודה. התוכנות גם ככה לא תומכות בריבוי ליבות ולכן כמות גדולה יותר של ליבות לא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני מתכנן קניית מחשב עם המעבד E6750 והכ.מסך 8800GTS 640MB ו- 2GB זכרון... (אולי בעתיד ארחיב, לא ל DDR3!!). איזה לוח אתם ממליצים לי בלי כ.מסך מובנה עם FSB של 1333MHZ הכי זול שאפשר?? ולכתוב למה הוא זול... אני לא יעשה OC!!! תודה!!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברים, אז חדשות טובות כניראה, האוברקלוקר הנודע der8auer החליט לשלם מכיסו וליקנות TR 1950X מהחנות ולפרק אותו ולחשוף את ארבעת הליבות שלו לאחר שיוף בכדי ליבדוק את הטענה של AMD שכאילו 2 הליבות הנוספות הן ליבות דמה רק לצורך מכני לתמיכה בHSF, אז מיתברר שממש לא, מדובר בליבות אמיתיים עם כל הPCB, לכן הוא גם חושב שבעידכון הבא הם כן יחשפו מעבד 32C/64T לשוק הHEDT! אז לכל מי שמיתלבד בין תושבת הX299לX399 כעת יש עוד סיבות לישוקל כי אני לא רואה אינטל מציגה מעבד 32ליבות בחתיכת סיליקון אחת שתתאים לסוקט הקיים, אפילו למעבד 6 ליבות החדש הם נאלצו להחליף לוחות! .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by redead,

יש לי מעבד AMD3200 939 .. עכשיו שאלה שלי אם כדי לשדרג לאיזה 4200 דואל 939 או משהו דומה? בכל מקרה לא הייתי רוצה להחליף גם לוח אם וגם זכרונות ככה שמה שלא יהיה אני ישאר עם 939..

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, עיינתי במדריכים בראש הפורום ולאחר קצת נבירות הגעתי לנתונים הבאים: יש לי זיכרון DDR2 בנפח של 2 ג'יגה בייט, לאחרונה שידרגתי לWIN7 64BIT ואני מעוניין להכפיל את הנפח של הזכרון - לא עושה OC. אני יודע שהוא עובד על מהירות של 667MHz, אך לא הבנתי למה באתרים שמים לי נתונים כמו CL5 או CL4S וכדומה. מהתוכנה שאני משתמש בה נאמר לי שיש לי: Property Value OREN-PC Memory Summary Maximum Capacity 4096 MBytes Maximum Memory Module Size 1024 MBytes Memory Slots 4 Error Correction None DRAM Frequency 335.0 MHz Memory Timings 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) Device Locator Slot 1 Part Number 8D223KK8MTETP Capacity 1024 MBytes Memory Type DDR2 (PC2-5300) Speed 333 MHz (DDR2 667) Supported Fr…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מבקש הסבר מפורט על תאימות בין זכרונות למעבדים אני מדבר בעיקר על מעבדי intel i7 וזכרונות ddr3 יש המון זכרונות שמוצעים למכירה במהירויות שונות 1066 , 1333 , 1600 , 1866 ו2000 יש גם יותר אבל לא נתייחס אליהם. ומעבדים שתומכים בזכרונות במהירות 1066 או 1333 זה הרישמי לפי מה שאני יודע. אם זה ככה ואני לא טועה ..אז בשביל מה מייצרים זכרונות במהירות שעון גבוהים יותר ממה שהמעבדים תומכים? בוא ניקח לדוגמא את המעבד i7 980x שתומך בזכרונות 1066. ואני רוצה להתאים לו את הcorsair dominator gt 2000mhz אין לי שום סיכוי שהוא יעבוד ויהיה יציב ? אשמח על תשובות מפורטות, תודה למומחים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Impreza,

אני מתכנן עוד כמה חודשים להוסיף עוד סטיק זיכרון, המשחקים יעבדו לי יותר חלק? או שהכרטיס מסך שלי נחשב כבר לישן? כי רק קניתי את המחשב לפני איזה חודש+ ומשחקים עובדים סבבה אבל עדיין אני מרגיש שהייתי צריך לקנות 5900XT או משהו בסגנון

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, הזמנתי אתמול מחשב הכולל 2500k וזיכרון 4x1GB 1333mhz ripjaw של gskill cl9. ראיתי שהתחילו למכור ב- ksp את ה- ripjaws x ורציתי לדעת מה עדיף לי להזמין (במקום מה שקניתי) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=6303 יש 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1600mhz עם cl9 או את ה- 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel 1333mhz עם cl7 ושניהם עולים 235 ש"ח. אני עומד לעשות oc למעבד אך הבנתי שזה לא ישפיע בכלל על הזיכרונות כי רק משנים מכפלה. מה עדיף מבין השניים??????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ben389,

הזמנתי מעבד P4 3.0C וקיבלתי מעבד 3.0E(SL7E4). איזה מעבד עדיף? כדאי לי להשאר עם הפרסקוט או להתעקש על הנורטווד?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by בולי איש השלג,

שלום, המחשב של ממש נתקע ומתאמץ בגלישה באינטרנט. בעיקר כאשר כמה וכמה טאבים פתוחים. המחשב עבר התקנה מחדש לפני חודשיים עקב הסיבה שהתאמץ יתר על המידה. כמובן שניקיתי הכל. זה ידוע שהאינטרנט כיום זללן משאבים רציני. בכל אופן - החלטתי להגדיל להם את הזיכרון. לוח האם תומך עד 16gb... לא יודע אם להחליף ל-16 או "להסתפק" ב-8. מה שמבלבל אותי זה עניין ה-pc3-10xxx יש מספר צירופי ספרות-אותיות כאלו. בכל אופן, תוכלו בבקשה להגיד לי איזה זיכרונות צריך? מעבד i3 זה לוח האם: לינק ישיר למפרט - https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-UD2H-rev-10#sp פרטי הזיכרון הקיים בתמונה המצורפת. תודה רבה

18. Started by RETMIX,

מה הטמרטורה הנורמלית למעבד Core 2 Duo E8400 במאמץ

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכלום אני לפני קניה ורציתי חוות דעת על 2 הרכיבים שאני הולך לשדרג את המחשב שלי.. מעבד דגם: Intel Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box ולוח אם דגם: Maximus IV Extreme העם הבחירה טובה ... השימוש שלי משחקים תוכנות כבדות לגרפיקה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. לבסוף אחרי הרבה התלבטויות הזמנתי את השילוש הנ"ל: מעבד E6300 לוח DFI 975X זכרון 2גיגה של מושקין במהירות 800 מה"צ חוץ מזה יש ספק 400W ליברטי. האם החלקים הנ"ל יאפשרו לי לעשות OC (בינוני ומטה) למעבד? כך שיגיע לפחות לרמה של E6400? והאם כדאי לקנות קירור אחר מהמקורי? אם כן אשמח לקבל המלצה ל קירור ב 150 - 160 ש"ח... יום טוב.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ScreameR,

מישו יכול לומר לי איפה בדיוק נמצא הגשר הצפוני? :-[

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה SLI אבל לא רוצה להחליף זכרונות ומעבד האם יש פתרון בשבילי?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם אז מאז שקניתי את ה E2800 שלי לא ממש התעדכנית בחידושים האחרונים אז מה נחמד מתקדם יותר בסדרות החדשות I3,5,7? האם לכולם אפשר לשים שלושה סלוטים של זיכרון (אני אצטרך להחליף את ה DDR2 שלי כמובן) איזה מעבד הכי משתלם מבחינת עלות תועלת? איזה שילוב הכי טוב לי בנגיד עד 2000 שח של מעבד+לוח אם+זכרונות למטרות משחקים סרטים וכו' אם יש בקצת פחות בכלל טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sarusi79,

אני רוצה אותו בעיקר לאוברקלוק אני מתלבט בין ASUS P4S533 לEPOX 4G4A+ מה עדיף לפי דעתכם???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים