עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Or ei,

ראיתי ביקורות על שניהם שניהם לוחות מצוינים אבל האם האסוס שווים השקעה של עוד 150-200 שקל? לאסוס יש עוד כרטיס רשת וחיבורי אודיו (באפוקס הם באים כLINE IN וMIC ואם רוצים להתשמש בסראומד הם מתחלפים ומגיע גם פאנל חיצוני עם SPDF)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by nik55,

הי מתלבט בין המעבדים ההבדל 100 שח במחיר ואולי פחות...השימוש למערכת ביתית גלישה מוסיקה סרטים...האם 4 ליבות עדיף על ה 2 של אינטל? האינטל מהיר יותר 2.9 לעומת ה 2.5 2.6 של הAMD אפשר לקבל דעה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. שלום, אני רוצה להתאים זכרונות זולים ומהירים מחברה איכותית ללוח אם ולמעבד. השימושים שלי במחשב הם משחקים כבדים בFHD וסרטים. אני מבין שככל והMhz יותר גבוה כך המהירות של הזיכרון גבוהה יותר תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן אני מעדיף 8GB כדי להימנע משדרוג במסגרת השנה שנתיים הקרובות. מעבד : i5-2300 לוח אם: GA-Z68AP-D3 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3897#sp כמו כן אני מוטרד מהעניין של הרצועות קירור על הזכרונות, האם זה קריטי? יש עדיפות שיהיה? מישהו יכול למצוא לי זכרונות מTMS? http://tms.co.il/cat/57

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  4. Started by rc_p,

אני קונה דיסק קשיח חדש, ורציתי לדעת אם ללוח שלי זה מומלץ. שמעתי שבלוחות עבור AMD, SATA לא עובד בBIOS עצמו אלא ע"י דרייבר, והביצועים יותר נמוכים מATA רגיל. מה ליקנות?

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by simla101,

הממ אני מחליף את המחשב לדואל קור 2.8 ואני מתלבט בבחירת הלוח... חשבתי על זה ASUS P5LD2 LGA775 מ-KSP ב-770 שקל מה אתם אומרים? בתקציב הזה (משהו כמו 700-800 שקל לא בא לי להשתגע) ניתן לקנות משהו יותר טוב? ראיתי אביט AL8-V ב-700 שקל שדיי מצא חן בעיני אבל יש לו רק ערוץ IDE אחד שזה בעייתי... אה ואם אני כבר שואל אז כמה אחוזים (פחות או יותר יותר או פחות) הבדל יש בין שימוש בזכרונות DC לSC?

• 9 תגובות
    • 508 צפיות
  6. כי קראתי באתר של ASUS שאפשר לעדכן את הביוס בלוחות למשל כמו ASUS STRIKER והוא יתמוך במעבדים עם 1333FSB אז מן הסתם אם הוא יתמוך בהם אז הוא יתמוך גם ב45NM??

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by Vincent,

אני קונה מחשב חדש ומתכנן לעשות מערך RAID (לא סגור אם RAID1 או RAID0) ורציתי לדעת האם הלוח הזה מאפשר את זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by adis50,

איזה מעבד עדיף מבין השנים בל להכניס את השיקול הכלכלי ידוע שלתושבת של הAMD -AM3 יצאו ב2011 השאלה היא מה לגבי של I7-1366 ??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Idanp,

בדקתי בתוכנה Sandra Lite 2005 והיא כתבה לי שבגיגה זיכרון ומעלה צריך שה Buffered וה Registered היו מופעלים אין לי מושג מהזה אבל אצלי זה OFF איך אני מפעיל את זה?? http://img231.exs.cx/img231/3107/trtr5hf.png

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  10. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101502056 האם יש הבדל בין זכרון למחשב אישי לבין זכרון לסרבר? והאם זכרון שמיועד לסרבר יעבוד על מחשב אישי?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by GQ4U,

חרשתי על החיפוש באתר ולא הצלחתי לאתר תשובה רצינית בנושא . מה יותר טוב בסטוק \ ומבחינת פוטנציאל OC בעתיד : ((עריכה : או שמא עדיף סמסונג אורגינל או משהו אחר שנותן יחס value/price טוב . שאני אולי לא מכיר )) א. GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory מחיר = 1069.00 איכותיים עד כמה שהבנתי ב. A-Data 512 MB DDR 3200 Memory כפול 2 = 479 * 2 = 958 אנשים מכנים אותם זכרונות ג'נריים אבל הרוב קונים אותם ג. או שמא כדאי ללכת על 500 MHZ שעולים בסביבות ה -1600 שח - למרות שכרגע אין לי משג ב OC ( "...להעלות FSB ..להוריד תיזמונים... 2-2-2-3 זה כמו %$#@% בשבילי כרגע ) בעקיפין : לפוטנציאל OC מה לקחת 939 3000 או 3200 (או , מה יעבוד עם הזכרונות טוב יותר ??)

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by e-vol,

הלוח הוא של SHUTTLE ומבוסס על BX440 האפשרויות המקסימליות בביוס ובלוח הן 133 FSB ומכפלה של 5 מה המהירות המירבית שמעבד יכול לרוץ על הלוח הזה? אני שואל כי יש לי סלרון 500 עם FSB 66 ומכפלה 7.5 והוא רץ כמו שצריך ב 500 האם זה אומר שאין חשיבות למכפלה המקסימלית של הלוח? ולמשל מעבד פ-3 1000 באס 133 ומכפלה 7.5 יעבוד ב 1000?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

10x

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by wArezm0n,

מישהו יודע מתי הAN8 של ABIT מגיע לארץ ואם יהיה כדי לקנות וכמובן שאני מדבר על גירסת הFatality של הלוח ושמעתי שהוא nForce 4 Ultra ויש אותו כבר בארצות הברית אז מישהו יודע מתי הוא מגיע אלינו ואם הוא שווה משהו??

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  15. היום יש לי 2 גיגה 4*512 667 של קינגסטון. מערכת הפעלה ויסטה HP 32BIT . אני רוצה להרחיב ל 3-4 גיגה. מה אתם ממליצים? להישאר עם 667 או לשדרג ל800 או אולי אפילו לחכות ל-DDR3? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  16. Started by H.I.V,

כשאני מדליק את המחשב כתוב לי: Dual DDR 128 Bit mode אני יודע שזה אומר שהדואל פועל אבל רציתי לדעת מה זאת אומרת 128 ביט מוד?

• 36 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by *BYZ*,

יש למישהו אתר שמסביר על המעבדים ולוחות האם החדשים של אינטל? או רק כשהם יושקו יהיו הסברים?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  18. התקלקל הלוח הקודם, האם גם לוח mATX יכול להתאים? והאם מישהו יכול להמליץ לי על לוח? תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל..

• 9 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by at,

כאשר רשום Pentium® M Processor 725 Enhanced מה הכוונה ב 725 ומה הבדלים בין המספרים השונים אני יודע שמדובר ב 715 מול 725 מדובר בהבדל של 1M מול 2M ב cash. אבל מה הבדלים בין 725 ל 735 , 738 , 745 , 715A וכד' האם מדובר רק במהירות שונות או מדובר גם בסוג זכרון או טכנולוגיה שונה? ובכלל הסבר על מעבדים של ניידים והמלצות יקבלו בשמחה. בתודה מראש, טל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by alfalfa82,

או שאין?

• 9 תגובות
    • 822 צפיות
  22. כאשר רשום בזיכרון כל שהוא שהוא CL2 ,האם זה אותו דבר כאשר רשום CL-2-3-2-6 ? או כל מספר CL-2-X-X-X(אני מקווה שהשאלה ברורה)

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  23. Started by RayZ,

בהתחלה כשאני מפעיל את המחשב כתוב לי CPU 200MHZ. ??!?? זה לא אמור ליהיות 1.8GHZ? (יש לי AMD Athlon 64 3000+)

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by dids22,

תראו יש לי מעבד פנטיום 3 הקיצר היום פתחתי תמחשב והורדתי תקרור מהמעבד והחזקתי תמאוורר ביד ומה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי רוח שיוצאת אז איך המאורר הזה מקרר בכלל תמעבד (והוא מקרר מאוד כי 5 שניות בלי קרור על המחשב הוא קופא וכלום לא זז-זה אמור להיות ככה??(חשבתי שהוא לאט לאט יתחמם עד שהוא ישרף או משהו כזה ) ועוד דבר שלא ממש הבנתי לא זמים משחה טרמית בין המעבד לקרור שלו??? מקווה שיש לכם תשובות תווודההה

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by SUPER300,

הבנתי שהמעבדים החדשים של אינטל (לדוגמה IB) הם עם בקר זכרון מובנה, מה שאומר שהם משתמשים בQPI ולא בFSB. מה שלא הבנתי זה: 1) למה במפרט המעבד (i5 3570k) כתוב- "Bus speed :5 GT/s DMI"? לאיזה BUS הם מתכוונים, אם המעבד תומך בQPI שהמהירות שלו 12.8GB לכל כיוון? 2) למה יש Clock multiplier? הרי זה QPI? 3) לוחות האם החדשים (למשל Z77) תומכים גם בQPI וגם בFSB, או רק בQPI? 4) מה זה בדיוק DMI? זה קשור לFSB או QPI? 5) עוד שאלה שלא ממש קשורה- בקר הזכרון תומך במקסימום 1600Mhz מהירות של זכרון. אם אני אעשה OC למעבד כפול 1.25 מהמהירות המקורית ( ל4.25Ghz), אז גם הבקר זכרון יתמוך בזכרון במהירות של כפול 1.25 מ1600mhz ( כלומר 2000Mhz) ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.