מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי היום להוציא את הגוף קרור מהתושבת הלוח אם שלי הוא k8ns ultra והמעבד הוא amd 3000. הקרור הוא הקרור סטוק של המעבד שלי. הקיצר הוצאתי את המאורר הרמתי את הידית השחורה הזו-פס הברזל שמצמיד את הגוף קרור לתושבת השתחרר אבל עדין לא הצלחתי להוציא את הגוף קרור, ניסיתי למשוך אותו ללמעלה (לא יותר מדי) אבל זה לא עזר. אני חושב שהוא דבוק למעבד עם המשחה\מדבקה טרמית (אין לי מושג מה יש שם משחה או מדבקה) מה דעתכם?יש רעיון? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תתעלמו מהז... באתר היצרן (epox) כתוב המידע הבא 3 PC2700 DDR SDRAM banks for Maximum 3 GB memory * (DDR400 unofficially supported) עכשיו מה לכל השדים והרוחות זה אומר... תומך אבל אני לא יקבל תמיכה תכנית, אין מה לעשות אם יש בעיות איתו, אני לא מבין.... ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם WINDOWS XP 32 BIT תומך ב 4 גיגה זכרון פנימי ? לי נאמר שהוא תומך רק ב 3 גיגה , האם זה נכון ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצגת ההשקה המלאה עבור משפחת המעבדים החדשה של מפתחת השבבים מצאה את דרכה אל הרשת, ומשאירה לנו מעט מאוד סימני שאלה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי לוח אם GA-880GM-UD2H. שמתי לב לאחר קניה שיש חיבור 8-pin ATX 12V power connector. לא קניתי ספק חדש, ובספק הנוכחי שיש לי המחבר הוא עם 6 פינים, בנוסף יש לי מחבר עם 4 פינים. אבל אין חיבור עם 6 פינים יש אפשרות לחבר את זה את כל ה 8 פיניםעם מתאם שניתן לקנות? הספק הוא hec-500td-tf תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני אמור לשלוח לחברה על חשבוני זוג זכרונות שרופים של CORSAI ואמור לקבל חזרה מהם זוג חדש...האם זה שווה את הטרחה והכסף..?-מכס,מע"מ ואני לא יודע מה עוד ידחפו כאן בכניסה לארץ.הם גם רוצים את המשלוח מאובטח דרך UPS..מה דעתכם? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. שמעתי על ירידת המחירים הצפויה ב22 ביולי, ורציתי לדעת אם היא תכלול רק את אותם מעבדים שרשומים ב"תמונה" ההיא שמודבקת פה בפורום, או שהיא אמורה להכיל גם את המעבדים הקיימים, כמו למשל E6420? ועוד שאלה, מחירים הזכרונות נחשבים כעת בתחתית, או שיש סכוי שיירדו עוד? תתודה מראש על העזרה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממידע חדש שמגיע אלינו מהאתר SweClockers עולה כי AMD מתכננת להשיק סדרה חדשה של מעבדי APU, המבוססים על הדור הנוכחי בשוק מסוג Kaveri לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%9c-zen-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%91-godavari-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד יחסית ישן של ASUS דגם N75S זה המפרט: GENERAL Packaged Quantity 1 Operating System Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit Edition Manufacturer Asus PROCESSOR / CHIPSET CPU Intel Core i7 (2nd Gen) 2670QM / 2.2 GHz Max Turbo Speed 3.1 GHz Number of Cores Quad-Core Cache L3 - 6 MB 64-bit Computing Yes Chipset Type Mobile Intel HM65 Express Features Intel Smart Cache, Intel Turbo Boost Technology 2.0 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על: MSI KT3 ULTRA2 AMD XP 1800+ MUSHKIN 256 PC2100 זה טוב הדגש הוא על המחיר והאיכות תודה לכל מי שעונה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD משחררת ריפרש לסידרת 3XXX עם הסיומת XT. השינוי היחיד הוא תוספת של כ 100-200 מגהרץ לתדר המקסימלי. יגיע ב 7/7: https://www.tomshardware.com/news/amd-ryzen-xt-3000-processors-3900xt-499-3800xt-399-3600xt-249
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עם אני משדרג למעבד AXP עם באס של 166 הוא יעבוד טוב עם ה512DDR PC2100 266Mhz שלי או שאני צריך גם לשדרג זיכרון לזיכרון שעובד ב333Mhz כדי שהוא יעבוד? :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח שלי תומך במעבד AXP או Duron morgun ? בקשר לבאס אני מעלה אותו בקלות ל 133
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original ADATA 512MB PC DDR400 MICRON 512MB DDR400 מתחנן OC לעתיד ...... צריך משהו טוב עד סכום של 550 שקל.! מתחנן לקנות את כל המחשב מנעה או זיגזג
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תוך כדי התעסקות קצרה עם הזיכרון נכנסתי לtab של לוח האם בcpu-z וגיליתי שהלוח רץ על PCIE4 בלי שאני נגעתי בכלום(התעסקתי עם הresizable bar והזיכרון וזהו עד כמה שאני זוכר), עכשיו אני לא מתלונן או משהו סתם תהיתי אם זו ההתנהגות הצפויה או שזה מוזר כמו שחשבתי שזה. בכלל לא ידעתי שזו אופציה שאפשר לנסות. ואם כבר פתחתי את זה למה זה רץ על 8GT/s בכלל?(זה למעשה מבטל לחלוטין את כל העניין עד כמה שאני מבין כי PCIE4X8=PCIE3X16)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז עברו כ 10 שנים מאז שיצא סידרת ה CORE שהייתה בזמנו קפיצת מדרגה די רצינית. הערוץ הבא לקח את כל מעבדי אינטל מהעשור האחרון בערך כולל מעבדי I7 ו I5, החל מה i7-930 ועד מעבדי דור התשיעי, ובדק האם אינטל הצליחה לשמור על שיפור ביצועים עקבי לאורך השנים (ספוילר - ממש לא) ומה קרה לרף המחירים שלה מעבדים עם השנים (ספוילר - עלה משמעותית, שניהן תוצאה של חוסר תחרות כלשהי לאינטל). לדעתי מרתק: https://www.youtube.com/watch?v=KPWEdbfJ0oE
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח gigabyte -8irxp. אני קונה עוד זיכרון וכבר קשה להשיג זכרונות DDR2100 עם שם בחנויות רשת, אז אני לוקח winbond 512 DDR2700 (הכי זול). רק רציתי לדעת אם יש איזו בעיה ידועה עם השילוב הזה? חוץ מזה, שמתם לב שמחירי זכרונות 256MB עולים ב3-5% כל שבוע שבועיים בעוד מחירי זכרונות 512MB נשארים יחסית במקום? יש סיבה טובה או שמנסים לגרום לנו לקנות את היקר יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לAMD יש את סדרת האופטרון ואתלון, מלבד זאת שהאופטרון מיועדים בעיקר לשרתים/תחנות עבודה ושיש להם L2 גדול יותר. והאתלונים מיועדים לPC ועם L2 נמוך יותר. רציתי לדעת מה הם ההבדלים בינהם למעט אלה שרשמתי פה ואיזה מעבד יהיה טוב יותר בביצועים, ללא OC ועם OC, על סוקט 939 ובאותו תדר ובנוסף אשאל נושא הL2 כמהא משפיע והאם ההבדלהזה הוא כ"כ משמעותי או שהוא זניח?, בכלל מה זה נותן למשתמש הממוצע? כמובן שלא פתחתי את הדיון סתם, אני מתכוון לשדרג מעבד ולכן אני רוצה לדעת את ההבדלים במפורט כי אני נמצא כרגע בדילמה בין הסדרות הנ"ל. מפרט מערכת מופיע בצד. בנוסף אשאל על איזה מעבד יותר חזק (לא משתלם יותר אלא חזק יותר) Athlon X2 4200 s939 או הOpteron 170 dual core? וכמובן אשמח להצעות שלכם למעבד ממולץ לשדר…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על לוח אם לשרת בסיסי חזק תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השם של הקובץ הוא: 97TID913.ZIP בהצלחה לבעלי הלוח הזה,אני מקווה להגיע להרבה יותר מ 420
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי זיכרון 1 מתוך 2 של G. SKILL שמקצר וגורם למחשב לא לעלות. החנות בה הוא נקנה בנשר נסגרה כיצד אני יכול לממש אחריות בארץ מבלי לשלוח לחברה את הזכרון ולחכות הרבה זמן? האם אני יכול לממש אחריות דרך היבואן בארץ? מי היבואן? אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-