עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Murmur,

שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה, וכרגע מריץ OC של 150% למעבד E2180 עם לוח אם P-35 DS3L (באס על 300 מה"צ, מעבד על 2.7 גה"צ, קירור MaxOrb). בזמנו נקנה המעבד כדי לחסוך כסף, וכיום אני מעוניין להגביר את הביצועים על ידי שדרוג המעבד במינימום ההשקעה על ידי אובר-קלוק ברמה בינונית שלא יצטרך תחזוקה תכופה. אני מחפש אובר-קלוקר מוכשר, שייתן מקסימום תמורה לכסף והבדל ניכר בביצועים. אשמח לעזרתכם.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lharpaz,

כמה שאלות: קראתי פה בחדשות הפורום שאינטל מתכוונת להשיק ניידים כפולי ליבות. מישהו יודע האם זה כבר קרה? אם כן, אשמח ללינק למחשב כזה. האם יש ניידים עם מעבד 64bit ? הבנתי שבקטע של ניידים אינטל אוכלת את AMD בלי מלח, אז אשמח לשמוע איפה אינטל עומדת בקשר לזה (אני מניח של-AMD כבר יש כאלו). והשאלה המתבקשת - האם יש / מתוכננים ניידים עם מעבד כפול ליבה שהוא גם 64bit ? (קישורים רלוונטים יתקבלו בברכה). הסיבה לכל השאלות - אני שוקל לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת האם יש משהו חזק ורציני עם ראייה לעתיד (בהנחה שכשתצא Vista כבר יהיה טעם לעבוד עם גרסת ה-64bit), במיוחד כי נייד כזה יהווה תחליף למחשב שולחני סביר ביותר (A64 3200), ואני לא רוצה שיהיה מצב שאני קונה נייד יקר פחות טוב ממה שכבר יש לי כרגע.…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DXT,

- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tomllic,

האם ההפרש (הקל) במחיר ביניהם נכון להיום שווה את ההפרש בביצועים בהיבט הגיימינג ? או שה-3470 אינו מהווה צוואר בקבוק בעבודה עם כרטיסי מסך בלבל של GTX760 / HD7950 ועדיף לחסוך כמה שקלים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שני המעבדים האלו: http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=47341,43537, שניהם i5 בשני וורסיות שלו. ההבדל במחיר ביניהם עבורי הוא 100$. אני לא ממש יודע להבין את ההבדלים בטבלא בקישור. אשמח אם מישהוא יכול להסביר לי מה ההבדלים ביניהם והמלצתכם האם כדאי להוסיף 100$ בשביל המעבד הטוב יותר. תודה רבה מראש על עזרתכם! תמיר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by omerz90,

שלום, איזה לוח אם יותר טוב מהבחינה של אוברקלוק ושל כל מיני דברים מסביב BIOSTAR TP45 HP או GIGABYTE GA-EP45-DS3L, שאתם עונים לי אז אשמח מאוד שתגידו לי מאיזה בחינה עדיף לוח X על לוח Y. ואני מדבר על המעבד Intel Core 2 Quad Q9550, ואם אתם רוצים להמליץ על משהו אחר אז משהו עד 575 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיון עם מהנדס המערכת של קונסולת הדור הבא היפנית מספק לנו אישור רשמי לשימוש בשבבי עיבוד מתקדמים מעידן ה-Zen 2 וה-Navi לכתבה

8. Started by see4,

מחפש לוח אם שמכיל 8 חריצי זיכרון DDR2 ותומך במעבדי C2D , יש כזו חיה ? ( יש למשל MSI P45-8D) אבל לא מוצא בארץ אני צריך לבנות מחשב עם 16GB זיכרון בעלות הכי נמוכה , יש לי כרגע 8GB זיכרון ומעבד C2Q6600 , נראה לי לוח כזה + 8GB DDR2 יביא את העלות הכי נמוכה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by הגיימר,

יש לי בKSP שני דגמים של 4 GB RAM של שני חברות אם משהו יש הערה מה עדיף אשמח אם תענו או זכרון של Corsair http://ksp.co.il/?uin=15467 או של G.Skill Aegis http://ksp.co.il/?uin=21132 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. מישהו מכיר/קרא/ראה ? האם זה אותו צ'יפסט שיש על ה- geforce 8300/8200 רק בלי הרכיב של הכ.מסך ? מה לגבי רכיב ה-NCC שהבנתי צריך להיות עליו, האם הוא מקביל ל-ACC שיש בלוחות של amd 790 ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rost1k,

איזה משתי הלוחות אם של דגם H61 - BIOSTAR H61MH או INTEL DH61WW יחזיק לי 2 סטיקים של זיכרון 4GB 1333 MHZ HD4850 CORE I5 2400 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. שבוע טוב, ברצוני לבצע שדרוג לכמות הזיכרון במחשב הנייח שלי, כרגע למרות שזה מצחיק יש לי רק 2GB זיכרון אשר תופסים 2 סלוטים (1X1GB). אני מצרף למחשב כונן SSD שישמש למערכת ההפעלה (ווינדוס 7 64BIT) ולעוד דברים, ועל הדרך אני רוצה גם לשפר את הזיכרון של המחשב. לוח האם שברשותי הוא GA-P35-DS3L וכאמור תומך ב DDR2. בסה"כ אני מעוניין ב8GB. ואני לא מתכוון להשאיר את הזיכרון הקיים מכיוון שהוא רק 400MHz ויאלץ את שאר הזכרונות לעבוד באותה מהירות. והשאלה שלי היא מה הכי עדיף: 2x 4Gb (2x2Gb) -1 1x 8Gb (2x4Gb) -2 4x 2Gb (1x2Gb) -3 אני חושד שאתם תענו לי שזה ממש לא חשוב ועקרוני ושהשילוב הכי זול צריך להיות הבחירה שלי אבל בכדי לוודא אני שואל אותכם מה עדיף תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by GOVNER_T.S.Y,

מישהו מכיר חנות שמייבאת את המעבד הנ"ל ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה עדיף ב Quad יש 4 ליבות ופחות ghz כידוע לכם ב Core 2 Duo יש 2 ליבות ויותר ghz עכשיו השאלה מה עדיף לי לקנות כיום אין צורך של שום מערכת הפעלה או משחק 4 ליבות אז למה לא לקנות את ה Core 2 Duo שהוא יותר זול ויותר מהיר? ואל תענו לי כי יש לו 4 ליבות

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז ככה - אני מסיים אוטוטו את פרוייקט מערכת הקירור מים שלי ואני עם זכרונות ADATA... - המפרט בחתימה.. אני מתכנן OC עצבני וממה שהבנתי הדבר היחיד שבאמת יגביל אותי זה הזכרון... אז ככה - דוד שלי קונה בסוף החודש מחשב והוא לוקח זכרונות כמו שלי - אז אני חשבתי לתת לו את שלי ולשדרג עצמי בתוספת תשלום... אני לא מחפש לקנות זכרונות ב 1600 ש"ח אבל אני רוצה שיפור משמעותי מ ADATA... (תקציב שדרוג עד 200 ש"ח) זה חייב להיות מ KSP... צריך עצתכם הזריזה... תודה מראש לעונים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בואו להכיר לעומק את אחד הדגמים בעלי הגישה והמראה הרציניים ביותר לתושבת LGA1200 הטריה של אינטל לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by lior_boss,

הלוח אם שלי הוא ‏ DG965SS השאלה שלי : אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשו אם אני קונה משהו שהוא express 2.0 או 2.1 זה יעבוד?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. לוח אם של PC PARTNER דגם ap133aas13-b950 ומעבד 333Mhz . יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשביח במעט כסף ולכן רציתי לדעת עד איזה מהירות מעבד תומך הלוח אם. כולה רציתי להתקין צורב LG 52X32X52X אבל יש מינימום של 350Mhz למעבד (למרות שהוא פועל בO.C כרגע במהירות 450Mhz). תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. המחיר הוא לא בעיה כרגע, שניהם עולים כמעט אותו דבר איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים בשביל מחשב למשחקים: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4Ghz 8Mb AM3 BOX Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box

22. פרטים נוספים אודות תוכניותיה על ענקית השבבים לשנה הקרובה: Skylake ישתלט על כל סדרות המוצרים עד סוף השנה, דור ה-Extreme הבא יגיע בשלושת החודשים הראשונים של 2016 לכתבה: http://hwzone.co.il/מפת-הדרכים-העדכנית-של-אינטל-broadwell-e-בתחילת-ה/

23. Started by bublik1,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי את האורך ורוחב של המעבד הזה. הסיבה שאני שואל זה כי אני רוצה לעשות DELID ויש לי מלחצים קטנים שהזמנתי פעם מאיביי ואין לי מושג אם זה יתאים. לא רוצה סתם להוריד את הקירור הענקי ולגלות שזה לא מתאים וגם הברגים של הקירור כבר כמעט הרוסים ולא רוצה סתם להתעסק עם זה(MUGEN 2...) תודה מראש אם למישהו יש תשובה או תמונה ליד סרגל זה יעזור

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by 111111,

מישהו שמתעסק עם מחשבים (יבוא ומכירה וכו) אמר לי שה -AMD 64Bit מתחמם מאוד האם זה נכון? הוא המליץ לי על הפנטיום 2.8 עם מגה קאש (זה לא הפרסקוט?) מה אתם אומרים על כל זה? תודה לעוזרים!

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by predator_008,

לAMD יש את סדרת האופטרון ואתלון, מלבד זאת שהאופטרון מיועדים בעיקר לשרתים/תחנות עבודה ושיש להם L2 גדול יותר. והאתלונים מיועדים לPC ועם L2 נמוך יותר. רציתי לדעת מה הם ההבדלים בינהם למעט אלה שרשמתי פה ואיזה מעבד יהיה טוב יותר בביצועים, ללא OC ועם OC, על סוקט 939 ובאותו תדר ובנוסף אשאל נושא הL2 כמהא משפיע והאם ההבדלהזה הוא כ"כ משמעותי או שהוא זניח?, בכלל מה זה נותן למשתמש הממוצע? כמובן שלא פתחתי את הדיון סתם, אני מתכוון לשדרג מעבד ולכן אני רוצה לדעת את ההבדלים במפורט כי אני נמצא כרגע בדילמה בין הסדרות הנ"ל. מפרט מערכת מופיע בצד. בנוסף אשאל על איזה מעבד יותר חזק (לא משתלם יותר אלא חזק יותר) Athlon X2 4200 s939 או הOpteron 170 dual core? וכמובן אשמח להצעות שלכם למעבד ממולץ לשדר…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים