עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 2.2GHz L2-1MB FSB-1600MHz Socket 754 (Retail) זה המפרט של AMD Athlon 64 3400 CPU Box עכשיו יש את זה: AMD Athlon 64 3500 CPU Box שהוא כנראה 2.2GHz/512KB 939-pin עכשיו מה הL2-1MB אומר?? כי נראה לי ל3500 יש רק 512kb אני רוצה לקנות את ה3500 כי לעתיד הוא יהיה מצויין כי זה סוקט 939 זה דיי דחוף אז תודה לכל מי שיוכל לעזור.. והאם הL2-1M משפיע יותר מה הFSB 2000MHz מול ה 1600MHz של 3400 8)

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by spike_staff,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם DFI DK P45-T2RS PLUS ו אני תיכננתי לשים בו פנטיום D830. הבעיה היא זה שכשאני מדליק את המחשב אז בלוח אם זה נותן לי שגיא C1 ואני לא יכול לעשות כלום. שמתי לו אחרי זה Q9550 מהמחשב שלי והכל עובד כמו שצריך. ה-D830 עובד מצויין בלוח אחר של MSI, מה יכול להיות הבעיה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by asnast,

שלום לכם אני הייתי רוצה לדעת במה זכרונות DDR2 שונים מזכרונות DDR רגיל. האם זו רק המהירות או שגם בשיפורים טכנולוגים נוספים. בבקשה תשאירו תגובות מי שמבין

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by RT2,

אוקיי, אז קיבלתי את הDFI SLI-DR שלי ..לוח מדהים מכל הבחינות. השאלה שלי היא כזאת..הזכרון שברשותי הוא 2x512 MUSHKIN black lvl2 3500, שהוא זכרון BH5 כמובן. הוא צורך ממני כ3.3V או 3.4V מתח (עדיין לא סגור כמה בדיוק) בשביל 260FSB. הלוח נותן לי כמובן עד 4V ככה שאין בעיה. השאלה היא האם כדאי להעביר את הג'מפר ל4V כי ככה הלוח מתחמם בטירוף (למרות ששמתי מאוורר 90 על החלק העליון של הלוח (נושף על הזכרונות גם). או שיש לי אפשרות איכשהו לתת לו 3.3V במצב של הג'מפר הרגיל.. (3.2V בביאוס). השאלה מיועדת בעיקר לקופרה שאני יודע שיש לו את הלוח הזה כמו כן, אשמח לטיפים לגבי הלוח המפלצתי הזה..עדכנתי ביאוס והכל סבבה. אגב הספק שלי הוא ANTEC 430 20 פינים..האם זה יפגע באיכות? תודה!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by simonldj,

שלום, יש לי 2 זכרונות (2 סלוטים) במחשב ישן (3 שנים+) יום אחד המחשב קיבל פריז, ואחרי זה לא עלה (אין צפצוף, רק מעבד וזכרון מחוברים) אחרי שהחלפתי את הזכרונות באחרים המחשב עובד. הבעיות עם הזכרונות לא חדש, יש עם המחשב הרבה בעיות אבל בדרך כלל הם עברו אחרי התעסקות של חיבור וניתוק רכיבים. עד עכשיו חשבתי שיש בעיות ללוח אם בכללי, כי גם הכ.מסך לפעמיים לא עובד, ועוד.. מה שמפתיע אותי פה שזה נראה ששני הזכונות הפסיקו לעבוד בו זמנית, מוזר לא? יש למישהו הסבר? והאם יש דרך אולי להחיות אותם? או לוודא שהבעיה באמת בהם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by zgd,

שלום. אני מעוניין בלהדליק מחשב עם הלוח אם הספציפי הזה מרחוק דרך ה-LAN. לגרסת ביוס קוראים: IG31C-M7S. עכשיו, בהגדרות בביוס אני נכנס ל-Advanced -> Power config ואז מופיע לי מסך עם הכותרת ACPI (לא power config). שמה יש תת תפריט שנקרא: Advanced Resume Event controls. ושם אפשר לאפשר את האפשרות: Resume on PME#. (עם הסולמית) עכשיו בדקתי בהוראות של הביוס וכתוב: When you select Enabled, a PME signal from PCI card returns the system to Full ON state. ואז כתוב שאני צריך כרטיס רשת שיתמוך בWOL....... עכשיו השאלה שלי היא כזו: זה נראה כאילו אפשר לעשות WOL ללוח M. אבל השאלה שלי אם WOL יעבוד גם במצב שהמחשב כבוי לגמרי, ולא רק במצב המתנה. (שאני מבין שמצב המתנה זה ACPI) ,תודה מראש לעוזרים…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. המערכת (גם הWIN7 וגם הBIOS) משום מה מזהה רק חצי מהזכרון. היום החלפתי לסטיק אחד של 2 גיגה, המערכת מזהה רק 1. לפני כן היו לי 2 סטיקים של 512, המערכת זיהתתה רק 512 סה"כ. לעומת זאת בCPUZ מופיע לי 2 גיגה. לוח אם- P4M800 PR08237 למישהו יש כיוון למה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by roiZZ,

מהי החברה הכי טובה ללוחות אם? D:

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by clix,

שלום אני חדש פה! לפני מספר ימים נשרף לי לוח אם של אינטל שהחזיק כשנה. זאת לא פעם ראשונה שלוח אם נשרף לי ורציתי לדעת מאילו סיבות זה קורה... אני לא עושה שום שינויים במחשב או מתעסק בצורה כלשהי עם הלוח אם... תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. יש לי אסוס אולטראבוק עם מעבד i5-3317U כאשר אני מחובר לחשמל, יצרתי תכנית כח שבה שמתי את המעבד על מינימום 100 אחוז. זה בניגוד לתכנית של ווינדוס של High Performance ששמה את המעבד על מינימום 5 אחוז (אם אני לא טועה). האם יש בעיה עם התכנית שיצרתי? מומלץ להימנע? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, חיטטתי קצת בגוגל ומצאתי מאמר שמסביר על ההבדלים בין מערכות הפעלה של 64 ביט לבין כאלה של 32. בין היתר היה כתוב במאמר שלכל מעבדי C2D של אינטל יש יכולות של 64 ביט. אז השאלה שלי - האם זה בטוח נכון? האם כל מעבד C2D שאני אקנה, אני אוכל להתקין על המחשב ויסטה 64 ביט, או ויסטה 32 ביט, לפי בחירתי? ואם ניתן באמת גם זה וגם זה, אז האם ניתן להתקין את שתיהן במצב של dual-boot? הניחוש שלי הוא שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by DXT,

- אני לא עושה OC. - כרטיס מסך: GeForce2 Pro 64MB DDR - זכרון שיהיה עם הלוח: Samsung 512MB PC2700 - מעבד שיהיה: AMD Athlon XP 1800+ בבקשה תצביעו ותסבירו את בחירתכם. בבקשה הסברים רלוונטיים ועובדתיים, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

יש לי את האפשרות להביא FX משומש ב800 שעושה 600MHZ....או להביא ZX ב725 חדש מנעה... מה עדיף?? הלוח הוא כנראה אינפיניטי אולטרה...(אבל עדיין יש ספקות כי אולי יהיה האינפיניטי RS482....)...

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by moshel7,

שלום לכולם רכשתי את המעבד הנ"ל וראיתי ב-CPUID שהמעבדעובד בתדר של 800MHZ ולא בתדר של 3.0 GHZ המעבד מותקן על לוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV1.0 וגירסת ה-BIOS מעודכנת לגירסה F8 אני עובד עים ויסטה אולטימיט 32 וצריכת החשמל על ביצועים גבוהים האים יש משהו בביוס שצריך לשנות או שהמעבד תקול? תודה מראש לעל העונים משה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by k-o-b-y,

א נירוצה לקנות 256mb ddr ואני מתלבט איזה לקנות. אני חושב שאני אקנה pc2700, של איזה חברה כדאי לי? אני רוצה זיכרון טוב, מהיר, עם קירור. שמעתי ש-GeIL טובים, ואיך OCZ? לא נראה לי שכדי לי להשקיע בcrosair. ובקשר לאוברקלוקינג: אני לא חושב שאני אוברקלוקינג, וגם אם כן אז קטן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by BoJlk,

שלום, אני רוצה לעשות DOWNCLOCKING ל P4 שיש לי בשביל להוריד טמפ' עכשיו, הBIOS נעל את השינוי של MILTUPLIER אז זה כל הזמן על 18. מהשנשאר הוא שינו ידני של FSB שהמינימום הוא 133/34 המהירות של המעבד היא 2.4 על 533 עם זכרונות של SDRAM PC133 אני מתנצל על התיאור המעפן.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by owen10,

האם יש לו יציאה אופטית? וזה 7.1 או 5.1? האם כדאי להחליף את הכרטיס קול ולשים כרטיס קול אחר?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ראיון עם מהנדס המערכת של קונסולת הדור הבא היפנית מספק לנו אישור רשמי לשימוש בשבבי עיבוד מתקדמים מעידן ה-Zen 2 וה-Navi לכתבה

20. Started by adfx166,

שלום אנשים, יש לי זכרון מתוצרת OCZ בנפח גי'גה על שני סלוטים (כול אחד 512MB) ברצוני לדעת אם האוכל לשדרג ל-3 ג'יגה ע"י הוספה של 2 סטיקים - כול אחד בעל ג'יגה זיכרון.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי חברים, כפי שציינתי בכותרת הלוח הוא ASUS p5gc-mx rev 3.02g לפי מה שרשום על הלוח נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את גרסת הBIOS העדכנית, בהתחלה ניסיתי לעדכן דרך הDOS ולא הצלחתי כי הוא כל פעם רשם שהקובץ לא תקין.. הפעלתי את הWIN ןניסיתי לעשות עדכון דרך הASUS UPDATE שמעדכנת את הBIOS, ואז הוא רושם שהמודל של הלוח ושל הIMAGE לא תואמים הלוח שאצלי רשום שם כ P5GC-MX{ud{ וזה שהורדתי רשום P5GC-MX כמובן שחיפשתי ואין גירסה שרשום UD בסוף.. נכנסתי לאתר גם התמונה קצת שונה ממה שקיים אצלי, הגוף קירור הוא שחור כאשר אצלי כסוף... http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=vddABl4wQXZXLyQY אבל חוץ מהגוף קירור הוא 100% אותו הדבר... וזה שאצלי נראה ככה: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=RXcFkMyGB4vo…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by R9547655G,

תגידו אנשים שווה לי לקנות את הלוח הזה? יש לו DPS שזה לא נפוץ וגם סמתי לב שהוא AGP זה גם לא נורא. כמה שאלות: האם יש ל DPS אשפעה גדולה על יציבות המטח? האם שווה לקנות במקומו GA-K8NXP-9 ? האם הוא אוברקלןקר טוב ? יש לוח שטוב מימנו במחיר שלו של GIGABYTE

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by yotam.m,

יש לי 2 שאלות בקשר לזכרונות של מיקרון. רציתי לשאול האם יש שתי סוגים של זכרונות מיקרון אולי המקוריים או איזה חברת בת כי שמעתי שיש שתי סוגים של זכרונות מיקרון. אולי משהו שונה בצי'פים? ועוד שאלה קטנה איך הזכרונות של מיקרון בכלליות? לא רק לאוברקלוק אלא לעבודה שוטפת. תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום אני רוצה הולך לקנות עכשיו מחשב חדש ואני ממש לא סגור על לוח... אני הולך לשים C2D E8400\E8500 עם 4GB זיכרון 1066MHZ, וכרטיס מסך HD4890 1GB עכשיו אני מחפש לוח שיתאים לOC רציני עד 800שקל אני חשבתי על כמה Gigabyte EP45-DS4 או asus P5Q pro turbo או P5Q3 או P5Q-E או P5Q Deluxe או DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS או DFI LANPARTY DK X48-T2RS שקצת יותר יקר או DFI LANPARTY DK X38-T2RB

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. AMD 45 ננומטר: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2639 קונרו אקסטרים חדש שיהיה בתדר 3.2GHZ אושר ע"י אינטל ויגיע בסוף השנה http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2625 וקצת מידע על K8L http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2637

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים