מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שדרוג ביוס הלך לא כשורה וכעת כשמדליקים את המחשב נשמעים צפצופים וכלום לא קורה כיצד ניתן לחזור לביוס המקורי מהמצב הזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard קשה ההחלטה בין intel ל asus ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$ מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר... ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$ אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$ שזה זול עד כדי חשד מה אתם אומרים? דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון תודה מראש P.S המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות ** עריכה ** בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel עכשיו על הקו p4b26…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב שהיה אצלי בשימוש פעם. והיום אני צריך את המחשב הזה בשביל האולפן הביתי שלי.. רק בשביל האולפן.. מחשב שיחזיק תוכנות כמו קיובס (למי שמכיר) מפרט המחשב ישן הזה: לוח אם: msi ms-7008. מעבד: אינטל פנטיום 4. זיכרון: 3 כרטיסי זיכרון של 256MB. שזה יוצא ביחד 768MB דיסק קשיח: 80GB אוקי..אני חשבתי לשדרג אותו טיפה ב... כרטיס זיכרון של 2GB ודיסק קשיח 320 גיגה התאמת גם אין לי כ"כ הרבה כסף להשקיע על מעבד ולוח אם גם כי אני חייל... השאלה עד כמה זה יהיה טוב ואם יהיה טוב בכלל ללוח אם ולמעבד הזה.? ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע בכייף תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שחשבתי עליו Intel Core 2 Duo E6400 Box ABIT AB9 G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 בסקאי פי סי זה יוצא בתקציב, אבל אם אפשר לשפר מה טוב. איך הלוח הזה כי הוא באותו מחיר ABIt FATAL1TY FP-IN9 SLI NF650i תודה מראש למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מאפסים ביוס ללוח P4S8X של ASUS? ובדרך הייתי שמח אם תציצו בזה ותוכלו לעזור לי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146543.10;topicseen תודה ענקית!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה לוחות אם תומכים זכרון 1066MHZ לפי מה שאני רואה כמעט כל הלוחות תומכות בDDR 800 שלפי הבנתי זה ?800MHZ אני רוצה לקנות OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper ואני לא בטוח איזה לוח אם מתאים לן מבחינת ביצועים ובפחות מ1100 ש"ח בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. Super Talner 2048 2X1024 2.Samsung 2X1024 3. G.Skill 2X1024 F2 6400CL5D 2GBNQ מה הכי איכותי עזבו מחירים מה הכי טוב ואיכותי ל Oc
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.0 64 של אינטל והזמנתי 800 FSB אני חושש שנתנו לי 533 FSB איך אני יכול לדעת אם זה 800 או 533? תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה עשיתי טעות בהזמנה של כרטיס סאטה/סאס של lsi התבלבלתי וזה הטעה אותי הכיתוב של pci x חשבתי שזה אקספרס אל תשאלו חוצמזה שלקח חודש!!! חודש לכרטיס להגיע אליי ועכשיו אכזבה אני פשוט אובד עיצות באיזה לוחות יש pci x ? אני צריך לוח לתושבת 775 עם זכרון ddr 2 מהירות 1066 עם צ'יפסט של אינטל .... עכשיו סתם הכרטיס יושב עם 4 סאס הרדיסקים 15k 300gb בצד.... אני יחפש בגוגל אבל אם תוכלו לעזור לי גם בלינקים גם בעיצות אחרות אז אחלה תודה ד:א רשום על הכרטיס pci x 133 הכרטיס לא מתאים לשום סלוט על הלוח שלי כרגע[br]פורסם בתאריך: 2.02.2010 בשעה 19:15:15 מצאתי אחד ASUS P5WDG2-WS PRO אבל יקר רצח...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו לוחות יש עם זה(האם קיימים?), האם יש בארץ וכמה הם עולים. DANKE.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התכנון הסופי הוא לבנות NAS. http://ph.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78LM_LX/#specifications http://www.fractal-design.com/?view=product∏=58 האם לא תיהיה בעיה מבחינת גודל המארז להכניס לו את הלוח הזה? יש לוחות מיוחדים למארזים קטנים? לא מבין בזה כ"כ.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם (כבוד ). אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athlon 64 3200+venice ושמעתי שהוא חיה רעה. המעבד שיש לי עכשיו הוא 3.0GHZ והמעבד הזה רק 2.2GHZ,האם המעבד הזה יהיה יותר איטי?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בDevice Manager הדבר היחיד שלא מוגדר הוא הSmBus Controller. האם יש דרייבר מיוחד בשבילו ואיך אני מגדיר אותו. (לידע כללי הSmBus Controller שולט בתעבורה בין הלוח אם לבין הרכיבים המונחים עליו?) תודה על העזרה ועל המידע.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני בערך 10 דקות נשבר הפלסטיק של תושבת ההיטסינק כשחיברתי אותו (zalman 6500alcu) - האם אפשר לתקן איכשהו? או לקנות חדש ? מאיפה? (אני מעדיף לקנות כמובן) *מצורפת תמונה. (תשמרו ותפתחו כי לא רואים כאן את הכל) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר, לפני כשנה וחצי רכשתי זיכרון Kingston 2048MB DDR2 800Mhz CL5 ב100 שקלים, אני אני בודק מחירים מצפה למשהו דומה אני מגלה שזה מתחיל מ200 שקל מינימום ? מה קרה ? מה בעצם מיוחד בזה שהמחירים עלו ? וזה לא אמור להיות ההפך ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני צריך שילוש חדש למחשב משרדי (לוח, מעבד, זכרון). הלוח לא צריך לכלול כ. מסך או כ. קול מובנה. תודה מראש! נדב.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי את המעבד ואת הלוח אם וכמובן בגלל השידרוג אני גם צריך לקנות ספק כי EZCOOL PW-1000 500WAT לא יחזיק. אני רוצה לשדרג לאינטל לנצל 100% מהכרטיס מסך שאני יוכל להריץ CRYSIS WARHEAD על 1600*1200 V.HIGH ואולי AA*2 חברה מועדפת היא אינטל. אני מעדיף לקנות מ FOXPC .
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם לא, אז במה בעצם עוסקים מפעלי אינטל בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב INTEL P3 600mhz רציתי לדעת מה המעבד הכי מהיר שאני יכול למצוא ל P3 ? ואם אפשר קישור למקום שאפשר לקנות אותו בהכיל זול. תודה מראש לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח שלי תומך במעבד AXP או Duron morgun ? בקשר לבאס אני מעלה אותו בקלות ל 133
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המותג הטרי של החברה הפופולרית שנולד עם הכניסה לתחום כרטיסי המסך יהפוך בקרוב לשם המוביל את כל מוצריה המתקדמים ביותר? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. שאלה: למחשב פנטיום 3 800mhz, זיכרון 64mb sdram, אפשר להוסיף עוד 128mb בנוסף? (יש סה"כ 3 סלוטים). האם כדאי להוסיף עוד 256?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח gigabyte -8irxp. אני קונה עוד זיכרון וכבר קשה להשיג זכרונות DDR2100 עם שם בחנויות רשת, אז אני לוקח winbond 512 DDR2700 (הכי זול). רק רציתי לדעת אם יש איזו בעיה ידועה עם השילוב הזה? חוץ מזה, שמתם לב שמחירי זכרונות 256MB עולים ב3-5% כל שבוע שבועיים בעוד מחירי זכרונות 512MB נשארים יחסית במקום? יש סיבה טובה או שמנסים לגרום לנו לקנות את היקר יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי את האורך ורוחב של המעבד הזה. הסיבה שאני שואל זה כי אני רוצה לעשות DELID ויש לי מלחצים קטנים שהזמנתי פעם מאיביי ואין לי מושג אם זה יתאים. לא רוצה סתם להוריד את הקירור הענקי ולגלות שזה לא מתאים וגם הברגים של הקירור כבר כמעט הרוסים ולא רוצה סתם להתעסק עם זה(MUGEN 2...) תודה מראש אם למישהו יש תשובה או תמונה ליד סרגל זה יעזור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וכולם.... אני מעוניין להרכיב מחשב חדש וברצוני לשאול באופן כללי מה עדיף? 512 מגה זיכרון מהיר -למשל 533 מגהרץ מסוג ddr2 או 1024 מגה זיכרון בתדר 400 מגהרץ מסוג ddr כמובן שאני מתכוון לפירמות ידועות ואיכותיות....
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-