עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eliko78,

לוח שמאפשר OC AMD 955 3.4G מ TMS המשתלם והזול ביותר מ TMS

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by d.c.n,

שלום, פתחתי ת'רד בפרטי מחשב והציבו לי שתי מערכות amd אחד מהמשתמשים אמר לי שבמפרט הראשון הלוח Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET יתנגש עם הכרטיס מסך 6950 כי הוא גדול ועלול להתנגש בחיבורי ה sata ובמפרט השני הלוח הוא Gigabyte GA-870A-UD3 AMD870 CHIPSET השאלה שלי אז איזה מן הלוחות אני צריך לבחור כדי שלא יתנגשו עם חיבורי ה sata בילבלו אותי לגמרי!!! תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by tomerA,

אני מעוניין לקנות את את הזכרון הבא. האם זה נראה Kingston מקורי? או שהמחיר והתמונה מחשידים מידי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  4. Started by BEST_VOL,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by NTT,

שלום, המוכר ניסה לתת לי סיבה למה לקחת דואל קור ולמה לא קוואד קור, והוא אמר שקוואד קור לוקח פי 2 יותר חשמל(וזה נכון), אבל בעצם - כמה חשמל לוקח מעבד Q6600 בממוצע בוואט? זה בכלל אמור להשפיע לי על החשבון חשמל? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by brum,

שלום. לאחרונה אני רואה מחירי מבצע למעבד הזה אבל לא מצאתי מעבד פנטיום כזה אלא סלרון. האם לדעתכם הכוונה היא באמת לסלרון ? האם הוא טוב ? (אני יודע שהסדרות האחרונות של הסלרון דווקא לא רעות). ועוד שאלה בבקשה: האם כל מעבדי ה-775 של אינטל הם בהכרח 64 ביט והאם לכל לוחות האם עבורם יש PCI-E? תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by kaputcom,

מתי Maximus IV Extreme צפוי להגיע לארץ ? מחכה בקוצר רוח

8. Started by coctail,

שלום לכולם אני חדש כאן... יש לי שאלה...האם ניתן לחבר 2 מחשבים יחד? או 2 לוחות אם יחד? זו שאלה שמציקה לי כבר מלא זמן...אם יש אפשרות כזו ואם זה בכלל קיים משהו כזה? תודה...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by smoke_man,

מישהו יכול להגיד לי למה כולם מעדיפים לוח אם מחברות ג'יגבייט אסוס ו-DFI לעומת אינטל מה יש בלוחות הנ''ל שאין באינטל,הרי אינטל זה לא חברה אלמונית לי יש כרגע לוח אם מסוג INTEL DRAGON TAIL תודה מראש

10. Started by aboren,

שלום לכם לבן שלי יש לוח אם GA-H110M-S2H Socket 1151 - Intel H110 היום יש לו מעבד I5-6400 הוא רוצה לשדרג את המעבד ל I7-7700 ראיתי שלסוקט הזה יש גם מעבד I7-8700 אך בטבלת התאימות באתר של גיגהבייט לא מופיע המעבד הזה עדיין. האם כדאי לשדרג? (הבן שלי גיימר) לאיזה מעבד כדאי להחליף בלי להסתבך עם החלפה של לוח וכל זה. המון תודה אביב.

11. Started by KMA12,

שלום הלכתי למס חנויות בו הציעו לי מחשבים(אני בניתי..) אבל המעבד תמיד היה בעיתי כי הבחור שאני בונה לו את המחשב לא רוצה AMD אז מן הסתם הלכתי לינטל.. בכל חנות המליצו לי על פרסקוט ופה באתר מציעים לי לא לקנות פרסקוט... אז מה הבעיה המעבד ואם הוא כל כך לא טוב אז איזה כדי???

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by ksn1981,

שלום לכולם, האם יש למישהו פה מידע על תוכניות אינטל לגבי (זמני השקה\נתונים\מחירים) של מעבדיהם החדשים ?? תודה מראש !

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Adirz,

אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by lipa,

http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=437

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  15. Started by razorer,

נמכרים בSKYPC לוחות אם עם צ'יפסט P31 בגרסאות DS3L וS3 מה ההבדל בין צ'יפסט P31 לP35? כי ההבדל במחיר די גדול.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Knobletz,

אני חושב על לעשות שידרוג כלשהו למחשב שלי, ואני חושב שהמעבד זה דבר שדי נחוץ אצלי. כרגע אני בעל מעבד AMD Athlon 64Bit X2 3800+(Socket AM2), לוח אם ASUS M2V(Socket AM2), וספק כוח HEC 475W. מכיוון שהבנתי שבשביל לשדרג למעבדי הPHENOM אני לא אצטרך להחליף גם לוח אם, רציתי לדעת אם בכלל שווה לי להחליף למעבדים הללו. אני אודה מאוד אם מישהו יחזיר לי תשובה על כך, וגם באותה הזדמנות ימליץ לי על מעבד כלשהו מהסדרה הזאת(בתנאי שזה משתלם כמובן...). אפשרי גם להמליץ לי על מעבד אחר של AMD(אני פשוט לא ממש בקטע של להחליף לוח אם גם. כי אם אני אצטרך להחליף גם לוח אם אז אני מאמין שכבר יהיה לי יותר משתלם לחשוב בכיוון של מחשב חדש, מכיוון שאני גם חושב בכיוון של שדרוג של הכרטיס מסך שלי) אם זה יהיה שווה ל…

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by shll,

איפה אני מחבר את כונן הדיסקטים 1.44" האם זה איפה שסימנתי עם הצהוב?? ??? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by bobby323,

יש לי לוח Eliteforce נדמה לי n400u יש דבר מוזר בלוח, הם אומרים שהוא תומך Dual DDR רבל יש שם מספר אי זוגי של מקומות זיכרון מקום לשלושה זיכרונות כתוב בחוברת עצמה שהוא נותן Dual לא משנה איך מחברים את הזיכרונות וגם שמוחברים 3 ביחד הוא עובד דואל הנה פרטים Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 10/02/2003-nVidia-nForce-6A61BE19C-00 Motherboard Name ECS N2U400-A Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2666 MB/s Memory Bus Properties Bus Type Dual DDR SDRAM Bus Width 128-bit Real Clock 200 MHz (DDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 6400 MB/s Chipset Bus …

19. שלום, יש לי מחשב ותיק (6+) שהמאוורר למעבד בשלבי גסיסה, כמו כן צריך להחליף גם את מאווררי המארז (2 יחידות של 120) שקע 775 דגם לוח GA-P35-DS3P מארז Thermaltake Eureka אני מעוניין בדגמים שקטים(מאוד) ואמינים וכמובן שישמרו על רמת ביצועים גבוהה - אני מריץ על המחשב מכונות וירטואליות שמאמצות את המעבד, כמו כן יש במארז כ 7 דיסקים קשיחים שתורמים גם לטמפ'. כיום המאוורר למעבד הינו Thermaltake V1 שהוא בהחלט לא שקט אך שמר על המערכת עד עכשיו (555) ראיתי גם שיש קירור מים - האם זה שקט יותר ושווה את ההפרש במחיר ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by tamiravigan,

אני רוצה לקנות זיכרונות בכמות של 4GB כי אני מתחיל לערוך סרטים וגם עריכת 3D ועוד שטויות חח אני מעוניין לקנות רק מסקאי פי סי(יש לי ניסיון איתם) המ מצאתי אצלם זיכרונות של חברת PQI סטיק אחד של 1024MB CL4 מסדרת TURBO עם גוף קירור ב215 זה שווה? או שכדאי חברה אחרת? או בכלל לקחת 2 סטיקים של 2048? תודה רבה! מפרט יש בצד (לא לדאוג בקשר לכ.מסך)

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  21. בלוח אם שאני קונה יש רק חיבור IDE אחד ואצלי גם הצורב וגם ה HDD מתחברים עם IDE אז זה בסדר אם אני אחבר גם את הצורב וגם את הכונן קשיח דרך אותו הכבל IDE? (יש בו שתי כניסות)

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by anevsky,

אני לא ממש מתעניין בOC - יותר נתונים בסטוק. הבנתי שכדי שתהיה תמיכה עתידית בQUAD CORE - אני צריך צ'יפסט 975X - האם זה נכון ? קיימים מספר לוחות 975X בשוק בארץ (לא הרבה אמנם) - ואני מחפש המלצות \ ביקורות \ דעות שיעזרו להחליט. תודה רבה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Skippy,

ASUS P5B-VM Intel G965 Chipset Socket 775 Abit AB9 Intel® P965 Socket 775 Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 עושה אוברקלוק!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. כבר כמה זמן שאני תוהה לעצמי היכן נמצאים מעבדי ה-ARM החדישים והחזקים ביותר (סנאפדראגון 800, אקסינוס 5420, טגרה 4) ביחס למעבדי x86 מן השורה, כמו מעבדי האטום, ה-A4, הננו (של ויה), פנטיום G ואפילו מעבדי i3. לצערי, התקשיתי למצוא כל כתבה או מידע רלוונטי. מובן שמדובר בפלטפורמות שונות, אבל מדדים כמו FLOPS, ושאר OP/S הם בכל זאת דבר שניתן למדוד בשתי הפלטפורמות, גם אם אין באמת השלכה ישירה של נתונים אלו על הביצועים. כמו כן, האם לא קיים ולו בנץ' אחד שמותאם הן לשבבי ARM והן לשבבי X86?

25. Started by GONNY2,

1. שיהיה צ'יפסט 965 2. שיהיה אפשר לחבר לו שני HD וצורב DVD (ממחשב הישן IDE) 3. כרטיס מסך ON-BOARD

• 3 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.