עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by rotman,

היי חברים , איזה זכרון 667 1GB הכי זול אפשר לקנות ב KSP שהוא נחשב למשהו מוכר וטוב? תודה על התשובות

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  2. היי יש לי מחשב ישן עם הלוח האם הבא: Motherboard 945GC intel Lakeport GI945G כרגע יש לי סטיק אחד של זכרונות - 1 גיגה DDR2 667 איך אני יכול לדעת עד כמה זכרונות ובאיזו מהירות הוא תומך? חשבתי להוסיף עוד סטיק של גיגה, השאלה אם אפשר להוסיף יותר או סוג אחר ולא 667.. תודה (:

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by shloosh,

יש לי לוח של איפוקס 8rda ו2 סטיקים שכרגע פועלים בדואל. 1סאמסונג 256 ו-2 trancend 256. שניהם במהירות 333Mhz. בכדי להתכונן לדום 3,והאלף לייף 2. החלטתי להוסיף עוד זיכרון, כנראה סטיק נוסף של 256 מגה. הבעיה היא איזה זיכרון כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? בגלל שלא ממש מוכרים trancend חשבתי לקחת סאמסונג ולהפעיל אותו בדואל יחד עם הסטיק השני של סאמסונג,כאשר ה-trancend יפעל לבד. הקטע שבזמן האחרון שמעתי גם על a-data טובים וזולים. אני רק רוצה להבטיח שלא יהיו בעיות תאימות עם הזיכרונות!! לכן חשבתי שעדיף לקחת סאמונג כמו הזיכרון שכבר יש לי כרגע... מה דעכתם? מה הסיכויים ש-a-data יתאים גם לסאמסונג וגם לtrancend. ועוד משהו, הסטיק של a-data ושל סאמסונג הם במהירות 3200 ולא 2700 כמו שיש לי עכשיו, א…

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by Yoni Badash,

אהלן חבר'ה מעבד מלפני עשר שנים i7 930 2.8ghz נראה לכם שיהיה בסדר גם עכשיו לאחיין שלי הוא משחק בפורטנייט ועושה סטרימינג ביוטיוב וגם משתמש בתוכנות העריכה של אדובי (תמונות וסרטים) תודה

5. הכירו מקרוב את אחד מלוחות האם המתקדמים ביותר בעולם - ספינת הדגל החדשה המבוססת ערכת השבבים Z390 מבית אינטל לכתבה

6. Started by יניב קופר,

Asus P5L-VM 1394 אני מחפש לוח שתומך מלא Core 2 האם הלוח הזה מתאים התקציב 600 שקל לעבודה משרדית

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  7. Started by avi112211,

לחבר שלי יש כרטיס מסך AGP, הוא לא מעוניין לקנות כרטיס חדש. הוא רוצה לוח שתומך AGP אבל גם core 2 duo. יש לוחות כאלו בכלל? אם כן אז אפשר לקבל חנויות שמוכרות אותם? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by spider272,

איך יכול ליהיות שבבדיקת מאמץ הלוח אם יותר חם מאשר המעבד?אני עם אוברקלוק אבל על המתח הנורמלי הרגיל של המעבד..בנגיעה בגוף קירור שעל הלוח הוא לא באמת בחום של ''70'' מעלות..אך איך אני מוודא את זה למען הרוגע הנפשי?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  9. יש הרבה סוגים של זכרונות, דגמים, חברות. אני מרכיב כעת מחשב - אבל בנושא הזה של זכרון אין לי כל כך מושג מה עלי לבדוק לפני שאני רוכש כרטיס שיהיה טוב. המעבד עליו אני הולך הוא AMD 64 3200 ולוח האם הוא של DFI ULTRA D מה אני צריך בזיכרון? מה עלי לחפש? השימושים יהיו-עריכת סרטים, עבודות, ואינטרנט. ואולי אולי אולי גם אוברקלוקינג

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  10. יש לי 3 זכרונות על המחשב 2 בDOUL CHANNEL 128*2 של סמסונג ואחד 512 GEIL הסמסונג הוא האיטי יותר עד כמה אני יכול לבצע OC לזכרונות הללו?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  11. Started by aviram20,

אחרי הרבה לבטים כניראה שאני יקנה מחשב חדש משהו שיספק אותי באמת בכול מקרה אני משתמש רגיל שמשחק מדי פעם כמה תוכנות וכאלה חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד מהירר רציתי גם לבקש מדוד שלי בחו''ל שישלח לי מעבד משהו טוב טוב טוב אבל חח מישהו יכול להגיד לי את הדגם של המעבד הכי טוב שיש כרגע בשוק הכי הכי טוב אבל חח אין הגבלה של כסף תודה

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  12. היי כולם. רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים של החברות השונות. תודה מראש לעונים.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by HeroesCut,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדל שווה תוספת של 130? אני קונה היום מפרט עם I5 ורציתי לדעת אם התוספת של ה130 שווה(מטרת משחקים), בעתיד מקווה לשני כרטיסי מסך, אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by gondor,

האם טכנולוגית ה dual channel בלוחות עבור פנטיום לא משאירה בהרבה מאחור את מחשבי AMD ? הרי זה נותן להריץ BUS ב 800 מה"צ לעומת 400 ב AMD . תנו לי בבקשה הסברים וחוות דעת.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by dlogan,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033 G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 ב1400 שקל כדי לי לקנות את זה?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אם זה מעניין אתכם היכנסו וקיראו. יש גם תגובות של אנשים אחרים. http://bit.ly/GMW0xJ

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by Wood-Elf,

יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BENNY-L,

מעבד Q9550 קירור -ונדטה 2 איך זאת? THERMALTAKE דגם ARCTIC SILVER A2150

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by RaZ^MaN,

אם יש לי לוח עם מעבד OPTERON 2.4 אני יכול להוסיף מעבד OPTERON 2.6 ? או שהמעבדים צריכים להיות זהים?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. Started by Raul,

ASUS P4P800 DELUXE...?? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by DXT,

לאחר שהלך לי ה- 2.8C היקר שלי :'( אני כנראה קונה מעבד חדש וכידוע לכם מאד קשה למצוא כרגע 2.8C בארץ. מצאתי בינתיים רק ב- LogicPC, ובהנחה שבאמת יש כרגע כאלה אצלהם, יוצא לי שלקנות את ה- 2.8C עולה 1,140 ובחנות מסוימת (דילר כזה) אני יכול לקנות 3.0E ב- 199$ שזה כ- 1070 ש"ח (אם 1$ = 4.6NIS). והאמת תמיד לא היה לי מזל לכל מה שנוגע להתחממות מעבדים (ובעקיפין זה מה שהביא להליכתו של המעבד היקר שלי לעולמו), ואני האמת די מפחד ממה שיקרה עם פרסקוט במהירות 3 גיגה הרץ, ואני בשום פנים ואופן לא הולך להשקיע בקירור נוסף. יש לי רק משחה טרמית סבירה (Coolermaster HTK-001) שאשים בין המעבד לגוף קירור הסטנדרטי של אינטל שיבוא איתו. אני באמת צריך לפחד? :-[ מה כדאי לעשות?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by KOBI C,

איך אננימשחזר יש לי בפנים חומרים מאוד חשובים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. קירור אוויר ראוי במחיר הגיוני למעבדי ה-Threadripper האימתניים? מסתבר שיש חיה כזו לכתבה

24. Started by itaysp,

EPOX 8KDA3J or MSI k8n neo האם ה MSI יותר טוב? בשביל OC גם

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי יש 256 זיכרון שרץ על 333.. והוא רוצה לקנות עוד חצי גיגה.. שמתי ל שזיכרונות 400 זולים יותר.. אני יכול לקנות סטיק חצי גיגה 400 והוא ירוץ על 333? זה הלוח: asus p4s533 series

• 4 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.