מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הלוחות האלה? אסוס: P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1 גי'גהבייט: EP43-DS3L s775 C2Q http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2847 מבחינת המחיר ,האסוס טיפה יותר יקר. השאלה מי יותר נוח לאוברקלוק ובאיזה לוח אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, קראתי מספר ביקורות וכתבות על המעבד.. די התלהבתי ממנו. מה הם החסרונות במעבד זה מול כל מעבד של AMD עד 850 ש"ח? בכול מקרה אני מעונין לקנות לוח אם למעבד. דרישות: א. גיגהבייט/אסוס. ב. משחקים (כרטיס מסך יהיה בנפרד). ג. עריכת תמונות. ד. אין צורך באוברקלוק. ה. יהיו לי שני גיגה זכרון ב-Dual. תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה ממש דחוף יש לי כיום לוח אם של גיגהבייט GA8IK1100 ציפסט 875 לוח אם מעולה שאני ממש אוהב אותו עם פיירוויר SATA חיבור אופטי וקוקסיאל סאונד וכו הבעיה היא שהתעוררה בעיה בלוח לפני כשבועיים ומאז אין לי מחשב ונאמר לי שצריך להחליף אותו!!!!!כוון שאין את הלוח כרגע בארץ וצריך להזמין לי אותו יאמר שאני קונה ישירות מהספק כוון שאני חברה!זה אמור לקחת קצת זמן! הציעו לי לקחת את לוח שנקרא בוננזה של אינטל!כפיצוי על זה שחיכיתי! אין לי שום כלום של מושג עליו!רק שגם הוא 875 מישהו יכול לתת לי חוות דעת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי ממישהו מחשב לתיקון (פירמוט והתקנה מחדש של windows ו office), אבל אני לא מצליח לזהות את דגם הלוח, ולכן אין לי דרייברים. אני יודע שהלוח משתמש בכרטיס מסך sis 620 (מצאתי את זה באיזה קובץ .ini שהיה על ההארד דיסק שלו.), ובצ'יפסט של סיס. צילמתי כמה תמונות: כפי שאתם יכולים לראות, ללוח יש גם slot 1 וגם socket 370 PCI אחד, ו ISA אחד, אין AGP שלושה חריצי זיכרון. ועוד משהו, כמה לדעתכם טכנאי היה לוקח על עבודה כזו (כל הסיפור לקח לי שעתיים [אופיס, ווינדוס, ודרייברים לכרטיס מסך, ויקח לי עוד איזה שעה למצוא דרייברים לכ. קול ולמודם o/b], וגם חיזקתי את החיבור של הכרטיס מסך..)? עריכה: הלוח קטן - 22*21 ס"מ (בערך).
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המערכת (גם הWIN7 וגם הBIOS) משום מה מזהה רק חצי מהזכרון. היום החלפתי לסטיק אחד של 2 גיגה, המערכת מזהה רק 1. לפני כן היו לי 2 סטיקים של 512, המערכת זיהתתה רק 512 סה"כ. לעומת זאת בCPUZ מופיע לי 2 גיגה. לוח אם- P4M800 PR08237 למישהו יש כיוון למה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם כל הירידות מחירים לאחרונה וכל הבלאגנים עם ה-4 וה-6 ליבות... החלטתי שאולי(כנראה שכן) הגיע הזמן להחליף את ה-5400 המזדקן שלי במשהוא יותר "אלגנטי". עכשיו כן, אני מבין שזה בא עם החלפה כבר של הלוח אם ואם כן, אז כבר DDR3 אז זכרונות. אז אני צריך משהוא שיתאים לשאר המפרט שלי: Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X Seagate 500GB SATAII 32MB Cache SAMSUNG 1TB SATAII 32MB Cache Corsair VX550W PSU השימושים, כמובן - משחקים. תקציב? ובכן, כעיקרון 1000-1500 שקל. (העדיפות היא ל-4GB זיכרון ומעבד 4 ליבות)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם של PC PARTNER דגם ap133aas13-b950 ומעבד 333Mhz . יש לי מחשב ישן שאני רוצה להשביח במעט כסף ולכן רציתי לדעת עד איזה מהירות מעבד תומך הלוח אם. כולה רציתי להתקין צורב LG 52X32X52X אבל יש מינימום של 350Mhz למעבד (למרות שהוא פועל בO.C כרגע במהירות 450Mhz). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות מחשב בקרוב... השלב הראשון שלי הוא להחליט האם המחשב יהיה מבוסס AMD או INTEL אני לא כ"כ מעודכן בחומרה הנוכחית בשוק, ראיתי שיש הרבה רעש סביב ה Q6600 אבל.... השאלה שלי היא מהו המעבד בעל היחס הטוב ביותר של ביצועים\מחיר כיום? האם זה אכן ה Q6600 ? המחשב יהיה למטרת משחקים בעיקר. תודה ולילה טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי את המעבד הנ"ל וראיתי ב-CPUID שהמעבדעובד בתדר של 800MHZ ולא בתדר של 3.0 GHZ המעבד מותקן על לוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV1.0 וגירסת ה-BIOS מעודכנת לגירסה F8 אני עובד עים ויסטה אולטימיט 32 וצריכת החשמל על ביצועים גבוהים האים יש משהו בביוס שצריך לשנות או שהמעבד תקול? תודה מראש לעל העונים משה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל ביניהם? ב-64Bit אני יקבל ביצועים יותר טובים? כיום המשחקים והתוכנות תומכות ב-64Bit?למה אני לא רוצה להיתקע. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד על פרוייקט בשביל חבר טוב, והוא התקנת מחשב ברכב. ולכן - דרישות החומרה יהיו קצת "מוזרות" אך הגיוניות. ראיתי את הלוחות הבסיסיים של אינטל מבוססי האטום, ויש לי אחד, סה"כ - אין תלונות. אני צריך לוח נוסף, אך אני מוכן להשקיע בלוח עם רכיבים איכותיים יותר (ולא כמו הסלילים הפרימיטיביים שיש על האינטל בכדי לסנן את המתח למעבד לדוג') כיוון שהוא יעמוד בתנאים קיצוניים של חום וזעזועים, ולכן, יחד איתו ירכש גם SSD 40 GB של אינטל. קריטריונים: 1. לוח ללא מאוורר - קירור פאסיבי 2.יכולת לפעול מספק של 20 פין ולא 24 (כולם עושים את זה היום נדמה לי), אך חיבור ה4 פין קיים. (זה הספק שיש לי) כמו כן, יש לי דרישות נוספות: אני מעוניין בכרטיס קול איכותי, וראיתי את זה של קריאייטיב : X-Fi Surround 5.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת אם הלוח נחשב ללוח איכותי טוב לאוברקלוק עזבו מחיר ואני צריך לדעת אם הוא מתאים למעבדי ה-Presler ומתי הם יוצאים בכלל המעבדים האלו ??? בואנה יש לי בעיות היום איך לא רשמתי חחח הנה :P5WD2 Premium http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=184&model=493&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם AMD 3200+ S939 אבל הלוחות אם למעבדי AMD תומכים רק ב-400 MHZ. האם עדיף כבר לקנות INTEL ו-533 MHZ עם זה? אני משחק הרבה משחקי מחשב כבדים ומתכנן לקנות ג'יגה ראם...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ושלום לכולם אשמח לקבל המלצה ללוח אם תואם אינטל למעבד i5 אני מבין שהרוב רצים על הבסיסי H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI שעל פניו ביחס עלות מול תועלת נותן הכל. 410 ש"ח השאלה אם יש סיבה לדגמים היותר מתקדמים שלהם? אין לי כוונות לעשות crossfire מה שכן אני רוצה לבצע אוברקלוק רציני ולא דרך הממשקים שלהם. לכן אשמח לדעת מה דעתכם האם הלוח מתאים או המלצה אחרת אולי של asus. שאלה נוספת האם כדאי ללכת על מעבד i7 האם ההפרש במחירים שווה את הביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם יכולים להמליץ כתחליף? כדי לקצר את הסיפור, רכשתי רכיבים שונים ושידרגתי את המחשב שלי לחדש כמעט בכל מובן, אבל לוח האם עשה לי בעיות כבר כחודש חודשיים מתחילת פעולתו. הייתי בקשר עם אסוס והם אפילו החליפו לי אותו בחדש מדגם זהה. (בדרך כלל הם מטרטרים אותך עם משלוח הלוח לתיקון מה שנמרח שבועות) עכשיו התחילו לי בעיות עם הלוח החדש שפתאום לא מתקשר עם זכרון שמותקן בשניים מהחריצים. הזזתי אותם לחריצים אחרים, ועכשיו המחשב עובד אבל רק ב- triple channel במקום quad. יצרתי שוב קשר עם אסוס, ואני מנסה לראות אם יוכלו להחליף לי עם דגם מבוסס x99 אחר שלהם. השאלה שלי היא: איזה כדאי לבקש? עם דגש על יציבות ואמינות הפעם. אני גם רוצה תמיכה ב-usb 3.1 אחרת אצטרך לחפש פתרונות …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד AMD2000,איך הזיכרון הזה?,ואיזה עוד מומלצים,האמת היא ששמעתי שהוא טוב,זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי איפשהו שיש למעבדי AMD דרייברים ואם לא מתקינים אותם הם עובדים הרבה יותר לאט. זה נכון ? אם כן איך מתקינים אותם ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים: Corsair 6GB 3x2GB 1600MHZ CL8 - Kingston DDR3 2x2GB 4GB HyperX 2000MHZ CL8 אני מבין שיש כאן את עניין ה TRIPPLE CHANNEL... מכאן ההתלבטות... וגם מבחינת תאימות לא ממש מצאתי התאמה 100%: Gigabyte GA-X58A-UD7. תודה לכל העוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום כפי שאתם בוודאי יודעים, ההבדלים בין לוחות האם המודרניים לא ממש משפיעים על הביצועים של המחשב , מכיוון שהבקרים החשובים נמצאים במעבד (בקר הזיכרון והליבה הגרפית), כמו גם הקישור לחריץ ה PCI-E X16. לכן כאשר בוחרים לוח אם יש צורך לבחון את התכונות (הפיצ'רים) שהוא מציע. מכיוון שיש היום הרבה לוחות בשוק אני מעוניין למצוא נוסחה כלשהי שתיתן ציון ללוח ומשם כבר יהיה קל לחשב עד כמה הלוח משתלם. חשבתי לעשות זאת באופן הבא: א. קביעת התכונות החשובות של הלוח. לדוגמא - מספר חריצי ההרחבה לזיכרון, מספר חיבורי ה SATA 6Gb/s, מספר חיבורי ה USB 3.0 וכד'. ב. מתן חשיבות (משקל) לכל אחת מהתכונות שבא' (כאן חשבתי פשוט לתת ערך בין 1 ל-10). לדוגמא - מספר חריצי ההרחבה לזיכרון יקבל חשיבות 7, מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם זול כמה שיותר ל775 לשימוש לאנטרנט וWord ושיהיה חזק ב USB כלומר יהיה יציב ואיכותי לא כמו VIA בתודה מראש לעוזרים עריכה: אני חשבתי על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=451443
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הלוח הזה למערכת מבוססת I7: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 זה לוח טוב ל I7, עם 6GB RAM DDR3? אולי ואני מדגיש אולי יתוכנן בעתיד OC קטן או בינוני, הלוח יכול לעשות OC ולא יעשה בעיות? ומה יותר טוב זה או GB EX58 UD3?הם עולים אותו דבר..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי היום יש לי i7 4770 16gb ram 1080ti עם המסך הזה 144H https://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2430.html השימוש העיקרי הוא גיימניג כבד כל המשחקי באטל רויאל וסורבייבל אפילו אלו עם האופטמיזיה בשני שקל בין השאר COD BO4 BF V RDR2 אם יצא למחשב בקיצור סגנון האונליין פחות סינגלים כל המשחקים המאוד כבדים אני מקבל על מקסימום הגדרות באיזור 70-110FPS רציתי לדעת אם כדאי לשדרג למעבד חדש אם זה תמורה לביצועים? מה אתם אומרים ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-