עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו יכול אולי להסביר ,איך זה שבכרטיסי מסך החדשים, מהירות הזכרון כבר מגיעה לכמעט 1GHZ, בעוד שהזכרון DDR הכי מהיר (זכרון רגיל) הוא 333MHZ ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני רוצה לשדרג את הזכרונות שלי כי מודול אחד הלך לעולמו... חשבתי על אלה 2x2GB Kingston HyperX CL5‎ ‏DDR II 1066Mhz‎ האם הם dual channel או לא? באף מקום לא רשום עליהם שהם dual channel.... ועוד שאלה קטנה האם ארגיש הבדל בין זכרונות 800 או 1066?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. בלוח של GIGABYTE 7VRXP מה זה WOL ואיך אני מפעיל את זה אני יודע שזה שייך לרשת אבל מה זה עושה זה אמור להדליק את המחשב או משהוא כזה אם כן אז איך עושים את זה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אם כן איזה לוח הוא ומה מחירו? 1. תומך קונרו לצורך רכישת מעבד E6300 2. תומך DDR הרגיל ולא DDR2 3. תומך PCIE 4. תומך IDE הסיבות: אני בקרוב מעוניין לשדרג את המחשב אך מכיוון שיש לי תקציב מאוד נמוך חשבתי לשדרג את המעבד וכרטיס המסך לשמור את הזכרונות וההארדיסקים שיש לי ובינתיים להביא לוח שיאפשר לי זאת אח"כ בעתיד אני כבר אשדרג לוח וזכרונות והארדיסקים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מחשב עבור חבר. מיועד לשנים רבות, לא למשחקים, לעבודה משרדית+אינטרנט+hd+שהויסטה ירוץ כמה שיותר מהר... q6600 או e8400 ? המעבד יחובר ל arctic cooling extreme כך שפליטת החום לא כ"כ חשובה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by manenbu,

אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש, שכנראה הולך להיות AMD. ה AMD 3700+ מאוד קורץ לי, אז אני מנסה לבסס את הקנייה סביבו. השאלה איזה לוח ילך עם זה? יש לי בעיה ש nForce4 לא טוב לי, כי אני משתמש בכרטיס אודיו ל PCI וזה יעשה בעיות. זה בערך מבטל לי 80% מהלוחות בשוק... אפשרויות שכן יש, זה לוח מבוסס K8T800, K8T980, nForce3' החדשים של ATI. יש לי כרגע גם 512mb DDR400 של TwinMOS שכנראה ישאר אצלי ואני לא הולך לקנות עוד זכרון, פשוט כי זה כרגע מספק אותי וגם זה הדבר שהכי קל לשדרג. יש לי גם כרטיס AGP Radeon 9250 שלא אתנגד להשאיר אותו גם, ז"א לקנות לוח עם AGP ולא PCI-E. שמתי לב שיש לוחות חדשים עם ATXV2 שזה חיבור של 24 פינים בניגוד לחיבור 20 פינים הישן - עד כמה זה משנה? יש את הלוח הזה: h…

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by NiMo1771,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, כנראה עם מעבד I5 760 שווה לחכות לSandy Bridge? האם המחירים שלהם יהיו בסדר הגודל של המעבדים כיום? והאם הם יובילו להורדת המחירים של המעבדים הנוכחיים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by psybrain,

ראיתי שאין ESATA בלוח הזה.. האם זה דבר חשוב ולמה זה משמש?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם.. אפשר לאמר שאני גיימר די כבד ואוברקלוקינג הוא גם מנת חלקי..והסוגיה היא כדלקמן, המפרט שלי בפרופיל בצד..אני מוכן ורוצה להשקיע משהו כמו 2000-3000 ש"ח בשדרוגו חלקית או החלפתו המלאה(לוח אם,מעבד,זכרונות,כרטיס מסך) על מנת לקבל תוספת של משהו כמו 40% בביצועים(אוברקלוקינג ומשחקים)...כל קומבינציה והמלצה תתקבל בברכה,לדוגמא,אני יכול למכור את החלקים שלי במחיר מסוים ואז להשתמש בכסף לשדרוג קצת יותר יקר,או,להחליף רק כרטיס מסך ולהוסיף 2G זכרון ועוד דוגמאות כאלה ואחרות... כרגע הלוח שלי מגיע לבאס 425 וזה המקסימום שלו...לכן אם אשדרג ולא אקח לוח שמגיע לבאס 500 בלי מאמץ מיוחד אז כנראה שההשקעה לא משתלמת,המפרט שלי כרגע על קצה גבול היכולת שלו והוא מוציא משהו כמו 12,000 נקודות ב3Dmark0…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לוח אם - MSI K9N SLI Platinum Socket AM2 NVIDIA nForce 570 SLI MCP ATX AMD Motherboard - Retail, קישור - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813130048 מעבד - AMD Athlon 64 X2 4000+ Windsor 2000MHz HT 2 x 1MB L2 Cache Socket AM2 Dual Core Processor - Retail, קישור- AMD Athlon 64 X2 4000+ Windsor 2000MHz HT 2 x 1MB L2 Cache Socket AM2 Dual Core Processor - Retail מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש מבוסס AMD בתקציב של 5000 שקל כולל מסך תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני בחרתי את הבחירה שלי ואני אומד מאחוריה אבל אני רואה אנשים משקיים הרבע מאוד כסף בINTEL אז אני רוצה לדעת למה? אולי פיספסתי משהוא.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by manga05,

היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי ‏3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel ‎ בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני בקרוב קונה מחשב חדש מבוסס AMD שיחזיק לי אזה שנתיים שלוש ורציתי לדעת אזה לוח אם יותר טוב/משתלם/שווה! מכל הבחינות . אז יש 4 לוחות אם שאני מתלבט בינהם בסטוק 939 . ואני צריך שהלוחות יהיו מהסדרה הכי חדשה NF4Ultra הינה הלוחות מה דעתכם?.... Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D שיהיה שווה מכל הבחינות! אני דווקא אוהב את הGigabyte כי לדעתי הוא ניראה הכי טוב . אבל מי אני שיחליט יש עוד הרבה אנשים שמבינים אני יתן להם להחליט .

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by EPRO,

שלום לכולם. יש לי שאלה שיכולה להיות שהיא קצת מטומטמת אבל מטרידה אותי: מה ההבדל בין מעבד אינטל prescott ואינטל HT?, מי יותר טוב?, מי מהם מומלץ במהירות 3.2G?, והאם יש שילוב ש לשנייהם (לפי מה שהבנתי אילו שתי טכנולוגיות שונות) אודה מאוד אם אקבל תשובות ???

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. AMD 2600 GIGABYTE GA7M400M בביוס מראה טמפרטורה של CPU 61 SYSTEM 43 בתוכנה של GUGABYTE EASY TUNE מראה את אותם ערכים בSANDRA מראה CPU 35 ו BOARD 42 האם יש לי בעיה באשר לחום המחשב? ראוי לציין שבשתי התוכנות הראשונות ישנה אזהרה ש SYSTEM FAN SPEED 0 RPM עם זאת המאוורר שאני שומע יכול לשגר את עמוס 3 מה עושים מקווה שאני בפורום הנכון אם לא אז סליחה תודה נעם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ruotsi,

שלום, אני עומד לקנות מחשב עם המפרט הבא: Core 2 Duo E6300 Leadtek 7600GT 2GB 667 DDRII memory Seagate 160GB 8mb S-ATAII Compucase 6a19c Enermax 350W כל מה שחסר לי למפרט זה בעצם לוח אם. יש לכם המלצות? רק שלא יהיה יקר מדי

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום חברים, את המחשב הנייד הנוכחי שלי (שממנו אני כותב) רכשתי ביוני 2013 (לאחר ההודעה שלי בפורום הייעוץ) והוא כבר לא כ"כ סוחב. רציתי לקנות מחשב חדש והפעם בשונה מכל חיי, רציתי להשקיע סכום גדול יותר במחשב טוב ולא לחפש את הזול ביותר. אבל כשנכנסתי לפורום הייעוץ לפני קניית מחשב ראיתי נושא דביק שהזהיר שחומרה חדשה בדרך. אני יכול לחכות עוד כמה חודשים אבל חשבתי לקנות במקביל SSD מחו"ל כי הבנתי שהמחירים שלהם בחגי הקניות של נובמבר ירדו לשפל רציני. בקצרה, השאלות שלי הן: 1. עוד כמה זמן, להערכתכם, תהיה ירידת מחיר מורגשת בדגמים הישנים של המחשבים הניידים כתוצאה מכניסת המעבדים החדשים? 2. האם הירידה הנ"ל תהיה משמעותית? 10%? 20%? יותר? אם זה משנה, חשבתי בכיוון של מחשב…

19. אחד מספקי החומרה המוכרים באירופה (גרמניה ליתר דיוק) הידוע בשמו Mindfactory מתעד את סטטיסטיקת המכירות שלו ומשתף את קהל הגולשים בממצאים. מטה נראה תמונת מצב עדכנית מיום 7.2.2018 המספרת את כל הספור בגזרת המעבדים: ניתן לראות איך טרום השקת ryzen של AMD ,המשווק המדובר כלל אינו מוכר מעבדי AMD, וברגע ש- ryzen נכנס לתמונה במרץ 2017 נתח השוק של AMD בגזרת המעבדים הולך וצובר תאוצה, עד כדי לקיחת הובלה בחודש אוגוסט 2017. הדבר הזה הוא כלל לא צחוק ואין ספק שאינטל חשה אותו היטב מהשטח, לא בכדי אצה רצה וזירזה את השקת דור 8 של מעבדיה, במטרה להשיב אש ולהחזיר את הנתח שוק שאבד לה בחזרה. בכל אופן המצב המשיך לצבור תאוצה עד שיאו בחודש נוב…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אחרי ההכרזה על מעבדי Cascade-AP עם עד ל-48 ליבות, השלב הבא של אינטל הוא מסיבת עיתונאים שבה ידברו על ארכיטקטורות העתיד, בערך כמו באירוע ה-New Horizon מ-AMD לכתבה

21. Started by moshel7,

שלום לכולם רכשתי את המעבד הנ"ל וראיתי ב-CPUID שהמעבדעובד בתדר של 800MHZ ולא בתדר של 3.0 GHZ המעבד מותקן על לוח-אם GIGABYTE MA770-UD3 REV1.0 וגירסת ה-BIOS מעודכנת לגירסה F8 אני עובד עים ויסטה אולטימיט 32 וצריכת החשמל על ביצועים גבוהים האים יש משהו בביוס שצריך לשנות או שהמעבד תקול? תודה מראש לעל העונים משה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofer_shm,

שלום יש לי כרגע את הלוח הזה : asus m2n-e עם מעבד amd 64 x2 4600 אני רוצה לשדרג את המעבד אבל הייתי בטוח שבשביל לשדרג את המעבד אני יצתרך גם לשדרג לוח אם +זכרונות כי הלוח אם שלי לא תותך ב- am3 ראיתי באחד הפורמים את התרד הבא : http://www.tomshardware.com/forum/257267-28-phenom האם זה אומר שאני יכול לקנות מעבד AM3 וזה יעבוד על הלוח אם שלי ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם.. רציתי לשתף אתכם במשהו שקרה לי וניצלתי כנראה בנס ממנו. היום פתחתי את החלק האחורי של המחשב לבדוק על אילו מאווררים אני יכול לשלוט לפני קניית בקר, וחשכו עיניי. לפני כמה חודשים הזמנתי מאיבי כבל מאריך לכבל של הספק של ה4 פין שהולך ללוח האם בכדי להעביר את הכבל מאחורי הלוח. רציתי להעביר את הכבל מאחורי הלוח מטעמי אסתטיקה, אז הזמנתי חיבור מאריך מאיבי(סיני). כנראה שכשחיברתי את זה ושיפצרתי את כל החוטים, מתחתי את הכבל וזה התכופף על זווית של המארז ונמס במשך הזמן. יצאתי בשן ובעין :

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Ran B,

היי לכולם! קניתי את הפנטיום D 2.8 mhz dualcore. וכשהסתכלתי בCPUZ ראיתי P4 HT. האם פנטיום 4 הוא לא באמת dualcore אלא HT?! תודה, רן.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by nesber,

האם וירוס שדופק את הביוס מצריך את החלפת הלוח? האם עדכון הביוס יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים