מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.nvidia.com/page/nforce5_specs_intel.html
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה חברים לוח האם שלי בסוקט 939 עם מעבד AMD 3200 אטלון עכשיו אני רוצה לשדרג למעבד כפול ליבה הבחור שמימנו אני קונה את כל מוצרי המיחשוב כבר שנים .טוען שאין מצב לשים בלוח אם הזה כאילו בתושבת 939 מעבד כפול ליבה ומה שלא ברור לי זה איך בפנדה כן נימכרים מעבדי AMD כפולי ליבה בתושבת 939 מי פה טועה ? לא הייתי רוצה להזמין מוצר ב1600 שקל ולגלות שבאמת הוא לא יכול לשבת על הלוח שלי אגב הלוח אם שלי הוא ASUS A8N SLI DELUX זה הקישור למעבד בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1702&products_id=10487 בברכה יוסי ולנמסיס חוץ מהערה לגבי הכותרת שלא הייתה כל כך גרועה אתה יכול לתת לי תשובה ? אם לא אז ממש מיותרת התגובה שלך נכון אני לא מגיב פה הרבה אבל הכל זאת הזילזול…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את AMD 3200 64bit E-6 BW ונדהמתי לגלות... איזה שטח גדול צריך למרוח במישחה טרמית ( לא כמו שחשבתי איזה ריבוע קטן באמצע ). ויותר מטריד מדבקת בר-קוד של היצרן בדיוק באמצע - הסרה של המדבקה תסיר את האחריות ( מה שלא בא לי ). במידה ואני לא מתכוון למרוח את כל המשטח ב MX1 שלי אלא לשים באמצע ולתת לסוניק שלי למעוך אותה האם יהיה ניתן לשים את המישחה על המדבקה ? האם זה יהיה בכלל אפקטיבי ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבדים טובים יותר לגרפיקה [משחקים] AMD או INTEL ? וגם אם זה נכון שרוב המשחקים משתמשים רק במעבד אחד כך שאין צורך במעבד כפול אלה במהירות שלו, אשמח לתשובה כי בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב חדש שיריץ את FSX
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע איך ולמה אבל כשהוצאתי את המעבד 733 שלי מהסוקט שלו שתי רגליים שלו החליטו להישאר תקועות בסוקט.עכשיו יש לי מעבד בלי שתי רגליים וסוקט שאי אפשר להכניס אליו מעבד אחר.מה אני עושה לכל הרוחות ?
-
מה ההבדל בין מעבדי Xeon הבאים: Xeon MP - שקיים עד מעבד 2Ghz למעבד... Xeon DP - שקיים עד מעבד 2.8Ghz
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו, המעבדים המבוססים על ברטון יצאו בגירסאות של מתחת ל Athlon 2800+ ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לי 2X8 DDR4 ובערך באותו המחיר יש CORAIR עם הנתונים הבאים 3000 - CL15 3200 - CL16 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להחליף את ה DS4 שהזמנתי בלו של 680I של NVIDIA החדשים , מישהו בעד החלטה זו , הלוח ישמש למשחקים|מולטימדיה ו OC על אוויר ... חשבתי על הלוח של EVGA ...?תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אמיגוס :> יש שני לוחות אם שאני מתלבט מה לקנות בשביל המעבד E6400 שלי. עכשיו תעזרו לי לבחור וכמו כן, אם שניהם מתאימים למעבד שלי, תודה ! נ.ב בבקשה לא להציע לי לוחות אם אחרים תודה =]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16813157081 זה הפתרון שלי לשיפור הביצועים במחשב , מבחינה תקציבית... קיבלתי המלצות על הלוח אם מבחינת ביצועים אבל אולי יש פה חברה שיודעים אם ללוח הזה יש בעיות או שהם מרוצים ממנו וכו'... עריכה: בפירוט של הלוח לא רשום שהוא תומך ב IDE להארד דיסק..רק SATA..זה אומר שאין לו?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת סתם מתוך סקרנות, לפי התמונה המצורפת שלקחתי מכתבה כאן באתר אני רואה שה Socket של המעבדים הינו 1155 כמו של מעבדי ה- Sandy Bridge, האם זה אומר שגם הלוחות של Sandy Bridge כגון p67 יתמכו בסדרת המעבדים הזאת? תודה לעונים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למטרות שונות בינהן עבודה. אני צריך שהוא יוכל להפעיל SOLIDWORKS בקלות ויאפשר לי לעשות דברים נוספים בזמן שאני מפעיל את התוכנה. ראיתי מחשב עם מפרט ויש לו מעבד E5700 אני רוצה לדעת איך המעבד והאם אני יכול לעוד איתו. תודה רבה ושבת שלום! עריכה: אני יודע שלקנות מחשב "קומפלט" יוצא יותר יקר ופחות טוב אבל אין לי את הזמן להתעסק עם הרכבת מחשב, ולכן אני קונה מחשב "קומפלט" עם המעבד הנ"ל. כמו כן אם מישהו מכיר מקום שמוכר מחשב שיעמוד בדרישות שלי במחיר טוב מוזמן להציע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מה שקורה שאין תחרות בשוק - וזו רק ההתחלה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=215998
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלושה חלקים: מעבד AMD XP 2000MHZ זיכרון 333MHZ 256MB DDR לוח אם(תמליצו על משהו טוב) אני מקווה שהמערכת לא תעלה יותר מ1500ש"ח. עריכה ע"י biodome: יש לדאוג לכותרת עניינית, ופירסום הודעה בפורום המתאים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי הזיכרון: G.SKILL DDR3 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1333MHZ CL8 F3-10600CL8D-4GBHK (לוח אם Asrock p45r2000 ומעבד Q6700) כדי שאוכל להפעיל את הזיכרון בתדר 1333MHZ, עשיתי OC למעבד (אני מעוניין ב- OC) והעלתי את תדר ה BUS ל 333MHz. בשלב הראשון נתתי ללוח האם לבחור את תדר הזיכרון, ונבחר תדר זיכרון של 533 (יחס של 5:8 - 1066 אפקטיבי). במצב הזה לאחר מספר בדיקות עם OCCT והעלאת מתחים למעבד הגעתי למערכת יציבה. בשלב הבא בחרתי בביוס תדר זיכרון 666 (יחס של 1:2 - 1333 אפקטיבי), שזהו התדר שבו מוגדר הזיכרון לעבוד - אין OC לזיכרון. אבל אני לא מצליח להגיע ליציבות המערכת. הזיכרון מוגדר לעבוד עם תזמונים של 8-8-8-21 ועם מתח של 1.5-1.6V - ניסיתי לבחור את הפרמטרים ידנית בביוס, ניסיתי עם…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש בלוח אם asus m2n-e כבר 5 שנים ולא היתה לי שום בעיה. בכל המחשבים שקניתי מאז לקחתי GIGABYTE בגלל המלצות של הפורום. רציתי לברר מדוע ממליצים כל כך על לוחות האם של GIGABYTE , נראה לי שלוקח להם הרבה יותר זמן לעשות BOOT מאשר לוחות אחרים במחיר דומה, למשל מה ההבדל בין Gigabyte ga-g41m-es2l http://www.skypc.co.il/pl_product~950030~10~0.htm למחיר תואם של ASUS p5qpl-am http://www.skypc.co.il/pl_product~31263~10~0.htm ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח שלי: ASUS A7A266 ואת המעבד שלי: AMD Athlon 1.33 ללוח ומעבד יותר חדשים. קיבלתי הצעה מהחנות של המחשב, בגלל שהוא דיי "חייב לי" על טירטורים בעבר וכאלה... כזו: לוח gigabyte 7vt600-L שהוא מוכר בד"כ ב-468 ש"ח (ראיתי כזה ב-377 ש"ח ב-zap...) ומעבד amd xp2000 שהוא מוכר בד"כ ב-520 ש"ח (ראיתי כזה ב-365 ש"ח ב-zap...) במחיר של 650 שקלים. עכשיו, אני לא יודע איך הלוח מבחינת ביצועים, מה שכן הוא מר לי, שבעוד 140 שקלים הוא יתן לי מעבד amd xp2500 על המעבד אני דיי סגור, אני חושב שאני אקח כמובן 2500, כי אם כבר אני משדרג אז שיהיה שידרוג... אבל בקשר ללוח אני בדילמה, לכן רציתי לשמוע דעותיכם בנוגע ללוח ולשאול שאלה כזו: יש לי מספר התקני IDE (צורב, DVD, ו-5 הארדיסקים) , המחוברים אל…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג מחשב קיים עם לוח מיושן. אין צורך בעכבר/מסך/מקלדת, מארז אנטק שקט עם ספק כוח קיים (SS-360GP -Seasonic 360W - 80plus Gold certified). מריץ windows 10 64 bit על Samsung SSD 860 EVO 250GB, דיסק גיבוי פנימי WD 1TB ישן. שימושים: משרד ביתי, שיחות וידאו, יישומי אופיס, תוכנות סטודנט (סטטיסטיקה SPSS, Tableau וכו'). הכל עובד תקין (אבל לא במהירות שיא), אין צורך להתחשב באופק שדרוג עתידי. הטריגר לשדרוג – זום מתלונן שהחומרה מיושנת ולא מאפשר לשים רקע בווידאו (ללא מסך ירוק), אבל זה התירוץ כי הגיע הזמן. מעוניין לשדרג בתקציב של 1500 ₪. חשבתי בכיוון הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבי…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך להזמין מחשב בשבוע שבועיים הקרובים. ויש לי שאלה לגבי שתי סוגים של זיכרונות. הראשון זה של A-DATA 2×8 cl16 2400 ב670 שקלים. והשני זה של G.Skill Ripjaws 2×8 cl15 3000 במחיר של 790 שקלים. השאלה היא, האם שווה לי לשלם את הפרש של ה120 שקל. בשביל הזיכרונות היותר יקרים ואם יהיה ביכלל הבדל בביצועים וכו' ? אשמח לתשובה עם הסבר למה כן או למה לא . תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106639&page=3 ד"א בהתחלה כשהוא רק הופיעה בחנויות הוא עלה 1170$ עכשיו רק 1070$ אז.... רוצו ליקנות !!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם שני סטיקים של זכרונות: g.skill 4G 1600 8-8-8-24 קניתי היום בחנות שני hyperx 8G 10-10-10-30 המחשב עולה עם כל זוג בנפרד אבל כששמים אותם ביחד המחשב עושה לופ של אתחולים (אין לי אפילו מסך כדי לשחק עם הביוס). צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.
-
- 28 תגובות
- 1.2k צפיות
-