מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי אודה למישהו אם הוא יוכל לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי נמצא פה הוא רק היום פה לזמן מוגבל ??? לא הצלחתי להרשים אותו פה הוא רוצה לשאול אם הלוח אם הזה מתאים לI3 Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2076 המלצתי לו על הפורום[br]פורסם בתאריך: 3.10.2010 בשעה 21:29:05 אפשר מענה מהר הוא נמצא אצלי לזמן מוגבל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משדרג את הלוח אם והמעבד שלי, מהפנטיום 2 ג'יגה הענתיקה שלי.. רציתי רק לוודא לפני שאני קונה, סוקט 939 זה אומר שזה מתאים לכל מעבד, גם לכאלה שהם כפולי ליבה? האם זה שווה לקנות מעבד 64 ביט? שמעתי שיש איתו סיבוכים כמו שצריך מערכת הפעלה חדשה וגם שהוא עובד טוב רק עם הרבה מאוד זכרון.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לי 2X8 DDR4 ובערך באותו המחיר יש CORAIR עם הנתונים הבאים 3000 - CL15 3200 - CL16 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי המחשב לא מזהה את סטיק זכרון הראם החדש שהוספתי לו. זה מחשב עם מעבד i7-920, כרטיס מסך 4850 ושישה חריצי זיכרון בלוח האם. היה לו 4 ג'יגה זכרון והוספתי סטיק של 2 ג'יגה והוא לא מזהה את הסטיק החדש, CPU-Z מזהה שיש 6 ג'יגה במחשב, אך windows והBIOS מזהים רק 4 ג'יגה. ניסיתי לשים את הסטיק של ה2 ג'יגה בכל הסטיקים אך שוב, רק cpu-z מזהה אותו. כל הסלוטים עובדים (בדקתי עם הסטיקים הרגילים (1*4 ג'יגה)). עוד משהו, הזכרון נקנה מדל ארה"ב (אני יודע שזה לא קשור), וזה אותם תזמונים מתח וכו'. מתנצל על חוסר הפרטים (שם לוח האם) והניסוח המבולגן של ההודעה. תודה לעוזרים ושבוע טוב, דובי. עריכה: מערכת הפעלה ויסטה SP2 64BIT
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב בקרוב עוד כמה ימים....יש לי פה מפרט של AMD תגידו לי בבקשה עם הלוח טוב או להחליף אותו בדגם אחר או בלוח ביצרן אחר בכלל נגיד כמו asus AMD Athlon 64 3200+939 BOX VENICE Gigabyte K8N51GMF-9 pci express,dual ddr 1024 kingston dual gigabyte 6660GT 128 MB DDR ATX 400W Silver USb Front המחשב בעיקר למשחקים לתוכנות מוסיקה ועוד כמה דברים...
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת. גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה. לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים. עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM... הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב. האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בנסיון להעביר את ה-P4-530 ..האם לוח ה-MSI יקלוט אותו..?כי מבחינת ביצועים הוא מראה נתונים גבוהים יותר... מצורפים תצלומים של שניהם...תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מותג עם לוח אם סיני בעל חיבור atx 12v עם 4 פינים במקום 8 פינים כמו בלוחות אם האיכותיים יותר לפי מיטב הבנתי בחיבור עם ה8 פינים יש מתח ישיר למעבד ככה שבמקרה והמעבד במאמץ הוא ימשיך לקבל את המתח שהוא צריך בלי נפילות. השאלה שלי כמה זה משמעותי? זה מחשב שמשמש לעבודה יומיומית+ bf3 מידי פעם. מעבד core i5 3470 ספק coolermaster gx650W תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי,טוב בגדול השאלה בכותרת אבל אני ארחיב. לפני 6-7 שנים קניתי מחשב,פנטיום 3,בזמנו זה היה מחשב חדש ומגניב שעלה מלא כסף(6000 ש"ח).עשיתי סקר שוק וגיליתי שהכי זול יהיה לקנות אצל בחור אחד שעבד בצורה פרטית(הוא לא עבד מחנות,אבל הוא היה רשום כעסק חוקי).בכל אופן הבחור סגר מזמן את הבסטה. לא מזמן(לפני שנתיים ;D אבל שככתי מזה) המחשב הפסיק לעבוד(אני מדליק אותו ויש רק מסך שחור וקו לבן מהבהב), לפי התקלה אני מניח שהבעיה במעבד. אם זכרוני אינו מטעה אותי,אינטל מביאים אחריות לכל החיים למעבדים שלהם.אני רוצה להחליף את שלי. איך אני עושה את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP עם כרטיס זיכרון של 512 מגה. האם הוספה של כרטיס זיכרון נוסף בעל אותו נפח זיכרון תשפר לי את ביצועי המחשב? כרטיס הזיכרון שלי הוא DDR RAM 512 400 MHHZ במידה ואני אקנה כרטיס נוסף האם הוא חייב להיות בעל מהירות של 400 MHHZ או שאני יכול לשים כרטיס עם מהירות יותר גבוהה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מעבד amd athlon 48000+x2 ולוח-אם gigabyte-ga-m61sme-s2 אני החלטתי לעבור למעבד אינטל אני מחפש מעבד אשר יהיה זול יחסית בתקציב של עד 600 שח ולוח-אם עד 500 ש"ח האים כדאי לי לשדרג או להישאר עים מה שכבר יש לי האמת אין תלונות אבל כולם אומרים שתמו ימי amd מה לעשות לשדרג או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקשיבו, דיברתי עם SKYPC והם אמרו לי שכדאי לי לקחת KINGSTON ואז ראיתי שהם העלו את המחירים של ה-RAM של KINGSTON בידיוק כמעט כמו ה-RAM של CORSAIR אז עכשיו אני בבלבלות!! מה יותר כדאי לי CORSAIR או KINGSTON ??? CORSAIR : CL 5 KINGSTON: CL 6 SKYPC ממליצים KINGSTON וכל החברים ממליצים CORSAIR =/ מה אתם מחליטים? נ.ב יש ביניהם הפרש של 6 ש"ח...! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
נשבר לי אחד מהפלסטיקים שמחזקים את מאורר המעבד מדובר ב-p4, סוקט 423. ישנם פלסטיקים חלופיים? אולי מאורר שבא ביחד עם פלסטיקים להרכבה? מה עושים? תודה לעוזרים! בברכה, עידו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כזה מחשב לוח אם P4p800 deluxe מעבד p4 עכשיו לא ליצחוק עלי זיכרונות 384 DDRAM לא בדואיל וכרטיס מסך G FORCE 2 MX אני צריך ממכן שתציעו לי כרטיס מסך טוב וזיכרונות טובים בתקציב שלא ניגיד 1500-1000 משהו כזה לשניהם ביחד זיכרונות http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6126 שתיים כאלה כדי שיעבוד בדיואל וכרטיס מסך תציעו לי רון ...
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמה שנים לא החלפתי לוח ומעבד, אז כבר לא הכי מעודכן בסדרות החדשות. ראיתי שאינטל בדור 10 ו 11 כבר, מה נחשבים אצלם המעבדים התקציביים והמשתלמים? מה נחשב המשתלם והאיכותי ב AMD? איזה ערכות שבבים. מתאימות למעבדים מבחינת לוח אם, שיהיו את הפיצרים החשובים, לא בסיסי מידי אבל גם לא high end?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנני מוצא את התוכנה באתר ולא ב CD של לוח האם תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 או Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box מבחינת ביצועים ומהירות ומה אתם אומרים על המפרט שאני מתככון לקנות... אחד משני המעבדים האלה GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII LEADTEK WinFast PX7300 GT TDH 256MB PCI-E Sunbeam Transformer BLACK/BLUE +400W כרטיס מסך לקחתי משו בקטנה כי אני עדיף יחכה ליצאצת כרטיסי dx10 אז ביינתים אני יהיה עם כרטיס זול תגידו מה אפשר לשפר בלי לסטות מהמחיר.. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת השקתו המיועדת של דגם 16 הליבות החדש - תוגלו להשיג את דגמי 2017 המתקדמים של מפתחת השבבים במחירים נמוכים מאי פעם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-