עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. https://www.guru3d.com/news-story/amd-x590-chipset-pops-up-again-24-extra-full-pcie-4-lanes.html למי שצריך את האקסטרא תמיכה ב- pci lanes

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. היי האם למעבד הזה יש פיזית 2 מעבדים שעובדים במקביל , או שיש לו 2 מעבדים ורטואלים שברגע שאחד מתעיף השני עובד? רוני

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. ככה ,קיבלתי מחשב די ישן מהעבודה של אבא שלי. על המחשב מותקן P4. הלוח הוא IBM 842374G. רציתי לדעת אם אפשר להתקין עליו E5500 כמו זה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=727482 הדף של הלוח אם(היחיד שמצאתי) זה זה(בהונגרית נראה לי): http://www.hardwarebolt.hu/termekek/komplett-szamitogep/ibm-thinkcentre-a51p---842374g.html והאם העובדה שהסוקט של הלוח אם ושל המעבד תואמים יכולה בעצם להתאים בין שניהם ולגרום למעבד לעבוד? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Or4more,

איך הלוח הזה למערכת מבוססת I7: DFI LANPARTY DK X58-T3eH6 זה לוח טוב ל I7, עם 6GB RAM DDR3? אולי ואני מדגיש אולי יתוכנן בעתיד OC קטן או בינוני, הלוח יכול לעשות OC ולא יעשה בעיות? ומה יותר טוב זה או GB EX58 UD3?הם עולים אותו דבר..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Avi Albilya,

הי היום יש לי i7 4770 16gb ram 1080ti עם המסך הזה 144H https://zowie.benq.com/en/product/monitor/xl/xl2430.html השימוש העיקרי הוא גיימניג כבד כל המשחקי באטל רויאל וסורבייבל אפילו אלו עם האופטמיזיה בשני שקל בין השאר COD BO4 BF V RDR2 אם יצא למחשב בקיצור סגנון האונליין פחות סינגלים כל המשחקים המאוד כבדים אני מקבל על מקסימום הגדרות באיזור 70-110FPS רציתי לדעת אם כדאי לשדרג למעבד חדש אם זה תמורה לביצועים? מה אתם אומרים ? תודה!

6. Started by Tchr0,

שלום במחשב מותקן 4GB זיכרון [2 סטיקים של 2GB] אבל הXP מזהה רק 3.25 [כשעושים 'מאפיינים' על 'המחשב שלי'] למרות שבמסך השחור שעולה המחשב מוצג שמותקן 4GB איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כבר כמה שנים לא החלפתי לוח ומעבד, אז כבר לא הכי מעודכן בסדרות החדשות. ראיתי שאינטל בדור 10 ו 11 כבר, מה נחשבים אצלם המעבדים התקציביים והמשתלמים? מה נחשב המשתלם והאיכותי ב AMD? איזה ערכות שבבים. מתאימות למעבדים מבחינת לוח אם, שיהיו את הפיצרים החשובים, לא בסיסי מידי אבל גם לא high end?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תשובה מחשבון טוויטר רשמי של חברת ASRock מצית גל של שמועות ואכזבות בקרב חובבי החומרה לכתבה

9. ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'? יש השערות לגבי ביצועיהם? כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם. המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MaDxXx,

האם יש הבדל בין הביצועים של שני הלוחות הבאים?: GA-B75M-D3H GA-Z77-D3H השוואה : http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=4315,4327 נגיד וכמות הפורטים לכל הדברים היא מספקת ,ההבדל במחיר הוא פי 2, מבחינת עבודה ומהירות יש הבדל מורגש? האם הלוח היקר הוא למטרת OC? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מחשב עבור חבר. מיועד לשנים רבות, לא למשחקים, לעבודה משרדית+אינטרנט+hd+שהויסטה ירוץ כמה שיותר מהר... q6600 או e8400 ? המעבד יחובר ל arctic cooling extreme כך שפליטת החום לא כ"כ חשובה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by NeoTrix,

היי חברים, שאלה קלילה. אני מחפש לוח אם נורמאלי לקנות עבור מעבד i5 9600k. עברתי על לא מעט לוחות אם אך תמיד בפירוט של התושבת (שהיא כמובן 1151) רשום תמיכה עד דור 8th. אני מבין שכמובן שזה לוחות אם שיצאו כשהיה רק מעבדי דור 8th, אך בכל זאת אני רוצה לוודא שאם בכל זאת רשום שיש לי תושבת 1151 בלוח אם שזה יתמוך במעבדים החדשים מהדור ה-9. אז האם זה תומך? כעיקרון אני מצפה לראות אילו מבצעים מעניינים יהיו באמזון ב-Black Friday וככה לראות איזה לוח אם לקנות. מניח שאחפש תחילה לוחות אם בדגמי Z, שמאפשרים מכפלה פתוחה, אך אם יהיה יקר מדי אאלץ להתפשר על משהו אחר. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Guy Tsarfati,

אהלן אנשים..איזה חלקים אני צריך לשדרג במחשב כדי שהוא יריץ משחקים כבדים ובכללי שהוא לא יהיה תקוע כמו עכשיו..בכללי עכשיו לוקח לו כמעט 40 דקות לעלות כמו שצריך..המפרט שלי הוא כזה:לוח אם: ASUS H81M-A מעבד: Intel(R) Core(TM) i5-4430 CPU @ 3.00GHz (4 CPUs), ~3.0GHzספק: 550Wזכרון: 8GBכרטיס מסך:NVIDIA GeForce GTX 660 אם צריך עוד פרטים אני ירשום לכם רק תגידו... תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אני יודע את הגודל של הזכרונות במחשב שלי אבל אני רוצה לדעת את החברה, את המהירות, הטכנולוגיה וכ"ו יש דרך לדעת את זה מבלי להתקין תוכנה כולשהיא? אני מכיר דרך אגב את: everst sandra אבל אלה תוכנות שדורשות התקנה. cpu-z לעומת זאת לא דורשת התקנה כי היא פורטבילית אז אני משתמש בה אבל היא לא אומרת את שם החברה של הרכיבי זיכרון

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shirNoshe,

יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Regev,

איך הלוח הזה: ECS K7S5A SiS® 735 SOCKET A הוא מומלץ פה באתר אבל אני שואל אתכם כדי להיות בטוח. אני רוצה לקנות אותו מארה"ב, שווה ב200 שקל??????

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. טוב כרגע אתם רואים בחתימה איזה זיכרון יש לי... הוא די מגביל מבחית אוברקלוק אבל הוא עובד ב-T1 2.5-3-3-6 אני יכול להביא את ה OCZ EL DDR PC-4000 Gold GX XTC 2GB Dual Channel ב-1200 בערך חדש. שווה לי? עד כמה יהיה השיפור ומה יהיה ניתן להשיג עם הזכרונות באוברקלוק?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, בשעה טובה קניתי מחשב חדש, i7 930 D0 - BATCH 3001A481 GA-EX58A-UD3R NOCTUA NH-U12P SE2 G.SKILL 6GB 1600MHZ CL8 SAPPHIRE 5850 INTEL X25-M 80GB SEASONIC SS-600HT LANCOOL K62 לאחר מספר ימי עבודה נוכחתי לגלות רעש מציק מהמחשב (מן צפצוף חלש אך משגע) בהתחלה חשבתי שזה מהכרטיס מסך, שכן זה נפסק כשאני נכנס למשחקים, אך לאחר פתיחת המחשב מסתבר שהרעש מגיע מהספק כוח. לאחר חיפוש בגוגל, מסתבר שהרעש נקרא high pitch noise וזה דבר נפוץ מאוד, אבל אם מעוניינים להעלים את הרעש לחלוטין יש לבטל את הפונקציות C5\6\7 ו-C1E בביוס. C5\6\7 היו כבר מבוטלים, אבל C1E היה פעיל. אכן, אחרי שביטלתי גם את הC1E הרעש נפסק, שאלתי היא: מה זה בעצם הC1E ועד כמה זה גרוע לבטל אותו ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by gania23,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 או Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box מבחינת ביצועים ומהירות ומה אתם אומרים על המפרט שאני מתככון לקנות... אחד משני המעבדים האלה GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY TWINMOS DDR2 1024MB 667mhz CL5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII LEADTEK WinFast PX7300 GT TDH 256MB PCI-E Sunbeam Transformer BLACK/BLUE +400W כרטיס מסך לקחתי משו בקטנה כי אני עדיף יחכה ליצאצת כרטיסי dx10 אז ביינתים אני יהיה עם כרטיס זול תגידו מה אפשר לשפר בלי לסטות מהמחיר.. תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asaf999,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות רצינית בין שני המעבדים האלה (וגם E6600). רציתי לדעת מה ההבדל בין E6700 ו X6800...!! האם ההבדל היחדי הוא ש-X6800 בא עם 2.93GHz וה-E6700 בא עם 2.67GHz זה הכל?? בשביל זה ההפרש במחיר הוא 3K....??? לא ניראה לי.. בכל מקרה אם מישהו יודע ומוכן לעזור אני אשמח!!

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. לקראת השקתו המיועדת של דגם 16 הליבות החדש - תוגלו להשיג את דגמי 2017 המתקדמים של מפתחת השבבים במחירים נמוכים מאי פעם לכתבה

22. אני מחפש לי 2X8 DDR4 ובערך באותו המחיר יש CORAIR עם הנתונים הבאים 3000 - CL15 3200 - CL16 מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כנס Computex 2021: חברת הטכנולוגיה מכריזה על מודם דור חמישי חדש לפלטפורמות מחשבים שונות - חיבוריות מהירה לרשתות סלולר מתקדמות בדרכה אל מעבר לעולם הסמארטפוניםלכתבה

24. Started by PuppEDogg,

שמתי לב שההבדלים בין אינטל לAMD הם ממש רציניים לצורך העניין הנה המעבד הכי יקר בKSP של אינטל http://ksp.co.il/?uin=20484 והנה של AMD http://ksp.co.il/?uin=18290 עכשיו לפי מה שכתוב לAMD יש שמונה ליבות ו4GHZ לאומת זאת לאינטל "רק" 6 ו3.6GHZ מישהו יכול להסביר לי למה בכל זאת אינטל יותר יקרים אולי זה משהו יותר מרק ליבות ומהירות וגם אם כבר למה גם לוחות האם למעבדים של אינטל הם יותר רציניים ומתקדמים משל AMD למה יש העדפה לאינטל? אני רק לאחרונה התחלתי להתעניין בחומרה אז אם השאלות שלי טפשיות אני מתנצל אני רק רוצה להבין את הנושא הזה יותר לעומק

25. שבוע טוב לכולם, אני מאוד מתלבט בין שני מעבדים שאני ארכוש בזמן הקרוב *core I5 650 *core I5 750 -לוח אם יהיה GB P55A-UD3 -זיכרונות יהיו ddr3 Adata 2000mhz אלא אם תמליצו זיכרונות אחרים השימושים הם: *אוברקלוק מקסימלי אפשרי. *משחקים *התעסקות בגרפיקה ממחושבת ועיבוד תמונה. בגדול רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב לשימושים הנ"ל והאם יהיה הבדל מוחדשי לאחר OC בינוני שיבוצע,בין היתר ארצה למכור את המאוורר הנוכחי (TR ULTRA 120) ולרכוש מאוורר מתאים לתושבת I5. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים