מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
אם רק אפשר לעדכן ב stickies ולנעול... תודה רבה! http://www.corsairmemory.com/memory_basics/index.html
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
לקח למפתחים של Ashes of the Singularity בערך חודש להוציא עדכון למשחק כדי לתמוך בצורה טובה יותר במעבדים החדשים של AMD. מציגים שיפור של כשלושים אחוזים בביצועים במשחק. בנצ'מרק מחודש למשחק Ashes of Singularity
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ומתלבט בקשר למעבד- המחשב מיועד לשימושים רגילים ובעיקר למשחקים ולכן אני לא בטוח אם כדאי לקנות את הכפול ליבה(3800X2) שפועל במהירות של 2GHZ , או שעדיף לקחת את ה3700 שפועל במהירות 2.2GHZ שעדיף למשחקים וליישומים אחרים מכיוון שהם לא מנצלים את כפולי הליבה(לפחות בינתיים) אני לא גיימר שרוף ולכן נראה לי שגם מעבד 3800X2 יספיק לי, ואני גם רוצה לחשוב על העתיד (שבו כפולי הליבה ישלטו מן הסתם) , רציתי להשוות ביצועים ב-TOMSHARDWRAE מהקישור למעלה בפורום, אבל משום מה אין שם בכלל כפולי ליבה... בכל מקרה, אני הולך על מחשב בתקציב של 8000ש"ח, ואם תוכלו לייעץ אם עדיף לי ללכת על ה-3700 עם 2.2G או שעדיף ה-3800X2 שעולה 300ש"ח יותר. אם תגידו לי שעדיף לי לחכות קצת שמחירי ה3800…
-
- 40 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
OCZ DDR PC-4000 / 500mhz / Performance Series / Dual Channel על לוח IC7 MAX3 אני יגיע ל500 MHZ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
אנו רק 4 חודשים (לערך) מאז השקת ריזן במרץ האחרון, וזו כבר איטרציה שלישית במספר של שיפורי ביצועים המתקבלים כתוצאה מעדכוני Bios ועדכוני קוד תוכנה בכותרים השונים. תהליך המעיד כי הפלטפורמה והארכיטקטורה החדשה הזו, טרם מיצתה את מלוא הפוטנציאל שלה. זהו תהליך יפה ומרשים לעקוב אחריו מן הצד כפי שאנו עושים (אלו שטרם רכשו מחשב חדש), ולראות אחוזים רבים של שיפור המתקבלים מכל אפטמוז ואפטמוז עוקב אחריו. הפעם מדובר על גרסת מיקרו קוד 1.0.0.6 לביוס של לוחות האם, אשר הופץ ליצרניות הלוחות בימים אלו ומוטמע במוצר להורדה. **זוהי הבטחה מצד AMD שסופר לנו עליה לפני כחודש, והובאה לפני החברים בשרשור אחר (מי שזוכר). נשים לב מטה ל- 3 דוגמאות מייצג…
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
- 2 followers
-
-
חפשתי באתר כולו טופיק שמתייחס לשאלה שלי אבל לא מצאתי, מעניין שאף אחד לא חשב על השאלה שלי או שכנראה זה עדיין לא מעניין אף אחד. לפני יומיים קראתי את הכתבה http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=2006 לגבי AMD והמעבר לזכרונות DDR2: מה שאני מבין מהפסקה הזו זה שבגלל שהבקר זכרון מובנה לתוך המעבד A64 לכש-DDR2 יהיה שיקול רציני יהיה ל-AMD קל מאוד לעבור ל-DDR2 מאחר ואין צורך לשנות שום דבר בגשר הצפוני (לעומת אינטל) אלא רק לעדכן את הבקר המובנה במעבד ולמכור מעבדים חדשים עם תמיכה ב-DD2. בתקווה שהלוח אם שיש לאותו קונה פוטנציאלי יוצר עם נאמר 2 חריצים של DDR ו-2 חריצים של DDR2 הרי שכל שנותר לו לעשות כעת זה שני דברים: 1) לקנות מעבד A64 עם בקר זכרון שעובד עם DDR2 (ולנסות למצוא קונה למעבד ה…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! האם יש לוח אם תומך ב - PCI-E ושיש לו לפחות (אם לא יותר) 2-3 יציאות של IDE ?.. ושיתמוך במעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BOX ובזכרונות מסוג DDR2 ושהספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יחזיק אותו ואת כל המערכת (כשעוד יש כרטיס מסך מסוג RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E) ?.. תביאו לוח אם כזה מפנדה מחשבים (מהאתר שלהם pandas.co.il) תודה מראש, משה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזיכרונות << שאפשר להשיג אותם בארץ..!!!>> PC4000 1G 1700 ש"ח +- להזכירכם עד 2.8V :-\
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
excelera היא חברה אירופאית שהוקמה לפני שנה-שנתיים כדאי לקנות זכרון VALUE שלה או עדיף להוסיף כסף ולקנות זכרונות של חברה אמינה? http://www.exceleram.com/ מוכרים זיכרונות שלהם ב SKYPC והמחירים נמוכים מאוד, 370 שקל ל 4G 5-5-5-18 באותה חנות MUSHKIN SP עולה 410 שקל וב 390-425 אפשר למצוא של עוד חברות טובות וידועות.
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי זכרון 8gb ddr4 3000mhz cl15 המחשב שלי לא ממש מנצל אותו והוא רץ במהירות של 2400 לדעתי... אני יודע שצריך להפעיל פרופיל XMP אבל הבנתי שזה סוג של אובר קלוקינג שמשפיע גם על המעבד וממש לא בא לי לשרוף לעצמי משהו בגלל חוסר הבנה הבנתי שאפשר לקחת זיכרון נוסף במהירות נמוכה יותר למשל 2400MHZ ולשלב אותו עם ה 3000MHZ שיש לי ומה שיקרה זה ששניהם ירוצו על 2400 ללא בעיה, האם זה נכון האם זה אמין לא יהיו תקלות ובאלגן ?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אני בונה מחשב חדש שאמור לשמש אותי ללפחות 4 שנים בתקווה ל6 עם שידרוגים. היות וכך ברור כי אני חייב למעשה את הטכנולוגיה האחרונה גם אם היא אינה בהכרח עדיפה על פני הטכנולוגיה החדשה. אי לכך ובהתאם לזאת אינטל נופלת מבחינת התקציב (1400 ש"ח) כיוון שאיני רוצה לקנות מעבד סוקט 775 ו1366 לא נכנס בתקציב בלשון המעטה. מכאן למעשה אני מחוייב ללוח אם AM3 בלבד (לא AM2+) מעבד מתאים וזכרון DDR3 של 4GB בתוצרה דואלית כמובן. המחשב הולך להיות זול ביותר, ולמעשה חוץ מכך שאני מאפשר לי שדרוג בעתיד הוא הולך להיות יחס של עלות ביצועים שואף ל1. אז אשמח אם תתנו לי הצעות (שימו לב שיהיו תואמות את בקשתי), רצוי מנועה מחשבים, אם חסר חלק אפשר להביא מחנויות אחרות רק כדי לתת קנה מידה לעלות שלו.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי זכרונות, אני רוצה 1024DDR400 מה אתם חושבים על הזכרונות האלה: TwinMOS 512x2 DDR 3200 ועם אפשר לינק למוצר באתר ישראלי? (המחשב שלי יהיה מעבד AMD64 300/3200+ )
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי רק בI7-900 יהיו 3 ערוצים ובשאר סדרות הI יהיו 2 ערוצים. מה ההבדל מבחינת ביצועים ? זה יכול להיות שיקול לקניה או שאין לייחס לזה כזאת חשיבות גדולה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב היום. יש לי לוח אם של גיגבייט אבל אני לא יודע איזה. אני צריך כמובן להוריד דרייברים חדשים. איך אני מגלה איזה דגם זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מחפש מעבד, לוח אם וזיכרון עד 2.2K למשחקים בלבד. אני לא מתכנן לעשות OC וחשוב לי שיהיה USB3. פלטפורמה אין לי עדיפות. העיקר שיהיה תכלס בשביל משחקים. אני מתכנן לשחק עם כרטיס מסך GTX 570 וספק כוח CORSAIR 520W ראיתי שמערכות AMD יוצאות זול יותר ויעיל יותר למשחקים לעומת INTEL תודה חברים
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי דיי ישן כבר אבל הוא בהחלט עומד בגבורה בכל המשימות שאני מציב בפניו, וזה כולל משחקים (רוב הזמן עם הקרבה מוחלטת של האיכות לטובת ביצועים מינימאליים). אין לי יותר מדיי נסיון עם מעבדים כנגד כרטיסי מסך אבל אני דיי בטוח שהמעבד שלי חלש *משמעותית* בהשוואה לכרטיס המסך (X1600pro, במשחקים מסויימים אני מקבל מקסימום FPS אבל לפעמים כשיש המון טקסטורות, זה יורד ל20% מהמקסימום, כמעט ואין ירידה בביצועים במעבר בין רזולוציות, רק בגבוהות ביותר). ניתן עדיין למצוא מעבד בתצורה הזאת (AMD 754) במחיר סביר? * חיפוש קצר בזאפ העלה מעבד פוטנציאלי מעניין במחיר חשוד מעט - Athlon 64 3200+ (2.2ghz, 512 cache) במחיר 280 ש"ח, האם זה יהווה שיפור משמעותי לעומת המעבד הנוכחי שלי (Sempron 2600+, 1.6ghz, …
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני נער בן 17 שמבין במחשבים ומשתדל לעזור לאנשים עשיתי ביקור אצל מישהי והיא רוצה להרחיב את הזיכרון (RAM) שלה בשביל שהמחשב שלה יעבוד יותר מהר. במחשב שלה יש WIN XP עם זיכרון 256 MB (המארז נראה קצת ישן..) הגברת עוסקת בתחום הגרפיקה (נראה לי הפרט הזה יעזור...) היא רוצה כרטיס בסביבות של עד 250 ש"ח (אני מדבר על כרטיס של 512 MB). 1.אלו נתונים אני צריך לדעת על המחשב שלה בשביל לקנות את הכרטיס הנכון שמתאים למחשב שלה? 2.איזה כרטיס אתם מציעים לי לקנות (התקציב הוא 250 ש"ח ואפשר לגלוש ל300 אם צריך)? אשמח לתגובות. תודה והמשך יום נעים.
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר'ה,שאלה לי אליכם,מה בשם ה' ההבדל בין המעבדים האלו חוץ ממהירות השעון (הדיי לא קריטית בהבדלה) שגורם לכזה הבדל מחירים קטסטרופלי??? http://p.zap.co.il/models.asp?Sog=C-CPU&DB205476=205478&DB301763=420112 ועוד שאלה,האם כדאי לי לקנות את ה Q6600 מבחינת ניצול משאבים? כלומר האם המערכת הפעלה יודעת לנצל 4 ליבות???
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה כבר כמה זמן לקנות מחשב במחיר כמה שיותר זול ולכן מתעניין במוצרים יד שניה... לאחרונה ראיתי פרסומים באתר yad2 שאנשים מוכרים מעבד E6300 במחיר של 800 ש"ח.... כמובן שישר אני חושב שחייב להיות קאצ...אבל המחיר מפתה ותמיד ישנה אפשרות לייבוא אישי מחו"ל בעבור רווחים... אם יש לאנשים דברים להניע אותי מהמחשבה על כך...מוזמנים להעלות טענותיכם... במקרה ואני כן רוצה לקנות.. מה אני צריך לבדוק בזמן הקניה? אם זהו מעבד box עם מאוורר והכל בעצם אני יכול לקבל אחריות מאינטל מכל ספק מורשה? תודה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לשני כרטיסים חזקים ב crossfire ? מה ינצל אותם יותר טוב ? DFI LANPARTY DK P45-T2RS PLUS Gigabyte GA-EP45-DS5 תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אוקיי , קיבלתי מהאחריות שלי את המעבד הבא במקום המעבד הישן שלי שהלך לעולמו : AMD Athlon XP 2000+ 2000DUT3C AIHUB0316 עכשיו, חיפשתי ולא מצאתי עליו פרטים , הוא TBRED-B פתוח מכפלה(פתוח!!!!) אז אני מבקש את עזרתכם , עיזרו לי בבקשה למצוא עליו עוד פרטים(בקשר לOC) , כי רק מחר אני יוכל להתחיל להתעלל בו(מחר מגיע האיפוקס שלי , כרגע אני עם הMSI שבקושי עולה 100MHZ וגם אז עושה בעיות...)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
1. AMD Athlon II X4 750K 3.4Ghz (4.0Ghz Turbo) BOX - FM2 Socket | מחיר: 401 ש"ח. 2. Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray | מחיר: 782 ש"ח. אני בונה מפרט לגיימינג ורציתי לדעת איזה מבין המעבדים עדיף מבחינת המחיר ביחס לביצועים. הבנתי שמעבד בעל ארבע ליבות הוא מספיק בהחלט לגיימינינג, אז האם עדיף לחסוך 380 ש"ח (קריטי עבורי) וללכת על המעבד של AMD או שהפער בביצועים ביניהם הוא משמעותי וזה יהיה ביזבוז לקנות אותו? בנוסף, רציתי לדעת מדוע בבניית מפרט עם מעבד AMD לא ניתן להוסיף קירור למעבד? מעבדי AMD כבר כוללים קירור מובנה? הינה לינק למפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/cfguxznh
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-