מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,793 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים הביאו בנצ'ים של מרובעי הליבה של אינטל וגם של קונרו כפולי ליבה והיתה מגמה חדה וברורה שכאשר התכנית מנצלת ריבוי ליבות , המרובע ,היה לו כפול ביצועים מהכפול ליבה ולעומת זאת בתכנית שלא מנצלת ריבוי ליבות , המרובע , והכפולי ליבה כמעט השתוו בביצועים . אז השאלה שלי כזאת האם מרובע אמיתי (כמו ש urib/amd אוהבים להגיד ;D ) בתוכנה שלא מנצלת רבוי ליבות , האם יהיה לה ביצועים כפולים מכפולי הליבה ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי סתם מעבדים בחנויות שונות פתאום מצאתי "amd palomino xp 2000+" מה זה??? כמו פנטיום וסלרון מעבד לשרתים או משהוא אחר עוד שאלה הוא אמור להיות יותר חזק מהאטלון?? הוא אמור להיות יותר יקר מהאטלון?? בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי הדפים של הEP-8K5A2 והGA-7VRXP ההבדל בינהם הוא שלגיגהבייט יש בקר רייד, הכרטיס קול שלהם שונה ולאפוקס אין כרטיס רשת ואני מניח שיש עוד כמה.. וגם משהו לא ברור לי בקשר לUSB: בגיגבייט רשום 2*2ports אבל בסוף רשום "by cable with rear USB bracket" מה זה אומר? ואז רשום בREAR PANEL שיש רק 2*USB 2.0 ??? כמה חיבורי USB יש לי בו?!?! ואצל האפוקס לא רשום שיש בו USB 1.1 (רשום רק USB2.0) אז אין בו 1.1?? ועוד משהו- בדף של האפוקס לא רשום שיש לו game-port. האם יש לו?? אלה בינתיים ההבדלים ששמתי לב שיש בין שני הלוחות . מישהו יכול לציין עוד הבדלים?
-
בביוס החדש (1012) יש תמיכה מובנת בבאס 166 למעבדי ה AMD XP+ . כמו כן שונו המחלקים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני עומד להזמין מחנות ברשת את הרכיבים הבאים: ATHLON XP 2400 with some appropriate cooler ABIT NF7 motherboard Geil DDR-RAM 512MB 3200 Ultra (1 chip) אין לי נסיון בהתקנות שכאלה (אבל אני מבין אנגלית :-) ) אני לא מתכנן OC אבל רוצה להפיק את המקסימום בלי OC. כמה קשה לדעתכם המשימה? יש סיכויים לעשות טעויות פטאליות? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באיזה חנות יש את המחיר הנמוך ביותר למעבד Athlon XP 2500+ Barton ? ב KSP זה עולה 990ש"ח האם יש זול יותר ? - אני מעדיף את הסתיפינג AQUCA !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזו אופציה בביוס של ה 965p-DS3 גורמת להורדת המהירות של המעבד אוטומטית? ומהי הטכנולוגיה של אינטל וירטואליזישן?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי שיש לי בעיה בלוח.. ואני חושב אולי לקנות אחד חדש.. כי כרגע אין לי ממש כסף לקנות מחקש שלם חדש... אז נקנה עכשיו לו.. בעתיד זכרונות ומעבד ואחרי זה כרטיס מסך והלאה.. שאר המפרט שלי הוא מעבד" DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz זכורונות: Hexon 1GB DDR2-667(333) x2 כ.מסך NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB) כוננים קשיחים: WDC WD3200AAKS-00VYA0 (298 GB, IDE) WDC WD800JD-00MSA1 (74 GB, IDE ) כוננים אופטיים:LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A (16x DVD-RW) SONY DVD-ROM DDU1615 (16x/48x DVD-ROM) מסך: 19" NEC MultiSync 90GX2 חשוב שמן הסתם הלוח יעבוד טוב עם המחשב הקיים וגם יהיה בעל אופציות טובות לשדרוג עתידי כרגע הכי נראה לי ה GA-EP43-DS3L יכול לקרוא עד 8 G זכרון מתאים ל PCI-E 2.0 …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי E6600 שיש לי הוא צואר רציני...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסתבר שהלוח הזה עושה רעשים כנראה אלקטורונים. הרעשים קורים בהתאם למה שעושים במחשב. כלומר- כאשר אני באקספלורר וגולל עם העכבר הרעש מפסיק, או כאשר אני מרנדר משהו באפטר אפקטס גם אז הרעש מפסיק. הרעש הוא יחסית חלש אבל מעצבן ובתדר גבוה, הוא יותר חזק מהמאוררים שיש במחשב. ובדוק שזה לא המאווררים או הספק! הבנתי שהבעיה הזו נפוצה בכלל לא רק בחברה של ג'יגבייט אלא בכלליות בציפסט של ה- x58. בפורומים שקארתי הבנתי שיש דרך לפתור את זה, אך שזה לא תמיד עובד. לשנות כמה הגדרות בביוס כמו ביטול ה- c1 ועוד כמה דברים שם... קודם כל רציתי לדעת אם משהו נתקל בבעיה הזו ואם יש לו פתרון אז מה טוב. הבנתי שגם הבעיה יכולה להשתנות מקומבינציות שונות של לוח וספק. לי יש ספק של SeaSonic 600W . הנה לינק לפורם באתר …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם שלH55M ASrock מישהוא יודע האם הוא אמין וטוב עבור מעבד intel i5 760 וכמו כן ספק כח של zoomax500.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מידע בגדול על המחשב המיועד: * מחשב לעריכת וידאו ב HD, עבודה עם אפטר אפקטס ופרימייר 5.5. * המחשב מיועד לעבודה נון סטופ כל השבוע. * אני לא מחפש להוזיל עלויות. הדגש הוא על חומרה איכותית ומותאמת לתוכנות הנ"ל. המפרט: מעבד i7-2600 (לא מתוכנן OC). 16GB זכרון של kingstone כ. מסך gigabyte GTX580 ssd crucial c300 128GB WD black 1TB ספק כוח Thermaltake TT-W0230 850W 3 צורבי DVD (בעתיד יתווסף blu-ray) קירור למעבד scythe katana3 ההתלבטות האחרונה שנשארה היא לגבי הלוח האם ללכת על gigabyte p67a-ud7-b3 או על z68x-ud7-b3. הם זהים אחד לאחד חוץ מהצ'יפסט (שאין לי מושג להבדלים בין שני הצ'יפסטים) ההפרש במחיר בין שני הלוחות הוא 130שקל (לא קריטי מבחינתי). אשמח להארות/הערות לגבי …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שקיבלתי של חברת foxconn שאני מנסה להתאים למארז ישן (בן 8). אני לא מוצא את ה manual של הלוח אם באתר החברה בחיפוש עפ"י הדגם (n15235) ולכן אני אשמח לעזרה. הבעיה היא שיש לי מלא יציאות מהמארז בשמות כמו reset sw, hdd led ועוד שאני לא יודע איפה לחבר. מבחינת ספק הכח, הוא מפוצל, כלומר יש מסילה לרביעיה שאפשר לחבר יחד עם הבאלק הגדול או לחבר בנפרד למקום אחר. מצרף תמונות, אשמח לעזרה :-) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי היום וקיבלתי את ה-AMD Sempron 2500+ 333FSB ואני צריך לעשות עידכון ביוס ללוח. 1 מאיפה להוריד ואיזה גירסה 2 איך אני עושה את זה - זה מסובך? 3 המחשב יעלה בכלל לפני שאני עושה עידכון (עם המעבד החדש כי אין לי אחר)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח ASUS A7V133 . המאוורר על ה- chipset עושה רעשים וברצוני להחליפו . ניקיתי אותו ושימנתי אותו אבל זה מחזיק לתקופה מוגבלת . אם אינני טועה הוא בגודל של 40 מ"מ ומתחבר לצלעות הקירור עם שני ברגים ממש קטנים ושחורים . האם מישהו יודע היכן אני יכול להשיג מאוורר שכזה ....אם זה חדש או אפילו משומש ..... העיקר שיעבוד ולא יטמטם לי את השכל !!! תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אני מאוד מתלבט בין שני מעבדים שאני ארכוש בזמן הקרוב *core I5 650 *core I5 750 -לוח אם יהיה GB P55A-UD3 -זיכרונות יהיו ddr3 Adata 2000mhz אלא אם תמליצו זיכרונות אחרים השימושים הם: *אוברקלוק מקסימלי אפשרי. *משחקים *התעסקות בגרפיקה ממחושבת ועיבוד תמונה. בגדול רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב לשימושים הנ"ל והאם יהיה הבדל מוחדשי לאחר OC בינוני שיבוצע,בין היתר ארצה למכור את המאוורר הנוכחי (TR ULTRA 120) ולרכוש מאוורר מתאים לתושבת I5. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 נאמר לי ע"י המוכר שבלוח הזה ניתן לחבר 3 זכרונות 1 GB או 3 זכרונות 2 GB או 6 זכרונות של 2 GB לא מובן למה לא ניתן לחבר 6 זכרונות של 1 GB ? האם משהו חושב ש- 3 זכרונות של 2GB טובים מאשר 6 זכרונות של 1 GB ? ובאם כן למה ?
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח gigabyte MA790X-DS4 ואני רוצה להחליף מעבד.. חבתי יותר לכיוון של זה: Phenom Tripple-Core 8450 מה דעתכם??? כמו שכתבתי בהודעה אחרת שלי בהמשך אני מדגיש:: לא מחליף לוח.... כמו ששמתם לב- AMD
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגבי תקציב, אני לא כל כך מתמצאת במחירים של לוחות אם או זיכרונות, פשוט שיהיה כמה שיותר זול. אז לגבי לוח אם, אני צריכה אחד בלי כרטיס מסך מובנה, אין צורך ביציאות מיוחדות וגם לא בfirewire Gigabyte GA-EP41-UD3L הוא בסדר? לא איכותי/כן איכותי? לגבי זיכרון: אני צריכה נפח 2GB. (רצוי בסטיק אחד) קראתי בפורום שמהירות הזיכרון לא קריטית, אז אני מניחה שצריך להתחשב באיכות ובמחיר. הזיכרון הזה בסדר? OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value אם זה רלוונטי, השימושים של המחשב הם עבודה משרדית ומשחקים (לא כבדים) ולא מתוכנן שום OC תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מעבדים כמו ה 133 וה166 אבל אני לא יודע איזה הוא כי כאשר אני משחק עם המכפלות וה FSB של הלוח אני יכול להגיע מ 60 MHZ עד ל250 MHZ אז איזה דרך יש בכדי לדעת איזה מעבד זה? תודה רבה IDD
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח האם שיתאים למפרט הזה: Athlon XP 2500+(512k 333) Samsung 256MB 400 DDR WD 60GB ATA 8MB Samsung 52 x 32 x 52 (bulk) ATX MIDI 400W usb,p.stab. volcano 12 אני רוצה שלוח האם יהיה זול בבקשה אבל עם ביצועים טובים, זאת אומרת הלוח הכי זול שיש אבל עם ביצועים טובים. ובבקשה אל תביאו של ABIT כי שמעתי נהרס מהר. ובקשר לזיכרון שהוא 256 ש"ח אני יודע שזה לא מספיק, אבל אין לי מספיק כסף כרגע אז בעוד 3 חודשים אני מוכר אותו וקונה זיכרון 512MB שיתאים ל-OC כדי שאני אוכל גם לעשות OC. אבל עד אז אני אסתפק ב-256MB.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הספק הוא 300W והוא נשרף לי (מסיבה לא ידועה) עכשיו יש לי את אותו הספק... הספק יחזיק מעמד עם כל אלה (לא ישרף, או יקרוס) 4 מאווררים של 80 מ"מ 5000RPM כל אחד 2 מאווררים של 60 מ"מ הראשון 6200RPM והשני 5800RPM צורב 40/12/24 CD-ROM 56X דיסק קשיח של MAXTOR ATA133 7200RPM אני יודע שכל הרכיבים אללו צורכים אנרגיה מהספק אך אני לא יודע כמה... ואם כל הרכיבים האלו צורכים יותר ממה שהספק מספק הוא יכול להישרף או לקרוס ? עוד פעם יש לציין הספק הוא 300W
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-