מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לדוגמא הEpox 8RDA+. הבנתי שכשהמעבד מורכב עליו המכפלה מיד נהפכת פתוחה. אילו עוד לוחות כאלה ידועים לכם?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא הולך לבצע OC במחשב המחשב הוא למשחקים זה המחשב שאני קונה מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪299 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select כמות: 2 - מחיר: ₪96 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪256 …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמח עומד לרכוש מחשב חדש עם מעבד c2d )6300 ) / יש לי כרטיס מסך לא רע (fx-5700) חיבור agpX8 . בכל ההמלצות בפורם על לוח אם למעבד הנ"ל יש רק חריץ pci-x . מישהו מיכול להמלי על לוח טוב (בסביבות ה 700 ש"ח) עם שני סוגים של חריצי הרחבה כך שלר אצטרך לוותר על כרטיס המסך שלי ,לי הוא מספיק וחבל לקנות חדש . תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעבד 4 ליבות בתושבת 775, אם למישהו יש אחד כזה ששוכב מיותר והוא רוצה להיפטר ממנו, אשמח לקבלו. תודה רבה. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד 128(!!!) ליבות. תמיכה ב DDR 5 עד 12 ערוצים. PCIe5. מיוצר ב 5NM. מגיע ב 2022. עוד מידע בטבלה המצורפת.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי טבלת המחירים האחרונה של AMD, אפשר לראות שהמעבדים X2 4000 , X2 4400 ו X2 4800 (ועוד כמה) לא ירדו במחיר. היתכן שהמעבדים האלה ישארו באותו המחיר, אם מעבדים בעלי דגם חזק יותר עולים הרבה פחות (לדוגמא X2 4800 עולה 645$ ו X2 5000 עולה רק 403$). הכל התברר בזכות האתר Tech-Report שהודיע כי המעבדים של AMD עם 1M זיכרון Cache (לכל ליבה) ירדו מהייצור כבר בסוף הרבעון (כלומר עוד שבועיים). הסיבה לזה היא כנראה תוספת ביצועים קטנה יחסית עם הכפלת ה Cache. מעניין אם זה צעד חכם, ואיך המעבדים יראו ליד המעבדים המקביליים מ Intel.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי זיכרון Kingston DDR מחנות לא ממש מוכרת באינטרנט. וקיבלתי את: http://www.freeimagehosting.net/image.php?7c4d398409.jpg שמתי לב שהלוגו של הזיכרונות זה "K" בסגול, שעשיתי חיפוש של תמונות של הזיכרון הזה בשום מקום לא ראיתי כזה לוגו, באף זיכרון של KINGSTON, וגם הזיכרונות הקודמים שלי לא נראים ככה, האם זה אומר שזה מזויף ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ענקית השבבים מכריזה על סדרת מעבדים חדשה ללפטופים שרוצים כמות גדושה של כח עיבוד - הכירו את Core 9th Gen למחשבים הניידים לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=47 להבנתי: יתרון מעניין דווקא ל-i5, פרט לשני מבחנים בהם יש כנראה ניצול שלי ה-thread-ים, וה-920 מגיע לעד 50% יתרון!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו התכנון שלי זה לקנות עכשיו את המעבד: INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX וכרטיס בודד של AMD Radeon HD 6870 עכשיו השאלות שלי הם ככה: 1) האם הקירור שבא עם החבילה של המעבד הזה הוא טוב (יעני חבילת הBOX כמו שניתן לראות פה) 2) האם בעתיד שאני ירצה אולי לשדרג את המחשב שלי ולקנות עוד כרטיס HD 6870 ולעשות CROSSFIRE, אז האם יהיה לי צוואר בקבוק? יעני עם שני HD 6870 והמעבד I7 950 אה, עוד משהו, האם המעבד i5 760 יספיק לי כדי שלא יהיה לי צוואר בקבוק עם שני 6870? תודה ומקווה שתענו לי מהר (ואל תדאגו אני מצטייד מראש במעבד Gigabyte GA-P55A-UD4 שיש בו אפשרות לCF, ושני החריצים שלו הם X16 וינצלו את הכרטיס עד הסוף)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי המחשב נקנה מאיבורי אז זה הלוח ששמו לי. אני עוד מעט מחליף את ההארד דיסק 160 גיגה בהארד דיסק 250 גיגה ועוד אחד 250 או 320 גיגה, וכרטיס מסך GeForce 8600 GT מישהו יודע אם יש איזה בעיה בתמיכה בהם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף חברה. יש לי מחשב חדש חבל על הזמן עם 2GB ראם DDR2 מסוג קינגסטון במהירות 667H אתמול קיבלתי עוד 2GB ראםDDR2 במהירות 553H לא של קינגסטון התכנתי את הזכרונות החדשים בדקתי בביוס שזה עובד טוב על DUAL CHANNEL והרצתי את המחשב הוא התחיל את הויסטיה (32BIT) נכנס לויסטה ומראה שיש לי 3.3GB ראם. אוקיי אני יכול לחיות עם זה...... אבל פתאום הוא נותן לי מסכים כחולים וסוגר לי את המחשב אחרי עשר שניות..... עכשיו השאלה היא האם זה בגלל שהזכרונות לא מאותו מהירות או סוג.......? או שזה פשוט הויסטה 32BIT שלא יכולה לקרוא 4GB ראם........?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסדרה החדשה מבית לנובו החלה להימכר בישראל, ומהווה אלטרנטיבה מעניינת לדגמי ה-UX305UA של אסוס לנובו, שרק לאחרונה זכתה לקבל את התואר יצרנית המחשבים הניידים הגדולה ביותר בשוק, משיקה משפחה חדשה של ניידים קומפקטיים וקלים שנקראת IdeaPad 710S – ועשויה לעניין את כל מי שמחפשים מחשב עם מסך 13 אינץ'. דגם עם מעבד Core i3-6100U מדור ה-Skylake, בשילוב עם מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p, זכרון RAM של 8GB, נפח אחסון מבוסס כונן SSD של 128GB ומערכת חלונות 10 בגירסת Home נמכר ברשת 'Ivory' במחיר של 3,590 ש"ח, ואילו דגם עם מעבד Core i5-6200U, זכרון RAM של 8GB ונפח אחסון מבוסס כונן SSD של 256GB מוצע ברשת 'KSP' בעלות של 4,190 ש"ח – לא רע ביחס לתמורה, ובהתחשב בכך שהמחשב מגי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מאד מתלבט .... אשמח לשמוע את דעתכם בנושא , אני צריך שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני לא צריך אותו למשחקים והתקציב הכולל שלי הוא בסביבות 7000 . מישהו ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם חדש שהתחלתי לחפש ראיתי משהו מוזר לוחות עם הצי'פ החדש של AMD נמכרים במחיר מגוחח של 400ש"ח GA-MA69VM-S2 שימו לב למפרט : AMD Socket AM2 North Bridge Chipset: AMD 690V Realtek ALC888 Audio Codec 4 DDR2 DIMM memory slots (supports up to 16GB memory) 4Mbit flash ROM http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GA-MA69VM-S2&affiliate=zap http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 הלוח עושה רושם נהדר ונפלא אבל זה מוזר מאוד שלוח שמכיל צי'פ חדש ימכר כל כך בזול מה קורה כאן ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה עשיתי חושבים אם המפרט המתוכנן למחשב והגעתי למסכנה שלא משתלם לי לשלם יותר כסף על ציפ P-35 בכלל לא הבננתי לצרכים שלי למה P-35 יהיה טוב יותר? הצרכים שלי זה משחקים סרטים והורדות +אפשרות לOC סביר בעתיד אבל לא בקרוב בכל מיקרה ראיתי תלוח הזה בסקאי- ASUS P5KPL בפחות מי 500 שקל ורציתי לדעת איך הוא? ואם יש ביקורות רציניות ברשת אליו ? אני מתכנן לחבר לו 4 גיגה זיכרון ואת ה3870 ככה שחשוב לי שיתמוך בPCIE 2 של ה3870 (להבנתי רוב הלוחות שתומכים בPCIE תומכים גם ב2 אבל לא כולם) בתודה קרירין -ותעשו טובה אסוס לא חברות אחרות פה הלינק ללוח בחנות http://www.skypc.co.il/pl_product~31140~10~0.htm
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע 768 MB של זכרון 2100. הם די איטיים יחסית למחשב (מעבד: 2.4GHZ כרטיס מסך: 9800 פרו). רציתי על איזה זכרונות אתם ממליצים לשדרוג, שלא יעלה יותר מידי (עד 1000 ש"ח). לא אכפת לי להוריד את כמות הזכרון ל-512, אם זה יהיה זול יותר ומהיר יותר... הלוח אם שלי הוא: ASUS P4S533. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל המערכת שלי - מופיעה מימין. זה הזכרון שיש לי עכשיו : Mushkin Redline XP4000 2x512 אבל הוא לא מתאים לי בגלל המתח שהוא דורש..עכשיו,יש לי קונה עליו ב 700 שקל. והבנתי שבכסף הזה אני יוכל להביא UCCC או TCCC נכון? אז השאלות שלי הם כאלו : 1.האם כדאי להחליף את המושקין בכלל ב TCCC/UCCC? 2.אני מתכנן שדרוג המערכת לסוקט 939 בחצי שנה הקרובה,סוג הזכרונות TCCC/UCCC יהיו טובים גם לסוקט הזה? 3.מהם המספרים שאני יגיע אליהם בוודאות עם ה TCCC/UCCC? והבנתי שהם יחזיקו מקס' בתזמונים משוחררים רק נכון? ואם הגענו למסקנות שאכן כדאי להחליף את המושקין..אז אפשר לינקים לחנויות שמוכרות את הזכרונות TCCC/UCCC במחיר של עד 750 ש"ח כולל משלוח זה יהיה מצויין. בינתיים מרפרוף קל מצאתי את שני הלינקים האלו :…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב יש לי יום הולדת ואני מתכוון לקנות מעבד חזק מאוד וטוב לoc מארה"ב. הלוח אם של המחשב יהיה DFI Infinity NF4 Ultra או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אל תתקמצנו במחיר תביאו משהו טוב, ואם צריך עוד נתונים על המפרט תגידו ואני אביא.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... מהו מעבד PRESCOT ? יש לי מעבד 2.6 HT של NORTHWOOD... האם PRESCOTT 2.6 יותר טוב משלי ? :s07:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד זיכרון אבל אני לא יודע מה כדאי לי 2 של 256 או אחד של 512 אמרו לי שאם אני שם 2 באותו צבע על הלוח אז פונקצית ה DUAL פועלת ואם אני שם באחד אז היא לא פועלת עכשיו אני לא יודע אם כדאי לי 2 של 256 כי אז זה תופש לי את כל החריצים ואם אני ישים אחד של 512 אז ישאר לי מקום פנוי ובעתי אם אני ירצה להוסיף יהיה לי מקום אז מה כדאי לי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי את המחשב שלי כבר חצי שנה ורק היום שמתי לב שהזכרונות הם לא בדיואל צ'אנל תסתכלו במפרט שלי ותראו את הלוח אם עכשיו שמעתי כדי לשים את הזכרונות בדיואל צריך לשים אותם על אותו צבע של הסלוט אז שמתי את 2 הכרטיסי זיכרון על על שתי סלוטים בצבע כתום חיברתי את המחשב הפעלתי והמסך הבהב ולא עלה וגם המקלדת לא פעלה החזרתי את הזכרונות לאותו מצב שהיו לפני אחד בצהוב ואחד כתום ואז המסך חזר לעבוד וגם המקלדת אז מדוע אני לא יכול להפעיל את הזכרונות האלה בדיואל צ'אנל ???
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכוון לקנות לוח אם חדש ואני מתלבט בין P7P55D של ASUS וGA-P55A-UD3 של GIGABYTE ללוח יתחבר 285GTX ומעבד I5 760 אני מתכננן לעשות OC בינוני מה ההבדלים בין הלוחות ואיזה יותר טוב ל OC? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מעבד חזק יותר המעבד שלי e6600 או שה e5200 ? פשוט יש לי הזדמנות להחליף את המעבד ותהיתי מי מהם עדיף...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-