עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. techpowerup מדווחים שאינטל הגדילה את נתח השוק ומחזיקה בכ80% מהשוק פעם ראשונה מאז הרבעון השלישי של 2005 להשוואה:ברבעון הרביעי של 2006 AMD שלטה ב15.7% מהנתח שוק כאשר אינטל רק 75.7%. אבל עכשיו אינטל שולטת ב80.2% וAMD רק 11.1% . ירידה חדה מצד AMD. מקור: http://www.techpowerup.com/?29807 :-X

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

GIGABYTE GA-7VRXP + RAID איזה זכרון מתאים ללוח אם הזה אני מדבר על זכרון מתאים גם ל AMD XP 1600 ושיהיה איכותי דחוף דחוף!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shimon956,

כמו שרשמתי בכותרת אם יש למישהו אותו או סקירה טובה איך הוא בתור לוח אם הוא יציב

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. רציתי קצת לשפר את המחשב מבחינת ביצועים חשבתי להגדיל זכרון מ2GB ל 6GB (לקנות עוד 4) רציתי לדעת אם זה יתן לי משהו או שהשיפור יהיה זניח? (אם יהיה לי 6GB אני כמובן אעבור ל64) המפרט שלי כרגע: CPU: Core2duo 6550 2333MHZ 1333FSB OC 3500MHZ 2000FSB קירור TT Big typhoon 120 VX Mbord: GA-P35-DS3 Memory: 2GB DDR2 800MHZ OC1000MHZ Gcard: GForce 9600GT 512MB TWINMOS XTOC Hard Drive: 160GBX2 RAID0 + 500GB +250GBUSB + 80GB backup windows מה הייתם ממליצים לי לשפר או להוסיף שיהיה יותר מהיר? תקציב בערך 600-800 שקל

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היייי אני זוכר שלפניי כמה ימים חיטטי במחשב חחח ונכנסתי למין מקום כזה שכתוב שם כמה זיכרון יש לי ובכמה זיכרון אני משתמש כמה זיכרון פנוי וזה ואני צריך למצוא את זה דחוף! אז תעזרו לי.........

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום יש לי זכרון של OCZ PLATINUM REV 2 2X1024MB DDRII 800MHZ CL - 4-4-4-15 איך אני בודק שאכן הוא מריץ בתזמונים האלו ואם לא כיצד אני משנה את התזמונים לשיפור הביצועים? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium-d-920-930.html ה amd עדין אוכל את ה אינטל אפילו שהוא עם OC! ( אני גם רוצה להזכיר שגם ל AMD אפשר לעשות OC , לכן קחו את ההשוואה הנקיה של המעבדים ללא ה OC) אז להפסיק להמליץ על האינטל חזרה לחיים האמתיים ;D

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן, יש לי מחשב נייח עם מעבד i5 - 2500, ומחשב נייד עם מעבד i7 - 4800MQ אני שוקל לשדרג את הלוח אם ומעבד של הנייח ל-i7, אבל האם אני יכול לצפות לביצועים יותר טובים מהמחשב הנייד? פשוט הנחתי שלנייד יהיו ביצועים יותר טובים מהנייח אבל בפועל הביצועים די דומים לו, יותר טובים מהנייח אבל ההבדל יחסית זניח. ואני מדבר כמובן על ביצועים של מעבד נטו בלי קשר לזכרון. נכנסתי לקרוא עליהם קצת וראיתי של-2500 כתוב ככה [TABLE=class: specs infoTable, width: 531] [TR=class: tech] [TD=class: lc]Processor Base Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.3 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech odd] [TD=class: lc]Max Turbo Frequency[/TD] [TD=class: rc]3.7 GHz[/TD] [/TR] [TR=class: tech] [TD=class: lc][/TD] [TD=class: rc]…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by רויטל 24,

שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by A1eX,

יש לי לוח אם שתומך עד 3.2MHz, כרגע יש לי 2.4... האם יש אפשרות להוציא את המעבד הקיים ולשים אחד אחר (3.2)? 1. האם הדבר יגרור לתקלה כלשהי? 2. האם יש חנויות שמוכנות להתעסק עם זה או שכולם בקטע של החלפת כל הלוח?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by 123456789,

??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. נפל לי לידיים לוח: MSI MicroStar MS 6119 BX2 Ver 1.1 - לסלוט1. יש את האיזור של 10 ומשהו פינים, השאלה על איזה 2 אני מחבר את הכפתור של ההדלקה? ושאלה כללית לא דווקא ללוח הזה: האם הכפתור הדלקה צריך להיות מתג שלשניה לוחץ הדלקה ושניה לכיבוי (כמו של הריסט) או שזה מתג שבמשך כל זמן הפעולה הוא מקצר בין שני נקודות, ובעצם ג'אמפר יכול להחליף אותו וגמרנו? (כי לא יודע איפה המתג חחחייחח)... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by elad_nisim,

יש לי כרגע 2 של 4MB ואני לא מצליח למצוא בשומקום סלוט אחד של 8MB בכל מקום שאני מחפש מוכרים את זה רק כ 8 כפול 2 כלומר 16, וממש אין לי צורך בכזה... מישהו יכול לעזור לי ויודע על מקום שמוכרים בו אחד של 8MB ?

14. Started by gshhar,

קניתי היום וקיבלתי את ה-AMD Sempron 2500+ 333FSB ואני צריך לעשות עידכון ביוס ללוח. 1 מאיפה להוריד ואיזה גירסה 2 איך אני עושה את זה - זה מסובך? 3 המחשב יעלה בכלל לפני שאני עושה עידכון (עם המעבד החדש כי אין לי אחר)?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם קניתי לפני חודש [כמעט וחצי] את המחשב שלי וקניתי איתו את המעבד 5600. היום אני מתחרת על זה כי ראיתי בנצ'מרקים ויש הבדל של איזה 20 FPS במשחקים. האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? בזבזתי סתם 1700 שקל על המעבד והלוח אם כשיכלתי לקנות לוח P35 ומעבד E6750 בהפרש של 300 שקל? האם ההבדל שווה 300 שקל? והשאלה הנוספת מאשכול אחר הבנתי שamd dual core זה פשוט 2 מעבדי פנטיום 4 בתדר של 2.8 זה נכון? תודה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קיבלתי הצעת מחיר למחשב בחנות שכונתית. המפרט כולל זיכרונות מבית קינגסטון. ידוע לי שישנה בארץ מכה של זיכרונות מזויפים . איך אני בתור לקוח סופי יכול לוודא לפני העברת הכסף שאכן מדובר בזיכרונות אוטנטיים וכיצד לעגן את הנושא טוב טוב בהסכם \טופס הזמנת הרכישה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shlomishlomi,

שלום קניתי לפני כשבוע מחשב חדש שזה המפרט שלו: מעבד G3220 לוח אם ASROCK H81M-HDS וזיכרון 8 ג'יגה של KINGSTON מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT המעבד אמור להיות עם 2 ליבות ולמרות זאת המחשב מזהה לי רק 1 בדקתי בביוס (גירסא 1.6) ושם מסומן הזיהוי של יותר מליבה אחת ב enable המצב הזה תקין? אם לא איך אוכל לגרום למחשב לזהות את הליבה השניה? *צירפתי תמונה שמראה שבאתר של אינטל רשום 2 CORE ו 2 THREAD ואצלי רשום 1 ו 1 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avi2014,

הבנתי אתמול שהמעבד אולי הכי משתלם כיום הופסק ליצר במפעלי amd... למישהו יש עוד פרטים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by black spider,

איך אני יודע כמה זיכרון יש למעבד שלי p-4 , 256K או 512K, רשום עליו? או שיש תוכנה לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by alkolombri,

צריך עזרה דחוף חברה. יש לי מחשב חדש חבל על הזמן עם 2GB ראם DDR2 מסוג קינגסטון במהירות 667H אתמול קיבלתי עוד 2GB ראםDDR2 במהירות 553H לא של קינגסטון התכנתי את הזכרונות החדשים בדקתי בביוס שזה עובד טוב על DUAL CHANNEL והרצתי את המחשב הוא התחיל את הויסטיה (32BIT) נכנס לויסטה ומראה שיש לי 3.3GB ראם. אוקיי אני יכול לחיות עם זה...... אבל פתאום הוא נותן לי מסכים כחולים וסוגר לי את המחשב אחרי עשר שניות..... עכשיו השאלה היא האם זה בגלל שהזכרונות לא מאותו מהירות או סוג.......? או שזה פשוט הויסטה 32BIT שלא יכולה לקרוא 4GB ראם........?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by iSolt,

קניתי 16GB ראם בגלל שיש לי שימוש בכמות הזו. הזיכרון הוירטואלי מבוטל אצלי (ה pagefile נמצא על 0) פתחתי תוכנית שתנצל עוד 400MB והמחשב קפא נכנס למסך שחור והפסיק להגיב, הפעלתי מחדש. כתוב שיש "זמין 4.2GB" מישהו יכול להסביר לי מה נסגר פה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את ה-Core i7 860 ולפי מה שהבנתי המכפלה שלי פתוחה היות ואני יכול לשחק עם ערך המכפלה. אז מה הקטע של מעבדי ה-K כמו ה-875K בניגוד ל-Core i7/i5 הרגילים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. סמינר שערכה יצרנית השבבים במזרח הרחוק הציג את מפת הדרכים שלה עבור הרבעונים הקרובים, עם תוכנית להעניק לנו משושי ליבות שולחניים כבר ברבעון הנוכחי לכתבה

24. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם עבור HTPC אני רוכש מארז עבור לוח בגודל רגיל, ATX. למרות שכרגע אין בשוק מבחר גדול של מוצרים תומכים ב- USB 3.0 הראיה שלי היא לטווח רחוק כך שאני אוכל להעביר קבצים גדולים במהירות באמצעות USB או דיסק נייד. שאלה כללית להבנה, האם לוחות שאין בהם חיבורי USB 3.0 יוכלו בעתיד לרכוש כרטיס הרחבה עם מספר חיבור USB 3.0 ולהנות מהטכנולוגיה והמהירות או שיש תנאי מסויים שהלוח צריך לעמוד בו כדי לספק את הביצועים של USB 3.0 ? שאלה שניה הלוח הזול ביותר שמצאתי הוא של GIGABITE GA-P55A-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3242 המחשב שאני בונה כאגע מבוסס על אינטל, האם תמליצו לעבור ל- AMD ? האם זה ישפיע על הקרור שאני זקוק ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אינטל מכריזה באופן רשמי על דגמי Core בדור ה-11 למחשבים שולחניים עם שם הקוד Rocket Lake S - דור חדש של מעבדים שמבטיח לקחת את כתר ביצועי הגיימינג. כל הפרטים בפניםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים