מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אנשים? יש הבדל בין שני הזכרונות הנ"ל? שניהם 512mb 667mhz יש בכלל עדיפות בין השניים? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע 2 של 4MB ואני לא מצליח למצוא בשומקום סלוט אחד של 8MB בכל מקום שאני מחפש מוכרים את זה רק כ 8 כפול 2 כלומר 16, וממש אין לי צורך בכזה... מישהו יכול לעזור לי ויודע על מקום שמוכרים בו אחד של 8MB ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. השאלה שלי היא כזאת....יש לוח אם של ASROCK שמתאים גם לDDR1 וגם לDDR2 ולAGP ולPCI-E...בקיצור תומך בכמעט כול הטכנולוגיות.... השאלה שלי היא אם אני מחליף את הלוח ואת המעבד.....למשל אני מחליף למעבד E6300 וכיוצא בזה....האם יש צורך בהגדרה מסויימת של המעבד בביוס או שזה בצורה "שלם וקח"...כלומר אני שם את המעבד על הלוח מחבר את הכול מדליק וזהו? הכול עובד? הדגם של הלוח..:775Dual-VSTA יש קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מעבד 4 ליבות בתושבת 775, אם למישהו יש אחד כזה ששוכב מיותר והוא רוצה להיפטר ממנו, אשמח לקבלו. תודה רבה. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב משני שהפרטים שלו: לוח אם : GB GA-k8nf-9 (סוקט 939) מעבד +AMD Athlon 64 Prossessor 3500 זיככרון: 2G DDR400 (DDR1 עכשיו הזמנתי מהאיביי לפני כמה ימים מעבד AMD Athlon64 X2 4200+ ADA4200DAA5BV 2.2GHz Socket 939 Dual Core 90NM http://www.ebay.com/itm/AMD-Athlon64-X2-4200-ADA4200DAA5BV-2-2GHz-Socket-939-Dual-Core-90NM-/400357607950?pt=CPUs&hash=item5d372c4a0e השאלה שלי זה אם אני יכול לחבר אותו וישר להתחיל לעבוד.. מה ההתקנה (אם יש?!) , צריך לפרמט?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
G.SKILL 2GB (2 x 1GB) DDR2 800Mhz עם תזמונים: 15 5 5 5 ויש.. G.SKILL 2GB (2 x 1GB) DDR2 800Mhz עם תזמונים: 12 4 4 4 הראשון עולה: 720 שח השני עולה: 900 שח האם הבדל ביצועים הוא גדול? התזמונים הנמוכים יותר שווים את ה-180 שח?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לאחי את הלוח INTEL DH67BL ושמדליקים את המחשב יש לא פחות מדקה וחצי את הלוגו של אינטל עד שהמחשב מתחיל להתקדם... ניסיתי לחפש בביוס משהו אבל לא ראיתי משהו שהייתי בטוח שזה זה ולכן לא רציתי לגעת סתם... היה רק משהו אחד בתפריט הSecurity שהיה נראה לי קשור אבל גם לגביו לא הייתי סגור... תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
שלום צריך את דתעכם איזה כרטיס יותר טוב לאובר קלוק SUPERTALENT או TwinMOS?? TwinMOS? 1GB 667 CL 4 SUPERTALENT 1GB 667 CL5 מה יותר טוב ל OC ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמינר שערכה יצרנית השבבים במזרח הרחוק הציג את מפת הדרכים שלה עבור הרבעונים הקרובים, עם תוכנית להעניק לנו משושי ליבות שולחניים כבר ברבעון הנוכחי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום. אני רוצה לשים מערך SLI על הלוח GA-P35-DQ6..האם הלוח תומך במערך SLI או שרק ב CF? האם אין איזה דרייברים פרוצים שמאפשרים SLI על לוח זה כמו ב 975X שהיו לפניו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
techpowerup מדווחים שאינטל הגדילה את נתח השוק ומחזיקה בכ80% מהשוק פעם ראשונה מאז הרבעון השלישי של 2005 להשוואה:ברבעון הרביעי של 2006 AMD שלטה ב15.7% מהנתח שוק כאשר אינטל רק 75.7%. אבל עכשיו אינטל שולטת ב80.2% וAMD רק 11.1% . ירידה חדה מצד AMD. מקור: http://www.techpowerup.com/?29807 :-X
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי הדפים של הEP-8K5A2 והGA-7VRXP ההבדל בינהם הוא שלגיגהבייט יש בקר רייד, הכרטיס קול שלהם שונה ולאפוקס אין כרטיס רשת ואני מניח שיש עוד כמה.. וגם משהו לא ברור לי בקשר לUSB: בגיגבייט רשום 2*2ports אבל בסוף רשום "by cable with rear USB bracket" מה זה אומר? ואז רשום בREAR PANEL שיש רק 2*USB 2.0 ??? כמה חיבורי USB יש לי בו?!?! ואצל האפוקס לא רשום שיש בו USB 1.1 (רשום רק USB2.0) אז אין בו 1.1?? ועוד משהו- בדף של האפוקס לא רשום שיש לו game-port. האם יש לו?? אלה בינתיים ההבדלים ששמתי לב שיש בין שני הלוחות . מישהו יכול לציין עוד הבדלים?
-
200-230 דולר חשבתי על אלה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231032 אני צריך זיכרונות שגם יגיעו כמה שיותר רחוק באוברקלוק... אבל גם יעבדו בתזמונים נורמאליים במהירויות נמוכות נדב
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקינו לי לא מזמן מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה אולטימייט והיא מעט איטית, הבנתי שזה בגלל זכרון הראם. מבירור שערכתי הבנתי שבמחשב שלי מותקנים 2 זכרונות DDR בגודל 256 מגה כל אחד ובמהירות 400 הרץ,כלומר סה"כ 512 מגה. לפי מה שהבנתישזה ממש מעט כדי להריץ את ויסטה בצורה טובה ואני מעוניינת להרחיב את הזכרון. השאלה שלי - האם זה יעיל להוסיף ג'יגה למה שיש לי כרגע - כלומר יהיה לי ג'יגה וחצי ?? האם דבר כזה? בחנות המחשבים אמרו לי להוריד את מה שיש לי כרגע ולהחליף אותם בג'יגה זכרון מכיוון שזה לא יעבוד טוב ביחד...אז מה אתם אומרים ? מה הכי כדאי לי לעשות? הכל בהנחה שאני סטודנטית תפרנית ואין לי מאות שקלים לבזבז על מחשב מפלצתי, הרי כל מה שאני מבקשת מהמחשב הוא אופיס ואינטרנט... תודה לכו…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הלוח שלי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא נוהג להשתמש בביטויים מסוג זה אבל.. *קריטי ביותר* חבר שלי צרב ביוס ללוח ה nf7 שלו ומאז החלו הבעיות... בהתחלה הלוח בכלל לא עשה פוסט והיום סידרנו את הבעיות שהיו בחריצי הdimm אבל בגלל גרסאת הביוס הדפוקה ווינדוס לא עולה.. (זה בדוק שזו הסיבה... בלי סיפורים מיותרים) לא אפרט יותר מזה- אני צריך את הקבצים הדרושים לצריבת הביוס ללוח אחרי הפוסט (לפני העלאת win) דרך דיסקט ניסיתי עם awdflash אבל הוא כתב שהוא לא יכול למצוא את awdflash.exe... אח"כ השתמשתי בתוכנה של הdfi שלי (גרסא מעט שונה) אבל הוא כתב שהקובץ שאני מנסה לצרוב פגום (ניסיתי קובץ ביוס של nf7 כמובן, לא של הdfi) מה לעשות?! באיזה קבצים להשתמש? תודות לעוזרים נדב
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבצע OC לP4 יש לי תקציב של בערך 3200 ש"ח מה כדאי לקחת מעבד + לוח + זכרונות, אני רוצה להעלות את הבאס ל133
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל מכריזה באופן רשמי על דגמי Core בדור ה-11 למחשבים שולחניים עם שם הקוד Rocket Lake S - דור חדש של מעבדים שמבטיח לקחת את כתר ביצועי הגיימינג. כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע יש לי מעבד AMD 3200 VENICE אני רוצה להחליף ל3800X2,יש צורך בעדכון ביוס? הלוח שלי ABIT KN8U תודה
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תרשמו כאן מה אתם חושבים על שתיהם ומה עדיף לקניית מחשב חדש מבוסס 8800GTS 640 , E6600
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
(כותרת) יש תוכנה? אני לא מוצא בלוח מה רשום שם... זה לוח אם של איזה שלוש שנים (אולי זה יעזור)...אני פשוט רוצה לקנות סטיק זיכרון אני לא יודע מה יתאים. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-