עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לדעת האם כרטיס מסך חזק (כזה שעולה 1500 ש"ח~) יגרום למשחק לעלות מהר יותר? וגם כאשר המשחק עלה מה יגרום לזמן לטעינת השלבים להתקצר? האם זה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר חזק? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by toktok,

הי, איזה זיכרון עדיף למחשב חדש?: 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 DDR II 667Mhz או ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ DDR II 800Mhz. יש משהו אחר בטווח מחירים כזה שעדיף (רצוי מהאתר של KSP)? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ELpsycho,

אשמח לקבל תשובות בנושא תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה רכשתי לוח Asus striker extreme בידיעה שניתן להתקין עליו מעבדי QUAD 45nm מהמחשב היישן לקחתי את הכרטיסי מסך 2*XFX Nvidia 7950GX2 את הזכרונות OCZ REAPAR 2G 800 ספק CORSAIR 650 TX קירור למעבד tr u120e + sflex 120 . אני מעוניין לקנות מעבד חדש וחשבתי על מעבדי core 2quad Q9450/9550 לאחר בירור מקיף באתר אסוס בתמיכת הלוח במעבדים מעבדי ה-QUAD 45nm אינם מופים ברשימה חשבתי אולי לא הספיקו לעדכן את האתר או משהו כזה, וניגשתי לפורום של הלוח באתר אסוס, וגם שם אני רואה שישנם דיונים על כך שהלוח אינו תומך במעבדים אלו http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20080824001915437&board_id=1&model=Striker+Extreme&page=1&SLanguage=en-us חשבתי לעצמי אולי כמה מק…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LinKinG,

שזה יהיה המעבד Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין - עדיף ASUS כי אחרי מה שרשמו כאן על ABIT זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by e.t,

יצא היום חבילת דרייברים חדשה מבית EPOX. (לא יודע אם זה תומ או לא בלוחות NF2 אחרים) מתוך האתר הרשמי של http://www.epox.org/ Download of latest NForce 2 drivers with the following inclusion data :- Audio driver 3.34 (WHQL'd) Audio utilities 3.17 Network driver 3.13 (WHQL'd) GART driver 2.78 (WHQL'd) SMBus driver 2.75 (WHQL'd) Memory controller driver 2.75 (WHQL'd) IDE driver 2.70 In The Box (WHQL'd) IDE driver 3.07 Full Driver Installer 3.22 Suitable for Windows 2000 and XP only. להורדה פה: http://www.epox.org/drivers/nv278_2k_xp.exe

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by evman007,

קיבלתי אתמול תמחשב החדש עם הלוח הזה.אני מנסה להכנס לביוס וזה לא נותן.חשבתי בהתחלה שצריך ללחוץ DEL כמו בהרבה לוחות ,אבל מבדיקה בחוברת כתוב לי ללחוץ על F2.אני עושה את זה ועדיין הביוס לא עולה והמחשב ממשיך לשלב טעינת הויינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה... יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by zoyaniv,

שלום האם צריך לוח ספציפי למעבד כפול ליבה של אינטל או מספיק לוח עם אותו סוקט האם כל זיכרון DDR עובד בדול צאנל או רק אלו שמצויין כך במפורש לגבייהם והאם יש צורך בלוח מיוחד לשם כך או להגדיר איך שהוא איזה פיצסט הכי מומלץ והכי טוב למעבד כפול ליבה של אינטל

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, החלטתי לרכוש מחשב חדש. המעבד - i5 2500k, נתון. לגבי לוח אם: אין לי כוונה לבצע OC (למרות שידוע לי שמעבד המסויים מותאם לכך). בנוסף חשוב שיאפשר למצות את היכולות הגרפיות המוטמעות במעבד (הגם שמדובר ביכולות צנועות). 'חבר שמבין' המליץ ללכת על כרטיס של Gigabyte. אז הלכתי. תוך שימוש במנגנון ההשוואה המוצלח באתר של החברה איתרתי שני מועמדים: H67A-UD3H-B3 ו Z68X-UD3H-B3. ראו קישור: http://il.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3772,3853 הכרטיס הראשון קיבל ביקורות טובות בכמה אתרים אך קשה להשיגו בארץ משום מה. מצד שני המוכר בחנות המחשבים הקרובה טען שמדובר בהתפשרות וכי מוטב ללכת על הכרטיס השני (אני מרשה לעצמי להתייחס לדבריו בערבון מוגבל). מצד שלישי, הביקורת באתר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי אני יודע את הגודל של הזכרונות במחשב שלי אבל אני רוצה לדעת את החברה, את המהירות, הטכנולוגיה וכ"ו יש דרך לדעת את זה מבלי להתקין תוכנה כולשהיא? אני מכיר דרך אגב את: everst sandra אבל אלה תוכנות שדורשות התקנה. cpu-z לעומת זאת לא דורשת התקנה כי היא פורטבילית אז אני משתמש בה אבל היא לא אומרת את שם החברה של הרכיבי זיכרון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי ברשותי לוח אם Gigabyte EP43-UD3L קישור: http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3499#sp וזכרון 4095 MB של GSKILL דגם F2-8000CL5D-4GBPQ קישור: http://www.gskill.com/en/product/f2-8000cl5d-4gbpq וכרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 512MB GDDR3 קישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125238 ומעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz רציתי לדעת מה מומלץ ככה שיהיה קצת יותר נעים ונחמד להריץ משחקים חדשים יותר היטב וכן לעבוד עם תוכנות כגון PS וכד'. איזה זיכרון יכול להתאים לי כיון שאת הדגם הזה של GSKILL לא מצאתי למכירה בארץ ולפני כ 4 שנים כשקניתי את המחשב ממש התאמנו את הכל עם ה CL לזכרון ככה שלפחות מה שידוע לי זה מאוד חשוב.. וכן איזה כרטיס מסך נ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לידיעתכם https://www.gadgety.co.il/198607/amd-ryzen-7-2700x-leak/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בבקשה תעזרו לי להרכיב את השילוש הקדוש מבוסס על מעבד אינטל(ואינטל בלבד) הכי טוב שאפשר לקנות כיום... מטרת המחשב תהיה למשחקים כבדים בעיקר. אני מחפש הצעה טובה שאני יוכל להמשיך עם הלוח המעבד והזכרונות לזמן ארוך אך גם שאני יוכל לשדרג בשעת הצורך....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Liorde,

Hello hwzone... I have no Hebrew on this friggin' keyboard, I appologize... I am having problems with this board. I just bought it and installed Win98se and WinXP Pro + SP1. I am experiencing sound problems on Win98se. No device are installed although I installed the drivers. On BOTH OS's I have shut down problems. The PC cannot shut down by itself unless I MANUALLY press the power button and only then it goes down. Does someone here have this board? Can someone help me here please? Thank-you...!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by mikey,

האם הלוח הזה הוא לוח טוב?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Chura,

בנתיים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אנסה לתאר בקצרה ככל שניתן, מעייה עם מאפיינים מוזרים מאוד. Windows XP SP2, מעבד AMD Athon XP +2500, לוח אם Epox 8RDAE, 3 סלוטים של זכרון : 256, 256, 512 מגה. הלוח תומך ב Dual זכרון (גם כתוב בעת עליית המחשב). הבעיה : המחשב מבצע לעיתים ריסטרטים ללא הפסקה : מבצע ריסטרט, ברגע שה Windows נטען, מבצע שוב ריסטרט וכו' וכו'. לא מדובר בבעיית חום/טמרפטורה - 100% לא מדובר בבעיית וירוסים / טרויינים - 100% באחת הימים של הריסטרטים הרבים, לאחר ריסטרט מסויים, המחשב לא עלה, אלא השמיע סדרה של צפצופים המעידים על בעיית חומרה. ניתקתי את כל החומרה ההיקפית המחוברת (פרט למסך, מקלדת ועכבר) - לא עזר. ניתקתי פיזית את כל הכרטיסים הלא הכרחיים - לא עזר. התחלתי לשחק עם הזכרונות, יש לי 3 סלוטים, 2 קיצוניים…

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הרי שתיהם עבור ה core i החדשים. אני מבין ש ה H55 תומך גם ב i3 אבל האם יש הבדל כם עבור i5?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by AviadTe,

שלום אנשים! רציתי לשאול מה יותר עדיף לי: Q6600 2.4Ghz או E7300 2.66Ghz ??? בגדול המחשב מיועד למשחקים וכל זה.... האם קיים הבדל גדול בביצועים של המשחקים בין שני המעבדים??? בתודה מראש! אביעד

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. בירצוני להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב שלי. התיעצתי עם הספק שלי והוא אמר שבגלל המעבד שלי אני לא יכול להוסיף זיכרון אלא אם כן אני אחליף גם את הזיכרון שכבר יש לי וארכוש 2 ג'יגה של זיכרונות חדשים מאותה סידרה. היות ואי אפשר להסיג את אותו זיכרון שכבר יש לי (הכוונה מאותה סידרה) ושאלתי היא האם אין דרך להוסיף זיכרון מבלי לוותר על הזיכרון שכבר יש לי?. כי פשוט לא בא לי לחפש עכשיו קונה לזיכרון שיש לי. מעבד - (newcastle)AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL לוח אם - Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) - ATX זיכרון - A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 2x

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Holography,

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הגירסה של הלוח הזאת תומכת ב קונרו REV 304 מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.