עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sohooo,

שלום- בשעה טובה הזמנתי היום מחשב.. אני לא ממש מבין בלוחות ובפורום מפרטי מחשב הומלץ לי על- GIGABYTE GA-EP43-DS3 כאשר ביצעתי הזמנה שיכנעו אותי לקחת במקום- DFI bloodron P35 T2RL http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430653 בטענה שהוא יותר מוצלח... אני נוטה להאמין לחנות שבה ביצעתי את הרכישה אבל בכל זאת רוצה את דעתכם. ואולי לקבל המלצה אפילו על לוח אחר. (תקציב עד 600) לדעתי אין לי הרבה זמן להתחרט... המפרט מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם- ??? זיכרון- mushkin ddr2 4096mb (2048x2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 xp red 593 כרטיס גרפי- HD4870 512MB CLUB3D כונן קשיח- WD 500GB SATA2 16MB מסך- SAMSUNG T220 צורב- LG מארז- ANTEC SONAT III + OC תודה.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roma4k,

שלום לכולם! יש לי שאלה לגבי שדרוג המחשב. אני עומד לשדרג את המחשב עוד מעט, אך אני לא יודע במה לבחור, אינטל או AMD וזאת מפני הסיבה הבאה: אני לומד בביה"ס בכיתה י"א מגמת אלקטרוניקה. במסגרת השיעורים במגמה אני לומד על מבנה המעבד של אינטל (8086) וכמו כן את שפת התכנות ASSEMBLER ( או ASSEMBLY), אנו לומדים פקודות שונות של השפה, שמפעילות בין השאר את הזיכרונות במחשב, אוגרים במעבד וכו, . השאלה שלי היא האם את כל אותם הפקודות ניתן לעשות גם על מחשב AMD, האם זה זהה לחלוטין לאינטל? תודה מראש. ----------------------------------------------------------------------- לאחר שהבנתי מכם שאני בנקודת מוצא שווה לשני המעבדים, נישאר לי רק להחליט איזה לקחת. אני יודע שבטח עניתם מיליון פעמים על שאלות מהס…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by robitusinm,

שלום לכם. ברצוני לשאול,האם זה נכון,שלבצע אופטימיזצייה לזיכרון דרך קבע,זה אינו בריא לזיכרון,זה שוחק ומקצר את חיי הזיכרון,המותקן פיזית במחשב ??? אצלי יש : שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 1GB וגם שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 0.5 GB . וינדוס 8.1 32 ביט ותוכנת Memory Improove Master בנק 1 +בנק 3 = 1GB בנק 2 +בנק 4 = 0.5GB תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by EliranB,

מחפש מעבד + לוח אם למפרט בצד עדיפות ללוח איכותי ומעבד סביר בתקציב של 1500 השידרוג הוא עקב כך שהמחשב מציג סרטי HD עם לאגים במשחקים הוא בסדר אבל כנראה שעדיין לא הכל מנוצל יכול להיות שהספק פשוט לא מספיק ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אני מחפש לקנות מחשב תקציבי (עדיף עם אפשרויות אוברקלוקינג) השאלה אם לקחת מעבד סלרון D או מעבד סמפרון (בהנחה שהמהירות שעון דומה ) או מעבד XP נכחד המלצות יתקבלו בברכה וכמו כן לוח אם תקציבי יתאים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by none,

VOODOO לא עובד עם פנטיום 4 בגלל מה בגלל המתח? ואם בגלל המתח אי אפשר להעלות אותו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ענקית השבבים מכריזה על סדרת מעבדים חדשה ללפטופים שרוצים כמות גדושה של כח עיבוד - הכירו את Core 9th Gen למחשבים הניידים לכתבה

8. אני מתחיל לבדוק לוחות אם לשדרוג המחשב שלי ויש לי את Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series השאלה האם שווה לי להעביר אותו למחשב החדש או שהצ'יפים של היום כבר ברמה הזאת או יותר טובים.. כאשר זה ישפיע לי על הבחירה האם להסתפק בלוח אם עם Realtek® ALC887 או Realtek® ALC1150 או להשקיע בלוחות אם יותר יקרים (100 שקל הבדל) עם SupremeFX

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לוח אם Gigabyte GA-P67X-UD3-B3, זכרונות Mach Extreme 4gb x 2 1600MHZ הטכנאי בחנות הגדיר את הזכרונות ב-BIOS על 1600MHz (באמצעות פרופיל XMP). לאחר Restart למחשב, אין גישה ל-BIOS ומערכת הפעלה לא עולה. הייתה הודעת שגיאה בנוסח דומה למשהו שהמחשב לא עולה בגלל OC ו/או מתחים לא תקינים של הזכרונות. היה צורך לאפס את ה-BIOS. כרגע המחשב עובד תקין והזכרונות עובדים על 1333MHz (ברירת המחדל ב-BIOS). האם זה תקין? טכנאי נוסף (לא מהחנות) יעץ לי להשאיר את זה כך אם זה עובד. עריכה: במעמד הקנייה הטכנאי המליץ לי על זכרונות DDR3 של Mach Extreme במהירות 1600MHZ. האם כדאי להתעקש על זכרונות מחברה יותר מוכרת? במידה וכן, על איזה זכרונות אתם ממליצים לי מהאתר של לוג'יק פיסי? http://logicpc.co.il/heb/defa…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרונות למחשב כרגע יש לי 2 ג'יגה במחשב הנוכחי (Corsair 2GB DDR2400MHZ CL5) חיפשתי בכל מיני חנויות, לא מצאתי את אותם זכרונות בול .. אז מה כדאי לי לקנות ? אין לי ממש תקציב, אני יודע שזה לא כזה יקר כמה שיעלה, יעלה.. בכל מקרה אני לא יכול לקנות פה משהו יותר מדי טוב תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום אני מחפש לוח אם חדש שהתחלתי לחפש ראיתי משהו מוזר לוחות עם הצי'פ החדש של AMD נמכרים במחיר מגוחח של 400ש"ח GA-MA69VM-S2 שימו לב למפרט : AMD Socket AM2 North Bridge Chipset: AMD 690V Realtek ALC888 Audio Codec 4 DDR2 DIMM memory slots (supports up to 16GB memory) 4Mbit flash ROM http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GA-MA69VM-S2&affiliate=zap http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2500&ProductName=GA-MA69VM-S2 הלוח עושה רושם נהדר ונפלא אבל זה מוזר מאוד שלוח שמכיל צי'פ חדש ימכר כל כך בזול מה קורה כאן ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. איך אני יכול לדעת האם הלוח אם יכול לתמוך בהם ? האם כל לוח אינטל 945 חדש יתאים? אני מדבר על אילו: Samsung 512mb 1RX8 PC2-4200E-444-10-A1 KR M391T6553BGO-CD5

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Holography,

http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2369

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dudidu08,

אהלן יש לי מחשב עם 3 ג'יגה זיכרון פנימי ראם במהירות 667 ( 3 כרטיסי זיכרון שכל אחד הוא 1GB) אני יודע שאפשר להגדיל את הזיכרון באמצעות דיסק און קי ורציתי לדעת עד כמה זה משפיע ורלוונטי... יש לי דיסק און קי של 2GB, 8GB,16 GBG זה נקרא READYBOOST אם אפשר לקבל הסבר על הדבר הזה ובאמת כמה זה משפיע.... תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שמעו, אני שוקל לקנות 2GB DDR1 בשביל הויסטה יש לי כרגע 512-2 ז"א 1 גיגה הלוח שלי יותר מדי פשוט, כך שיש לו רק 2 חריצים לזכרונות אז אני שוקל לקנות 2-1024, ז"א 2 גיגה אני לא רוצה משהו משוכלל, יוקרתי ויקר אני מחפש משהו דיי זול, שיהיה מספיק אמין, ולא מהיר משהו, נו... שיספיק לויסטה אולי 1.5 יספיקו ואצטרך רק 1GB לקנות? ואולי בכלל לוח איכותי ב700+זיכרון 1GB יעלה כמו 2GB אבל 1 גיגה יש לי כבר לוח חדש וטוב אבל השאלה אם יש לוחות עדיין של DDR1 AGP IDIE... תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by urizi,

שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by asili,

אני הולך לקנות את הלוח אם הזה ורציתי לשמוע קצת חוות דעת עליו אז למי שיש אותו או לוח אם של גיגהבייט מבוסס 266A שיכתוב לי מה הוא חושב עליו והאם הוא יציב אמין? ואיך הוא לאוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shloosh,

איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. מעוניינים לשדרג את המחשב ורוצים לדעת כמה זמן עוד תצטרכו להמתין לבוא הדור השישי והחדש של אינטל? כל הפרטים שאתם מחפשים נמצאים כאן לכתבה: http://hwzone.co.il/הכינו-את-המרשרשים-תאריכי-ההשקה-למעבדי/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Slayer,

קודם כל, אני חייב לציין שאין לי מושג בכל מה שקשור לצ'יפסטים האלה.. טוב אפשר להמשיך פעם אחרונה שפתחתי את המארז, ראיתי במקרה את הלוגו של VIA איפשהו בלוח אם שלי (ASUS A7M266 כאמור), חשבתי שיש לי צ'יפסט שלהם.. בכל מקרה, רציתי היום להתקין את ה4in1 הזה, כי לפי מה שהבנתי רע זה כנראה לא יעשה.. כמובן, שלא רציתי סתם להתקין ובסוף בכלל יש לי משהו אחר לגמרי, אז הלכתי לאתר של אזוס, וגיליתי שיש לי צ'יפסט בשם AMD-760TM (של AMD מן הסתם), עכשיו.. אני מניח שבאתר של אזוס הם לא שיקרו, אז כאן באות השאלות שלי.. למה לעזאזל יש לי אז איזה צ'יפ עם לוגו של VIA עליו שם, ואם יש איזה עדכון דרייברים לצ'יפסט הזה שיש לי? תודה רבה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shimronfio,

אני משתמש במעבד 3.0 GHZ חד ליבה המעבד שלי מתחמם יותר מדי ולפעמים המחשב נתקע שאני מפעיל ישומים פשוטים כמו IE7 או Office המחשב מתחיל להשמיע רעשים ופולט חום רב מהמאוורר הצדדי . מישהו יודע איך אני יכול לפתור את זה? נקיתי את המארז לפני חדשיים ואני לא בטוח אם זה אבק או משהו אחר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני צריך להוציא את כבל הATX מהלוח אם ואני לא מצליח! מישהו יכול להגיד לי איך לעזזאל מוציאים את הכבל הזה? אני מתכוון לכבל השחור המלבני והגדול הזה שמתחבר ללוח אם מהספק כוח

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלםו אני צריך בבקשה עזרה בשידרוג:שידרוג לוח אם ,מעבד וזיכרונות המטרות שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט, office,לימודים (לומד אבטחת מידע) התקציב שלי הוא: 2500-3000שח. תודה רבה ולעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני קונה בזמן הקרוב מחשב ואני רוצה לכלול בו לוח אם מספיק טוב כדי שאני יוכל לעשות בו הרבה שידרוגים והוספות. מדובר על מחשב מבוסס AMD. על מה אתם ממליצים? התקציב יכול לנוע בין 400-600 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים