עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by urizi,

שלום בן דוד שלי הולך לשדרג את המחשב שלו ורציתי לדעת איזה חלקים כדאי לקנות ל.ו יש לו תקציב של 2,500 ש"ח והוא רוצה מערכת מבוססת אינטל , לא מתכוון לעשות OC . לוח אם (חברה,צ'יפסט)? איזה מהירות של מעבד? זיכרון? מארז לא ממש משנה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. לדוגמא הEpox 8RDA+. הבנתי שכשהמעבד מורכב עליו המכפלה מיד נהפכת פתוחה. אילו עוד לוחות כאלה ידועים לכם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. האם תוכנת AVID תומכת בכרטיס הקול המובנה בGA-X58A-UD3R X58 CHIPSET ? מזמין יום ראשון את המפרט, ורק עכשיו שמתי לב שהכרטיס קול בלוח אם הזה הוא REALTEK! לא הצלחתי למצוא מידע בשון מקום לגבי הכרטיסים שAVID תומכת בהם, אשמח לעזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מקודם התחלתי לדפדף בחוברת של הלוח אם DS3. וגיליתי משהו שניקרא GSATA110/1. בלוח יש 4 חריצי SATA כתומים ו-2 סגולים שניקראים GSATA רציתי לדעת מה זה? עוד משהו, ההארד דיסק שלי בתצורת SATA2 והוא מחובר לחיבור הכתום שניקרא SATA. כתוב בחוברת גם בשתי ההסברים של SATA ו-GSATA. ציטוט: "Please refer to the BIOS setting for the Serial ATA and install the proper driver in order to work properly". בבקשה תעזרו לי מה זה ה-GSATA הזה ולאן אני אמור לחבר את ההארד דיסק בשביל "לסחוט" אותו..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by robitusinm,

שלום לכם. ברצוני לשאול,האם זה נכון,שלבצע אופטימיזצייה לזיכרון דרך קבע,זה אינו בריא לזיכרון,זה שוחק ומקצר את חיי הזיכרון,המותקן פיזית במחשב ??? אצלי יש : שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 1GB וגם שני כרטיסי זיכרון שכל אחד מהם 0.5 GB . וינדוס 8.1 32 ביט ותוכנת Memory Improove Master בנק 1 +בנק 3 = 1GB בנק 2 +בנק 4 = 0.5GB תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by avi2014,

הבנתי אתמול שהמעבד אולי הכי משתלם כיום הופסק ליצר במפעלי amd... למישהו יש עוד פרטים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. האירוע לו חיכו רבים הגיע - ראש AMD עומדת על הבמה וחושפת שלל טכנולוגיות בתהליך הייצור המתקדם של 7 ננומטר לכתבה

8. Started by avinatbezeq,

http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=109&p2=47 להבנתי: יתרון מעניין דווקא ל-i5, פרט לשני מבחנים בהם יש כנראה ניצול שלי ה-thread-ים, וה-920 מגיע לעד 50% יתרון!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=419626 AMERICAN DATA סוג DDR עולה כמו 512 בחנויות אחרים.האם מישהו התנסה? (יש לי במחשב זכרונות של ELEXIR שרשום על אחד מהם AMERICAN DATA ואברסט מזהה את הציפ כMICRON) יש מצב שזה אותו חברה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אני קונה בזמן הקרוב מחשב ואני רוצה לכלול בו לוח אם מספיק טוב כדי שאני יוכל לעשות בו הרבה שידרוגים והוספות. מדובר על מחשב מבוסס AMD. על מה אתם ממליצים? התקציב יכול לנוע בין 400-600 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Salwaby,

אני הייתי רוצה לקנות עוד 2 ג'יגה זכרונות למחשב כרגע יש לי 2 ג'יגה במחשב הנוכחי (Corsair 2GB DDR2400MHZ CL5) חיפשתי בכל מיני חנויות, לא מצאתי את אותם זכרונות בול .. אז מה כדאי לי לקנות ? אין לי ממש תקציב, אני יודע שזה לא כזה יקר כמה שיעלה, יעלה.. בכל מקרה אני לא יכול לקנות פה משהו יותר מדי טוב תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מהתמונה שלו נראה כאילו חיבור הPCIE קרוב מאוד לזכרונות ולגוף קירור שצמוד אליו(ראו תמונה בקישור). האם הכרטיס יכנס שם? אני יודע גם שיש כרטיסים יותר ארוכים, האם הם יצרו בעיה? תודה! קישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by yogev s,

אז לפי מה שהבנתם אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי לקחת לוח אם חזק והמליצו לי על זה. המחשב הוא למשחקים, ורציתי לדעת איזה ביצועים הלוח הזה נותן? האם הוא ינצל את מלוא כוח המערכת? חשוב שתתמקדו בביצועים של הלוח במשחקים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nbav,

אני מקווה שזה הפורום הנכון (אני לא בטוח אם זה קשור ללוח אם או למעבד או אולי לפורום אחר) אפשר הסבר למה ההבדלים ביניהם ואיך אני יודע אם מחשב שאני רוצה לקנות הוא עם x32/64/86 האם זה לפי מערכת ההפעלה?

15. יש לי 1.75GB זיכרון, במהירות של 300mhz (אחרי אוברקלוק), נכון שהמהירות נמוכה אבל הנפח מחפה על זה איכשהו? אני פשוט רוצה לדעת אם הוא אמור להריץ משחקים כבדים בלי תקיעות. אני יכול לעשות שיהיה לי 1GB במהירות של 400mhz, איזו אפשרות יותר טובה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Shlompy,

שלום כולם. יש 8+2 PAHSE DESIGN ויש 4+1 PHASE DESIGN הבנתי שזה קשור ליציבות המתח של המעבד או משהו כזה, שזה חשוב לאוברקלוקרים. מה אם אני מעוניין לעשות בעתיד OVERCLOCK עדין למעבד? 4+1 נחשב בסדר? לוח עם 8+2 כביכול יחזיק יותר זמן בחיים או שאין קשר. או במילים אחרות, האם 4+1 נחשב ל PHASE DESIGN לא טוב? לא משנה כרגע באילו לוחות ספציפים מדובר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IlanF,

האמת שאני לא ממש בטוח מה אני מעדיף, לשדרג מסך, או את שאר המחשב, כרגע המחשב הנוכחי מסתדר לא רע, אבל כמובן שהמעבד שלי הוא וואחד צוואר בקבוק שלהחליף אותו זה אומר להחליף כבר לוח+זיכרון.. המחשב הוא בעיקר לגיימינג, אבל משמש אותי גם לעריכת וידאו (סוני וגאס) וקצת פוטושופ. כרגע המחשב הוא כזה: לוח Gigabyte G31M-S2C מעבד Intel E5400 @ 3.45Ghz זיכרון 3 GB RAM כ. מסך AMD Radeon HD 6850 ספק HEC win 550ub (550w) כרטיס מסך קניתי לא מזמן ואני לא מעוניין להחליף בזמן הקרוב לפחות. מה שאני צריך מהמחשב הוא לפחות 4 גיגה זיכרון (האמת שאני שואף ל-8), ושיהיה לו חיבורי USB 3 אולי כדאי שיהיה בלוח עוד חיבור PCI-E נוסף אם אני אחליט להוסיף עוד איזה 6850 לCF בעתיד למעבד אני כנראה אעשה OC קליל…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שמתי במחשב 8GB ראם, האם אפשר לבטל את הזיכרון הוירטואלי עם כמות כזאת של זיכרון ראם? אם לא, איזה גודל לקבוע לקובץ ההחלפה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מחפש מעבד 4 ליבות בתושבת 775, אם למישהו יש אחד כזה ששוכב מיותר והוא רוצה להיפטר ממנו, אשמח לקבלו. תודה רבה. ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Itay Ezra,

שלום אחרי קרוב ל 3 שנים אני רוצה לשדרג טיפה את המחשב שלי זה המפרט של המחשב אני רוצה לשדג את המעבד לוח אם כבר מצאתי דגם: gigabyte z390 ud אבל אם יש לכם משהו אחר להמליץ אפשרי https://www.google.com/search?rlz=1C...w=1920&bih=937 השימוש העיקרי במחשב זה למשחקים כבדים סהכ מסך 24 אינץ חושב לשדרג בעתיד ל27 אינץ איזה מעבד יעשה את העבודה במחיר משתלם אחרי הכל אני לא הולך להריץ משחקים באיכות 4K על 50 אינץ

21. http://driveragent.com/b/driveragent_results?hwid=40618b897fa970f500b2924a1dd4f56f&PHPSESSID=5qb0qhjdu6n9007b5no6oq41o5&referral=270# צריך את עזרתכם בנושא, יוסי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הסדרה החדשה מבית לנובו החלה להימכר בישראל, ומהווה אלטרנטיבה מעניינת לדגמי ה-UX305UA של אסוס לנובו, שרק לאחרונה זכתה לקבל את התואר יצרנית המחשבים הניידים הגדולה ביותר בשוק, משיקה משפחה חדשה של ניידים קומפקטיים וקלים שנקראת IdeaPad 710S – ועשויה לעניין את כל מי שמחפשים מחשב עם מסך 13 אינץ'. דגם עם מעבד Core i3-6100U מדור ה-Skylake, בשילוב עם מסך IPS בגודל 13.3 אינץ' וברזולוציה של 1080p, זכרון RAM של 8GB, נפח אחסון מבוסס כונן SSD של 128GB ומערכת חלונות 10 בגירסת Home נמכר ברשת 'Ivory' במחיר של 3,590 ש"ח, ואילו דגם עם מעבד Core i5-6200U, זכרון RAM של 8GB ונפח אחסון מבוסס כונן SSD של 256GB מוצע ברשת 'KSP' בעלות של 4,190 ש"ח – לא רע ביחס לתמורה, ובהתחשב בכך שהמחשב מגי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tomer_et,

רציתי לשאול מה דעתכם על הלוחות של Abit ואם הייתם ממליצים עליהם. אם כן, על איזה דגם? לא משנה התקציב ואני רוצה לוח עם יכולות טובות מאוד.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by eatzik,

שלום, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע שבוע הבא, בנתיים יש לי זמן להחליף את הזיכרונות שהזמנתי. הלוח אם הוא Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 הזיכרונות הם Kingston נפח 2048MB DDR3 תדר x2 1333MHz http://ivory.co.il/product.asp?productid=3731&CatCode=619 המוכר אמר שבגלל שהזיכרון הוא CL9 והלוח יעבוד ב1333M רק אחרי OC, שאני לא מתכוון לעשות, כדאי לרדת לזיכרון של 1066M עם CL7 (הבדל של 35 ש"ח לסטיק). המחשב הוא לעבודה משרדית ומטלאב. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים