עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לפי האתר שלהם: Supports Dual channel DDR2 1066 OC/ 800 Un-buffered Non-ECC memory מה זה אומר בעצם? שאני יכול לשים זכרונות של 1066?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  2. השאלה בכותרת. האם הטמפ' של המעבד יכולה להשפיע על הביצועים? או שהוא נותן את אותו ביצועים בכל רמות הטמפ'? (חוץ כמובן מהנקודה שהוא נשרף...)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ronoz,

שלום, אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי כבד. כלומר אין צורך ביכולות גרפיות בכלל אך יש צורך בכח עיבוד חזק. אני מעונין במעבד 4 ליבות. הבנתי שיש מעבד של אינטל שהוא 4 ליבות ובעל יכולת לשנות את העוצמה של כל ליבה בנפרד לפי הצורך שזה מתאים לתוכנות שאינן תומכות בריבוי ליבות. אז כזה מעבד אני צריך... וגם לוח שיתאים למעבד הנ"ל התומך ב SLI או בטכנולוגיה המקבילה של ATI שאני לא זוכר את שמה, כך שאני אוכל לחבר 4 מסכים למחשב. אם יש פתרון אחר לחבר 4 מסכים שיכול להיות עדיף אשמח לשמוע. אנא המלצתכם. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לא נראה לי שלאינטל יש משהו דומה במחיר הזה.... יהיה אחד גם יותר זול במהירות 2.6Ghz ואחד מהיר יותר 3.2Ghz Bahrain-based seller ADVANTI is claiming to have the official price tags of two Phenom II X6 (hexa-core) models which AMD will release next month. First up, there's the X6 1055T processor, which is clocked at 2.8 GHz and is supposed to cost just $199, and next, the 1090T Black Edition, which features a stock frequency of 3.2 GHz and would go for $295 - three times less than Intel's 3.33 GHz Core i7 980X. Both the X6 1055T and 1090T Black Edition (unlocked multiplier on this one) come in an AM3 package, have a 125W TDP, and 9MB of cache (3MB L2 & 6MB L3). In additio…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  5. הלוח אם הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 יתמוך בשש ליבות החדשים של AMD שעומדים לצאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. בגלישה מהירה, משחקים בקטנה, לוקח בשיקול גם תוכנות בטווח הרחוק . איזה מעבד עדיף ? תודה

7. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 לוחות האם האלו יותר טוב עם אפשר לציין גם מה האחד יותר טוב מהשני ועל איזה לוח מהם אתם ממליצים הראשון הוא Asus Striker II Extreme והשני Asus Maximus Extreme (חשוב לציין= השם של הלוח הוא בדיוק כך ולא 2 3 בסידרה) תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  8. אז ככה המעבד הוא AMD 620 לגבי הלוח אם אני צריך עזרה ראיתי את הGA-790XT-USB3 והשאלה שלי האם הוא יסחב OC בינוני עד כבד למעבד או בכלל האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה ולגבי הזכרונות יש הבדל בין החברות ועד כמה זה בא לידי ביטוי ועד כמה ב-OC? תודה רבה ולילה טוב!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by ravidp18,

שלום לכולם. אני עומד להשקיע הרבה כסף בקניית מחשב חדש, עם מעבד I7 975 intel וכונן SSD של 160 GB וכו'. אני מתלבט בין לקנות את הלוח אם rampage II extrim של ASUS או את הלוח אם של אינטל DX58SO. אני יודע שהציפסט הוא אותו הדבר אבל אני לא מבין מה ההבדלים כל כך חוץ מזה. ההפרש במחיר הוא 1000 ש"ח בינהם בשבילי. אשמח לפירוט של ההבדלים מי שמבין.

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

יש לי את התוכנה HW מוניטור. בגלל שיש שם טמפ' עדיין לא ידועה, אז חשבתי אולי אתם יודעים מהי הטמפ' בתוכנה. אני חושב שזה זיכרונות... בהנחה וזה לא. עם איזה תוכנה אני בודק טמפ' של הזכרונות? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  11. טוב זה התחיל בארד דיסק תקול אז החלטתי להחליף וגם רכשתי כרטיס מסך חדש HD5750 וגם מארז עכשיו הכרטיס לא מביא לי תוצאות הכי טובות יש לי כרגע AMD6000 מה אתם אומרים .בקשר לתקציב עד 1000 שקל

12. Started by Dimka,

שלום, ברשותי המחשב במפרט בצד, עם מעבד E8400 וקניתי Q9550S שזה Q9550 עם צריכת הספק נמוכה יותר של 65W. לוח אם Asus P5K עם צ'יפסט של אינטל P35. אני מתכוון גם לקנות כרטיס מסך בקרוב... כרגע מותקנים זכרונות פשוטים: Transcend 2X1GB (PC6400) 800Mhz עם טיימינג 5-5-5-18 התעניינתי בלקנות את הזכרונות האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271&products_id=24726&PHPSESSID=p9d9krvbhc1fdg3g7e43qoc5g2 או http://www.patriotmem.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=75&id=710&type=1 נראה שהלוח שלי תומך בהם... יש המלצה?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  13. שלום. יש לי מחשב בן 3 שנים פחות או יותר, ואני דואג לו ומשדרג אותו במידת הצורך. לאחרונה הגעתי למצב שהדבר היחיד שנשאר לי לשדרג זה המעבד, אני מרגיש שהוא משאיר אותי מאחור בצורה רצינית. כרגע יש לי: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3600 לוח אם: ASRock ALiveSATA2-GLAN 3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN 4G RAM ATI Radeon HD 4600 Series 512 MB הכרטיס מסך חדש יחסית, ואני לא צריך יותר מזה כרגע. הזיכרון מחולק ל512X2, 1G, ו-2G. הכי נמוך זה 667MHZ. מה אתם אומרים, מספיק להחליף רק מעבד או גם לוח אם? ואם כן, איזה מעבד/לוח אם אתם ממליצים? אני לא רוצה להוציא יותר מ600-700 שקל, אלא אם אין ברירה. תודה מראש לעוזרים, יום טוב, רועי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SeaMonster,

האם המעבד Phenom 2 955 יעבוד עם זכרונות בתדר 667MHz?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  16. לדוגמה : KINGSTON 2048MB DDR3 CL9 או KINGSTON 2048MB DDR3 CL3 ואותו זיכרון, ללא סימון CL. מה זה בכלל הסימן הזה? עד כמה שהבנתי מקריאה, ככל שהסיפרה הנלווית לסימון CL נמוכה יותר, כך ייטב. מה קורה במצב בו לא מופיע כלל הסימון כמו KINGSTON 2048MB DDR3 בקיצור, מה עדיף עם הסימון או ללא ולמה ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מתלבט כבר זמן מה בין רכישת מערכת מבוססת Core i3 או Athlon II x4. השימושים הם בעיקר שימושים משרדיים כלליים ועריכה גראפית קלה (למטרות עבודה), אם כי יש בכל זאת צורך בכוח עיבוד מסוים לתוכנות מסוג מסוים בהן אני משתמש. את הדיון המלא עם כל הפרטים שפתחתי בפורום מפרטי מחשב וההמלצות שקיבלתי בעזרתם האדיבה של Rafi921 ו-hw_joe, אפשר למצוא כאן (קצת ארוך). בקצרה, בהתחלה בניתי מערכת מבוססת AMD, אך בעקבות הדיון הנ"ל הסתבר לי שיש לא מעט תועלת דווקא ברכישת מערכת שמבוססת על מעבד Core i3. אולם, למרות הכל יש נקודה שאני לא שלם איתה. בטווח הקצר עד בינוני ל-Core i3 יש יתרונות עבורי (צריכת הספק נמוכה יותר, תדר שעון גבוה יותר, שבב גראפי שמאפשר לחבר שני מסכים במקביל בחיבור דיגיטאלי, וכל זה…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by Ashand,

מתי הבייבים האלו יצאו? ראיתי את המעבד הזה: http://www.acmemicro.com/estore/ShowProduct.aspx?pid=7909 לתחנת עבודה שמתאים גם ללוח ASUS P6T WS הבעייה זה המחיר , בטח בארץ יעלה כפול... יש לי 3200 דולר "לבזבז" (הרווחתי ממניות), מצד אחד אני רוצה תחנת עבודה חייתית (גם למוסיקה וגם לוידאו) והייתי הולך על ה MAC PRO אממה יש גנבים בארץ שלנו שדורשים על 8 CORE קרוב ל 20 אלף שקל!!! בעוד שבארה"ב ואפילו בטיוואן (שם הייתי לאחרונה) זה לא מתקרב לסכום הזה, רחוק שנות אור... עכשיו בתקציב של 3200 דולר אני כן יכול להעמיד תחנת עבודה רצינית, מישהו יכול לעזור לי בבנייה של מערכת רצינית?? הרדיסקים,צורב,עכבר ומקלדת ,כרטיס מסך לא נחוצים כרגע, מה שחשוב זה מארז טוב (חשבתי על ה RAVEN 02 אבל יש לו רק 3 …

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by shaiofir,

שלום לכולםתא יש לי בעיה אם זכרונות. כרטיס זיכרון pc2-4200-533 512mb המחשב מזהה רק 447 mb ויש אותו עוד כרטיס אותו הדבר רק 1gb והמחשב מזהה רק 447 mb הזמה יכולה להיות הסיבה שהוא לא מזהה את כול הזיכרון? תודה שי

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. שלום עדכנתי כהרגלי לביוס האחרון ללוח שלי ( ASUS P7P55D DELUXE ) והביוס הזה גרוע ברמות והמחשב לא יציב ב OC שקבעתי, והיה כן יציב עם הביוס הקודם... אני מנסה לצרוב ביוס אחורה ( מה שעד עכשיו לא היה בעיה לעשות )ועם הביוס הזה זה פשוט לא נותן ואומר שהביוס שאני מנסה לצרוב ישן יותר יש עוד דרך חוץ מ BUPDATER של אסוס ? רעיונות ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by kobi_sion,

מעיון במספר טראדים וקריאה בפורום מפרטים ממלצים בחום לקחת כמעט בכל מקרה שמדובר במשחקים המעבדים מסדרת ה CORE I 5 מה שאני לא מבין זה איך יכול להיות מחשב מבוסס על I7 המעבד לא לוקח חלק מהחישובים על עצמו ואם אני רוצה לשחק במקס רזולציה השיפור צריך לבוא דווקא דרך הכרטיס מסך, ולא דווקא דרך שדרוג המעבד ? ז"א לקחת CORE I5 וכרטיס מסך חזק ויקר 800-1500 ש"ח במקום לקחת מעבד חזק CORE I7 וכרטיס מסך בינוני למי התשובה ?

22. היי, כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON X2 4400+ זיכרון 2*1GB של OCZ 800mhz ולוח אם של asrock n7live כלומר עם מעבד גרפי 7050 מובנה השימושים שלי הם שימושים סטודנטיאליים, חשוב לי להריץ המון תוכנות במקביל בעיקר מטלאב וויזואל סטודיו, בנוסף פתיחת המון יישומים של PDF דפדפנים, והצגת סרטים ב HD. כרגע המחשב לא עומד בכ"כ הרבה יישומים הוא לא מספיק מהיר בתוכנות וקשה לו להציג מעל 720p. האם כדאי לשדרג ואם כן לאיזה רכיבים כדאי?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  23. KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כפול 2 או PATRIOT GAMING 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9SECTOR5 ? תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by Mandheling,

כמה ההבדלים משמעותיים? אני שוקל לקנות 2GB ב-DIMM אחד בשלב הזה, ולהוסיף עוד 2GB בהמשך (ואולי עוד 2GB בעתיד היותר רחוק, אם תהיה בכך תועלת). האם התוכנית הזו הגיונית? בנוסף, איזה מבין הזכרונות הבאים עדיף: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=733803 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=738408 תודה!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. יש ברשותי Pentium D, כרטיס מסך nVidia 9500 עם 1 GB [אני די בטוח], 3 GB RAM נראה לי DDR2 וכונן קשיח גדול ועדכני. כמו מותקן על המחשב Windows 7 Ultimate, וזה קצת מכביד עליו. רציתי לדעת אילו חלקים יש להחליף [לפי מה שאני יודע צריך להחליף לוח אם ומעבד]. עם זאת, זהו לא מחשב למשחקים [המשחקים שנמצאים עליו עובדים יופי], ולכן יש צורך שרק ה-7 יעבוד חלק יותר ["להפוך" אותו ל-Dual Core?]. שאלתי טכנאי מחשבים אשר אמר לי שאם כבר עושים משהו אז תקנה כבר מחשב חדש, אבל הדבר נראה לי מיותר כי כל החלקים בו תקינים וחדשים למדי כך שאין צורך... ולגבי השינוי של המחשב - מהו טווח המחירים למחשב שכזה [מחשב שזקוק קצת לזריקת ריענון עבור ה-Windows 7]. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.