מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה ,יש לי כמה זכרונות SDRAM ישנים שאיתם אני בונה איזה מחשב לחבר (משהוא זמני) בלי קשר לזה רציתי לדעת ,כמה שפחות צ'יפים על הלוח כך הוא חדש יותר ?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי חבר'ה, חשבתי בהתחלה לקחת GA-MA785GM-US2H ראיתי שהרבה המליצו לקחת AM3 כלומר GA-MA785GMT-UD2H אז סבבה... איך עובד DDR3 מבחינת סלוטים? המחשב מיועד להיות HTPC אז אני חושב ש-2GB יספיק אז לא אכפת לי הגודל בין 2GB עד 4GB (יותר מזה בטוח שאין צורך) איך הכי משתלם ושווה ? מה לגבי 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel בחנות KSP ב -435 ש"ח? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום למומחים. המחשב שלי כבר בן שנתים וחצי ומתחיל להראות את גילו.באיטיות תגובה בויסטה, טעינות ארוכות וכו'. השנה לא אוכל לקנות מחשב חדש ולכן חשבתי לשדרג אותו. השימוש העיקרי הוא משחקים, אבל אני עוסק גם בעריכת אודיו ועוד מפה ומשם. כרגע יש לי מעבד E6750 ו-2 GB זכרון DDR2 800 בשני סטיקים וכרטיס מסך geforce 8800GT. השדרוג שאני שוקל הוא תוספת 2GB זכרון (אני מניח שחשוב שיהיה בשני סטיקים גם כן) ומעבד מסדרת Q9x50. האם אפשר להסתפק בתוספת הזכרון בלבד ולקנות מחשב חדש בשנה הבאה? האם ההפרש בביצועי המעבד שווה את המחיר? האם עדיף להשאיר את המעבד ואולי לשדרג את כרטיס המסך? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים ,אני בונה לחבר מזבל שיש בבית מחשב זמני . עכשיו לבעיה שלי , החברה הזאת לא קיימת מאז 2003, לא מצעתי דרייברים ברשת בכלל, חשבתי ללכת לפני ה צ'יפסט, הדגם של הלוח הוא lucky star 6va694t ver 1.0 מדובר בלוח ל סוקט 370, הצ'יפסט הוא via vt82c686b שכיויכול בה עם אודיו מובנה ,יש עוד צ'יפ שהוא של אודיו על הלוח גם עם סמל של VIA. העם דרייברים מאתר של VIA יספיקו לי ? PS, הצלחתי רק להשיג מדריך למשתמש שעזר לי עם הג'מפרים לפחות מכווה שתעזור לי
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום רב לכם אללי המחשבים, ברשותי לוח אם אסרוק מסוג ALiveNF6G-DVI. מידע מפורט: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ALIVENF6G-DVI הייתי רוצה לדעת מה המעבד הכי טוב שאני יכול להתקין על הלוח הזה, האם יש אפשרות לפאנום החדשים? תודה מוצ'אצ'וס!
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בגדול אני חושב שזה דיי מפגר שיש כבר משושי ליבות אבל מעניין אותי הביצועים שהם נותנים forums.techpowerup.com/showthread.php?p=1869266#post1869266
-
- 110 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
-
תלוי ברוחב פס. רציתי לשאול, האם ישנו קשר למעבד, למשל אם אשתמש במעבד 5! הגלישה תהיה מהירה יותר מאשר במעבד 5!. בכלל מה נותן לי מעבד 4 ליבות על פני 2 ליבות בכל הקשור בגלישה? סליחה על הבורות תודה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעתף אם יש פה אנשים שעוקבים אחרי מחירים, האם לדעתכםצפויה ירידת מחירים בשוק המעבדים (אותי מעניין ספציפית AMD X4) בעקבות הכניסה הצפויה לשוק של מעבדי ה 6 ליבות. אם כן- איזה סדר גודל של ירידה לדעתכם ? תודה
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הממ יש לי את הלוח אם הבא: http://i.testfreaks.es/images/products/600x400/141/intel-dg965ss.1260429.jpg ששמו DG965SS ויש לי שם 4 מקומות לזכרונות לפי מה שראיתי ויש לי כרגע רק 2 שם,וה2 האחרים כמו שאפשר לראות בתמונה בצבע שני(אני לא זוכר באיזה צבע תקועים הזכרונות שיש לי כרגע) אז השאלה לי שלי היא בשביל מה ה2 האחרים?אפשר להכניס לתוכם עוד זכרונות?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב למעבד I7 860, נשאר רק לבחור לוח אם... זה או ASUS או GIGABYTE , אני אישית מעדיף ASUS. צימצמתי לכמה לוחות תגידו לי מה אתם חושבים: ASUS P7P55D Gigabyte GA-P55A-UD3 Gigabyte GA-P55-UD4 GA-P55M-UD4 שלושתם באזור 700-800 שח... בגירסה P55A יש חיבורים של USB3 ו SATA3 אבל זה לא משנה לי ממש,לכן אל תתיחסו לזה יותר מידי.
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשמעות של כל האופציות החדשות בבורדים של הiCore7 ? ???
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שבוע טוב, שאלה קטנה - שאני מתלבט אם שייכת לפה או לפורום כרטיסי מסך - בגלל שמדובר בלוח אם אז אני שואל פה. אני מעוניין לרכוש HTPC - שיערתי שאני אשמש בכרטיס מסך המובנה ואשים לו מתאם לHDMI - העניין הוא - האם ואיך הסאונד יצא דרכו ?
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם. פתחתי היום את המחשב, הלכתי לכמה דקות וכשחזרתי ראיתי שהמחשב עדיין לא עלה ושהמסך מהבהב בערך כדקה עד שהמסך נכבה - לא הבנתי מה זה, אבל ריסטרתי את המחשב. לאחר שריסטרתי עלה לי המסך הבא: זה בביוס, אבל המסך שעלה לי דומה מאוד. זאת אומרת המסך שעלה לי הוא הרגיל - המציג את הנתונים של המחשב והכל.. ההודעה שאתה רואים בתמונה באדום הופיע לי בהתחלה כשהמחשב רק נפתח רק בצבא אחר וציין יותר נתונים כמו את התדרים שקיימים. היה רשום שהתדר של הזיכרון הוא 1333MHZ - מה שהיה לי תמיד.. אבל מה שמוזר זה שהתדר במעבד השתנה - היה רשום 2.80 ונראלי שתדר ברירת המחדל של הביוס הוא 2.67 כך שיש מצב שזה עשה לי אוברקלוק? אני יכול לאמר לכם בוודאות שאני לא עשיתי דבר, זאת אומר לא נכנסתי לביוס במחשב הזה …
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של MSI P965, והוא כרגע לעיתים קרובות מחליט לאפס את כל ההגדרות שלו ובנוסף לא תמיד אני יכול לשנות אותן בחזרה כי הוא שוב מאפס את עצמו אחרי שאני שומר אותן. האם מישהו נתקל בבעיה כאלו או דומות ויודע מה לעשות? בנוסף אני מנסה להתקין WIN7 והוא כל פעם נתקע לי ואני לא יודע האם זה קשור לבעיה הקודמת או לא. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! עד אחשיו היה לי XP ומשחק כמו ריימן3 פעל לי חלק על 60FPS קבוע ואחשיו אחרי שהתקקנתי WIN7 הריימן הזה על 60FPS ויורד ל 36 ליפעמים,ויש לי דרייבר הכי עדכניים שיצאו,ושמתי לב שב WIN7 באמצע המשחק המעבד קבוע על 70%-100% וב XP המשחק רץ חלקק יש לציין כי מדובר ב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT מקורי מיפרט e6500 2gb ram 8400gs השאר לא ממש משנה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן הקרובבכוונתי לקנות מחשב חדש במפרט שהרכבתי בחרתי בלוח אם P7P55D של ASUS. לאחר סקר שוק קצר הגעתי לכמה שאלות שלא הצלחתי לענות עליהן בוודאות אשמח אם תוכלו לעזור לי. 2 הלוחות שאני מתלבט בינהם כרגע הם P7P55D וגרסת ה EVO . לפי מיטב ידיעתי ברגע שהchip זהה (P55), ההבדל בביצועים (ללא OC ) הוא שולי. תקנו אותי אם אני טועה. אז מה בכל זאת ההבדלים בין שני הלוחות? הייתם ממליצים לי לבחור בלוח שונה מהסדרה?( כמובן בסדר גודל של 1K) בנוסף קראתי בנושא הנעוץ על בעיית התושבת, עדיין רלוונטי? אשמח לתשובות תודה (:
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 ג'יגה בDUEL CHANNEL כרטיס 5850 מעבד E8200 באוברקלוק ל 3.7 ספק 550 HEC ULTRA QUIT והמישחקים עובדים לי טוב אבל לא חלק. האם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 2X2048 800MHZ ??? האם התוספת בבצועים תהיה שווה?כי יש לי עסקה טובה להחליף את אותם במחיר טוב... תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת, במה טורם בכלל עדכון הביוס ללוח אם? האם עדכון הביוס ייתן לי גישה לOC לדוגמא בלוח אם כמו 55WB?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי נורא איטי לא מסוגל לעשות אפילו שני דברים במקביל המעבד שלי הוא quad q8300 לוח אם של gigabyte p43 וזיכרון 2gb ddr3 זה נראה לי מוזר כי המחשב הקודם שלי היה עם מעבד 2 ליבות ולא היתה לי בעיה כזאת
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על לוח 8VM800PMD של ג'יגבייט עם סוקט 775 השאלה היא: האם אפשר לשים מעבד Core 2 Duo לדוגמא: E5200 או E6300 הנה קישור ללוח באתר היצרן http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2159 תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך DIAMOND RADEON HD 5850 1024mb ואני מאמין שהמעבד עושה לי צוואר בקבוק. מעבד שיש לי עכשיו זה Intel® Pentium® D CPU 3.40GHz לוח אם asus P5B ספק כוח HX520W זיכרון GB 4 RAM
-
- 8 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ששירת אותי נאמנה מזה כשנתיים, הלוח שלי - Asus Rampage Formula - הלך לו בדרך כל הלוחות. מימשתי אחריות בנועה מחשבים ונמסר לי שהדגם הזה כמו גם כל שאר הלוחות המבוססים על צ'יפסט X48 אזלו מהמלאי שלהם ושל היבואן וכי הם יבדקו איזה לוח יוכלו לתת לי כתחליף. עכשיו, זה לא שאני לא סומך על נציגי החנות או חושד שידחפו לי ציוד Low-End אבל אני מכיר את מנטליות השירות\מכירות הישראלית והייתי מעדיף שתהיה לי היכולת להתמקח\להתווכח איתם על הלוח שאותו אקבל כתחליף ולא סתם לומר סבבה על הלוח הראשון שיציעו לי. (שוב, אין לי שום דבר רע לומר על נועה מחשבים, בסה"כ קיבלתי מהם שירות טוב עד כה) בקיצור, אשמח לקבל את עזרתכם במציאת לוח חדש שיתאים לשאר הרכיבים שברשותי, מן הסתם על הלוח להיות…
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות מחיר על מחשב באחת היה את ה-I5 740 כמעבד ובהצעה השנייה היה Intel Core2 Quad Q8400 2.66MHZ 4MB , הוא אמר לי שלשניהם יש אותה יכולת, מה שלא הבנתי זה מי בסוף יותר טוב... האם תוכלו בבקשה להסביר לי?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-