עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום . אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בסביבות 2500-3000+ אני מתלבט בין I3 לI5. אני לא ממש גיימר אבל רוצה לשחק במשחקים חדשים ושיעבדו חלק בFHD. ובנוסף ?מתי יוצא דור חדש של מעבדים? אני צריך המלצה למאוורר כמה שיותר שקט ויעיל שיחזיק לאורך זמן. חיבור עם פלטה אחורית עדיף. אשמח לקבל תגובות, תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by atlass,

אני מרכיב מחשב עם המעבד i7-2600K , אני לא משחק משחקי מחשב כבר ואני רק צופה בסרטונים או בתכני HD פה ושם(וגם זה לא הרבה כי יש לי סטרימר) השאלה שלי האם אני יכול להרכיב מערך מחשב עם הCPU הזה וללא כרטיס מסך נפרד על מנת שיתאפשר לי שימוש טוב לדוגמא במסך 23" full HD .. אם מישהו יכול לתת לי כרטיס מסך שהליבה הגרפית משתווה לו אז זה יהיה מצויין תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי לוח GA-770TA-UD3 רציתי לשדרג את המעבד שיש לי כרגע ל Phenom II X6 1100T ראיתי שזה נתמך היום הייתי אצל החנות הבחור אמר לי אין Phenom II X6 1100T יש Phenom II X6 1100TB האם קיים דגם כזה בכלל או שזה טעות דפוס ?

4. יש צפי להורדת מחירים של זכרונות DDR2 בינואר 2007?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. קצת אחרי דגם ה-Envy החדש של HP שנחשף מוקדם מהמיועד, אנחנו מקבלים פרטים נוספים על צמד מעבדי Ryzen לשוק הנייד - כולל טעימה קטנה מהביצועים שמצפים לנו לכתבה

7. היי, קודם כל:מערכת ההפעלה שלי,אשר מותקנת כרגע:Windows 7 Ultimate 64-Bit. השאלה בנושא+אם צריך התקנת Windows מחדש,למה? +אוסיף בעניין,שהחלפה זו כוללת גם החלפת תושבת מ1155 ל2100+כמובן צ'יפסט+מעבד לדגם יותר משופר כמובן. *כיום ברשותי לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO (תושבת 1155),צ'יפסט Z68 - כאמור+מעבד:intel i5-2500k. **מעונין לשדרג לתושבת 2011,צ'יפסט X79,מעבד intel i7=ללוח אם: Asus Rampage IV Extreme s2011 Core i7, Intel X79 . תודה רבה מאוד מראש .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ido-nava,

שלום, אני עומד לרכוש לוח אם ומעבד חדש (i3 8100). ללוח אם יש יציאות HDMI,VGA ו-DVI, לא היה לי כלכך ברור מהאתר של Asus האם אפשר לחבר שני מסכים בו זמנית, ישירות ללוח אם, וזאת בניגוד ללוח אם Z270-I שבו רשום בבירור שזה ניתן. האם הלוח אם תומך בשני מסכים בו זמנית (HDMI && DVI) ? אם הוא לא תומך אשמח לקבל המלצה ללוח אם שתומך (ואם יש אפשרות לWIFI מובנה אז מעולה).

10. או שרק דור המעבדים הישן? אני מתכוון למעבדים e6300 , e6400 וכו'... אני מבולבל לגמרי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by netanel1234,

שלום, יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov ויש לי 4GB זיכרון במחשב וזה לא מספיק לי אני רוצה לשדרג לזיכרון הזה: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl האם הזיכרון יתאים ללוח? לא מצאתי כלום על הציפסט P55... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מתלבט בין שני המחשבים שמבוססים על המעבדים האלו המחשב הוא לשימוש פשוט (אינטרנט+HD + תיכנות ,משחקים ) ההבדל בין המחירים הוא -300 ש"ח לטובת ה AMD

13. Started by Regev,

שאלה, אני קונה מעבד א.מ.ד היום אז ככה שאני לא מתכנן אוברקלוק, עכשיו, עוד מעט אני צריך להזמין את החלקים מ-NEWEGG, השאלה - האם OCZ הם זכרונות מומהרים?????? יש בחנות הזאת ב56 דולר 256MB DDR PC-2100 OCZ 300HZ יש ב65 דולר - KINGSTON 256MB DDR PC-2100 ובאותו מחיר של CORSAIR. מה עדיף מבין השלושה, אגב, היו ביקורות טובות שם מאנשים שקנו את הOCZ... דחוף חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. "סנדי גשר" נכנס למגרש המשחקים, ואני שמח. כי אולי AMD יילחצו ויורידו עוד את המחירים. אבל אינטל הפכו לישראלים, ודפקו מחיר גבוה לצעצוע החדש. מצאתי לי Phenom 965, ותהיתי האם לרכוש אותו עכשיו, או לחכות קצת ??? לשואלים: קצת = חודש. וזאת במיוחד ולאור התחזיות למשבר כלכלי קרוב, שיפגע בישראל יותר מבפעם האחרונה. תודה 8),

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש פה איזה דיון מפלצתי על האם כדאי לחכות או לקנות עכשיו, על הבאגים, ביוסים וכו' והשיחה גלשה גם למכוניות הברידיות. אבל היום זה כבר ברור שלא כדאי כי בקרוב .... ZEN 5 (וגם 3 ו 4) https://www.tweaktown.com/news/66611/amds-next-gen-zen-5-teased-again-expect-2022/index.html אבל בעולם שבו יש פחות פולמוס של יהודים שכבר משחר הדורות היו מסובים וחופרים ... המצב כבר נראה ככה: מעל 50% ל AMD https://www.tweaktown.com/news/66613/amd-beating-intel-cpu-market-share-japan-south-korea/index.html והאמת שאצלנו זה יותר קרוב ל 85% ל AMD מול אינטל. אבל כבר מתחילת השנה עמדנו על 60-70% אז השיפור נחמד זהו. מוזמנים להתפלמסות

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Dalmedigos,

אני חושב שיש לי בעיה בזכרונות... או שדפקו אותי.. צירפתי שאור ע"פ 3DMARK וגם לפי אברסט... ואני לא מבין למה כתוב לי שם SDRAM ואני רוצה לקנות עום זכרון אז יש לי כמה שאלות... יש לי שני סלוטים פנויים ואני לא מאמין שאני יצתרך אי פעם יותר משני ג'יגה ראם... (כרגע יש לי ג'יגה בשני סטיקים של 512) האם זה יהיה משמעותי אם אני יקנה עכשיו סטיק אחד של 512 ובכך אני לא ינצל את הדואל צ'אנל בעזרתו? ולקנות את הסטיק השני מאוחר יותר ואיזה זכרון בטווח של עד 250 ש"ח (512 MB) הכי כדאי.. לא למטרות OC? (חברה ומפרט.. אם אפשר אפילו לינק) תודה ג'וני

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by djee140,

צהריים טובים אחרי שה7970 מת בקרב וקניתי 1060 6GB אני מעוניין להחליף את הI5 750 שלי שעשה את שלו 8 שנים כמעט (עדין עובד) חשבתי על ryzen 1600 8X2 3000mhz הכי זול שיש ולוח b350 של אסוס \ גיגהבייט אופציה שניה אם ניראה לנכון מאחר ואני לא בן אדם של שדרוגים ואם זה שווה את זה אוסיף ל 1700x עם x370 OC לא יודע אם אעשה ואם כן אז לא משהו רציני (אשאר עם קירור סטוק) תקציב בעדיפות ל2500 עד 3000 לכל היותר עדין עם ספק enermax 625 תודה רבה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני אחרי רכישה של מערכת מחשב חדשה. קניתי כבר את כל המוצרים חוץ מהזכרונות ואני מנסה לעשות קצת סדר לפני שאני קונה. נתקלתי בזכרונות הבאים של חברת G.Skill: [ Ripjaws ] F3-12800CL9D-8GBRL (4Gx2) [ Ripjaws-X ] F3-12800CL9D-8GBXL (4Gx2) [ SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR (4Gx2) אני מנסה להבין מה ההבדל ביניהם, שלושתם עובדים בתזמונים ומתחים זהים. הפער מגיע לכמעט 100 ש"ח. למישהו יש מושג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by BENNY-L,

הוצאתי את המעבד מהמקום וקרה שנהיה עליו קצת משחה טרמית אבל מהצד של הקונוסים שבנויים בשורות ניסתי לנקות עם נייר לא הלך לבסוף עשיתי עם ספריי מגעים ועדין לא עבד ניסתי מעבד אחר כך שזה לא קשור למחשב המעבד לא עבר אוברקלוקינג תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. השאלה בכותרת.. בדיקות שיבטיחו קנייה בטוחה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים! אני יודע בכללי שיש מעבד גרפי מובנה במעבדי אינטל החדשים, ושמעתי שהוא טוב מספיק להרבה פעולות (כולל משחקים בהגדרות נמוכות באופן מפתיע) אבל עלו לי כמה שאלות, ולא הצלחתי לספק את הסקרנות שלי לבד (אני ניסיתי כל מני שילובי מילים בגוגל, אבל כנראה שאני פשוט לא יודע באיזה מונחים להשתמש כדי לקבל את התשובות שאני מחפש ) דבר ראשון שמסקרן אותי זה האם יש הבדל ביכולות הגרפיות בין המעבדים? האם הליבה הגרפית היא זהה בכולם? או שככל שהמעבד "חזק" יותר כך גם הליבה שלו? יש באנצ'ים שמשווים את העיבוד המובנה לזה שמסופק על ידי כ"מ רגילים? שמעתי שמועות על זה שאם אני מחבר את המסך שלי ליציאה בלוח האם (ואך ורק לה) המחשב יודע מתי יש צורך בעיבוד חזק יותר ומנצל את כ"מ הרגיל, אך מתי שאין צורך…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by avivlevy,

מה אתם אומרים על הזכרון הזה ? PQI DDR 2048MB DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4348 תזמונים טובים,DUAL CHANNEL , גוף קרור אז מה אתם אומרים על הזכרון הזה ? יש ייותר טוב (ב1500 שקל)?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולכם, נפלה בידי הזדמנות לשדרג את הלוח אם והמעבד של המפרט הכתוב מטה בלוח אם ASUS P5N-D, כולל מעבד Intel E8400 וגוף קירור ThermalRight U120 במחיר של 350 ש"ח כולל מע"מ. האם החלפת הרכיבים יהווה שדרוג מהותי עבור המחשב בהתחשב בעובדה שאני גם מעוניין לשדרג את כרטיס המסך בהמשך? הרעיון לשדרוג והחלפת המעבד נולדה כאשר בדקתי את דרישות המשחק היחידי שאמור לרוץ על המחשב הנ"ל והוא The Sims 3 וגיליתי שהדרישות המומלצות שלו גבוהות מאשר קיימות כבר במחשב. המפרט המלא: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86GHz 2.0GB כפול-ערוץ DDR2 @ 334MHz Gigabyte Technology Co., Ltd. 945P-S3 - Socket 775 ATI Radeon HD 4800 Series HEC-400TR-TF 313GB SAMSUNG SAMSUNG HD322HJ ATA Device - SATA 625GB Western Digita…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לצד חשיפת ארכיטקטורת ה-Zen 2 קיבלנו טיזר עבור Rome - הדור החדש של מפתחת השבבים האדומה לשרתים שיכפיל את מספר הליבות הזמינות בלוח אם ויוכל לספק שיפור של עד פי 4 בביצועים במקרים מסויימים לכתבה

25. לכל בעלי הלוחות הבאים...תהנו! ASUS P5WDG2 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0307 and later P5W64 WS Professional Intel 975X/ICH7R BIOS 0116 and later P5W DH Deluxe Intel 975X/ICH7R BIOS 1403 and later P5B Deluxe/WiFi-AP Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Deluxe Intel P965/ICH8R BIOS 0709 and later P5B Intel P965/ICH8 BIOS to be released P5B-E Intel P965/ICH8R BIOS to be released P5B-E Plus (No US Model) Intel P965/ICH8R BIOS 0108 and later P5B-V Intel G965/ICH8 BIOS 0403 and later MSI 975X Platinum V.2 MS-7246 BIOS V7.2 or later P965 Platinum MS-7238 BIOS V`1.1 or later P5N Diamond MS-7320 NO BIOS Update Needed P5N Platinum MS-7350 NO BIOS Update Nee…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים