עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום אני רוצה להחליף לוח אם אבל אני לא יודע איזה אני צריך כדי שהוא יתאים לי לרכיבי המחשב כרגע יש לי ASUS P4533-MX- אני רוצה להחליף אותו למשהו יותר חדיש שתומך בAGP 8X יש לי מעבד P4 2.4 תראו בתמונה למטה איזה סוג כי לי אין מוסג כרטיס מסך GF6600GT AGP זכרונות 1 GB גם תראו תמונה למטה את הסוג איזה לוח אם מתאים לרכיבים האלה בקשה תעזרו לי זה די דחוף http://img107.imageshack.us/img107/8354/551on.png תודה מראד לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by sdodly,

שלום, אני בונה מפרט לפיתוח תוכנה (Visual Studio) וסרטים HD. איזה מעבד מדגמי i5 לדעתכם הכי משתלם מבחינת יחס עלות תועלת. אשמח לדעת מה ההבדל בין הדגמים 4590, 4690 ו- 4690K (קיים הבדל משמעותי במחיר בין ה- 4690 ל- 4690K, נה המשמעות של ה-K?). בחלק מהדגמים מצויינת האות S. מה זה אומר? האם כל הדגמים של i5 כוללים ליבה גרפית שיכולה לשמש כתחליף לא רע ללוח אם (כשאין דרישה ל- Gamming כמובן)? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Swed,

תשמעו יש לי אפשרות להביא מחול DDR3 הלוח אם שלי תומך הם כדי לקנות 1 גיגה של DDR3 או כדי להשאיר עם 2 גיגה DDR2 מה ההבדלים בינהם? מה יותר כדי? מי יותר טוב.. עוד פעם אני מזכיר זה רק 1 גיגה ראם DDR3

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ma4351,

1 x PCI Express x16 slot (The PCI Expressx16 slot conform to PCI Express 2.0 standard.) זה אומר שבלוח יש pci-e x16 2.0 או שזה רק תומך? לא הבנתי בדיוק.. אני מדבר על הלוח הזה: ep43-ds3l

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ehh,

אני מעוניין לשדרג כמה חלקים במחשב שלי. החלטתי ללכת על מעבד i5 6600k שארצה לעשות לו oc בעתיד. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם מתאים. בקשר לתקציב- אני אעדיף לוח שיהיה כמה שיותר זול אבל שיעמוד בצרכים שלי - יתמוך בDDR4 ו-OC למעבד, שיהיה מיקרו ATX. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום. שאלה למומחים בפורומים. שידרגתי היום ללקוח מחשב נייח, החלקים החדשים: לוח אם,זכרון,מעבד. הבעיה היא פשוטה הפתרון לא. כאשר אני מתקין כרטיס מסך על הלוח אין תצוגה במסך. כאשר המסך מחובר ל on board הכל עובד יפה. ניסיתי 3 כרטיסי מסך חדשים,כרטיס מסך ישן,החלפתי ספק,זכרון שום דבר לא עוזר. שיחקתי בביוס שום דבר לא עוזר. אין סיגנל בין המסך למחשב כאשר יש כרטיס מסך חיצוני. במעבדים החדשים ידוע שיש זכרון מובנה בשביל גרפיקה,אני חושד שיש התנגשות בין הזכרון הגרפי במעבד לזכרון בכרטיס מסך החיצוני. אבל בביוס כל האפשרויות שניסיתי לא עזרו. לוח אם : AS ROCK H61 מעבד: G620 תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום. אני מנסה בדיוק להרכיב את לוח האם, ומהמארז נמצאים הכבלים של ה POWER, RESET, HDD LED, וכן הלאה. אבל ממש לא ברור לי מיהו המינוס ומיהו הפלוס :s05: כל כך הרבה צבעים (: הייתי מנחש אבל אני לא בטוח מה יקרה אם אטעה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני מתכוון לעשות OC למעבד הזה, אני חדש בתחום אבל עם הזמן נגיע לתוצאות אני מקווה, השאלה היא איזה לוח אם כדאי לקחת? אני רוצה שהאופציות יהיו פתוחות ל OC כמה שיותר, אגב לא מעניין אותי דברים כמו CF או RAID.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לי יש I7 860 וכרטיס מסך 460GTX 1G ובמישחק METRO2033 המשחק לא זז חלק בכלל על הכי גבוהה לעומת זאת חבר שלי יש לו I5 2500 החדש עם 450GTS ולטענתו המשחק רץ על המקסימום חלק יש מצב שהמעבד הגרפי המובנה עד כדי כך עוזר? לי אישית זה נשמע הזוי!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. או שרק דור המעבדים הישן? אני מתכוון למעבדים e6300 , e6400 וכו'... אני מבולבל לגמרי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני לא יודע אם השאלה הזאת מתאימה לפה או לפורום אוברקלוקינג, אבל בכל מקרה אם אני רוצה מעבד Tbred 1700 ל OC. קראתי גם פה ושם שזכרונות WINBOND טובים במיוחד לצורך העניין. עכשיו, האם יש חנות בארץ שמוכנה למכור מעבדים לפי STEPPING ? כלומר שהסטפינג יהיה לפי מה שאני מבקש ולא רק לפי המזל (אם יש להם במלאי, כמובן) ? שנית, באף חנות בארץ לא ראיתי זכרונות WINBOND. יש מישהו שמייבא אותם או שחייבים לקנות בחו"ל ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. "סנדי גשר" נכנס למגרש המשחקים, ואני שמח. כי אולי AMD יילחצו ויורידו עוד את המחירים. אבל אינטל הפכו לישראלים, ודפקו מחיר גבוה לצעצוע החדש. מצאתי לי Phenom 965, ותהיתי האם לרכוש אותו עכשיו, או לחכות קצת ??? לשואלים: קצת = חודש. וזאת במיוחד ולאור התחזיות למשבר כלכלי קרוב, שיפגע בישראל יותר מבפעם האחרונה. תודה 8),

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by שמנואל,

אהלן. התעורר אצלי חשד שמשהו לא תקין בזיכרון (המון הודעות שגיאה - בעיקר 0X000000E8 ). ראיתי המלצות לתוכנת MEMTEST אבל ניסיתי בעיון רב להבין כיצד לתפעל ולנתח את התוצאות וממש לא הלך לי. מלבד יצירת פלופי והפעלת המחשב איתו - אני ממש הלכתי לאיבוד. האם מישהו יוכל אפילו באופן כללי להדריך אותי ע"מ שאוכל לבדוק את הזיכרון. אגב, אם ישנה תוכנה פשוטה יותר - אשמח !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by subzero08,

כבר הייתי סגור על ה z97 A אבל אז שמתי לב שההפרש רק 70 שקלים מה דעתכם? אני יודע שבמקסימוס אין סאטה אקספרס אבל יש m2 ובאופן כללי דגמי ה ROG נחשבים איכותיים יותר הנפרש מבחינתי זניח ומהות השימוש פחות חשובה, אלה מה פשוט לוח טוב יותר, עמיד יותר ומה יתן את התמורה הכי טובה לכסף המון תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by GuyG,

שלום, אז ככה, אני קונה מחשב בתקציב די דל. המחשב אמור לשמש אותה שנה - שנה וחצי ולאחר מכן יעבור לאבא שלי ואני אקנה חדש (מתגייס/ממשיך ללמוד). עריכה: מעבד שונה ל E5200 אני לא אעשה OC. קונה מאייבורי (למרות כל מה שאומרים..). בעקרון התקציב בין 1500-1800 שקל. (מסך אני אקנה LG 19 1953TR, לא נכלל בתקציב). שימושים עיקריים זה שימושים משרדיים, מולטי-טאסקינג (הורדות, טאבים באינטרנט ומוזיקה הכל ביחד). משחקים פעם ב.. לא צריך סופר גרפיקה. אז אני מתלבט בין שתי ההצעות האלה (ההבדל הוא במעבד+לוח אם): AMD http://ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 INTEL http://ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 זה או AMD AM2 5200X2 Dual Core 64BIT עם לוח Gigabyte GAM61PME-S…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. גיליתי שללוח האם שלי יש 1MB L2 CACHE(בעזרת התוכנה סנדרה) הרצתי אתCPU&BIOS INFORMATION וזה כתב לי את זה Warning W2501 : Lack of L2 cache greatly reduces performance. Install some וכשהרצתי את M.BOARD INFORNATION הוא כתב לי תוצאה מעניינת L2 External Cache : 1024kB pipeline-burst write-thru ובתוכנה CPUID לא מוצא לי את הזכרון הזה, לדעתי או שהוא לא פועל או שהCPUID(והרבה תוכנות בסגנון) לא מזהה זכרון מטמון על הלוח אם, אז מה דעתכם ואם זה לא פועל, איך מפעילים אותו? לוח אם: AX59PRO(ישן :-\) מעבד:AMD K6-2 500(ללא 128K L2)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש סוגים שונים של I5 האם מספר שרשום אחרי זה הוא הדגם נגיד 750 איזה מעבד עדיף שמרוויח ב-SPEED ומפסיד ב-CATCH או הפוך? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Satlan,

חברה, ראיתי באתר את הלוח SLI X16 ... מה אתם אומרים לחכות טיפה או לקנות כבר את הלוח שהייתי אמור לקנות (Asus a8n sli premium( מה עושים ?:\ בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ויום טוב, אני מגיע מרקע כלכלי שלא יכול להרשות לעצמו קנייה של מחשב כל שנה אז ההשקעה שלי היא לטווח רחוק ככל הניתן ולכן אני שואף לקבל הצעות על רכיבים איכותיים ומתקדמים אודה לכם אם תקחו זאת בחשבון ותעזרו לי "לתפור" לעצמי את החלקים המתאימים ביותר ברצוני לשאול כמה שאלות על לוחות אם: 1) קראתי ביקורות על מארזים מסויימים (NZXT H2 , FRACTAL DESIGN DIFINE R3) ובשלב של הבדיקות שביצעו שם ראיתי שהטמפרטורה של לוחות האם הגיעה הרבה פעמים ל60 מעלות וקצת יותר- האם טמפרטורות כאלה מזיקות ללוחות האם? אם כן איך ניתן להימנע או לטפל בעלית הטמפרטורות המדוברת בלוחות האם ובאותו הזמן לשמור על שקט מירבי? האם יש לוחות אם עם טכנולוגית קירור פסיבית יעילה כלשהיא או שיטה אחרת? 2) אם כן, תוכלו להמליץ ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mr.Man,

מעבדי AMD 3000 מקבילים לINTEL 3G? האם מעבדי HT של INTEL עדיפים על AMD?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yonir,

המפרט שאמור לבוא עם לוח האם הוא פחות או יותר הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=424537 על הנייר נראה שיש לו הרבה מאד חיבורים שונים וגם כרטיס מסך הבנתי מעט יותר טוב מאשר ב-G31. חיסרון בולט הוא חוסר תמיכה ב-Dual Channel. עד כמה זה משמעותי? ובכלל- הערות/המלצות וכו' לגביו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by idanoosh10,

אני קונה או 9800GTX+ או HD4850 ותיכננתי לקנות לוח אם ABIT IP35-E אבל אין לו PCIE2. כדאי להוסיף עוד 120 ש"ח לצ'יפסט P43? השיפור בביצועים יהיה גדול?

23. האמת שהנושא הזה מציק לי המון בכמה ימים אחרונים.. למישהו יש מידע אם יהיה הורדת מחירים בארץ? אם המעבדים החדשים בכלל יגיעו לארץ בחודש הקרוב?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. האם הוצאה או הכנסה של העכבר או המקלדת בזמן שהמחשב פועל יכול לגרום לכשל בלוח האם? כל כשל שהוא? והאם זה יכול לשרוף את הלוח לגמרי?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. החלטתי לקנות לוח אם חדש בשביל שאני יוכל לעשות SLI של שני כרטיסי GTX570 (כבר יש לי אחד), המליצו לי על שתי הלוחות האלה: Gigabyte Z68X-UD4-B3 Asus Sabertooth P67 B3 האסוס יקר יותר במאה שקל, אבל בלי קשר לזה רציתי לדעת איזה לוח אם כדאי לי לבחור מבינהם, או שאתם ממליצים על לוח אחר בתקציב (עד 950 ש"ח) *אין לי כוונה לבצע OC (למרות שהבנתי ששני הלוחות תומכים מעולה בזה) הנה המפרט שלי: Intel Core I7 2600K 8GB 1333MHz 2x4GB Gigabyte GTX570 Thermaltake Element S Thermaltake 600W (אני יחליף ספק באותה קניה עם הלוח, כנראה זה יהיה 900W של Antech)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים