עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. תקציב -עד 2000 שקל צרכים -מישחקים וכו מארז -אפולו (מארז גדול ) ספק -450 וולט איכותי מעבר לזה יש לי 2 ארדיסקים כל אחד של טרה כרטיס מסך 550TI של הנווידה OC-אין צורך בזה לא צריך אופציה לשני כרטיסים גרפים כן צריך שיהיה בו כרטיס רשת אלחוטי תקן N וכרטיס רשת בלוטוט ,רוצה גם 8 גיגה זיכרון ככה שבכללי מעבד ,זיכרון,לוח אם תודה לעוזרים מראש ,ולמי שמעונין אני מוכר 6600 4 ליבות סטפין GO (קצת יותר טוב מהמקורי ) לוח אם בעיתי (עושה בעיות בבוט -אבל פועל אחרי כמה ניסיונות ) ו 5 גיגה של זיכרון DDR2 שמחולקים לשלוש יחידות של אחד גיגה ועוד אחד של 2 גיגה

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  2. מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. http://techarp.com/showarticle.aspx?artno=499&pgno=1 16 מעבדים במבחני ביצועים, הרשימה מתעדכנת אחת לכמה שבועות.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by aofer,

היי, אשמח להסבר קצת (או קישור) שמסביר מה ההבדלים ואיפה באים לידי ביטוי היתרונות של הI7 תודה מראש, עמית

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. מה ההבדל בין פנטיום D למעבדים כפולי ליבה? למה למרות שהD820 שלי 2.8 פעמיים כלומר 5.6 אז למה הוא יותר חלש מהמעבדים החלשים שהם לא יותר מ2.0 פעמיים כלומר פחות מ4. אז למה זה יותר חזק? ואם אפשר הסבר על ההבדלים עם ובלי OC תודה, ניצן

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  6. http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=1956&cid=6&pg=1

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום! אני נתקלתי בלוח האם הזה http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=237 זאת החנות היחידה בארץ שמוכרת אותו למיטב ידיעתי. מדובר בחברה צעירה שמאוד קשה למצוא ביקורות על הלוחות שלה באינטרנט בשפה האנגלית. אחד הייתרונות של לוחות האם הללו, זה שאם שמים 4 GB RAM במערכת הפעלה של 32BIT הלוח אם הזה,מקצה 1GB לכרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון הזה. לפי מה שהבנתי זה שהם ממש מתמחים בלוחות אם למערכות HTPC אני מאוד מעוניין לרכוש את אחד הלוחות החדשים שלהם שצרכים להגיע לארץ בקרוב, אבל אני קצת חושש בגלל שהם לא מוכרים בשוק שלנו והאמריקאי ? כתובת האתר שלהם זה : http://www.jwele.com/motherboard.php?6 וכאן ניתן לראות רשימת פרסים שהם זכו : http://www.jwele.com/award.php אז מה אתם …

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by roma,

שלום לכולם! מישהו יודע מתי הוא יגיע לארצנו הקטנטונת? ומה המחיר של הלוח הנ"ל(המחיר המוערך)? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. Started by tood,

היי לכולם, למה אני שואל זאת,נתקלתי באתר של יבואן מסויים תחת הכותרת "לוחות אם" כתוב ATi Sapphire הלוח הזה ATI DUAL CORE 775 + X300128MB DDR2 667MHZ+LAN כן יצרנית או לא? אם לא אז מי יצרנית הלוח? תודה

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by בלוסטון,

2800 AMD sempron 64Bit איך הוא ??? והוא טוב למשחקים ?? הוא ירוץ לי מהר? ומה עדיף AMD או INTEL???

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  11. נראה איזה הבדל ביצועים?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by shlompis,

שלום לכולם, באתרים שונים למכירת מחשבים אותם המעבדים מגיעים בתצורה שונה של מכירה : Box - OEM - Tray. מה ההבדלים ? מתי בוחרים סוג מסויים ולא אחר ? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. אני הולך לקנות את הלוח הזה ושמתי לב שאין לו כניסת Parallel ובביקורת פה באתר על הלוח הזה אמרו שזה די קשה להשיג כזה אז חיפשתי ב NEWEGG ומצאתי כרטיס הרחבה קטן אבל אני לא יודע אם זה טוב הוא נראה כזה קטנצ'יק ועם שבב אחד בסה"כ הוא יעשה את העבודה? יתאים? אני רק צריך כניסה אחת כזאת לצג LCD שלי (4*20) תודה מראש טל

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by HardWarePassion,

הסתכלתי באתר של וואלה שופס וזה המפרט שהתגלה לעיניי ===> http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/maximus/product.asp?pf_id=PT298999 הייתי דקה וחצי לפני קניה של מעבד AMD ATHLON 64 2800 בתושבת 754 + לוח ג'יגה בייט מ KSP ב 410 ש"ח + מארז. סה"כ 1250 ש"ח !. עד שניתקלתי בהצעה של וואלה שופס מחשב מלא קומפלט ב 1999 הפרש של 750 ! שווה את התופסת ? (למרות ששם הלוח זה עם צי'פסט של VIA לא סובל אותם) - וב KSP זה עם NFORCE 3

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by MoRtZkInG,

קיבלתי מחבר מעבד פנטים 3 ישן (עוד מהגרסאות של אלה שעומדים על הצד כמו הP2) שכנראה הוא שרוף מה אומר האחריות של אינטל הלכל החיים, הבנתי שזה לכל אורך החיים של המעבד זה נכון? למי אפשר לתת את המעבד כדי לתקן אותו/להחליף אותו? מה צריך בשביל זה? (קבלה, חשבונית?) תודה למי שיודע

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by yoramns,

אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן למעבד AMD Athlon II הצרכים זה גלישה אופיס שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Gigabyte GA-MA78LMT-S2

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by zohar678,

יש לי מחשב ישן ואני שוקל לשדרג אותו האם מישהו יכול לומר לי מהו השידרוג המקסימלי שאני יכול לעשות? לוח האם שלי הוא מדגם FOXCONN s775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L מעבד INTEL CEL 2.66GHZ 775 533FSB 256K זיכרון יש לי שתי כרטיסים של DDR RAM 512MG 400 MHHZ אני מקווה שהפרטים שמסרתי מספיקים.

• 9 תגובות
    • 536 צפיות
  18. מדובר במחשב למשרד עורכי דין שלא דורש חומרה מיוחדת או תוכנות מיוחדות למעט פדאור, עודכנית ודומות להן

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

מזה ה cache של המעבד?

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

זה טוב,לא טוב,יתרונות חסרונות.לא הצלחתי להבין מהכתבה.נצתרך להמתין לביצועים?.ואם אני זוכר נכון הייתה ביקורת עולמית לגבי השילוב של מעבד גרפי בתוך המעבדים. משהו יכול להסביר לי בעיברית פשוטה על מה כל ה"רעש"?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  21. רציתי לדעת איזה מעבד של AMD הכי מומלץ (והכי טוב) ואיזה לוח אם לקנות עם המעבד הזה??

• 4 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by iveco,

יש לאחי לוח אם עם DDR3 בשקע 775 מעבד E5700 עם 2 GB זיכרון והמחשב שלו דיי צולע חשבתי לתת לו את שתי הזכרונות שלי 4GBX2 סה"כ 8 גיגה ולקנות לי 2 זכרונות 8GBX2 = 16GB 1600-DDR3 הבעיה שהמעבד שלי ממילא חלש G2020 שידרוג של זכרונות לא יתן כלום , מאמץ של מעבד לא קשור לזכרונות ולא לטמפרטורה , שדרך אגב הטמפרטורה שלי מעולה 30-35 מעלות . זה לא שהמחשב לא זז הוא זז אבל עצל כזה המעבד כזה דרעק כל דבר מאמץ אותו נכון שזה לכמה שניות ונפסק אבל זה יוצר פריזים מעצבנים כאלה . אצלי הזיכרון מגיע בקלות ל 4 גיגה אני פותח מלא תוכנות במקביל , השאלה אם הגדלה של הזיכרון ל 16 גיגה יכול להקל על המעבד או שאני סתם משלה את עצמי ? ועדיף לשדרג מעבד במקום זכרונות ? ופה באה שאלת המאה מה עדיף I5 עם…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by sahargt,

היי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתקשה בבחירת לוח האם אני צריך לוח שיתאים לרכיבים הבאים Processor 3.2 GHZ CPU [800MHz FSB, Hyper Threading SONY DW-U10A dvd-r Seagate 120GB 7200RPM Serial ATA 150 8MB Cache CORSAIR High Performance Memory W/ Heat Spreader 1024 MB (512MBx2) PC3200 400MHz VIDEO: NEW! ASUS-ATI RADEON 9800 XT 256MB DDR ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ DFI Motherboard for Intel Procressors,"LAN Party" Model LP- PRO 875B ASUS Motherboard for Intel Pentium 4 / Celeron Processors, 800Mhz FSB Model# P4C800-E DELUXE Retail Intel Pentium 4 (800 F…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  24. אז ככה , אני עוד חודש קונה מחשב (מתלבט עדיין בין AMD שאני מאוד מעריך לבין אינטל , אבל זה לא קשור עכשיו לנושא) , ותהיתי , עם אני אקח את הee 6300 , איזה לוח זול ייחסית ייתן לי להעלות את מהירותו של הנ"ל בלפחות 700 מגה נוספים.... אני יודע שלוחות לאוברקלוקינג ומשחקים (קהילה מאוחדת) ייקרים בדרך כלל , אבל היי , תראו את DFI LANPATY UT NF4 ULTRA-D, שלפי הביקורת זהה לאחיו הגדול מבחינה טכנית חוץ מהיכולת הלא כל כך שימושית שלו להחזיק שניי כרטיסי מסך במקביל (SLI ) , אולי יש גם אחד כזה רק שמתאים למעבדיי אינטל לתושבת LGA 775 , עם כן , אני אשמח לעצה שלכם לאחד כזה !

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.