עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lidor_abo,

חברה מה ההבדל בין זכרונות ddr 2 cl 3 לבין זכרונות ddr 2 cl 4? כי ראיתי שהבדל במחירים לא בשמיים...! לידור

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by eyaffe,

יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם. רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד חדש של ACER דגם 5620 עם מעבד T5250 במהירות של 1.5, וגיגה זיכרון. המחשב עובד לי מאוד לאט - ועדיין לא הותקן עליו כלום, הוא מריץ WINDOWS ויסטה. אני מעוניין לשדרג את הזיכרון ל2 גיגה אך אינני יודע אם יש לי 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1 גיגה. 1) איך אני יכול לבדוק את הזיכרון שלי (שתיים של 512 או 1 של גיגה)? 2) האם לאחר שהדרוג אני יוכל לעבוד עם המחשב בצורה חלקה ולא איטית? בתודה מראש. עשיתי חיפוש ולא מצאתי על הנושא.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by soguy,

האם ה E6600 עדיף על E6420 למרות ש E6420 דגם קצת יותר חדש? אם אני לקראת רכישת מחשב חדש, האם כדאי להמתין קצת? האם שווה לחכות ל DDR3? ראיתי לוחות אם של ASUS עם צ'יפסט P35, G33 שכבר תומכים ב DDR3... בטח הזכרונות יהיו יקרים להחריד. אני לא מעוניין לרכוש מחשב בסכומים אסטרונומים אולם מעוניין במחשב חזק ומתקדם. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by NetSpider,

טוב ... חבר שלי מתכונן לקנות מחשב וביקש שאני ימליץ לו על מה לקנות.. הוא כבר היה מוכן לפני איזה חדשיים אבל אני אמרתי לו שיחכה עוד איזה חודש עד ליציאתו של Ti 4200 ... טוב הזמן הגיעה וגם ה Ti4200 . אז עוד הייתי נעול על AMD אבל היום המצב השתנה לגמרי , כלומר מבחינת מחיר כבר עדיף לקחת P4 1.6A וזכרונות RDRAM לא כאלו יקרים היום ... אני גם לא כל כך רוצה לקחת בשבילו AMD כי הוא לא כל כך מבין בכל העניין הזה :-/ כי אחרי זה יבוא עלי בטענות ,מה בחרת לי ,כל פעם ניתקע לי במשחקים ... יש לי בעיות . ואני לא צריך את זה . אני לעצמי אולי הייתי לוקח AMD .. אבל כמו שהסברתי כבר שווה יותר P4 . בקיצור הוא לוקח בלי מסך ואני התחלתי להיסתכל כבר איזה חלקים לקחת ... הוא אמר שרוצה להיכנס במסגרת של 4,00…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Xiao Xiao,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את ה MB,CPU והזיכרון. הוא לא מבין במחשבים כל-כך, הוא רק רוצה זול. הוא פשוט הלך לחנות ליד הבית שלו והציעו לו מעבד AMD 3100+ עם MB של elite וזיכרון 256MB. הוא שאל אותי מה דעתי על זה ואחרי קצת חיפוש לא מצאתי חוות דעת, אבל מצאתי דף איביי עם הMB והCPU: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3474508578&category=44935 אשמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על זה. אם אתם חושבים שזה לא טוב אז אולי תוכלו להמליץ על MB+CPU+זיכרון (צריך גם להחליף מארז?) ב1500 שקל בערך? הוא רק עובד על המחשב הוא לא צריך ביצועים למשחקים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by galpilas,

איזה מעבד יותר טוב??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך -Gforc5700fx שני זכרונות קשיחים מסוג של IDE ועכשיו אני הולך לקנות: לוח אם , מעבד וזכרון פינמי. אז מעבד-חשבתי ללכת על AMD Athlon 64 bit וזכרון פנימי חשבתי ללכת על - Dual 512 DDRII 800Mhz וכל מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם שיתאים לכל הרכיבים כלומר - גם לכרטיס מסך גם לזכרונות הקשיחים גם לAMD 64 וגם ל DDRII שאני קונה, יש כזה??? בבקשה תביאו לי את השם המלא שלו!... תודה רבה!!!!! (אם יש לכם הערות והארות לגבי המפרט הזה הם יתקלו בשמחה...)

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לקנות מעבד Intel Core i7-980X Extreme Edition 3.33 GHz Six Core Processor בתושבת 1366 לשדרג את ה i7 הישן...לא מוצא מחירים ״סבירים״ של יד שנייה...למישהו יש כיוון טוב או שרוצה למכור במחיר הוגן?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. דור ה-Gemini Lake יכלול ליבות עיבוד משופרות וינסה להעניק לנו מחשבים ניידים היברידיים עממיים יותר מאי פעם לכתבה

11. Started by עידן פ.,

אז שמענו הרבה, ראינו הרבה מצגות יפות מAMD ועכשיו מגיע המבחן האמתי... https://hothardware.com/reviews/ryzen-mobile-benchmarks-and-performance-analysis?page=3 המעבד הנבחן הוא צעבד החלש מבין השניים שכולל מעבד עם טורבו נמוך יותר וGPU עם 8CU במקום 10. מעבד: המבחן לקוני ביותר וכולל רק שני מבדקי מעבד סינטטיים ונראה שמעבד ה AMD עומד בכבוד במשימה להתחרות ב8250U. GPU: ממבחן ה GPU יצאתי ברגשות מעורבים, איפה הביצועים של ה 950M שAMD דיברה עליהם ? המעבד הזה קרוב מדיי לרמה של 940MX ומושפל ע"י ה MX150. אז למה רגשות מעורבים ? כי הוא עדיין מכפיל את ה UHD620 שיש במעבד המתחרה עם אותו TDP... תהנו מהמעט שיש שם ופרסמו עו…

12. Started by coch,

https://www.guru3d.com/news-story/review-amd-ryzen-threadripper-2950x-and-2990wx.html אם זה מתישהו* בעתיד הרחוק\קרוב ימומש בגיימינג.. זה פשוט מטורף. ב Workloads שמנצלים את זה, מפלצת ביצועים. AMD לא נחים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by יהושע מנחם,

שלום וברכה! יש לי אפשרות לשדרג ממעבד i3 2120 ל i7 2600 לוח האם שלי הוא ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX א. האם התושבת מתאימה, לI3 יש תושבת FCLGA1155 ולI7 יש LGA1155 ב. האם בשימוש רגיל אני אראה שיפור בביצועים

14. שלום לכם אז זה קצת מורכב תשתדלו לא לאבד סבלנות יש לי מחשב HP שמבאס לי את החיים בתכלס המארז נוראי וקטן ואין לי שם מקום לכלום - לא להרחבות ולא לשינויים ותכלס מצטער שקניתי אותו אפילו הלוח אם מולחם למארז עצמו ולא ניתן להוציא אותו מהמארז כי זה מחשב מותג . מה שחשבתי לעשות זה לקנות לוח אם חדש ומארז חדש ולקחת את כל החומרה ולדחוף לחדש. יש לציין שחצי מהחומרה במחשב חדשה כולל כרטיס מסך , ספק כוח , דיסק קשיח הכל חדש ומשודרג. אני מתכוון להשקיע כרגע במארז ממש טוב שיחזיק לי לשנים ונכון לעכשיו לוח אם טוב וחדש שמתאים למעבד שציינתי . התקציב 400 ש"ח ללוח אם - מחפש משהו שמתאים לגיימינג ויש לו יציאות SATA 3 - הלוח אם אמור להספיק לשנתיים עד שאחליף מעבד למעבד מתקדם יותר וכתוצאה מכך גם אח…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בביקורת זאת אנו מתמקדים בביצועי אחד השליחים הבולטים של אינטל בשוק הביניים, שמתחמם והופך לתחרותי מתמיד בזכותו לכתבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה ההבדל בין לוח אם Z170 לבין Z270 ? ומה עדיף יותר למשחקים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by drbrain,

אבקש את עזרתכם לגבי המלצה ללוח אם תומך HASWELL, אני מעוניין בלוח אם זול, ידוע לי עם דגמים H81, B85, H87 - רציתי לדעת מה ההבדלים הנוספים ביניהם חוץ מכמות סלוטים זכרונות, כמות SATA וכמות USB - מה עוד ההבדלים ביניהם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rander1,

לפני חודש רכשתי מחשב חדש עם לוח GA-H81M-HD3 http://ca.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4674#ov ומעבד core i5 4460 גירסת הביוס היא f5 והחדש יותר זה f6 האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by leahd3,

שלום שידרגתי היום לוח ומעבד i7 4790k asus z97-a אני שם לב שלמרות שהמערכת שלי על idle 1-5% ניצצול המעבד עדדיו רץ על 4400 איך אני יכול לשנות את זה? אני מניחו שזה בביוס אך לצערי אני לא ממש מכיר את הביוס של אסוס אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by CRT,

מעבדי Vision x4 Quad-Core כבר זמינים בחנויות. לפי סיקורים יש שיפור משמעותי בכוח עיבוד גרפי ליחידה עם מעבד. אני חושב אפילו שה A8 אמור לספק גיימינג בסיסי. המחירים בנתיים נעים סביב 700 ש"ח לA8 וסביבות 550-600 ש"ח לדגם A6. מה שמאפשר להרכיב מארז גיימינג בסיסי בסביבות כ1800 ש"ח. תקנו אותי אם אני טועה. נ.ב אגב מה לגבי התושבת? אני לא מעודכן כבר FM1 תושבת חדשה לגמרי? והבולדוזר אמור להגיע עם AM3?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by DorM,

הציעו לי לקנות 4G RAM של PQI מחולק ל4 יחידות שזה אומר שכל יחידה עולה 148 ש"ח אז כולם ביחד 592. אני דווקא מעדיף לא לקנות אותם ומעדיף לקנות זכרונות של G.SKILL שכל שתיים עולים 339 אז שתיים ביחד עולים 678. הכסף לא מעניין אותי מה שמעניין אותי זה האיכות.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by manticore,

איך אני יכול לעשות בוט CD לדוס? אני רוצה לעדכן ביוס ולא מצליח... ניסיתי לעשות דרך נרו אבל כשאני מפעיל את התכונה כדי לעשות פלאש הוא כותב שאין לי מספיק זיכרון.. גם אם אני עושה tiny/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by C991Now,

מהם היתרונות והחסרונות ב E7200 ו E7300 , איזה מהם עדיף לאחד שעושה OC אבל בינוני[לא משהו מטורף ורציני]. יש לי תכסף לקנות ת E7300 אבל האם כדאי ? או להישאר עם ה E7200?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by FastJack,

שלום. יש לחבר שלי מחשב יחסית ישן (שנתיים), ואני מעוניין להתקין לו מערכת הפעלה חדשה (WIN 7). הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם יש לו וגם לו אין מושג, ואין לו שום חוברות, קופסאות או קבלות על המחשב. האם יש תוכנה שיודעת לזהות איזה לוח אם יש על המחשב? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by hezi508,

כשהלכתי לקנות מחשב חדש וביקשתי זכרונות במהירות 1600 המוכר טען שהמהירות הטבעית של הזיכרון היא 1333 וכדי שהם יעבדו במהירות 1600 אני צריך לעשות להם OC. האם זה נכון ? אם אני קונה זיכרון במהירות 1600 אני צריך לעשות לו OC? או שהוא כבר בא מומהר מהמפעל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.