עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכווווולם קצת מידע על הציפסטים החדשים של NVIDIA... C51XE+MCP55PXE MCP55P SLI MCP55 Ultra פרטים בפנים... שמות קצת מסובכים...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by theduck,

מה ההבדל בין שתי הטכנולוגיות (למעט העובדה שה- HyperThread קדמה ל-Dual Core) ומי מהשתיים תומכת ביותר אפליקציות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, בשעה טובה קיבלתי את ה-1800+ החדש שלי(1.5V JIUHB שבוע11),ופה הבעיה מתחילה. כשהמעבד משולב עם Asus A7V266-E,הלוח תמיד מזהה את המעבד כ-2000+,גם כשהמעבד בתדר של 2300(עם מתח 1.55 ) וגם כשהוא ב-1300 הוא מזוהה כ-2000+. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לתקנה? תודה מראש.

4. Started by שחר אור,

אני קונה Asus M2NPV-VM עם AMD Athlon 3800+ X2 למשרדי\קולנוע. הבנתי שאין טעם לשים זכרונות יותר מהירים מ- 533Mhz. יש לי איזה 800 שקלקלים בתקציב לזכרון, ואני באמת לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הזכרון המתאים :s05: אשמח להמלצה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zaaza,

רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by vourt,

הי!, לוח האם שבמחשב שלי הישן התקלקל -gigabyte aurus z370 gaming 7 והוחלף במסגרת האחריות ללוח אם חדש יותר אך נראה לי הרבה פחות טוב - gigabyte aurus z390 pro הלוח החדש לא כולל כרטיס קול משופר, 2 חיבורי SSD לעומת 3 וLAN רגיל ולא משודרג (KILLER). לא ברור לי אם יש הרבה מה לעשות אך לדעתכם כדי להתעקש על קבלת לוח אחר שעומד לפחות מול הישן?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by sapir5522,

יש שני לוחות לI5 ואני לא יודע מה עדיף GIGABYTE GA-P55-US3L GIGABYTE GA-P55M-UD2 מה עושה את השני פחות טוב? כי לשני יש תמיכה ברמקולים 5.1 ולראשון אין יש משהו שלראשון יש שלשני אין? , ראיתי בתמונה של החיבורים באתר של גיגבייט איזה חיבור וורוד ארוך כזה , מה זה? למה זה משמש? פשוט אם המחירים ירדו מספיק בחודשיים הקרובים יהיה לי מספיק בתקציב כדי להכניס לי לוח אם נורמלי ולא Whitesburge אבל אני חושב שללוח ב 650 שקל צריך שיהיה מינימום חיבור לרמקולים 5.1 ועוד משהו .. מה ההבדלים בין הלוחות האלה לבין הלוח הפשוט של אינטל?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. מצטער על השאלה העצלנית הזאת, הייתי בודק אבל הכל מפורק כרגע לכמה מודים שאני עושה כדי להמשיך אני צריך לדעת אם מספיק רק להוציא את הג'מפר, לחכות כמה שניות ולהחזיר בלי לשים אותו על פינים 2-3? מישהו יכול לבדוק לי אולי אם זה מאפס לו? תזכרו, רק להוציא ולהכניס, לא להוציא להעביר ולהחזיר תודה רבה 8)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הזמנתי את האיימק החדש ואני רוצה להוסיף לו זכרון. יש לו 4 סלוטים, וכרגע 2 מהם תפוסים (4gbx2). השאלה אם להוסיף עוד שניים של 4 בשביל הdual channel או להוסיף אחד של 8, כדי שבעתיד אוכל להוסיף עוד אם אצטרך. מה אומרים? תודה! דרך אגב - אני לא עורך וידאו וכאלה (לפחות כרגע). המחשב לצורך שימוש כללי, כתיבה ומעט גיימינג.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מעניין אותי אם ניתן כבר להשיג בארץ לוחות כאלו. מישהו שמע, מישהו ראה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by jambo7,

שלום לדוגמה הלוח הנ"ל מבוסס P43 http://www.skypc.co.il/pl_product~BLKDP43TF~10~0.htm הוא יותר זול מגיגה בייט ואסוס למה אלה שמבינים במחשבים לא סופרים אותו ומתרחקים ממנו ? מה חסר בו לעומת לוחות אחרים ? דיון מעניין וגמר חתימה טובה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by doreiny,

שלום לכולם אני רוצה להחליף את המעבד שלי השבוע 3200+ אני מעוניין להחליף אותו או ב 3800+ או ב opteron 165 הקטע הוא שאת ה 165 אני יכול להביא ב 1700 שקל ואת ה 3800+ אני יכול להביא ב2000 השאלה הנשאלת היא מה שווה יותר להביא? ואיזה מהם יתן ביצועים עדיפים (המעבד הולך לעבור oc כשמעליו zalman 7700cu) עוד בקשה קטנה: במידה וציינתם אחד מהשניים, ציינו בבקשה סטפינג מומלץ תודה רבה לכל העונים והעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Fabian,

מה זה ה-overclocking ששומעים עליו כ"כ הרבה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום המפרט החלקי שלי Q9550 Gigabyte GA-EP45T-UD3LR 2X2GB Kingston 99U5471-001.A00LF (בDDR3 - [ז''א כל אחד 667?]-1333MHZ), שתי סטיקים זהים יש לי WIN 7 64. אני רוצה להוסיף זכרונות, וראיתי שהטווח מחירים בין ה2X2GB ל4X4 בDDR 3 1333MHZ הוא זניח, ורציתי להוסיף למערכת הקיימת שלי אותם , השאלה אם אני אוסיף שתי סטיקים של 4GB(ז''א 8GB) ואשים אותם על ה4 הקיימים(שגם הם זוג), לא יהיה בעיות של אי תאימות/דואל צ'אנל ? חשוב לי לציין ,בעבר היה לי זכרונות של G S KILL והם לא התאימו ועשו המון התנגשויות ומסכים כחולים, אז רצוי משהו של KINGSTON מה לגבי זוג כזה? : http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=18595 או זוג כזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20993 (במידה ויהיה אפשר לה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכווווווווווווולם ! השאלה העיקרית שנשאלת פה היא האם באמת איי אמ די מציגה ביצועים טובים יותר והמעבדים שלה עמידים יותר ובכל זאת זולים יותר מפנטיום או שזה פשוט שהעם רוצה שינוי !!! ועובד לאיי אמ די.... האם פנטיום עיבדה את כוחה ?!@ אם כן מתי זה קרה !? שלכם lir@n האיש שלא הכי מאמין באיי אמ די :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by musari,

מה כל כך מיוחד וחזק במחשבי MAC G5 למה הם יותר חזקים מ PC ואיזה מערכות הפעלה משתמשים ובאיזה סביבה עובדים בהם האם אפשר וינדוס כי מצאתי אחד חזק ב 2000 דולר http://www.apple.com/powermac עם ליבה כפולה ואני מעוניין לקנות אם אני יוכל לנצל אותו למישחקים...תודה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by denis20,

בהמשך לפוסט זה מחפש לוח אם שיתמוך ב 32 גיגה זכרונות וכמה שיותר סלוטים לחיבורי sata ,עדיפות ל 6-8 ו 2 חיבורי m2. עדיפות ללוחות x470. מהחנות בארץ או אפילו אמזון.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. דור ה-Rapahel שצפוי להגיע עד סוף השנה עם ארכיטקטורת Zen 4 ישמור על אותה כמות ליבות מירבית כמו בדור הנוכחי - אך עם מעטפת הספק מוגדלת וחובה לעשות שימוש במערכי קירור מים, לכאורהלכתבה

19. אני ממש לא יודע מה לבחור פה או E8400 שממש מהיר ונותן ביצועים טובים במשחקים או Q6600 שיותר איטי אבל עובד יותר טוב עם תוכנות ויותר בטוח לעתיד ואם אני הולך על מרובע-ליבה, אז עדיף כבר להשקיע בQ9300? תודה רבה לעוזרים בבלבלה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Skipper,

היי, יש לי לפטופ Lenovo g570 עם מעבד Intel b940 ו - 4 גיגה זיכרון שתומך ע"פ האתר של Intel עד 16 גיגה זיכרון מסוג DDR3. אני מבקר בתאילנד בקרוב והמחירים של הזכרונות שם ממש נמוכים. יש טעם לרכוש 16 גיגה זיכרון? המעבד ינצל את כל הזכרון? או להסתפק ב8? תודה רבה על העונים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Conroe,

אני צריך לוח אם. בדקתי באתר של גיגהבייט וגם ה GA-965P-S3 REV3.3 תומך בFSB 1333. ההבדל בין ה DS3 REV3.3 ל S3 הוא 50 ש"ח ואני לא מתכנן אוברקלוק, האם כדאי להשתמש בחמישים ש"ח האלו למשהו אחר או לקנות DS3?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by McMerc,

GA-965P-DQ6: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 GA-965P-DS4: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Aviad Cohen,

שלום לכולם, אני כבר שבועיים סגור על המפרט שלי מלבד הלוח אם וצריך את עזרתכם ההתלבטות היא בין MSI z97 gaming 5 Gigabyte z97x gaming 5 Asrock z97 extreme 4 מיועד להמהרת i5 4690k הבנתי שבmsi אין sata express, האם זה קריטי ואצטרך זאת?? המפרט המלא: Intel i5 4690k Noctua nh-d15 G.skill sniper 2*4gb ram Seagate barracuda 3tb Radeon r9 280x vapor-x Nzxt 410/530

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by itaysk,

הלידטק שמעתי שלא כדאי... האפוקס שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים... האסוס מצויין אבל יקר... הציינטק עוד יותר... תראו בעקרון אני יכול להרשות לעצמי את האסוס (900 שקלס בערך, לא?) אבל אם אני אוכל למצוא לוח דומה במחיר זול יותר אז אני מעדיף... שמעתי גם שיש לו 2 דגמים לא? מה ההבדלים ביניהם? בעקרון כל הפיצ'רים לא ממש חשובים לי חוץ מכרטיל קול. קיצור תגידו מה אתם הייתם קונים... כל ההצעות יתקבל בברכה, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hen1235,

לפי מה שהבנתי אין סיכוי להפעיל על הלוח GA-8I945PG, זיכרון 667 כאשר אני משתמש במעבד 805, זה נכון? הזיכרון במקום לעבוד במהירות 667, ירד למהירות 533? יש לוח שמאפשר לעבוד עם מהירות במהירות FSB 533 וזכרונות ב-667?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים