מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ברשותי המערכת הבאה: לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : geil 2gb DDR2 cl4 ULTRA 800MHZ מעבד:4200 AMD Athlon X2 Dual-Core 512 CACHE כרטיס מסך:HD4850 OVERCLOCKING EDITION 3DCLUB מסך:LCD 32" PILOT אני חושד שבגלל המעבד שלי- יש לי את בעיית צוואר הבקבוק,במידה ואכן זה כך:איזה מעבד עלי לרכוש שינוצל הכי טוב עם המערכת תקציב עד 500 שח,במידה ויש משהו אחר ארצה את עצתכם,תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי הרבה לוחות שתומכים בכל מיני מהירויות זיכרון מצד שני קראתי שלא תנצל את המהירות הזאת ללא המהרת ה FSB ? או שעשיתי בלגן ? היגיון אומר לוח שתומך 3000MHZ בעזרת זיכרון 3000MHZ יספק את הביצועים של 3000 מצד שני אולי המהירות תוגבל ע"י הציפסט אשמח להסבר תודה איתי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברנו קצת על מעבדים וזה ואז אמרתי שחבל שלפני 4 שנים המליצו על מעבד פנטיום 4 במקום המעבד של AMD. אז מה אתם אומרים, לפני 4 שנים, מה היה יותר טוב, AMD או אינטל ? האם סוג המעבד יכול לגרום להרצה אי הרצה תוכנית או האטה מוגזמת של התוכנית. (זה הניסוח שלו) הכוונה האם מעבד של אינטל היה מחשב תוכנית טוב יותר, או אפילו אם אינטל היה מריץ משהו ש AMD לא. הגיוני ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום על איזה זכרונות אתם ממליצים 2GX2 עם תזמונים טובים, אני לא הולך לעשות OC לזכרונות. איך G.SKILL נחשבים?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד הזה: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-492&depa=1 בעקרון אני מחפש את המעבד עם הביצועים הכי טובים שיש היום!! (יש תקציב) אני צריך את המחשב בעיקר לעריכת מוזיקה ובשביל משחקים כמו קאונטר סטרייק פיפ"א וכאלה..
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. שאלה למומחים בפורומים. שידרגתי היום ללקוח מחשב נייח, החלקים החדשים: לוח אם,זכרון,מעבד. הבעיה היא פשוטה הפתרון לא. כאשר אני מתקין כרטיס מסך על הלוח אין תצוגה במסך. כאשר המסך מחובר ל on board הכל עובד יפה. ניסיתי 3 כרטיסי מסך חדשים,כרטיס מסך ישן,החלפתי ספק,זכרון שום דבר לא עוזר. שיחקתי בביוס שום דבר לא עוזר. אין סיגנל בין המסך למחשב כאשר יש כרטיס מסך חיצוני. במעבדים החדשים ידוע שיש זכרון מובנה בשביל גרפיקה,אני חושד שיש התנגשות בין הזכרון הגרפי במעבד לזכרון בכרטיס מסך החיצוני. אבל בביוס כל האפשרויות שניסיתי לא עזרו. לוח אם : AS ROCK H61 מעבד: G620 תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה! יש לי אפשרות לשדרג ממעבד i3 2120 ל i7 2600 לוח האם שלי הוא ASUSTeK COMPUTER INC. P8H61-M LX א. האם התושבת מתאימה, לI3 יש תושבת FCLGA1155 ולI7 יש LGA1155 ב. האם בשימוש רגיל אני אראה שיפור בביצועים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שהבנתי אין סיכוי להפעיל על הלוח GA-8I945PG, זיכרון 667 כאשר אני משתמש במעבד 805, זה נכון? הזיכרון במקום לעבוד במהירות 667, ירד למהירות 533? יש לוח שמאפשר לעבוד עם מהירות במהירות FSB 533 וזכרונות ב-667?
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לאיזהשהם מקורות מידע בנושא? כי אני התחלתי להתעניין בזה עכשיו, ובשום מקום לא הצלחתי למצוא הסבר מדוע IPC של אטלון XP שווה ל-9, וזה של פנטיום 4 שווה ל-6. כיצד זה מחושב? האם אורך ה-pipe משפיע על ה-IPC? והאם צריך לקחת stalls בחשבון, האם שגיאות חיזוי משפיעות?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הE6300 אני רוצה לבדוק בוודאות שהמעבדים עובדים כמו שצריך מכוון שיש לי הרגשה שלא.. איך אני חושב שלא? הפעלתי את ה TASK MANGER ויש את הגרף של כל מעבד וכשאני מדליק לדוגמה WINAMP שניהם קופצים ביחד פשוט אני רוצה שהם עובדים כמו שצריך עם הווינדוס... בתודה משה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.אם כן איזה? 2.שמעתי גם משהו על Memory Leak , זה משהו חומרתי או שקשור לתוכנה? 3.אם זה חומרתי, הבדיקה תמצא את זה?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מעבד Intel Core i7-980X Extreme Edition 3.33 GHz Six Core Processor בתושבת 1366 לשדרג את ה i7 הישן...לא מוצא מחירים ״סבירים״ של יד שנייה...למישהו יש כיוון טוב או שרוצה למכור במחיר הוגן?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למיטב הבנתי זיכרון DDR מגיע עם 184Pins והמהירות המינמלית של זיכרון כזה הוא 266Mhz, זה נכון או שאני טועה? יש לי לוח Gigabyte GA-7VTXH+ ובלוח יש 3 תושבות של DDR, עכשיו היה לי בעיה עם מודול זיכרון דפוק של Crucial 256MB DDR PC2100, והביאו לי עכשיו מודול זיכרון 184Pins שיש עליו מדבקה "256MB PC133", הביוס בלוח מראה שהזיכרון עובד על מהירות 133, כאילו שזה SDRAM PC133, יכול להיות כזה מצב??????
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
W7 Utimate קולט רק 2560MB של ראם וקיים 3GB של ראם... מערכת הפעלה 32BIT לפי הידע שלי ווינדוס 7 אמור לקלוט ללא בעיה 3 ג'יגה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי כרטיס הרחבה להוספת יציאות USB 3.0 אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני, ואני מנייח שאם כבר אז אני רוצה שהוא יעבוד כמו שצריך עם usb 3, כרגע יש לי במחשב רק usb 2, וגם חצי מהם לא עובדים/עובדים כמו usb 1, (בעיות של דרייבירים/ווינדוס?) אז אני רוצה להוסיף יציאות usb 3 חדשות, השאלה מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? הדרך היחידה שחשבתי עליה בינתיים זה כרטיס pci-e, משהו בסגנון הזה http://www.ebay.com/itm/New-PCI-e-PCI-Express-Super-High-speed-4-port-USB3-0-VLI-USB-hub-Card-adapter-/181266517074?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item2a34538c52 יש לי כבר כרטיס הרחבה של pci-e שמוסיף לי SATA, שאני מוכן לוותר עלו. האם יש עוד דרכים? להוסיף כרטיס pci רגיל, מתחת …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
MSI 745 Ultra 8K3A - VIA KT333 + sb - EPOX A7S333 (sis745)+sb DDR333 תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דור ה-Gemini Lake יכלול ליבות עיבוד משופרות וינסה להעניק לנו מחשבים ניידים היברידיים עממיים יותר מאי פעם לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אז ככה, אני קונה מחשב בתקציב די דל. המחשב אמור לשמש אותה שנה - שנה וחצי ולאחר מכן יעבור לאבא שלי ואני אקנה חדש (מתגייס/ממשיך ללמוד). עריכה: מעבד שונה ל E5200 אני לא אעשה OC. קונה מאייבורי (למרות כל מה שאומרים..). בעקרון התקציב בין 1500-1800 שקל. (מסך אני אקנה LG 19 1953TR, לא נכלל בתקציב). שימושים עיקריים זה שימושים משרדיים, מולטי-טאסקינג (הורדות, טאבים באינטרנט ומוזיקה הכל ביחד). משחקים פעם ב.. לא צריך סופר גרפיקה. אז אני מתלבט בין שתי ההצעות האלה (ההבדל הוא במעבד+לוח אם): AMD http://ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 INTEL http://ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode=1 זה או AMD AM2 5200X2 Dual Core 64BIT עם לוח Gigabyte GAM61PME-S…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא בטוח אם פה זה המקום או בציוד הקפי אבל בגלל שהשאלה שלי היא על החיבור עצמו (שהוא חלק מלוח האם) בחרתי לשים פה. יש לי לפטופ dell xps 15 9560 בנוסף יש לי גם עכבר אלחוטי (עם דונגל משלו) ואוזניות אלחוטיות (עם דונגל משלהם) בגלל שיש ללפטופ רק 2 חיבורי USB מלאים אני נאלץ לחבר סוג של USB האב כזה שמתחבר לחיבור הטאנדרבולט 3 ומוסיף עוד 4 חיבור USB 3. השאלה שלי היא אם אני מחבר דרך ההאב הזה גם את העכבר וגם את האוזניות, האם רוחב הפס של החיבור הזה יכול להוות צוואר בקבוק לעכבר+אוזניות? האם אני אחווה לאגים בעכבר או "תקיעות" בסאונד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר אליו: לפי מה שאני הבנתי, ללוחות ג'יגה יש שני ביוסים- ביוס ראשי וביוס משני. הביוס הראשי הוא הביוס שאיתו המחשב עולה. עכשיו, אם הביוס הראשי נפגע מוירוס, או באמצע תהליך עדכון ביוס יש בעיה, או(זה קטע חשוב, תקנו אותי אם אני טועה) אם שמרתי הגדרות OC או הגדרות כלשהן והמחשב לא מסוגל לעלות, הביוס המשני מופעל ומשחזר את ההגדרות המקוריות. האם זה כך? ובמקרה שהדואל ביוס מופעל, מה קורה לביוס הראשי שהוחלף ע"י המשני??? תודה.
-
תשמעו יש לי אפשרות להביא מחול DDR3 הלוח אם שלי תומך הם כדי לקנות 1 גיגה של DDR3 או כדי להשאיר עם 2 גיגה DDR2 מה ההבדלים בינהם? מה יותר כדי? מי יותר טוב.. עוד פעם אני מזכיר זה רק 1 גיגה ראם DDR3
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתייחס ללוחות הבאים: ABIT NF7-SL v2.0 ABIT NF7-S 1 למי מהם(אם בכלל) יש כרטיס רשת 2 מה ההבדלים בניהם 3 מי מהם טוב יותר ל-OC
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם Intel D865GKD יש לי 2 זכרונות 256 ddr קניתי זכרון giga כמו בקשור http://www.trg.co.il/sg_product~246~7~0.htm המחשב לא עלה שלחו לי זכרון אחר המחשב עולה אבל לא מזהה תזכרון מישהו אמר לי שיכול להיות שצריך להגדיר משהו תודה מראש מוסיף את מפרט המחשב [br]פורסם בתאריך: 5.07.2009 בשעה 01:41:11 הנה המפרט[attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עד לפני שבוע היה לי לוח אם מעפן שאני לא יודע אפילו של מה הוא היה...יש לי מעבד 1500 של אינטל, הטמפ' שלו כשהוא לא במאמץ הוא היה -40-43 מעלום עכשיו לי לוח אם של אסוס ולא במאמץ מראה לי שהטמפ' עומד על 24-23 מעלות. יש מצב? או שזה מזייף?
-
- 29 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה או 9800GTX+ או HD4850 ותיכננתי לקנות לוח אם ABIT IP35-E אבל אין לו PCIE2. כדאי להוסיף עוד 120 ש"ח לצ'יפסט P43? השיפור בביצועים יהיה גדול?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-