מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
לא שאני צריך את זה או משהו כזה, אבל אם על כל לוח יש רק 4 מקומות לשים זכרונות ואין סטיקים של יותר מג'יגה, אז האם לא ניתן לעבור את ה-4?
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, אני מתלבט בין ה-MSI לבין הג'יגה בייט. אבל לא מצאתי שום כתבה או ביקורת על ה-MSI. ישנן המון כתבות מאוד אוהדות על הג'יגה בייט. אשמח אם למישהו יש מידע על ה-MSI, בייחוד בנוגע ל-OC. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני קונה מחשב חדש עוד כמה ימים, מתלבט איזה לוח להתאים למעבד i7 6800K. חייב שהלוח יתמוך עד 64GB RAM ממשק M.2 SSD , תמיכה מלאה בוירטואליזציה והתאמה לפיצ'רים של המעבד. בינתיים חשבתי על ASUS X99-A אך פתוח להצעות. לא מיועד ל-OC אך חשוב שלא יהיה צוואר בקבוק למעבד! תודה מראש! זה המפרט כרגע: Intel Core i7 6800K 3.4Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box Processor Intel Asus X99-A LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E Motherboards for Intel HyperX FURY 4x16GB DDR4 2400MHz CL15 Kit Memory
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמנתי מחנות מוכרת מחשב מבוסס COREI7 בחרתי את גרסת ה TRAY והוספתי קרור משופר למעבד. התקשרו אלי מאותה חנות והציעו לי לקחת את ה BOX במקום ה TRAY אמרו שהוא מגיע רק עם 3 שנים אחריות ושהוא לא טוב לאוברקלוקינג. לא אכפת לי מעניין האחריות ואת המאורר המקורי אני לא צריך, העובדה שלא ניתן לעשות לו אוברקלוקיגנ מפריעה לי ואני כן מעוניין באוברקלוקינג (40%) מא אומרים שווה להוסיף 150 שקל ל BOX או שהם סתם מערבבים אותי. תודה ואודה עם תוכלו לענות בהקדם כי כרגע ההזמנה שלי ב HOLD. תודה שמוליק
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה 2 סטיקים של 512MB אבל איזה? סביר להניח שלא לצורך OC אבל יהיה נחמד שיהיה את האפשרות המחשב בגדול הוא למשחקים התקציב הוא 700 - 900 שקל (לא שקל יותר - בבקשה בלי הצעות של יותר מזה) 10X
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, תגידו אם מעדכנים ביוס אז כל ההגדרות שלו מתאפסות נכון? אפשר לעדכן ביוס גם דרך DOK? מישהו יכול להזכיר לי אם צריך לעשות משהו לפני או שפשוט מכניסים את הCD נגיד לכונן ועושים לו first boot וזהו? ד"א, צריך לצרוב את זה IMAGE אם אני עושה דרך CD נכון?
-
- 13 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום לפי מה שהבנתי הP5B DELUXE הוא רק גרסא משודרגת בפיצ'רים של הP5B. אם זה נכון, איך זה שהDELUXE הוא אוברקלוקר יותר מוצלח מהP5B הרגיל?
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ראיתי מחשב נייד עם 3 ג'יגה זיכרון ראם עם ווינדוס ויסטה רגיל..אבל ממה שהבנתי המערכת משתמשת רק ב2 ג'יגה מקסימום אז למה זה ? ורציתי לדעת עוד משהו אחד...מה ההבדל בין זיכרון DDR2 ל DDR3 ? (נגיד שתיהם 1066MHz) והאם זיכרון משפיע מאוד על תלת מימד ?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאנחנו קונים לוח אם, תמיד יש את השורה הזאת : - FSB 800/533 MHz בהתאמת CPU. זה סימן שהFSB המקסימלי שהלוח מסוגל לשרוד זה 800 MHZ? ז"א אי אפשר לדחוף את ה-800FSB האלו קצת למעלה?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני (יותר נכון אחותי) עומד לקנות (יותר נכון-מחר) מחשב, לצורך משרדי+אינטרנט: מעבד : AMD Athlon +3000 64Bit 754 זיכרון : 256MB DDR 400MHZ כרטיס מסך : AGP Nvidia Geforce FX5200 128MB DDR 1.את הזכרון אולי אגדיל ל512. הוצע לי הזכרון הנ"ל ונאמר לי שאוכל לבחור מאיזו חברה אני רוצה אותו (האחריות שאקבל לכל זכרון יהיה לכל החיים) קינגסטון, סמסונג, וכו' אם תוכלו להמליץ לי ואולי אפילו לדרג מאיזה חברה כדאי לי לבחור ת'זכרון? (אם זה לא ישנה מה אבחר מבחינת ביצועים- אז לפחות מבחינת אמינות ואיכות לאורך זמן) (אני לא מתכנן לעשות אובר-קלוקינג במחשב) 2.הלוחות שהוצעו לי הם של ASUS K8S-MX ושל MSI K8MM-V - שניהם, ראיתי לאחר בירור, מכילים כרטיס מסך ON BOARD. דבר שיפגע בב…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד D805, לכן אצטרך לוח אם כמה שיותר איכותי בתקציב של כ-500 ש"ח. הלוח אם אינו חייב לתומך במעבדי Core 2 Duo, אבל שיתן לי אפשרות OC טובה למעבד ה-D805. על הלוח יורכב זיכרון 1GBx2 DDR2 667MHz CL5 מחברת Twinmos, אם יש לזה משמעות.
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי על כל המפרט שלי חוץ מהמארז אבל זה כבר לא חשוב... אני מתכוון לקחת ככה: AMD Athlon 64 3000+ Asus K8V Deluxe 512MB Samsung original memory PC3200 TT420w P/S כרטיס מסך אני משאיר... יש לכם הצעות? לא יהיו לי בעיות תאימות עם הזכרונות וכאלה נכון? יש לי כסף לזכרונות יקרים יותר אבל אני לא עושה OC... רק לכרטיס מסך אולי... בעיקרון התקציב שלי למארז+ספק+מעבד+לוח אם+זיכרון בסביבות ה4100 אבל אפשר לחרוג קצת (מעדיף שלא כמובן, הכסף שנשאר הולך לכרטיס מסך חדש) יש הצעות? ד"א מה המאוורר הכי משתלם בשוק כרגע? עם דחיפת אוויר טובה... הTT SF2? או שיש משהו יותר שווה? לא כל כך מזיז לי רעש... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל את החשיבות שיש לשאר הרכיבים במערכת , חוץ מזכרונות לעניות דעתי , בכל מבחן ביצועים שיצא לי לראות , התרומה של זכרונות (יקרים) מאוד קטנה לשלם סכומים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח על זכרונות , נראה לי אווילות, חוסר שכל, אטימות, חלמאות, שטחיות, כסילות, חוסר תבונה, בורות, חוסר-דעת, אידיוטיות תקנו אותי אם אני טועה
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
פרטים ראשונים אודות דור מעבדי ה-APU המשולבים הראשון שיבוסס על ארכיטקטורת ה-Zen מבטיחים ביצועים מפתיעים לכתבה
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש בפני 2 אפשרויות ואני לא יודע איזו מהן עדיפה... לקחת Q9400 עם קירור AC 7 freezer Pro/ocz vendetta ולוח שמתאים יותר לOC כלומר P45-DS3L ולבצע OC רציני או לקחת Q9550 עם קירור סטוק ולוח סטנדרטי P43-DS3L.. ולהישאר איתו ככה או לבצע OC קטן עד כמה שמאפשר הקירור והלוח אם. האפשרות השנייה יקרה ב60 שקל תודה
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. כידוע או שלא אני מתכנן לקנות אחרי ירידת המחירים מעבד E6600 או Q6600 כאשר אני מקווה שהמחירים החדשים יהיו מספיק משתלמים בנושא. השאלה שלי היא האם הקירור שמגיע עם המעבדים אם מגיע בכלל מספיק להפעלתם הרגילה? ואם כן האם הם רועשים מדי(בצורה שלא תאפשר שינה עם המחשב דולק)?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227078 או http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227047
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
במידה והסדרה הבאה תצא בארה"ב בינואר\פברואר, כמה זמן ייקח לה לעשות עלייה ארצה ? והאם הלוחות של z270 מצופים בזמן הקרוב ? לילה טוב.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
ראיתי את הנושא של המכירה הקבוצתית של ה-6750, לדעתי יש פה מספיק אנשים שמוכנים להשקיע לטווח הארוך עבור 6600Q. ברצוני לארגן עוד מכירה קבוצתית ל-6600Q, לנסות להוריד את המחירים לפחות ב-100\150 ש"ח. אז, אנשים שמעונינים לקנות 6600Q, נא להתקבץ כאן.
-
- 37 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה זכרונות לקנות למחשב החדש שלי (לצורכי משחקים) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 שני הזכרונות בעלי אותו מחיר ומחיפוש בגוגל מתברר שגם משתמשים באותם שבבי זיכרון. אני כרגע לא בטוח האם אני אעשה OC אבל רוצה להשאיר אפשרות לעתיד. השאלה המתבקשת היא האם יש יתרונות לאחד הזכרונות האלו על השני במצבים מסוימים ובעצם איזה מהם כדאי לי לקנות? אני מתכוון להשתמש בזכרונות הנ"ל עם מעבד e8400. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
קראתי כמה מאמרים וביקורות, ואיך שזה נראה כרגע אני חושב שמעבדי Opteron הולכים להשתלט על שוק המעבדים. אני יסביר גם למה. ראתי הרבה בנצמרקים על השילוב של הלוח:ASUS nForce3 SK8N(הלוח הראשון שמתאים למעבדי הOpteron) עם מעבד של Opteron 240 1.4Mhz, ועם OC ל1.6 הדבר הזה עבר בכמה מבחנים את הP4 3.0 ו 3.06 ובחלק היה מאחורה ולא בהרבה גם כן. בהתחשב בעובדה שמהירות השעון שלו קטנה פי 2 מזה של Intel אפשר להגיד שאלה הדור החדש של המעבדים. הסיבה שאני כותב את זה היא כי יש לי כבר מפרט של מחשב מוכן, שכולל את הלוח של Abit AN7, השאלה היא אם כדאי להשקיע בלוח הזה ולקוות שלא אכלתי אותה(במחינת תאימותה למעבדים הבאים) או לחכות קצת להשקיע קצת יותר כסף ולקנות את הASUS nForce3 SK8N. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-