עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asher_pa,

שלום, כמו שכתבתי מחפש להרכיב מחשב זול לסרטים ועבודה משרדית (ללא צורב\דיסק) לא משנה AMD\INTEL GA-H55M-S2H I3 540 2GB Kingston (DDR3 1333) מארז + ספק כח או לחילופין: MA785GMT-UD2H Athlon II x4 Quad Core 630 2GB Kingston (DDR3 1333) מארז+ספק יש למישהו הצעה אחרת... אין תיכנון ל OC \ משחקים.... מצד שני אם כבר קונים משהו לדעתי כדאי משהו עם זיכרון DDR3 תודה מראש לעוזרים..

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  3. טוב אז ככה, קניתי מPCH מחשב לפני שבוע וחצי והוא אמור להגיע מחר ומחרתיים גג. כשביצעתי את הקניה באתר היה דגם אחד של TWINMOS PC3200 ושבוע אחרי הקנייה, אני רואה פתאום את זה : http://www.pchardware.co.il/docs/pi1788087601.htm אם תשימו לב, שני זכרונות, אותו דגם אבל... אחד זה עם צ'יפ MTEK שלפי מה שהבנתי עד עכשיו הוא על הפנים ולא עושה OC בגרוש, וסטיק שני עם TMD7608F8E50D צ'יפ TWINMOS מקורי שאמור להיות טוב, אין את זה באף חנות אחרת רק פה. יש לי כמה שאלות, אם לא היה מפורט איזה דגם לפני הקנייה אלא היה רק סטיק אחד ויחיד (אכן היה), ובסוף אני מקבל MTEK, האם יש לי זכות לדרוש סטיק אחר ? האם זה חוקי למכור בעוד כסף אותו סטיק עם צ'יפים שונים ? ושאלה אחרונה, כמה צ'יפים יש לTWINMOS מבוססי ה …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן! יש לי שאלה... אני מתכוון לשדרג את הלוח שלי מGIGABYTE 8I945P-G ומעבד D925 לGIGABYTE 965P-DS3 וE6420. השאלה שלי היא אם צפוי הבדל ביצועים ניכר ונראה לעין בתוכנות העכשוויות ובכלל בביצועי המחשב במשחקים וכו'? תודה לעונים...

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  5. הלוח שלי הוא P4SGX-MX ורשום : SDRAM and DDRAM COMBO P4SGX-MX has two DDR sockets and two SDR sockets that support up to 2GB non-ECC PC2100/PC1600, max. PC2700(Verified by ASUS) or PC133/PC100 SDRAM DIMMs. האם זה אומר שאפשר להשתמש בהם במקביל?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. 1.‏4CoreDual-VSTA s775 Conroe 2.‏775Dual-VSTA s775 ואיזה מהם עדיף לי אם ה 80 ש"ח לא בעייה.

• 12 תגובות
    • 682 צפיות
  7. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אני מחפש לוח אם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257315.0 אבל זה לא העניין כרגע. בכל אופן בחיפוש באתר של GIGABYTE ניתקלתי בשני לוחות האם האלה - http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2310,2373 על פניו הM55SLI היה נראה לי טוב יותר ומתאים יותר לצרכיי, ההבדל הגדול בין השניים לפי הבנתי מעבר לזה שלM61PM יש כרטיס מסך OB זה של M55SLI יש יותר יציאות, בנוסף יש לו 1 4-pin PCIE 12V power connector ו 1 power fan connector שאין לM61PM . בעוד לM61PM ישעוד יציאת COM שאין לM55SLI. בכל אופן, נכנסתי לעמוד שנתתי לכם לינק, שמשווה בין הלוחות ומה שהטריד אותי זה שבMemory socket של הM55SLI מצויין DDR*4 בעוד שבMemory socket של הM61PM…

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by MoonMage,

דבר ראשון מה ההבדל הגדול בין שני הצ'יפסטים(כמה אמרו לי שההבדל הוא pat אבל ראיתי בביקורות שונות של865 יש את זה גם רק במילים שונות כמו למשל אצל אסוס) האם הם יתמכו במעבדים שמבוססים על דור העתיד של אינטל?(Prescott )(כלומר האם נגיד גרסה חדשה של לוח מסוים שמבוסס על ה865 או ה875 תתמוך במעבדים החדשים) למה כולם ממליצים על הIS-7 של Abit שבביקורות הMSI neo 2 מנצח אותו בא עם יותר דברים טובים(פיצ'רים שונים תוכנות וכבל ide מעוגל) וגם עולה פחות ? ??? (640 בksp) ויש לי עוד כמה אבל אני לא רוצה להעמיס שטויות בפורום ;D תודה לכל המגיבים\קוראים 8) עריכה:וסליחה עם כבר שאלו את השאלות האלו לא ראיתי אותן בשום מקום : נראה לי שבחרתי שעה קצת מוקדמת\מאוחרת

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. Started by ron_1.6,

שלום.. יש לי 2 זיכרונות של 512 256MHz .. ובלוח אם שלי יש 4 מקומות אני רוצה מאוד להוסיף זיכרון אחד של kingston 1GB 667MHz ... שווה לי ?? יעזור לי לביצועים של המחשב ?? למהירות ?? מה זה בדיוק יעזור לי?? תודה לעוזריםם

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  11. שלום חברים, לפני שטסתי לחו"ל פתחתי כאן דיון על מעבד שמתחמם - מאוד- בלי סיבה נראית לעין. http://hwzone.co.il/community/threads/566391-%D7%9E%D7%A2%D7%91%D7%93-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%A5-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%9E%D7%9D-%D7%91%D7%A4%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%90%D7%96-%D7%A0%D7%A8%D7%92%D7%A2-%D7%95%D7%90%D7%96-%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%A1%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A0%D7%A8%D7%90%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%A2%D7%99%D7%9F אחת הסיבות שהועלו כאפשריות הם משחה טרמית בלויה או ישנה או מיובשת או חוסר מגע טוב בין גוף הקירור למעבד. חזרתי אחרי חודש כמעט, הבעיה כמובן לא נעלמה ועדיין קיימת. פתחתי את המחשב, פירקתי את גוף הקירור והמאוורר, ואני לא בטוח שאנ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by stingeR-,

אוקיי , חבר שלי קונה לוח DFI NF4-ULTRA-D ומתלבט בין שני הזיכרונות , הטווינמוס עולים 80שקל יותר , הלוח כידוע נותן עד 4V לזיכרונות ככה שמתח הוא לא הבעיה , הבעיה היא , שהטווינמוס לפי הביקורות עושים 500MHZ על 2-2-2 , אבל לא הרבה יותר מזה(מקסימום שראיתי זה 530 וגם זה בקושי) , הADATA לרוב מגיעים ל550MHZ בקלות , אבל על 4-4-3 , עכשיו תלוי מה עדיף , התיזמונים או עוד 20\30MHZ לזיכרונות...

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by Stranger,

אני רוצה לקנות את הזכרון הזה... כמה חוות דעת שלכם בקשה שינויים גם יתקבלו בברכה!!!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  14. תודה רבה,וערב טוב לכולם.

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by demonshlomo,

אוקיי ככה:לחבר שלי יש את המפרט הבא: P4 1700 עם 400 באס ATI RADEON 9800PRO לוח אם של GATEWAY משהו די מסריח וזיכרון SDRAM שתי סטיקים של 128 וסטיק של 256 אז הנה השאלה..... שווה לו לשדרג את הזיכרונות? אל תתיחסו ללוח אם כי יש מישהו שיביא שיביא לו לוח טוב עם תמיכה בDDR! אז תתיחסו בבקשה רק להבדל בביצועים של הזיכרונות! הוא מתכוון לקנות שתי סטיקים של 256 של GEIL במהירות 400 (זה הסטיקים VALUE)שיעלו לו 385! תודה לעוזרים! ואני מבקש לא להתייחס לבחירת זיכרון אחר או ללוח אם!

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום...יש לי שאלה על החלפת דיסקים קשיחים בין שתי לוחות אם של אותה חברה אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט אבל תענו לי אם מה שאני רוצה לעשות יכול להצליח. לאחים שלי יש פנטיום 4 עם הלוח הזה: P4i65G של אסרוק ולאבא שלי יש את הלוח הזה: ConRoe945G-DVI גם של אסרוק....עכשיו לאחים שלי יש פנטיום 4 עם סוקט 478 ולאבא שלי יש את הלוח עם הסוקט 775 ואני רוצה פשוט להחליף להם את הדיסקים קשיחים בין המחשבים כדי שאבא שלי יהיה עם הפנטיום 4 ולהם יהיה את הפנטיום D שיש לו (שחכתי לציין שיש לו פנטיום D) עכשיו בדקתי את הדיסקים של הדרייברים ואלו ממש אותם דיסקים עם אותם דרייברים...יכולה ליהיות בעיה או שיהיה חובה לפרמט?! (אני לא יכול כי לאבא שלי יש חומר ותוכנות שהוא לא מוכן למחוק בשום אופן וזה גם קצת סיבוך)…

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  17. Started by רונן י.,

שלום לכולם. אני חוזר על חומר טכנאות P.C, ונתקלתי בנושא 'מבנה הזיכרון הלוגי'. אני אשמח אם תקשרו אותי לחומר בנושא, או לחלופין, תפרטו לי מה הוא (עשיתי חיפוש בגוגל, ולא מצאתי דבר). כמו כן, ישנה תכנה שבוחנת אותי למבחן הסמכה A+? אשמח אם תכוונו אותי. המון תודה. רונן.

18. Started by eyal4,

איזה מעבדים מתאימים ללוח-אם הזה Intel Willow Springs 2 WL810E ????

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  19. Started by tomz,

יש לי מעבד SOCKET 423 אני מחפש לו לוח אם או מחשב בסגנון SHUTTLEX הקטנים הוא מיועד ללכת לחוות שרתים תודה מראש :\ נ.ב המעבד הוא P4 1.7

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by DCAG,

ובכן?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  21. מעבד הדגל המוביל את סדרת ה-Broadwell-E שצפויה להגיע בקיץ, ה-Core i7 6950X, עשוי לשבור את גם את הגבולות בפן הכלכלי ולעלות 1,500 דולר לא מזמן קיבלנו אישור מאינטל עצמה על הדיווחים המספרים אודות מעבד בעל עשרה ליבות פיזיות (ובעל 20 ליבות לוגיות בעזרת טכנולוגית Hyper-Threading אותה הוא נושא) אשר צפוי להגיע בצמרת מעבדי האקסטרים החדשה של אינטל, ה-Broadwell-E. לא מכבר אף קיבלנו תאריך השקה: יוני 2016. כעת אותם דיווחים מספרים על פריצת דרך נוספת שמעבד זה ירשום, חוץ מלהציע מספר גדול יותר של ליבות: הוא עשוי לשבור את גבול ה-999 דולר המסורתי עבור מעבד הדגל של אינטל בסדרות האקסטרים, ולהגיע בתג מחיר חסר תקדים ולא מבוטל של 1,500 דולר. Intel Core i7 6950X – לא בטוח שיהיה…

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  22. Started by kobi.masika,

היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  23. שלום כיום יש לי מעבד Q6600 עם 4G זיכרון DDR2 האם יורגש הבדל גדול והאם כדאי להחליף למעבד I3 עם 4G זיכרון DDR3 כמובן שיוחלף גם לוח אם-מבקש המלצה ללוח ":גיגהבייט" עם USB3 וSATA3 עם כרטיס מסך נמובנה ביציאות DVI וHDMI

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by may1977,

שלום לכולם! אני מחפש זיכרונות SDRAM 256-512......ניסיתי בחנויות שאתם מפרסמים בהשוואות המחירים-אבל נאמר לי שאין להם כאלה...?! איפה אני יכול למצוא כאלה? גם אם זה יד שניה! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  25. Started by Croovit,

זה שאלה שלי כי AMD יותר חזק במקרים מסוימים אבל גם פנטיום לא רע

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.