עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נתוני המחשב שלי: מעבד אינטל 1.7 כרטיס מסך: ג'פורס 2 HD: 40 ג'גה... לוח אם: ישן אבל תומך בDDR וSDRAM עד 1G אך עד מהירות של 266/333 זיכרון: 2 סטיקים של SDRAM 128 במהירות 100MHZ החלטתי שאני חייב לשפר את מהירות המחשב שלי! אני לא מריץ בו שום משחק או תוכנה כבדה (הכל במחשב השני בבית) אבל עדיין הכל זזה בו לאט... אני מוכר את 2 הסטיקים שיש לי + עוד 1 מאותו סוג ואז מוסיף עוד כסף כדי לקנות אחד משני אלה: 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 או 1024 DDR 400 MHZ CAS 2.5/3 ממה שאני קראתי ויודע זה לא משנה עם התדר יהיה גבוהה יותר כי הוא יעבוד במהירות הנמוכה ביותר - לוח אם או זיכרון ובמקרה הזה זה לוח אם... כל המטרה של ה"מיני שדרוג" הזה הוא שהמחשב יזוז - יפעל קצת יותר מהר... רציתי להתייעץ איתכם מה יותר כ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מה ההבדל בין השניים ומי מהם יותר כדאי? לא מתוכנן OC -לפחות לא בעתיד הקרוב....וההבדל בין שניהם הוא כ300 ש"ח +/- אז מהי ההשקעה היותר משתלמת?!

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by irav,

טוב עוד חודש בערך אני קונה מעבד כפול ליבה 3800 2.0gh אז עד כמה אני יכל להגיע עם OC לא הכי כבד (למרות שיש לי לוח טוב ) כי למשחקים שיהיו צריכים 2.4+++gh .... אז אני לא יכל להפעיל????

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  4. הנה הצילום של של המידע על הלוח מאוורסט [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Bentel,

אני מתלבט איזה לוח לבחור. אין לי הרבה דרישות למעט 6 יציאות SATA

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Kukishin,

הערב אמרו לי בKSP שהוא לא יוציא את המיטב מהמערכת שלי: 8800GTS, 6600E, 2GB 800MHZ, ולכן צריך משהו יותר טוב. מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. כי נראה לי שהתשובה מראש היא שכן, אבל שמתי לב שזה נהוג ללכת בכפולות של ג'יגה, 2 ג'יגה, 4 ג'יגה וכו'... כרגע יש לי 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד, ואין סלוטים פנויים. חשבתי להחליף אחד מהם בסטיק של 2 ג'יגה, וככה יהיה לי 3 ג'יגה זיכרון במצטבר (גם ככה XP לא מסוגל להתמודד עם יותר, וזה כן יעזור לי ביישומים מסויימים). אז אני רוצה לוודא כאן שאין לי מה לחשוש ממהלך של שילוב 2 סטיקים בגדלים שונים, נכון?

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by MasterDK,

ה cpuz מראה את הנתונים הבאים: Core Speed: 3006.9-3006.7MHZ Multipiler x 15.0 FSB 200.4-200.5Mhz Bus Speed 801.8Mhz האם זה בסדר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  9. Started by Stasik,

יש לי לוח אם PcChips M921LR VIA שמבוסס על הצ'יפ P4X233. האם ה 233 אומר שאני יכול לשים זכרונות DDR במהירות 233 מגהרץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by keypod,

ראיתי הרבה בנצ'ים ש- A64 עדיף במשחקים, 3D וכמעט הכל חוץ מ- Video/Audio מאשר אינטל אבל רציתי לדעת אם יש בנצ'ים שמדברים על ייישומים כבדים יותר כגון שרתי WEB ובסיסי נתונים, פיתוח וכו' ומשווים בין שני המעבדים הנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by avi2014,

הבנתי אתמול שהמעבד אולי הכי משתלם כיום הופסק ליצר במפעלי amd... למישהו יש עוד פרטים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. http://www.tomshardware.com/reviews/processor-architecture-benchmark,2974-14.html חיפשתי חדשות ונתקלתי בזה. מאמר מעניין מאוד, מראה בדיוק מה ההבדל בין הארכיטקטורות כשכולם עם ליבה אחת ו-3GHZ. זה מדאיג כמה מעט AMD התקדמה בשנים האחרונות. אני מקווה מאוד שבולדוזר ישנה את זה. חוץ מזה, רואים שם שאין הבדל בין 2600K ו-2500K, בטח לא אם עושים אוברקלוק לאחרון.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. סופסוף שוחרר באנצ' ראשון על פאנום X4 כנגד פנרין מהאתר שהביא לנו את הביקורת הראשונה על 8800GT expreview ערכו את הבאנצ' של קרייסיס עם המעבדים Phenom X4, E6850,QX6850, QX9650 כולם בתדר 3.0Ghz. הערות: *לפאנום עשו אוברקלוק ל3GHZ שזה 15x200Mhz, אז בגלל שלבקר המובנה של פאנום יש כמה הגדרות אוטומטיות שגורם להתדר הזיכרון להיות על 375Mhz אוטומטית. *את פאנום הריצו על לוח RD790 ,כאשר את פנרין/קונרו על לוח P35 של אינטל. *כרטיס מסך שבבדיקה הוא 8800GTX עם הדריבר החדש 169.01 * כל הבדיקות נערכו במערכת הפעלה XP תאריכי השקה: QX9650 (מה שבבדיקה) יושק ב12 בנובמבר. פאנום X4 יושק ב20 בנובמבר. הבאנצ' בקרייסיס: מקור: ז¬?ה¸ה»£CPUו³זcrysisן¼Phenom X4ו¼ט·_PIC Show by expreview.com

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by koby100,

בשביל זה הקמנו את tradezone, אין קניה ומכירה בפורום (ראה חוקי הפורום).

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  15. ?? ואולי כדי כבר לקנות אותו כי הוא לא עולה כל כך הרבה.. 410 ל256 זכרון.. תודה.

• 8 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by santakelev,

שלום לכולם, המפרט שלי הוא E8400 ב-OC קטן ל-3.6gHz. כרטיס מסך HD5850 (גם עם מעט OC), 4 ג'יגה זכרון על לוח אם של ג'יגהבייט EP43-UD3L. עד כאן הכל דבש, אבל לקראת באטלפילד 3 הבא עלינו לטובה, אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך למשהו קצת יותר כבד כמו ה-GTX570 או HD6970. האם לדעתכם המעבד כבר יהווה פה צוואר בקבוק, או שיהיה בסדר? ואם כן, האם ולאיזה דגם כדאי לשדרג את המעבד, או שאנסה לדחוף את הנוכחי קצת יותר לכיוון ה-4gHz? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. http://www.guru3d.com/news_story/amd_working_on_16_core_processor_with_integrated_pci_express_3_controller.html אולי עדיף לקנות מעבד במחיר 1000$ AMD כך שאני יוכל תמיד להוסיף עוד מעבד ללוח תמיד שארצה .( תמיד רציתי מחשב עם 32 ליבות ) במקום לקנות אינטל כל שנה +לוח חדש וזכרונות לאינטל יש הרבה סיפורים ויחצנים ובפועל לא רואה הבדל כל שנה . אינטל מומחים בלהוציא כסף מאנשים בלי תמורה הולמת.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by talevi,

ASUS STRIKER לEVEGA 680I מי מביניהם יותר טוב לOC ומגיע ליותר גבוה בקירור אוויר?

• 13 תגובות
    • 740 צפיות
  19. מחפש לוח אמ לגיימינג ולאובר קלוק עד 1K רייד - בהחלט תוספת שמתקלת בברכה fw- לא נחוץ כרגע אבל אם יש אז גם מתקל בברכה שיכיל כמה שיותר פיצ'רים העדפה טבעית לאסוס [יש סיבה מיוחדת שלא? ] הולך להתחבר q6600 2*1G 800mhz xms 250g *2 8800gt בתדוה מראש חברים junior_mg ליאור

• 43 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אחותי רוצה גם לקנות מחשב לילדים שלה הם בניי 12 הם רוצים לשחק משחקים שאני יביא להם.דום 3 סימס 2 פאר קריי וכדומה...והיא מעצבת גרפית . היא רוצה מחשב שיספק אותה לשני הצרכים עיקריים משחקים ,וגרפיקה( עיצוב בפוטו שופ פריהנד ..) ובין השאר גם לשים כתוביות לסרטים מפורמט XVID ל VCD ולהקליט מהטלוזיה תוכניות לפעממים..! בין השאר אופיס אינטרנט וכל שאר הדברים שזה כל מחשב יכול לעשות. מהירות הקלטה וקידוד לא כל כך משנה. הבדל של 20 דקות בקידוד לא יפריע לה. צריך מעבד עם יכולת עיבוד חזקה שלא יתחמם מעבודה בעומס . השאלה איזה מעבד לקחת AMD או אינטל לפי בחירתם ציינו דגם ומחיר ולוח אם התואם לו. תודה תקציב עד 1300 שקל ולוח עד 650 שקל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי זכרונות SDRAM של Samsung. יש לי תקלה מסויימת במחשב. תמיכת מיקרוסופט ביקשו שאבדוק האם הזכרונות תקינים. כיצד ניתן לבדוק זאת? האם Sisoft Sandra הנה כלי אמין לבדיקה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bv500,

יש בכלל הבדלים משמעותיים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  23. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

מישהו יודע אולי מה ההבדל בין מעבדי ATHLON MP ל-ATHLON XP? תודה מראש, gonzila

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by natan805,

1 gb של זיכרונות cl.3 או 512 של cl2.5 למשחקים.אני שואל זאת כי יש לי פה שני זיכרונות אחד של cl3 ואחד של 2.5האם מומלץ לחבר את שניהם ואני יקבל 1 ג'גה? או רק את ה2.5 ואני יקבל 512

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  25. מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על מעבד 4GHZ ומעל., כרטיס זיכרון 4GB ומעל.. ולוח אם שיתאים למעבד וכרטיס זיכרון? תקציב של 1500-2000 ש"ח.. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי D:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.