עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lir24ul,

אני מרכיב מפרט למחשב נייח לצרכי עריכת וידאו ב-Premier. אני מתלבט בין intel Core i7-2600K Processor 3.4 Ghz 8MB Quad Core לבין AMD Phenom II x6 1090T Socket AM3 Box תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by galCool,

שלום יש לי אינטל דואל.. רציתי המלצה ללוח אם בסביבות 700-600 תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. השמועות והמשאלות מסתמנות כנכונות - ומעבדי הדור התשיעי של אינטל אמורים להציע לצרכנים מאפיין שנראה בפעם האחרונה בשוק המיינסטרים אי שם בעידן ה-Sandy Bridge לכתבה

4. Started by kipi25,

אהלן, אני מתלבט בין שלושת הזכרונות הנ"ל, עבור מערכת חדשה מבוססת קונרו (E6400), עם OC מתון (באס ל- 333MHZ): http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3271 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5851 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5822 איזה מהם עדיף לי עבור ה- OC הנ"ל ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ClubCaliber,

אם מישהו מכיר חנויות טובות באירופה . שיפרסם פה כתובת, או חנות בארץ שיכולה לספק אותו תוך זמן קצר. אני צריך את זה עד יום שישי לכן חנויות בארץ לא עוזרות לי כי אפחד לא מחזיק את זה במלאי. וזה לוקח שבועיים. אם מישהו מכיר חנות באירופה או יכול למצוא לי כי אני אובד עיצות. אני בנתיים מחפש חנות, אבל אני מתקשה למצוא.. בבקשה זה דחוף ממש אתם לא מבינים עד כמה.!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sabi10,

אני חושב להחליף מחשב (הגיע הזמן אחרי 6 שנים בערך), מעבר לאינטרנט וכו עיקר המשחקים שאני משחק זה call of duty, האם כדאי לי לקחת מעבד I3 - 2120 או ששווה להשקיע במעבד I5, כמובן שאני רוצה מעבד שימשיך להריץ משחקים ברמה של COD במשך הכמה שנים הבאות ושלא אצטרך להחליפו בעוד שנתיים. כרגע יש לי Core 2 Due E6550 עם כרטיס מסך nvidia GT8800, והמשחק האחרון של COD - MW3 עובד עליו אחלה, אומנם לא ברמה הגרפית הכי גבוהה (אחת מתחת) ועובד מצויין. אני לא מתכוון כרגע להחליף את כרטיס המסך עקב בעיות תקציב ואמשוך איתו עד כמה שאוכל - לא רוצה שכל העסק יעלה מעל 2000 ש"ח אם אפשר. ממתין לתשובתכם, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני רוצה להוסיף עוד 256 עכשיו המהירות של הזיכרונות שלי היא 333 MHZ ו ב KSP יש אחד של A-DATA שהוא 333 ועולה 130 יש אחד 333 של קינגסטון שעולה גם 130 ויש אחד של A-DATA שהוא 400 MHZ ועולה 125 מה יותר כדי, שווה ליקנות תודה מראש סרגיי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Shmoolik,

מה עדיף לקנות ? 256MB PC133 Infineon CL2 256MB PC133 Viking שניהם עולים 250 שקל. ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by lipa,

סטפיניג B3 ציון ב-3D MARK 06 http://service.futuremark.com/compare?3dm06=2636829 [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by XCG120,

יש לי איזה מחשב עם לוח אם ASUS Rampage Formula (LGA775)X48 ואני מעוניין לשים בו 8GB זיכרון אבל תאשר אני מתקין את הזיכרונות 4 סטיקים של קינגסטון דגם KHX8500D2K2/4G 4GB MEMORY KIT 4GB PC2-8500 CL5 240-PIN DIMM KIT (2PCS.) 99U5316-066.A00LF כלומר בכול מארז יש שתי סטיקים יש לי שתי מארזים של אותו דגם סך הכול 4 סתיקים כול סטיק 2GB אבל לאחר שאני מתקין אותם, אני מדליק את המחשב הוא נכנס למסך כחול ועושה ריסטרט וכך זה חוזר על עצמו ולפעמים המחשב נידלק עולה רק הלוגו של הביוס של הלוח אם ועושה ריסטרט. כשאני שם רק 4G הוא מקבל את זה והכול בסדר. מה הפיתרון למה הלוח לא מקבל את 8GB זיכרון?ראוי לציין הביוס מעודכן וכן הדריוורים במחשב ממה אני יודע הלוח…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. בדומה למבחני הטעימה שפפסי היו עורכים מפעם לפעם, גם AMD יחד עם האתר HardOCP ערכה מבחן עיוור לגיימינג. בנו ארבע מערכות: זוג ראשון היו A8-3850 ו-i3-2105 עם הGPU המובנה, למעט מעבד ולוח כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לאנשים לשחק ולבחור מי מבין השתיים היו עדיפה. הגיימרים לא ידעו מיהו מי ומה יש בתוכו אלא רק מערכת A ומערכת B. כצפוי היה רוב מכריע של אנשים שהעדיפו את ה-A8. עד כאן התוצאה לא מפתיעה ודי צפויה. המערכת הבאה היתה FX-8150 + 7970 כנגד 2700K + 7970 כאשר למעט לוח ומעבד כל שאר החומרה זהה לחלוטין. נתנו לגיימרים להריץ משחקים אבל כאן התוצאה היתה מפתיעה. כמות הגיימרים שהעדיפה את ה-FX היתה קרובה לפי 2 מזו שהעדיפה את ה-SB. גם במקרה הזה הגיימרים לא ידעו מה הריצו אלא רק שמות סתמיים …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by compgt,

שלום, כאמור ברשותי 4GB זיכרון ואני עובד המון עם VISUAL STUDIO שעובד המון עם הדיסק ובין השאר יוצר שרת וירטואלי. הבנתי שקודם כל על מנת לשפר ביצועים כדאי להחליף דיסק ראשי לSSD, לגבי הזיכרון הבנתי שלא משנה כמה אני אוסיף חייבים להשאיר PAGEFILE מינימלי של 1GB לפחות, השאלה האם יש טעם להגדיל זיכרון ל8GB או ל16GB?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by AKULA,

הלוח הוא Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) 1 האם יש ללוח אם כרטיס רשת או שאני צריך לשים 2 איך הכרטיס קול שלו כי אני יודע שיש שני סוגים אחד הוא AC97 ועוד אחד ששמעתי שהוא ממש טוב. 3 האם אפשר לחבר לו את המעבדים החדשים של AMD (בנתיים אני מתכוון לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU))) 4 איך הלוח אם הזה נחשב?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by בארי,

שלום. אני מחפש לוח אם מומלץ z68 עבור i52500k. תקציב עד 550 ש"ח. חשוב usb3 קדמי חשוב Sata 3 OC ברמה סבירה קירור פאסיבי בלבד. אין צורך ב SLI תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Or Rahamim,

אחה''צ טובים זה המפרט שכרגע רץ : Intel i3-4130 3.4 GIGABYTE h81m-s2pv 8GB ddr3 memory R9-280x 3GB seasonic 520 המחשב מיועד לשימושי יוםיום ולימודים (ניהול מערכות מידע - תכנות ברמה בסיסית יחסית לכן אין השפעה גדולה בבחירה) משחקים- BF1 בעיקר, שבו הסינגל רץ מעולה בהגדרות גבוהות, אבל במולטי במצב של 64 שחקנים המשחק מקרטע גם על הגדרות נמוכות מאוד- ולדעתי הבעיה אולי נעוצה במעבד החלש. התקציב דיי לחוץ ( חייו של סטודנט אלא מה) לכן השאלה שלי האם כדאי להשקיע במעבד יד שנייה כגון I5-4460/4570 והבעיה תיפטר או שמא נדרש שדרוג של כל השילוש? תודה, אור.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני מרכיב מפרט לחבר בעל תקציב מוגבל. חשבתי לשים לו לוח אם עם תושבת AM3 ותמיכה בזכרונות DDR3 (פוטנציאל לשדרוגים עתידיים), עם כרטיס מסך מובנה טוב. ייתכן ובעתיד הוא ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. האם יש כיום לוחות אם עם כרטיס מסך מובנה שתומכים בהאצת חומרה, בתקציב של 300-400 ש"ח?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בבחירת מעבד ולוח אם בתקציב של 1000 ש"ח, אם אפשרות לחריגה קטנה במידת הצורך. לוח האם צריך לכלול תמיכה בזכרונות 400mhz ויותר (אפשרות לקניית זכרונות מהירים יותר בעתיד), ובנוסף תמיכה באפיק agpx8. ועוד שאלה, בעקבות השקת הויסטה והתמיכה שאמורה להיות למעבדים כפולי ליבה, האם בתקציב יהיה אפשרי, ועדיף לכלול מעבד כפול ליבה (pentium d למשל)? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Impact,

בדקתי ב "Can You Run It" אם אני יכול להריץ איזשהו משחק. גיליתי שדרישות המעבד נמוכות, ומה שהתוצאות מראות, שיש לי 5.04 GHz במעבד. זה יכול להיות? יש לי Pentium D 2.8 GHz. תמונה: *המעבד לא עבר אוברקלוק.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by infected-apple,

שלום חברים אתמול קניתי את הלוח הנ"ל מKSP כי טכנאי מטומטם טען שהלך הלוח אם מה שבסוף התברר כספק שהתקלקל. אני לא ממש יודע אבל באיזה מחיר ניתן למכור את הלוח? KSP טוענים שאין מדינייות החזרה. הלוח לא נפתח מעולם.. עברתי על חוקי הפורום ולא ראיתי בעיה לשאול שאלה כזו אם ישנה בעיה אז אנא עדכנו אותי ותנעלו. תודה בכל אופן.

20. המפרט שעליו יורכבו המעבד והלוח הוא: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 105 1 105 Compucase 66RC Midi Tower (No PSU) 195 1 195 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail) 270 1 270 ישמש את החברה בעיקר לעבודה שוטפת (מייל אינטרנט אופיס סרטים שירים וכו') ולפעמים למשחקים (סימס3 משחקי מכוניות וכאלה. לא משהו מטורף). לא יתבצע OC אני לא ממש מעודכן אבל לפי מה שראיתי המעבדים שממולצים היום הם של AMD ולא INTEL. יש סיבה מיוחד שפספסתי? אודה מראש לעזורים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. איזה מעבד יותר חזק והאם ע"י הכרטיס hd4890 באחד מהמעבדים הנ"ל יהיה צוואר בקבוק?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש ברשותי מעבד של Intel Pentium 4 2.93 MHZ ואני מעוניין לקנות לוח אם מתאים, איך אני יודע איזה סוקט מתאים למעבד הנ"ל, על המעבד עצמו לא רשום כלום. הפרטים שרשומים על המעבד הם, 2.93ghz/1m/533/04A

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Dmoney,

היי, יש לי 2 סלוטים על הלוח-אם לחיבור RAM. האחד ריק והשני תפוס עם 256MB מסוג DDR. אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב. מה אני צריך לבדוק בזכרון שאני קונה כדי שתהיה תאימות עם המערכת הקיימת ? * מצורף קובץ hardwrae2.pdf עם המפרט המדויק הקיים (המידע החשוב לדעתי מודגש באדום). [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני בקרוב קונה מחשב חדש, בעיקר לשימוש בתוכנות גרפיות אבל גם למשחקים (לא גיימינג כבד) ותכני HD הציעו לי לקנות את ה Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ (שעולה 849 ש"ח) ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין גרסאת ה2500K Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ (שעולה 970 ש"ח) רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבדים, והאם הוא משמעותי? ששווה להשקיעה עוד כסף? או שאני לא ארגיש בהבדל ואפשר לחסוך? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by pincher77,

שלופ אנשים אני צריך עזרה ובדחיפות האמת.. ברשותי מעבד amd athlonxp 2000 + gigabyte ga7 dxe אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם חדש. אני רוצה לשאול קודם כל אם לוח PCI E תומך באטלון 64 אבל מסוקט 754 משהו כזה.. דבר שני אני רוצה המלצה פה ללוח אם הבעיה שאני לא יודע מה עדיף PCI E OR AGP.. הטכנאי שלי אומר שעדיף את ה-PCI E.. המעבד שאני רוצה זה ATHLON 64 2800 הבעיה ששוב לא יודע מה ההבדל בין S939 ל- S754, מה לקחת וכו'. אפשר עזרה, המלצות וכו'?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים