עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בKSP ירדו היום מחירי מעבדי האינטל מעט. למשל מעבד ה Pentium D 805 ירד ממחיר של 710 ש"ח למחיר של 665 ש"ח. זה בניגוד לפרסומים של אינטל. האם זוהי הורדת מחירים זמנית בנסיון למכור את המוצרים במחיר היקר ? או שמא זאת היא ה-הורדה המדוברת? אייל

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://vr-zone.com/?i=3681 אז מה אתם אומרים? הלוח עוד לא יצא, אבל המידע הודלף....

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מיועד למערכת תקציבית, שתכננתי עם ה4300 - וOC קל עתידי . הבנתי שהבדל בגודל הCACHE ( יש 2M לעומת 1M). קראתי לעומק את הרשום באתרי השוואה שונים, ולא הבנתי את המסקנות. האם יש אולי הבדל משמעותי ביכולת הOC שלהם ? רובם מעדיפים את ה4300 ואני לא ראיתי ממש הבדל משמעותי בביצועים. מה דעתכם ? השימוש העיקרי - HTPC. העניין הוא שיש הפרש של 200+ ש"ח ולמערכת תקציבית - זה כן חשוב. למשל כאן: http://xtreview.com/addcomment-id-2106-view-Pentium-e2140-benchmark.html

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yotmail,

ברשותי מחשב נייד בנוסף למחשב השולחני. האם קנייה של לוח אם התומך ב WIFI כדוגמאת P5B Deluxe/WiFi-AP תחסוך ממני את הצורך בקניית מרכזייה אלחוטית ע"מ לחבר את הנייד לאינטרנט? (כמובן בהנחה שהמחשב השולחני מחובר...) תודה מראש לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by doreiny,

שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by LastForOne,

שלום, אני מתכנן לקנות מערכת מחשב שמבוססת על מעבד 4 ליבות - Intel Q6600 השימושים העיקריים שלי במחשב הם תוכנות גרפיקה וסאונד, אינטרנט מוזיקה וכו'... אבל גיימינג ממש מעט... כדאי לי ללכת על המעבד הזה? ומתי כדאי לי לקנות אותו? עומדת לצאת אולי סדרה חדשה שתוריד מחירים? נ.ב - אני מתכנן OC ... לביצועים.. לא שבירת שיאים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by borg,

ל-AMD Athlon 64 3800+ X2 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 2.0GHz וזיכרון מטמון של 512MB, והמחיר שלו הוא כ-2,200 ש"ח. ל-AMD Opteron Dual Core Server Model 165 לסוקט 939 יש מהירות שעון של 1.8GHz וזיכרון מטמון של 2MB, והמחיר שלו הוא כ-2,100 ש"ח. האם ה-3800 יותר טוב מה-165 בשל מהירות השעון העדיפה שלו, הוא שזיכרון המטמון הגדול יותר של ה-165 מקנה לו עדיפות על פני ה-3800, למרות מהירות השעון הנמוכה יותר שלו? לאיזה מהירות אפשר להמהיר את ה-3800 ואת ה-165? באיזה ישומים הגודל המורחב של זיכרון המטמון נותן ל-165 יתרון בביצועים על פני ה-3800, ובאיזו מידה הדבר משמעותי? המעבד מיועד לשימוש בייתי במחשב שמיועד למשחקים, שיתוף קבצים, גלישה באינטרנט, קידודי אודיו ווידאו, צריבות, והכי חשוב - הפעלת יש…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by AMD-ALI-G,

הכותרת אומרת הכל. אני אשמח גם אם תענו לי על כל הפירושים שיש על הלוח אם כמו sata, Bios ושאר הירקות.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לפני כמה חודשים, יתכן ובעקבות הפסקת חשמל פתאומית, המחשב שלי החל לא להידלק (דיסקים מסתובבים, אין תצוגה ואין עיבוד), לפעמים לאחר כמה נסיונות הוא עלה ולפעמים כיבה את עצמו והדליק עצמו מחדש ואז עלה. בנוסף, אחת לכמה דקות מהירות הסלד של קירור המעבד זינקה ואחרי כמה שניות של הונמכה חזרה. טמפרטורות תקינות הוחלף קירור סטוק לקירור KATANA הוחלף חומר תרמי הוחלף כרטיס מסך לבדיקה מגעים נוקו זכרונות פנימיים הוסרו חלקית ונעשו נסיונות על הסלוטים השונים התופעות עדיין קיימות. המצב כרגע בשיאו - המחשב לא עולה כלל גם לאחר נסיונות רבים. התופעה במדוייק: 1. לחיצה על כפתור ההפעלה 2. נשמעת התנעת דיסקים 3. נשמע צפצוף שגרתי בודד 4. מאווררים מסתובבים 5. המסך נשאר במצב שינה ואין פעולת כתיבה/קריאה 6. *לפע…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bck,

לא משנה מצאתי את זה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. התכנות המקורי היה לקנות מחשב בתחילת החופש הגדול,כך שאוכל להנות ממנו כמה שיותר על התחלה (crysis 2 וshogun 2 בקושי רצים לי על המחשב...). עכשיו הבעיה:אין מעבדים משתלמים היום לשוק הבינוני,כך שההיטלבטות היא לקחת דבר כזה עם 2400: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪813 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1 ₪122 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪460 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪203 http://www.rsm.co.il/product.aspx?…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by nisim_y,

שמעו אני מחפש לשדרג את המחשב משהוא חזק. עכשיו אני רוצה 2 GB זיכרון ואני רוצה שהם יהיו עם תזמונים טובים מאוד משהוא כמו 1.5 וכאלה . אני רוצה אותם לעשות אוברקלוק,לשחק איתם משחקים ושכל דבר יהיה מהר יותר במחשב . שהזיכרון יהיה DDR 1 תנו הצעות ... התקציב שלי הוא משהוא כמו 3000 אז תתפרעו! יש לוח מסוג : gigabyte -ga-8s655fx ultra אני רוצה לנצל את הלוח הזה עד הסוף עם מעבד חזק שיהיה כמובן לא 64 ביט כי זה לא תומך ב-64 ביט. אך אני רוצה עם 2 מגה קאש. תנו לי מעבד חייה ללוח הזה יענו הכי גבוה ללוח הזה (הלוח תומך במעבדי אינטל!) המחיר לא חשוב אתם יכולים להתפרע במחיר העיקר שזה יהיה תואם ללו האם הזה שהצגתי למעלה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rander1,

קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mrwolf,

אהלן. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. סביבות ה 7500 עם מסך. ההתלבטות שלי לגבי לוח אם היא כזאת. אני צריך לוח אם שתומך ב SLI שיהיה בו SATA II בנוסף לאפשרות IDE אחת. בשביל לחבר את ההארד דיסק הישן שיש לי כרכע. אין תכנון ל OC. אם אתם מעוניינים לראות את המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226471.10 תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אם יש לי לוח אם ישן ללא HDMI האם אני יכול להעביר דרך כרטיס המסך HDMI? או שאני חייב שגם לוח האם יהיה עם HDMI?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. משפחת המעבדים העתידית של AMD, שאמורה להיות זולה עוד יותר מכל מה שראינו, מתחילה לקבל צורה ברורה יותר עם פרטים טכניים אודות ה-Ryzen 3 1200 לכתבה

18. Started by force1711,

שלום וברכה. ראשית, רציתי להודות לכם על האתר הנפלא. נעזרתי בו רבות. 2. שנים רבות אני עובד עם זיכרון קינגסטון ומאד מרוצה. כעת, ראיתי והמליצו לי על CRUCIAL. רציתי לדעת מה אתם אומרים על החברה הנ"ל? טובה, או לא מומלצת או לא? והאם היא יותר טובה והמוצרים יותר אמינים, או קינגסטון יותר? האם יש הבדל ביניהם, ומה יותר טוב. בתודה ובברכה מראש.

19. הי, האם ניתן להתקין שני יחידות M.2 NVMe SSD על לוח האם שברשותי? הדגם הוא B250-PC-MATE MSI , במפרט שלו רשום Storage • Intel® B250 Chipset • 6 x SATA 6Gb/s ports* • 2 x M.2 slots (Key M) - Support up to PCIe 3.0 x4 and SATA 6Gb/s - Support PCIe 3.0 x4 NVMe U.2 SSD with Turbo U.2 Host Card** - M2_1 slot supports 2242/ 2260 /2280/ 22110 storage devices - M2_2 slot supports 2242/ 2260 /2280 storage devices - Intel® Optane™ Memory Ready • Supports Intel® Smart Response Te chnology for Intel Core™ processors (optional) * M.2 and SATA ports maximum support 2x M.2 PCIe SSD…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by K0b1,

המוכר ב לוגיק אמר שאינטל טבעה את אסוס בגלל שהלוחות החדשים שלה פותחים את המכפלה אז הוא אומר ש ה P5B DLX לא יצא לפועל או יפסיסיקו את יצורו זה נכון ?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מעוניים במעבד I5 שיש לו GPU אני מעוניין בלוח אם די זול שתואם את המעבד ואני רואה שלרובם יש כרטיס מסך מובנה האם אני צריך אתזה?האם להימנע מלוח אם שיש בו כרטיס מסך משולב כי גםככה יש לי GPU במעבד עוד שאלה..אם יש לי מעבד עם GPU אני ממש לא צריך כרטיס מסך נפרד? אם אקנה כרטיס מסך נפרד ויש לי GPU במעבד זה יעזור לי? המחשב אמור לשמש בעיקר לפוטושופ ועריכה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יחד עם הepox 8rda3+ קיבלתי כמה היט-סינקס קטנים, הם סתם מסופקים ליופי או שיש איזה משהו שניתן לעשות איתם?

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zaaza,

רכשתי את המעיבד הנ"ל אתמול בחו"ל במחיר שניראה לי סביר בקישור: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=9494388&sku=UMD-102759617 בכל מיקרה אני רוצה לרכוש לו לוח אם מתאים והאמת אני לא עוקב אחרי AMD כבר שנים. אשמח לעזרה בנושא. את הלוח ארצה לירכוש בארץ אם אמצא. אז תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Immaculate,

מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by idank,

מה דעתכם על הלוח הזה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.