עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בעיקרון הכותרת אומרת הכל תודה על העזרה ...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ClubCaliber,

אם מישהו מכיר חנויות טובות באירופה . שיפרסם פה כתובת, או חנות בארץ שיכולה לספק אותו תוך זמן קצר. אני צריך את זה עד יום שישי לכן חנויות בארץ לא עוזרות לי כי אפחד לא מחזיק את זה במלאי. וזה לוקח שבועיים. אם מישהו מכיר חנות באירופה או יכול למצוא לי כי אני אובד עיצות. אני בנתיים מחפש חנות, אבל אני מתקשה למצוא.. בבקשה זה דחוף ממש אתם לא מבינים עד כמה.!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מישהו יכול לתת לי כמה לוחות אם טובים במחיר של עד 500 שח שמותאמים לקונרו. צריך לציין שאוברקלוקינג לא כל כך מעניין אותי. תודה מראש!

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Belgid,

שלום חברים, יש לי אפשרות לרכוש זכרון מ-BestBuy דרך מישהו שמבקר בארה"ב. סיננתי את זכרונות ה-16GB שלהם והגעתי ל-2 תוצאות הכי זולות עם דירוגים טובים: Corsair - Vengeance CMZ16GX3M2A1600C10 PNY MD16384KD3-1600-X9 וזה העמוד הכללי מסודר לפי מחירים, למקרה שצריך. נראה של-PNY תזמונים נמוכים יותר, אבל לקורסייר מהירות כללית גבוהה יותר (לפי ביקורות). לא הכי מבין בתחום, אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by jackhammer,

היי חברים. אני בונה מחשב לבן. לא מעניין אותי ביצועים ובטח שלא החומרה הכי חדש (אבל לא משהו ענתיקה...) וגם לא משנה לי אמד או אינטל. מאוד חשוב לי שהכל יהיה לבן כי זה מחשב לSHOW. אני מחפש לוח אם לבן. רוב לוחות האם שאני רואה הם בכלל לא לבנים אלא לוחות רגילים שחליפו להם את כל הכיסויים בכיסויים לבנים (או כסופים). זה לא באמת נחשב לבן. ראיתי לדוגמא את הלוח הזה. יש בו המון אלמנטים לבנים כולל הPCB עצמו ואפילו כמה סלוטים. למרות שדווקא הסלוטים שצבועים בלבן הם הסלוטים שיהיו מאוכלסים בחומרה והסלוטים השחורים ישארו פנויים ככה שיראו את השחורים... בנוסף, ראיתי את הלוח הזה שהוא אומנם לוח רגיל אבל יש לו כיסוי יעודים שהופך אותו לא רק ללבן אלא גם מאוד נקי. השאלה ש…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני קצת סקרן לגבי מה ההבדלים בין מעבדים בעלי אותם ליבות בוא נגיד אני לוקח את המעבד הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103539 שהוא SAN DIEGO 3700+ ואת המעבד הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103529 שהוא SAN DIEGO 4000+ עכשיו השאלה שלי היא מה ההבדלים בניהם? חוץ מהמהירות כמובן (2.2 נגד 2.4) ואם אני יקח 3700 ויעשה לו OC של 200MHZ אני יקבל 4000+ בדיוק?? (כמו זה שמוכרים בחנויות בתור 4000+??)

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני צריך עזרה בבחירת לוח אם שיתאים לצרכי, זהו המפרט שלי (ורק לוח אם חסר...) מעבד - Q660 זכרונות - 4GB DRII 800MHz מארז - Antec P180 כ. מסך - 8800GTX אני מאוד מתלבט בין שני לוחות האם המוזכרים, המחשב מיועד לגיימינג וגם לעבודה עם תוכנות גרפיות, ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ולא (בעתיד הקרוב) לחבר עוד כרטיס מסך ב SLI. ה P5K זול ב 100 ש"ח מה Striker ועם צ'יפסט יותר טוב (P35) , אבל ה Striker משווק כאחד הלוחות היותר טובים שייוצרו, ואני פשוט לא יודע במי לבחור... ואגב, האם מישהו יודע אם יש הבדל מהותי בין ה Striker ל Striker extreme ואם כן מהו? (ההבדל במחיר, אגב, עומד על ~200שח) אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, כבר חרשתי את כל האינטרנט ואני כבר מתחרפן, לא מצליח להיס…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by raiman1,

האם המצב הבא יתפקד כ- dual channel?? הלוח שלי זה gigabyte GA - K8NS ultra 939 (אם זה משנה...) תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hal,

היי, יש לי לוח אם אסוס p4sdx שתומך בדואל צאנל +2x512mb זיכרון.(400mhzx2) מעבד 2.4c של אינטל 533mhz fsb שלא עובד בדואל צאנל,האם הזכרונות מנצלים את הדואל צאנל או לא?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בביקורת זאת נצלול בפעם הראשונה אל תוך ערכת שבבים חדשה לחלוטין בתושבת ה-AM4 של AMD - עם לוח אם מתקדם למדי מבית אסוס לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת. עשיתי בנצ'מארק ב-PC Wizrad ולפי הניקוד Core i5 750 גובר על Core i7 860 משמעותית. האם זה נכון? ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, איזשהוא חלק שמהדק את חלק הקירור, אל המעבד, נשבר, ומאז המחשב נדלק רק אם אני משכיב אותו ושם עליו שני אבני שיש מאוד כבדים. (ככה אני עובד כבר עם המחשב חודשיים). כמובן שזה לא עסק, וכבר נשבר לי הכרטיס מסך החדש שלי כי האבן נפל עליו. הבעייה היא שאין לי כרגע כסף להחליף את המעבד, לכן אודה מאוד למי שיכול להפנות אותי לחנות שמוכרת חלקים כאלו, (באיזור ירושלים עדיף..) או לאיזשהוא פיתרון אחר. המעבד שלי הוא ATHLON 64 3000 והבנתי שקשה להשיג את החלקים שלו?

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Nitro Viper,

1.אם כן איזה? 2.שמעתי גם משהו על Memory Leak , זה משהו חומרתי או שקשור לתוכנה? 3.אם זה חומרתי, הבדיקה תמצא את זה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה לא טיפשית מידי. נניח שמחשב עובד לאט מידי לטעמי, לוקח יותר מידי זמן למחשב לעלות ולתוכנות להפתח. איך אני יודע אם הבעיה נובעת ממהירות מעבד או מחוסר זיכרון? האם, בלי לדעת נתונים אלו, יכולתם לבצע איזה בדיקה שתצביע מה הגורם שמאיט מביניהם? תודה, אורן

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by XCG120,

האים המעבד הזה מתאים ללוח אם ASUS RAMPAGE X48 כי ממה שהבנתי הוא מתאים לשרתים וכו... ובנוסף האים המעבד הזה הכי חזק לתקופתו לתושבת 755אשמח להסבר מפורט תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by IceBurn,

שלום לאחרונה אני שוקל לשדרג את המחשב. יש לי כרגע : AMD ATHLON 850 ALOT A ואני רוצה לקנות: AMD DURON 1.1 והייתי רוצה לדעת (או לראות ביקורת השוואתית) מהם הבדלי המהירות בינהם (וכמובן לטובת מי), בכמה בערך האחד טוב מהשני והאם כדאי לי לשדרג (אני אוכל למכור את המעבד והלוח הישן במחיר טוב). כל מי שיש לו ניסיון אישי או קרא/ראה השוואה כלשהי בנושא מוזמן לענות לי תודה מראש על ההעינות (אני מקווה).

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by shimi5231,

המעבד שלי מתחמם מגיע ל 70 מעלות ונכבה P4 זה הלוח: http://www.epinions.com/review/pr-Mi...t_174638730884 המעבד INTEL P4 2.4G עכשיו יש לי 2 שאלות.. אחרי שבדקתי שהמאוורר של המעבד מסתובב מספיק מהר (2500 RPM) ואחרי שבדקתי שאין אבק על הצלעות קירור ועל המחשב בכלל והמאוורר של המארז עובד כמו שצריך אפשר להסיק שהמעבד עשה את שלו וצריך להחליף אותו או שיש עוד משהו?? אם אפשר להבין שהמעבד באמת נהרס איזה מעבד אחר במחיר זול אפשר לשים במקומו? חשבתי על: Pentium Dual Core Intel Celeron E3400 Tray Intel Core 2 Duo E7500 Tray זה פחות או יותר הרעיונות.. אין לי מושג אם זה יתאים ומה קורה פה אבל חבר'ה אני בלי מחשב וזה קשה תעשו מאמץ לעזור לי! מודה לכם מקרב לב : !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by udi,

שלום יש לי שאלה די חשובה שעד היום לא הצלחתי להבין אותה אני מאוד מעריך את החברה AMD וכל המחשבים שלי בנויים על אותו מעבד של חברה זו וכמו כן רוב הסקרים שמראים את הבדלי הביצועים בין AMD ל אינטל מראים ש AMD לרוב יותר טובים { חוץ מקידוד } וזאת השאלה אם AMD יותר טובים וגם מתחרים בחברה גדולה כמו אינטל מדוע דבר בסיסי כמו אחריות איינו שווה בשתי החברות ? אינטל נותנת לבעבדיה אחריות לכל החיים ואילו AMD נותנת אחירות לשנה או במקרה של BOX אז שלוש שנים האם דבר זה לא מראה על איזה שהוא חוסר אמון של החברה עצמה במעבדים שלה הודה לכם אם משהוא יוכל להסביר לי מדוע מקרה זה קורה

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. קראתי שמומלץ עם אלכוהול איזופרופילי אבל לא מצאתי באינטרנט שום מקום בישראל שמוכר דבר כזה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש ברשותי מעבד של Intel Pentium 4 2.93 MHZ ואני מעוניין לקנות לוח אם מתאים, איך אני יודע איזה סוקט מתאים למעבד הנ"ל, על המעבד עצמו לא רשום כלום. הפרטים שרשומים על המעבד הם, 2.93ghz/1m/533/04A

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by darkrule88,

לא מזמן רכשתי מחשב עם לוח אם Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 וזכרון 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 רציתי לדעת אם כדאי להוסיף זכרון מהמחשב הישן, G.SKILL Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory kit תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב ויש לי שלושה אופציות מתוך מעבדי AMD - האפשרויות-1700/1800/2000 איזה מעבד יהיה טוב יותר אם אני אולי יעשה OC? האם שלושתם טובים לזה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Immaculate,

מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by who_Cares,

איזה מהצירופים הבאים עדיף: AMD 2100+@ 2450MHz + Abit NF7-SL או P4 2.4C @ 3000MHz + Asus P4P800 אני יודע שיש הבדל של איזה 600 שקל במחיר ואני שואל האם כדאי להוציא אותם? האם ההבדל בביצועים ביניהם שווה 600+- שקל. נ.ב. לשתי המערכות יצורף ציפ' זיכרון 512MB 3200/3500 של CORSAIR/TWINMOS/GEIL. איזה מהם עדיף, בהתחשב בהבדלי המחירים? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by mrwolf,

אהלן. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. סביבות ה 7500 עם מסך. ההתלבטות שלי לגבי לוח אם היא כזאת. אני צריך לוח אם שתומך ב SLI שיהיה בו SATA II בנוסף לאפשרות IDE אחת. בשביל לחבר את ההארד דיסק הישן שיש לי כרכע. אין תכנון ל OC. אם אתם מעוניינים לראות את המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226471.10 תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים