מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איזה מעדבד עדיף עדייף ךמשחקים ולשימוש ביתי עם הרבה תוכן HD כשהדגש הוא על מס' ישומים פועלים יחד i5 750 i7 920 או i7 930
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המחשב שלי ואני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל. המחשב הולך להיות לשימוש כללי (אינטרנט, אופיס, הורדות וכדומה) וצפייה בסרטי HD לאחת מהלוחות הנ"ל אני הולך לחבר מעבד i5 2500k ורציתי לדעת מה עדיף. אני קונה מפנדה וההפרש מחירים ביניהם הוא קטן (35 ש"ח יותר לGB). תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה די חשובה שעד היום לא הצלחתי להבין אותה אני מאוד מעריך את החברה AMD וכל המחשבים שלי בנויים על אותו מעבד של חברה זו וכמו כן רוב הסקרים שמראים את הבדלי הביצועים בין AMD ל אינטל מראים ש AMD לרוב יותר טובים { חוץ מקידוד } וזאת השאלה אם AMD יותר טובים וגם מתחרים בחברה גדולה כמו אינטל מדוע דבר בסיסי כמו אחריות איינו שווה בשתי החברות ? אינטל נותנת לבעבדיה אחריות לכל החיים ואילו AMD נותנת אחירות לשנה או במקרה של BOX אז שלוש שנים האם דבר זה לא מראה על איזה שהוא חוסר אמון של החברה עצמה במעבדים שלה הודה לכם אם משהוא יוכל להסביר לי מדוע מקרה זה קורה
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מיועד למערכת תקציבית, שתכננתי עם ה4300 - וOC קל עתידי . הבנתי שהבדל בגודל הCACHE ( יש 2M לעומת 1M). קראתי לעומק את הרשום באתרי השוואה שונים, ולא הבנתי את המסקנות. האם יש אולי הבדל משמעותי ביכולת הOC שלהם ? רובם מעדיפים את ה4300 ואני לא ראיתי ממש הבדל משמעותי בביצועים. מה דעתכם ? השימוש העיקרי - HTPC. העניין הוא שיש הפרש של 200+ ש"ח ולמערכת תקציבית - זה כן חשוב. למשל כאן: http://xtreview.com/addcomment-id-2106-view-Pentium-e2140-benchmark.html
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכווווווווווווולם ! השאלה העיקרית שנשאלת פה היא האם באמת איי אמ די מציגה ביצועים טובים יותר והמעבדים שלה עמידים יותר ובכל זאת זולים יותר מפנטיום או שזה פשוט שהעם רוצה שינוי !!! ועובד לאיי אמ די.... האם פנטיום עיבדה את כוחה ?!@ אם כן מתי זה קרה !? שלכם lir@n האיש שלא הכי מאמין באיי אמ די :-[
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לגימינג יותר כבד ולהחליף כרטיס מסך כרגע יש לי 6870 HD ואני רוצה לעבור רמה אחת מעל ל 270X או GTX 760 הבנתי שהמעבד שלי קצת חלש I3 2120 ואני צריך מעבד חדש או I5 או I7 התקציב 1000-1100 ₪ עבור מעבד השאלה זה סדרה גבוהה בI5 או נמוכה בI7 אני צריך גם המלצה ללוח שיהיה FULL ATX עם כל הפצירים והיתי רוצה להבין למה H או Z 87 הם טובים יוותר לגימינג מציפסטים אחרים אחרי שראיתי שהרבה חברות מכניסים פיצרים לגימרים רק מהציפסטים האלה ומעלה ? והרבה גימרים בוחרים אותם והתקציב ללוח הוא500 ש"ח בקצרה מה הלוח המושלם לגימינג ב 500ש"ח ? שהיה FULL ATX עם הכנה לCROSSFIRE ומה מעבד שצריך להיות עליו כדי שיתמוך בכרטיסים ברמה הגבוהה תודה את הכל אני רוכש באילת
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו בתהליך של רכישת מחשב "כפול ליבה" 3.4 MHz מציעים לי לוח של צ'יפסט 945 ו 946 מתוצרת MSI ההבדל ביניהם 300 שקל, כמובן שה 946 הוא היקר יותר. השאלה היא מה ההבדל ביניהם, ואם יש הבדל משעמעותי ששווה את ה 300 שקל. בנתיים התשובה היחידה שקיבלתי היא שה 946 הוא חדש יותר :-X מוכר לא מקצועי תודה מראש, מיכאל
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה...הבטיחו שיהיו לוחות שתומכים במערך קרוס פייר של זוג 16X ולא זוג 8X. מתי יהיו לוחות כאלו בשוק? :-\ לפי מה שאנ י זוכר זה לא אמור להיות רחוק.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח ומעבד בסביבות 2500ש"ח לשתיהם (שידרוג לקיימים בחתימה). תודה מראש !!!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MUSHKIN נחשב לזיכרון טוב ?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אינטל הולכת להחזיר את הG4560 תחת השם Pentium Gold G4560 וזה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי אותם עושים. במקום להוציא את הפנטיומים החדשים בתדרים קרובים לI3 הקודמים (והפעם לשם שינוי לא תהיה קניבליזציה כי ה I3 יהיו מרובעי ליבה) ולסוקט החדש הם מוצאים את אותו מעבד, ללוחות אם הישנים וללא תמיכה בלוחות אם החדשים (מיקומי פינים שונים). כאילו שזה לא מספיק מבלבל עם 1151 ו1151-V2 אז גם יוצאים מעבדים חדשים- ישנים לסוקט הישן והמת https://www.techpowerup.com/237577/intel-to-rebrand-pentium-kaby-lake-processors-as-pentium-gold
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי את המעבד E8500 כפול ליבה, כל ליבה במהירות 3.16GHZ. יצא לי להתקין את ויסטה מספר פעמים ובאחת מהפעמים כשהסתכלתי על ה-properties אני ראיתי שמהירות אחת הליבות ירדה ל-3.0GHZ והשניה נשארה באותה המהירות. הורדתי כלי של אינטל שבודק את הליבות ומבחינת הכלי הכל בסדר. חשבתי באמת שזו בעיה בויסטה. התקנתי ווינדוס 7 וגם שם אותה הבעיה. ליבה אחת איטית יותר מהשניה. מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לוח זול בתצורת מיקרו atx עם כרטיס מסך מובנה חזק יחסית, כמו כן שיאפשר לי לנסות לפתוח את הליבה הרביעית וגם שיהיו לו יכולות oc טובות. יש חיה כזאת?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי שמומלץ עם אלכוהול איזופרופילי אבל לא מצאתי באינטרנט שום מקום בישראל שמוכר דבר כזה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי כמה לוחות אם טובים במחיר של עד 500 שח שמותאמים לקונרו. צריך לציין שאוברקלוקינג לא כל כך מעניין אותי. תודה מראש!
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1700 שקל למעבד ולוח אם אשמח אם תציעו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.guru3d.com/news-story/review-amd-ryzen-threadripper-2950x-and-2990wx.html אם זה מתישהו* בעתיד הרחוק\קרוב ימומש בגיימינג.. זה פשוט מטורף. ב Workloads שמנצלים את זה, מפלצת ביצועים. AMD לא נחים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו אמר לי שכן. נשמע לי קצת מופרך. יש לי E8400 ובזמנו עברתי על כל המפרטים של המעבד הזה, של E8500 ושל עוד כמה מעבדים. לא מצאתי הבדל משמעותי בין שני המעבדים הנ"ל (למעשה אני הצלחתי למצוא רק הבדל אחד, מהירות שעון של 3.16 לעומת 3, וזה לא משמעותי כלל וכלל). מה דעותיכם?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש במחיר? (מדובר במחשב לערכית ווידיאו מקצועית, בתקציב לא מקצועי).
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מבין המעבדים הבאים יותר משתלם לתווך עתידי (850 עם לוח אם לא היה מקום בכותרת). אם יש מעבדים אחרים יותר משתלמים עם לוח אם באותו תקציב אשמח להמלצה. השימושים למערכת יהיו גיימינג קל-כבד עם דגש לכרטיס המסך. לא מותכנן oc אלא אם הוא ישפר משמעותית את ביצועי המחשב. המעבדים הם: Intel Core-i3 2100 3.1Ghz AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box AMD Athlon X4 840 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לBLACK OPS צריך מעבד עם 2.6GHZ מינימום כפול ליבה. שלי תקוע על 2.0(E6300 עם OC ממש קטן כי הלוח מגביל). למקרה הכי גרוע שבאמת אצטרך לשדרג: AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪309 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1107 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪689 _________________________________________________________________________________ מעבד Intel Dual Core E6500 2.93Ghz Tray, יחידות 1 ₪328 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2008 Gigabyte GA-P43-ES3G P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪392 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1093 משחה טרמית OCZ Freeze…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-