מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע חיפשתי שעות באתר שלהם ולא מצאתי דרייבר ללוח שלי Motherboard Properties: Motherboard ID 02/12/2008-NF-CK804-6A61FD4FC-00 Motherboard Name DFI Infinity NF UltraII-M2/g / NF SLI II-M2 / NFII-M2 Motherboard Manufacturer: Company Name DFI Corporation Product Information http://sj.dfi.com.tw/Product/xx_product_by_category_us.jsp?PAGE_TYPE=US&CATEGORY_TYPE=MB&ARCHIVED_FLAG=N&INDEX_TYPE=MB BIOS Download http://sj.dfi.com.tw/Support/Download/download_us.jsp?CATEGORY_TYPE=MB&INDEX_TYPE=MB וזה לא האתר שרשום באוורסט, זה זה: http://tw.dfi-acp.com/Product/xx…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום למומחים, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש בחודשים הקרובים ולהעביר לאחי את המחשב הקיים (מרכיבי המחשב מופיעים בתמונה להלן). במקור, המחשב הקיים נבנה בעיקר לצורך HTPC - אלא שהשימושים של אחי מעט שונים: בעיקר תוכנות אופיס (בדגש על אקסל), גלישה בפיירפוקס, 7ZIP, וקצת קידוד וידאו. ברצוני לשדרג את המעבד ולשים I5 שתואם ללוח-אם ולפריטים הקיימים. לכן, כפי שמופיע בכותרת - איזה I5 ייתן לי את השיפור הכי משמעותי? אשמח להצעות מאיביי, מאמזון - ואם יש הצעות יד2 רלוונטיות, אשמח לדעת עליהן גם. https://imgur.com/1aqtMp7.png https://imgur.com/1aqtMp7
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי ראיתי ש SAMSUNG 512 MEG PC2700 עולה רק 450 שקל לעומת שאר החנויות שאותו זכרון עולה כמעט כפול רציתי לדעת אם אלו זכרונות מקוריים של סמסונג? ולשמוע חוות דעת ממי שכבר קנה אותם עוד שאלה יש לי כבר 256 זכרון השאלה היא האם כדי לקנות עוד 512 מגה או להסתפק בהופסה של עוד 256 מגה? המחשב מיוחד למשחקים תוכנות אינטרנט ולפעמים לקידוד סרטים האם יהייה הבדל משמעותי? כי זה כמעט כפול בכסף
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד הנל מגיע במהירות של 2.5GHz, זכרון מרמה שנייה של 2MB ותדר BUS של 800MHz, שזה אומר מכפלה של 12.5! כל החבילה הזו במחיר שפוי של 385 ש"ח, צפו לחיית OC במחיר סימלי
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, שאלה קצרה על הלוח המדובר (רוכש מחשב, תקציב 4000-5000, עם תמיכה נאה בגיימינג): (על מעבד i5-760) - הומלץ לי על ידי חבר לקנות לוח INTEL WARRENSBURG ATX/DDR3. הרעיון הינו קניית לוח אמין מאותו בית יוצר של המעבד. מינימום תקלות. המלצות בפורום מדברות על GIGABYTE GA-P55M-UD2 ו- UD3 בהנחה שלא מתוכנן OC בלוח ובמעבד, אבל חשובה אופציית שדרוג עתידי ללוח/מעבד, האם: 1. האם יש הבדל עקרוני מבחינתי בין 2WARRENSBURG ל- GA-P55M-UD2 או UD3 (יכול להיות כל דבר, מכרטיס קול איכותי יותר ועד תמיכה בפיצ'רים אחרים, אתם מבינים יותר ממני) 2.מה ההבדל מבחינתי בין UD2 ל-UD3? 3.בהנחה שאני אכן הולך על WARRENSBURG (ללא OC) - האם עד כדי כך חשוב להחליף לו את הקירור המקורי? ומה הייתם ממליצים לשים שיהי…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000ש"ח (אפשר לחרוג קצת), לשילוש הנ"ל. השיקול העיקרי הוא הזכרון. מבחינתי רצוי 2GB, ועל פי זה לקבוע את המעבד והלוח. כל שאר הרכיבים קיימים כבר. מה אתם ממליצים?
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העלתי מ 8 ג'יה ל 16 ג'יגה, האם בחרתי את הדגם הנכון? [ATTACH=CONFIG]6091[/ATTACH]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מסתכל במפרט טכני של מעבדים, כמו למשל הI6700K החדש. אני רואה במאפינים שלו שהוא תומך בDDR 4 במהירות של 2133 בלבד. האם זה אומר שמהירות של 2400 ומעלה-הוא לא יתמוך? מה המשמעות של הנושא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מעבדים אינטל תוציא בזמן הקרוב גראנטסדייל או פרסקוט או שניהם? שניהם לשוק הביתי? ואיזה AMD רק את הAMD64? אני מתעניין בזה כי אני רוצה לדעת מתי לקנות שילוש קדוש חדש (כרגע יש לי P4 2000MHZ ו256 RAM). בנוסף, גם ראיתי בנצ'ים בבאתר הבא שאני כבר לא יודע אם שווה לקנות בכלל AMD למטרת משחקים: http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-07.html http://www6.tomshardware.com/cpu/20030623/p4_3200-08.html
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה למביני עניין שמבינים עניין בצורה כזאת שהעניין מובן להם אני מתכנן להרכיב מחשב גיימינג. חשבתי לקנות את המעבד הזה: Intel Core i5 6600 והשאלה שלי היא כזאת: קראתי במפרט של המעבד שהוא תומך בזיכרונות DDR4 עד מהירות של 2133mh, השאלה היא האם אני טועה, או שלא הבנתי את זה נכון כי זה לא ממש נראה לי הגיוני שהמעבד לא תומך במהירות מסוימת של זיכרון.. זה לינק למפרט של המעבד: http://ark.intel.com/products/88188/Intel-Core-i5-6600-Processor-6M-Cache-up-to-3_90-GHz בעמודה של Memory Types כתוב: " DDR4-1866/2133, DDR3L-1333/1600 @ 1.35V " תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח מסוג DFI Lanparty UT NF4 Ultra D החלטתי שצריך לעדכן לו את הביוס בכל מקרה אני לא כל כך מצליח להבין איך לעדכן ביוס דרך דיסק כל מה שראיתי באתר של DFI זה דרך האינטרנט ודרך דיסקט אם יש למשהו מושג אשמח לעזרה בנושא
-
- 32 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסתכלתי על הרבה לוחות אם ורק על הלוח הזה ראיתי את הדבר הלבן הזה על הAGP מה זה? אם אני הבנתי לפי מה שאני רואה זה בשביל שהכרטיס יתפס יותר חזק על התושבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם לוח שתומך ב venice תומך גם ב san diego ו=או שצריך לוח מיוחד?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 8 בערך ואני רוצה לשדרג לו את הזכרון, אבל לא בטוח איזה אני צריך לקנות, אם עדיף להוסיף או להחליף? כרגע יש 8G בשני סטיקים, לוח האם הוא ga-z77x-d3h
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Corsair has crammed 8 GB of DRAM onto one stick which in turn could provide up to 32 GB of DDR3 memory for desktops, and up to 16 GB of DDR3 memory on laptops, depending on the number of slots. Tuesday Corsair officially added 8 GB DDR3 memory modules to both its Vengeance and Value Select product lines. According to the company, the Vengeance version operates at 1.5V for compatibility with the new 2nd generation Intel Core processor family, and is guaranteed to operate at 1600 MHz. The DRAM itself is "rigorously screened," and with 8 GB crammed onto one stick, gamers and performance junkies can build systems with up to 32 GB of high-performance memory. The jet-black…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני קונה זכרון 512 מגה 3200, 400 mhz יש לי שתי אפשרויות- או samsung או ncp התקציב לוחץ וההבדל 50 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים... מה לעשות? המוכר אמר לי שבסמסונג אתה משלם את ה50 ש"ח האלה על השם.... תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם EX58 קניתי 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel לפי מה שראיתי בKSP הוא תומך בלוח אם שלי. מישהו פה יכול להסביר לי איך לסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלך לי הביוס של הלוח אם של המחשב הנייד. יש אפשרות לדעתכם להשיג רק את הביוס? או שחייב להביא לוח אם חדש? מצאתי אתר של חברה ישראלית שכתוב שהם מספקים רכיבים אלקטרוניים, אז חשבתי שאולי הם יוכלו לספק את זה... אבל השאלה אם זה כבר יגיע צרוב לפי מה שאני צריך? איך זה הולך בכלל העסק? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי DDR31600 6GB triple channle הממ ובCPUZ מופיע ב DRAM frequency 539MHZ זה בסדר? בביוס זה רושם 1066.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי מחשב מפנטיום 3 500 על סלוט ל933 על סוקט370 הלוח המדובר הוא של מיקרו סטאר דגם MS-6309 התקנתי וינדוס אק פי פרו התקנה נקיה לאחר פורמט...ונתקלתי בתופעה מרגיזה... המחשב מבצע כיבוי לא מלא .הוא מבצע כיבוי של הדיסקים והמאוורים אבל הוא לא מכבה את המחשב לחלוטין.. הביוס עודכן ..שאר החלקים עבדו ללא דופי עם הלוח והמעבד הקודם..ככה זה לא קשור לאחד הרכיבים הנילווים... בביוס ניסיתי את כל האפשרויות של ההגדרות תצרוכת חשמל ככה שזה גם לא מזה. בדקתי בהגדות צריכת חשמל של המערכת הפעלה ...לא מצאתי את האופציה של תמיכה בתצרוכת חשמל מתקדמת... התקנתי דרייברים ללוח אם של ויה וגם זה לא עזר פירמטתי והתקנתי שוב ועדיין ללא שינוי... הודעה זאת מפורסמת פה כי לדעתי זה קשור רק ללוח בתודה מראש …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קשה לי להכריע בין המעבד E5504 2GH 4MB CACH 4.8GT לבין E5520 2.2GH 8MB CACHE 5.8GT שניהם מהסדרה החדשה. (על השרת יהיה 16G זכרון. אמנם שכמדומה לי, מהירות GT מתייחסת לקטע זכרון קטן המשתייך לליבה אחת, אליה המעבד יכול לפנות ללא תלות במעבדים האחרים. איני יודע מה גודל הזכרון הזה וכיצד זה נקבע) השאלה האם לשרת SQL יש משמעות להבדלים האלו, או שזה חשוב בעיקר לשרתי עיבוד מדיה? מעניין כי במעבדי I7 אינטל סיפקה 6.4GT וקאש של 8MB , מה ההגיון לתת ל XEON פחות.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
??? אהלן חברה, לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם GIGABYTE K8NF SOCKET 939, עם מעבד ATHLON 64 3200 גם SOCKET 939. עכשיו לשאלה, לפני יומיים הורדתי את 3DMARK05 ושם הוא אומר שהSOCKET של המעבד הוא 754 וששם לוח האם שלי הוא NF-CK804. איך אני חכול לבדוק שמה שבאמת יש לי במחשב זה הלוח אם שאני הזמנתי ועם SOCKET 939? בדקתי בWINDOWS ולא ראיתי שם, איפה אני יכול לבדוק נתונים של הלוח אם והמעבד? תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את המעבד הבא AMD 64 3200+ 939 VENICE עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא מגיע עם מאוור והאם זה משנה עם אני יקח OEM או RETAIL ??? ועוד שאלה !!! זה מגיע עם גריז כלשהו שאני צריך למרוח ? האם חייבים למרוח בכלל משחה טרמית או שזה רק המלצה ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
AMD מחזיקה בנתח שוק של 23.3% בזכות הגדלת מעבדי AMD במחשביים ניידים. ברבעון השלישי של השנה אינטל החזיקה נתח שוק של 76.1% מ 73% מהרבעון הקודם בזמן שAMD החזיקה ב23.3% יותר ב1.3% מהרבעון הקודם. (השיא של AMDע) ברבעון השני של השנה בשוק השרתים מעבדי האופרטונים של AMD החזיקה כ25.9% מכלל שרתים ,מ22.1% מהרבעון הקודם. לא רק זה, AMD הגדילה את אספקת האופרטונים ב45% מרבעון לרבעון. למקור ועוד פרטים: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061031044241.html (מקווה שלא טעיתי בתרגום,אם יש טעות תתקנו אותי :-\)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-