עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מארז, ספק כוח 550W ANTEC ודיסק SSD. מבקש המלצה ללוח אם ומעבד אינטל מתאים. המחשב מיועד לשימוש כללי וגם להפעלת משחקים ברמה סבירה, לא משחקים כבדים מאוד. אין לי הערכת תקציב. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מפתחת השבבים האדומה תציג מעבדים משושים ומתומנים יעילים במיוחד - אולי רק עבור סדרת ניידים יוקרתית ממותג ה-ROG לכתבה

3. אני מחפש לרכוש מחשב נייח (ככל הנראה ארכוש מיד 2) השימוש העיקרי הוא וינדוס 10, גלישה באינטרנט, אופיס ואולי בצורה מאוד נקודתית שימוש בתוכנת סרטוט כמו solidworks. אין שום כוונה לשחק במחשב. מה שאני רוצה זה מחשב שלא יקרטע ושהתוכנות שמשמשות אותי יטענו ויגיבו מהר (גם אם עמוד האינטרנט עמוס בתוכן או שיש בו סרטון HD). מהנסיון שלי עם נייד של LENOVO עם מעבד I5 , בלי שום כרטיס גרפי מיוחד ו-4GB זיכרון זה לא קרה עד שלא התקנתי SSD. השאלה האם יש בכלל טעם להתעקש על I5 לשימושים שלי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קודם כל תודה לעוזרים, אני מתלבט אם לשדרג את הזכרון או להישאר על 16 לבינתיים. המחשב מיועד לגיימינג עם המשחקים הכי חדשים, לסרטים ועוד דברים בסיסיים. חייב לסגור את הפינה הזו ולהפסיק עם כאב הראש שעשיתי לעצמי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה יהיה הבדל הביצועים בין 4GB ל8GB זיכרון?? יהיה משהו משמעותי? וכמובן נבוא בהנכה שאני משתמש בויסטה X64

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי תקציב של 2000ש"ח (אפשר לחרוג קצת), לשילוש הנ"ל. השיקול העיקרי הוא הזכרון. מבחינתי רצוי 2GB, ועל פי זה לקבוע את המעבד והלוח. כל שאר הרכיבים קיימים כבר. מה אתם ממליצים?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. במחשב שלי יש 1GB של זיכרון. כשאני פותח properties of my computer הוא אומר שיש רק 960Mb. האם יש בעיה? איפה עוד 64Mb? ??? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SubX,

ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ? זוכרים את הנושא "מה נשרף" לא נשרף כלום חוץ מהספק (איזה מזל) אקסלנט טיפלה בבעיה הם באו ולקחו את המחשב ויום לאחר מכן הודיעה לי שהבעיה טופלה אני שאלתי מה הייתה הבעיה והם אמרו לי בספק אז אני אמרתי להם (מתוך סקרנות) על ידי מי מאושר הספק והם אמרו לי INTEL PENTIUM 4 אני אמרתי להם שיש לי AMD ולא INTEL והם אמרו לי שזה לא חשוב ! ספק זה רק חשמל... אני שואל אותכם שאם ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TapUdi,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מתלבטת לגבי הזכרונות מבחינה תקציבית יש לי אפשרות לקנות Twinmos 3200 512 MB או Winbond 3200 512 MB ההבדל בינהם הוא 40 שקלים בערך אז שווה לי להוסיף 40 שקלים ולקבל את הזכרון של Twinmos?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by MTKOL,

שלום לחברי הפורום, רציתי לשאול לגביי מעבד ה-אתלון 64 של AMD... האם (מדובר באריזת ריטייל) - הוא (המעבד) מגיע עם משחה טרמית? האם גוף הקירור שמגיע עם האריזה הוא יעיל? (אני לא מעוניין לבצע OC) בתודה רבה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Moon-Mage,

ניסיתי למצוא איזשהו מקום שבו ה12700 נמכר בפחות מה12700K מאמזון\ניואג(1500) ולא מצאתי בכמעט שום מקום את המעבד למכירה בטח ובטח לא במחיר הגיוני. חשבתי שזו תהיה אופציה נהדרת ללכת עליו עם B660 במקום 12600K עם Z690(לא שחייבים), אבל נראה שאינטל לא ממהרת לייצר כאלו. יש מישהו עם ניסיון שונה?

13. Started by בארי,

שלום. אני מחפש לוח אם מומלץ z68 עבור i52500k. תקציב עד 550 ש"ח. חשוב usb3 קדמי חשוב Sata 3 OC ברמה סבירה קירור פאסיבי בלבד. אין צורך ב SLI תודה!!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by miz,

איזה מעבד יותר מהיר I7-2630 או I7-2675 מבחינת הנתונים היבשים ה I7 2675 אמור להיות יותר מהיר אבל ראיתי טבלה שנראה משם לא כך ולא נראה לי הגיוני http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core+i7-2675QM+%40+2.20GHz

15. 1) מזרק Noctua NT-H1 שקיבלתי עם קירור מעבד מלפני כ-3 שנים ועדיין מלא ברובו, טוב לשימוש או שחייבים לקנות חדש? 2) מעבד חדש i5 4590 TRAY הגיע עם מדבקת קוד קטנה במרכז של הצד עם המגעים. אני אמור להסיר אותה? למה בכלל שמו שם מדבקה? לא נראה מיקום טוב במיוחד... 3) האם היה עדיף כבר ללכת על 4690 בתוספת של 80 ש"ח? אני מניח שעדיין אוכל להחליף אם ארצה (לא פתחתי את האריזה). המחשב הוא לשימוש כללי (עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים HD, מעט פוטושופ, ללא גיימינג, ללא OC כמובן). אבל זה מחשב שאמור להחזיק לפחות 5 שנים או יותר, אז לא עדיף ללכת על הi5 הכי חזק? 4) זכרונות שיש לי ושאני רואה שלוח האם שהזמנתי עכשיו ASRock H97M Pro4 לא מופיע ברשימת הלוחות שמתאימים ועברו בדיקה (QVL). האם יכולה להיות בעי…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by amisha,

אני צריך המלצה ללוח ומעבד של AMD 64 ביט OC יהיה ודיי הרבה לדעתי ( יש כבר זיכרון 500MHZ ...) צריך תמיכה ב AGP כי אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי איך ה NF4 לדעתכם ? הגבלת מחיר :2700 +-

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eli_a2006,

שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני צריך לקנות מעבד של אינטל המחשב יהיה מיועד למשחקים חדשים(עם גרפיקה גבוהה) אפשר לומר שאני מעוניין במעבד לטווח של כשנתים בלי צורך להחליף חשבתי על Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray אשמח לקבל ביקורת או המלצה על מעבד אחר עד מחיר 900 ש"ח כמו כן אני גם מתכוון לקנות 4g זיכרון ולוח אם שיתמוך בכל זה אבקש המלצה למפרט (אני מעוניין במעבד אינטל ולא AMD) איני יודע באיזה רזולוציה אני אשחק (עוד לא נכנסתי לזה) גם מסך אני מכוון לקנות - "24 (עוד לא החלטתי איזה) התקציב 800 ש"ח בערך * כרטיס מסך יש לי של Geforce 9800GT 1G תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by llllll,

שלום, אני רוצה להרחיב את זיכרון הפנימי? מה כדאי לקנות מבחינת גודל? מהירות? DDR(מה זה בכלל)? זה המפרט שיש לי היום Motherboard CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherbשלום, זה המפרט של המחשב שלי: oard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Lakeport i945P System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) DIMM1: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) DIMM3: Kingston 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) (3-3-3-9 @ 200 MHz) Display Video Adapter ASUS X1300 Series Secondary (256 MB…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by integral,

בשונה מתוצאות הביקורות: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106685 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Number of processors 1 Number of cores 4 per processor Number of threads 4 (max 4) per processor Name Intel Core 2 Quad Q6600 Code Name Kentsfield Specification Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.B Extended Family/Model 6.F Core Stepping G0 Technology 65 nm Core Speed 1600.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 266.7 MHz Rated Bus speed 1066.7 MHz Stock frequency 2400 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 4 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L2 cache…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by sambusak,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס מעבד QUAD. אין לי כוונה להוציא סכומים מטורפים, אבל חשבתי על אפשרות של הכנת המחשב לשידרוגים עתידיים. בגלל זה חשבתי על רכישה של לוח מבוסס NFORCE 750i, שהוא לוח לא יקר יחסית. אני כרגע מעוניין לרכוש כרטיס מסך 9600GT ואולי בעתיד שהמחירים ירדו ושתצא הגרסא הבאה אז לרכוש אחד זהה נוסף. בחנות המחשבים אמרו לי שאי אפשר להשוות בין הצ'יפסט של אינטל לNFORCE, ושהNFORCE לא מתקרב לרמה של אינטל מבחינת אמינות וביצועים. אני די בספק לגבי האמירה הזו. האם למישהו שי נסיון עם 750I? או יכול להפנות אותי למאמר שמשווה בין הצי'פסטים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by omrit,

שלום, אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות מעבד (venice 3000+) עם הסטפינג הבא: BW-E6 0535EPIW לצערי גוגל לא נתן לי יותר מדי תשובות. מישהו יודע משהו על השבוע הזה של המעבד? אשמח לתשובות כיוון שאני צריך לבחור מעבד.... המון תודה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 2x512MB Mushkin BLUE 2-3-3 על איזה צ'יפים מבוססים? ועל איזה pcb הם יושבים? תודות לעוזרים (משיג אותם במחיר נמוך במיוחד- למעוניינים)

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. והאם לוח שתומך ב venice תומך גם ב san diego ו=או שצריך לוח מיוחד?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.