עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by חרמןחומרה,

מישהו שמבין יכול אולי להגיד לי מה ההשוואה הנל אומרת על הזיכרון שלי זה נראה לא ממש טוב יש לי 256mb ddr 266mhz תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני יודע שהתשובה היא שזה תלוי אבל נניח שמדובר בזוג הסטיקים הבא מה יהיה עדיף בין שניהם - ולמה? OCZ PC-3200 EL Dual Channel DDR 400MZ Platinum CL 2-3-2-5 OCZ PC-4000 EL DDR 500MHZ Gold Edition GX XTC CL 3-4-3-8 תודה

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן חברים רציתי לדעת את ההבדלים בין הלוחות הבאים והאם הם משמעותיים הלוחות הם GIGABYTE EX58-Extreme ו Asus P6T DELUXE V2 האם הם נחשבים לאיכותיים איך הם מבחינת OC וכו תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני עושה טובה לחברה של אחותי, אני מתקין לה את הווינדאוס מחדש. הבעיה היא שיש לה רק 128MB זיכרון, ול-XP זה ממש לא מספיק. המחשב עכשיו עובד באיטיות. אז אני רוצה להציע לה לקנות עוד סטיק של 256MB זיכרון (שאלתי פה ואמרתם וכמות MB שונה של סטיקים אפשר לשלב ביחד, נכון ???), אבל אני לא מצליח לזהות את סוג הזיכרון שיש לה (רוצה לבדוק איזה מהירות PC-3200/2700.....). ניסיתי עם התוכנה EVEREST HOME EDITION, אבל כשאני מגיע "לעמוד" שבו נמצא המידע על הזיכרון(SPD), אז התוכנה פשוט לא מגיבה. אבל על כל "הדפים האחרים" היא כן מגיבה. ניסיתי גם AIDA32. מה עוד אפשר לנסות? אני לא יכול לפתוח את המארז דרך אגב, כי יש על המארז מין מדבקה כתומה, שבעצם מראה אם בעל המחשב פתח את דלת המארז, ונדמה לי יבטלו לה את …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה עדיף: Athlon 64 4600+ או Core 2 Duo E6420

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by SubX,

ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ? זוכרים את הנושא "מה נשרף" לא נשרף כלום חוץ מהספק (איזה מזל) אקסלנט טיפלה בבעיה הם באו ולקחו את המחשב ויום לאחר מכן הודיעה לי שהבעיה טופלה אני שאלתי מה הייתה הבעיה והם אמרו לי בספק אז אני אמרתי להם (מתוך סקרנות) על ידי מי מאושר הספק והם אמרו לי INTEL PENTIUM 4 אני אמרתי להם שיש לי AMD ולא INTEL והם אמרו לי שזה לא חשוב ! ספק זה רק חשמל... אני שואל אותכם שאם ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Rhx,

שלום , יש לי סטיק אחד של 512 זכרון ואני רוצה לקנות עוד אחד אבל לא פה אני רוצה לקנות מארה"ב יש לי תקציב של 50 דולר התייעצתי עם חבר (נמרוד:<) הוא אמר לי שכדאי לקח תאת הזכרון הזה מה אתם אומרים ? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 ובמקום זה אני אוותר על הארד דיסק חדש 160GB ובעוד 50 דולר אני אקנה משהו אחר... מה אתם אומרים Ocz+A-data ?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קודם כל על האריזה של המעבד 38000 כפול ליבה אני לא מוצא את המדבקה שרשום עליה את הסטפינג, ונראה לי שהורידו אותה, חוץ מזה המוצר סגור הרמטי. בקשר ללוחם אם הוא הגיע פתוח וכשפתחתי את הקופסא הלוח אם עצמו היה מעל השקית כאשר מתחתיו שכבה דקה של מן ריפוד להגנת המוצר..המוצרים לא הגיעו במשלוח מארה"ב אלא על ידי קרובי משפחה שלי אז יכול להיות שעצרו אותם בשדה תעופה לבדיקות..... עכשיו איך אני יכול לברר את הסטפינג של הלוח אם ואיך אני יכול על ידי הסתכלות לראות ששום דבר לא נפגע בו..... תודה לכל מי שיעזור..

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. החברה הטאיוואנית משיקה קו מעודכן של דגמי Brix אשר מבוססים על דור ה-Kaby Lake לכתבה

10. אהלן יש לי חבר די טחון וכנראה יתנו לי 10K לקנות מחשב! אני ועוד כמה מתווכחים על אם כדאי לו לקנות 2 6800U ומעבד 3500+ (939) אווווווווו 6800U ומעבד 4000+ מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני מצטער על האנגלית פשוט כתבתי את ההודעה בפורום אחר ורציתי לשתף כאן את הקהילה ואולי גם לקבל עצות "until now i was working with a nice AMD k6-2 500 mhz with redfox board ok it had some compatibility problems with Creative RIvatnt2 but it was fixed if i used the Detenator XP drivers few days ago i desided to buy a new motherboard and CPU so i bought Asus A7s333 and AthlonXP 1800+ 0.13 i sat in my home i opened the asus box and took the board. assembeled the CPU into the slot put a Volcano 7+ hooked up to a case and powered it up first the Cimos is lame because it's kinda like phinix first it didn't want to work with my HD which the HD worked on the older comp it is W…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אורח כתב אורח
    Started by אורח כתב אורח,

זכרונות ה-DDR4 החדשים של ADATA יאפשרו לכם לקבל את הביצועים המיטביים במסגרת דור המעבדים הטרי של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/להוציא-את-המיץ-מסקיילייק-עם-זכרונות-ה-xpg-z1/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני לא כל כך יודע לאיזה פורום זה שייך וזה נראה לי הכי מתאים לפה אני מתכנן לקנות מחשב חדש (כנראה לוח אם Gigabyte GA-Z68XP-UD3) וכרטיס מסך GTX570. אני מתכנן לחבר אליו שני מסכים אחד להרצת משחקים (24") והשני לדסקטופ (23"). הייתי רוצה לדעת האם אפשר לחבר את המסך של הדסקטופ ליציאה של הלוח-אם כדי להוריד את העומס מהכרטיס מסך? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שוב שלום ! בחנויות מספרים לי בד"כ שמעבדי AMD יכולים להשרף (אני יודע שזה שטויות ) וזה לעומת מעבדי פנטיום ששם יש הגנה פנימית .יש לי כמה שאלות בנושא . 1.האם כיום במעבדי AMD יש הגנה בתוך המעבד כמו מעבדי פנטיום כך שגם אם הוא יתחמם הוא לא ישרף ? מאיזה דגם זה קיים ? 2.נגיד וגם לא הייתה הגנה במעבדים .האם לא אמור להיות בלוח אם אפשרות לנתק את המעבד במקרה של התחממות גדולה ? אם כן איך קוראים לאפשרות הזאת ? והאם זה מופיע כברירת מחדל ? 3.לפי מה שידוע לכם האם זה קיים ברוב בלוחות החדשים כיום ? 4.ובמשך לשאלה 1 ,בהנחה שיש הגנה במעבדים מפני שריפה ,אז מדוע האחריות לא מכסה שריפה ? (לפי מה שהבנתי מחיפוש בפורום) ? כמוב ,תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by haimsh,

קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS כשבדקתי את הרכיבים בבית בעזרת אוורסט אולטימט הכל היה בסדר חוץ משאת לוח האם התוכנה מראה לי בתור GA-965G-DS3 .האם יש הבדלים בינהם חוץ מהכרטיס מסך המובנה? אני גם יודע שאפשרויות ה OC בGA-965G-DS3 מוגבלות אבל זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שקיבלתי ביחד עם המחשב גם את הקופסה של לוח האם עם כל הדיסקים הנחוצים ועל הקופסה רשום GA-965P-DS3 REV 2 . יכול להיות שאוורסט טועה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. לקחנו לביקורת את המעבד הכי חדש של אינטל - Core i7 5960X מעבד האקסטרים עם 8 ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/core-i7-5960x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%97%d7%96%d7%a7-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%a2/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by nore0,

האם אפשרי להשאיר את החלקים הבאים ולקנות לוח אם התומך בחיבור AGP ומעבד Core 2 Duo ספק : Enermax Noisetaker 370W לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסק קשיח: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT חשבתי על ‏4CoreDual-VSTA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4757 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=4CoreDual-VSTA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=311&aff=Zap ו-Core 2 Duo E4300

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by almog333,

שלום רב, ברשותי לוח אם z68 pro3-m. כשהמחשב עולה אני לוחץ על F2 והמסך נשאר חשוך עד שאני נאלץ לעשות ריסטרט. כמו כן בנורמלי אני לא רואה את הווינדוס עולה עד לשלב שאני בדסקטופ. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…

20. Started by mazinya,

יש לי לוח אם GA-B75M-D3V. הלוח הגיע עם גרסה F6. הבנתי שאני אמור לעדכן את הביוס ל F10 כדי לקבל תמיכה בכל מה שהלוח מציע. אז קודם כל, מי שיש לו היכרות עם הלוח, האם העידכון באמת נחוץ? אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס אז מה הדרך הכי טובה ופשוטה שאפשר לעדכן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני כבר המון זמן מתחבט בנושא - עזרו לי סופסוף ,בקשה... טכנאי המחשב שלנו מתעקש למכור לנו את לוח האם של ג'יגהבייט GA965PDS4 הוא טוען שזה הלוח האופטימלי למעבד E6300 קונרו... (לדעתי, הלוח הזה הוא "יותר מדי", והוא יותר מתאים למעבדים היותר חזקים) ואני כל הזמן טוען נגדו שזה לא נכון וגם הלוח של אסוס (הלוח שאני רוצה) P5NSLI , ולוחות אחרים, טובים לא פחות למעבד זה ויבטא במלואום את יכולות המעבד. מה שמוזר הוא שבאתר של אסוס http://www.asus.com/products2.aspx?l1=3&l2=11מופיעים לוחות שבמפרט שלהם מצוין שהם תומכים ב- CORE2 אבל לצידם לא מופיע הלוגו מה זה אומר...? אילו לוחות אם מתאימים לקונרו...? אם כתוב במפרט שהם מתאימים לקונרו זה בהכרח אומר שביצועיו יבואו לידי ביטויים...? תו…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. עובד עם ויסטה 64, אמא של אסוס P5NT DELUXE, כרגע מותקנים 2X2GB DDR2 800 של ADATA GAMING בDUAL CHANNEL (לפי CPUZ, כי את הזכרונות הספציפיים אני לא קניתי, אלא קיבלתי) הבנתי מתוך קריאה שוטפת, שעדיף להשתמש באותם הזכרונות בכל הסלוטים, ואני לא בטוח שניתן להוסיף זכרונות בSINGLE CHANNEL. זה בכלל משנה או שאני חייב להשתמש בבזוג השני גם בDUAL CHANNEL ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Omri4u,

אוקי אז כבר הבנתי מה זה בעזרתכם אבל השאלה שלי היא כזאותי: מה זה אומר הדבר הזה: Most scientific questions require 64-bit precision real numbers (a.k.a. 'double' precision, giving 15-16 significant digits of precision). Unfortunately, the popular SIMD sets (Altivec, SSE, 3DNow!) only support 32-bit real numbers (a.k.a. single precision, giving 7-8 significant digits of precision). Fortunately, the recently released SSE2 supports double precision SIMD (albeit, only two double-precision numbers at a time, instead of four single-precision numbers). קראתי אותו איזה שלוש פעמים אני חושב שהבנתי אז ניסיתי לבדוק בעזרת המחשבון של חלונות אם אני מחלק את 100/33=33.33333333333333333333 …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by eli_a2006,

שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קיים אצלי כרגע 2 כרטיסי זכרון של 1 ג'יגה כל אחד במהירות 800 מגהרץ והם עובדים ביחד ב DUAL CHANNEL. אני עומד לקבל בקרוב כרטיס זכרון נוסף של 1 ג'יגה גם במהירות 800 מגהרץ מתנה (ואם אני לא אקבל במתנה אז אני כנראה ארכוש) הכרטיס החדש שאני אקבל כמובן יהיה מחובר ב- SINGLE CHANNEL ואני לא מתכוון לחבר כרגע עוד כרטיס זכרון, כי המערכת שלי פועלת על בסיס 32 ביט ואני לא רוצה לפרמט מחדש ולהתקין מערכת חדשה בינתיים, וקניית כרטיס זכרון נוסף רק בשביל לקבל תיאורתית עוד 0.25 ג'יגה זיכרון לא שווה את זה. שאלותי הן: האם חיבור כרטיס זכרון בסינגל יהרוס לי את המהירות הגבוהה יותר שאני מקבל מ-2 כרטיסי הזכרון המחובר בודאל? והאם אני אשים לב לזה? האם חיבור כרטיס זכרון נוסף, ישפר לי את ביצועי המ…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים