מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל לא בשביל oc אם משהו יוכל לעזור אני ישמח תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בקשר לזכרונות של CORSAIR. האם יהיה עדיף 8GB עם תזמונים 9-9-9-24 Low profile דגם - CML8GX3M2A1600C9B או 16GB עם תזמונים 10-10-10-27 Low profile דגם - 16GX3M2A1600C10B לשניהם יש אותו הגוף קירור, מהירות 1600, תמיכה בXMP ואני יכול לקנות אותם בערך באותו המחיר (40 שקל הפרש) יהיה עדיף לקחת את ה16GB? התזמונים לא יפריעו לביצועי המחשב? אני אבצע OC למעבד לאיזור ה4.5GHZ אם זה משנה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה ההבדל בין חיבור 8PIN לבין חיבור 4PIN של המעבד על הלוח אם. אני רוצה לקנות את אחד מהלוחות: GA-P55M-UD2 או GA-P55-US3L. ל-US3L יש 4PIN ובנוסף הוא לוח גדול יותר (ATX), לעומת ה-UD2 שהוא MicroATX ויש לו חיבור 8PIN למעבד. האם יש הבדלי ביצועים בין השניים? והאם בכלל אני ישים לזה לב אם אני לא מתכנן לעשות OC? על הלוח יהיה מעבד I5-750 4GB DDR3 1333 כרטיס מסך gtx260so - Super Overclocked. הנה השוואה בין השניים באתר היצרן: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=3168,3165
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית משיקה קו מעודכן של דגמי Brix אשר מבוססים על דור ה-Kaby Lake לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ישלי כרגע p4 3ghz ובפורום LCD אמרו לי שאני חייב לשדרג את המעבד כדי להריץ סרטי HD בלי קירטועים.. ואני אקנה בתחילת 2008 מחשב חדש אז בינתיים רציתי לקנות מעבד שיתאים לי ללוח ושיריץ סרטי HD.. אז מה כדאי לי: D915/925/935??? (מבחינת יחס מחיר/ביצועים/OC)
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להחליף את הלוח אם שלי וראיתי את זה במחיר משתלם:http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 האם הלוח תומך באוברקלוק? ורציתי לדעת איזה שיפור יהיה מSLI של שני evga 8800gt 1gb
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר של אחי הביא לי שני מעבדי סלוט 1 (אלה שמגיעים במחסנית ביחד עם הקאש, כמו הP2 והסלרונים של פעם) מעבד P2-350, ןמעבד P3-550. עכשיו הוא אמר לי שהוא לא יודע אם המעבדים עובדים. הרכבתי את הP2 על הלוח של המחשב של אחותי (lucky-star 6abx2v) והוא עבד חלק ואפילו הגיע לOC שהמעבד שלה עובד בו (3.5X133=466). יש למעבד הזה גוף קירור מפלצתי לעומת הP2 שלי. עכשיו הרכבתי את הP3 והמחשב לא נדלק. שלוש אפשרויות: א. המעבד לסל וחסל ב. המעבד לא מותאם ללוח (חיפשתי בגוגל, ובחלק מהסקירות על הלוח כן כתוב שהוא תומך בP3) ג. צריך לשנות משהו בהגדרות של גמפרים, כי P3 עובדים ב1.65 וולט וP2 במשהו כמו 2V עכשיו פה יש לי בעיה. כי על הלוח כתוב שהוא ללא גמפרים, ושיש לו אוטודידקט לוולטז' של המעבד, מהירות סיבובים …
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי כמה ביקורות על QX9770 והלוחות שהשתמשו בהם שם הם לא בהכרח תומכים בFSB של 1600 MHZ. איך אני בודק ויודע איזה לוח יתמוך במעבד הזה. כנ"ל לגבי הזיכרונות.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש ברשותי זכרונות של 1G DDR2 במהירות של 533MHZ האם אני יכול לשים אותם בלוח אם שבו התמיכה היא לזכרונות DDR2 במהירות 667/800MHZ ? לדוגמא לוח אם ASUS P5QPL-AM ? שימו לב שהמצב שאני שואל הפוך ! אני יודע שניתן להשתמש בזכרונות בעלי מהירות גבוהה על לוח אם שתומך במהירות נמוכה. אך כאן אני שואל ההיפך.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, הלוח שלי הוא Gigabye G1.Assassin 2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#sp תומך בDDR3 עד 2400MHZ ואני רוצה לקנות 2 זכרונות של 8GB זתומרת סה"כ 16GB אני מחפש משהו במחיר של 800 ש"ח בערך לא כל כך ידעתי מה לבחור למרות שראיתי בפלונטר שהמחירים של ה Kingston HyperX מאוד זולים לעומת KSP ו- IVORY זה המוצרים שהתלבטתי בניהם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HX324C11T3K2_16 http://www.plonter.com/detail.tmpl?mfgsku=HX324C11SRK2/16&affiliate=Kingston השאלה היא מה ההבדלים בינם והאם יש זכרונות אחרים שאתם ממליצים עליהם?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה לעדכן את ה-BIOS בלוח הנ"ל מ-F3 ל-F8 - ניסיתי גם באפליקציה האינטרנטית של Gigabyte - @bios וגם דרך עידכון ה-BIOS מה-SETUP של הלוח והוא חוזר תמיד ל-F3. האם מישהו נתקל בבעייה דומה? רעיונות לפיתרון? תודה למגיבים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי הביוס של הלוח אם של המחשב הנייד. יש אפשרות לדעתכם להשיג רק את הביוס? או שחייב להביא לוח אם חדש? מצאתי אתר של חברה ישראלית שכתוב שהם מספקים רכיבים אלקטרוניים, אז חשבתי שאולי הם יוכלו לספק את זה... אבל השאלה אם זה כבר יגיע צרוב לפי מה שאני צריך? איך זה הולך בכלל העסק? תמונה:
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי חצי מחשב, כרטיס מסך HD5850, מארז COOLER MASTER 690, ספק חזק (650W), ומאווררים (השאר אני משתמש מהמחשב הקודם שלי). אני אולי יעשה OC למעבד ולכרטיס אבל אני עדיין לא סגור על זה. אז ככה, יש לי שתי אפשרויות (ואחת שלא בטוח שהיא אפשרית, אבל בשביל זה יש לי אתכם). 1. לחכות חודשיים שלושה, ולקנות CORE I5 כשמחירי הלוחות אם P55 ירדו, ואז אני גם צריך להוסיף עוד זכרונות- בערך 2000 ש"ח אחרי שירדו המחירים. 2. לקנות לוח אם לתושבת AM3 במחיר סביר, ולקנות את PHENOM II (כרגע לא משנה איזה דגם, יהיה משנה רק אחרי התשובה) ואז אני גם (לפי מה שהבנתי) לא צריך לקנות זכרונות חדשים, ואני סוגר מחיר בסיביבות ה- 1200 ש"ח. 3. לקנות Phenom II x4 Quad-Core 940 שתומך בתושבת AM2 (שיש לי כרגע בלוח אם)- יעלה …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את המעבד הבא AMD 64 3200+ 939 VENICE עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא מגיע עם מאוור והאם זה משנה עם אני יקח OEM או RETAIL ??? ועוד שאלה !!! זה מגיע עם גריז כלשהו שאני צריך למרוח ? האם חייבים למרוח בכלל משחה טרמית או שזה רק המלצה ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש בין לוח ללוח הבדל בבניה שלו למשל ECS ו ASUS הבניה של המעבד הדימים וכו'... למשל קירבה בין שבב לשבב כמו כרטיס מסך וקול יוצרת התחממות קבלים קרובים לדימים קבלים קרובים ל CPU יש למישהו פה תמונה שאפשר לראות בניה "מושלמת" של לוח ? לראות מעשי איך אמור להיראות לוח מושקע ? לא מבחינת פיצ'רים אלא איכות בניה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני מתלבט בין סוקט 754 ל 939 (לא משנה המחיר )מה יותר טוב ? חזק ? יציב ועוד? (ולא נראה לי שאני מתישהו ישדרג פשוט יקנה חדש אז אל תסתכלו על היתרון של 939 שאפשר לשדרג בו) למה עדיף 939 ?? ולמה עדיף 754 תודההה :cool2:
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קצת מתלבט בנושא לאחרונה... הכי חשובים לי ביצועים ומהירות. עדיף אם יהיה גם RAID ו- USB 2. בכלללללללללל לא מעניין אותי OC. הבנתי ש Sis 645 זה צ'יפסט מעולה עם ביצועים יותר טובים מ 845 בפחות כסף, אז חשבתי על MSI 645 Ultra, אבל אז הלכתי ל motherboards.org ונתנו לו 4/15 בביצועים, שלא נדבר על שאר הציונים... מצד שני זה נראה לי אתר מעפן, לדוגמא הם לא כותבים ליד כל לוח לאיזה מעבד הוא, הם ממליצים על חנות ספציפית לקנות בה (משוחדים?) והם גם כתבו על איזה לוח שהוא "Lightening fast"... דבילים ;D בכל אופן, אם תוכלו להמליץ לי על לוח טוב (שניתן להשיג בארץ לדוגמא בפנדה/זיגזג/למיר), ולהגיד לי מה לדעתכם הצ'יפסט העדיף בכלל, אודה לכם מאד ואני די נעול בקטע של לא לקנות AMD, מה גם ש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065559,00.html פשוט חובבנים. כמו שמס' 2 אמר כתבה קנויה.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן קניתי את המחשב החדש חודש בערך ופתאום התחילה לי בעיה חדשה... אני מתחיל לשמוע צקצוקים כאלו מהספק כוח! עד שעליתי שזה הרעש מהספק יצאה לי הנשמה! הספק כוח שלי : FSP Aurum 750W Gold 90+ המחשב שלי : CPU:Intel Core I7 4770 3.5GHz(3.9 T) 8MB cache Cpu Cooler:Scythe Mugen 3 rev .b.Mainboard:Gigabyte H87-D3H Ultra Durable™GPU:GigabyteGTX 780Ti (OC) 3GB Windforce X3 cooler RAM:Corsair XMS3 (4X2) 8GB 1600MHz CL9 PSU:FSP Aurum 750W Gold 80 Plus Modular Case:Corsair 500R (White) & 6 Fans white led Monitor:Dell 23" UltraSharp LED IPS HDD + SSD:Seagate Barracuda 7200RPM 2TB & SSD SAMSUNG 120GB EVO לכל מקרה שומעים "צק צק צק צק צק" מהירים אבל כשהמחשב בפעולה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להשתדרג מבחינת מע' וזה כולל ספק,מעבד ותוספת של עוד 4GB לזיכרון. כרגע יש לי E8400 שפועל בתדר של 4.2GHZ (על קירור אוויר). שימוש עיקרי: אינטרנט,קצת תוכנות עריכה גרפית,משחקים (בייחוד FPS ואסטרטגיה) *ההתלבטות שלי היא האם שווה להשתדרג לQX9650 לשימושים שלי ובכלל באופן כללי להשתדרג מסדרת הEXXX?? **תודה לעונים**
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שעליו יורכבו המעבד והלוח הוא: 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 105 1 105 Compucase 66RC Midi Tower (No PSU) 195 1 195 380W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-380 (Retail) 270 1 270 ישמש את החברה בעיקר לעבודה שוטפת (מייל אינטרנט אופיס סרטים שירים וכו') ולפעמים למשחקים (סימס3 משחקי מכוניות וכאלה. לא משהו מטורף). לא יתבצע OC אני לא ממש מעודכן אבל לפי מה שראיתי המעבדים שממולצים היום הם של AMD ולא INTEL. יש סיבה מיוחד שפספסתי? אודה מראש לעזורים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שתי שאלות ברשותכם קודם כל לא מצאתי בשום חנות פה באילת בדקו עם המון ספקים את הלוח הזה ואין לאף אחד , לא יודע מה הקטע הוא נדיר או משהו ? המקום היחיד שמצאתי שברשת שלהם יש במלאי זה KSP , שמתי מקדמה 175 ש"ח ונאמר לי שביום שני-שלישי זה יגיע יש מה לדאוג מלקנות אצלם ? שמעתי כמו כולם את השמועות על חלקים משומשים וכו' שזה בעצם ההסבר למחירים הזולים האלה אני יכול לבטל בכל רגע, כשיגיע הלוח אני הולך להסתכל עליו ב70 עיניים כדי לראות שאין נזק פיזי או משהו דומה לזה בכלל ויש באפשרותי לבטל ללא דמי ביטול מה דעתכם ? אני יכול להיות רגוע ? או שיש משהו ספציפי לבדוק בו? לגבי הזכרונות שאני הולך להתאים לו, איזה לקחת אני רוצה 16GB של CORSAIR, על איזה ללכת 1600 או 1866 ? ואם 1600 אז יש דגם עם 1.35V , …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2000ש"ח (אפשר לחרוג קצת), לשילוש הנ"ל. השיקול העיקרי הוא הזכרון. מבחינתי רצוי 2GB, ועל פי זה לקבוע את המעבד והלוח. כל שאר הרכיבים קיימים כבר. מה אתם ממליצים?
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על זה .. דעתכם? http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_120&products_id=1673&osCsid=5ec7c6fe3c517b39b2e9c320705148ba דרך אגב זה המפרט העיקרי.. p4 2.4 512 ddr radeon 9550
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים שכל אחד 8 גיגה. HyperX fury DDR4 8G. יש לי עוד סני סטיקים פנויים. רציתי להוסיף עוד סטיק אחד של 16 גיגה. כדי שבעתיק אוסיף עוד אחד של 16. האם אפשרי? האם זה משנה ה CL שיהיה אותו דבר כמו של הזיכרון שכן קיים במחשב? אני מתכוון לקנות מ KSP (בגלל המיקום), אז אם למישהו יש המלצה/קישור למשהו שקיים שם אודה לו. אני גם רוצה להוסיף הארד דיסק של SSD 120G . וגם כרטיס מסך שיתאים ללוח אם/מעבד ויפעיל משחקים בצורה טובה. אז אודה לכם על המלצות גם לגבי זה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-