עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by lalamor123,

כרגע המעבד שלי מגביל אותי, ולא עומד כמו שצריך ב-OC, גם עם קירור של קאבוטו (הראשון). מעוניין לשדרג מעבד לאחד שלא יגביל אותי במשחקים כבדים \ OC. אם יש צורך אז גם לוח אם, וקירור ל-OC. תזרקו רעיונות, ואח"כ נחליט לגבי המחיר... המפרט שיש לי כרגע בצד ימין...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by deelad,

קניתי לוח אם של DFI LANPARTY. איזה זיכרונות עדיפים?? (512*2) OCZ EL DDR PC-3200 400MHz Platinum Revision 2 Dual Channel ב700 ש"ח. או PQI PC4000 1024MB DDR 500MHz Dual Channel (2x512MB) Mirrored Black Copper 3-4-4-8 ב840 ש"ח?? תודה

• 13 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by yesman,

עבור מחשב לשימוש כללי ומשחקים מה ההבדל בין AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray ובין פנום 2 משולש ליבות 710/720 ההפרש במחיר הוא של 200-300 ש"ח האם מוצדק? שאלה נוספת לגבי i3 מי המתחרה המקביל ב AMD?

5. Started by BUNG,

מה עדיף בין שתי אלו? ואלו עוד זיכרונות אתם ממליצים לי, בקיט של 1GB עד 600 שח(עדיף בלי לחרוג) הלוח הוא ASUS P4P800 DLX... מעבד P4 2.4 שהיה בOC ל3 עד שלפני כיום נשרף לי אחד הזיכרונות מסיבה לא מוסברת והחלטתי להוריד חזרה לסטוק... הזיכרונות בכותרת הם http://ksp.co.il/main.php?uin=133 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 (אפשר גם לא קיט אלה זיכרון של 512 שטוב לOC עד 300 לסטיק... רק במקרה של זיכרון שמאוד מומלץ לOC אני מוכן לחרוג טיפה כמו במקרה של הBalistix) תודה מראש

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by X-Style,

בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by hysel,

שלום מישהו יודע למה אני לא מצליח להפעיל את המעבד שלי על 1553MHz? כל פעם שאנ י שם אותו על המהירות הזאת הWINDOWS XP שלי מתחיל לעלות ואז עושה RESTART, אניי חושב שראיתי שם איזה הודאת שגיאה בכחול הביוס שלי הוא 1.08 מישהו מכיר פתרון לבעיה כי אני עובד עכשיו כל 1100Mhz תודה

8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי בעיה אני חושב שהמעבד נידפק אחרי ניסיון הרצה של CPU-Z הוא פ]שוט עושה לי ריסט!! למה? ואחרי זה ניסיתי להריץ WCUPID 3 והוא גם עשה לי ריסט :'( מה קרה? מישהו יכול לעזור לי? :-\

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  9. האם זה נכון שאינטל צפויה להכריז באמצע אפריל על הורדת מחירים משמעותית על דגמי הליבה הכפולה שלה ? מישהו יודע אם זה נכון , ואם כן מדוע לדעתכם הם עושים זאת האם צפויות עוד הורדות של מחירים לעוד דברים באופק?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by טל קורקוס,

אם מעבד לא יושב טוב על ה Socket ( תושבת ) הוא יעבוד ? יש מצב ? , איך המעבד שלי קופץ מ 23-25 מעלות ל 40 במאמץ ? זה תקין ? מעבד E4600

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  11. Started by YoniG,

יש לוח אם שנשרף (פשוט לא מוצא עליו את הדגם) עם זכרון שרשום עליו PC 2100 (זה 266 , לא?) ומעבד סלרון בסוקט 478. אם אני אקנה לוח פנטיום 4 חדש (800FSB), הזיכרון הישן יתאים לו?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by eladbu,

אני מעוניין לקנות לוח אם ורציתי לדעת מה ההבדל בין ציפסט 865 ל 875???

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by natan805,

קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח‎ gigabaite: soket ‎750‎ p55‎ ud3‎ ‎.תנו לי קצת מידע.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by yoav9,

ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Ashand,

הראשון הוא ABIT IP35 PRO השני הוא GIGABYTE GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express או מה מבין הלוחות של גיגהבייט שווים מבחינת תועלת כספית וביצועים... יש לכם המלצות?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  16. ב ZAP לא ראיתי.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. Started by benwin21,

GA-MA770-UD3-rev. 1.0 ו-Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI ישתלבו טוב?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. שלום, בביוס של BAD AXE 2 במעבד ללא אובר קלוק (לא רוצה אוברקלוק) אבל המליצו לי להפעיל enhanced ל POWER של המעבד מה שבעצם מספק CURRENT יותר יציב למעבד. האם מצב זה הינו מומלץ? כמו כן זכרון 800 של GSKILL שני סטיקים של 2 גיגה. היה מקודם על 1.84V שניתי את זה ל 1.88 ואני מרגיש לאחר שני שנויים אלו VISTA עובד יותר חלק. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  19. המפרט שלי מופיע בצד ימין. אני מתכוון לשדרג את המעבד שלי ל Phenom 2 965, האם תהייה לו בעייה עם הזיכרונות הנוכחיים שלי? ובכללי, אני חושב ליקנות גם קיט חדש של 4 גיגה , בסביבות ה 500 ש"ח , יש איזשהו קיט מומלץ? - מדובר על זיכרונות DDR2 , תושבת AM2+ . נ.ב, הקירור הנוכחי אמור להסתדר עם הפליטת חום של המעבד? (125W) , לא מתוכנן OC. תודה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  20. לא מזהה לי את הu-dma 6 הוא כותב רק udma לבד.. והביצועים של הדיסק הקשיח נעשו ממש איטיים אז מה עושים? מה ההגדרות הנכונות בביוס שצריך לעשות כדי לגרום לדיסק הקשיח לעבוד כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by Anonymous1,

שלום רב, חברי הפורום. ראיתי שלוח אם עם USB 3.0 קדמי ומספר כניסות אחוריות מכובד, עולה יקר. רציתי לדעת, אם יש צפי לזמן שיהיו לוחות רק עם USB 3.0, ובמחיר סטנדרטי יותר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני מתכוון לקנות מערכת מבוססת AMD כנראה 2000 + תודה מראש. עכשיו ה2000+ הוא 0.18 מיקרון לפי מה שאני יודע ... ה2100 הוא 0.13 ? או שרק המעבים 2400+ והלעה הם על 0.13 ( וגם ה 1700 + ) ? :saint: :AR15:

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by R9547655G,

הלוח הוא למתרת OC ל 805 ולשידרוג עתידי אבל אני מתלבט בינו לבין 8AENXP-D שנהם במחיר זהה וניראה כאילו ש ל 8AENXP-D יש יותר אופציות... לא יודע מה להחלוט... אן שיש לוח של GIGABYTE באותו המחיר יותר טוב.. ד'א: אני ממש אןהב את GIGABYTE ביגלל שיש לי נסיון איתם של שלוש שנים. אבל ניראה לי ש ה GA-8AENXP-D לא תומך ב 805 בכלל..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  25. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050120140538.html עד היום היה ניתן להשיג את המעבדים עם EMT64 בעיקר רק עם קניית מחשב מוכן מראש (ע"י יצרניות מחשבים)... כפי הנראה, ביפן התחילו למכור את המעבדים בחניות מחשבים רגילות כמעבדים בנפרד ממערכת מחשב מוכנה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.