עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הלוח יגיע מחר, הזכרונות הם 2X256 של VDATA DDR400 CAS2.5 . זהו מחשב תקציבי מאוד לחבר והתוכנית המקורית היא לנסות להגיע ל300MHZ FSB ... שאלתי היא האם יש למישהו נסיון עם הלוח או המעבד הספציפי (ועדיף קומבינציה ). אודה לתגובות

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by amihiphsihi,

שלום, יש לי מחשב בן 8 בערך ואני רוצה לשדרג לו את הזכרון, אבל לא בטוח איזה אני צריך לקנות, אם עדיף להוסיף או להחליף? כרגע יש 8G בשני סטיקים, לוח האם הוא ga-z77x-d3h

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gtx980sli,

מה המעבד הכי חזק של amd ( בדגש על gaming). ומה המקביל שלו באינטל? אני רוצה לראות מי עדיף ביחסי כסף לביצועים ( זה בשביל חבר ששוקל לקנות מהאדומים) יש לamd תמיכה טובה של דריברים למעבדים? משחקים אוהבים אותם? כמה עולה לוח אם איכותי לכרטיס אחד ו4 מקומות לראם.? החבר שוקל לקנות כרטיס גם מהאדומים. מה עדיף ה300 או 200 ( הןא רוצה משהו עוצמתי שיריץ חלק אז ההתלבטות היא בין העוצמתיים של שני הסדרות.) גם ירוק תופס אבל התקציב של הכרטיס הוא עד 2000 גג . עדיף משהו יותר זול הוא משחק ב1080 אבל רוצה משהו שיחזיק לאורך ימים ושנים .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מעוניין בלוח P5QL-E של אזוס... הוא כמעט היחיד שנמצא מתאים לכל הדרישות שלי (לאחר חיפושים רבים).... נתקלתי בביקורות שאומרות שיש ללוח זה בעיה ב-BIOS.... בת'רד זה עזרו לי לגבי בעיה זו.... לפי החיפושים שערכתי בנושא גיליתי שהסידור של הלוח בעייתי.... האם הבעיה רצינית עד כדי החלפת הבחירה בלוח אחר? המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: Corsair VX450W לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי תקציב ללוח אם: עד …

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ofirn2,

E6600 1 GB 667Mhz GeForce 8800 GTX Asus P5B זה יעשה צוואר בקבוק?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יודע שהשאלה הזו יכולה להישמע קצת OLD SCHOOL ואני עצמי יש לי מחשב AMD כבר 4 שנים ואני סופר מרוצה אבל אני צריך להמליץ על מפרט מחשב - שנועד בעיקר לשימושי אינטרנט + מוזיקה ומשחקים מינימאלים ( כאלו שמספיק ON BOARD ככרטיס גרפי) ורציתי רק להתעדכן נכון להיום >> אם אפשר להיות שקט עם החברה הזו לדעתכם ? גם ב5 שנים הקרובות ? (כי מבחינת העלויות בכל זאת ישנם פערים של 25% בין שתי הטכנולוגיות בכל הנוגע ללוח האם והמעבד) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by askme,

שלא במפתיע, התגלתה פירצת אבטחה חדשה במעבדי אינטל, העונה לשם Lazy FP . הפירצה מוגדרת כבינונית בחומרתה ( ע"י אינטל ), ועדיין לא דווח על פתרון לבעיה.

8. אני כבר המון זמן מתחבט בנושא - עזרו לי סופסוף ,בקשה... טכנאי המחשב שלנו מתעקש למכור לנו את לוח האם של ג'יגהבייט GA965PDS4 הוא טוען שזה הלוח האופטימלי למעבד E6300 קונרו... (לדעתי, הלוח הזה הוא "יותר מדי", והוא יותר מתאים למעבדים היותר חזקים) ואני כל הזמן טוען נגדו שזה לא נכון וגם הלוח של אסוס (הלוח שאני רוצה) P5NSLI , ולוחות אחרים, טובים לא פחות למעבד זה ויבטא במלואום את יכולות המעבד. מה שמוזר הוא שבאתר של אסוס http://www.asus.com/products2.aspx?l1=3&l2=11מופיעים לוחות שבמפרט שלהם מצוין שהם תומכים ב- CORE2 אבל לצידם לא מופיע הלוגו מה זה אומר...? אילו לוחות אם מתאימים לקונרו...? אם כתוב במפרט שהם מתאימים לקונרו זה בהכרח אומר שביצועיו יבואו לידי ביטויים...? תו…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by latismu,

אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 כלומר פנטיום 4 איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) עוד דבר אחד רק שלא ברור לי, ההיטסינק והמאורר זה מורכב ביחידה אחת, ואותו הוצאתי, חשבתי שממש מתחת לזה צריך להיות המעבד (ככ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by AloNs01,

זה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤902 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤563 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20N מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 ¤446 כמות:1 htt…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by gedalia,

הי אני מתכוון לקנות שילוש חדש (הלוח הישן נשרף - 775 עם DDR2). האמת שהרבה זמן לא הייתי בשוק, ואני לא ממש בקיא בהבדלים - וממילא, המחשב מיועד לילד. בכל מקום שהייתי הציעו לי לקנות 8 ג'יגה זכרון. האם זה באמת משמעותי למשחקים לעומת 4? בנוסף, לצרכי סרטים ומשחקים ברמה טובה (חיבור HDMI לטלוויזיה) הציעו לי בכל מקום מעבד שונה. אז מה עדיף (כולם במסגרת התקציב שלי): 1) A10-5800 2) I3-2100 3) I3-3225 4) I5-2310

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Ben-Dor,

אני צריך למצוא אחד מהלוחות הבאים של Abit בארץ: או אחד שמבוסס על I845E או אחד שמבוסס על i845G ? ומה הדגמים אני תמיד שוכח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. יש לי 512 זיכרון ddr 400 במצב מנוחה בווינדוס מתוך ה-512 כאשר שום תוכנה לא פועלת ואני לא מחובר לאינטרנט הוא זולל ליי כמעט 160 מב זיכרון , ונשאר לי אולי איזה 360 350 לאן כל הזיכרון הזה הולך לחבר שלי הוא בקושי מנצל 30 מב, ונשאר לו איזה 480 ואני דיי צריך אותם בשביל המשחקים, שדורשים 330 מב בשביל מקסימום גרפיקה... תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Mr.positive,

טוב אז יש לי אפשרות לקנות כל חודש חלקים מארצות הברית כי אבא של חבר שלי כל הזמן בעבודה שם אז השאלות הם: -מה יהיו המחירים של הbulldozer האם זה מעבד שמיועד לשוק הבינוני נגיד בסביבות ה250-350$ ? -אם אני יקנה את המעבד לפני שהוא יהיה בארץ אני יצטרך לחכות ללוחות אם החדשים זמן רב או שהם ימכרו לפני? -תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ לאחר ההשקה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by avihaizipel,

שלום: יש לי שאלה לאיזה לוח אם יש את הכ.מסך המובנה הכי חזק היום ומה הדגם של הלוח ושל כ.המסך המובנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by *R.S,

ל G.Skill , לעומת שאר החברות יש ממש מלא סוגים של שבבי זיכרון... (שלכל אחד צבע אחר... ותאחלס צבעים יפים חחח...) איפה אני יכול למצוא דירוג שלהם-> מהכי טוב להכי פחות טוב יש ממש מלא... HK, HZ, NR, PK, NQ, PQ, MQ, LA, NT, GA, ZX, JS זה מה שמצאתי... אולי יש עוד אפילו אם מישהו לא מוצא אתר עם דירוג שלהם אבל הוא יודע את הדירוג שלהם (מהכי טוב להכי פחות טוב) אז אשמח אם הוא ירשום אותו פה תודה לעונים...

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. עכשיו זה או שאני לוקח תפנטים 4 3.0 או 3.2 או שאני הולך על הסדרה של אטלון3000 או 3200 זה בעיקר למשחקים מה יותר חזק ותפרטו לי גם מה יותר טוב לאיזה מטרות וגםם חשוב המחייר תודה מראשש לכל העוזרים...

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני כרגע עם 16gb ( 2x8) ורוצה לשדרג ולרכוש עוד זוג כרטיסי זכרון של 16 שיהיה סהכ 32 מותקנים אצלי הזיכרונות מהדגם הבא: Corsair Vengeance RGB 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3200MHz C16 Memory Kit מקט יצרן : CMR16GX4M2C3200C16 איני מוצא בחנויות את אותם הזכרונות , מה עושים ? יש אפשרות להוסיף זכרונות שונים ? יש זכרונות מסויימים שמתאימים בהתאם לדגם הנ"ל? ראיתי זכרונות דומים שההתחלה של מקט יצרן זה CMK... זה משנה לי ?

19. Started by Ev,

אני בונה מחשב עם המעבד I7-2600K ויש לי הנחה על לוחות אם של INTEL אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של לוחות אם מתוצרת INTEL לאומת אחרים. בפרט מתעניין בלוחות DP67GB, DZ68DB, DH67BL, DH67GD ובאותה השאלה, מה בכלל ההבדל בין הלוחות הללו (לא התעצלתי! פשוט ממה שמצאתי לא הבנתי הרבה http://ark.intel.com/Compare.aspx?ids=50095,55744,50244)

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי זכרונות של טוינמוס (ראה מפרט) אך אני ממש לא מרוצה מהם ! אם תיהיה לי אפשרות אני רוצה להחליפם, במה כדאי ? התקציב הוא לא גדול,גג 750 שקל... והם ישמשו ל-O/C (די רצחני אפילו), אלה האפשרויות- GeIL Golden Dragon PC3200 Dual Channel DDR Series Geil pc 3200 512 ddr ULTRA מה עדיף משניהם ? או אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by jangelboy,

שלום אני מבקש המלצה ללוח אם למחשב שאני רוצה להרכיב יש לי מעבד Q6600 סוקט 775 כרטיס מסך 4770 הארד דיסק SAMSUNG 1T HD103SJ זיכרונות יש לי 2 סטיקים אחד של DDR2 800 והשני DDR3 1333 כל אחד מהם הוא 2מגה לכן אני מבקש המלצה לשני לוחות אם כי עוד לא החלטתי באיזה זיכרון אני אשתמש הלוח אם צריך להיות ללא כטיס מסך מובנה וכן עם כרטיס קול מובנה (בעצם לא חייב כי אפשר להוציא קול מהכרטיס מסך) תקנו אותי עם אני טועה מארז עדיין אין לי עוד לא החלטתי עם זה יהיה במארז יעודי ל HTPC או רגיל ספק ישן גנרי של סאנשיין קומה 450 כרטיס טלויזיה כנראה יבוא בהמשך המחשב יהיה בסלון וישמש לצפיה בסרטים דרך המחשב וגיימינג קל התקציב הוא עד 500 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SubX,

ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ? זוכרים את הנושא "מה נשרף" לא נשרף כלום חוץ מהספק (איזה מזל) אקסלנט טיפלה בבעיה הם באו ולקחו את המחשב ויום לאחר מכן הודיעה לי שהבעיה טופלה אני שאלתי מה הייתה הבעיה והם אמרו לי בספק אז אני אמרתי להם (מתוך סקרנות) על ידי מי מאושר הספק והם אמרו לי INTEL PENTIUM 4 אני אמרתי להם שיש לי AMD ולא INTEL והם אמרו לי שזה לא חשוב ! ספק זה רק חשמל... אני שואל אותכם שאם ספק מאושר INTEL יפעל טוב על AMD ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. INTEL Eva Cove (G35) FIREWIRE LAN1000 VGA / DVI mATX Intel Pentium Dual Core E2180 2.0 GHz 1MB cache 65nm LGA775 Arctic Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט. לא OC. לא משחקים. יעבוד 24/7 חשוב שיהיה יציב ואמין. האם זה צירוף טוב? (בחנות המליצו שזה צירוף יותר אמין מ AMD 4400 ולוח של GIGABYTE) תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ychig,

בנתיים יש 5850, על מעבד it 2500k כבר החלטתי ( גם ככה אין עוד אופציות חח) 4GB זכרון בנתיים יספיק, יהיה נחמד אם תיהיה אפשרות לcrossfire, חובה Usb3 וsata 6gb מתוכנן OC של 4.5GHZ ~ מעדיף לחסוך עד כמה שאפשר. חשבתי בנתיים על אלה : http://tms.co.il/product/8795 http://tms.co.il/product/10543 מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Gray Druid,

שלום חברים, אני משתמש היום במחשב שעובד עם לוח אם של MSI מדגם P45-8D (שתומך ב4 זכרונות DDR2 ו4 זכרונות DDR3). לאחרונה רכשתי 2 סטיקים של 8GB/1600 + כונן SSD בשביל לעזור לי להתמודד עם עבודות גרפיות כבדות (כיום במערכת יש זיכרון 4GB DDR2). לרוע מזלי התברר לי שהסלוטים של הDDR3 (וגם זוג של הDDR2) שרופים ואני מחפש לוח חלופי שיוכל לתמוך במערכת הזאת (אשמח לתמיכה בSata3 אם יש חיה כזאת במאדרבורדים מיושנים כאלה). שאר חלקי המערכת הרלוונטיים הם: כרטיס גרפי geforce 9800, כרטיס קול מיושן של creative audigy ו3 כוננים קשיחים מכניים + SSD). אשמח לקבל המלצה לגבי לוח חלופי מומלץ.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.