עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. התגלתה פירצת אבטחה חדשה בכל המעבדים תחת השם Speculative Store Bypass https://www.tomshardware.com/news/researchers-discover-speculative-store-bypass-attack,37092.html תיקון לבעיה כבר קיים אך הוא כנראה הולך לפגוע שוב בביצועים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. עיקרון כבר התקנתי ת'דרייבר של הכ. מסך המובנה ושל הכ.קול מובנה אבל לא הצלחתי למצוא lan driver . זה ממש חשוב כי ככל הנראה בגלל המחסור בדרייבר הזה אני מתקשה לחבר את המחשב לאינטרנט. מדובר במחשב ללא גישה לאינטרנט כך שלינק למיני תוכנה שמאתרת איזה דרייברים המחשב צריך ומורידה אותם לא תעזור. תודה רבה ! נ.ב windows xp 32 bit

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מקווה שהכותרת תקינה לפי החוקים קיצר קניתי לפני שנה וחצי +- מחשב שאמור להיות מפלצתי אבל לא ממש הבנתי בזמנו אז קניתי כמו טמבל כרטיס מסך מפלצת (GEFORCE 8800GTS) ומעבד לא כ"כ משהו (Core 2 Duo E4300) אז עכשיו כשהמשחקים החדשים יוצאים והדרישות שלהם בשמיים אני רוצה לשדרג את המעבד לCore 2 Quad אז אני יצטרך לקנות גם לוח-אם חדש מכיוון שהלוח-אם הנוכחי שלי לא תואם Core 2 Quad אז מה ההמלצות שלכם? תקציב : 800~1300 אוברקלוק : לא תודה מראש, אמנון [br]פורסם בתאריך: 8.11.2008 בשעה 19:03:41 הקפצה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by jean-paul,

שלום, יש ברשותי מחשב כמפורט בפרטי חומרה, האם כדאי להחליף את המעבד ל q9550. אני משחק בעיקר skyrim ודומיו. תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by 1nstall,

היי אני עומד לשדרג את המחשב שלי ואני אני תריך לשדרג את הזיכרונות שלי. אני יקנה 1G אבל לא יוד איזה. אני אולי יעשה אוברקלוק בינוני. ( אני בסוף לא עושה אובר-קלוק) ושמתי גם שטוב שיהיה על הזכרונות ECC אהה ואני קונה רק מNEWEGG WWW.NEWEGG.COM ואני יכול לקנות עד 400 דולר$$$$ איזה זיכרונות אתם ממליצים לי???

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by asili,

??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RonTwins,

הזמנתי לפני שבוע את הזכרונות של CEON,שני סטיקים של 512MB CL2.5 בGDDR2. שרק תדעו שהזכרונות מעולים ופשוט לא מעריכים מספיק את CEON בארץ. לאתר CEON: http://www.ceon.com.tw/index.htm אני חושב שצריך קצת לכבד אותם,כי היא חברה מאוד איכותית.

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by aviron38,

שלום אני צריך לוח אם הכי טוב שיש לAMD. זאת אומרת שיהיה כרטיס מסך מובנה מספיק טוב בשביל הצרכים שלי והם: סדרות וסרטים איכות HDMI 1080P. קצת משחקים אבל לא חדשים משחקי רשת. שיעבוד באיכות טובה. אולי בעוד שנתיים אני ירצה לקנות כרטיס חדש הכי טוב שיהיה אז אני יוכל לקנות ולהכניס ללוח שתמליצו לי. וכרטיס קול גם שיהיה מצוין כי אני אוהב איכות בסאונד. מחבר סאב ושני רמקולים כרגע אבל אולי יחבר למגבר עם 2 רמקולים גדולים. זהו רק מי שמבין בלוחות אם למעבדים AMD. חשבתי על הלוח הזה אבל לא סגור מה אומרים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3475#ov [br]פורסם בתאריך: 19.12.2010 בשעה 08:59:27 הלינק לא פועל של הלוח יש 2 שאני מתלבט:422 ש"ח - Gigabyte MA-790GPT-UD3H AMD790FX+SB750 CHIPSE…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. חברי הפורום שלום, אני צריך לקנות מחשב זול יחסית (עד 3000 ש"ח), ובמפרט שניתן לי בחנות בה אני קונה את המחשב, הציעו לי את ה P5LD2 של ASUS. הבעיה היא שהלוח הזה דיי יקר (בסביבות ה 800 ש"ח), מה שמגביל את הזיכרון רק ל 512MB (ועוד מס' הגבלות). בכל מקרה, בחנות הזו אי אפשר לקנות לוח של Gigabyte שמתאים למעבדי INTEL, אלא רק ל AMD (בעיות עם הספק), וניתן להשיג רק לוחות של ASUS, DFI, INTEL או ASROCK. רציתי לקבל את המלצותיכם לגבי לוח זול (אך עדיין טוב) של אחת החברות הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, וככל הנראה לא יבוצע עליו OC כלשהו. תודה על התגובות.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by IDOnoach,

והאם ניתן להרכיב אותו בבית לבד. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by uzi4u2,

צהריים טובים לחברי הפורום ! אז סוף סוף קניתי לעצמי מחשבון קטן , אבל עדיין לא קניתי מעבד . המפרט של המחשב : Asus P5B Deluxe socket 775 Ram DDR2 PC6400 2GB זה פחות או יותר מה שחשוב מהמפרט עכשיו אני לא יודע אם ללכת על מעבד 6600 או 6400 ? עד כמה ההבדל של ה- 2MB CACHE ישחק הבדל במשחקים ? אין לי מושג איך לעשות OC אז אני לא יודע אם זאת אופציה !

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ido135,

אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ליבות עיבוד וליבה גראפית מובנית חסכונית מבית אינטל, ליבה גראפית מובנית מתקדמת נוספת מ-AMD, זכרונות HBM2 מהירים - וביצועים שאמורים להכניס את NVIDIA ללחץ לכתבה

14. Started by none,

הזכרונות PC3200 של OCZ איך הם? הם יותר טובים מRDRAM 800 ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by t_elad,

מה ההבדל תכל'ס ביניהם שאינטל הרבה יותר יקר ? והשאלה אם יש אחרים ברמה גבוהה או אפילו יותר במחיר של אינטל ? אם יש הצעות למחשב ממוצע של חברות אחרות רק שאני יבין או איזה השווהה בין אינטל לאחרים או מאמר אשמח לקבל ולקרוא . תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by zniibidl,

רכשתי לוח אם מהסוג שבכותרת, מדגם Asus H81T. לוחות מהסוג הזה מגיעים עם חיבור DC 19V שאליו מחברים מטען כמו של מחשב נייד. בשום מקום אני לא מוצא רפרנס לאיזה הספק אני צריך (90/120/150 או אולי אפילו יותר). כמו כן אני לא יודע מה החיבור בדיוק, האם הוא כמו של מחשב נייד של אסוס? ואם כן של איזה מהדגמים? (יש חיבור קטנים יותר וגדולים יותר). אשמח אם מישהו יידע לתת לי הכוונה יותר מדוייקת. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מפרט המערכת נמצא בצד ניסיתי לשנות דרך האתחול (msconfig ) וניסיתי גם דרך הגדרות מערכת מתקדמות , שניהם לא עזרו ואין לי בBIOS אפשרות של memory remap... הבנתי שאיפוס של הBIOS יכול לעזור? איך אני עושה את זה? ,הBIOS מעודכן לגרסא F8.(לא אני עדכנתי ככה הוא בא) Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065559,00.html פשוט חובבנים. כמו שמס' 2 אמר כתבה קנויה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מישהו יכול להסביר לי את הפרדוקס הזה לפני שאני חוזר לחנות עם שאלות? רכשתי מחשב נייד חדש עם מעבד i5-3337U http://ksp.co.il/?uin=18231 שלפי האתר של אינטל אמור לעבוד ב מהירות של 1.8 שבפועל בCPUZ אני מקבל i5-3427U מה גם שאני מעמיס עליו עם prime95 אני רואה שהקצב עולה עד ל 1.2 וזהו.. למה זה ככה? למרות שאני מקבל מעבד לא נכון אני גם מקבל ניתונים לא נכונים נ.ב יש תמונה שמראה את הכל.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. עובד עם ויסטה 64, אמא של אסוס P5NT DELUXE, כרגע מותקנים 2X2GB DDR2 800 של ADATA GAMING בDUAL CHANNEL (לפי CPUZ, כי את הזכרונות הספציפיים אני לא קניתי, אלא קיבלתי) הבנתי מתוך קריאה שוטפת, שעדיף להשתמש באותם הזכרונות בכל הסלוטים, ואני לא בטוח שניתן להוסיף זכרונות בSINGLE CHANNEL. זה בכלל משנה או שאני חייב להשתמש בבזוג השני גם בDUAL CHANNEL ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by OverBooking,

המעבד יישב על מחשב עם 4GB זכרון וכרטיס מסך: ASUS nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 המחשב הזה אמור להפעיל משחקים אשר נתמכים ע"י כרטיס המסך למעלה. איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים: Intel® Core i7 Processor I7-920 2.66GHz 8MB 1333MHz Intel Core2 Quad Q9550 2.83Ghz 1333MHz, 12MB Intel Core2 Duo E8400 3.00Ghz 1333MHz, 6MB תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by chenc,

שלום! לאחרונה (שבוע) קניתי מחשב חדש, הכולל מעבד AMD 2500+ (בקופסת פלסטיק עם מאוורר) ולוח Epox EP-8rda+ וזכרון DDR400 512MB. הבעיה: בעת טעינת הBIOS המהירות המדווחת של המעבד - 2200 ולא יותר (ובסוגריים רשום 200*1.1). היו גם פעמים שהיה 1100 - ואני חושב בכל מקרה, שזה בגלל הגדרות הנוגעות לFSB וכל מיני כאלה בBIOS (יש גם קטגוריית CPU Clock), אך בגלל שאינני מבין גדול בזה, ומכיוון שלא רציתי להתעסק ולנסות ללא ידע - אני שואל פה - מה העניין בעצם? ואם צריך לשנות משהו בBIOS אז... מה צריך לשנות? בתודה מראש לכל עונה, חן.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש.. ואני רוצה שיעבוד בו משחקים חזקים (כמו GTA IV,FAR CRAY) ואני מתלבט בין המעבדים..אני מעדיף את הזול אבל תלוי בהתאמה השאלה אם המעבדים שלמטה יתאימו למשחקים חזקים. המעבדים: Pentium E2200, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ------- תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Animor,

שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים