עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roadrunner,

האם יש שני סוגים לזיכרון זה ב-PCH כתוב Mushkin DDR-RAM 256MB 3200 Black Memory תזמונים : 2.5-4-4 ובלמיר כתוב אותו דבר אבל התזמונים הם 2-2-2 והוא גם יותר זול

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Majh,

שלום, למחשב חדש שאני קונה בעיקר לגיימיניג, חשבתי שאני סגור על לוח אם אבל משיטוט באינטרנט ראיתי שללוח זה מומלץ msi b450 tomahawk או ASRock B450M Pro4 שלא נמכרים בארץ ממש שראיתי. רציתי לדעת האם יש המלצה ללוח אם אמין, שלא יגביל אותי ושלא יעלה יותר מהמעבד...המפרט בגדול הוא : מעבדים AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box 1 ₪ 880 לוחות אם Asus ROG STRIX B450-F GAMING 1 ₪ 606 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 1 ₪ 695 מארזים Fractal …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אשמח להמלצות בבחירת מעבד, לוח וזיכרון. כנראה בעקבות תקלה בלוח אני זקוק לשינויי חומרה. התקציב הוא בסביבות 1200 עם גמישות קלה למתיחתו. אמנם אני חסיד של AMD, אך אשמח לקבל גם מפרט תואם INTEL. בנוסף יש להיכלל גם קירור למעבד. הלוח צריך לכלול כרטיס מסך מובנה וחיבור IDE/ATA אחד לפחות ומינימום ארבעה חיבורי SATA. המחשב ישמש לגלישה, מוזיקה, סרטים, אופיס, עריכת תמונות ואולי בעתיד אף עריכה ועבודה עם סאונד. אודה לעזרתכם הרבה בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ZOTAC GeForce GTX 1060 AMP Edition, ZT-P10600B-10M, 6GB GDDR5 Super Compact Dual-Fan IceStorm Cooling FREEZE Fan Stop Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - White Intel BX80677I57600K 7th Gen Core Desktop Processors הייתי שמח לקבל המלצה ללוח אם, בסביבות ה-500 ש"ח שיאפשר לי להוציא את המירב מהחומרה הנ"ל. המחשב ישמש בעיקר לגיימינג אבל גם לוירטואליזיציה (VMware עם ubuntu, לא משהו גס מדיי) ואני אשמח לשמור על האופציה של אוברקלוקינג בינוני פתוחה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ido135,

אני מחפש לוח אם למחשב חדש את המחשב אני קונה מפלונטר ראיתי שיש להם לוחות אם של חברת ASROCK האם יש להימנע מהחברה הזאת? כדוגמא Fatal1ty-B85-Killer הלוח מכיל הרבה פיצ'רים שאין ללוחות של ג'יגהבייט במחיר דומה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אינטל מציגה את מפת הדרכים הטרייה שלה לייצור ופיתוח מיקרו מעבדים בשנים הקרובות עם מטרה אחת ברורה - לרצות את השוק אשר צמא לעוד כח עיבוד בזמינות גבוההלכתבה

7. טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדשה והחדישה של אינטל ומיקרון מתיימרת להעניק לנו ביצועי על באמצעי האחסון שלנו, כבר בשנה הבאה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/אינטל-ומיקרון-מנחיתות-פצצה-טכנולוגיי/

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by YARONGT,

זה נראה לכם הגיוני? http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&RecordID=33ae5737c0115333c697d5e72adffa99c26&SalesCatID=6&Code=3f27d03618d86a9fa6b42201179c4a55 הייתי אומר שירד לכיוון ה 500 600 שקל חח הסרוטים של היום!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. AMD הוציאו מעבד חדש ומצויין, הטרינטי עם טכנולוגיית פיוז'ן A10-5800K. על פי המחירים היחד הוא להתחרות במעבדי i3 של אינטל ועל פי השיקלול מחיר + ביצועים הטריניטי החדש כן מצליח להתעלות על ה-i3 כמעט בכל פרמטר למעט ביצועי ליבה בודדת. אלא מה, במחלקת החדשות של HWZONE לא כ"כ אוהבים שהתמונה כ"כ ברורה לטובת מעבדי הטריניטי אז הם נתפסים לעניין ליבות העיבוד ומציגים השוואות (לא שלהם) בין הטריניטי החדש ובין i5-3470 שעולה בין פעם וחצי ופי 2. מיותר לציין שכל ההשוואות הן סיטטיות וכמובן שיש לAMD עצמה מעבדים שיפגינו פער כזה לעומת הפיוז'ן. הם מגדילים ועושים ומהללים את anandech כאתר מקצועי וידוע..... כן שמענו, אנאנד רחוק מלהיות מקצועי, אף אתר מקצועי לא משתמש במבחן הבית של אינטל sysmark שכל התעשי…

10. היי קניתי שילשום מעבד AMD5200 שאני פותח את התוכנה cpu-z הוא רושם שלי שזיכרון קאש L1-64K ו L2-512K שביכלל במפרט המעבד רשום שהוא L1 Cache 128KB x2 L2 Cache 1MB x2 אז מה התוכנה מציגה בדיוק? בכמה זיכרון הוא משתמש כרגע? או שעבדו עליי?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני קונה לוח ga-7vrxp ויש בעיה קטנה (אני כמעט בטוח שזה לא בעיה אבל בשביל להיות בטוח פניתי אליכם....) בלוח הזה יש כרטיס קול וכרטיס מסך והרי אני קונה כרטיס מסך וקול בנפרד.......אני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את הכרטיסים ולא תיהיה בעיה!!!!........

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by orses,

קניתי ממש לא מזמן מחשב חדש אם מעבד amd 64 3200 והטמפרטורה שלי מרקיעת שחכים לפעמים אני מדליק את המחשב והטמפרטורה 60 ושאני משחק זה מגיע גם ל 80 אז ככה1 מה הטמפרטורה הממולצת למעבד כזה ואם שלי מעל הממוצה 2 מה גורם לטמפרטורה כזאת האם לא הרכיבו לי את המחשב טוב או שקיבלתי מאורר דפוק 3 חברים שלי אמרו לי לקנות מאורר של זלמן עד כמה זה יכול להוריד את הטמפרטורה 4 האם עוד מאוררים נגיד על הלוח אם יכולים לעזור להוריד את הטמפרטורה של המעבד ורכיבים אחרים במחשב אני יודע שהשאלה הזאת היא יותר לפורם קירור ואובר קלוגינג אבל מקבל שם תשובת אז תודה רבה לכולכם

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by roma,

ידידה שליקנתה אותו(GA-7N400 PRO) ביחד עם מעבד AMD 1700+ איך הם יהיו ביחד? תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש חיקוי בכלל ?!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

שלום לפני כשנה קניתי מחשב מ-ksp עם 8 גיגה ראם בתדר של 1600mh בשני סטיקים זהים כל אחד כמובן של 4 גיגה לאחר כחצי שנה קניתי עוד סטיק בודד של 8 גיגה גם הוא בתדר של 1600mh היום נכנסתי לביוס של המחשב וראיתי שהראם הוא בפועל 1333mh לא הבנתי איך זה יכול להיות ובדקתי את הסטיקים דרך cpuid (תמונה מצורפת) נכנסתי לאתר של כל אחד מהזיכרונות ואלו אכן היו הזכרונות שיש לי במחשב (לפי התמונה לפחות) אפשר לראות בתמונה שהזכרונות הם אכן בתדר 1600mh אבל במנהל המשימות כתוב 1333mh אשמח אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הזיכרון ולעבור מ 4GB ל 8GB לשם כך קניתי ארבעה סטיקים של 2GB, כולם samsung m3 78t5663eh3-cf7 כאן מתחילות הבעיות: 1. במאפייני המחשב שלי רשום שיש 8GB אבל רק 3.24 usable, ניסיתי את העניין הזה עם msconfig ושינוי ההגדרות ב boot, לא עזר והתיבות לא היו מסומנות מלכתחילה 2. בדיקה עם cpu-z מראה שהזכרונות עובדים בתדר של 400 Mhz במקום 800 3. בביוס הכל נראה תקין, אבל לא התעסקתי שם יותר מדי, רק ראיתי שזה מוגדר על 8GB זכרון שעובד במהירות 800MHZ, נראה לי שבתצורה 6-6-6-18 (לא סגור על זה, אני יכול לבדוק אם זה קריטי) שורה תחתונה - איך אני גורם למערכת להכיר את הזכרונות החדשים וגם להשתמש בהם? זה המפרט: מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO כרטיס …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש מדגם HD6870 הייתי רוצה לדעת אם המעבד הנוכחי שיש לי QUAD6600 יגרום לאיזשהו מחסום מבחינת ביצועים לכרטיס מסך, bottle neck כאילו ... תודה רבה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by almog333,

שלום רב, ברשותי לוח אם z68 pro3-m. כשהמחשב עולה אני לוחץ על F2 והמסך נשאר חשוך עד שאני נאלץ לעשות ריסטרט. כמו כן בנורמלי אני לא רואה את הווינדוס עולה עד לשלב שאני בדסקטופ. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by idanoosh10,

למפרט הזה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ₪889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 ₪580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1192 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ₪100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe ₪870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ₪129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ₪245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Abit IP35 Chip…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שימו לב זה נראה לכם רציני...? http://www.megagames.com/news/html/hardware/3dtransistorspromise50ghzprocessors.shtml כי אם כן אני רוצה מחשב כזה...!!!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Skippy,

INTEL D946GZISSL ISELTON הוא עולה בסביבות ה500 ויש בו צ'יפסט 946, יציאת pci-e שני סלוטים של DDR2 667 והכי חשוב הוא תומך בC2D הנה הלינק: http://www.intel.com/products/motherboard/d946gzis/index.htm

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. ConRoeXFire-eSATA2 זה הדגם. והנה פרטים יותר מורחבים: ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire? יש לו תמיכה בארבעה סלוטים עד 4G. והוא תומך קונרו לפי הנתונים. עכשיו. יש לי 2 שאלות: 1) מה אתם אומרים על החברה הזו? ASROCK? מי היא? מה היא? האם למישהו יש ניסיון איתה? מישהו שמע עליה משהו? האם יש אחריות בארץ? האם זו חברה מוכרת? כדאי לקנות משהו שלה או לא? האם היא ברמה של נגיד ASUS או משהו בסנגון? בכלל. תפרטו עליה אם אפשר. תודה =] 2) מה אתם אומרים על הלוח הזה? לדעתי הוא דיי טוב אבל בשביל זה אני שואל אותכם. בבקשה תעזרו. מחכה לתשובה זריזה. תודה לכםם!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

האם אמורות לצוץ לי בעיות איתו ועם הריידון9700?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. המחשב לא מיועד לאוברקלוק אני רוצה את השילוש הכי טוב עד 1600 ש"ח ושיהיה בו 512 מגה זכרון תודה.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכם, אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz. OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים: OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit ;D לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה :'( כל מה שמצאתי ובקושי....זה את OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2 יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ. תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!) אז אני אלך על…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.