מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לדעת האם קיימת חשיבות או שאפשר לשים איפה שאני רוצה וזה לא ישנה דבר תודה
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
-
-
אמרו לי שלא כל לוח אם יתמוך ב-ssd ש מותקנת עליו מערכת הפעלה ויריץ אותו ראשון אני צריך ssd שיהיה עליו רק מערכת הפעלה וכמה תוכנות ו-hdd לאחסון, מן הסתם הבוט יהיה מה-ssd מה צריך לבדוק? האם הלוח הזה יעמוד במשימה? http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4953#ov תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני זכרונות שהייתי רוצה להתיעץ איתכם באיזה אחד מהם לבחור: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1109&products_id=6983 זה אחד.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2142&catcode=291 וזה השני...... לשניהם יש את אותם תימונים...........pqi 512mb pc3200 2.2.2.5 והשני..................ocz 512mb pc3200 el platinum rev2 2.2.2.5 משהו יכול לעזור לי ולהגיד לי באיזה זכרון לבחור??? ההפרש מחירים ביניהם הוא 150 שקל.......הocz עולה יותר........... תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!!!!!!!!!! :-* :-*
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט GA8IK1100 REV1 העניין הוא שהלוח כפי שידוע לי לא תומך ב C,I,A של גיגה בייט אלא רק אותו לוח בתצורת REV2 העניין הוא שלפני כשבוע החליפו לי את הלוח בגלל בעיה שצצה בו ובהסתכלות קצרה על הביוס התגלה לי כי יש אפשרות לפתוח את אופציית ה CIA ושם לכוון לספורט טורבו קרוז וכו העניין הוא שיש תוכנה שבאה עם הלוח שנקראת EASY TUNE 5 ומשום מה אופציית ה CIA לא נפתחת לי שם כאילו נלוח לא תומך? קצת מסובך אני יודע אבל לא הבנתי את פשר העניין מה גם שהאופציה פועלת דרך הביוס המחשב בזמן מנוחה מגיע ל 45 מעלות בניגוד ל 39 שהוא לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ( נייד לצורך העניין ) עם מעבד כפול ליבה של INTEL , רציתי לדעת אם יש דרכים על מנת לייעל את עבודת המעבד... או במילים אחרות , מה עדיף מעבד 1.66 GHZ כפול או פנטיום GHZ 2 רגיל...
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בנדל של לוח אם- מעבד- זיכרון. אם למישהו יש המלצה על חלקים.... שמתאימים כם אחד לשני כמובן..... יש לי תקציב של 2500 בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ישנה אפשרות בלוחות לפנטיום 3 מבוססי via 694X להפעיל את אופציית fast writes חיפשתי ולא מצאתי, יש לי שני לוחות: asus cuv4x e ו msi 6309 שניהם מבוססים על 694X ובשניהם אני לא מוצא בביוס את האופציה בברכה.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1134&CATEGORY_TYPE=MB
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בתיאורייה במובן מה עדיף לקנות xeon או לחכות למרובה ליבות מה ההבדל בין המעבדים?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת אומרת האם יש מהמשחקים החדשים שממליצים על יותר מ4GB ? למשל MAX PAYNE3 כתוב 2GB-16BG האם זה אומר שמומלץ 16GB ?או שזה סתם הגזמה. המפרט שלי בצד, וגם עשיתי אוברקלוק למעבד ל4GHZ וחבל לי שהזיכרון יגביל אותי,אבל אם עדיין אין כל משמעות למעל 4GB אז הייתי מעדיף לחכות, כי המחירים של הזיכרונות יורדים מהר מאד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מהי הטמפרטורה במעבד? יש לי AMD 2500 ברטון לוח אם של GIGABYTE 7VAX-A האם יש תוכנה מיוחד?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
בCPUZ הוא מראה לי את זה http://img470.imageshack.us/img470/2452/untitledjy5.jpg עכשיו השאלה זה האם באמת התמיכה היא עד X16 וצריך לשנות משהו בהגדרות או משהו או שהנתון שהוא מציג שקרי? (מפרט בצד)
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם הייתי קורא באתר ומתעניין די הרבה בענייני חומרה אך מאז שהתגייסתי אני כבר לא מבין יותר מדי. לפני שלוש שנים בערך קניתי מחשב: intel core 2 duo e4400 4GB ram 800 mhz gigabyte p-35-ds3l ati x1950gt בזמן האחרון אני מתחיל להרגיש קצת איטיות והחלטתי לשדרג את המעבד כל עוד עדיין מוכרים מעבדים לסוקט 775 . אני לא גיימר רציני ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לאינטרנט, סרטים וגם לשחק wow . אני זוכר שכשרק קניתי את המחשב הצלחתי לעשות OC למעבד כך שהוא עבד בצורה יציבה על 3000 , אבל ניראה לי שאני מעדיף לא להסתכן בזה עכשיו. התקציב שלי די גמיש כי אני רוצה מעבד שיחזיק לי ליותר זמן אבל גם לא משתלם מבחינת עלות\ביצועים ודי צריך את המומחיות שלכם בעניין הזה. ושאלה אחרונה, האם כדאי לי לחכו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי היום על העתיד ופתאום אמרתי לעצמי בעוד שנה,שנתיים ומעלה נצטרך כבר להשתמש ב4 GB אם לא יותר אז השאלה שלי יש לי בלוח-אם 2 סלוטים שכול אחד מכיל 1 GB אז השאלה שלי היא האם אני יוכל להכניס עוד 2 סלוטים בעתיד שכול 1 מהם בנפח 1 GB הנה סוג של הלוח-אם: GIGABYTE GA-8I945PS3 תודה נתנאל קורן
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה ובקרוב אני קונה מחשב חדש. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המעבד והלוח ועל השילוב שלהם. המעבד שאני קונה הוא: Intel P-4 2.6C GHz 800FSB הלוח הוא P4P800. מה אתם חושבים??
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
היי חברים, אני בקרוב אמור לשדרג את המחשב שלי ובמפרט שבחרתי מחנות מסוימת בחרתי זכרון של 2 גיגה של GSKILL 667 והיום התקשרתי כדי לוודא מחירים וכאלה של כל המפרט וכו'.נאמר לי שכרגע יש חוסר במלאי של G SKILL ובאותו מחיר (מבצע בגלל החוסר) זכרונות של DIGMA.אני יודע שהיו פה דיונים על הזכרונות האלה אבל מבחינת התקציב המצומצם שלי אין לי הרבה אופציות אחרות אבל אני די חושש מהזכרונות האלה,פעם ראשונה שאני בכלל שומע את השם הזה מה אתם אומרים האם יש טעם לקחת את הזכרונות האלה? יש עליהם 3 שנים אחריות בכל מקרה.המוכר טוען שיש לו ניסיון איתם והם נותנים ביצועים טובים,אני די מהסס לא יודע.... יש לי עוד שאלה לגבי מעבדים כפולי ליבה.כרגע לפי המפרט הדי סופי שלי אני רוצה לרכוש AMD 4600 X2 עכשיו השאלה הי…
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה קורה חבריםםםםם הרבה זמן לא הייתי פה וכיף לחזור חח אז נחזור לעינינו אני מעוניין לחליף את המעבד שלי ואני בדילמה! 1. העם לקנות דותן טוב (400 או 533 ) ואת המתאם של אסוס (שאת שניהם אני יכול להשיג בקלות חח 2. או שכדי עוד לחסוך ולחכות ליגיעו הamd כפולי הליבות למחיר נורמלי ואז למעשה להחליף הכול מעבד לוח וכרטיס מסך (זה בטח לא יהיה בקרוב) מה אומרים? ועוד שאלה 1. העם הדותן 533 מגהרץ יכול לעבוד עם הלוח שלי והזיכרונות וכו כוו או שהוא צריך ddr2? כמו כן עם אני יקנה את הדותן 533 מגהרץ אני יוכל להפעיל אותו על 400 או לא? תודה! 2. איך המתאם של אסוס פעם שמעתי שיש לו בעיות בהעלת מתח למעבד כאילו הוא לא נותן לעלות מתח מישהו יכול לעזור פה תודה...ולתת לי הסבר על החלק הזה... נ.ב התיכנון הוא לחב…
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני לא מבין... באתר של אינטל כתוב שהוא תומך ב-lga 775 אבל לא כתוב את core 2 duo שהוא גם משתמש בתושבת הזאת אז הוא תומך או לא? עזרו בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
בדף אודות המעבד שמציגה אינטל http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=sla9v מופיע שהוא עובד בתדר 2.6GHZ כשאני מפעיל את CPU Z מציג לי ב CORE SPEED 2.0GHZ בלבד האם אני צריך להיכנס לBIOS ולהעלות איזה FSB או משהו במהיריות .? בכדי לקבל את מלוא הפוטנציאל של המעבד הנה תמונה מצורפתשלה CPU Z
-
- 8 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום ~! אני מרכיב לאחותי הקטנה מחשב יש לנו הכל חסר מעבד ולוח אם (שיכלול כרטיס מסך כרטיס קול וכרטיס רשת...) אז כרגע יש לי 2 אופציות (אחרי שלא מצאתי משהו טוב יד שנייה...) הנה הם : 1. Elitegroup K7SOM SIS730S Motherboard w/CPU Duron 1800XP+ (VGA 64Mb,Sound,LAN) 2. Elitegroup K7VMM+ VIA KM266 Motherboard Bundle w/CPU Duron 1600XP+ (VGA,AGP,Sound,LAN,ATA133,USB 2) בבקשה תגידו מה לדעתכם יותר טוב, מה ישלם ואם אפשר לפרט כמו כן מה בדיוק הצ'יפסט הזה של SIS אני לא מכיר אותו...לעומת ה-KT266 שהוא ישן אבל אמור להיות די טוב :-\ לא ? אני אשמח לשמוע תגובות..תודה רבה ! בבקשה אם אפשר להזדררז אני רוצה להזמין עוד היום [הלינקים צונזרו, אין לפרסם חנויות!]
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הרשימה כוללת את הדגמים האלה 3.20 GHz, 3.20F GHz, 3.40 GHz, 3.40F GHz 3.60 GHz, 3.60F GHz. 3.80F GHz מה שנשאר כרגל זה רק סדרת ה6XX ומעבדי הdual core וגם הee http://www.digit-life.com/news.html?116468#116468
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, המעבד שלי שווק חיים לאחר סדרת תקלות גדולה כשלבסוף מה שהרג אותו זה סדרת הפסקות חשמל שנגרמו לאחר שריפה בבינין. אני בכל מקרה תכננתי להחליף חלק מהחומרה בקרוב כי היא כבר בקושי הספיקה לצרכי הלימודים שלי, אני צריך לוח אם ומעבד וההתלבטות שלי היא בין הi7 6700K החדש (ואז אצטרך להחליף גם זכרונות) ובין הi7 4790K ואז לא אצטרך להחליף זכרונות (יש ddr3 1888mhz של קינגסטון) לא איכפת לי להחליף זכרונות והתוספת תשלום. אני עובד עם תוכנות מאיה (מידול בתלת מימד),רנדרמן, פוטושופ,אילוסטרייטור,מאדבוקס,יוניטי,אנריל,וירטואל סטודיו (מתכנת בשפות C וC++), פרימיאר,אפטר אפקט,לייט רום. אני יודע שחלקם תוכנות שדורשות כוח ועובדות לא מאט על ראם ובעיקר זאת הסיבה שחשבתי ללכת על ה i7 6700K מעבר לזה שהו…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה אתם אורמים מי מהם עדיף?? אני יודע שקורסייר טובים אבל יש כמה סדרות ה LL הם הטובים מאוד אבל יקרים, והCMX אז מה אתם אומרים? ???
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-