עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. להלן המפרט: שם הפריט אחריות מק"ט כמות AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 3 שנים AMDpen2965Tray 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER שנה ACfreezer64Pro 1 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 3 שנים GBMA785GMTUD2H 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1333Mhz Gold PC3-10666 CL9 Core I5 3 שנים OCZD34GK13CL9GLD 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 3 שנים sap5850 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 3 שנים HECwin600 1 סה"כ מחיר: ₪ 3,934.00 שאלתי היא האם למפרט הנוכחי להישאר עם הלוח אם שכתוב עולה כ 500 שח, או לשדרג ללוח 790XT-USB3 AM3, 790X, DDR3 1333, 2xPCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, GBL gigabyte להוסיף עוד 160 שח…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Croovit,

אהלן אני מחפש ספילטר לHEADER של המאוורר מערכת ואני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו בארץ יש לכם איזשהו מושג מאיפה להפליץ כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה מקבלים כאשר מחברים יחד צמד שבבי M1 Max מתקדמים עבור מוצר שולחני מקטגוריה חדשה? עכשיו יש לנו את התשובה הרשמית לכתבה

4. Started by urdead,

OPTERON XEON ראיתי שבלוח-אם של שניהם יש שני מקומות למעבדים אז רציתי לדעת כמה דברים.(אני יודע שזה לסרברים אבל תענו בבקשה) שני מעבדים זה יותר טוב מכפול ליבה? אם כן מה יותר טוב.... ואם רע למה ... וכשאני קונה את אחד מהם אני מקבל מעבד אחד או שניים ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofird,

משום מה הRAM מוצג חצי מהערך האמיתי שלו יש לי לוח אם של Gigabyte GA-MA77-UD3 ומותקן עליו 2 זכרונות של 2GB כ"א אך למעשה כל זיכרון מוצג רק כ1GB, גם בBIOS וגם בWINDOWS ניסיתי את כל הSLOT ואין הבדל - יש לי 2 זיכרונות ועל שניהים זה מוצג כך - לכן אני שולל בעיית חומרה הBIOS שלי מעודכם לאחרון ביותר מה יכולה להיות הסיבה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני גיימר כבד עם מסך 24 (רזולוציה 1200X1900) ומוכן להשקיע עד 1500 שח בשביל לשפר את המפרט הקיים. המעבד שלי בOC מקסימלי שהלוח אם מציע, וגם הכרטיס מסך מנוצל עד הסוף, אבל עדיין זה לא מספק אותי במשחקי HIGH END אולי זה יפתיע כמה אנשים אבל אני מרוצה מגודל הדיסק קשיח וזה החלק האחרון שארצה להשקיע בו. מה אתם מציעים לעשות? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פשוט הלוח אם נותן לי רק עד 533 אבל יש לי זיכרונות שמסוגלים ל800 מגההרץ... יהיה שיפור משמעותי במשחקים? תודה עוד שאלה בדרך...מתי יצאו הלוחות החדשים של amd שיתאימו לסוקט הבא שלהם? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by inspire2006,

שלום, בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה לגבי המעבד. אין לי בעיה של תקציב, אבל אני גם מנסה כמה שיותר לחסוך ולא לבזבז סתם את הכסף על דברים לא שימושיים. האם יש הבדל ביצועים משמעותי בין שני המעבדים שמצדיק את הפרש המחירים ביניהם? אם זה נחוץ למענה, כן, אני מתכננן לעשות OC. תודה לעונים. :

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן יש לי p4 3.0ghz s478 עם 1.0GB DDR400 וWIN7 ULTIMATE X86 (עובד מעולה) וכרטיס מעפן MX4000 64MB DDR AGP8 הבנתי שעם MPC -HC אפשר להריץ 1080P רק הבנתי שצריך להסיר קודאקים וכו.. תעזרו לי בבקשה מה אני צריך לעשות. אגב מותקן לי קודאקים גרועים של ליונטורק משהוא כזה אז הבנתי שנדפקה ההתקנה?. אני לא מדבר על מעבר לכרטיס עם האצת חומרה (כמו HD2400 ) אלה לנצל יותר טוב את המעבד. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Kukishin,

הציעו לי על שניהם 600 ש"ח, תקינים לחלוטין ללא אובר קלוקים או שימוש חריג. כדאי?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Shreky,

בקרוב אקנה מעבד ולוח אם חדשים שיוכלו לשמש אותי לטווח ארוך (לפחות הלוח אם, מעבד אני אשדרג מפעם לפעם). לפי ביקורות שקראתי, השוואות והמלצות שונות, הגעתי למסקנה שבין מעבד AMD Athlon XP 1800+ לבין Pentium 4 1800 יש הרבה הבדל במחיר (המעבד של אינטל יותר יקר בסביבות ה-300 שקל), ויש קצת הבדל בביצועים לטובת AMD. בקשר לאוברקלוקינג, סדרת המעבדים החדשה של פנטיום 4 A מאוד קלה לאוברקלוקינג והמעבדים מסדרה זו יכולה להגיע למהירויות עצומות, וגם למעבדים של AMD ניתן לעשות אוברקלוקינג לא קטן, אבל לא זה מה שמדאיג אותי. בזמן הקרוב, במידה ואקנה מחשב חדש, אני לא רואה את עצמי עושה אוברקלוקינג מהסיבה הפשוטה שאני לא אצטרך. אז איזה מעבד יותר כדאי? ועכשיו בקשר ללוח-אם. אני מחפש לוח-אם שיחזיק לפחות איזה…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ZaHaR91,

http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory נכנסתי לזאפ וניסיתי לבחור זיכרון חדש הבעיה שאני לא מבין בזה כלום ולא יכול לקנות משהו רק כי המחיר שלו נראה טוב אז אם אתם יכולים לעזור לי..? תקציב בין 400-500 שקל נ.ב לא יודע אם כדאי לי להוסיף על הזיכרון הקודם שלי כי יש לי כולה 256 אבל הינה מה שיש לי לכל מקרה (DRAM Slot #1 256 MB (DDR SDRAM

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by aloneg,

מבדיקה שעשיתי בעזרת תוכנת Benchmark SiSandra יש לי בעיה עם הזיכרון אשר עובד בכמעט חצי מיכולתו (pc2100) וזה אחרי בדיקה שנתנה תוצאה של: ~1300mb/sec בניגוד ל ~2100mb/sec שאמור להתקבל מלוח האם שתמוך כמו שכתבתי בpc2100, וזיכרונות pc2700 - כך שהם לא הגורם המגביל כאן. למישהו יש איזה שהם רעיונות למקור הבעיה ואיך אפשר לתקן??? מדובר בלאפטופ: HP pavilion ze2140ea.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by magafaim,

אני מעוניין לקנות 1גיגה (512X2)זיכרון בסביבות ה600 שקל..לא לאוברקלוניג מפנדה בבקשה תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. תנו לי חנות טובה וזולה ללוחות אם ל "אובר" AMD

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by xgamer,

שלום לכם. התקנתי לפני כמה ימים לוח אם של ASROCK (דגם במפרט). עכשיו המעבד מזוהה כ AXP 2200, במסך הראשון שמדליקים תמחשב, וגם בכל מני תוכנות. לדוגמא ב CPUZ. ממה יכולה לנבוע הבעיה? לפי ה MHZ אני מבין שזה תואם ל AXP 2500 (או שלא?) המעבד הוא בוודאות 2500, אז זה קשור לעידכון של הביוס? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מעבד ה-Core i7-9700K המתומן נראה מרשים מאוד ברשת, עוד לפני שהוצג בצורה רשמית ולפני שקיבלנו את לוחות ה-Z390 המובילים עבורו לכתבה

18. Started by shibby15,

michter al hanglit pshot any bhol. ven evrit bmikldet reiti baiza atar kniyot shhloh-em abit at7 max2 ba etchlhm bli Backplate ma ze omer??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום שלום אני מנסה להרכיב מפרט שיותאם לעריכת וידאו יומיומית (זו הפרנסה שלי...) קיבלתי מספר מפרטים וגם עברתי פה על הפורום שמאוד מאוד עוזר ותהיתי - האם מומלץ לרכוש לוח אם של Gigabyte ? האם יש למישהו מפרט מצוין למחשב עריכה? אני עובדת על אביד, מחפשת מחשב חזק וטוב שיוכל לעבוד על כמה תוכנות וחלונות במקביל תודות יפעת

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Shukilemel,

שלום אנשים. יש לי לוח P5E-VM HDMI של ASUS (מבוסס צ'יפסט G35). אבל מעבד ישן ביותר. אני יכול להשיג את ה-QX9770. האם הוא יוכל לעבוד על הלוח (אני מתאר לעצמי שעם downgrade מסויים) הזה? אשמח לתשובות

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by -Sky_Lord-,

איך הם בכלליות? כי מבחינת נתונים הם נראים אחלה וזה גם באחלה מחיר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGS3200PHU10&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 2-2-2-5, מבוסס על TCCD, אחריות לכל החיים... אני מפספס משהו? מה שכן יש גם את זה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DROCZ4003G&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Haflo,

מחשב עם מעבד AMD XP1700 על לוח ASUS A7V333 עם מאוורר ThermalTake Volcano II ושני מאווררים במארז ועדיין על טמפרטורה של 67-68 מעלות.... ??? :-[ WTF is the problem? להזמין לו מאוורר תיקרה Star 18inch ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by thegodx,

נכנסתי לKSP לראות מכירים של זיכרון וראיתי שA DATA הכי מישתלם שם ולא רשום עליו הרבה פרטים חוץ מ 512MB A-DATA /VT ושהו DDR 400 רציתי לדעת האם הוא בתיזמונים CL2.5..

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Burkey,

יש לי שאלה קטנה. ידוע כי במערכת של 32 ביט, מומלץ לעבוד עם פחות מ - 3GB של זיכרון. מה קורה אם מתקינים 3GB, משתי בחינות: א. האם יכולות להיווצר אי אלו בעיות או חריגות של מערכת ההפעלה ( מסכים כחולים ) ב. או קיי, צריך פחות מ - 3GB, אם התקנתי 3GB, האם המחשב מנצל 2.9GB ( לדוגמא, ברור שלא את המספר הזה ), או רק 2GB ? בקיצור שאלה ב היא האם שווה לשים 3GB או להישאר עם 2 ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by RayZ,

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים