עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כיום רוב התוכנות משתמשות בליבה אחת אבל עקב המעבר לליבה כפולה יגרום שתוכנות החדשות ישתמשו בשתי הליבות אז איך נוכל להריץ שתי תוכנות בו זמנית ? אולי עדיף שלא יתכנתו תוכנות שמשתמשות בשתי הליבות ? תודה לעונים יהודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by elixvx,

היי, אז יש בשרותי מחשב נייח די מזדקן שנקנה לפני כ-5 שנים (בזמנו נחשב לטוב). המפרט הוא: Phenom II x4 Quad-Core 940 | - מעבד כרטיס מסך: ASUS GTX 650 (שנקנה לאחר שכרטיס המסך הקודם GTX 260 נשרף...) GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Freezer 64 Pro | Corsair VX 550W - ספק | CoolerMaster CM 690 Black - מארז. ו-2 HDD אחד בגדול של 500 ג'יגה ואחד בגודל של 1TB. בעבר המחשב שימש אותי לגיימינג, אך כיום הוא כבר לא מריץ טוב את המשחקים החדשים וכרגע אני חייל ככה שאין לי יותר מידי תקציב לשידרוג רציני. בנתיים אני מעוניין לשדרג את זיכרון הRAM ל8 ג'יגה לפחות. (דרישה סטנדרית ברוב המשחקים החדשים) הבעיה היא שהמאוור של המעבד שלי חוסם לי 2 סלוטים של זיכרון וה-2 האחרים תפוסים. מה …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני יודע כמובן שזה לא טוב שזה יהיה כך אבל רציתי לדעת אם זה יוצר נזק מהיר-ישר או רק אם זה לאורך זמן והמעבד מועמס ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by dulman,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב ואני רוצה שתעזרו לי בבקשה לבנות אותו אוקיי אז התקציב הוא בערך משהו כמו 4000 עד 4300 שהכרטיס מסך יהיה משהו כמו gforce 4 או gforce 3 זיכרון פנימי 256 ddr דיסק קשיח 40G 7200 floppy teac 1.44 d-rom X52 מעבד amd 1800 עכשיו אני רק מבקש טובה שאם מישהו יכול אז שיבנה לי מחשב בערך כזה בתקציב שאמרתי ותודה מראש אחים שלי

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. קראתי מאמרים ושאלות נפוצות שהעלתם, כל הכבוד על ההשקעה. ישנו משהוא אחד שאני מתלבט עליו בגלל קניית מחשב. אני מתכוון לרכוש לוח אם של gigabyte וישנם כל מיני מחירים. מה ההבדל בין הלוחות שמייקר אותם? הרי בדגמים הפשוט יותר יש גם כרטיס גרפי מובנה, ואילו בחדשים לפי מה שראיתי אין. אז מה באמת ההבדל בין לוח אם שעולה 250 שח ל-1300 שח. הרי לויסטה ולווינדוס 7 לא ראיתי שיש דרישות ללוח אם ספציפי. אשמח לקבל הסבר מקיף לנושא. תודה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. יצרנית לוחות האם Gigabyte חושפת לוחות אם מעניינים לתושבת AM4 של AMD בערכת השבבים X570 לכתבה

10. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. התקציב למפרט כולו (ללא מסך וציוד הקפי) הוא כ-8000 ש"ח. המעבד יהיה קונרו E6600 עליו אני סגור ואני זקוק להמלצה ללוח אם וזכרון תואמים. אני יודע שהיו די הרבה ת'ראדים בנושא אבל רובם היו עבור אנשים שמתכננים לעשות OC, ואני לא מתכנן לעשות OC. בהתחלה חשבתי ללכת על הזכרון PQI 1GB x 2 667Mhz: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=677&category_id=8b2b34017f973a54cd7b609110e8351a& אבל אז ראיתי דיון בנושא בו נאמר שעדיף לקחת 533 עבור מי לא עושה OC אז האם באמת עדיף לי לרדת ל 533? כי אני לא רוצה להתפשר על איכות הזכרונות במפרט של 8000 ש"ח. ובקשר ללוח אם: ראיתי פה הרבה המלצות על DFI 975x שע…

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אני קונה מחשב עם מעבד דואל קור E6750 ואני מתלבט אם לקנות קירור נפגש למעבד או שמספיק הקירור שמגיע איתו? המחשב הוא למטרת גיימינג, גלישה באינטרנט וגרפיקה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by esaly,

הייי! רציתי לשאול האם הE6420 יתן הבדל משמעותי בביצועים בעבודה מול פוטושופ לעומת הD925? המון תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by daniel0089,

היי, יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz... ד"א.. תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא? איזה יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by lharpaz,

שלום, יש לי התלבטות קטנה בקשר ללוח האם למערכת החדשה שאני קונה - מערכת מבוססת i5 760. אני לא ממש מבין בזה, אז הדרישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה מלוח האם היא שהוא יאפשר הוספת זכרונות נוספים בהמשך (כלומר לוח עם 4 חריצי זיכרון, ולא 2), וכמובן שיתמוך במספר דיסקים קשיחים (נניח שלושה). מכיוון שאין לי ממש דרישות מלוח האם, הכיוון היה ללכת על משהו זול: GIGABYTE GA-P55-US3L (עולה 472 ש"ח). קיבלתי המלצה ללכת על משהו קצת פחות בסיסי, שיאפשר חיבורים נוספים (eSATA ו-FW) למרות שכרגע אני לא מוצא להם שימוש: GIGABYTE GA-P55M-UD2 (עולה 541 ש"ח). אני רוצה לוודא שהוא אכן טוב יותר מהראשון שציינתי, ושהוא לא נופל ממנו בכלום. בנוסף, ראיתי שהוא מיועד ל-Micro ATX - האם זה אמור לשנות? אפשרות נוספת היא…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכם, אני עומד בפני קניית מחשב חדש, ואני מתלבט בין 3 לוחות אם. הלוח אמור להתאים למעבד AMD 64 +3200 אני לא אוברקלוקר והלוח כלל לא מיועד בשביל זה! אני רק רוצה לוח חזק, טוב, אמין ושיחזיק עדכני לכמה שיותר זמן! הלוחות הם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 - 939 (nForce4 Ultra) MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על ההבדלים המשמעותיים בניהים ואלי לתת גם לינק להשוואות בניהם. בתודה ניר

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כבר התייעצתי בפורום מפרטי מחשב על מפרט שאני רוצה לקנות והכל היה בסדר. עכשיו, את המחשב הרכבתי מ PCH אבל הבעיה היא שאני גר בצפון ותהיה לי בעיה רצינת במקרה של תקלה כי אין לי לאן לפנו... :-\ אין לי איזה מישהו במשפחה שיכול לסוע עד לחנות במקרה של תקלה... אז בגלל זה אבא שלי מברר עם איזה חבר שלו שיש לו קשרים טובים בכל מני חנויות, הוא אמר שהכל בסדר אבל אין להם את הלוח של ABIT שאני בחרתי שהוא IS7. אז רציתי לשאול אותכם לתחליף אפשרי לאותו לוח שיהיה אמין ובאותה רמה חשבתי בתור התחלה על ה ASUS P4P800 DELUXE מה אתם אומרים. הנה המפרט אם יש צורך בלדעת מה המרכיבים האחרים: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1290.94 ] 1 Motherboards for Intel …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by avi2014,

אני מעוניין לדעת איזה מעבד יותר חזק.. מדובר פה על 3800 חד!! ליבה לא כפול ליבה. אז ככה אם השימושים הם אימיול פה ושם(לא רציני) ופעם ב... פוטושפ...לעומת שימוש של 90% במשחקים, איזה מעבד יהיה עדיף? (אין קשר למה שיהיה עוד שנה-שנתיים, ועזבו את הקונרו) מיכוון שאני מחר הולך לקנות את מהמעבדים המלצות שלכם.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Animor,

שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. המעבד של אינטל d805?? והאם כל ליבה יש לה 2.66 מגה הרץ????

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. מה ההבדל בין סדרות הE5500,E6600 לסדרות הCore i3? מה ההבדל בין סדרת הi3 לi5 ולi7?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אוקיי, יש לי בקשה ללוח אם מאוד ספציפי שאני רוצה וקשה למצוא. נתחיל מזה שלא אכפת לי מה החברה, רצוי אינטל או שאר החברות הידועות. הלוח חייב להיות בגודל MINI-ITX, בגודל 17CM על 17CM חייב יציאת VGA !! ויתמוך במעבדים החדשים Dual Core או CORE 2 DOU ולא !! ATOM כמעט וחובה חריץ PCI רגיל. רצוי מאוד כניסת RS232 לא אכפת לי: IDE\SATA סוג זיכרון FSB אני לא מצאתי, אולי אתם תוכלו לעזור לי.... (אני מדבר על לרכוש בארץ ולא בחול) בתודה טל.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה התוכנות הכי טובות ואמינות ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מפרט המערכת נמצא בצד ניסיתי לשנות דרך האתחול (msconfig ) וניסיתי גם דרך הגדרות מערכת מתקדמות , שניהם לא עזרו ואין לי בBIOS אפשרות של memory remap... הבנתי שאיפוס של הBIOS יכול לעזור? איך אני עושה את זה? ,הBIOS מעודכן לגרסא F8.(לא אני עדכנתי ככה הוא בא) Uploaded with ImageShack.us

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tom123,

נראה שהם מתחילים להיכנס בשוק חזק... פעם ראשונה אני רואה במכרז של המדינה AMD ;D וגם בכל מיני עיתונים... אני אישית לא הכרתי את ה- AMD עד שלא ראיתי באינטרנט.....

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.