מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים יש לי מחשב נייח ישן, שהלוח אם שלו כנראה הלך.. המפרט הנוכחי: לוח DP55WB מעבד I 5 750 כרטיס מסך HD 7950 ספק CoolerMaster MWE GOLD 750W קשיח + SSD אני רוצה לשמוע הצעה (או כמה הצעות) להחלפת הלוח + מעבד + זיכרון (רוצה גם קירור טוב למעבד, אז אשמח להצעה גם לזה בהתאם), שאר הרכיבים כמובן שארצה להשאיר. המחשב מיועד לשימוש ביתי, עבודה, וגם למשחקים פעם ב... לא רוצה להשקיע יותר מידי, אבל מצד שני רוצה כן לקחת חלקים טובים, תקציב - 1500 שקל - מעדיף לא לחרוג אלא אם חייב. תודה רבה!
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום בכל פעם שאני מחבר את כרטיס המסך לחריץ pciex16 התצוגה לא ברורה (מצ"ב) האם יש בעיה בלוח אם שלי? אציין שחיבורי המתח ללוח האם חוברו טוב
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול, מהי המכפלה של Q6600? והאם יש חשיבות לתדר הבסיס (2.4GHZ) במידה ומבצעים OC? החלטתי שבסוף אלך עליו בגלל חו"ד טובות, זכרון קאש גבוה והפרש מחיר גדול לטובתו בהשוואה למעבדי הפנרין מאותה הסדרה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרבה הדלפות ברשת עבור מעבדי דור 8. החדשות הטובות נראה 5GHZ OVERCLOCK על 6 ליבות עם קירור אוור כמו NH-D15... החדשות הרעות נראה שאינטל תעלה את המחיר ב10% לעומת הדור הישן מחיר בארץ הI7 8700K יהיה בין 1750 ש"ח ל2000 ש"ח. הרבה פרטים בתמונות...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש, אבל הוא דיי לחוץ מבחינה כספית. זה המפרט שהוא רוצה (ויכול להרשות לעצמו): מעבד: +AMD XP 2500 לוח: GIGABYTE 7VT600-L זיכרון: DDR 400 256MB SAMSUNG (יש עוד דיסק קשיח, כ. מסך ומארז כך שכל העסק יוצא בסביבות ה 2000 ש"ח). בקשר לאחריות על המעבד - אני יודע שעבור מעבד AMD שמגיע בקופסא (BOXED) יש 3 שנים אחריות (והוא גם מגיע עם מאוורר ו Heatsink). הגירסה בלי הקופסא - רק שנה אחריות. בקשר לאחריות על לוח האם - אני דיי בטוח ש Gigabyte נותנים 3 שנים אחריות על הלוחות שלהם (לי יש לוח של Gigabyte ויש לי 3 שנים אחריות). באופן מוזר, לא הצלחתי למצוא באתר שלהם איזכור לתקופת האחריות של הלוחות. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט (מהיר), מוזיקה וקצת משחקים. אחרי ההקדמה הזו, נע…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, למחשב חדש שאני קונה בעיקר לגיימיניג, חשבתי שאני סגור על לוח אם אבל משיטוט באינטרנט ראיתי שללוח זה מומלץ msi b450 tomahawk או ASRock B450M Pro4 שלא נמכרים בארץ ממש שראיתי. רציתי לדעת האם יש המלצה ללוח אם אמין, שלא יגביל אותי ושלא יעלה יותר מהמעבד...המפרט בגדול הוא : מעבדים AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box 1 ₪ 880 לוחות אם Asus ROG STRIX B450-F GAMING 1 ₪ 606 זכרונות RAM Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Vengeance LPX Black CMK32GX4M2E3200C16 1 ₪ 695 מארזים Fractal …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מעבד E2160, וכתוב שהוא נתמך רק מגרסה 9 של הBIOS. אני באתר של ג'יגה בייט ויש שם 10 עדכונים. http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2321&ProductName=GA-965P-S3 עכשיו האם אני צריך להוריד ולהתקין את כולם, או שרק את הגרסה האחרונה (11) ולהתקין אותה והיא כוללת את הכל?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני צריך הצעה לשילוש. התקציב הוא בערך 2000, עדיף פחות כמובן... המחשב ישמש לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו ואודיו.. כמו כן מתוכנן להריץ את VISTA. מה ההצעות? שאלה נוספת - עדיף להסתפק ברטיס מסך OB, או לחפש משהו אחר? צריך כניסה למצלמת וידאו.. בתודה מראש, Who_Cares
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד של אינטל d805?? והאם כל ליבה יש לה 2.66 מגה הרץ????
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory נכנסתי לזאפ וניסיתי לבחור זיכרון חדש הבעיה שאני לא מבין בזה כלום ולא יכול לקנות משהו רק כי המחיר שלו נראה טוב אז אם אתם יכולים לעזור לי..? תקציב בין 400-500 שקל נ.ב לא יודע אם כדאי לי להוסיף על הזיכרון הקודם שלי כי יש לי כולה 256 אבל הינה מה שיש לי לכל מקרה (DRAM Slot #1 256 MB (DDR SDRAM
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן המכונה שלי ( Amd 64Bit on KV8 Pro Abit) עובדת עם שתי סטיקים של 256MB ו - 512 MB. אני שוקל להחליף את ה 256MB שלי בגיגה כדי לתת למשחקים קצת יותר דחיפה קדימה. בדקתי בזאפ, אבל אין לי ממש מושג היום מה ההבדל בין סטיק שעולה 900 לבין אחד שעולה 300. לא לדבר על זה שאפילו מצאתי כמה מקומות שמוכרים 2.5CL ב 300 שקל. אני רק משחק עם המחשב - שום אוברקלוקינג, שום משחקים מיוחדים עם המהירות של הזיכרונות. לכן כרטיס שרק יעבוד ולא ישרף די יספק אותי :-) תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מעבד SLOT1 מוצמד ללוח ואני רצה להעביר אותו ללוח אחר. משום מה זה לא יוצא כל כך בקלות גם כשאני לוחץ על שני הקצוות ומנסה בעדינות למשוך אותו החוצה..(האמת היא שזה בכלל לא זז). אני לא רוצה להשתמש בכח למרות שיכול להיות שהוא מוצמד מאוד חזק לSLOT (היה שם איזה 4 שנים טובות) מישהו יודע מה אני מפספס.. או אולי מכיר אתר עם מדריך טוב.. (בקשר לכותרת קודם נפרק אחר כך נדבר על להרכיב...)
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/p4-series/pt880pro/ לוח שתומך גם בPCI-EXPRESS וגם ב AGP... נ.ב כבר יש משהו כזה למכירה??
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אנשים אז ככה אתמול נשרף לי הלוח אם והמעבד שלי (2000AXP + לוח) ונותרתי עם כרטיס מסך 9700P שעד עכשיו שרת אותי נאמנה ... אין לי תקציב כמעט בכלל אולי מקסימום 1000-1100 (גג שבגג) חשבתי לעצמי שאני רוצה לקנות לוח אם תומך במעבדים חדשים (64 ביט) + לוח אם תומך AGPלכרטיס הנוכחי שלי (9700P) וגם שתהיה לי אופציה לשדרגו עתידי במינימום כסף כלומר משולב עם PCI-E חשבתי ללכת על זה: ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 הלוח עולה 350 שקל ובקשר למעבד חשבתי ללכת על זה : Intel Pentium 4 2.66GHz LGA775 1MB 533Mhz EM64T 506 Tray עולה כ660 שקל יחד זה יוצא בערך 1000 שקל מה אתם אומרים על המעבד יחסית למעבדים אחרים .. (הוא 64 ביט) ומה בקשר ללוח האם ?? מחכה לתשובות שלכם חברים ...…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מעבד E7400 ואני לא מבין מה ההבדלים בלוחות אם, אני צריך אחד עם כרטיס קול ומסך מובנים ולפי המלצה בפורום מפרטים, אין לי צורך בצ'יפסט מעל ל31... אם אפשר גם הסבר מה ההבדל בין כולם... עדיף חנות מחיפה באמת שאין לי מושג בענינים האלה, אז אם עשיתי משהו לא בסדר תגידו לי .
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תכלס אני אבוד ניסיתי להשוות בין שני הדגמים הללו : P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68_DELUXE/#specifications או P68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3848#sp מה לבחור ?? אני מרכיב מחשב והרכיבים הם כאלו : [/core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 GTX570 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554 V9 (Bla…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תודה
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבדיקה שעשיתי בעזרת תוכנת Benchmark SiSandra יש לי בעיה עם הזיכרון אשר עובד בכמעט חצי מיכולתו (pc2100) וזה אחרי בדיקה שנתנה תוצאה של: ~1300mb/sec בניגוד ל ~2100mb/sec שאמור להתקבל מלוח האם שתמוך כמו שכתבתי בpc2100, וזיכרונות pc2700 - כך שהם לא הגורם המגביל כאן. למישהו יש איזה שהם רעיונות למקור הבעיה ואיך אפשר לתקן??? מדובר בלאפטופ: HP pavilion ze2140ea.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני הולך לקבל מארז חדש (Enermax Uber Chakra) ספק כוח(Enermax Liberty 400W) זיכרונות (G.Skill 2GB 800Mhz CL5) כרטיס מסך (BFG 8600GTS OC ) משחה טרמית/גריז טרמי( Arctic cooling MX-2) קירור למעבד (Thermaltake Blue Orb FX) ואני הולך להחליף מארז למחשב ישן (יש לי שני מחשבים אחד "חדש" ואחד ישן אני הולך להשים את חלקי המחשב הישן במארז של "החדש" וחלקי המחשב "החדש" במארז החדש) אז רציתי לקבל כמה טיפים בנוגע ל: מה לא לעשות ,איך להמנע מחשמל סטטי ,איך להמנע מלהעביר חשמל סטטי אל החלקים ואיפה אני יכול להניח את לוחות האם בזמן שאני יעבוד אל התקנת כל שאר החלקים במארזים? תודה, עמנואל. נ.ב. אני יודע שזה לא הפורום המתאים פשוט אני מצאתי את הפורום הזה כהמתאים ביותר לשאול בו…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך הם בכלליות? כי מבחינת נתונים הם נראים אחלה וזה גם באחלה מחיר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGS3200PHU10&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 2-2-2-5, מבוסס על TCCD, אחריות לכל החיים... אני מפספס משהו? מה שכן יש גם את זה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DROCZ4003G&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, לאחר הרבה בלאגן סימים האחרונים, מה שנותר לי הוא לקנות לוח מחנות נורמלית ולא מאחת שעובדת על הלקוחות שלה והורסת מוצרים (הסבר בפעם אחרת). אני צריך לוח שאני אוכל לשים בו רייד, זכרונות 4GB 1600 עם אפשרות הרחבה, שהכרטיס מסך לא יחסום לי את כל ה-PCI האחרים (אני מודע לזה שהוא אמור להוריד אחד או שתיים אבל לא את כולם), שיתאים למעבד i7 870 וכו'. בגדול, מצאתי לוח כפי שמצוין בכותרת, המחיר שלו בחנות סקאי פי סי הוא 500 ש"ח. הוא עושה רושם שהוא הרבה יותר טוב מהלוח הקודם שקניתי ב-KSP שהוא H55M UD2H אך עם זאת קצת יותר זול ממנו ב-20 ש"ח. אני מתפתה לקנות אותו אבל אני מפחד שיש איזה משהו שאני לא רואה ואני אשמח אם תוכלו להסתכל על המפרט שלו: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=950205&C…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שהכותרת אומרת, עם PCI-E x16, USB2 ו-SATA II (אם אין סאטה2 אז 1, ואם אפשר אז חיבורי PCI-E x1) אה, ועם כרטיס קול ורשת ONBOARD.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-