עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by b127,

אני מזמין את הלוח הזה עוד שבועיים, (מחכה למזומן). ויש לי עכשיו זכרונות 667 שמגיעים ל740 שזה באס 370. והבנתי שלP5B דלוקס יש מחלקים נוספים על הלוחות האחרים שיעזרו לי בOC. ורציתי לדעת איפוא אני יכול לראות את רשימת המחלקים של הלוח הזה. כדי שאדע אם הזכרונות שלי יגבילו אותי, (ואז או שאקנה לוח זול -S3- וזכרונות חדשים,) או שיש מחלקים מיוחדים שיעזרו לי? בקיצור מה המקסימום של הלוח הזה עם זכרונות 667?

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Burkey,

יש לי שאלה קטנה. ידוע כי במערכת של 32 ביט, מומלץ לעבוד עם פחות מ - 3GB של זיכרון. מה קורה אם מתקינים 3GB, משתי בחינות: א. האם יכולות להיווצר אי אלו בעיות או חריגות של מערכת ההפעלה ( מסכים כחולים ) ב. או קיי, צריך פחות מ - 3GB, אם התקנתי 3GB, האם המחשב מנצל 2.9GB ( לדוגמא, ברור שלא את המספר הזה ), או רק 2GB ? בקיצור שאלה ב היא האם שווה לשים 3GB או להישאר עם 2 ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by ZaHaR91,

http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Memory נכנסתי לזאפ וניסיתי לבחור זיכרון חדש הבעיה שאני לא מבין בזה כלום ולא יכול לקנות משהו רק כי המחיר שלו נראה טוב אז אם אתם יכולים לעזור לי..? תקציב בין 400-500 שקל נ.ב לא יודע אם כדאי לי להוסיף על הזיכרון הקודם שלי כי יש לי כולה 256 אבל הינה מה שיש לי לכל מקרה (DRAM Slot #1 256 MB (DDR SDRAM

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by galav1,

שלום לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני של חברת trenscend storjet 25m3 בעל 1tb ובגלל שאין לי במחשב חיבורים מסוג Usb 3.0 ברצוני לקנות את הכרטיס הרחבה הזה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3136 הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-p35-ds3l האם הכרטיס יתאים ויראה שיפור במהירות העברה לעומת usb 2.0?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by magafaim,

אני מעוניין לקנות 1גיגה (512X2)זיכרון בסביבות ה600 שקל..לא לאוברקלוניג מפנדה בבקשה תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by pagaz,

יש לי 512 זיכרון במחשב אתמול הלכתי לקנות עוד 512 כשבאתי למוכר אמרתי לו שאני צריך זיכרון ddr 512 אז הוא שאל אותי איזה יש לך זיכרון במחשב כאילו איזה דגם cl2.5 או cl3.0 אז לא ידעתי אז הוא אמר שאני יבדוק בזיכרון הקיים צריך להיות כתוב אז בדקתי ושום דבר לא כתוב בדקתי דרך תוכנת האוורסט ולא כול כך התמצאתי עם זה cl2.5 או 3.0 אז הינה אני נותן לכם תמונה בשביל שתגידו לי: חוץ מזה מה זה עוזר עם שני הזיכרונות יהיו cl2.5 או cl3.0? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by -Sky_Lord-,

איך הם בכלליות? כי מבחינת נתונים הם נראים אחלה וזה גם באחלה מחיר: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGS3200PHU10&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 2-2-2-5, מבוסס על TCCD, אחריות לכל החיים... אני מפספס משהו? מה שכן יש גם את זה: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DROCZ4003G&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by דובי770,

אני משדרג את המחשב שלי, למפרט הבא: מעבד: i7-5820K לוח אם: MSI X99 UD3 זיכרונות: יש לי שתי אפשרויות, האחת היא 2X8 במהירות 2133 או 4X4 במהירות 3000. כמובן שמדובר בDDR4 אני מקבל את השילוש מהעבודה, עם שני האפשרויות שלמעלה, ללא אפשרות מחוץ לכך. 1) יש רק 4 סלוטים לזיכרון בלוח האם, כך שאם אני לוקח זיכרון 4X4 אני ממלא את כל הסלוטים, אך הזיכרון הוא בתדר מהיר. 2) אם אשתמש ב2X8, אוכל לשדרג בהמשך, אך באותה מידה, חבל שלא אשתמש בזיכרון מהיר עד השידרוג, כי עד אז כנראה שאשדרג ליותר מכך. אודה לעזרה בנושא, אני רוצה להרכיב את המחשב הערב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nimrodim,

לא ראיתי שהיזכרו את הנושא. בכל מיקרה כל מי שחשב שיוכל להכניס מעבד בולדוזר ללוח AM3 - הקומבינציה הזאת לא תעבוד. http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20100826225852_Desktop_Bulldozer_Processors_Will_Require_New_Platforms_AMD.html :-\

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. כשאני מפעיל מחדש את המחשב, או מדליק אותו, או עושה ריסט ידני, או לחילופין ריסט פתאומי שנעשה לבד, דולקות 4 נורות בלוח אם ללא הבהוב: שתיים ירוקות, אחד כתום, ואחד אדום. זאת למשך כ15 שניות, עוד במסך השחור..(קריאת הארדיסקים וכו') הלוח אם הוא Gigabyte GA-EP45T-UD3LR מה זה אומר? האם תקין/ לא בסדר? הורדתי את הספר של הלוח כאן וניסתי לחפש משהו שקשור לLED, אבל לא מצאתי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לא ראיתי התייחסות לזה באוורסט, תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הוספתי זיכרונות למחשב ועכשיו התדר שלהם הוא 356 נראה לי במקום 400 אז הם פועלים ב700Mhz ולא ב800....חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות להרים את התדר...מישו יכול לעזור? ;D

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אם אני לוקח את הE5200 אחרי OC ל3.2 ולפני... לאיזה הוא משתווה מבית AMD?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הכוונה כמובן לא לטמפרטורה לאחר שמשוגעים לדבר הרכיבו עליה מיליון גופי קירור משונים, אלא הטמפרטורה הממוצעת תוך שימוש בגוף הקירור הסטנדרטי המגיע עם המעבד. תודה !

16. Started by jimib23,

שלום רב, יש לי סלט אדיר בראש מבחינת רשימת המעבדים האינסופית וחוסר הסדר שלדעתי מוקפד באופן יוצא דופן על ידי יצרנית המעבדים. קשה לדעת מה כפול ליבה, מה מרובע ליבה, איזה דור נחשב יותר מתקדם וכו'. היה פעם בכתבות סוג של סקירה שעשתה סדר אבל אני לא מצליח למצוא אותה. אני מנסה לקנות מחשב, והציעו לי מגוון מעבדים החל מ- E2180 דרך 5100 ו- 6400 וכלה ב- E8400. אודה להסברים קצרים לגבי המעבדים האלה ואם מישהו יודע היכן נמצאת הסקירה או שמוכן לסקור שוב אני ממש אודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. תמונות מתוך מצגת ההשקה הרשמית לדור ה-Broadwell-E החדש של אינטל מאשרות את כל מה שידענו, ומוסיפות עוד כמה וכמה פרטים חדשים מעניינים אין וויכוח על כך שאחד מהאירועים הבולטים בתערוכת Computex 2016, שתיפתח בעוד כיומיים בטאיוואן, יהיה החשיפה וההשקה הרשמיים של דור מעבדי ה-Broadwell-E של אינטל, אשר יציע את הביצועים המירביים בהחלט עבור הצרכנים הביתיים, לראשונה בהתבסס על ליטוגרפיה של 14 ננומטר. פרטים רבים על אותם מעבדי אקסטרים חדשים כבר שמענו במהלך החודשים האחרונים, אך כעת נראה שכל הקלפים נחשפו, קצת יותר מדי מוקדם – התמונות המרכזיות מתוך מצגת ההשקה הרשמית הגיעו לידיהם של לא אחרים מאנשי האתר videocardz, ופורסמו כמובן לרווחת הכלל, ימים ספורים לפני מועד ההצגה המעשי. …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Vindicator,

בFAQ הזכרונות לא מדברים עליו, למה הוא כזה מיוחד ולמה 128MG שלו עושה קרוב ל300שקל?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קראתי פה לפני כמה זמן שיש בעיות עם התושבת למעבדים 1156 או משהו כזה. אני לא מתכוון בכלל להתעסק עם אוברקלוק . שווה לי לקנות את המחשב ? או שכדאי לחכות ? Core i5 750, s1156, 8MB Box P55-UD3L s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר.. לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשים אז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשים או בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים) בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by avinatbezeq,

יש המלצות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by .AloN,

מה ההבדל בין FSB לבין BUS בכל הנוגע למעבדים וזכרונות..?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by hagay,

;D

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by About:blank,

בהמשך לחדשה תקלה בלוחות ה-X79 מבית Gigabyte? ההודעה הרשמית לעיתונות של GB בנושא: GIGABYTE Firmware (BIOS) Update on Certain מדובר בלוחות מהדגמים G1.Assassin 2 , GA-X79-UD7, GA-X79-UD5 ו-GA-X79-UD3 כרגע לא בטוח שמדובר באיסוף המוצר מהשוק (Recall), בטח לא בכל רחבי העולם, ויש לחכות לעדכונים בנושא. הפתרון המוצע על-ידי היצרן הוא עדכון BIOS לגרסה F7 או חדשה יותר (כמובן שזה לא מתקן את הבעיה רק מונע לבצע OC שמסכן את יציבות מערכת החשמל) בלוחות הרלוונטיים (קישורים בהודעה הרשמית שלעיל). יש הבטחה להארכת תקופת האחריות על הלוחות למשך 5 שנים, כמו גם נכונות להחליף לוח בלוח חדש מאותו דגם ללא שאלות. לא בטוח שהכל תקף לכל האזורים בעולם, ולכן כרגע לא ממש ידוע מה תקף בישראל (אם כי סביר להניח שת…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים