עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכנן להריץ 2G של זיכרון איכותי (OCZ/BALISTIC) ולא בטוח איזו תצורה עדיפה: 4X512 או 2X1024 האם זה משנה? אם כן, מה ההשלכות?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Intel D955XBKLKR- BLACK CREEK+ LAN Intel Pro 1000+Raid םא חול :ינכט טרפמ Intel :ןרצי BLKD955XBKLKR :םגד BLKD955XBKLKR :ט"קמ 10009 :קפס 'סמ OEM :הזירא גוס םינש 3 :תוירחא Intel Pentium D & Pentium 4 with 800MHz in an LGA 775 )also for Extreme Edition( :דבעמ גוס FSB Speed: 1066/800Mhz Chipset: Intel® 955X Chipset N/A :יפרג ךסמ סיטרכ Graphics Connector: PCI Express x 16 Dual-Channel DDR2 667/533 :ימינפ ןורכיז PCI: 1 PCI- E x1 ; 1 PCI-E x16/x4 ; 3 PCI Audio: Intel® High Definition Audio supporting 8-channel surround sound USB: 4 back/4 front - USB 2.0+ Firewire 2 HDD: 4 x S.ATA 3.0Gb/s + ATA100 Raid 0/1/10/5 LAN: Intel Pro/1000 Supports Hyper - ןכ :Threading …

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by Shoko,

שלום . יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 עכשיו השאלה שלי היא שאם אני מוסיף למחשב מעבד C2D הוא יעבוד עם הפנטיום 4... או שצריך להכניס רק עוד מעבד P4 אם אני רוצה להוסיף עוד מעבד... בתודה לידור

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  4. Started by omd,

מעוניין לרכוש זכרונות DDR3 4GB 1- G.SKILL DDR3 DUAL CHANNEL 4096MB 1600M HZ CL7 מחיר 1350 ש"ח 2-MUSHKIN 4096MB (2048MBx2) 1600Mhz CL7-7-6-18 XP מחיר 1400 ש"ח או משהו שאתם חושבים בתקציב הנ"ל !!! תודה .

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  5. כרגע יש לי E6600 (מומהר ל 3.2) אבל אני מתכנן לעבור לquad/ (אני מתנצל מראש אם שאלה זו מיועדת לפורום אוברקלוקינג. עברתי על שני הפורומים וזה פשוט נראה לי מתאים יותר) תודה, שי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hamoodit,

המעבד החדש מבית אינטל (חדש אצלינו, כבר לא בעולם) יעבור מחר השקה רשמית אצל היבואן איסטרוניקס. מחיר משוער 510$ ללא היטסינק ו 530$ עם היטסינק (משום מה אינטל הגדילה את ההיטסינק המקורי שלנם קצת - כנראה פחדו שהמעבד הזה יתחמם). כלומר ביום טוב כולל מע"מ - 3000 שקלים חדשים. אז קפצו לסניף הבנק הקרוב, משכנו את הרכב, הבית והפלייסטישן וצאו לקניות. May The Nforce be with you

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה לקנות מחשב נייד (ואני לא מציין את זה כדי שתעזרו לי לבחור מחשב, רק כדי שתבינו טוב יותר את השאלות שלי). אני לא מתכנן להסתובב איתו הרבה (יש לי טאבלט. מספיק לי). יש לי קצת ידע במחשבים, ועכשיו, כשאני מחפש מחשב, נזכרתי ששמעתי פעם שזיכרון הוא צוואר בקבוק (ספציפית שאחת הבעיות היא שלא ניתן, במחיר סביר, לספק למעבד זיכרון בנפח גדול שהוא יכול לגשת אליו מהר במיוחד - ולכן יש את רמות ה- Cache) אז התחלתי לתהות עד כמה משפיעה כמות ה- Cache על מהירות הפעולה של המחשב, ועד כמה מעבד 64 ביט שמריץ מערכת הפעלה מתאימה שונה בביצועים ממעבד דומה שתומך רק ב-32 ביט (אני מודע לתמיכה ביותר זיכרון, אבל מה שמעניין אותי זה יותר ביצועים בעיבוד מאשר יכולת גישה לזיכרון). לא ממש מעניין אותי לגבי ייתר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש דבר כזה שיש וירוס בזיכרון הפנימי ? RAM או ב OB ( כרטיס מסך ) ? חבר שלי טכנאי מחשבים אמר לי שלפעמים יש וירוס בזיכרון הפיזי שלא ניתן למחוק אותו יש דבר כזה ? אני יודע שיש וירוסים בקבצים בכונן הקשיח , הזיכרון שומר מידע עד כיבוי המחשב בלבד .

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אז ככה הזמנתי מחשב חדש : intel core i7 920 2.66 MSI X58 Platinum readon hd 4870 Geil 2048MB (2GB) DDR 3 1333MHz LG X22 LightScribe DVD 500GB Seagate sata II 7200rm 32M OCZ StealthXStream 600w מחר הוא צריך להגיע היום התקשרו אליי מהמעבדה והטכנאי שלהם אמר שיש בעי עם הI7 והזכרון שהוא יפעל בתדר 1333 רק עם אוברקלוק מישהו יכול להסביר לי את זהטוב כי לא הבנתי אותו בידיוק

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  10. Started by Or ei,

חוץ מהבקר רייד השני איזה עוד הבדלים יש בניהם ?

11. שלום, ברצוני לדעת אם הלוח אם במחשב שלי תומך גם בזכרונות מסוג DDR2? אני יודע שהיום כמעט כל מחשב תומך בזה ואף יותר אבל המחשב שלי לא הכי חדש בעולם ולכן אני זקוק לעזרתכם. אני מצרף תמוונת מתוכנה שיודעת לנתח את החומרה על גבי המחשב ובתקווה שתוכלו לדלות משם את הפרטים הנכונים ולומר לי את דעתכם. תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yair67,

אוקיי אז ככה , כמה שאלות .. ההבדל בין AB9 לבין AB9 PRO משמעותי ? כאילו שווה להשקיע ת'100 שקל בשביל ה PRO ? ומה עדיף , Gigabyte GA965PDS3 או הAB9 לסוגיו ? .. ושאלה נוספת אם בסופו של דבר אני אחליט ללכת על AMD בסוף , האם הלוח Gigabyte GAM57SLIS4 שעולה בסביבות ה750 שקל, טוב ? והאם יש עוד לוחות אם בטווח המחירים הזה שנותנים ביצועים טובים יותר או אמינים יותר ? תודה מראש ! :>~

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  13. שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…

14. Started by danielw,

אוקיי המפרט שלי הוא: P-D 820 2.8 MSI 945GZM3 INNO3D 7300GT 256MB DDR2 128BIT CEON 1GB DDR2 533MHZ CL4 EZ-COOL 350W 80GB HITACHI SATA2 7200RPM וזהו מבחינת החלקים החשובים... בכל מקרה חשבתי לשדרג את המחשב ואני חושב שמה שאני הכי צריך לשדרג זה את הזיכרון אז התקציב שלי הוא בערך 500שקל וזה מה שמצאתי: KINGSTON 1GB DDR2 533MHZ CL4 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=375821 אז מה אתם אומרים? שווה את הכסף? או שעדיף לי לחסוך עוד ולשדרג משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  15. מה עושים? אמרו לי שיש מפצל שיכול לעשות את זה אבל אני לא מוצא אותו בכמה חנויות שחיפשתי...יש אפשרות אחרת?

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by FatherBoard,

מה זה המספרים האלה שרשומים בסנדרה בקטע של הזיכרון?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המעבד העוצמתי ביותר של אינטל במסגרת דור Raptor Lake הנייד ממשיך לקבל תיעודים במסגרת הדלפות שונות, ויוכל להיות הבסיס המועדף עבור כלל הניידים המוגדלים שמתכננים לבצע קאמבק לקטגוריה בתקופה הקרובהלכתבה

18. Started by elan22,

אני מרכיב תחנת עבודה לsolidworks שמבוססת על ה-Q6600. אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS Maximus Formula Gigabyte GA-X38-DQ6 או Gigabyte GA-X38-DS5 אני נוטה לכיוון האסוס פשוט מנסיון שלי עם היבואן בארץ ונסיון כללי טוב עם לוחות של ASUS. אשמח לשמוע מנסיון של אנשים עם הלוחות האלו והמלצות מה לקחת.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. יש לי את ה-Vitesta, של A-DATA, כלומר DDR500. הבעיה שהמערכת שלי עומדת כרגע על FSB227 בלבד, ולא 250 למשל, שאני צריך כדי להריץ את הזכרונות על מהירות אפקטיבית של 500, וכרגע אני נאלץ להריץ אותו על 454 מה"צ בלבד. הבעיה שהמחשב לא רוצה לעשות פוסט בכל פעם שאני מגדיר שימוש ב-Ratio לזכרונות שיתן להם יותר מ-1:1 ובכך יגדיל את המהירות שלהם. יש לציין שאם אני שם Ratio שלילי (כלומר כזה שמאט אותם יחסית לבאס הכללי) אז הוא כן עושה פוסט. ניסיתי לתת לזכרון יותר מתח, (אפילו שזה לא ממש עניין של יציבות) 2.9 וולט לא שינה כלום למשל. גם העליתי תזמונים לגבוהים במיוחד. זה עדיין לא עשה פוסט. יש למישהו רעיון בקשר למה אני יכול לעשות כדי בכ"ז להעלות את המהירות של הזכרונות ל-500 ואף ליותר? (בביקורת על זכרו…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by ^Z^,

יש לי בדיוק 1250 ש"ח למעבד, ואין לי אף שקל לחריגה. רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב במחיר הזה לעבודות משרדיות וגרפיות בעיקר, פחות למשחקים. תודה ^Z^

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  21. מה המצב אנשים ?.. אני צריך המלצה ממכם ללוח אם שיתמוך במעבדי אינטל בסוקט 478 (וגם למאוורר המקורי שלו) ועם 4 סלוטים של DDR400 (שיתמוך לפחות ב - 2 GB ומעלה) והכי חשוב (לא שהשאר לא) עם סלוט של PCI-E x16 ... זה למחשב ישן, ולא אני לא מתכוון לקנות חדש זה פשוט המחשב של אחי שיכול לסחוב את הכרטיס המסך הישן שלי שאני מחליף אותו (והוא פי 10 יותר טוב מהכרטיס מסך שלו) . ויהיה לו ספק מספיק חזק שיחזיק את המערכת (Enermax 400w Active PFC) אהה וחובה שיהיה מהאתר של פנדה מחשבים (pandas.co.il) או מ - KSP (ksp.co.il) כי אני קונה באחד מהחנויות האלה ... תודה מראש, משה

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  22. יש לי חבר שאומר לי שחבר שלו הצליח לחבר שני ליבות של 1.6 לליבה אחת של 3.2 השאלה שלי אם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה אני אמרתי לו שאין דבר כזה אז מחכה לדעות שלכם בנושא

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  23. יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום, אני אשמח לעזרה ויעוץ. יש לי 2 מחשבים שאני מעוניין להוסיף לכל אחד מהם 2 GB. במחשב אחד אני יכול להשם 4 יחידות סה"כ של זיכרון ויש לי 2 יחידות של 1GB כל אחת. במחשב השני " " " " " " " " " " יחידה אחת של 2GB. השאלות שלי הן: 1. האם במחשב הראשון כדי לי להחליף את הראשון כדי לי לקנות 2 יחידות של 1GB כל אחת או יחידה אחת של 2GB? האם זה משנה? 2. כמה יחידה של 1GB עולה? 3. כמה יחידה של 2GB עולה? תודה, איציק

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  25. שלום! אני יודע שקינגסטון חברה מוכרת אבל תמיד אמרו שהיא לשוק ה"חלש" אז זה אומר שבאמת יהיה הבדל בינו לבין חברה אחרת עם אותו נתונים?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.