עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by daves,

שלום. אני קונה מחשב חדש והציעו לי את הלוח אם: Gigabyte I945G GMA950 DDR2 F זה לוח טוב, או שיש לכם המלצה על לוח יותר טוב בערך באותו תקציב? (תקציב של כ - 500 ש"ח). חשוב לי שהלוח יתמוך ב- Sata (בסביבות 4 יציאות), DDR2 (במהירות לפחות 533mhz), מהירות FSB 1066mhz, Usb 2.0 (שש יציאות), וכרטיס מסך לא משולב. תודה.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  2. שבב ה-Apple M2 Ultra לא הפתיע אף אחד בעצם קיומו - אך עדיין גורם לנו להשתאות לכמה רגעיםלכתבה

3. הייתי רוצה לדעת מי אמור לתת ביצועים טובים יותר: Pentium 4 2.80GHz (HT; 800Mhz) or Pentium 4 3.06GHz (HT; 533MHz ומה בדבר ה Pentium 4 2.60GHz HT; 800MHz ? איפה הוא משתלב בטבלת הביצועים מול המעבדים הנוכחיים? ואם תוכלו להסביר מה נותן באס גבוה, זה גם יהיה נחמד.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: motherboard: Intel 945p chipset MS-7176 Memory: 1G RAM CPU: Intel Pentium 4 3.2 Mhz ברצוני לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא: האם קיים הבדל מבחינת ביצועים בין אם אני אוסיף 1G לבין אם אני אוסיף 2G והדגש הוא האם ביצועי המעבד יהיו זהים/יותר טובים במקרים הנ"ל? כלומר האם אני מנצל עד תום את ביצועי המעבד (האם זה יהיה אפקטיבי עם 2G) עם תוספת של 1G ואז עוד תוספת של 1G מיותרת?

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  5. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי מה שראיתי באתר פנדאס מעבדי פנטיום יותר זולים מAMD אז ניראה לי שאני יקנה אינטל ולא AMD מה אתם חושבים? INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache בלוחות אם אני ממש לא מבין... כלומר אני יודע מה הוא עושה וכל זה אבל אני לא מתמצא בשוק מה יותר טוב מה זול מה לא תוכלו בבקשה לתת לי עצות? ואולי גם לנמק את בחירתכם? בקשר לזיכרונות אני רק רוצה לשאול אותכם אם השתיים האלה מתאימים (אני אחר כך יבחר בניהם בהתאם לתקציב) Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ Samsung DDR 256MB 2700/333mhz תודה מראש

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by Sphere2k,

שלום, אני עוד שניה קונה לוח אם וזכרונות חדשים עבור מעבד שקיבלתי לא מזמן... המעבד הוא Intel QX9770.. אני מתכנן לקנות לוח אם של Gigabyte GAX48-TDQ6 וזכרונות DDR3 של Kingston HyperX 1625mhz CL7 קיט של 2x2GB. יש באפשרותי להשיג עוד קיט של 4GB של OCZ Platinum במהירות 1600Mhz CL7, השאלה היא האם הלוח יתמוך בהוספה של עוד שני סטיקים ? האם הוא יזהה 8GB ? כי קראתי שחלק מהזכרון יופעל במהירות יותר איטית ? ןהאם יש גם השפעה על Dual Channel.. ? בקיצור, אני ממש מבולבל, אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד אם זה יעבוד או לא, ולמה, זה מאוד יעזור לי.. תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by exodia,

??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by deso,

יש לי מספר שאלות על זכרונות.. כולם KINGSTON DDR-2: 1. מה ההבדל בין CL3 לCL4? 2. מה ההבדל בין 533MHz ל667MHz? שינויים גדולים? 3. בלוח אם של אינטל (שהוא- ASUS P5LD2), מה עדיף- כרטיס זיכרון אחד של 1GB או שניים של 512MB? תודה

• 9 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by ShaharSi,

יש לי זכרון 8gb בסטיק אחד במהירות 1600 במתח 1.5 בcl 11 אפשרי לשלב אותו עם עוד 2 סטיקים של 8gb כל אחד במתח של 1.65 ב cl 9 על לוח אם z87 extreme3 asrock

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כדאי לקנות עכשיו או לחכות קצת כי שמעתי על איזה הורדה רק לא יודע אם זה נכון ומתי .... מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  11. יש 2 לוחות שהם בעלות אותו מפרט, אחד של Intel http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dh67cl.html והשני של gigabyte http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3779#sp בלוח של גיגה בייט יש אפשרות להרכיב 2 כרטיסי מסך, זה לא רלוונטי עבורי. כל שאר המפרט זהה, יש הפרש של 100 ש"ח בינהם יש הבדל בין הלוחות האלה שעדיף לוח אחד על פני השני, או שזה אותו הדבר ואין טעם להשקיע עוד 100 תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי מחשב בן כמה שנים טובות כרגע קיים בו 2X2GB אני רוצה לשדרג ל16GB הלוח האם שלי http://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_EVO/ מותקנים במשב שני דיסקים קשיחים של סמסונג HD103SJ שני כרטיסי מסך של ATI RADEON 5750 המקסימום זכרון שיכול לקבל הוא 16GB ויש לו מקום ל4 סטיקים של זכרון כמה שאלות 1. אם הבנתי נכון אם הלוח אם יכול לקבל מקסימום של 16GB כל סטיק יכול להיות מקסימום 4GB, האם אכן זה כך? 2. הבנתי שיש מצב לעדכן BIOS של הלוח אם ואז יוכל לקבל עד 32GBהאם זה נכון? אם קיים עדכון כזה ללוח אם שלי? איפה מוצאים אותו? 3. בהנחה שיש לי בחירה בין 4X4GB לבין 2X8GB מה עדיף לי? מבחינת ביצועים, בכסף ההבדל שולי עד לא קיים. תודה, חזי

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי את שלושת המחשבים הבאים: הראשי מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.0 גה"ז סטפינג E0 כמו שכתוב במפרט שלי. השני מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.4 B של אשתי מבוסס AMD עם מעבד אתלון XP ברטון 2500+ למחשב הראשי יש 1 ג'גה זיכרון ולשאר 512 מגה כולם בדואל DDR מה שמפליא אותי הוא כשאני משחק NBA 2006 מרגע סיום הגדרות המשחק ועד להעלאת המשחק הנורטווד והברטון מעלים את המשחק תוך מספר שניות בודדות לעומת הפרסקוט שהוא יותר חזק באופן משמעותי משניהם לוקח לו להעלות את המשחק לפחות 30 שניות, משהו לא הגיוני בכלל. איך זה שהמעבד החזק יותר עובד לאט יותר? האם זה בגלל צינורות העיבוד הארוכים יותר?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by aviv00,

אני מחפש ICH10R הכי זול שאפשר למצוא למעבד CORE 2 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by pini naim,

יש לי לוח אם להלן קישור לאתר http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1389 רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס של USB2 ל PCI והאם אני יכול לחבר הארד דיסק עם חיבור SATA2 דרך כבל הממיר IDE ל SATA2 תודה מראש פיני

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by Blotus,

שלום, יש לי בעיית התחממות יתר במעבד, בדקתי ע"י תוכנת הEVEREST וגם ע"י בדיקה בלוח אם, בנוסף לכך שמתי את היד על גוף הקירור של המעבד ולמען האמת התחושה שלי שהגוף עצמו לא חם באופן מיוחד, אך למרות זאת הטמפרטורה של המעבד מגיעה בין 60 מעלות עד כ-75. כשבאופן נורמלי זה נמצא על 59,60 מעלות. בנוסף לכך בדקתי אצל חבר נוסף שיש ברשותו אותו מעבד, גם אצלו אותה בעיה קיימת.. שמתי משחה טרטמית של QUICK SILVER, הוצאתי את המעבד ממקומו והרכבתי אותו בשנית, בדקתי שכל המאווררים אכן פועלים ושממאוורר המעבד עושה את כמות הסיבובים שהוא צריך לבצע בדקה אחת. כך שאין לי ממש רעיון או סיבה ממה זה נגרם וכתוצאה ממה זה.. האם למשהו יש תשובה או הסבר הגיוני? שכחתי להזכיר שבעקבות זה יש לי לוח אם של ABIT AI7, ובביו…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by uNco,

אוקי אני צריך עזרה ממש דחופה בין שתי לוחות אם שאני מתלבט. המחשב שאני קונה אותו הוא בשביל משחקים אז איזה לוח יהיה לי יותר טוב(אל תתיחסו למחיר) בין זה: INTEL TOPSFIELD P43 L1G + FW 1333Mhz לזה: Intel icedale g45 (משהו כזה לא יודע בדיוק איך רושמים תדגם ) זה ממש דחוף וחשוב תודה!(המחיר פה לא חשוב)

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by H.I.V,

הציעו לי את המחשב הבא: AMD Athlon XP 2000 Gigabyte GA - 7VA עם צ'יפסט של KT400 דבר שאני בחיים לא שמעתי עליו זיכרון 333 DDr 256 Micron כל זה ב 1400 שקל התפטטי להוציא את הכסף מהכיס ולקנות אבל בגלל שאני לא מכיר את הלוח אם הזה החלטתי להתייעץ אתכם קודם אז מה אתם חושבים על הלוח אם הזה ? ובכלל זה שווה במחיר הזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by hwforcer,

מה יותר טוב DQ6 או BAD AXE2? מבחינת OC ומבחינת תמיכה ב QUAD תודה~!

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  20. Started by ori444,

מדובר בזיכרון 3200 DDR 256 PC ה TWINMOS מעט יותר יקר ( כ- 30 ש"ח) האם הוא גם שווה יותר ?

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מהו המעבד החזק ביותר שהלוח שלי יפעיל ? הלוח שלי הוא soket478 ו533 mhz תודה

• 52 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. אני יודע שזו שאלה שקשה מאוד לענות עלייה, אבל האם ישנם משחקים ותוכנות שידוע שהם נבנים כעת לתמיכה ב4 ליבות? האם זה סתם גימיק? האם מחשבים עם 2 ליבות לא יוכלו להפעיל משחקים התומכים ב4 ליבות? מה יהיה עדיף כיום מבין מעבדי כפולי הליבה, אחרי שהE8400 נכנס לשוק הישראלי? עולה בערך 1200 ש"ח.. האם כדאי לקנות את הQ6600? לחכות למעבדים מרובעי ליבה הבאים? השיפור יהיה גבוה? או שלא יהיה משהו מיוחד? איך המעבדים החדשים יהיו מבחינת OC? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  23. היי לכולם כנראה ארכיב מחשב (HTPC+ משרדי מולטיטסקיינג) חדש המבוסס על לוח של GIGABYTE (ומעבד של AMD) לשם כך אני מנסה להבין בגדול כמה דברים 1. מה ההבדל בין ערכות השבבים השונות:, 790 (FX, GX, X) 785G וגם 770 780 ומה באשר ל- 880, 890 - והאם זה רק נדמה לי או שלוחות AMD מבוססי ערכות אלה פחות נמכרים כעת בארץ? קראתי בכמה מקומות שערכת השבבים 785G טובה ומומלצת. האם בגלל שה- 790 בעלת מספר גדול ממנה עלי להניח שהיא עדיפה עליה, או שלא בהכרח? האם אני טועה או שערכות השבבים בעלות המספרים הנמוכים, בגדול פחות מתקדמות ולכן פחות טובות? כמובן שהלוח עצמו יכול להיות יותר מפוצ'ר ולכן אולי יותר משתלם - ועדיין עולה השאלה האם בהנחה שאני רוצה לנצל את הגמישות של AMD בשידרוגים עדיף היה וניתן ללכת על …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by kimi,

שלום, מישהו מכיר את הלוחות Fatal1ty FP-IN9 SLI ו AB9 PRO ויכול לומר מה ההבדל בינהם חוץ מהעובדה של Fatal1ty FP-IN9 SLI יש כרטיס מסך מובנה? שניהם עולים 750ש"ח בנעה. המחשב שאני מתכנן לקנות (בתקווה שהמחירים ירדו בקרוב) הוא בעקרון לא למשחקים ולא ל OC (למרות שאופציה לOC בעתיד זה נחמד..) תודה!

• 8 תגובות
    • 596 צפיות
  25. היי אני מתלבט בין הזכרונות הללו, וכמו שזה נראה אין הבדל, לשניהם יש את אותו המפרט אז אולי מישהו יכול להסביר את פער המחירים http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2N1066SR2GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=TWIN2X2048-8500C5&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he וכמו כן חיפשתי הסבר באתר לגבי עדיפות של CL לעומת מהירות שעון - באיזה מהם כדי לשים דגש בעבודה עם מעבדי אינטל(CORE 2 DUO). ( "ש:מהי ההשפעה של מהירות הזכרון על ביצועי הקונרו?" "ת:ביקורת של MADSHRIMPS בנושא" http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=472 קראתי את המאמר הנ"ל ולא הבנתי כלום ) תודה רבה איציק

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.