מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
כמו שאני עושה בכל סופו של יום אני גולש בכל חנויות המחשבים הישראליות שיש, גלשתי לפני כמה דקות ב-Simpletech והם מציעים למכירה AMD AXP2800 BARTON CORE, נראה לכם שזה אמיתי או שזו רק דרך להשיג לקוחות? מתן.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום.יש לי את המעבד הזה עם לוח A7N8X DELUX הנה העמוד שלו http://www.techpowerup.com/cpudb/104/AMD_Athlon_XP_2200+.html אחרי הרצה אקראית גיליתי שהוא עובד עם 1200 מגצ שהוא אמור לעבוד על 1800 מגצ.אחרי כמה שיטוטים בביוס (שלא ממש ידידותי..) המחשב החליט לשבות ומצא לנכון לעבוד בשליש מכוחות 733 מגצ.ניסיתי לאפס את הלוח בביוס בהגדרות דיפולט ועדיין המחשב לא רואה את כל עוצמת המעבד. אשמח לעצות נוספות.עדיין לא הוצאתי את הסוללה מהלוח אם זה מה שיאפס את המערכת. תודה מראש. נ.ב - המחשב שכתוב במיפרט שלי מושבת עקב מאוורר ציפסט לא תקין..... :P
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי אנשים יש לי אפשרות להביא לוח אם של ASUS דרך חבר במחיר טוב בבקשה אל תמליצו לי לוחות של חברות אחרות כי אם אני לוקח זה יהיה רק ASUS (פשוט כי אני תמיד יוכל להחליף לחדש) תוכלו להמליץ לי לוח טוב מהרשימה הזאת מ100 עד +200 דולר? השימוש : לרוב זה יהיה למשחקים ואני יקנה גם 8800GT 512 וגם INTELCore2 Quad Q6600 (2.40Ghz 1066MHz, 8MB, LGA775, 64bit וגם אם תוכלו להגיד לי בכלל איך הלוחות של ASUS תודה רבה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שווה לי להחליף667mhz kingston 2gb על 2gb ocz platinum 800mhz ומביאים לי עוד 100 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 200,לוח אם של ג'יגבייט(KT400 VAX) וזיכרון 256 של ווידבונד. אם אני מוסיף עוד סטיק של 256 עד כמה יהיה שיפור לעומת עכשיו?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני, כמו שכתוב בכותרת, זקוק לעזרה בעדכון הביוס שלי. ובכן, אז מה שעשיתי עד עכשיו זה לבדוק את הדגם המדויק של הלוח אם שלי, (Aopen ax3sp pro) (כן, ישן, אני יודע...) נכנסתי לאתר של Aopen, וחיפשתי עידכוני ביוס... ומצאתי... 7 עדכונים... ובשלב הזה אני קצת הסתבכתי... דבר ראשון שרציתי לדעת זה האם אני חייב להתקין את כולם לפי הסדר? הדבר השני הוא, איך מתקינים? קיבלתי 7 קבצי RAR (אחד לכל עדכון) ובתוך כל אחד יושב קובץ BIN אחד וקובץ EXE אחד... מה אני אמור לעשות? בכל מקרה, מה שאני בעצם מבקש, זה מדריך כמה שיותר מפורט לגבי מה עושים ואיך, מתי, מי נגד מי, כמה כמה... וכו'... תודה מראש לכל עוזר.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם כולל כרטיס מסך מובנה כי אני כרגע לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק בשלב יותר מאוחר שיצא כרטיס DX10 והייה גם במחיר יותר זול אני צריך לוח למעבד אינטל בתושבת LGA775 שיתאים למעבד זול שיש היום ולשדרג את המעבד בעתיד עכשיו ראיתי שיש כול מיני כרטיסי מסך על הלוח כמו Integrated Intel® Graphic Media Accelerator950 Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) וגם גיפורס 6200 אמרו לי שיש איזה כרטיס מסך משולב מומלץ? איזה לוח מומלץ לויסטה כולל כרטיס מסך ? ועד לאיזה רמה של משחקים תומכים הכרטיסים האלה? ( GTA 3 / 4 הם תומכים? )
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בקרוב אני רוצה מעבד שיתאים ל OC והרבה המליצו לי על ה E4500 למישהו יש רעיון יותר טוב ממנו?< אני שם ספק CORSAIR VS450 8800GT 2GB OCZ אני רוצה שתתאימו לי לוח אם בתקציב של 900 800 בערך וגם קירור למעבד טוב כי אני מתכנן OC
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
512 מגה. האם כדאי שגם הוא יהיה של A-DATA, או שלא משנה החברה ? בנוסף, 2 הסטיקים הקיימים הם PC3200, האם כל זכרון שהוא DDR 400 מתאים, או צריך שיהיה כתוב עליו PC3200 ?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזו מבין ערכות השבבים המצוינות למלעה טובה יותר, ולמה היא עדיפה על האחרות. (האיקסים באו במקום מספרי דגם)
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
האם הלוח האם הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6829 יעבוד על מעבד כמו p4 3.2ghz prescott ,PGA 478 ? ואם לא אז למה? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב אני אקנה מארה"ב מעבד חדש של אינטל. השאלה שלי היא כזאת: אני מתכנן OC, ולכן אני צריך מעבד טוב. אומרים שהE4300 יותר טוב לOC, אבל התדר שלו הוא רק 800MHZ בניגוד לE6300 שהתדר שלו הוא 1066MHZ. 1)האם זה משמעותי? אני פשוט מאוד לחוץ בתקציב, ואין לי בעיה לחכות לירידת מחירים. בירידת מחירים, אינטל תוציא מעבדים "חדשים" באותו שם רק עם 20 בסוף [דוגמא : E6320] 2)מה יהיו ההבדלים בין המעבדים הרגילים לחדשים? 3) מה יהיה ההבדל בין E4300 לE4400 והאם כדאי בכלל לקנות אותם? 4)מה לקנות? E6300 או E4300\\E4400 תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם התחלתי לחקור לגבי כרטיסי הרחבה של USB3 SATA6 G ונתקלתי בכמה כרטיסים משולבים דוגמת זה http://www.testfreaks.com/blog/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/ בהם בין אם כדי לא להגביל את המהירות או מסיבות אחרות ממליצים (או מחייבים) התקנה ב PCI-E *4 (בחלק ראיתי שהיה מצויין בביקרות שאין מניעה להתקין גם ב- * 8 ). הדבר אולי פשוט יותר בלוחות כמו חלק מאלה שאסוס מציעה בהם יש בנוסף סלוט PCI-E*4. אבל על פניו גם לא אמורה להיות בעיה להשתמש בהם עם אחד מהלוחות מבוססי ציפ 790 של GIGABYTE בהם ישנם שני סלוטים PCI-E.אחד *16 ושני *8. שאלותי: 1. האם באמת אין כל מניעה להתקין בלוחות כאלו בסלוט אחד (*16) כרטיס מסך ובשני את כרטיס ההרחבה? האם התקנה מסוג כזה (ובלוחות בהם …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושד שמשהו "לא תקין" עם המעבד שלי....אני מקבל ב3dmark06 ציון של 2803 כאשר 741 מתוכם של המעבד. המעבד שלי הוא amd 64 3000, בלי אוברקלוק. יש למישהו פה מעבד דומה? מה הציון?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם עידכון BIOS הוא שונה משאר העידכוני הדרייברים האחרים ? אם לא, אפשר לקבל הסבר קצר איך לעדכן BIOS ? ומה בדיוק עוזר עידכון BIOS ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 958 צפיות
-
-
לא יודע איזו רוח שטות נכנסה בי ועידכנתי במחשב החדש שלי את הביוס מגירסה 9F ל- 11F על לוח 8945-PG.... עשיתי את זה דרך WINDOWS, ז"א התוכנה @BIOS... טעווווות!! זה נתקע..... בקיצר... עשיתי RESET - אחרי שכבר רציתי לקבור את עצמי (וחיכיתי בהיתייסרות איזה חצי שעה בWINDOWS התקוע... "אולי" זה ימשיך... ממש), ותודה לאל נכנסה לפעולה מערכת ה RECOVERY. אבל עכשיו בBOOT זה נותן לי הודעה שהCMOS לא בסדר, יתענו הDEFAULTS.... ואז אני יכול להמשיך או להיכנס לSETUP... אם ממשיכים - זה מגיע להודעה חדשה - של GIGARAID, זה אומר שלא מזוהה אף IDE ואם להיכנס לתוכנה כדי להגדיר... יש שם כל מיני ARRAYS, MIRROR ודברים לא מובנים לי, הAUTO שם לא עושה כלום, וניסיתי להגדיר משהו ואז הוא כתב "אזהרה! כל המידע על הכ…
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כמו בכותרת, רציתי לדעת: עבור HTPC (מוזיקה, וסרטי BluRay ברזולוציות של 1080p), מה יהיה עדיף - מרובע ליבה איטי יותר (ה- 9150e) או כפול-ליבה מהיר יותר (E7300/E7400). בכלל, רציתי לדעת איזו פלטפורמה עדיפה ל- HTPC, זו של אינטל או זה של AMD.... פליטת החום היא גם שיקול כמובן. תודה
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום הייתי מעונין לשדרג טיפה את המחשב, לנצל את המעבד והזכרונות עם לוח אם בתמיכה של סאטה 6gbs עם שילוב של ssd האם יש לוח כזה? חשוב שיהיה matx עם 4 סלוטים לזכרונות אני יודע שזה אולי לא קיים אבל אם מישהו מכיר חיה כזאת נא ליידע אותי! תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני כרגע מרכיב לי מפרט מחשב חדש, שיהיה מבוסס על מעבד של אינטל. ברצוני לשאול אותכם אילו דברים כדאי לחפש בלוחות האם, שאני אבדוק(פיצ'רים, תמיכה בתקנים וכו'...)?? אודה מאד על כל עזרה ותגובה מצידכם!! 8) עריכה - kenny אתה צודק לא פירטתי מספיק! :-[ אני רוצה להרכיב מפרט, שמתבסס על מעבד פנטיום 4 (2.4) אני אשתמש בו למשחקים ועוד דברים שגרתיים, יש לי רשת ביתית, וכרגע יש לי כרטיס ממחשב ישן כך, שכרטיס רשת מובנה זו לא חובה אך גם לא יפריע. בחרתי לי כבר כרטיס מסך כך, שלא צריך. בקשר לכרטיס קול אני עדיין לא סגור על עצמי אם אני רוצה אחד חזק ויקר או פשוט וזול (אשמח לשמוע את דעתכם בתוספת מחיר). ולשאלות: * על איזה צ'יפסט ללכת? *על כמה חריצי USB ללכת? * מה אתם אומרי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה יותר טוב זה: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz וא זה: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 CL2.5
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הטולדו הוא אתלון 64 כפול ליבות, כלורמ מיועד לשוק השולחני, שקע 939, אמור לצאת לשוק בחודש 6 (תאריך ההשוק הוקדם עקב הקדמת השקת כפול הפרסקוט של אינטל לאותו שוק). 1.3 וולט? זה אפילו פחות מה 1.4 של הווניס, מעניין, נחמד, זה עושה 2200 מגה הרץ עם מתח יותר נמוך מזה של הווניס, זה מרשים. מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59344 הערה: א. מי שקונה היום לוח 939 טוב יוכל בעתיד להחליף את המעבד לכפול ליבות כזה. ב. יהיה מעניין. ג. בעוד מספר ימים יושק האופטרון כפול הליבות לשרתים.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות הנ"ל של GB, הדגם המלא הוא GA-965P-DSXX ואיך ניתן לזהות בין הגרסאות השונות של הלוחות ? האם הם נחשבים ללוחות עם מוניטין טוב? נגד מי הם מתחרים? תודה
-
- 14 תגובות
- 892 צפיות
-