עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Pundag,

יש לי זיכרון 256DDR במהירות 400MHZ האם אני יכול להוסיף עוד 512 במהירות 500MHZ ? ומה אתם חושבים על המעבד של ינטל 915 p5gd1 ו p5gd2 ? תודה לכול העונים.

• 5 תגובות
    • 536 צפיות
  2. מבקש המלצה לוח אם+מעבד ב 1000 עד 1200 ש"ח למשחקים, עם כרטיס מסך מובנה המחשב שאני בונה ישמש ל HTPC בסלון אז חשוב שהוא לא יתחמם יותר מידי עדיפות לAMD

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Started by zippobuyer1,

איזה זכרונות יגיעו לבאס הכי גבוה ב CAS2 (אני יודע שהקורסאיר מגיעים ל 215FSB) מדובר על PC3200 וב CORSAIR לא על גרסאת ה LL שאין לי תקציב אליה ובכל מקרה אני אצטרך לוותר על התזמונים האלה ב OC כבד

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי בעיה .. אני לא מצליח לראות טמפרטורת מעבד במחשב .. ניסיתי בתוכנה EVERST אך רשום לי שם N\A בסנסור בטמפרטורה .. כשאני מעלה את המחשב ונכנס לביוס אני רואה את הטמפרטורה של המעבד . כך שהסנסור עובד .. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P67UD4-B3 ומעבד i5 2500 3.3GHZ מערכת הפעלה WIN7 (אנטרפרייז) אני רואה בתוכנה של האברסט את כל הפרטים על המחשב פרט לטמפרטורת מעבד ... מופיע לי בלשונית של הסנסור גם הטמפרטורה של כרטיס גרפי ואותו אני רואה כמו שצריך . תודה לכולם מראש נ.ב ניסיתי גם בעזרת כל מיני גאדג'טים שמופיעים על השולחן עבודה והם נותנים לי את כל הנתונים חוץ מחום מעבד .......

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by X-It,

שמעו חברה אני מתכנן לשדרג ל 2GB זיכרון כדי שויסטה יעבוד על המחשב שלי יותר חלק... : : וחסכתי כסף כדי לקנות זיכרון מה שכרגע במחשב שלי זה Geil 1GB 667 Mhz 512X2 ואני רציתי לקנות את זה... KingSton 1GB 667 Mhz Cl5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 וגם איך זה יעבוד עם זה? ויש לי על לוח האם(P5LD2-Deluxe) עוד שני מקומות... כאילו בדיוק... מה אתם חושבים יספק אותי? וגם הוא יחסית זול מישהו ניסה או משתמש בו המלצות,משהו? אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי מה... אשמח לקבל תשובה מהירה תודה....

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by assaf990,

שאלה שניה: יש לי כבר סטיק 256MB של DDR האם נכון להוסיף 2 סטיקים של SDRAM? מצ"ב דו"ח אוורסט motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB ------------- --------[ DMI ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- [ BIOS ] BIOS Properties: Size 64 KB Boot Devices Floppy Disk, Hard Disk, ATAPI ZIP, LS-120 Capabilities Unk…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  7. Started by Vissor,

שאלה כללית יש טעם להביא 8GB או ש 4GB יספיקו לשנה שנתיים הקרובות? הצרכים הם גיימינג מוזיקה וסרטים. ירוץ על windows 7 64bit.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by qweewq,

קיבלתי הצעה להצתרף לקניה מרוכזת של 2 המוצרים הללו I5-2500 ולוח DH67BL במחיר 800 ש"ח. האם המחירים הזה נחשב זול יחסית למחיר הרכיבים הללו כאשר קונים מערכת מחשב שלמה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by who_Cares,

מה ההבדל בין שניהם?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by N-I-K-O,

שלום לכם, יש לי מחשב ישן עם לוח של MSI 848p neo-v שתומך בזכרון של 400MHz ואני מעוניין להוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא כזאת ,האם אני יכול לשים בו זיכרון של 667MHz וזה יעבוד על 400 או שזה לא יעבוד בכלל? פשוט הבדלי המחירים בין 667 ל400 לא הגיוניים. תודה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. שלום לכולם לאחר ודשים רבים עם נסיונות כושלים לפתור את הבעיה של ה- DUAL CHANNEL בסוף הצלחתי!!! אתם תצחקו אבל כל מה שעשיתי זה לעדכן את הביוס ועכשיו הוא עובד אז ככה לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש הוא כותב לי את הדברים הבאים memory frecuency 200 (ddr 400) memory dual chnnel enabled ואיך שמחתי כשראיתי את זה... עוד שניה היו יורדות לי דמעות אבל מה הקטע שאני הולך לתוכנה כמו SISOFT SANDRA אני מקבל את אותו - BANDWITH כמו מקודם.. =\ וגם כשאני מפעיל את התוכנה CPU-Z הוא כותב לי בקטגוריה של ה- MEMORY ב- CHNNELS שזה עובד ב- SINGLE למישהו יש מושג מה קורה פה?

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  12. בעיקרון אף פעם לא עשיתי OC והשאלה שלי אם שווה להשקיע עוד כסף ולעשות את זה. בעיקרון אני משחק משחקים לא הכי כבדים אבל משחקים חזקים אז השאלה שלי מתי המעבדים יוצאים והאם שווה בOC ואם זה מסובך/מקצר את חיי המעבד

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אוקיי בנוגע ל P4 כולם יודעים שב 65 מעלות הוא חם מאוד ולא מומלץ שהוא יהיה בחום כזה וב 70-75 מעלות הוא לגמרי בסכנת מוות וב 80 הוא נישרף\נהרס או כל דבר שאנחנו אפילו לא רוצים לגלות. אבל מה בנוגע ל P3? בבקשה אני ממש חייב את העזרה, נ.ב (יש לי עוד שאלה)(זה אותו מעבד) לחבר שלי יש SDRAM133MHz עם באס מעבד של 133MHZ באס ויש לו P3 ה 1000MHz וחום המעבד הוא 19 מעלות (אכן כן התקינו לו מאוורר של 6000RPM מאוורר ממש טוב גם אני לא האמנתי כשהסתכלתי בהתחלה, בכלל לא האמנתי, והחיישנים לא משקרים אכן המעבד קר והמאוורר שלו באמת חזק מאוד) יש לו לוח אם של אסוס שלפי איך שראיתי מסוגל להגיע ל 1875MHz (יענו נכון כשלוחצים פלוס אז זה מראה עד כמה הוא מסוגל לעלות? אז זה יכל להעלות עד 1875MHZ). שם הלוח אם הו…

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by club_501,

מה זה IEEE 1394? ???

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  15. Started by sam1441,

מה הכוונה ב-2X? תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איך מבצעים עידכון BIOS ללוח-אם זה דרך האינטרנט?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  17. Started by shauli,

שלום לכולם. האם יש הבדל מהותי בין ארבע סטיקים של 256 ל 2 של 512? כי אני הזמנתי עם המחשב שלי 2 סטיקים של 512, ועכשיו בתוכנה אוורסט ראיתי שרשום שיש ארבע של 256... מה אני יכול לעשות? יש סיכוי לקבל פיצוי מהחנות? ויכול להיות שהתוכנה לא מדייקת? כי היא אומרת שהטמפרטורה של המעבד שלי היא בין 70-80 מעלות ובביוס זה תמיד בין 30-45.... וגם כתוב שהכרטיס מסך שלי הוא 6800 אולטרה, ובעצם יש לי 68000 ג'יטי. יש איזשהו דרך לבדוק כמה סטיקים יש חוץ מבתוכנה הזו?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות
  18. שלום לכולם, אשמח לייעוץ בנוגע לשדרוג המחשב. המפרט: מעבד - i7 2600K @ 4.0Ghz (קירור - AC Freezer 7 Pro Rev.2) לוח אם - Sapphire P67 Pure Black Hydra זיכרון - G.Skill Ripjaws 8GB DDR3 1600Mhz CL-7.8.7-24 (סטיקים של 2GB x 4) ספק כח - Seasonic 620W M12ii דיסק קשיח - Samsung 1T HD103SJ מערכת הפעלה - Windows 7 64Bit Ultimate המחשב משמש אותי כבר מעל 4 שנים בעיקר לעבודה עם קיובייס ומשחקים (Very High). על פניו הכל עובד תקין אך המחשב מרגיש "עייף" לעיתים קרובות בטעינת VSTi Plugins או טעינה של משחקים וכד' (אין תקלה כלשהי, ככל הנראה חומרה מעט "עייפה" שזקוקה לרענון). מכיוון שקצב העבודה מתגבר, רציתי לפחות 24GB זיכרון (ישנם Plugins זוללי זיכרון) אך מכיוון שהלוח הנוכחי תומך רק עד 16GB (ב…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by ielran,

הי, הזמנתי מחשב וקיבלתי אותו היום. הבעיה היא שהזמנתי לוח-אם ASUS M2A-VM, אבל שמו לי ASUS M2N-VM... מה ההבדלים בין שני הלוחות? האם הם זניחים, או שכדאי להתעקש ולהחזיר את הלוח שקיבלתי ולקבל במקומו את מה שביקשתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by m_a_t,

זכרונות micron 400 mhz טובים לאוברקלוק? יש משהו אחר עדיף בתקציב דומה? (חריגה של לא יותר מ-50 שקל?)

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מה יהיה יותר טוב? וכסף לא מהווה בעייה... INTEL PENTIUM 4 LGA775 64BIT 3.2GHZ DDR2 533MHZ 1GB או AMD 64BIT 3200+ 939 DDR 400MHZ 1GB המחשב למטרה של הכל... אני לא משוגע במשחקים , אבל בהחלט משחק !!! אבל יותר עבודות רקע על המחשב, אי מיול, MP3 , מסנג'ר, דפדפנים, איי סי קיו וכו' פועל... מה יהיה לי עדיף מבחינת ביצועים של שני המקרים?? לא אכפת לי מתחמם\חשמל לא משנה לי הדברים האלה... לא מחפש OC תחלאס ביצועים?

• 41 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by moris,

1) היי! מעבד Athlon 64 3500+ Socket 939 AMD ליבה בודדת ,לאיזה מעבד הוא מקביל באינטל? 2) למה אני לא מוצא בזאפ מעבד כזה עם ליבה כפולה? תודה!

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  23. צריך הצעה ללוח אם שתומך מעבדי 4 ליבות שייתן סאונד טוב בסביבות 1000 ש"ח עם יציאה אופטית. מה אתם אומרים על הלוח אם הבא: לוח אם Asus Maximus II Formula ¤1214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31215 שווה את הכסף???

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ariel_o,

קניתי מחשב חדש לוח asus striker מעבד intel core duo 2 e6600 זיכרון 2 גיגה cl5 ddr2 kingston 900MHZ ובעיה שאני בודק בתוכנה או בהעלאת המחשב אני רואה 667 ולא 900 1 רציתי לדעת אם זה הגיוני 2 רציתי לדעת אם זה מגיע עם 2 סלוטים 3 אם זה הגיוני האם אפשר לגרום לזיכרון לעבוד במלא יכולתו תמונות: אחסון תמונות חינם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.