מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
-
-
אהלן התקנתי היום 8 GB ראם, ומוצג לי במערכת שמותקן לי רק 4 (3.5 ניתנים לשימוש), במנהל המשימות כתוב לי משהו בוצע Commit 1.8/7.0. וגם בdxdiag כתוב לי קבצי החלפה 1.9 GB בשימוש, ו5.2 GB זמין, זאת אומרת שאשדרג ל64 BIT יהיה לי 8 GB RAM מוצג?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זקוק לזכרון של 512MB בשביל OC מוכן להשקיע 1000 שקל
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שניהם של אותה חברה ואותו מהירות 1066 DDR2 עם אותו תזמונים 5-5-5-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_edition ב 200שח http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition_dual_channel ב190שח במבצע מה ההבדל? ועד כמה יש הבדל עם בכלל? ולמה יש פוטנציאל יותר לOC? (ההבדל היחיד שאני מוצא הוא בדגם reaper_hpc_edition sli_ready_edition) אולי בציפ שיושב על הRAM? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היום בדקתי 2 לוחות ו2 מעבדים תקינותם של כולם בספק. לא הצלחתי להפעיל אף אחד מהם אבל אחד הלוחות השמיע סירנה (בעזרת הSPEAKER) כשבדקתי מעבד אחד מיד כשהדלקתי. עם המעבד השני הוא עהפעיל את הסירנה אחרי כמה שניות. בשני המקרים עם הסירנה הוא כבה. יש למישהו מושג מה משמעות הסירנה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה OC ואני מקפיד שהטמפ' לא תהייה גבוהה אז אני מוריד את החיים למעבד או לא? אני שואל כי המעבד ב-OC עובד תמיד על תדר גבוה ממה שניתן לו במפעל. כל עוד הטמפ' לא גבוהה והמעבד ב-OC אז אורך החיים שלו יורד? כלומר לא משנה אם אני אעשה OC כל עוד הטמפ' בגבול הסביר זה לא משנה את האורך החיים שלו ממעבד שלא עשו עליו OC? ועוד שאלה, האם זה השתנה בין מעבדים ישנים וחדשים?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה לוחות אם: ABIT IS7-E (865pe) sata,raid,lan (מה ההבדל בינו לבין הIS7 הרגיל, האם ההבדל היחידי הוא שאין לזה FIREWIRE?) - ב540 MSI 865 NEO2-LS ב600 GIGABAYTE-8IPE1000L ב580 - מה הפיצ'רים שלו? EPOX 4PDA ב560 מה אני מחפש בלוח: אמינות פיצרים - אני צריך כרטיס קול טוב עליו וכרטיס רשת. ביצועים איך שהבנתי אין הבדל משמעותי בינהם אבל יהיה נחמד לשמוע המלצות מה קורה עם הPAT? מישהו יודע? לפני כמה חודשים הייתה ידיעה שאינטל חוסמת את השימוש בזה בלוחות 865 אבל אני עדיין רואה את הרישום PE, האם זה חסום או שעדיין אפשר להשתמש בזה? עקרונית אני דיי סגור על האביט, דבר ראשון יש לו על הלוח את כל היציאות של הכרטיס קול שזה נחמד וגם המחיר טוב והלוח אמרו לי אחלה. תקנו אותי אם אני טועה
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
זה קשור ללוח אם, אבל בעיקר לסוגים שונים של מחברי SATA, לא ממש בטוח מה הפורום המתאים, אז ננסה כאן... אני כרגע עובד עם לוח אם ASUS P5ND ויש לו בעיה עם המיקום של חיבורי ה-SATA על הלוח - יש 4 כאלה, צמודים אחד לשני, ונמצאים בדיוק איפה שצריך לבוא כרטיס מסך שני (כלומר, זה משנה רק עם עובדים ב-SLI) - כמובן שמדובר בכרטיסים גדולים (9800GTX אצלי) כי כרטיסים יותר סטנדרטיים בכלל לא מגיעים כ"כ אחורה. לא ניתן לחבר סתם ככה את ה-SATA ללוח, צריך להשתמש בכבלים בצורת L. הבעיה, שבגלל שהחיבורים כ"כ צמודים אפשר לחבר רק שני כבלים - כי הזווית עולה על שאר החיבורים - הדבר היחידי שעובד זה כבל אחד ל-SATA1 והשני בקצה השני - SATA4. זה יוצר מצב שהזווית של ה-4 בעצם מכסה את 2 ו-3. ובכל מקרה אי אפשר לשים …
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הבנתי שאפשר לעלות הרבה מטח לסוג של הזיכרונות האלה אבל מה זה נותן לי תיזמונים נמוכים או הלאה גדולה של mhz?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הוצאתי אותי וניסיתי להדליק את המחשב -והוא נדלק אבל לא יכולתי לראות - הבטריה נותנת כח ל agp??
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
המפרט שלי: amd athlon 3200 gigabyte k8nf-9 ddr 400 512 x2 sapphire x800GTO 256 ddr3 hitachi 80Gb wd 250 GB hec power supply 400 אני רוצה לקנות את המעבד הזה..... רציתי לדעת שתי דברים. א. האם זה בכלל מתאים למפרט מחשב שלי? ב. עם זה מתאים האם אני ירגיש בהבדל משמעותי בין המעבד של עכשיו לבין המעבד הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בפורום ולא הצלחתי למצוא טבלה למשל, שמציינת הקבלה של מעבדים. כלומר איזה מעבד של Intel מקביל לאיזה מעבד של AMD. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כרגע יש ברשותי i3 2100 + 8GB RAM + HD 7970 המחשב בעקרון בסדר גמור למשחקים, מריץ כל משחק כיום בצורה נחמדה ביותר והגדרות בסדר. ידוע לי שהמעבד לא להיט כאן והשאלה היא האם מומלץ בחום להחליפו לגבי גיימינג עכשווי ועתידי? במידה וכן, אצטרך גם להחליף לוח.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טיפה קשה להודות בטעות אבל זה חובתי מתוך דאגה לידע של אחרים כאן היה לי כאן וויכוח לפני כחודש בערך בקשר ליעילות של הסקודאלר של ווינדווס וטענתי שהמעבר בין ישומים פוגע בביצועים של שניהם , עכ"פ מכמה בדיקות שהרצתי עכשיו כנראה שטעיתי (אמנם זה לא 100% אבל רוב הסיכויים שכן טעיתי) הבדיקות שהרצתי התבצעו באמצעות lame 39.6.1 וסופר פי הרצתי בהתחלה מגה של סופר פי - לקח 47 שניות אח"כ הרצתי במקביל שני תרדים של סופר פי ולקח דקה וקצת יותר מחצי - כלומר ל היה איבוד ביצועים(90 שניות בערך שהם קרובות ל47 שניות כפול 2) אח"כ הרצתי במקביל 3 תרדים של סופר פי ולקח 2 דקות ו22 שניות (162 שניות שהם כמעט 47 כפול שלוש) ניסיתי לבדוק מה קורה בליים - שעובד עם קבצים גדולים יותר , קודדתי מWAV את השיר "…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם asus p5b http://www.hardwaresecrets.com/article/408 ורציתי לדעת אם הכרטיס מסך HD4350 יתמוך בלוח אם? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה מעבד: Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤366 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL5-5-5-15 2GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤264 ותגידו הלוח אם הזה תומך ב SATA1?SATA2?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
אילו מבין השניים טוב יותר? על המ אתם ממליצים יותר? ובעיקר - האם זו בדיוק אותה שיטה של כרטיס קול? כי נאמר לי שבאפוקס המקודד הזה פועל ברמה אחת מעל הצ'יפסט (או משהו כזה שלא הבנתי... ) ולכן הוא בקושי לוקח כוח מהמעבד. האם זו אותה שיטה גם באסוס (כי ראיתי אמנם שזה אותו קודק אבל לא יודע אם אותה השיטה)... ומה השוני בתחלס? האחד http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-x/overview.htm והשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm שאלה נוספת: כיום אינני מתכוון להשתמש בSATA לHDD, אבל האם מאוד חשוב שהלוח שלי יתמך בSATA לעתיד? (אני קונה 80GB 8MB Buffer)
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
תקציב - כמה שיותר נמוך.
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב, בתקציב של 5000 שקל, בעיקר בשביל משחקים.. השאלה שלי היא איזה מעבד כדאי לי? הרבה המליצו לי על E6600 של אינטל, מה המקביל שלו מבחינת AMD? איזה יותר טוב בשבילי ואיזה נותן יחס ביצועים/מחיר טוב יותר?
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי אני קונה השבוע מחשב לעריכת וידאו- בעיקר אפטר אפקטס בחרתי מעבד i7 950 בחרתי לוח של ג'יגבייט X58A-UD3R (וכרטיס מסך gtx470) קצת הסתבכתי עם עניין הזכרונות ואשמח להסבר מפורט כדי שאדע מה לקנות- בבקשה לא סתם הצעות, אלא הסבר קצר למה עדיפה אופציה אחת או אחרת. אני רוצה אפשרות להרחיב עד 24 בעתיד- כי הבנתי שבcs5 כמה שיותר זכרון יותר טוב. 1. איך עובד העניין של חלוקת הזכרונות? כלומר כדי שתהיה לי אפשרות הרחבה אני מבין שאני צריך לקנות 3 סטיקים של 4gb. השאלה האם זה חייב להיות kit של 12gb שבו 3 סטיקים? או שאני יכול פשוט לקנות 3 סטיקים בודדים של 4gb. 2. לגבי מהירות הזכרונות באתר של אינטל כתוב שה- i7 950 תומך במהירות של עד 1066, השאלה אם יש טעם לקנות זכרונות מהירים יותר למשל 1333. http:/…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-