מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום ! לכל האנשים שיש להם את הזכרון הנל על אחד מהלוחות האלו...אני צריך עזרה! יש לי את הלוח של אפוקס אבל אולי בקרוב אני יחליף אותו לאביט.... הזכרון הזה לא עובד טוב על האפוקס שלי ועל לוח גיגהבייט עובד טוב , ככה שהבעיה כנראה באפוקס. אבל אני רואה פה עוד אנשים עם אותה בעיה , אי תאימות מוזרה ? בכל מקרה רציתי להיות בטוח אם הזכרון הזה עובד טוב על האביט ? אם כן אני ישאר איתו... אם לא אני יוצא עוד כסף ויחליף זכרון ל-Mushkin... תודה!
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי AMD Athlon XP 3200+ על לוח Abit Nforce nf7 ואני רוצה לשדרג את המעבד האם ה socket בלוח הזה תומך במעבדי 64 או במעבדי AMD כפולי ליבה? האם ניתן לשדרג למשהו יותר טוב בלי להחליף את ה MB?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ברצוני להרכיב מערכת חזקה ל- OC : מעבד -ATLON64 ?3500 לוח -DFI NFORCE 4 ULTRA -D זיכרון -G.SKILL PC4800 EXTREME השאלה שלי היא -איזה סטפינג של מעבד יתן את בביצועים הכי טובים (בכוונתי לבצע OC של 300X9 ) שאלה שניה -מה הבס במקסימאלי שהזיכרון הזה מסוגל לעבוד ב-1:1 שאלה שלישית -איזה קירור אויר יתן לי הביצועים הכי טובים (חשבתי על זלמן -7700CU או על ה-XP-120 ) תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שיש כזו תוכנה כי השתמשתי בה פעם הרבה אבל מחקתי ואין לי מושג מה השם שלה עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
טוב יש לי זיכרון מסוג: sdram. ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה זיכרון.. אני מבין שהוספת זיכרון במחשבים ניידים קצת שונה מבמחשבים רגילים אז אפשר לקבל קצת מידע, מחירים וכו..?
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני צריך שתביאו לי כמה שיותר נתונים וחוות דעת(אפילו שלכם) בין שני המעבדים האלה פשוט אני צריך לשכנע את סבא שלי שהאביזר הכי טוב לפרסקוט הוא תבית אפייה כלומר שהאתלון יותר טוב אפשר גם נתונים יבשים
-
- 14 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ב3DMARK 2001 וגם 2003 אומרים יל שי לי שתי מעבדים????WTF??? למה....מה הולך פה?
-
- 11 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 דיסקים קשיחים שמחוברים ב- RAID 0 ללוח אם של ASUS שנמצא במצב גסיסה ואני מתכוון להחליף אותו. הדיסקים עצמם נבדקו והם תקינים. השאלה שלי היא אם אני אחבר אותם ללוח החדש אני אצטרך לבנות את ה-RAID מחדש ואז כל המידע ימחק או שיש מצב שאני אוכל לשחזר את המצב הקודם על הלוח החדש ואז תהיה לי גישה למידע.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי שני זכרונות של 512 במהירות של 400MHZ שעובדים בDUAL DDR. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של גיגה. האם כדאי(מבחינה שהשני גיגה לא יהיו DUAL DDR) ועל מה אתם ממליצים במחיר סביר(200 ש"ח)? תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2 סטיקים של 64 MB של RDRAM (הלוח שלי לא תומך DDR) ו2 סטיקים מפלסטיק (לא יודע למה הם... ניראה לי שלא יתלכלך המקום..) עכשיו מה כדי לעשות? לקנות עוד 2 סטיקים של 64?? כי שמעתי שהסטקים צריכים להיות זהים בשביל שיעבוד... (אם אפשר גם המלצה על דגם מסוים וזול יחסיתת - RDRAM יקר )
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב של כבן 6 שנים, ואני שוקל להוסיף לו 4GB RAM (להשלים ל-8GB) ולקנות כרטיס מסך חדש. מבחינת הספק הכוח יש ברשותי seasonic 550w 80plus bronze ולוח אם GB P55M-UD2 אני רוצה לדעת האם המערכת תשרוד אם אשרדג לכרטיס מסך מודרני. הן מבחינת צוואר בקבוק והן מבחינת שרידות של מערכת ישנה, מבחינת הספק חשמל ואורך חיים של כלל המערכת (מנסיון עבר נשרף לי ספק כוח לאחר כ4-5 שנים מבלי שנעשו שינויים כלל. אחד שבזמנו נחשב ל"איכותי" ובעל שם).
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התזמונים - hk - 4-4-3-5 pk - 4-4-4-12 תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה להודות ל americium שבכלל נתן לי את ההזדמנות להסביר מה שקרה כאן קודם היום בבוקר אחי המפגר החליט שהוא מתנקם בי בגלל שאני לא מרשה לו לשחק יותר במשחקים על המחשב שלי וזה מה שהוא עשה: --------------------- דבר ראשון הוא הגיב בשמי למשתמש בשם דניס בצורה גועלית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191371.120 אני נמצא בפורום הזה כבר כמעט שנתיים ומעולם לא התבטאתי בצורה כזאת!! מה שכבר היה צריך להדליק אצלכם נורה אדומה אז דניס קודם כל קבל את התנצלותי הכנה דבר שני שהוא עשה ---------------------- פתח שם משתמש חדש בשם אסף לוץ (כאילו עשה פלוץ חחחחח חייבים להודות שיש לו חוש הומור לדביל) ואז הוא נכנס להודעות משנת 2002 והגיב כדי להקפיץ אות…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן בקרוב לדשרג את המחשב שלי לe8400 ורציתי לדעת אם יש משהו מיוחד שאני אצטרך לעשות בשדרוג? יש לי לוח אם עם ערכת שבבים P35 של ג'יגהבייט. תודה.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול ואודה מאוד למי שיוכל לעזור: מה ההבדל בזכרונות קינגסטון בין הסדרה הרגילה לבין HYPER-X, מה זה HYPER-X ולמי זה נועד? 2. ראיתי בהרבה מקומות שכתוב על הזכרונות TIMINGS, רציתי לדעת מה זה התזמון בקצרה, ומה יותר טוב כמה שהמספר יותר גדול 5-5-5 או קטן יותר למשל 3-3-3 וכו'? תודה רבה מראש למי שיעזור!
-
- 13 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, הוא יקבל את הזכרון [אני יודע שהוא אמור להגביל אותו ל-333...]. + האם הוא יעשה בעיות אם יש לי סטיק של ddr333 [ז'תומרת ddr333+ddr400] שניהם cl2.5...?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
קראתי באתר של HOTHARDWARE.COM שהביצועים שלהם שווים ולעיתים הפנטיום מתעלה על האתלון (אני מדבר על פנטיום רגיל לא EE). אתם חושבים שכדאי בכלל להשקיע במעבד החדש של AMD ולאור העובדה שהביצועים בישומים של 32 סיביות מדרדר עם המעבר ל-64 סיביות?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איזה זכרונות יותר כדאי לי לקחת את אלה 512Mb 400MHz AData /VT או את אלה 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 ? ואיזה ארד דיסק יותר כדאי לקחת את זה WESTERN DIGITAL 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD או את זה SEAGATE 120GB SATA ST3120827AS ?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מבוסס על מעבד AMD 3000 64 bit ולוח אם Gygabyte GA-K8/F-9. מכיוון שאני חוסך בכסף, החלטתי לקנות 2 זיכרונות של 256 MB. האם בעתיד כשארצה להחליף זיכרון אני אצטרך לזרוק אותם לזבל ולקנות 2X512 MB או שאני אוכל להוסיף עוד 2X256 MB (כך שיהיו סה"כ 4X256)? זה יפגע בביצועים (מול 2X512 MB) ?
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-EP45-DS3R. לאחרונה התקנתי SSD ואני מעוניין לשפר את ביצועיו. בדרך עלתה אפשרות של עדכון ביוס משום שטרם עשיתי זאת בלוח הנוכחי. רציתי לדעת איך אפשר לבצע את העדכון בצורה הבטוחה ביותר (המחשב ממש אחרי פרמוט), בלי שיגרם נזק למערכת ההפעלה ולמידע בכוננים? האם ההתקנה היא ע"י הפעלה פשוטה של קובץ התקנה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף מבין 2 אלה לעבודה משרדית??????? אני צריך תשובה מהר. מבחינת אמינות,מחיר וביצועים.. וגם האם צריך לשים ddr כשאי שה-amd יפעל נורמלי או שsdrm גם יספיק??? (שיהיה ברוראני לא שואל בשבילי ,אלא בשביל מישהו ששאל אותי)
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של MSI לגבי לוח אם MSI B150 BAZOOKA כתוב ואני רוצה להבין OVERCLOCKINGMADE EASY with the MSI® GAMING APP which allows simultaneous control of both your Motherboard and Graphics Card's boost. Simply select your preferred mode with the click of a button: / Silent / Gaming / OC / ON-SCREEN SPEED & TEMPERATURES Real-time monitor GPU Core, DRAM Frequency, GPU & CPU Temperatures and much more, in game or in other fullscreen applications, customizable to your preference.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח ECS I915P, ברגע זה מחובר אליו מעבד HT P4 3.0 האם אפשר לחבר E6600 על הלוח הנוכחי ? תודה לעוזרים מידע על הלוח : http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.trustedreviews.com/images/article/inline/1300-overview.jpg&imgrefurl=http://www.trustedreviews.com/motherboards/review/2005/04/19/ECS-915P-A-1-2A-/p1&h=386&w=550&sz=47&hl=iw&start=5&tbnid=qVxSrroLOHx6hM:&tbnh=93&tbnw=133&prev=/images%3Fq%3DECS%2B915P-A%26gbv%3D2%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26sa%3DG
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כשאני עושה ריסט/מדליק תמחשב מופיעה כתובית memory runs at dual channel inter leaved מה זה אומר? שהזיכרון DDR2 לא מוגדר כעובד בקצב כפול?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם זה אפשרי לשלב שני מעבדים, אחד של AMD sempron והשני אני אדע היום.
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-