מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הכותרת אומרת הכל אני מניח. השימושים הם גיימינג ברמה בינונית ושימוש "משרדי" שוטף. כרטיס המסך הוא Radeon HD 5750, הספק הוא HEC 450. אני אשמח שהלוח אם יהיה עם 4 סלוטים(הלוח הנוכחי רק עם 2 וזה לא כיף) ואם אפשר עם כרטיס מסך מובנה זה נחמד בתור גיבוי. אמממ זהו. תודה מראש לעוזרים!
-
- 25 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש אפשרות לרכוש זיכרון של corsair 2x4g 2133mhz או לרכוש יותר ציפים 4x4g אבל כאן זה 1600 mhz כאן יכול להיות 16גיגה ובראשון 8 גיגה... אך האם הכמות של הmhz מתעלה על כמות הציפים??
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/product/11279 אני מתכוון לחבר כנראה HD7950. מעבד I5 2500. האם לזכרונות כאלו יהיו בעיה? : http://www.tms.co.il/product/8872 או שאלה גם יהיו מספיקים עבורי?: http://www.tms.co.il/product/8520 לא עושה OC לשום דבר במערכת שלי. USB 3 יכול להיות נחמד לעתיד. אני בודק כרגע רכיבים פה בפורום כדי לגבש החלטה סופית לפני קניית מחשב חדש. תודה. ד"א, אם יש לוח אחר שעדיף ממה שהבאתי בTMS, בבקשה להראות לי איזה ולמה הוא עדיף.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן, השילוש שלי: AMD Phenom 8450 Gigabyte GA-MA78GM-US2H G. skill 1GB DDR2 PC6400 800 X2 אני כרגע משתמש בשני סלוטים מתוך 4 בלוח אם. אם אני אוסיף עוד 2 או 4 ג'יגה בשני סלוטים הפנויים האם אני צפוי להרגיש שינוי משתמעותי בביצועים (בעיקר מולטיטסקינג) והאם כל הנפח של הזכרון ינוצל ע"י הווינדוס? (משתמש בווינדוס 8 ) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מרגיש כאילו המחשב שלי יכול יותר לעבוד מהר מבחינת קפיצה בין יישום ליישום או מעבר לשוניות(אני משאיר בקבועה פתוחות איזה 5 -6) (ולפעמים גם משחק ממוזער ברקע) זה עובד מהר אבל אבל יש משהו שאני יכול לשפר שיהיה עוד יותר? חשבתי אולי התיזמון של הזיכרון שלי לא מספיק מהיר יש לי 2 קיטים של 8G gskill SNIPER ] F3-12800CL9D-8GBSR + RipjawsX ] F3-12800CL9S-4GBX התיזמונים שלהם שניהם CL9 זה מספיק? או שזה מה שיוצר את הוואר הבקבוק? זאת שאר המערכת: intel core i5 sandy bridge 2500k + asrock fatal1ty p67 professional + asus hd 7950 directcu ii + Seagate Barracuda 7200.12 ST31000528AS 1TB (מערכת הפעלה) + Seagate Barracuda 7200.14 ST3000DM001 3TB(אחסון מדיה) מקווה שתוכלו לעזור לי תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצאתי מהחנות בהרגשה טובה רכשתי מעבד: i5 3570K כ.מסך GTX 660ti oc קירור arctic freezer עדיין לא פתחתי כלום כי אני בהתלבטות בנוגע האם הרכישה של לוח האם GA-H77-DS3H הוא מתאים לאובר קלוקינג??הוא בעל ביצועים טובים? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
לאחר סקירה ארוכה חשקה מאוד נפשי באחד מ-2 סוגי לוחות: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4338#ov או http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4337#ov אשר שניהם miniITX ומשלבים בתוכם את הWifi/Bluetoot ושניהם בצ'יפסט H77 או Z77 בהתאמה. הבעיה, לא מצאתי איפה לקנות אותם? (אני מחפש לקנות רק מהארץ) עזרתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח כזה. מי שיסתכל ישים לב שיש למטה שני חיבורי esata וביניהם חיבור אחד של מתח. כאשר אני משתמש בחיבורים הללו אני מחבר את הכונן לאחד מה-esata ולחיבור המתח. תהיתי מדוע ללוחות חדשים כמו זה למשל, אין חיבור מתח שקשור ל-esata? הבנתי שזה מכוון לתחנות עגינה וכוננים חיצוניים עם מתח חיצוני. שאלה נוספת: מה סדר הפעולות הנכון והבטוח לחבר כונן קשיח דרך esata למחשב? האם צריך לכבות אותו קודם כדי למנוע בעיות שיהרסו את הלוח? תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שלי, ולכבל שיוצא מהפאנל הקדמי יש 2 מחברים בסופו - AC97 ו-Intel HD Audio. זה הלוח שברשותי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3156#sp עריכה: מתוך ה-UM: You can connect either the AC’97 or the HDA connector, depending on your motherboard. Locate the internal audio connectors from your motherboard or sound card and connect the corresponding audio cable. Consult your motherboard or sound card manual for the pin-out positions. ועדיין אני לא יודע, איזה מהמחברים לחבר? יש מחבר אחד שהוא יותר טוב מהשני?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום חברים,קניתי מעבד שהייתה עליו מדבקה, הסרתי אותה ואני רוצה לנקות אותו. האם ניתן לנקות עם אציטון או שרק עם אלכוהול? ואלכוהול הכוונה לאלכוהול טהור? או שערק גם זורם ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב שלי וכנראה שאני יצטרך להחליף את הלוח אם. קניתי לפני איזה חודשיים כרטיס מסך חדש GTX 670 WINDFORCE שהוא נחשב יחסית לדי חזק. אני בעיקר בתוך נושא ה GAMING . המעבד הנוכחי שיש לי הוא : AMD PHENOM II X4 965 ולוח אם : GA-890GPA-UD3H עכשיו המחשב התחיל לזוז כמו עגלה לפני שבועיים בערך, ופשוט התעצלתי לעשות משהו בנוגע לזה. לדעתי אני צריך לקנות מעבד חדש כי הוא יחסית ישן ולא מתאים לכרטיס מסך. יש המלצות כלשהם? אני מעוניין במעבד של INTEL וגם לוח אם שיתאים . הספק כוח שלי הוא : 750W
-
- 9 תגובות
- 987 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כבר 2 ארד דיסקים שאני נישאר איתם וכרטיס מסך 550TI שאני נישאר איתו והמארז עצמו ואולי הספק כוח בגדול אני רוצה לשדרג מעבד זיכרונות ולוח אם עד 2500 שקל עם הספק שלי לא מתאים 450W לא גנרי אבל בין 7 תגידו לי ,עובד טוב בינתים ולא עשה לי בעיות בכל מיקרה שירבתתי לי איזה מיפרט סתם בינתים ,אני ממש לא מעודכן דרך אגב השידרוג זה מQ6600 שעושה את העבודה אבל הלוח אם בעיתי למעבד יש לי Katana 3 CPU Cooler שאני רוצה להעביר למעבד החדש לפי זה אני חושב שהמאוורר הזה מתאים גם לסוקטים חדישים http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-cpu-cooler.html תקנו אותי במיקרה שלא יתאים בכל מיקרה זה מה שחירטטתי בינתים 1152 Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB…
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני נתתי לחבר של אבא שלי את המפרט שלי כי הוא מביא לי במחיר יותר טוב אבל הוא הציע לי כמה שדרוגים קטנים. אני נתתי לו מפרט עם המעבד i5 3470 והוא הציע לי לשדרג ל-i5 3570K. המחשב בנוי לגיימינג כבד, לכן השאלה שלי אליכם היא כמה השינויים מבחינת ביצועיים לגבי גיימינג כבד יהיו משמעותיים? הבנתי שה-3570K הוא לOC, משהו שאני לא מתכנן לעשות כי אני לא מבין בזה. הבנתי גם שאת ה-3570K ממליצים להרכיב עם לוח אם GA-H61M-DS2, אם אני ירכיב אותו עם לוח אם GA-H77-D3H שזה מה שביקשתי במפרט, זה משנה? זה קריטי מבחינת ההתאמה בין המעבד ללוח אם? תודה.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם ! רכשתי לפני כמה זמן מחשב מפרט Intel 3570 B75 - d3h Gigabyte 16gb Kingston Ocz agility 3 120gb ssd Wd caviar blue 1tb Gtx 660 gigabyte High power 500w עכשיו יש לי אפשרות להחליף את הלוח אם לh77 או z77 בתוספת ההפרשי מחירים .. המחשב ברובו גיימינג ועבודות גרפיות כבדות ותלת מימד לא מתוכנן אובר קלוק האם שווה לי להשקיע את התוספת כסף של ה140 - 250 שח בשביל לוח אם יותר טוב ? מה ההבדלים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מעבד I3 540 לוח אם ASUS P7P55D-E אני רוצה לקנות זיכרון דואל צאנל ומצאתי כמה חברות ומהירויות:[table] [tr][td]זיכרון Kingston Kit 8GB(4G X2) Hyper-X RED Non-ECC Unbuffered 1600MHz CL9 240-pin DIMM type[/td] [td] K8G1600HRK [/td] [td] ₪237 [/td][/tr] [/table] [table] [tr][td]זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 2x4GB Kit, 9-9-9-24, CMX8GX3M2B1600C9[/td] [td] C8G1600C9B [/td] [td] ₪276 [/td][/tr] [/table] 2X4GB 1333MHZ זכרון G.Skill F3-1333C9D-8GAO שעולה 270 שקל יש קיטים שעולים 243 שקל של מהירות 1333MHZ 2X4GB. השאלה שלי היא מה עדיף לי לקחת מבחינת איכות החברה/מהירות???אני מחכה להמלצות מימכם בתודה מאור...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם קיבלתי זיכרונות ממחשב שלא בשימוש 2 סלוטים של 1GB כרגע יש לי Q6600 ארבע ליבות זיכרון 2 סלוטים של 1GB כרטיס מסך TI5600 אם אני זוכר נכון 1GB זיכרון אני חייב להגיד שאין לי נסיון כלל בעבודה מול 4GB - כל החיים עבדתי עם 2GB עבודה עיקרית עם מחשב אינטרנט אופיס ומשחקים אני לא מתכנת או עובד עם גרפיקה אפשר הסבר פשוט לפני שאני מגבה מפרמט ומתקין 64 ביט איך תראה עבודה עם 4GB זיכרון תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כל פעם שאני שם זיכרון אני טועה בצד שאני שם תודה
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שיהיה עליו וינדוס 8 ובנוסף אני רוצה שיהיה את האפשרות להתקין אקינטוש (צורך תיכנות ) ורציתי לדעת עם המפרט הזה יתאים ויתמוך לאקינטוש? מעבד : Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155 |555 לוח: ASROCK H67M B3 |457 זיכרונות :G.Skill Sniper 2x4GB Low Voltage DDR3 Memory (פשוט הם יושבים לי בבית סתם ללא שימוש) הרדיסק:Western Digital Caviar Blue 500GB|335 כרטיס אלחוטי :Edimax EW-7711IN
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום, ברצוני לשדרג את הזיכרון RAM של המחשב שלי ברשותי לוח אם ASUS P5KC עליו כרגע מותקנים זכרונות (2X1GB 800MHZ ) , ומעבד (INTEL CORE 2 DOU E8400 3.0GHZ) http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KC/ מהמפרט הטכני ורשימת ה QUALIFIED VENDORS של הלוח באתר של ASUS לא ממש הצלחתי להבין עד כמה אפשר באמת להרחיב את הזיכרון?! האם כדאי לעבור ל DDR3 ואם כן עד איזו מהירות ועד איזה גודל ? אשמח לשמוע מניסיונכם הצעות לגבי גודל ומהירות הזיכרון המומלצים לדעתכם ובאיזו קונפיגורציה ??? תודה לעונים. :
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עקב תקלה בלוח האם שלי אני נאלץ לחפש לוח אם חדש... לכן יש לי שתי שאלות: 1) היכן ניתן להשיג בארץ או בחו"ל את לוח האם Asus M3A78-EMH HDMI במחיר שפוי (מתחת ל- 360 ש"ח), מלבד eBay? 2) האם ניתן למצוא עדיין לוחות אם התומכים בכל הפיצ'רים הבאים: * תושבת AM2 של AMD. * 4 סלוטים ל- DDR2. * לפחות 4 חיבורי S-ATA. תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמתי לב לזה שללוחות של גיגהבייט עם צ'יפסט H77 ו B75 יש שתי גירסאות 1.0 ו 1.1. ההבדל העיקרי הוא שבגירסה 1.1 יש atx 12V 8 pin למעבד , לעומת atx 12V 4 pin בגירסה הקודמת 1.0. לשאר היצרניות יש atx 12v 8 pin , אז כנראה שהייתה סיבה לזה שהם הוציאו גירסה חדשה. יש עוד כמה הבדלים קטנים בין הגירסאות , אבל אני לא מאמין שהם כאלה משמעותיים , כמו סגירה קצת שונה ב pci-e x16. השאלה היא אם החנויות בארץ מוכרות עדיין את הגירסה הישנה ולא את הגירסה החדשה , שכנראה טובה יותר. מישהו שקנה בזמן האחרון לוחות כאלה יכול להסתכל ולומר אם הוא קיבל את הגירסה החדשה 1.1 , ואם יש לו חיבור 8 pin למעבד? באתרים של ksp ואייבורי רשום שיש 4 pin למעבד , אבל יכול להיות שזה לא מעודכן.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ברשותי זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-4GBRH. רציתי לדעת איזה עוד זיכרונות יתאימו לי כשדרוג למערכת חוץ מאותו הדגם שכרגע בקושי נמצא בחנויות. התקציב הוא עד 400 ש"ח האם G.SKILL RIPJAWS F3-12800CL9D-8GBRL 8GB 2x4 DDR3 1600 יתאימו לי? ומה ההבדל בין F3-12800CL7D-4GBRH ל F3-12800CL9D-4GBRLתודה.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כניראה שבפורום מערכות הפעלה חלונות מאוד מאוד חלשים ואין להם כניראה מושג בגרוש על מה אני מדבר ואני מקווה שכאן בפורום חומרה אוכל לקבל תשובות איך אני יכול לדעת אם המעבד והלוח אם שבירשותי מדגם I7 2500K K לוח אם Z68 ACROC תומכים בבפונקציה שנקראת XN ? ועוד דבר שנקרא איתחול מאובטח(מה זה ) אני רוצה להתקין חלונות 8 אולם בבדיקה שהוא מריץ לפני התקנה הוא מודיע על הדברים שציינתי ומודיע שחלונות 8 לא יוכל להיות מותקן תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-