עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום רב. יש לי לוח אם Foxconn A88GMV בנושא הזכרונות כתוב: Memory: Dual channel DDR3 1600(oc)/1333/1066 x 4 DIMMs, Max. 16GB כאשר ישנם 4 סלוטים בשני צבעים שונים, וע"פ המדריך שני הימניים בכל צבע ושני השמאליים בכל צבע עובדים בדואל צ'אנל (במקום כל זוג עם אותו צבע, כמו שאני למשל הייתי עושה, אבל לא משנה) התקנתי הבוקר סט זכרונות (במקום הקיים) 2X8gb 1600 Udimm של קינגסטון, בתצורה של דואל צ'אנל. ובדקתי בCPUZ שאומר ככה: Type: DDR3, Size:16384Mhz Channels:Single NBfrequncy:2000Mhz Dram: 667 FSB/DRAM:3:10 CL:9 כרגע ראיתי שתחת SPD אני יכול להתייחס לכל סלוט, אז התדירויות הן: 457, 533, 609, 685 וכל המתחים 1.5 השאלה\ות שלי הן: למה זה מראה לי סינגל צאנל? על הזיכרון כתוב CL10 והמחשב …

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  2. היי, ברשותכם רציתי לשאול אם אני מביא זיכרון כמובן עם הצלעות קירור הגבוהות האלו, ואני מביא למעבד מאוורר, הבנתי שיכולה להיות התנגשות זאת אומרת אי אפשר להתקין את הזיכרון ואת המאוורר ביחד. אז איזה סוג של מאוורר אמורים לקנות ? המעבד הוא 3470 או האם כדאי את הזיכרונות ללא הצלעות קירור האלו

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. צריך המלצה ללוח אם מסוג LGA775 שמתאים לזכרון DDR3,בשביל משחקים עדיף כמה שיותר זול אם זה לא משפיע יותר מדי, ואשמח גם לאיזה זכרונות DDR3 לקנות - גם כמה שיותר זול. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  4. Started by yossibe,

שלום, יש לי זיכרון מסוג - 1gb ddr2 800MHZ ceon הייתי רוצה הלרחיב את הזיכרון בנוסף לזיכרון שיש לי כיום. האם ניתן להשתמש בזיכרון הנוכחי ולהוסיף אליו עוד 1G כך שיהיה לי 2G? האם אני יכול להשאיר את הזיכרון הנוכחי ולקנות זיכרון חדש של 2GB ואז ביחד יהיה לי 3? אני אשמח בנוסף לקבל המלצה על זיכרון שמתאים לזיכרון שלי וקישור לרכישה באתר EBAY תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by swisaman,

יש לי אפשרות לקנות I7 930 + GIGABYTE X58 UD5(יד שנייה כמובן),אחרי זה אני אמכור את השילוש שלי ובעצם ההוצאה תצטמצם. המפרט העכשווי בחתימה,שימוש עיקרי הוא משחקים וקצת עריכה גראפית(ברמה חובבנית),עיצוב בפוטושופ(גם כן רמה דיי חובבנית) וכמובן מתכנן OC. הI7 + הלוח יעלה באזור ה1000 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AMD 64,

שלום, יש לי את הלוח האמ הזה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=6301007.jpg יש לי 2 סטוקים של 2 ג'יגה כל אחד, ועכשיו אני רוצה להתקין ווינדאוס 64 ביט ולרכוש עוד 2 זכרונות של 2 G כל אחד. השאלה שלי האם הלוח שלי יתמוך ב8 ג'יגה, האם באמת ארגיש שיפור בביצועים ואם כן, איזה זכרונות מומלצים? אני מעוניין לקנות אותם מKSP כי זה הכי קרוב לביתי. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם, אני צריך מעבד+זיכרון+לוח אם+ קירור למעבד עד 1600 ש"ח עדיפות גדולה מאוד היא KSP אבל אם יש עוד חנות טובה בתל אביב\רמת גן\פתח תקווה אשמח לבדוק... לא אכפת לי אם זה יהיה AMD או INTEL... אני לא יעשה OC והשילוש ותחבר לספק טרמלטק TR2 600W מארז MID TOWR וכרטיס מסך HD6850 1GB... את הכרטיס אני אחליף בהמשך... המשחקים הם Far Cry 3 שפשוט לא עובד לי על המחשב שלי עכשיו וכו... תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. Started by galav1,

שלום לאחרונה רכשתי דיסק קשיח חיצוני של חברת trenscend storjet 25m3 בעל 1tb ובגלל שאין לי במחשב חיבורים מסוג Usb 3.0 ברצוני לקנות את הכרטיס הרחבה הזה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=3136 הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-p35-ds3l האם הכרטיס יתאים ויראה שיפור במהירות העברה לעומת usb 2.0?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ולקנות את המעבד INTEL QUAD CORE I7-3770 8MB 3.4GHZ ורציתי לדעת איזה לוחם אם יהיה הכי מתאים לו וגם איזה זיכרון לקנות(זיכרון של 8GB) תקציב בערך של 1000 ש"ח ללוח אם וזיכרון ביחד לא כולל המעבד. אני משתמש במחשב לרוב בשביל גיימינג, ומדי פעם אני עושה גם רינדורים בתור עבודה. ואני לא מתכוון לעשות OC . תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by scheinerman,

שלום, יש לי את הלוח אם הזה : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3311#ov וכרגע יש לי 4 ג'יגה בייט זיכרון ואני רוצה לשדרג את הזכרון. אתם יכולים להמליץ לי בבקשה? תודה!

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  11. תודה מראש על תשובתכם.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  12. שלום לכולם. זה נושא ששיך גם לפורום כרטיסי מסך אבל אין פורום משותף לשתיהם ובמפרטים לא קיבלתי תשובה. אני משתמש במחשב לגרפיקה שזה אומר כל החבילה של ADOBE CS5. השימוש הוא מלא ויומיומי. אני לפני קניית מחשב ומסופק האם לקנות i7 3770 ואז אצטרך לקנות GTX 550 או שעדיף לי לרדת במעבד ל - i5 3570 או אפילו ל - 3470 ואז אוכל לקנות את ה - 660 בקיצור - מה התוכנות האלו דורשות יותר, מעבד חזק או כרטיס מסך חזק? אשמח לתגובת המבינים

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by David_K,

אני שם לב שGigabyte התחילה להוציא עידכוני BIOS חדשים להרבה מהלוחות שלה שמתהדרים בתמיכה בWindows 8 ,מישהו פה יודע מה באמת כזה מיוחד בהם שמביא את התמיכה בWindows 8 למרות שכבר מההשקה הם התהדרו בתמיכה מושלמת בWindows 8 באותם הלוחות החדשים..?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  14. Started by amobi,

שלום, אני עומד לקנות מעבד 3470, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, לכן הבנתי שלא משנה H77 או Z77, אבל אני מעוניין בלוח איכותי מבחינת האמינות שלו אם זה אפשרי, לא משנה לי פ'יצרים כי אני רק עומד להניח שם כרטיס מסך כנראה 7950 או 660, אבל לא מוצא חן בעיניי GIGABYTE GA-H77, לא יודע למה. האם ה-MSI Z77 הוא לוח איכותי ? האם יש לכם המלצה ? תודה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by swisaman,

היי, טוב אני רוצה לעבור ממערכת גדולה למערכת בגודל ITX. מבחינת לוח אין לי בעיה עם B75\H77,העיקר שיהיה מספיק מקום לכרטיס מסך MID-HIGH END(כרגע HD5850,אבל בעתיד אולי אחד אחר). מעבד כרגע אני דיי סגור על I5 3470 בגלל שהוא לא יקר במיוחד,ירדתי מOC גם בגלל שIB לא כאלה טובים בOC וגם הם חמים יחסית לSB ולוח+מעבד+זיכרון יעלה לי 2000+ ש"ח. אין לי בעיה מבחינת תקציב,אבל רצוי שהלוח לא יעלה הון תועפות.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by omri.ysh,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש (לגיימינג כבד, תקציב של בסביבות 8000 שקל), יש לי כבר מעבד (intel core i5 2550k), כרטיס מסך (nvidia geforce gtx680) ומארז (nzxt phantom). אני בעיקר מתלבט עכשיו לגבי לוח אם וזיכרון, למרות שאשמח לעזרה גם עם כל השאר. חשבתי על לוח האם Gigabyte GA-Z77X-D3H וארצה לשמוע את דעתכם עליו, ואם יש לכם אפשרויות אחרות לשמוע אותן, ולגבי זיכרון אני יודע שאני רוצה מעל טרה בייט, אבל אין לי שום אופציה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

שלום לכולם , סליחה על הבורות לא הייתי מעודכן בדורות החדשים של המעבדים . אני מקבל בקרוב מחשב עם מעבד אינטל G640 . רציתי לדעת מאיזה אריכקטורה בנויות הליבות שלו ? ואיך הוא בהשוואה ל C2D ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by M.I.21,

שינוי לוח אם בווינדוס 7 בלי שיהיה צורך לפרמט את המערכת הפעלה איך עושים את זה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Aternus,

שלום לכולם, הלוח אם הנוכחי שלי התחיל לגסוס לאחרונה לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולחפש תחליף. להלן המפרט: מעבד: INTEL C2Q Q6600 G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R זיכרון: GSKILL 4X2GB 800MHZ כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 קשיח ראשי: GSKILL FM-25S2-115GBPE קשיח משני: WDC WD6400AAKS-65A7B0 ספק: CORSAIR VX450W מארז: ANTEC SOLO כרגע אני מחפש אלטרנטיבות ללוח אם הנוכחי... הלוח צריך להיות מספיק טוב בשביל OC ל 3GHZ ובאיכות מעולה - המחשב דלוק 24\7. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yitzik,

אני רוצה לקנות מחשב נייח זול אבל שיהיה טוב למשחקים ועבודות סרטים ואני מוכן להתפשר על הכסף בסביבות 2000-2500 ראיתי מעבד-intel core i3-550 processor 3.2Ghz 4M cache tray ב504 ש"ח יש הצעות למשהו יותר טוב ואם יש הצעות בכלל לעוד רכיבים לוח אם ,כרטיס מסך וכו.. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  21. אני מתלבט בין שתי המעבדים האלו, המחשב מיועד בעיקר ל maya + vray השאלה אם ה 3930 ירנדר משמעותית יותר מהר מ- 3770, ההבדל במחיר גם הוא משמעותי.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by יקירn95,

אני כבר מבולבל לגבי המעבדים החדשים שיש ,אני קונה מחשב חדש לחדר והרבה זמן אני לא עכבתי אחרי מה שקורה בשוק המעבדים ואני קצת הרבה מאחור , קראתי כל השבוע הזה בלי סוף וזה עשה אותי רק יותר מבולבל. אני מתלבט בקניית מעבד למשחקים, ועל הפרק עומדים הi3 3220 , phenom ii x4 965 ,amd fx4170 . עכשיו יש לאח שלי מחשב שקניתי לו לפני שנה עם amd x3 720 עם כרטיס hd4850 ,המחשב עדיין נותן אחלה ביצועים אבל בהרבה מקרים המחשב מתקשה לפתוח תוכנות כמו מדיה פלייר וכל מיני קטעים כאלה אבל אחרי פירמוט הוא רץ מצויין . בכל מקרה מעבדי amd זולים משמעותית וחומרתית טובים יותר (ואין לי מושג אולי זה רק אני אבל מעבדי אינטל נותנים תחושה יותר בטוחה בכל מה שקשור לעיבוד בין אם זה משחקים אינטרנט גרפיקה סרטים וכו) השא…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ronik56,

יש טעם לחכות עד אפריל - מאי (אם אני לא טועה זו ההשקה. עד שזה יהיה בארץ זה כנראה יולי - אוגוסט) בשביל לקנות מעבדי HASWELL? אני מתכנן לקנות I5 3470 בשביל גיימינג בעיקר, אבל נזכרתי שיוצאים די בקרוב HASWELL. ביררתי בגוגל והמקור היחיד שמצאתי זה שיפור של 5% - 15% באותו התדר. תדר של 200MHZ - 300MHZ נוספים לא ישנה כלום ואני לא מאמין שה-HASWELL ישפרו את התדר ביותר מ-400MHZ, אז נהיה לארג'ים ונניח שהשיפור יהיה בין 10% ל-20%- ממוצע 15%. שווה לחכות עד אז בשביל לקנות HASWELL? אם הוא באמת ישפר 15% לא נשמע לי ממש משתלם. מצד שני חבל לקנות ולהתבאס אחרי זה שהמעבדים החדשים חזקים בהרבה משלי... למישהו ידוע משהו על המעבדים האלה? האם שווה לחכות להם? במידה ואחליף מחשב זה יקרה עוד 3 שנים בע…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by swisaman,

אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by reviZor,

שלום חברים בהמשך לנושא שפתחתי כאן לפני יומיים, ככל הנראה יש לי בעיה עם הלוח אם, לאחר הוספת זיכרונות אני התחלתי לקבל BSOD לפחות פעם או פעמיים ביום. וגם רוב הסיכויים 3 סלוטים של זיכרון לא עובדים בלוח אם. אז אני צריך למצוא לוח חדש, המעבד עדיין מספק אותי לכן איני רואה טעם בלהחליפו. המערכת הנוכחית שלי היא: Intel i7 930 socket 1366 rev d0 18GB ram gigabyte X58A-UD3R Patriot 120GB SSD Seagate 500GB Hdd Nvidia Geforce GTX680 Corsair TX750W תמליצו לי על לוח שיתאים ואם אפשר גם מקום ממנו ניתן לרכוש, תודה מראש

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים