עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ב KSP מוחרים את ה 3800+ הכפול ליבה ב 1590 וב IQPC4U ב 1670 (ירידה של כ 100 שקל) זה לא הירידה שאמרו שתיהיה אבל המחיר יורד (ה AM2 ירד ל 1700 - 1800 למרות שהוא אמור לעלות אותו דבר כמו הישן גם זאתי ירידה נחמדה)

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by benor,

מה אתם אומרים עליהם? ביחס ל- Winbond ול- Geil. זה הסוג שאני מדבר עליו: Hyundai Electronics HYMD232 646A8J-J A209153E 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC2700U-2533-700 (CL2.5 up to 167MHz) (CL2 up to 133MHz) ואני לא מתכוון מבחינת אוברקלוק! אלא מבחינת איכות.

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  3. כאילו הבדל ששמים לב אליו?

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  4. שלום גם הלוחות הכי חדשים שלכאורה תומכים ב USB3, עושים את זה כאילו הכינו לוח עם USB2 ורק ברגע האחרון עשו טובה וזרקו עליו עוד איזה צ'יפ שיאפשר 2 יציאות USB3. וככה אנחנו מקבלים לוחות עם 6-8 כניסות USB2 ורק שתי כניסות USB3. עכשיו, אפשר לטעון שזה תקן חדש ועדיין לא נפוץ, אבל יש כבר לא מעט לוחות שיצאו לאחר שהתקן כבר הושק ועדיין התמיכה בו מינימאלית. למה בעצם לוקח כ"כ הרבה זמן ליצרני הלוחות לאמץ את התקן החדש ?

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by DJPOWER,

מה מסמן הC בזיכרונות ומה ההבדל ביניהם(C2.5 C3 וכולי) תודה

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by mr.bigglesworth,

חיפשתי באתר וההבדל היחיד שמצאתי הוא שבמקום 4 ל DR יש 8 חיבורי SATA לא יכול להיות שבישביל זה הם הוציאו לוח חדש לגמרי... או שאני טועה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by Stranger,

אני רונה מחשב חדש בעזרת השם... אני מאוד מתלבט בין שני לוחות אלו! תנמקו מי ומדוע! תודה לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by Holy,

לוח אם - Gigabyte 7VAXP מעבד - AMD 2000+ בעיקרון אני מחפש זיכרון איכותי ולא משהו גנרי זול כרגע לא חשבתי על OC על הזיכרון להיות לפחות 333MHz חשבתי בהתחלה ללכת על ה-Kingston 512MB 333MHz CL2 אבל לא כל כך מצאתי אותו (במלאי) Corsair קצת יקר לי GEIL הבנתי שיש מלא בעיות עם AMD למישהו יש המלצות?

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  9. Started by spitzi,

שלום, יש לי מעבד Intel E8400 Core 2 Duo עם קירור סטוק קולני. אני רוצה להעביר אותו לקירור עם מאוורר שקט. אין לי כל כוונה להמהיר אותו אי פעם, מכיוון שלוח האם המיושן שלי לא יעמוד בהמהרה. לכן חשבתי לקנות ב-60 ש"ח את הקירור הפשוט הזה, מאוורר 12 ס"מ: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3714 הקירור הזה מספיק אמין ושקט ? תודה.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  10. Started by אוריפ,

כמה שאלות לגבי המעבד החדש של INTEL: 1. מה תהיה המהירות שלו? 2. האם הוא יתמוך ב-HT? 3. מתי הוא ישוחרר? 4. כמה הוא יעלה בערך? תודה!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  11. Started by OmriF,

יש ברשותי מחשב נייד עם לוח אם גמור ומעבד תקין מסוג t4400 dual core. חבר הציע לי לוח אם שיש לו שמתאים לשלי ומגיע עם מעבד t8100. הוא אומר שהמעבד שלו טוב יותר למרות שמחיפושים ברשת ראיתי שדווקא שלי חדש וחזק יותר למרות שלפי השם זה לא הגיוני. האם שווה לשדרג או שבעצם לא מדובר בשדרוג?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by integral,

http://www7.tomshardware.com/motherboard/20050513/index.html

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by סער_שי,

אני שוקל ללכת על ה-E6400. הייתי לוקח את ה-6300 אבל נאמר כאן שהמכפלה שלו מוגבלת ולכן ייתן ביצועים פחות טובים ב-OC. ה-E6600 יקר לי מדי ואני לא מאמין שההבדל בביצועים יהיה לי רלוונטי או משמעותי בתקופה הקרובה לפחות (ואז אולי עוד שנה אני כבר אקנה קנספילד... מה שמביא אותי לנושא הבא בנוסף הייתי מעוניין לרכוש לוח אם טוב. אני לא צריך SLI או CROSSFIRE או פלטפורמות רשת וכל הבולש*ט הזה. רק לוח שיהיה מצויין ל-OC. יש לציין שאני לא מתכוון לעשות OC מטורף, אלא OC סולידי. משהו מקובל שייתן לי האצה משמעותית בלי סיכון או בעיות יציבות. לכן אם יש מי שעוקב אחרי הביקורות על הלוחות - מוזמן לתרום את דעתו. אני חושב להשקיע עוד 200\300 ש"ח על 975X כי נראה לי שהם ינצלו את יכולות ה-OC של הקונרו בצורה יו…

• 89 תגובות
    • 6.2k צפיות
  14. Started by Iron~Chef,

יש חיה זאת?

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by eliil1,

החליפו לי את הזיכרונות בסקייפיסי, שאלתי אותם אם זה אותם זיכרונות אמרו כן, בסוף יצא שהם שיקרו ושמו לי זיכרונות של בכלל חברה אחרת . בעזרת איזה תוכנה אני יכול לבדוק מה הדגם המדויק ששמו לי?

• 14 תגובות
    • 11.6k צפיות
  16. זאת בעיקר הבקשה ... תודה לעונים נ.ב. חשבתי על 975X של DFI לוח טוב לא?

• 20 תגובות
    • 994 צפיות
  17. יש לי windows 7 ultimate יש לי 4GB של זיכרון ובמאפיינים רושם שניתניים לשימוש 3GB למה זה רושם לי את זה ואך אני פותר את בעיה שבשימוש יהיה 4 ולא 3

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by shermen17,

שלום אני חדש בפורום אבל הבנתי שהוא הכי מקצועי אז בוא נתחיל: מה אתם אומרים? ABIT IC7 Intel 875P Motherboard או Gigabyte GA-8IK1100 Intel 875P Motherboard זה די דחוף אז מי שמבין בבקשה עזרה.... יש לי פנטיום 4 2.4 אני חושב שהוא b לא בטוח.... וכרגע אני לא עושה אובר קלוקינג אבל יכול להיות שבעתיד הקרוב אז תתחשבו בזה כשאתם בוחרים. וגם אם אני יעשה אובר קלוקינג זה לא יהיה משהו מאסיבי. דבר שני, אני קונה בארה"ב זוג זכרונות ddram אני לא בטוח אם שתי 512 או שתי 256 השאלה היא, מבחינת מחיר איזה עדיף לי לקחת? וכמו כן איזה סוג ודגם. תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by Orantr,

קודם כל רציתי לשאול מה אתם אומרים על הלוח אם הזה GA-MA785GMT-UD2H האם הוא טוב ?? דבר שני האם הלוח אם תומך ב CrossFire? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. אנשים אני חייב עזרה דחוף אני ממש רגע לפני קניית במחשב. אני בהתחלה הלכתי על הרכיבים הללו: Intel Pentium IV 2.4 GHz HT 512K 800MHz socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E intel 865PE Motherboard (HT , FSB 800 , SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound , AGP8X, LAN , USB 2) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (2 chipsets each 256) LG 52/32/52 Bulk CD-RW לאחר שהלכתי לחנות ולבן אדם שהיה נראה לי דיי אמין הוא המליץ לי להחליף את הלוח אם בלוח אם של MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) בטענה שלוח זה פועל יותר מהיר עם המעבד מכיוון שיש לו תאימות גבוהה יותר. בנוסף רציתי לשנות גם לזכרנות של קינגסטון (חברה שונה אותו רעיון בזכרון 3200 וכ…

• 14 תגובות
    • 825 צפיות
  21. Started by PsyGhost,

אני מתכנן אולי לקנות 2 סטיקים של קינגסטון, כל אחד של 512 ולהרכיב אותם על הלוח שלי המפרט: לוח: GA-7VAXP של ג'יגהבייט מעבד: AMD Athlon XP +2200 כ. מסך: Geforce 4 MX זיכרון נוכחי: 256 (אני אשים את הסטיק הזה במחשב אחר אם אני קונה חדש) רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף כזאת כמות של זיכרון למפרט שהוא כבר די ישן, זה יתן שיפור משמעותי במהירות או שהניצול של הזיכרון יהיה גרוע בגלל שאר הרכיבים הישנים?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. Started by nirtaz,

אני חושב לקנות DS4 האם הוא מומלץ כמו הDS3? האם אפשר לסדר לו SLI? האם הוא טוב לOC עם זכרונות PQI?

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. Started by iveco,

יש לי לוח אם H61 ויש לי כמה שאלות לגבי עידכון ביוס 1. יש לביוס כמה גירסאות וליד כל גירסה יש הסבר מה הוא מתקן השאלה מה להתקין את הגרסה האחרונה ? או להסתכל לפי מה הביוס מתקן ? 2. הגרסה האחרונה של הביוס כוללת את כל העידכונים האחרונים של הביוסים הישנים ? או כל ביוס זה עידכון בפני עצמו ? 3. יש לי גרסה של ביוס F9 ויש גרסה חדשה יותר F10B אני מתלבט אם להתקין את זה ,

24. חבר'ה איזה מעבד עדיף?: celeron d 2.66GHz socket 775 או sempron 2400+ socket 462 תודה!

• 9 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by roma,

שלום לכולם! היום התקשרו אלי מPCH בקשר להזמנה שלי ואמרו לי שהלוח הנ"ל יגיע אליהם רק בסוף החודש ולכן ההזמנה תתעקב. הם הציעו לי שאם ארצה להחליף את הלוח לABIT אבל סירבתי ואמרתי להם שאני אחכה. עכשיו יש לי שאלה: יש מצב שאני אקבל REV 2.1 או משהו? תודה מראש!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.