עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הי, אני רוצה להרכיב מחשב חדש והולכת לאיבוד לנוכח כל הדגמים והאפשרויות השונות למעבדים. מה למשל ייתן ביצועים טובים יותר - מעבד אינטל 2.66GHZ עם ליבה כפולה או מעבד בלי ליבה כפולה במהירות 3 או 3.2GHZ ? אשמח להרחבה בנושא זה. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  2. האם הזכרון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11252&catid=882 מתאים ללוח של ASUS? והאם הזיכרון http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13488&catid=882 מתאים לזה של גיגהבייט? לינקים לפרטים על הלוחות: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&l4=0&model=202&modelmenu=1 http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1681 תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  3. Started by Terminal Frost,

שלום, יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by חבקוק,

באתר של חנות מסויימת מתואר זכרון זה אבל הם אמרו לי שזו טעות ויש רק CL5, נכנסתי לאתר של היצרן וחא הצלחתי להבין חד משמעית משם. מישהו???

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  5. Started by EviL_PiggY,

אני צריך עזרה בלמצא לוח אם עם PCI-E בשביל AMD 64 BIT 3200 939 בבקשה אם יש כאלה תגידו לי בבקשה :-*

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  6. שלום !! רציתי לדעת האם הלוח שלASUS SERVERS דגם PP-DLW תומך ביותר מכרטיס PCI אחד , והאם ניתן לשים כרטיס PCI 32bit רגיל בתוך סלוט של PCI 64bit. בתודה מראש!!! NITZAN_GA

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  7. למעבד amd 64 939 : מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק, האם הוא נופל מnforce 3 ultra? ובכלל, מדוע אני כל הזמן שומע על nforce וכמעט כלום על VIA? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2594

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  8. Started by pizza,

הי, אני מחפש לידידה שלי מחשב וקיבלתי 3 הצעות נחמדות מאותו מקום על 3 מעבדים ו 3 לוחות אם שונים. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם, ועל מה הוא ממליץ. אני רוצה לציין שהמטרה היא מחשב משרדי, ולכן חשובה יותר האמינות של הרכיבים מאשר הביצועים. האחד: לוח אם - ASUS P4R 800 VM FSB 800MHZ Prescott Read Chipset 9100 מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השני: לוח אם - Intel RockLake FSB 800MHZ Intel 865PERL Chipset מעבד (אותו מעבד שבהצעה הראשונה) - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השלישי: לוח אם - ASUS P5GD1-VMFSB 800MHZ intel 915G Chipset מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology Socke…

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  9. Started by reyrey_200,

שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  10. בקיצור צריך מידע על שני לוחות אם המידע צריך ליכלול האם בלוחות קיימות אפשרויות OC , האם הכרטיס מסך המובנה בסדר מיבחינת הכרטיסים המובנים של INTEL,האם על הלוחות קיימת אפשרות DC ,אבל הכי חשוב שהלוחות יהיו עם אפשרויות OC לא להציע לוחות אחרים ביגלל שאני מעוניין בלוח של PALIT. אפשרות ראשונה Palit N73PV Conroe Support N73PV מחיר 345 שקל אפשרות שניה Palit P35A Conroe Support P35A מחיר 456 שקל 2 הלוחות מי TMS.CO.IL רק שהם אפשר ליקנות עם מישהו ימצא ביותר זול אני ישמח תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  11. Started by SuperTiger,

מחפש לקנות: מעבד - עד 300 שקל לוח אם - עד 200 שקל וזכרונות - 512MB כמה שיותר זול ***חשוב שכל החלקים יתאימו*** אשמח לדעת אם הלוח הוא AGP - כל כרטיס מסך AGP יתאים לו ? תודה רבה רבה , אבי . מי שיעזור לי וימצא לי את כל החלקים במחיר טוב אולי יקבל תגמול מתנה (כסף )

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  12. OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  13. Started by Xanadu,

שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב חדש שיהיה או קונרו 6400 או אתלון X2 4600 ורציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרונות DDR2-800 או להסתפק בזכרונות במהירות 667 . אין לי כוונה לעשות OC , אבל המחשב ישמש למשחקים . תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  14. Started by Devil Servant,

שלום יש לי את הלוח אם Abit Kv8 Pro. ורציתי לדעת איך הוא? ז"א יש לי אותו שנתיים והוא נראה לי מיוחד יותר מאשר סתם לוחות אחרים. משהו עם OC נראה לי,כי יש לו תוכנה מיוחדת לזה אנערף. אם כבר מדברים,יש לי מן צג קטן כזה על הלוח וכתוב עליו בד"כ 9.9. מה זה אומר?

15. Started by MeMaster,

אני מחפש לוח אם טוב עם אפשרות ל- SLI ושיתמוך בזכרונות DDR3. אני צריך לוח-אם שיחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים. אשמח לשמוע בכללי על לוחות-אם מומלצים מבחינת עלות/ביצועים. אני מחפש לוח אם עד 1000 שח, אם הלוח עולה טיפה יותר זה לא נורא. אבל הסכום הוא עד 1000 שח (שגם זה הרבה בשבילי). הכי חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים (לדוגמא תמיכה בארכיטקטורת מעבדי 45nm וכו'...) תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  16. Started by sam1441,

היי הלוח אם שלי הלך פייפן מאיזשהיא סיבה. מה אתם ממליצים? חייב שיהיה שם AGP ושיהיה מתאים למעבד ATHLON 64 BIT. התקציב די מוגבל. מחפש משו סביר. המונמון תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 22:23:46 מה דעתכם על לוח של אביט?http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=UL8&fMTYPE=Socket%20939

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  17. Started by itayze,

מנהלים , סליחה על הטרחה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  18. אני רוצה לוח טוב למשחקים למעבד AMD4200

19. מחשבים ניידים עם מעבדי סדרת 7040HS של AMD יתעכבו במעט בהשקתם - ובינתיים יש לנו עדויות נוספות אודות עוצמת ליבת ה-Radeon 780M שמסתתרת בפניםלכתבה

20. Started by HellAd,

אם אני קונה עכשיו את הלוח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ובעתיד... אני ירצה לשים עליו את המעבד dual-core החדשים של AMD הוא יתמוך בהם? תודההה

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  21. Started by idanaz,

שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  22. Started by drorr,

אודה לכם אם אקבל חוות דעת על לוח אם 965SHREWSBURY INTEL

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  23. אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  24. לצוות הפורום שלום יש לי שאלה חשובה שיכולה לחסוך ממני את הסיוט שנקרא WINDOWS XP יש לי לוח שתומך בהיפר טארדינג - שהיה לי XP ראיתי שפתחתי את הTASK MANGER ראיתי 2 רופליקות של המעבד מה שאומר שזה תומך בהיפר טארידנג השאלה שלי אך אני יכול ליישם את זה בווינדוס 2000 שזה יעבוד בהיפר טרידינג אני די מבין בתחום של המחשבים ככה שאל תפחדו להציע גם דרכים מסובכות בתודה ניב טולדנו

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  25. מישהו מכיר את הלוח-אם הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 431 צפיות

דיונים חדשים בפורומים