עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מ-NVIDIA או מ-ABIT כי שמתי לב שהם שונים?

2. Started by Ryushin,

שלום לכולם! אני חדש בפורום אבל לא בתחום, וזו ההודעה הראשונה שלי באתר זה. אז מקווה לקבל פה יחס טוב ואוהב ולשאלתי.. קניתי והרכבתי את המחשב שלי אתמול אבל משהו בתיזמון של הזיכרונות שלי מפריע לי. אני לא ממש מבין בזיכרונות מי יודע מה ורציתי לשאול לעזרתכם בהגדרתם כמו שהם אמורים להיות במקור. אני יעלה תמונות שיכול להיות שיעזרו לכם לעזור לי. http://www.upfree.net/1877839 - Memory http://www.upfree.net/8877995 - SPD נראה לי זה CL9 במקום 7 כמו שאמור להיות הזיכרונות הם אלו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=957 תודה רבה מראש ומחכה לתשובתכם!

• 1 תגובה
    • 396 צפיות
  3. Started by ofir667,

DDR II 667 של 1GB X2 מה כדאי? Kingston Geil Twinmos לא מתכנן OC

• 2 תגובות
    • 394 צפיות
  4. מבקש המלצה למפרט בבניה: 1. מעבד E6600 + לוח DS3 2. זיכרון 2G (???) 3. כ"מ : EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק LIBERTY 400W מיועד בעיקר למשחקים , כמו כן מתוכנן OC

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  5. חברת MSI הביאה אל תערוכת Computex 2023 אב-טיפוס פועל של מחשב המבוסס על שבב הדור הבא מבית אינטל - ומאפשרת לנו לגלות פרטים חדשים אודות מה שצפוי לנו לקראת סוף השנהלכתבה

6. Started by eldar666,

תקשיבו כמו בתגובה הקודמת אתם צוחקים אבל אמרו לי שאפשר לעשות את זה. במערכת רשום לי core 2 duo ואמרו לי שאפשר לרשום כל מעבד שאני רוצה עכשיו הבנתם??? אולי תוכנה לא יודע, אתם מבינים. שישאר ה core 2 duo רק שהיתחלף השם כי התערבתי עם מישהו שיש לי core 2 quad תנסו הכל plizzz אפילו exercise מהפורום אומר שאפשר לעשות את זה למעבדי amd אז תמצאו משהו בבקשה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  7. שלום אני דיי חדש בפורום הזה ויש לי שאלה יש לי 3 סטיקים של קורסייר CM2X1024-6400C4DHX הם פועלים ב900 (800 בהתחלה) mhz ובתיזמונים 5-5-5-18 אז השאלה שלי היא מה יותר חשוב התיזמונים או התדר? כי זה בלתי אפשרי בשבילי לשים את התיזמונים המקוריים של הזיכרונות (4-4-4-12) כי הם מומהרים וכל המערכת מקרטעת וקורסת ויש לי עוד שאלה... אם אני שם עוד סטיק של ג'יגה(4 ג'יגה סך הכל) אבל התיזמונים הופכים ל 5-6-6-21 בגלל שהסטיק הזה יותר איטי מהאחרים, זה יותר טוב מ3 ג'יגה 5-5-5-18?

• 0 תגובות
    • 393 צפיות
  8. Started by hazi_s,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזה האם יש אפשרות עם לוח האם הזה וכרטיס המסך on bord שלו?

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  9. Started by most,

אני צריך שתמצאו לי לוח אם לסוקט A במחיר של עד 300 שקל. אל תביאו לי מ-KSP כי התקשרתי אליהם והם אמרו שאין להם ולא יהיה להם יותר לוחות אם לסוקט A.

• 1 תגובה
    • 392 צפיות
  10. Started by Oray Lola,
    • 0 תגובות
    • 392 צפיות
  11. היי ,אני מזמין מחשב חדש ... ואיני מעוניין להוציא עוד כסף על כרטיס מסך ,כי אני כמעט ולא משתמש למשחקים כרגע... השאלה שלי האם הלוח הזה סוחב את ויסטה פרמיום כולל ה AERO בצורה טובה ? עפ"י האתר של גיגהבייט הוא אמור לעשות זאת... השאלה איך זה עובד במציאות ?

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  12. Started by SilentBob,
    • 0 תגובות
    • 392 צפיות
  13. Started by Bingo,

תגידו מה אומר ה-D 805 או 930 ואיך אני מזהה את זה כי יש אתרים שלא רושמים את זה כמו בקייאיספי נגיד ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? איך אני יודע אם זה 805 או 930?

• 2 תגובות
    • 392 צפיות
  14. כנס CES 2022 הטכנולוגי נפתח רשמית ואינטל ממהרת להכריז על הרחבה עסיסית של היצע המעבדים השולחניים שלה - אלו המיועדים לקהל המשתמשים הנרחב ביותרלכתבה

15. ישנן בו חריצי הרחבה עד 4 זכרונות ע"פ מה שהבנתי (גם כאן בפורום) אי אפשר להוסיף זיכרון DDR2 ללוח הנ"ל האם כדאי להשקיע בהוספת זכרונות DDR? ובייחוד ,אם הבנתי נכון, שהמהירות של החדשים תהיה כמו של הישן? המחשב שלי (2.6 G מעבד) זוחל נורא....

16. Started by yochaitb,

אני צריך המלצה ללוח-אם למעבד E6750. אני צריך להוזיל במחיר המפרט שבניתי שהלוח הוא GA-P35 S3L המחשב הוא לא למשחקים ולא הולכים לעשות לו OC. *מה האבדל בין Chipset p965 לP35?

• 2 תגובות
    • 391 צפיות
  17. Started by david86,

רצאתי לשאול אני רוצה לקנות ddr1 איזה כדי לקנות DDR 400 mhz cl2.5 DDR 400 mhz cl 3 איזה cl יותר טוב ? הוא אין הבדל ?

• 1 תגובה
    • 390 צפיות
  18. אהלן, אני זקוק למידע על תרגום הכתוב על המעבדים של אינטל כל מידע יהיה טוב תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 390 צפיות
  19. Started by PuMbA,

אני קונה INTEL PENTIUM D 830 ואני צריך לדעת אם הלוחות האלה מתאימים או יותר נכון הלוח הזה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1

20. השבב המשופר שעשה בכורה לפני חצי שנה זוכה ללקוח נוסף ומביא איתו הוזלה של 100 דולר במחיר הבסיס המומלץ - אך אם תרצו מקסימום ביצועים תוכלו להגיע אל רמת מחיר אימתניתלכתבה

21. Started by AvtipuS,

לפני שבוע בערך המחשב שלי הפסיק לעבוד,בדקו לי את המחשב ואמרו לי שהלך הלוח אם [נקנה לפני קצת יותר מ5 שנים] אז אני צריך לוח אם חדש שיתאים לרכיבים הבאים: כרטיס מסך 6600GT בחיבור AGP מעבד 2.4gh [מלפני קצת יותר מ 5 שנים] זכרונות לא יודע איך זה נקרא בדיוק אבל כתוב עליהם PC2700 [סטיק אחד של 1GB,אחד של 512MB ועוד אחד של 128MB סה"כ קצת יותר מג'יגה וחצי] 2 הארד דיסקים [אחד של 160GB ואחד של 40GB] ובגלל שהלוח ישן והכוננים גם אז החיבור זה בטח חיבור ישן 1.יש לוח שנמכר שמתאים לרכיבים האלה? 2.האם כדאי להשקיע בלוח חדש שמתאים לרכיבים הישנים או שכדאי לקנות מחשב חדש? תודה.

22. Started by Spider - Mike,

כמה לדעתכם שווה לשלם בעבור : ddr 400 256x2 ?

23. Started by NETANELKOREN,

שלום. אני רוצה לשאול שאלות לגבי הורדת מחירים. 1.מעבד שמחירו 1800 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה הוא יעלה 2.לוח-אם שמחירו 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 3.כרטיס מסך במחיר של 1400 ש"ח בעוד 5 חודשים כמה יעלה 4.מארז שעולה 900 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 5.זיכרונות שעולים 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים הם יעלו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 389 צפיות
  24. בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.