עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MeMaster,

אני מחפש לוח אם טוב עם אפשרות ל- SLI ושיתמוך בזכרונות DDR3. אני צריך לוח-אם שיחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים. אשמח לשמוע בכללי על לוחות-אם מומלצים מבחינת עלות/ביצועים. אני מחפש לוח אם עד 1000 שח, אם הלוח עולה טיפה יותר זה לא נורא. אבל הסכום הוא עד 1000 שח (שגם זה הרבה בשבילי). הכי חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים (לדוגמא תמיכה בארכיטקטורת מעבדי 45nm וכו'...) תודה ויום נעים

• 2 תגובות
    • 427 צפיות
  2. שלום הרכיבים המרכזיים במחשבי הם: Pentium 4 630 3.0GHz 2GB DDR2 533 GeForce 6800GS יש לי בבית מעבד Pentium D 820 2.8GHz מיותר (אחד המחשבים בבית עבר שדרוג). משחקים חדשים כבר לא עובדים כל כך טוב אצלי. לדוגמא: Rainbow Six Vegas 2, Assassins Creed. האם החלפה למעבד השני תתן לי שיפור משמעותי במשחקים? אני פשוט לא רוצה סתם להחליף ולגלות שהמחשב שלי יהפוך לתנור ללא שום שיפור. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  3. לצוות הפורום שלום יש לי שאלה חשובה שיכולה לחסוך ממני את הסיוט שנקרא WINDOWS XP יש לי לוח שתומך בהיפר טארדינג - שהיה לי XP ראיתי שפתחתי את הTASK MANGER ראיתי 2 רופליקות של המעבד מה שאומר שזה תומך בהיפר טארידנג השאלה שלי אך אני יכול ליישם את זה בווינדוס 2000 שזה יעבוד בהיפר טרידינג אני די מבין בתחום של המחשבים ככה שאל תפחדו להציע גם דרכים מסובכות בתודה ניב טולדנו

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  4. Started by reyrey_200,

שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  5. OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  6. Started by PuMbA,

האם הלוח הזה של אסוס תומך SATA 2 ?? ASUS P5ND2-SLI Deluxe LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard תודה מראש

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  7. Started by HellAd,

אם אני קונה עכשיו את הלוח MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 ובעתיד... אני ירצה לשים עליו את המעבד dual-core החדשים של AMD הוא יתמוך בהם? תודההה

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרונות: 2X1024MB וכו'... אני צריך לוח אם מתאים וממש טוב.. עד 1500 שח בערך... אפשר לקבל איזה דירוג של מהפשוט לטוב ויקר יותר? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  9. שלום !! רציתי לדעת האם הלוח שלASUS SERVERS דגם PP-DLW תומך ביותר מכרטיס PCI אחד , והאם ניתן לשים כרטיס PCI 32bit רגיל בתוך סלוט של PCI 64bit. בתודה מראש!!! NITZAN_GA

• 0 תגובות
    • 425 צפיות
  10. Started by kshahar,

אני מחפש לוח אם לפנטיום 3 1000mhz, אבל אני לא יודע איזה chipsets מתאימים למעבד הזה. לא כל כך הולך לי עם חיפוש בגוגל. מישהו זוכר איזה chipsets מתאימים למעבד הזה, או אולי מידע אחר כמו סוג התושבת ?

• 2 תגובות
    • 425 צפיות
  11. Started by חבקוק,

באתר של חנות מסויימת מתואר זכרון זה אבל הם אמרו לי שזו טעות ויש רק CL5, נכנסתי לאתר של היצרן וחא הצלחתי להבין חד משמעית משם. מישהו???

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  12. Started by EviL_PiggY,

אני צריך עזרה בלמצא לוח אם עם PCI-E בשביל AMD 64 BIT 3200 939 בבקשה אם יש כאלה תגידו לי בבקשה :-*

• 1 תגובה
    • 425 צפיות
  13. מישהו מכיר את הלוח-אם הזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  14. Started by TNAfan,

והאם כדאי להחליף את ה- E6600 שברשותי ל-E6850 ??

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  15. Started by pizza,

הי, אני מחפש לידידה שלי מחשב וקיבלתי 3 הצעות נחמדות מאותו מקום על 3 מעבדים ו 3 לוחות אם שונים. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם, ועל מה הוא ממליץ. אני רוצה לציין שהמטרה היא מחשב משרדי, ולכן חשובה יותר האמינות של הרכיבים מאשר הביצועים. האחד: לוח אם - ASUS P4R 800 VM FSB 800MHZ Prescott Read Chipset 9100 מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השני: לוח אם - Intel RockLake FSB 800MHZ Intel 865PERL Chipset מעבד (אותו מעבד שבהצעה הראשונה) - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השלישי: לוח אם - ASUS P5GD1-VMFSB 800MHZ intel 915G Chipset מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology Socke…

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  16. Started by idanaz,

שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן

• 1 תגובה
    • 424 צפיות
  17. אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4

• 0 תגובות
    • 424 צפיות
  18. יש לי לוח msi neo 2 platinum מעבד amd venice 3000 הערה: הלוח לא תומך במתחים גבוהים מדי

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  19. Started by sam1441,

היי הלוח אם שלי הלך פייפן מאיזשהיא סיבה. מה אתם ממליצים? חייב שיהיה שם AGP ושיהיה מתאים למעבד ATHLON 64 BIT. התקציב די מוגבל. מחפש משו סביר. המונמון תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 30.04.2007 בשעה 22:23:46 מה דעתכם על לוח של אביט?http://www2.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=UL8&fMTYPE=Socket%20939

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  20. השאלה בכותרת תודהה

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  21. לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות ‏2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC‎ יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 422 צפיות
  22. Started by tazmnia,

אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה

• 0 תגובות
    • 422 צפיות
  23. Started by messi,

רציתי לדעת עם למעבד INTEL E8400 יש קירור מים?

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  24. רגע לפני שתערוכת CES 2025 נפתחת רשמית, אינטל מרחיבה את משפחת Intel Core Ultra (Series 2) עם סדרות מעבדים חדשות, ובהן דגמים ייעודיים לגיימרים, יוצרי תוכן ומשתמשים עסקיים. חידוש מרכזי בהכרזה הוא שילוב רכיב בינה מלאכותית (NPU) ישירות במעבדיםלכתבה

25. Started by drorr,

אודה לכם אם אקבל חוות דעת על לוח אם 965SHREWSBURY INTEL

• 1 תגובה
    • 422 צפיות

דיונים חדשים בפורומים