מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני רוצה לשאול שאלות לגבי הורדת מחירים. 1.מעבד שמחירו 1800 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה הוא יעלה 2.לוח-אם שמחירו 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 3.כרטיס מסך במחיר של 1400 ש"ח בעוד 5 חודשים כמה יעלה 4.מארז שעולה 900 ש"ח בעוד 5 חודשיים כמה יעלה 5.זיכרונות שעולים 1200 ש"ח בעוד 5 חודשיים הם יעלו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 382 צפיות
-
-
תוצאת Geekbench עבור מחשב גיימינג מסוג Razer Blade 18 נחשפת - עם שימוש בדגם ה-HX הבכיר של אינטל בדור ה-Raptor Lakeלכתבה
-
- 3 תגובות
- 381 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 381 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב .. הדרישות הבסיסיות של המחשב הם משחקים ואני מתכוון לקנות כרטיס מסך תומך DX10 אני קונה את הלוח הזה כי הוא במחיר סביר ויש בו כרטיס מסך מובנה ובינתיים לא יהיה לי כרטיס מסך. יש לי התלבטות בין הלוח אם הזה: ?P5L-MX s775 Conroe, 945G לבין הלוח הזה: gigabyte GA-945G-S3 בחנות שאני מתכוון לקנות יש רק את האסוס(הלוח הראשון) אז האם כדאי לקנות אותו ?
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
כמה לדעתכם שווה לשלם בעבור : ddr 400 256x2 ?
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
-
-
אני צריך שתמצאו לי לוח אם לסוקט A במחיר של עד 300 שקל. אל תביאו לי מ-KSP כי התקשרתי אליהם והם אמרו שאין להם ולא יהיה להם יותר לוחות אם לסוקט A.
-
- 1 תגובה
- 380 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב חדש לשימוש משפחתי מגוון הכולל בעיקר אופיס אינטרנט הורדת קבצי מוסיקה ואולי מעט סרטים( ללא משחקים) ומתלבט ומתחבט קשות בסוגיה הקיומית של בן לבחור במערכת מבוססת אינטל או AMD. האפשרויות שאני מעוניין לבחון באמצעותכם הינה בבחירה של מעבד אינטל E4400 ולוח Abit Fatal1ty F-190HD או הצירוף של מעבד AMD4800 ולוח ASUS M2A-VM HDMI . איזו קומבינציה צפויה לעבוד טוב/מהר יותר מבחינת ביצועים אני מבין שהלוח של אביט משמש אולי בעיקר למחשבי HTPC - האם יש בעובדה זו לפגום ביכולתו לשמש כלוח איכותי לייעוד משרדי בעיקר? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מקצועית מהאחראים של הפורום תודה רבה מיקי
-
- 0 תגובות
- 378 צפיות
-
-
אני קונה INTEL PENTIUM D 830 ואני צריך לדעת אם הלוחות האלה מתאימים או יותר נכון הלוח הזה: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1
-
- 1 תגובה
- 377 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 377 צפיות
-
-
גלגולי דורות המוצרים של אינטל מעלים קצב - ואנו מקבלים הצצה לדורות הבאים של מעבדי המחשבים הניידים וגם הנייחים. Lunar Lake שפותח בעיקרו בישראל יגיע כבר השנה כדור המחליף של Meteor Lakeלכתבה
-
- 1 תגובה
- 373 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבדי סדרת Hawk Point של AMD ינחתו בקרוב לתושבת AM5 וצפויים להביא איתם ליבות גרפיות מובנות חזקות במיוחד - ריכזנו עבורכם את כל מה שכדאי לדעת לפני ההכרזה הרשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 372 צפיות
- 1 follower
-
-
ישבנו לאחד על אחד עם מנהל פיתוח מעבדי אינטל בישראל, איציק סילייס לכתבה ראיון זה הינו ראשון מתוך סדרה ראיונות עם המוחות שמאחורי פיתוח מעבדי אינטל בישראל
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 2 followers
-
-
כנס CES 2022 הטכנולוגי נפתח רשמית ואינטל ממהרת להכריז על הרחבה עסיסית של היצע המעבדים השולחניים שלה - אלו המיועדים לקהל המשתמשים הנרחב ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת MSI הביאה אל תערוכת Computex 2023 אב-טיפוס פועל של מחשב המבוסס על שבב הדור הבא מבית אינטל - ומאפשרת לנו לגלות פרטים חדשים אודות מה שצפוי לנו לקראת סוף השנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 370 צפיות
- 1 follower
-
-
רוצים ליהנות מרוחב פס כפול של 40Gbps במערכת המודרנית שלכם? זה הפתרון של אסוס לעניין - בתנאי שיש לכם חומרה נתמכת מתוצרתהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 370 צפיות
- 2 followers
-
-
בין השכלולים וההשקות השונים - יצרנית השבבים האמריקאית מוצאת זמן לשדרג גם את גופי הקירור אותם תקבלו ברכישת מעבדי Alder Lake חסכוניים במארזי Boxלכתבה
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים יש לי שאלה, עד היום הייתי עושה באנצ'מארקים למעבדים בעזרת בלנדר והכל היה טוב ויפה לאחרונה בלנדר עידכנו את גירסאת הבאנצ'מארק שלהם ל-3.1 ששינתה לגמרי את הבאנצ'מארק המוכר (אין יותר זמן רינדור או אפשרות לבחור סצינות) ניסיתי למצוא תשובה באינטרנט אבל לא מצאתי, האם יש אפשרות לשנמך/להתקין את גירסא 2.92 של הבאנצ'מארק? אשמח מאוד לתשובות!
-
- 0 תגובות
- 368 צפיות
-
-
בואו לקבל שיעור אודות הסדרות, התכונות וכדאיות הרכישה עבור לוחות האם השונים של ASUS בתושבת AM5 החדשה עבור מעבדי RYZEN 7000 ומעבר להםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 368 צפיות
- 2 followers
-
-
האם הפחתת המחיר עבור דגם הגיימינג המצליח עם טכנולוגיית ה-V-Cache הייחודית יסייע למפתחת השבבים לשמור את הראש מעל המים עד להגעתם של דגמי X3D חדשים בתחילת 2023?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
- 1 follower
-
-
תערוכת CES 2023 בלאס וגאס - אינטל מכריזה על קבוצת מעבדים נוספת בדור 13 לתושבת LGA1700 החדשה, בניהם מעבדים בעלי מעטפת חום נמוכה מזאת שראינו ומחירים תחרותיים לדרגות השונותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 367 צפיות
-
-
בואו להבין כיצד אפשר לטייב את ביצועי מעבדי Ryzen 7000 החדשים של AMD באמצעות כיוונון ידני של מתח הפעולה, תוך כדי הפחתת צריכת ההספק שלהםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 366 צפיות
- 1 follower
-
-
כחלק מאירוע לעיתונאים שערכה אינטל לכבוד השקת Raptor Lake בארה"ב תועד לו שבב שנראה שונה מכל השאר - עם לא פחות מ-34 ליבות עיבוד פיזיות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 365 צפיות
- 1 follower
-
-
הנייד הקומפקטי בעיצוב משופר מגיע לחיות בהרמוניה לצידו של הדגם הקודם, ולצידו של דגם MacBook Pro מרוענן שיכלול את השבב היעיל החדש ללא שינוי במעטפת החיצוניתלכתבה
-
- 1 תגובה
- 363 צפיות
- 2 followers
-
-
שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 363 צפיות
- 1 follower
-