עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני לא כלכך יודע איזה לוח אם מתאים למה.. אם אפשר הסבר קצר על השמות של הלוח אם ולמה הוא מתאים והמלצות על חברות לוח אם טובות לדוגמא: Gigabyte DS3 - תומך ב QUAD אס.אל.איי DDR3. [סתם המצאתי ] תודה ;]

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  2. Started by yav92,

שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  3. היי לכולם האם מישהו יודע אם לללוח אם : M2NPV-VMוAsus ,יש בעיית תאימות עם זכרונות של TWINMOS? 2-במידה ואני קונה לוח כזה איזה זכרון עדיף מבין השניים:קינגסטון או התוינמוס? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  4. שלום לכולם! העניין הזה משגע אותי... כרגיל, לפני קניית מחשב חדש, תמיד יש את השאלה, האם למשוך קצת בתקציב ולקנות משהו יותר "יקר" שלוו-דווקא יתן לי משהו, לעומת - להישאר רגוע ולא לקפוץ מעל הפופיק...! לכן, אני פונה אליכם ואשמח לעזרתכם! אני מתלבט בין שני הלוחות הנ"ל, שההבדל המהותי הוא ה - Chipset. מס' נקודות: 1) אני לא מאמין בשדרוגי מחשב ומעבד, כך שאני לא בונה מחשב עם אופציה לשדרוג... יעבור זמנו (4-6 שנים), נקנה חדש. 2) המערכת היא מערכת ביתית רגילה + שימוש גדול מאד בתוכנות ווירטואליזציה... משמע, מחשב עם משאבים חזקים... מעבד 9300, זיכרון 4GB 800MHz (אולי בעתיד הקרוב יהפוך ל - 8GB) וכרטיס מסך "פשוט" של 512MB - כעיקרון, משהו כמו 8500, 8600! 3) אינני נוגע כלל במשחקי מחשב! רק שימושי …

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  5. נראה לי שיש מחסור בלוחות כאלו, ומה שיש המחירים בשמיים, אולי בגלל שלא מזמינים יותר ומחכים ל - NF4? אני בכל מקרה צריך אחד בהקדם, ומחפש MSI PLATINUM 2 במחיר טוב (בפנדה זה עלה מ 860 למעל 1000!) או שמעתי שיש גם EPOX טוב אבל לא מוצא אותם! תודה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  6. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אני צריך עזרה בלפרק את המעבד שלי (במחשב השני) יש לו מעבד AMD Athlon 1400MHz Thunderbird והוא נשרף ואני רוצה לפרק אותו איך אני מפרק אותו..? הוא לא תפוס אם הפלסטיק הזה ?? בקיצר צריך עזרה ואם צריך תמונות תגידו לי תודה מראש....!

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  7. טוב אז ככה כבר תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה שלא קראתי מאמרים בנושא של זכרונות ומעבדים ולוחות אם לא הסתכלתי על בנצ'מארקים החלטתי אתמול בלילה שאני חייב לחזור לעינינים אז אשמח אם תוכלו לתת קישורים לכל הדברים החדשים שיצאו בתקופה והסבר מקוצר על מה שקורה עכשיו בשוק עם הליבות החדשות והכל.

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  8. Started by aofer,

איך זה הולך לקרות בארץ? למישהו יש מושג? החל מה22 השינוי במחירים גם יהיה בישראל או שייקח איזה שבוע שבועיים עד שיגיע מלאי חדש של מעבדים? אני כבר ממש לחוץ על לקנות מחשב חדש ואני מחכה חודשיים לירידת מחירים הזאתי...

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  9. Started by zaroor,

שלום מה ההסבר במעבדי אינטל כמו E6550 ואחרים על סוג המאפיין הזה : Enhanced Halt State (C1E)

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  10. Started by badmama,

הלוח הקודם שלי הוא של ABIT ואני מאוד מרוצה. מישהו ערך היכרות עם הלוח הספציפי הזה? ממליצים על לוחות אם טובים יותר במחירו (בסביבות ה 1050 ש"ח).

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  11. אני רוצה לוח טוב למשחקים למעבד AMD4200

12. Started by baruch28,

איך הלוח הזה? ומה זה HDMI ?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  13. המשחק POP קורס לביוס, מצאתי בפורומים שהתקנת הפאת' הזה אולי תעזור http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964 קראתי, זה בעצם פאצ' של cooln'quiet, אבל אנשים שם מתלהבים ממנו ואומרים שאפילו הג'ויסטיק שלהם זז יותר טוב עכשיו ושזה גם סידר את הבעיה במשחק הזה ובהרבה אחרים,מהירות תגובה יותר טובה..... כל זה מפאץ' ל cooln'quiet ???

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  14. Started by Blabber,

אני מתכוון להחליף כמה רכיבים במערכת שלי ולבצע OC של המעבד(נכון לרגע זה רק למעבד), אני מתלבט איזה זכרון לרכוש - CL4 \CL5 ושל איזו חברה בהנחה שאני ארצה מתישהו גם לבצע OC לזכרון. הרכיבים הקיימים שלי נמצאים בטאב של המשתמש. אני מוכן לשלם עד ל 300 שקלים לשני סטיקים של ג'יגה כל אחד של DDRII 667. חוץ מהזכרון אני מתכוון לקנות כרטיס מסך(כפי הנראה 9600GT), קירור למעבד (TUNIQ) וכנראה ספק חדש שיחזיק את כל זה(400W של FSP נראה לי יספיק). המחשב מיועד למשחקים ובמחשבה לעתיד.

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  15. Started by daniel1994,

אז ככה אני צריך עזרה: הכרטיס הנוכחי nvidia geforce fx 5200 הדרישות שלי: פרו פיפא 2008 NBA מנג'ר סרטים וסדרות ולא חובה GTA זה הדרישות שלי. לאחרונה ניסיתי לשחק בפרו ולא פעל לי בגלל הכרטיס מסך וגם הזכרון שאותו אני אשדרג. עכשיו השאלה מאיפה לקנות ומה לקנות החנות הקרובה והיחידה שהוא שאני מכיר היא אייבורי ככה שתמליצו מאיפה לקנות ומה לקנות ד''א אני גר בבת ים. ובזיכרון: עד איזה שנה יעבדו משחקים של 1 ג'יגה ואיזה 2 ג'יגה. ושאלה אחרונה: בשביל שאני אוכל לשחק במשחקים הללו אני אצטרך גם מעבד ולוח אם חדש?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  16. Started by hj4ever,

אני מתכנן לקנות מעבד C2D, ואני רוצה המלצה על לוח אם מ650 ומטה, כמה שיותר מטה אם יש אפשרות הבנתי שמאוד לא רצו לקחת צ'יפסט של 945 כרגע כי הוא בקרוב כבר ייחשב מיושן, אז אני רוצה צ'יפסט של 965. לא מתוכנן OC בכלל! השימוש של המחשב יהיה משחקים וסרטים בעיקר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  17. Started by doronkohen,

זהו מפרט שקיבלתי באינטרנט: לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 526 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤ 642 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 116 מי מבין שני הזכרונות האלה מתאים יותר למפרט הזה?! CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ב 556 ש"ח (הם אומרים שזה מבצע) או: CORSAIR 1024MB DDR2 800 CL5 ב 294 ש"ח (כמובן אני קונה שתיים כאלה) = 588 ש" סה"כ מה ההבדלים בינהם? תודה רבה דורון

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  18. יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  19. Started by tuka,

אני מתכנן על שידרוג של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. כבר היה לי מפרט דיי מוכן עד ששמעתי שהפנרין יוצאים בינואר. הבעיה היא שהמחשב שלי גוסס וחודשיים בלי מחשב זה ממש לא מתאים בשבילי. התכנון שלי היה Q6600 GA-P35-DS3L CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 677MHz 8800GT האם כדאי לי לרדת במעבד וכשיצאו הפנרין למכור אותו ולקנות פנרין? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  20. אני רוצה להוסיף עוד 1GB למחשב שלי ללוח אם MSI 865PE Neo2-PS (MS-6728 v2.0) שתומך בAGP והוא דיי ישן... איזה זכרונות לקחת? (זה משנה בכלל?)

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  21. אהלן , יש לי את לוח האם Abit IS7-V , אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רץ לקנות זכרון. יש לו 2 סלוטים לזכרון , כתוב מאחורי הקופסא שהוא מתאים לDUAL DDR 400 כעת יש לי 2 זכרונות של 256 מגה שבקושי סוחבים את המחשב.. חשבתי ללכת או על 1 של 1 גיגה , או על 2 של 512. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות לכן אני צריך את הזכרון. אם אני אקנה אחד נוסף של 1 גיגה , אני יוכל לשים אותו בנוסף לאחד ה250 וככה יהיה לי 1.25 גיגה זכרון? במידה ואני קונה , איזה סוג זכרון מומלץ? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  22. נתוני המחשב לוח אם GA-965P-DQ6 מעבד 6300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1950 GT מאוורר למעבד ARTIC COLING 7 PRO זיכרון DDR II 667 2G SUPER TALENT http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 אני צריך לעדכן ל F11 במקום F 9 מה שיש לי עכשיו ללא סיכון שאלה נוספת האם אחרי העידכון ל F 11 הלוח אם יתמוך במעבד 6300 ? המלצה למעבד למשחקים להרבה זמן פחות או יותר , אני חושב על Q6700/Q6600

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  23. Started by Refaelo,

שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  24. Started by gtf,

סלוטים של DDR תומכים גם בSDRAM?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  25. אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…

• 2 תגובות
    • 448 צפיות

דיונים חדשים בפורומים