עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  2. Started by nimrods,

שלום לכולם..! אני צריך עזרה בלפרק את המעבד שלי (במחשב השני) יש לו מעבד AMD Athlon 1400MHz Thunderbird והוא נשרף ואני רוצה לפרק אותו איך אני מפרק אותו..? הוא לא תפוס אם הפלסטיק הזה ?? בקיצר צריך עזרה ואם צריך תמונות תגידו לי תודה מראש....!

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  3. Started by izhark,

ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  4. הדגמים הנייחים החסכוניים מאינטל בדרך להכרזה רשמית, עם מנעד מחירים רחב יותר - וללא ליבות חסכוניות במערך בחלק גדול מן המקריםלכתבה

5. Started by kobi.masika,

היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  6. אהלן , יש לי את לוח האם Abit IS7-V , אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רץ לקנות זכרון. יש לו 2 סלוטים לזכרון , כתוב מאחורי הקופסא שהוא מתאים לDUAL DDR 400 כעת יש לי 2 זכרונות של 256 מגה שבקושי סוחבים את המחשב.. חשבתי ללכת או על 1 של 1 גיגה , או על 2 של 512. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות לכן אני צריך את הזכרון. אם אני אקנה אחד נוסף של 1 גיגה , אני יוכל לשים אותו בנוסף לאחד ה250 וככה יהיה לי 1.25 גיגה זכרון? במידה ואני קונה , איזה סוג זכרון מומלץ? תודה למשיבים.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  7. יש לי שניים של 512 שעובדים ביחד שכל אחד 400 מגה ארץ הכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1 gb ויש לי שני סטיקים פנויים מה עדיף לשים 1 או שניים של 512 ואיזה דגם מסויים הוא מוצלח ושל איזה חברה האם לקנות אם יותר ארצים יותר מ400 בכל מקרה תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  8. Started by baruch28,

איך הלוח הזה? ומה זה HDMI ?

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  9. Started by gtf,

סלוטים של DDR תומכים גם בSDRAM?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  10. אני קונה זיכרון Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם Gigabyte GA-P35C-S3

11. ‏P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ ל- ‏965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E‎ מי עדיף? ושאלה נוספת מה זה REV 1.0 ומה ההבדל בינו לבין 2.0 וכו'

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  12. Started by tuka,

אני מתכנן על שידרוג של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. כבר היה לי מפרט דיי מוכן עד ששמעתי שהפנרין יוצאים בינואר. הבעיה היא שהמחשב שלי גוסס וחודשיים בלי מחשב זה ממש לא מתאים בשבילי. התכנון שלי היה Q6600 GA-P35-DS3L CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 677MHz 8800GT האם כדאי לי לרדת במעבד וכשיצאו הפנרין למכור אותו ולקנות פנרין? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 442 צפיות
  13. Started by credo,

אנשים קניתי מחשב חדש עם הלוח אם ASUS M2N-E , עכשיו אני רוצה לחבר את הצורב דיוידי שהיה לי במחשב הישן. אבל יש בלוח אם יש רק יצאה אחת של FLOPPY ואין שום יציאה של IDE? מה עושים???? עכשיו קנינו איזה מפצל של SATA TO IDE שאמרו שיעזור אבל זה לא עוזר..מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  14. DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 441 צפיות
  15. שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  16. רגע לפני שתערוכת CES 2025 נפתחת רשמית, אינטל מרחיבה את משפחת Intel Core Ultra (Series 2) עם סדרות מעבדים חדשות, ובהן דגמים ייעודיים לגיימרים, יוצרי תוכן ומשתמשים עסקיים. חידוש מרכזי בהכרזה הוא שילוב רכיב בינה מלאכותית (NPU) ישירות במעבדיםלכתבה

17. חבר'ה, אני מעוניין לקנות זכרון פנימי - 256 MB DDR במהירות של 400 MHZ. (החברה לא משנה...). כרגע, יש לי במחשב זכרון 256 MB DDR במהירות של 333 MHZ. הכרטיס מסך שיש לי הוא Nvidia GeForce 4 Ti 4400 האם יכולה להיות בעיה עם הכרטיס מסך, שהוא לא יוכל לעבוד עם 2 זכרונות במהירויות שונות ? תודה רבה, תומר.

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  18. שלום כפי שרובכם יודעים קניתי לוח בשם MSI 925X Neo Platinum ומארז כפי שראיתם בכותרת בשם Thermaltake V8000A . עכשיו אני לא מבין איך לחברו ללוח האם אין חיבורים מתאים בכלל שימו לב... קודם כל את זה לא הבאנתי בכלל לאיפה לחבר...: אלה לא הבאנתי איך לחבר ואיפה בידיוק...: והכי הכי חשוב מה שבאמת אם אני לא אחבר אותם המארז לא שווה כלום זה ה-USB ו-IEEE1394 זה את אלה: עכשיו שימו לב מה אני אמור באמת לחבר וקיבלתי עם הלוח: אם תשימו לב שחיבורי המארז של ה-USB AND IEEE1394 שונים מהחיבור של החלק שאני אמור לחבר... הוא מלבן כזה עם 9 פינים ולעומת זאת הכבל של המארז שונה הוא 4 פינים בשורה כזאת.. אני לא מבין מה לעשות איך בידיוק אני מחבר אותם חשבתי שיש עוד איזה תוספות על הלוח בשביל דב…

• 0 תגובות
    • 441 צפיות
  19. אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…

• 2 תגובות
    • 441 צפיות
  20. שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  21. Started by mx-3,

אני קונה מחשב מבוסס Q6600 שישי הקרוב, ומסתבר שעדיין לא ממש נסגרתי על לוח אם. בגדול חשבתי על ה965P-S3 של ג'יגהבייט, שנראה לי הלוח הכיטוב במחיר שלו (580 שקל) ואז הסיטו את מחשבותיי על הP35-S3 שלהם.. שזה לוח עמיד יותר ובלה בלה... עכשיו אמנם זה תוספת של "כולה" 130 שקל, אבל עדיין תוספת השאלה היא, האם באמת יש טעם להשקיע אותם בלוח הזה? או ללכת בלב שקט על ה965P? או אפ כבר להשקיע את הכסף הזה, אז אולי לוח אחר? 965P-DS3? G33-S2? או אולי P5B של אסוס?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  22. Started by ymss69,

אני כבר קרוב ל3 שנים עם הD920, אומנם מעבד חלש אבל אוברקלוקר מצויין, עכשיו אני מתעניין במשהו חדש, חשבתי על הE7200, השאלה כמה ההתאמה בינו לבין הלוח היחסית ישן תיהיה טובה, והאם הלוח ינצל אותו כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  23. Started by gshhar,

יש לי את ה-UGURO והתוכנה מצפצפת לי ושאני מסתכל בה אני רואה שמהאוורר של ה-NB מסתובב במהירות נמוכה. כוונתי אותו שהמינימום לפי התוכנה לפני שיצפצף יהיה במהירות 2000 אבל המקסימום שעכשיו הוא מגיע זה 1100. בדקתי אותו והוא לא תפוס ומסתובב. מה הבעיה? נ.ב בלוח מופיעה לי תקלה 26 זה מה שהיא אומרת:

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  24. בין השכלולים וההשקות השונים - יצרנית השבבים האמריקאית מוצאת זמן לשדרג גם את גופי הקירור אותם תקבלו ברכישת מעבדי Alder Lake חסכוניים במארזי Boxלכתבה

25. חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת

• 3 תגובות
    • 440 צפיות

דיונים חדשים בפורומים