מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן על שידרוג של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. כבר היה לי מפרט דיי מוכן עד ששמעתי שהפנרין יוצאים בינואר. הבעיה היא שהמחשב שלי גוסס וחודשיים בלי מחשב זה ממש לא מתאים בשבילי. התכנון שלי היה Q6600 GA-P35-DS3L CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 677MHz 8800GT האם כדאי לי לרדת במעבד וכשיצאו הפנרין למכור אותו ולקנות פנרין? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
המפרט מחשב שלי זה amd 5600 2 gb ram geforce8800gts enermax 400w 320gb w.d חייב לוח אם עם פייר ואיר הטכני בחנות אמר לי שעדיף הלוחות של ג'יגהבייט אך הלוח ג'יגהבייט שאני רוצה הוא זול יותר, לכן אולי פחות טוב מהאביט ?
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אנשים קניתי מחשב חדש עם הלוח אם ASUS M2N-E , עכשיו אני רוצה לחבר את הצורב דיוידי שהיה לי במחשב הישן. אבל יש בלוח אם יש רק יצאה אחת של FLOPPY ואין שום יציאה של IDE? מה עושים???? עכשיו קנינו איזה מפצל של SATA TO IDE שאמרו שיעזור אבל זה לא עוזר..מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ OEM Abit KV8MAX3 Socket 754 Athlon 64 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 2400 ש"ח איך הלוח? אולי עדיף את האסוס Asus KV8 Delux VIA K8T800 (הוא מתאים למעבד?) או את ה-MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
אהלן , יש לי את לוח האם Abit IS7-V , אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רץ לקנות זכרון. יש לו 2 סלוטים לזכרון , כתוב מאחורי הקופסא שהוא מתאים לDUAL DDR 400 כעת יש לי 2 זכרונות של 256 מגה שבקושי סוחבים את המחשב.. חשבתי ללכת או על 1 של 1 גיגה , או על 2 של 512. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות לכן אני צריך את הזכרון. אם אני אקנה אחד נוסף של 1 גיגה , אני יוכל לשים אותו בנוסף לאחד ה250 וככה יהיה לי 1.25 גיגה זכרון? במידה ואני קונה , איזה סוג זכרון מומלץ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
-
-
יש לחבר שלי את הלוח אם הזה GIGABYTE 8I945PL-G מה אתם אומרים עליו?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
יש לי במחשב שני זיכרונות rdram של 128 כל אחד ואני רוצה להוסיף עכשיו אני לא יודע מה לקנות? אם אתם יכולים להביא לי המלצות אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
עבור מחשב של קצת משחקים + קצת אופיס + קצת אינטרנט מחפש לוח אם למעבד אינטל C2D E4500 עם צ'יפ 965 לוח אם של חברה ידועה לוח אם כולל כרטיס מסך כולל יציאת IDE עבור צורב ודיסק קשיח שיש לי (בתקן IDE) כולל שאר החיבורים SATA לפחות 6 יצאות USB מקסימום לוח מינימום מחיר
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
נתוני המחשב לוח אם GA-965P-DQ6 מעבד 6300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1950 GT מאוורר למעבד ARTIC COLING 7 PRO זיכרון DDR II 667 2G SUPER TALENT http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 אני צריך לעדכן ל F11 במקום F 9 מה שיש לי עכשיו ללא סיכון שאלה נוספת האם אחרי העידכון ל F 11 הלוח אם יתמוך במעבד 6300 ? המלצה למעבד למשחקים להרבה זמן פחות או יותר , אני חושב על Q6700/Q6600
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
חבר'ה, אני מעוניין לקנות זכרון פנימי - 256 MB DDR במהירות של 400 MHZ. (החברה לא משנה...). כרגע, יש לי במחשב זכרון 256 MB DDR במהירות של 333 MHZ. הכרטיס מסך שיש לי הוא Nvidia GeForce 4 Ti 4400 האם יכולה להיות בעיה עם הכרטיס מסך, שהוא לא יוכל לעבוד עם 2 זכרונות במהירויות שונות ? תודה רבה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.
-
- 3 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הג'אמפר של ה 4V מכוון למצב 4V אבל הבעיה היא כשאני מגיע לביוס הוא מראה לי רק עד ל 3.2V...כאילו לא הזזתי בכלל את את הג'אמפר כרגע אני על 3.2V 245 2-2-2-6 ואני רוצה לעלות קצת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 429 צפיות
- 1 follower
-
-
שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
נראה לי שיש מחסור בלוחות כאלו, ומה שיש המחירים בשמיים, אולי בגלל שלא מזמינים יותר ומחכים ל - NF4? אני בכל מקרה צריך אחד בהקדם, ומחפש MSI PLATINUM 2 במחיר טוב (בפנדה זה עלה מ 860 למעל 1000!) או שמעתי שיש גם EPOX טוב אבל לא מוצא אותם! תודה
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
אני קונה זיכרון Kingston Original (K2G667DC) 2x1GB DDRII 667Mhz ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם Gigabyte GA-P35C-S3
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR400 2 של 256 .. עכשיו אני מוסיף עוד של 512 ו 512 של KRETON הם נקראים : DDR400 PC3200 400MHZ ה 400 MHZ זה DDR400 ? ... תודה
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המערכת שלי לאחד מהמעבדים החדשים+זכרון, ומהחלקים שאני יוציא ממנה אני ירכיב מערכת נוספת- אז אני צריך לוח אם לD920 וזכרונות, תקציב 900 שקל-חובה כרטיס מסך מובנה! או להכניס גם כרטיס מסך (אפשר גם 6200 יותר מפיפא המחשב הזה לא יריץ).
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 428 צפיות
-