מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E ל- 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E מי עדיף? ושאלה נוספת מה זה REV 1.0 ומה ההבדל בינו לבין 2.0 וכו'
-
- 1 תגובה
- 436 צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יש לי שניים של 512 שעובדים ביחד שכל אחד 400 מגה ארץ הכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1 gb ויש לי שני סטיקים פנויים מה עדיף לשים 1 או שניים של 512 ואיזה דגם מסויים הוא מוצלח ושל איזה חברה האם לקנות אם יותר ארצים יותר מ400 בכל מקרה תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שמעתי לא יהיה כזה דבר P5 שיהיה פשוט Dual Procesor [משהו כזה] שזה אומר 2 מעבדים למחשב אחד.. [זה כבר קיים.. אבל רק למליינים] זה נכון? זה בטח משהו מפלצת..... וסתם לא יהיה נורא לפתח איזה דיון בנושא, אני מאמין שלא תרגישו איך הזמן יעבור מהר ועוד מעט זה כבר יהיה אצלנו..
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
-
יש לי מפר ט כפי שמתואר בחתימה אני משחק די הרבה משחקים (FPS בעיקר), אבל בעיקר עובד עם הרבה אפילקציות OFFICE פתוחות בו-זמנית וכן הרבה חלונות EXPLORER פתוחים בו"ז. המחשב ממש מקרטע בעומס הזה, ומבדיקה עם TASK MANAGER של XP עולה כי הAVAILALE PHISICAL MEMORY שואף ל0... מזה אני מבין שפשוט יש בעיה של חוסר זיכרון פנימי והוא נאלץ לעבוד הרבה עם הHD שזה איטי יחסית אני שוקל לקנות סטיק זיכרון נוסף של 256מ"ב 400MHZ או 333MHZ (כמו שיש לי כרגע) רק כדי להמשיך לעבוד בצורה נורמאלית, עד קניית המחשב הבא (כשיהיה תקציב). השאלה היא האם בכלל כדאי להשקיע כרגע בזכרונות שבכל מקרה לא ישמשו אותי במחשב הבא, ולחכות עד שאני אקנה את המחשב, או שכן כדאי לקנות זכרונות רק בשביל שיהיה אפשר להחזיק מעמד עד המחשב ה…
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
טוב אז ככה כבר תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה שלא קראתי מאמרים בנושא של זכרונות ומעבדים ולוחות אם לא הסתכלתי על בנצ'מארקים החלטתי אתמול בלילה שאני חייב לחזור לעינינים אז אשמח אם תוכלו לתת קישורים לכל הדברים החדשים שיצאו בתקופה והסבר מקוצר על מה שקורה עכשיו בשוק עם הליבות החדשות והכל.
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
אני כבר קרוב ל3 שנים עם הD920, אומנם מעבד חלש אבל אוברקלוקר מצויין, עכשיו אני מתעניין במשהו חדש, חשבתי על הE7200, השאלה כמה ההתאמה בינו לבין הלוח היחסית ישן תיהיה טובה, והאם הלוח ינצל אותו כמו שצריך.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אנשים קניתי מחשב חדש עם הלוח אם ASUS M2N-E , עכשיו אני רוצה לחבר את הצורב דיוידי שהיה לי במחשב הישן. אבל יש בלוח אם יש רק יצאה אחת של FLOPPY ואין שום יציאה של IDE? מה עושים???? עכשיו קנינו איזה מפצל של SATA TO IDE שאמרו שיעזור אבל זה לא עוזר..מה לעשות??
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המערכת שלי לאחד מהמעבדים החדשים+זכרון, ומהחלקים שאני יוציא ממנה אני ירכיב מערכת נוספת- אז אני צריך לוח אם לD920 וזכרונות, תקציב 900 שקל-חובה כרטיס מסך מובנה! או להכניס גם כרטיס מסך (אפשר גם 6200 יותר מפיפא המחשב הזה לא יריץ).
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
יש לי את ה-UGURO והתוכנה מצפצפת לי ושאני מסתכל בה אני רואה שמהאוורר של ה-NB מסתובב במהירות נמוכה. כוונתי אותו שהמינימום לפי התוכנה לפני שיצפצף יהיה במהירות 2000 אבל המקסימום שעכשיו הוא מגיע זה 1100. בדקתי אותו והוא לא תפוס ומסתובב. מה הבעיה? נ.ב בלוח מופיעה לי תקלה 26 זה מה שהיא אומרת:
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ OEM Abit KV8MAX3 Socket 754 Athlon 64 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 2400 ש"ח איך הלוח? אולי עדיף את האסוס Asus KV8 Delux VIA K8T800 (הוא מתאים למעבד?) או את ה-MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 434 צפיות
-
-
אהלן , יש לי את לוח האם Abit IS7-V , אני רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני רץ לקנות זכרון. יש לו 2 סלוטים לזכרון , כתוב מאחורי הקופסא שהוא מתאים לDUAL DDR 400 כעת יש לי 2 זכרונות של 256 מגה שבקושי סוחבים את המחשב.. חשבתי ללכת או על 1 של 1 גיגה , או על 2 של 512. אני עוסק בצילום ועריכת תמונות לכן אני צריך את הזכרון. אם אני אקנה אחד נוסף של 1 גיגה , אני יוכל לשים אותו בנוסף לאחד ה250 וככה יהיה לי 1.25 גיגה זכרון? במידה ואני קונה , איזה סוג זכרון מומלץ? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שילוב של ליבות העיבוד החדשות מבית חברת Nuvia תזניק את הביצועים ותאפשר להתחרות במעבדים של אינטל ו-AMD מצד אחד - ובמעבדיה האישיים של אפל מהצד השני?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
- 1 follower
-
-
נתוני המחשב לוח אם GA-965P-DQ6 מעבד 6300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1950 GT מאוורר למעבד ARTIC COLING 7 PRO זיכרון DDR II 667 2G SUPER TALENT http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 אני צריך לעדכן ל F11 במקום F 9 מה שיש לי עכשיו ללא סיכון שאלה נוספת האם אחרי העידכון ל F 11 הלוח אם יתמוך במעבד 6300 ? המלצה למעבד למשחקים להרבה זמן פחות או יותר , אני חושב על Q6700/Q6600
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
חבר'ה, אני מעוניין לקנות זכרון פנימי - 256 MB DDR במהירות של 400 MHZ. (החברה לא משנה...). כרגע, יש לי במחשב זכרון 256 MB DDR במהירות של 333 MHZ. הכרטיס מסך שיש לי הוא Nvidia GeForce 4 Ti 4400 האם יכולה להיות בעיה עם הכרטיס מסך, שהוא לא יוכל לעבוד עם 2 זכרונות במהירויות שונות ? תודה רבה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
לאוברקלוק ומשחקים...
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני עושה במשחקים קביעת הגדרות מערכת אוטומטית,תמיד אני מקבל הגדרות מאד נמוכות. נראה לי שיש לי מחשב די חזק ,מישהו יודע מדוע זה כך והאם זה באמת משקף (דרך אגב אני מעלה תמיד ידנית את ההגדרות להגדרות גבוהות וזה עובד מצויין,אין תקיעות וכאלה ) תודה
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-