מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות: מעבד - עד 300 שקל לוח אם - עד 200 שקל וזכרונות - 512MB כמה שיותר זול ***חשוב שכל החלקים יתאימו*** אשמח לדעת אם הלוח הוא AGP - כל כרטיס מסך AGP יתאים לו ? תודה רבה רבה , אבי . מי שיעזור לי וימצא לי את כל החלקים במחיר טוב אולי יקבל תגמול מתנה (כסף )
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב ואני מתלבט בין שני סוגי זכרון. המפרט יכלול מעבד אינטל 6600 לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 זכרון 2 גיגה . ההתלבטות היא בין זכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ או OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK כאשר ברצוני לבצע O.C בעתיד נא ענו בבקשה
-
- 3 תגובות
- 411 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב חדש שיהיה או קונרו 6400 או אתלון X2 4600 ורציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרונות DDR2-800 או להסתפק בזכרונות במהירות 667 . אין לי כוונה לעשות OC , אבל המחשב ישמש למשחקים . תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
לאוברקלוק ומשחקים...
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-K8NF יש לי עכשיו גיגה של 2 סטיקים של 512 רצים על 400MHZ DDR1 אני רוצה לשדרג ולשים 2 גיגה זיכרון 667 DDR2 הלוח תומך?
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
איך זה הולך לקרות בארץ? למישהו יש מושג? החל מה22 השינוי במחירים גם יהיה בישראל או שייקח איזה שבוע שבועיים עד שיגיע מלאי חדש של מעבדים? אני כבר ממש לחוץ על לקנות מחשב חדש ואני מחכה חודשיים לירידת מחירים הזאתי...
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב זכרונות ישנים נראה לי שעובדים על 266 בנפח של 512 (256X2) ..איך כדאי לשדרג את הזיכרון במחשב? מה לקנות? עד שאני יקנה מחשב חדש אני צריך להשתמש בזה בינתיים. חשבתי לקנות ג'יגה של 400 ולהוסיף לישנים ואז יצא ג'יגה וחצי .. מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אני מחפש מעבד כפול ליבה טוב וחזק למישחקים לוח האם לא חייב שיהיה בעל כל הפ'יצרים שרוב התקציב ילך על המעבד לא מתכנן OC לוח- האם מעדיף של GIGABYTE
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של אביט ni8 sli , ומותקן עליו מעבד אינטל סלרון 3.06 . כשרציתי לשדרג נאמר לי באביט שיש אפשרות למקסימום סדרה 800 של פנטיום , 805/830/840 . האם מי מכם ניסה להתקין מעבד מסדרה 900 ? ואם זה לא ניתן האם למי מכם יש מעבד 830, 840 למכירה ? תודה ירון
-
- 3 תגובות
- 410 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי שאלה, עד היום הייתי עושה באנצ'מארקים למעבדים בעזרת בלנדר והכל היה טוב ויפה לאחרונה בלנדר עידכנו את גירסאת הבאנצ'מארק שלהם ל-3.1 ששינתה לגמרי את הבאנצ'מארק המוכר (אין יותר זמן רינדור או אפשרות לבחור סצינות) ניסיתי למצוא תשובה באינטרנט אבל לא מצאתי, האם יש אפשרות לשנמך/להתקין את גירסא 2.92 של הבאנצ'מארק? אשמח מאוד לתשובות!
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לוח אם שיתאים למעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX וגם זיכרון 2GB שיתאים ללוח אם. התקציב ללוח אם ולזיכרון עד 1,000 ש"ח. לא צריך שיתמוך OC.
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להרכיב מחשב חדש והולכת לאיבוד לנוכח כל הדגמים והאפשרויות השונות למעבדים. מה למשל ייתן ביצועים טובים יותר - מעבד אינטל 2.66GHZ עם ליבה כפולה או מעבד בלי ליבה כפולה במהירות 3 או 3.2GHZ ? אשמח להרחבה בנושא זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 410 צפיות
-
-
שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 410 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לפטופ, ואני מעוניין לשדרג אותו. המפרט שלו (הרלוונטי): מעבד פנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ, 256 זיכרון, הארדיסק 20 גיגה. במהלך הזמן אני כנראה אחליף את כל הרכיבים (למרות שזה לא וודאי), אך נכון לעכשיו אני מעוניין להחליף רק את אחד הרכיבים. שאלתי היא כזאת: האם החלפה של רכיב אחד, לרכיב חדיש לא תיצור בעיות? כלומר, האם לצורך העניין מעבד חדיש מאוד של אינטל, חוץ מזה שלא ינוצל במלואו בגלל זכרון 256, לא ישרוף אפילו את הרכיב או משהו בסגנון? ודבר שני, איזה שידרוג משמעותי יותר? להחליף את הפנטיום 4, 2.4 ג'יגה הרץ למעבד שתי ליבות כלשהו, או את הזיכרון 256, ל1 גיגה?
-
- 2 תגובות
- 410 צפיות
-
-
אני קונה מחשב מבוסס Q6600 שישי הקרוב, ומסתבר שעדיין לא ממש נסגרתי על לוח אם. בגדול חשבתי על ה965P-S3 של ג'יגהבייט, שנראה לי הלוח הכיטוב במחיר שלו (580 שקל) ואז הסיטו את מחשבותיי על הP35-S3 שלהם.. שזה לוח עמיד יותר ובלה בלה... עכשיו אמנם זה תוספת של "כולה" 130 שקל, אבל עדיין תוספת השאלה היא, האם באמת יש טעם להשקיע אותם בלוח הזה? או ללכת בלב שקט על ה965P? או אפ כבר להשקיע את הכסף הזה, אז אולי לוח אחר? 965P-DS3? G33-S2? או אולי P5B של אסוס?
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
-
-
למעבד amd 64 939 : מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק, האם הוא נופל מnforce 3 ultra? ובכלל, מדוע אני כל הזמן שומע על nforce וכמעט כלום על VIA? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2594
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
אם אני לוקח את הלוח של GIGABYTE 965P-DS3 RV1 אם מעבד E6400 איזה מהירות זכרונות תיהיה עדיפה ל-OC? ואם יש לכם המלצה אחרת לשלוב של לוח בסדר גודל של התקציב הזה אני השמח לקבל דעה. בתודה מראש לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 409 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את מעבד אמצע השוק החדש של אינטל שזה עתה הוכרז, ואנו שמחים לבשר שמשאלות הלב שלנו התגשמו - כל הפרטים בפניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
י שלי שאלה לגבי לוח אם של msi p35 neo האם הוא לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך בע"ה לסגור עסקה בחנות TMS.CO.IL (זה האתר שלהם) למחשב..שזכותכם ובזכות עוד כמה חברים בניתי את המפרט,הבעיה האחרונה היא הלוח אם שאני אמת לא ממש מבין בו. המטרות שלי מהלוח אם: *של ASUS או GIGABYTE *סוקט AM2 מתאים לזיכרון DDR2 667MHZ *הכי טוב במחיר 400 ש"ח לא יותר(גג 450 שקל).. *אם יש כזה דבר יציאת DVI בשביל מסך LCD או HDMI אני לא ממש מבין בזה.. *כל מה שאתם מוצאים לנכון שיתן יצועים הכי טובים במחיר הזה למחשב שלי.. אני יודע שלא נהוג לרשום "דחוף" הודעה אל מחר,לפני חנוכה,זה כנראה היום היחידי שאני יכול ללכת בו לחנות הזאת ולסגור את העיסקה ולכן זה כל כך חשוב דחוף עבורי..בבקשה תעזרו לי.. הציעו כבר לוח אם פורום מפרטים אבל אני פונה אליכם כאן בפורום לוחות אם כי…
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
אני יוכל לעשות? איזה? וכמה ב965?
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-