מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לוח אם טוב עם אפשרות ל- SLI ושיתמוך בזכרונות DDR3. אני צריך לוח-אם שיחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים. אשמח לשמוע בכללי על לוחות-אם מומלצים מבחינת עלות/ביצועים. אני מחפש לוח אם עד 1000 שח, אם הלוח עולה טיפה יותר זה לא נורא. אבל הסכום הוא עד 1000 שח (שגם זה הרבה בשבילי). הכי חשוב שהוא יחזיק להרבה זמן מבחינת התאימות שלו לרכיבים (לדוגמא תמיכה בארכיטקטורת מעבדי 45nm וכו'...) תודה ויום נעים
-
- 2 תגובות
- 393 צפיות
-
-
שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
-
-
OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
-
-
הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
המהירות של דור הזכרונות הדיאנמיים העדכני ממשיכה לצמוח - ויש כבר טיזר גם לגל הבא שישבור את מחסום ה-8,000 בקרובלכתבה
-
- 1 תגובה
- 393 צפיות
- 1 follower
-
-
חנות מחשבים קנדית העלתה לאוויר עמודים עבור ארבעת מעבדי הדור החדש של AMD שצפויים לנו בגל ההשקה הראשון - ומעניקה לנו הערכה סבירה להתייקרות המתוכננת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד Intel® Core2 Quad 2.4GHz זיכרונות: 2X1024MB וכו'... אני צריך לוח אם מתאים וממש טוב.. עד 1500 שח בערך... אפשר לקבל איזה דירוג של מהפשוט לטוב ויקר יותר? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
בקיצור צריך מידע על שני לוחות אם המידע צריך ליכלול האם בלוחות קיימות אפשרויות OC , האם הכרטיס מסך המובנה בסדר מיבחינת הכרטיסים המובנים של INTEL,האם על הלוחות קיימת אפשרות DC ,אבל הכי חשוב שהלוחות יהיו עם אפשרויות OC לא להציע לוחות אחרים ביגלל שאני מעוניין בלוח של PALIT. אפשרות ראשונה Palit N73PV Conroe Support N73PV מחיר 345 שקל אפשרות שניה Palit P35A Conroe Support P35A מחיר 456 שקל 2 הלוחות מי TMS.CO.IL רק שהם אפשר ליקנות עם מישהו ימצא ביותר זול אני ישמח תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום אני מחפש איזשהו לוח אם של אינטל, העונה לשם : INTEL T2 או INTEL TL האם יש משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
לוח אם p5k של אסוס מומלץ? ועוד שאלה זכרונות 2x1GB OCZ Platinum Revision 2 XTC יתאימו ללוח אם הזה תודה רבה לעונים :xyxthumbs:
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
אנשים יש לי לוח אם של ARISTO מסוג AM-639BX-S ואני לא מוצא עדכון מתאים בחיית תעזרו לי פה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לידידה שלי מחשב וקיבלתי 3 הצעות נחמדות מאותו מקום על 3 מעבדים ו 3 לוחות אם שונים. אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה ההבדל ביניהם, ועל מה הוא ממליץ. אני רוצה לציין שהמטרה היא מחשב משרדי, ולכן חשובה יותר האמינות של הרכיבים מאשר הביצועים. האחד: לוח אם - ASUS P4R 800 VM FSB 800MHZ Prescott Read Chipset 9100 מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השני: לוח אם - Intel RockLake FSB 800MHZ Intel 865PERL Chipset מעבד (אותו מעבד שבהצעה הראשונה) - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology 1M Prescott Socket 478 השלישי: לוח אם - ASUS P5GD1-VMFSB 800MHZ intel 915G Chipset מעבד - Intel Pentium 4 3GHZ 800FSB HT Technology Socke…
-
- 2 תגובות
- 392 צפיות
-
-
אני יוכל לעשות? איזה? וכמה ב965?
-
- 1 תגובה
- 392 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם Abit Kv8 Pro. ורציתי לדעת איך הוא? ז"א יש לי אותו שנתיים והוא נראה לי מיוחד יותר מאשר סתם לוחות אחרים. משהו עם OC נראה לי,כי יש לו תוכנה מיוחדת לזה אנערף. אם כבר מדברים,יש לי מן צג קטן כזה על הלוח וכתוב עליו בד"כ 9.9. מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קטנה האם אני יכול להחליף לוח אם מבלי לפרמט את המחשב כי קניתי את כל החלקים החדשים לוח אם ,זכרון ומעבד ואין לי חשק לפרמט את הדיסק הקשיח השאלה האם זה אפשרי מבלי לפרמט או לאבד מידע תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
-
אחרי דור של בלבול משמעותי עבור הצרכנים, במפתחת השבבים עושים את הצעד הנכון ומפרידים באופן מובהק בין דגמי ה-Zen 3 Plus העדכניים ביותר לבין דגמי ה-Zen 3 המרועננים שיגבו אותםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
משפחת Alder Lake הניידת הסתפקה עד עתה במעט פחות ליבות עיבוד בהשוואה למקבילה הנייחת שלה - אבל נראה שזה עומד להשתנות בקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 391 צפיות
- 1 follower
-
-
מי רוצה 24 ליבות עיבוד פיזיות עם תדר פעולה של עד 5.8GHz עבור שתיים מהן? ברשת יש כבר פירוט מעמיק באופן מרשים של היכולות הצפויות לנו בדור ה-Core ה-13 השולחני מבית אינטללכתבה
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מעוניין להגדיל את זכרון הראם שלי ולא ברור לי מה סוג הזכרון הקיים במחשב כרגע. ידוע לי רק שהוא 256 מגה. אני יודע שאני צריך ללוח אם שלי זכרון מסוג: DDR 266HRZ CL2.5 השאלה מה יקרה אם הזכרון המותקן כרגע במחשב הוא מסוג אחר, נגיד CL3 ? האם אפשר סוגים שונים של זכרון ?
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל בסוקט 478 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך של pci-e אז אני צריך להחליף ללוח אם שתומך גם ב478 וגם Pci-e אני אשמח לקבל הצעות\פתרונות?
-
- 2 תגובות
- 391 צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרגע 2 מעבדים ואני לא ידוע איזה מהם יותר טוב אינטל: Intel Pentium 4 - 3.00 Ghz או איי אם די: AMD Athlon 64, 1800 MHz (9 x 200) 3000 כמובן שלכל מעבד יש לוח אם אחר...והלוח אם של אינטל הוא יתר ישן מזה של המעבד השני אני ידוע שהאייאםדיי יותר טוב והתקנתי אותו במקום האינטל במטרה לשדרג אבל עכשיו התקנתי את הנדי פור ספיד החדש והכרטיס מסך שלי הוא מצויין (geforce 8500GT) אבל עם המעבד של אינטל המשחק הזה היה רץ חלק ועכשיו שהחלפתי אותו הוא רץ לא כל כך טוב.....זה סתם דוגמא שאני יכול להביא עכשיו אז אני יודה למי שיעזור לי אולי בעצם המעבד של אינטל הוא היותר טוב....
-
- 2 תגובות
- 390 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין בכל העסק הזה, אז אני שואל: לוח אם מבוסס אינטל, סוקט כ. מסך pci - e. זה כל מה שאני יודע... בסביבות ה 500 - 600 ש"ח. אם צריך עוד פרטים, שאלו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
הזכרון הזה אמור לעוד עם הp5b CZ Gold Series 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5400) Dual Channel Kit Desktop Memory (אני לא שואל איך הזכרון הזה) רק אם הוא יעבוד כמו שצריך עם הלוח אם כי בלוח אם יש את השורה הזאת : Notice: Only DDR2-800 memory supporting JEDEC approved 1.8V operation with timings of 5-5-5 or 6-6-6 is supported on Intel Desktop Boards based on Intel 965 Express Chipsets אם הלוח לא תואם איזה לוח כן תואם עם הזכרון זה?
-
- 1 תגובה
- 389 צפיות
-