מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
DDR.. יש לי כרגע 256.. על איזה כרטיסים אתם ממליצים? אני מחפש משהו במחיר סביר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-
-
לכאורה, על פי מה שמופיע בדף שבסרטון, יש מצב שבקרוב גם מעבדי דור 10 כבר לא יבואו בטוב לחלונות 11 ... https://www.youtube.com/watch?v=VxgFen_BdYo
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני חוזר הבייתה ושומע את המחשב עושה קולות של סירנה משטרה... עכשיו השאלה שלי מה מסמלים הקולות כמו של סירנת משטרה? יש לי AMD 2500 לוח של אפוקס 8RDA3+ V2.1 זיכרון DDR400... מה מסמלים הקולות האלו? אני לא חושב שזה טמפרטורה כי המעבד היה בטמפרטורה יחסית נמוכה 45+-... אז מה הם מסמלים?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ OEM Abit KV8MAX3 Socket 754 Athlon 64 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 2400 ש"ח איך הלוח? אולי עדיף את האסוס Asus KV8 Delux VIA K8T800 (הוא מתאים למעבד?) או את ה-MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
לחבר שלי יש זכרון: mucron tech ddr pc2700 מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא טובה? בתוכנת aida32 אני מקבל שהמהירות של הזכרון היא 166mhz - האם זה נשמע הגיוני? זה לא אמור להיות ddr333? אודה על עזרתכם
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלמצא לוח אם עם PCI-E בשביל AMD 64 BIT 3200 939 בבקשה אם יש כאלה תגידו לי בבקשה :-*
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להרכיב מחשב חדש והולכת לאיבוד לנוכח כל הדגמים והאפשרויות השונות למעבדים. מה למשל ייתן ביצועים טובים יותר - מעבד אינטל 2.66GHZ עם ליבה כפולה או מעבד בלי ליבה כפולה במהירות 3 או 3.2GHZ ? אשמח להרחבה בנושא זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 397 צפיות
-
-
שלום אני מחפש זכרונות מהירים יותר מPC8000 והם של DDR2 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
-יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת דרך אגב פירמטתי הורדתי דריברים בדקתי וירוסים כלום לא עזר האם המעבד פשוט לא טוב לצרכים אלו המון תודה רן
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
איך זה הולך לקרות בארץ? למישהו יש מושג? החל מה22 השינוי במחירים גם יהיה בישראל או שייקח איזה שבוע שבועיים עד שיגיע מלאי חדש של מעבדים? אני כבר ממש לחוץ על לקנות מחשב חדש ואני מחכה חודשיים לירידת מחירים הזאתי...
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
לאוברקלוק ומשחקים...
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
שלום רב, אני עומד לרכוש מחשב חדש שיהיה או קונרו 6400 או אתלון X2 4600 ורציתי לשאול האם כדאי לקנות זכרונות DDR2-800 או להסתפק בזכרונות במהירות 667 . אין לי כוונה לעשות OC , אבל המחשב ישמש למשחקים . תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
אני כנראה מחר הולך בע"ה לסגור עסקה בחנות TMS.CO.IL (זה האתר שלהם) למחשב..שזכותכם ובזכות עוד כמה חברים בניתי את המפרט,הבעיה האחרונה היא הלוח אם שאני אמת לא ממש מבין בו. המטרות שלי מהלוח אם: *של ASUS או GIGABYTE *סוקט AM2 מתאים לזיכרון DDR2 667MHZ *הכי טוב במחיר 400 ש"ח לא יותר(גג 450 שקל).. *אם יש כזה דבר יציאת DVI בשביל מסך LCD או HDMI אני לא ממש מבין בזה.. *כל מה שאתם מוצאים לנכון שיתן יצועים הכי טובים במחיר הזה למחשב שלי.. אני יודע שלא נהוג לרשום "דחוף" הודעה אל מחר,לפני חנוכה,זה כנראה היום היחידי שאני יכול ללכת בו לחנות הזאת ולסגור את העיסקה ולכן זה כל כך חשוב דחוף עבורי..בבקשה תעזרו לי.. הציעו כבר לוח אם פורום מפרטים אבל אני פונה אליכם כאן בפורום לוחות אם כי…
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
שלום לכלום! לאחר הרבה המלצות שראיתי כאן בפורום על הלוחות של GIGABYTE, אני חושב שעדיף לקנות לוח GIGABYTE. אבל באתר לא מצאתי עם מה מגיעים הלוחות של גיגהבייט, ואילו למשל באסוס או אינטל כתוב מה בקופסה או משהו כזה. אולי מישהו יכול לתת לינק לאיזה עמוד באתר של גיגהבייט שכותב עם מה זה מגיע כדי להיות בטוח שלא חסר כלום? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן: תמיד הלוחות של אינטל באים עם דגמים. ומצד שני יש להם גם כינויים. חיפשתי הרבה פעמים באתר של אינטל ולא ראיתי אף פעם שום כינוי לאף אחד מהלוחות של אינטל אלא רק את הדגמים. מה שרציתי לשאול זה, מאיפה יש את הכינויים האלה ומאיפה השמות האלה כי באתר של אינטל לא כתוב את זה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 397 צפיות
-
-
יש לי: 256x2 (512 MB) MB Dual DDR SDRAM PC3200, Real Clock: 200 MHz Effective Clock: 400 MHz, Micron Tech. Intel Pentium 4 530J, 3GHz (15x200) 1Mb 800FSB LGA775 #530 רוב הזמן ניצול הזיכרון עומד על 95% גם כשה-emule לא עובד. וכמובן שהוא איטי ולפעמים נתקע לזמן ארוך. 1. להחליף או להוסיף? 2. כמה מומלץ? 3. מה המקסימום שיהיה אפקיבי למעבד הזה? 4. איזו חברה מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אני צריך עזרה בלפרק את המעבד שלי (במחשב השני) יש לו מעבד AMD Athlon 1400MHz Thunderbird והוא נשרף ואני רוצה לפרק אותו איך אני מפרק אותו..? הוא לא תפוס אם הפלסטיק הזה ?? בקיצר צריך עזרה ואם צריך תמונות תגידו לי תודה מראש....!
-
- 0 תגובות
- 397 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון משוג sdram ללוח אם asus cusi m עכשיו ידוע לי שהלוח אם תומך במקסימום 1GB של זיכרון הבעיה היא כזאת: על הלוח אם יש רק 2 מקומות שאפשר לשים עליהם זכרונות קראתי באיזה אתר אחד שצריך לקנות 2 זכרונות של 512MB[משו כזה] כל אחד ולשים אותם במקומות האלו ככה שבסה"כ יצא 1GB על 2 מקומות השאלה שלי: האם אפשר לקנות זיכרון אחד של 1GB ולשים אותו רק במקום המיועד לזכרון ואת המקום השני להשאיר ריק ??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 397 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, אני הולך לקנות 2 סטיקים של 2GB DDR2 800MHz, ואני מתלבט בין הCL של ה5-5-5-15 ל4-4-4-12 יש הפרש של איזה 100-150 שקל ביניהם. עד כמה ההבדל הוא משמעותי? זה שווה את הכסף? S: תודה מראש ם:
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של אביט ni8 sli , ומותקן עליו מעבד אינטל סלרון 3.06 . כשרציתי לשדרג נאמר לי באביט שיש אפשרות למקסימום סדרה 800 של פנטיום , 805/830/840 . האם מי מכם ניסה להתקין מעבד מסדרה 900 ? ואם זה לא ניתן האם למי מכם יש מעבד 830, 840 למכירה ? תודה ירון
-
- 3 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום לכולם התקציב שלי הוא 1000 ש"ח אני מחפש מעבד כפול ליבה טוב וחזק למישחקים לוח האם לא חייב שיהיה בעל כל הפ'יצרים שרוב התקציב ילך על המעבד לא מתכנן OC לוח- האם מעדיף של GIGABYTE
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרונות ישנים נראה לי שעובדים על 266 בנפח של 512 (256X2) ..איך כדאי לשדרג את הזיכרון במחשב? מה לקנות? עד שאני יקנה מחשב חדש אני צריך להשתמש בזה בינתיים. חשבתי לקנות ג'יגה של 400 ולהוסיף לישנים ואז יצא ג'יגה וחצי .. מה אתם מציעים?
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לוח אם שיתאים למעבד INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX וגם זיכרון 2GB שיתאים ללוח אם. התקציב ללוח אם ולזיכרון עד 1,000 ש"ח. לא צריך שיתמוך OC.
-
- 0 תגובות
- 396 צפיות
-