עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Trol,

יש זכרונות עם CL5 ויש כאלה עם CL4, מה זה ה -CL הזה? ומה יותר טוב? תודה.

2. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  3. האם לוח זה תמוך בכרטיס מסך 8800GT (לא במערך SLI) או שרק הוא תומך ב 8800GTX ו ULTRA?

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  4. יש לי קירור למעבד AMD אני לא מצליח לחבר אותו הקירור נקרא ALPINE 7 לAMD תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  5. Started by אוראלהזמיר,

חברה זה ממש דחוף..אני חייב לדעת מה אתם חושבים על הלוח הזה וכמה הוא שווה לדעתכם

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  6. הי, יש לי לוח אם ASROCK CONROE945G-DVI עם כרטיס גרפי מובנה מעבד CORE 2 DUO E6300 2MB CACHE זכרון AENEON DDR-2 667 512MB X 2 ושני סלוטים פנויים לזכרון המחשב משמש בעיקר לגלישה,אופיס,תכנות במטלב אבל גם לא מעט עיבוד תמונה בפוטושופ,פוטומטיקס ולייטרום המחיר של הזכרונות DDR2 667 כל כך נמוך אז אני שואל אתכם אם כדאי לנצל ולהוסיף זכרון או שאני בכלל לא ארגיש את זה אם כן,זה משנה אם אני אוסיף סלוט אחד של ג'יגה או שאני חייב להוסיף שניים של 512?

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  7. Started by Nasok,

צריך זכרונות זכרונות עד 1.8K DDR2 בשביל הקונרו החדש

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  8. Started by oren27,

MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN הוצע לי כחלק מהצעת מחיר הסתכלתי על הציפסט שלו באתר הבית וראיתי שיש שניים אפשריים 570I ו 680I דיברתי עם אייבורי ושאלתי איזה להם יש, ואמרו לי 650I מישהו יכול לומר לי מה זה אומר? ומה המאפיינים, יתרונות חסרונות וכו'.... תודה מראש אורן

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  9. Started by daniel1994,

אז ככה אני צריך עזרה: הכרטיס הנוכחי nvidia geforce fx 5200 הדרישות שלי: פרו פיפא 2008 NBA מנג'ר סרטים וסדרות ולא חובה GTA זה הדרישות שלי. לאחרונה ניסיתי לשחק בפרו ולא פעל לי בגלל הכרטיס מסך וגם הזכרון שאותו אני אשדרג. עכשיו השאלה מאיפה לקנות ומה לקנות החנות הקרובה והיחידה שהוא שאני מכיר היא אייבורי ככה שתמליצו מאיפה לקנות ומה לקנות ד''א אני גר בבת ים. ובזיכרון: עד איזה שנה יעבדו משחקים של 1 ג'יגה ואיזה 2 ג'יגה. ושאלה אחרונה: בשביל שאני אוכל לשחק במשחקים הללו אני אצטרך גם מעבד ולוח אם חדש?

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  10. כדאי להוריד את הכי מעודכנים באתר (בשביל NF7 - SL REV 2) או שיש משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  11. Started by HdInspect,

שלום, אני צריך שתורידו את EVEREST הגסרא החינמית http://www.majorgeeks.com/download4181.html ותגידו לי איזה טמפרטורה יש ב- AUX ...?? בבקשה

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  12. Started by Oranili,

שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?

13. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-P35-DS3 אני עומד לקנות כרטיס מסך חדש ( אולי את ה - 9600GT ) האם כדי להחליף ללוח עם מערך SLI או להשאר עם הקיים. - מתאר לעצמי שאצטרך לקנות גם ספק חדש ( היום יש לי ENERMAX LIBERTY 400W ) תודה לכולם.

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  14. איזה לוח אם עדיף עבור המחשב הבא האם בכלל אני ארגיש בשינוי או שזה לא נחוץ? אם זה לא נחוץ אני אעדיף לחסוך את הכסף לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤443 לוח אם: ASUS M2N-E ¤554 המחשב מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 מסך: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI ¤1392 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1011 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤374 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤171 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤316 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤180 סט מקל…

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  15. יש לי זכרונות REAPER CL3(מפרט מלא בצד) אני לא מצליח להגדיר אותם לעבוד על CL3 שינית תזמונים ל3-4-4-15 ומתח 2.20/2.30 (אני צריך 2.25 אבל אין לי) והמחשב מסרב לעלות מה עושים?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  16. Started by Blabber,

אני מתכוון להחליף כמה רכיבים במערכת שלי ולבצע OC של המעבד(נכון לרגע זה רק למעבד), אני מתלבט איזה זכרון לרכוש - CL4 \CL5 ושל איזו חברה בהנחה שאני ארצה מתישהו גם לבצע OC לזכרון. הרכיבים הקיימים שלי נמצאים בטאב של המשתמש. אני מוכן לשלם עד ל 300 שקלים לשני סטיקים של ג'יגה כל אחד של DDRII 667. חוץ מהזכרון אני מתכוון לקנות כרטיס מסך(כפי הנראה 9600GT), קירור למעבד (TUNIQ) וכנראה ספק חדש שיחזיק את כל זה(400W של FSP נראה לי יספיק). המחשב מיועד למשחקים ובמחשבה לעתיד.

• 2 תגובות
    • 432 צפיות
  17. Started by moshel7,

יש לי מעבד AMD ATHLON 4800+X2 האים כדאי ומישתלם להחליף למעבד AMD ATHLON 5400+X2 והאים ה 5400X2 מתאים ללוח-אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 תודה משה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  18. Started by gtf,

סלוטים של DDR תומכים גם בSDRAM?

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  19. אני צריך לוח ומעבד ממש לא משנה העיקר שיהיה טוב למשחקים זה המטרה ואיתם אני יזמין x800gto2 תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  20. Started by dsane,

אני מתלבט בין asus m2ne לבין GA-MA770-S3 gigabyte מה עדיף לרכוש (בהינתן שאולי אשדרג את המעבד בעוד שנתיים) האם עדיף לוח אם אחר (סדר גודל של 450 שקל)? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  21. תושבת LGA1700 השולחנית של אינטל רואה סבב נוסף של מעבדים המבוססים על ארכיטקטורות Alder Lake ו-Raptor Lake. הנה כל הדגמים, המחירים ומה שצריך לדעת על המעבדים הזולים יותר של Core בדור 14לכתבה

22. Started by lee.,

המפרט הנוכחי: לוח אם: ga-965p-s3 מעבד: pentium D 2.8 זכרון: שני כרטיסים kingston 512mb 667mhz עם מארז זול של פוקסקון (TLA397 לדעתי) עם ספק 350W של FSP השימושים הם בעיקר ישומים משרדיים (ללא משחקים וכבדים), וכנראה שגם תוכנות מתמטיות (מאטלב ודומיה). אני מעוניין להוסיף זיכרון, ועקב המחירים, אני מניח שזה זמן מצוין לכך. השתדלתי לקרוא היטב את ההיסטוריה של הפורום, והקישורים כך שאני מבקש בעיקר אישור\הע(א)רות למסקנות שלי. בהתחלה חשבתי לקנות כרטיס בודד של 2 ג"ב (שזה המקסימום שסלוט אחד בלוח אם סוחב) אבל הבנתי שלא מוכרים אותם בבודדים, שהם נורא יקרים, ושבלי הדואל צאנל זה איטי בצורה משמעותית. הרעיון כרגע הוא לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אחד, במהירות 800. ואולי תוך כדי, להפטר מהכרטיסים הקט…

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  23. Started by .Oz,

לחבר שלי יש זכרון: mucron tech ddr pc2700 מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא טובה? בתוכנת aida32 אני מקבל שהמהירות של הזכרון היא 166mhz - האם זה נשמע הגיוני? זה לא אמור להיות ddr333? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  24. מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 431 צפיות
  25. חרשתי את כל הביוס ואני לא מוצא את האפשרות הזאת

• 3 תגובות
    • 431 צפיות

דיונים חדשים בפורומים