עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tal_m9,

מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  2. Started by baraka,

שלום, יש ברשותי מחשב המצוייד בלוח המתואר בכותרת - לינק ללוח - http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P965_Neo-F&class=mb יש לי 1G זכרון הממוקם בסלוט אחד. איני יודע מה שם החברה...משהו מפוברק... במהירות 667. אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 1G - האם ניתן להוסיף בזוג הסלוטים האחרים (הם בצבע אחר) זוג זכרונות של יצרן אחר ואף במהירות גבוהה יותר(800) ? ראיתי קיט בזאפ 512X2 של OCZ במהירות 800 CL-4 במחיר אטרקטיבי - האם ניתן להשתמש בזה?

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  3. Started by Ace_1984,

יש לי מחשב נייד לנובוN100 3000 ואני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף לזיכרון שנמצא במחשב הוא PC2 5300 DD2 SDRAM SODIMM CL5 האם להוסף זיכרון נוסף : DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5 האם זיכרון זה יעבוד טוב וישתלב טוב אם הזיכרון הקיים..אם לא אז איזה זיכרון להוסיף? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  4. טוב אז ככה המפרט שלי כולל AMD 2500+ crossair 512 twinx Gforce fx5900 nf7-s אז אני חושב על לקנות עוד זוג של 512 לזכרונות ואני רוצה לדעת כמה זה בעצם יעזור לי במשחקים ובווינדווז נ.ב. המעבד בOC ל-3.2

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  5. Started by sagi5,

יש לי כרגע AMD 3500 אם אני רוצה להחליף למעבד כפול ליבה, אני אצטרך להחליף לוח? יש לי GIGABYTE NFORCE 4 SLI

• 1 תגובה
    • 440 צפיות
  6. Started by doronkohen,

זהו מפרט שקיבלתי באינטרנט: לוח אם : ASUS M2N-E ¤ 526 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤ 642 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 116 מי מבין שני הזכרונות האלה מתאים יותר למפרט הזה?! CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ב 556 ש"ח (הם אומרים שזה מבצע) או: CORSAIR 1024MB DDR2 800 CL5 ב 294 ש"ח (כמובן אני קונה שתיים כאלה) = 588 ש" סה"כ מה ההבדלים בינהם? תודה רבה דורון

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  7. הנייד הקומפקטי בעיצוב משופר מגיע לחיות בהרמוניה לצידו של הדגם הקודם, ולצידו של דגם MacBook Pro מרוענן שיכלול את השבב היעיל החדש ללא שינוי במעטפת החיצוניתלכתבה

8. תושבת LGA1700 השולחנית של אינטל רואה סבב נוסף של מעבדים המבוססים על ארכיטקטורות Alder Lake ו-Raptor Lake. הנה כל הדגמים, המחירים ומה שצריך לדעת על המעבדים הזולים יותר של Core בדור 14לכתבה

9. Started by amit22,

יש לי זיכרון 256 dde 333 של terabyte אבל אני רוצה להוסיף עוד 256 ואני לא מוצא את הזכרון הזה בשום חנות עם אני מביא אותו סוג זכרון רק חברה אחרת זה יעבוד ??

10. שלום לכולם שויסטה לא עובד טוב עם 965 ,איזהשהוא טכנאי אמר לי , חיפשתי כתבות /מאמרים בנושא ולא מצאתי , מישהו יודע אם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  11. וכמה הוא משפיע על ביצועים בתודה

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  12. Started by lee.,

המפרט הנוכחי: לוח אם: ga-965p-s3 מעבד: pentium D 2.8 זכרון: שני כרטיסים kingston 512mb 667mhz עם מארז זול של פוקסקון (TLA397 לדעתי) עם ספק 350W של FSP השימושים הם בעיקר ישומים משרדיים (ללא משחקים וכבדים), וכנראה שגם תוכנות מתמטיות (מאטלב ודומיה). אני מעוניין להוסיף זיכרון, ועקב המחירים, אני מניח שזה זמן מצוין לכך. השתדלתי לקרוא היטב את ההיסטוריה של הפורום, והקישורים כך שאני מבקש בעיקר אישור\הע(א)רות למסקנות שלי. בהתחלה חשבתי לקנות כרטיס בודד של 2 ג"ב (שזה המקסימום שסלוט אחד בלוח אם סוחב) אבל הבנתי שלא מוכרים אותם בבודדים, שהם נורא יקרים, ושבלי הדואל צאנל זה איטי בצורה משמעותית. הרעיון כרגע הוא לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אחד, במהירות 800. ואולי תוך כדי, להפטר מהכרטיסים הקט…

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  13. Started by PCguy,

ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  14. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  15. האם לוח זה תמוך בכרטיס מסך 8800GT (לא במערך SLI) או שרק הוא תומך ב 8800GTX ו ULTRA?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  16. Started by uorieldahan,

הזיכרון (64mb sd) במחשב שלי (פנטיום 3) לא טוב, החלפתי את הזיכרון ל-256 מגה ומישום מה יש לי שני בעיות א. המחשב מריץ בדיקה לזיכרון שלוש פעמים ורק בפעם השלישית ממשיך בתהליך ההפעלה ב. במקום לזהות 256 מגה הוא מזהה רק 131 מגה (האם הלוח אם לא תומך ביותר מ-131 מגה זיכרון?) הצילו אנא תעזרו לי!!! תודה למי שיענה

17. יש לי שני סטיקים של 512 DDR2 800MHZ של G.SKILL עכשיו אני חושב להוסיף עוד ככה גיגה של בדיוק אותם הזכרונות ותזמונים...הם עולים כ610 שח...עכשיו ראיתי שב1150שח אפשר לקחת אותם זכרונות רק 2GB שתי סטיקים של 1GB...השאלה היא כזאת: מה יהיה ההבדל אצלי במשחק אם אני יוסיף לגיגה שיש לי עוד גיגה ראם או עוד 2 גיגה ראם שבעצם בסוף יוצא 3גיגה ביחד... עד כמה זה ישפר ביצועיים ב3 גיגה מאשר 2 גיגה? חח אני מקווה שהבנתם למה אני חותר...

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  18. שלום, היה לי תלוח asus p5ld2 אכשיו הוא נישרף, אז האם כדאי לי לקחת את אותו לוח רק p5ld2-vm? עם כרטיס מסך מובנה. השיקול שלי לקחת עם כרטיס מסך מובנה מפני שאני מרכיב לדודתי מחשב משרדי אז עם כרטיס מסך מובנה זה יוצא לי טוב. אז האם זה שווה?או להיתעקש על אותו לוח כמה שלי ולקנות בנפרד כרטיס מסך?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  19. Started by daniel1994,

אז ככה אני צריך עזרה: הכרטיס הנוכחי nvidia geforce fx 5200 הדרישות שלי: פרו פיפא 2008 NBA מנג'ר סרטים וסדרות ולא חובה GTA זה הדרישות שלי. לאחרונה ניסיתי לשחק בפרו ולא פעל לי בגלל הכרטיס מסך וגם הזכרון שאותו אני אשדרג. עכשיו השאלה מאיפה לקנות ומה לקנות החנות הקרובה והיחידה שהוא שאני מכיר היא אייבורי ככה שתמליצו מאיפה לקנות ומה לקנות ד''א אני גר בבת ים. ובזיכרון: עד איזה שנה יעבדו משחקים של 1 ג'יגה ואיזה 2 ג'יגה. ושאלה אחרונה: בשביל שאני אוכל לשחק במשחקים הללו אני אצטרך גם מעבד ולוח אם חדש?

• 2 תגובות
    • 439 צפיות
  20. הארכיטקטורה ההיברידית של יצרנית השבבים הצליחה להוכיח את עצמה גם בנייחים - אך נראה כי תוכל להציע שידרוגים גדולים עוד יותר כשתגיע גם למחשבים הניידיםלכתבה

21. היי לכולם האם מישהו יודע אם לללוח אם : M2NPV-VMוAsus ,יש בעיית תאימות עם זכרונות של TWINMOS? 2-במידה ואני קונה לוח כזה איזה זכרון עדיף מבין השניים:קינגסטון או התוינמוס? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  22. Started by XXbandXX,

קראתי כתבות על לוחות אם וגם הרבה בפורום הזה ואני עדיין לא מצליח להגיע להחלטה - אני בטוח שיש כאן הרבה חברה שמבינים יותר טוב ממני ומקווה שיעזרו לי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות, אני רוצה המלצה ללוח אם טוב רוב האנשים אמרו לי ללכת על ערכת השבבים X38 אני קונה כ.מסך 8800GT אז צריך להיות ללוח PCI-E 2.0 לגבי הזיכרונות אני מבין שDDR3 בזמן הזה זה רק לעשירים :'( ... האם כדי ללכת על DDR2 כרגע? לגבי התקציב אני מוכן להשקיע בערך 1700 שח אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי תודה.

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  23. Started by BlueHotDog,

היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?

דיונים חדשים בפורומים