עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yav92,

שלום יש לי לוח אם דגם MSI 915P/G COMBO ויש שם אפשרות לשים 4 סטיקים 2 של DDR1 ושתיים של DDR2 ותמיד היו לי שתיים של DDR1 של גיגה כל אחד 512 והכל עבד מצויין עד אתמול שקניתי עוד גיגש של DDR2 533 CL4 שתיים כל אחד 512 הרכבתי את הסטיקים במקום יש צבעים הירוק זה DDR1 והכתום זה DDR2 ואחרי ששמתי אותם (את כל ה 4 סטיקים) הדלקתי את המחשב והמסך לא עולה ולא המחשב רק שאני מוציא שני סטיקים או שניים של DDR1 או שניים של DDR2 ורק אז זה עובד בבקשה תעזרו לי מה הבעיה???

• 1 תגובה
    • 416 צפיות
  2. Started by Oranili,

יש לי זכרונות DDR400 2 של 256 .. עכשיו אני מוסיף עוד של 512 ו 512 של KRETON הם נקראים : DDR400 PC3200 400MHZ ה 400 MHZ זה DDR400 ? ... תודה

• 2 תגובות
    • 416 צפיות
  3. המפרט מחשב שלי זה amd 5600 2 gb ram geforce8800gts enermax 400w 320gb w.d חייב לוח אם עם פייר ואיר הטכני בחנות אמר לי שעדיף הלוחות של ג'יגהבייט אך הלוח ג'יגהבייט שאני רוצה הוא זול יותר, לכן אולי פחות טוב מהאביט ?

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  4. DDR 1024Mb 400MHz CL3וTwinmos או GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL והאם ההבדל משמעותי כי את הראשון אני יכול לקחת ישר מהחנות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  5. Started by m.l,

הלוח: P5LD2VMוAsus איך הוא? והאם הוא תומך במעבדים כפולי הליבה? ואיך הE6300? כדאי אותו או את הE6400? ואני רוצה אם אפשר המלצה ללוח אם של ASUS טוב במחיר של עד 500 ש"ח בערך...

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  6. Started by Niv golan,

שלום ... יש לי שני מעבדים: 150mhz , 233mhz אני יודע איך להחילף את המעבד אבל אני צריך להיות בטוח שזה נכון לעשות ולא יקלקל לי משהו.... בבקשה תתנו לי עצות מה לעשות אם זה נכון או טוב או להפך.... תודה...

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  7. Started by derdevil,

שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  8. Started by ZXY1,

עבור מחשב של קצת משחקים + קצת אופיס + קצת אינטרנט מחפש לוח אם למעבד אינטל C2D E4500 עם צ'יפ 965 לוח אם של חברה ידועה לוח אם כולל כרטיס מסך כולל יציאת IDE עבור צורב ודיסק קשיח שיש לי (בתקן IDE) כולל שאר החיבורים SATA לפחות 6 יצאות USB מקסימום לוח מינימום מחיר

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  9. Started by tal_m9,

מוצא היום למכירה בארץ לוח אם שמכיל: DDR 2 AGP PCI-Express SATA2 IDE ומתאים למעבדי הDual Core של AMD ? בבאס 800 ומעלה... אם יש יותר מדגם אחד, אשמח לקבל את כולם.

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  10. שלום, מה דעתכם על GA-M61SME-S2 ? לא מצאתי כלום על זה.. שימוש משרדי לאינטרט ואופיס וICQ

• 0 תגובות
    • 415 צפיות
  11. Started by moshel7,

יש לי מעבד AMD ATHLON 4800+X2 האים כדאי ומישתלם להחליף למעבד AMD ATHLON 5400+X2 והאים ה 5400X2 מתאים ללוח-אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 תודה משה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  12. Started by NiSSaN,

כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  13. שלוט אני מרכיב מחשב למשחקים, ורציתי לדעת איזה לוח אם בתקציב של 550 שקל בערך יש לAMD Athlon64x2 (AM2) 3600 חשוב לי שהיה לוח אם עם ביקורות טובות, ושיהיה לו יכולת לעשות OC לא גדול... אם תוכלו לתת לי 2 שמות של לוחות אם שמתאימים לדרישות שלי אני אשמח תודה רבה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  14. שלום. אם אני משלב לוח אנפורס 4 אולטרה, מעבד 4800+ דו-ליבתי ו4 מודולים של 512 מגה כל-אחד, האם הם ירוצו בבאס 200? או שבדומה לווניס ולווינצ'סטר, יוכלו לספק עבודה יציבה בבאס של 166 בלבד? תודהה

• 3 תגובות
    • 415 צפיות
  15. עד 300 ש"ח +- עם הרבה אופציות ? תמיכה בזיכרון DDR 2 667 AND DDR 2 800 לוח שיעבוד הרבה בזמן בלי הפסקה בשאיפה ל - 0 תקלות אני חושב על giga-byte מה אתם אומרים

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  16. Started by bilgon,

חוות דעת לגבי לוח DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ תודה

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  17. Started by izhark,

ת'רד מעניין בTH (מופיע גם בפורומי חומרה אחרים, כולל של AMD י) http://www.tomshardware.co.uk/forum/248265-10-phenom-exposed-shipping-flaky-cores למי שאין כח לקרוא הרבה אנגלית: הטענה היא שבחלק מהפאנום שנמכרים, אחד הקורים (תמיד אותו קור) דפוק, ומגביל את המהירות האפשרית לOC. לפעמים זה אפילו במהירות סטוק

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  18. Started by shake7,

אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי אבל אני לא יודע כמה MHZ יש לו. פתחתי את המחשב והוצאתי את הזכרון ולא כתוב עליו כמה MHZ יש, רק כמה MB. ניסתי בEVERST אבל משום מה שאני פותח את הלשונית שאמורה להראות את המהירות של הזיכרון, היא לא נפתחת. למישהו יש דרך אחרת? תודה =]

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  19. Started by BlueHotDog,

היי אנשים, בשבועות האחרונים אני עושה מחקר בנושא קניית לוח אם חדש, וזה סיוט. המסקנות שהגעתי אליהן עד כה: אם אני רוצה crossfire אז עדיף x38 כי אין באמת הבדל בינו לבין x48 - במיוחד אחרי קצת הרצה, ההבדל ביחס למחיר הוא לא שווה את זה. השאלה שלי היא, אם אני לא רוצה שני כרטיסים גרפיים, אבל רוצה מחשב חזק, שכנראה יעבור OC דיי רציני(עד כמה שקירור אוויר מאסיבי יאפשר לי), האם עדיף לוח אם מבוסס בכלל על הצ'יפסט של NVIDIA? או INTEL? והאם ללכת כבר על הP45? למרות שאין באמת הבדל גדול בינו לבין P35, מלבד אולי הזכרון(אשר כרגע גם אין הבדל משמעותי), או אולי לחכות עד שאינטל תוציא את ערכת השבבים החדשים שלה? מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? הצרכים שלי בעקרון מלוח אם הם: OC קירור טוב!(אני גר …

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  20. Started by adiyanai,

DDR.. יש לי כרגע 256.. על איזה כרטיסים אתם ממליצים? אני מחפש משהו במחיר סביר.. תודה

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  21. Started by .Oz,

לחבר שלי יש זכרון: mucron tech ddr pc2700 מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא טובה? בתוכנת aida32 אני מקבל שהמהירות של הזכרון היא 166mhz - האם זה נשמע הגיוני? זה לא אמור להיות ddr333? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  22. Started by nistelroy,

הבאתי מחשב חדש הרכבתי והכל סבבה אבל מה כאשר הדלקתי שכחתי לשים את שקע הזלמן בלוח היתכן שהמעבד נשרף? כי המחשב לא נכנס למסך

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  23. היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 414 צפיות
  24. המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 2 תגובות
    • 414 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.