עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד: AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2, 2.2GHz, 512KB Cache, Box לוח אם : Gigabyte GA-MA69VM-S2

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  2. Started by שמעון 17,

יש לחבר שלי את הלוח אם הזה GIGABYTE 8I945PL-G מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  3. Started by jorgito,

שלום! אני מתכוון מחר לקנות עוד זכרון כי כרגע יש לי רק 1GB של TWINMOS CL5, מהחנות שאני קונה בה יש במלאי רק זכרונות DDR2 800MHZ והלוח אם שלי תומך ב DDR2 667 והתזמונים של הזכרונות (2X1GB KINGSTON VALUE) הם CL6 - השאלה שלי היא האם זה בסדר ויעבוד גם ב DUAL CHANNEL למרות שהתזמונים של שני הסטים שונים? או שלהמשיך לחפש זכרונות CL5 ?

4. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  5. Started by Turbine,

שלום, תוכלו לראות את המפרט שלי למטה בחתימה, יש לי 4 סטיקים של זכרון של 1 ג'יגה כל אחד סה"כ 4 ג'יגה המערכת מזהה אותם, אבל בפועל בווינדוס מופיעים לי רק 3 ג'יגה בנוסף, המהירות יורדת לי מ400MHZ ל 333 MHZ יש מה לעשות בנידון ??

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  6. המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  7. Started by psycho59,

שלום יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte והיום סתם רציתי להתחיל עם הOC למעבד ושאני נכנס לביוס אני לא רואה אפשרות להוריד לזכרונות את המהירות. חשבתי לעדכן את הביוס אבל אני לא מצליח, חיפשתי את האתר של gigabyte וגם אותו לא מצאתי. מישהו יכול לומר לי איך אני יכול לעדכן את הביוס הזה? ד"א זה קשור לתוכנה אני מקווה, אם לא סליחה.

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  8. Started by a-v-i,

שלום! קניתי זכרון של Kingston בשביל המחשב הישן שלי וכאשר אני מריץ CPU-Z, זה רושם לי שזה זכרון של Samsung... מישהו יודע אם Kingston משתמשים בשבבים של סמסונג או משהו כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  9. קראתי איפשהו שיש ללוח אם הזה קצת בעיות עם זכרונות מסויימים, מישהו יודע אם השילוב בכותרת עובד?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  10. Started by NiSSaN,

כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  11. Started by Ace_1984,

יש לי מחשב נייד לנובוN100 3000 ואני מעוניין להוסיף זיכרון נוסף לזיכרון שנמצא במחשב הוא PC2 5300 DD2 SDRAM SODIMM CL5 האם להוסף זיכרון נוסף : DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5 האם זיכרון זה יעבוד טוב וישתלב טוב אם הזיכרון הקיים..אם לא אז איזה זיכרון להוסיף? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  12. לחבר שלי נהרס הלוח אם epox -8rda nividia nforce2, עכשיו בחברה הציעו לו לוח אם של asus- a7v600 kt600 האם עדיף? עכשיו הכרטיס מסך שלו הוא radeon9600xt איזה לוח תואם יותר? תודה ואיזה לוח הייתם ממלצים לבקש עם תוספת כסף קטנה....

• 0 תגובות
    • 456 צפיות
  13. Started by croetro,

שלום, עיינתי במדריכים באתר ובמאמרים ועדין לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין המעבדים: core 2 quad core 2 extreme core 2 duo לפי מה שהבנתי אלו המעבדים המתקדמים. האם למשל : Core 2 Extreme QX6600 Box Intel 2400 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1066 וMhz FSB 8192 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה מרובעת יותר טוב מ: Core 2 Duo E6550 Box Intel 3000 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1333 וMhz FSB 4096 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה כפולה. ומה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  14. Started by israelolcha,

שלום לכולם, הייתי אתמול ב-CHIP והם נתנו לי הצעה עם ה-MOTHERBOARD שכתוב בנושא ההודעה. המ דעתכם עליו? במפרטים שך INTEL כתוב שהוא תומך SATA אבל לא כתוב כלום על SATA 2. הבחור בחנות אמר לי שכבר אין SATA אלא רק SATA 2. הוא מתחמן אותי ? חוץ מזה, האם לדעתכם הכרטיס הנ"ל טוב יותר מכרטיסים מקבילים-ASUS? על איזה כרטיסים כדאי לי להסתכל? אני בונה נחשב במקסימום 4000 ש"ח 2G זכרון עם מעבד E6600. יש לי תחושה שהם דוחפים לי מה שנוח להם.... כל חנות טוענת אחרת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by zahi,

שלום לי יש לוח lanparty ultra nf4 וספק כוח של 550w toppower והמתחים בביוס הם 3.32v 4.97v 12.02v 5vsb-5.02 האם זה נורמלי או נמוך כול החיבורים מחוברים ללוח

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  16. מה זה כל הקטע של הביוס ויש לי תוכנה בשם SANDRA היא אומרת לי שמשו לא בסדר לי בביוס וגם התקנתי את התוכנה easytune4 שבא עם הדיסק של הלוח ושם הוא כותב לי משו כמו wraning system cou ויש 00 ליד מה זה אומר תענו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  17. Started by daves,

שלום. אני קונה מחשב חדש והציעו לי את הלוח אם: Gigabyte I945G GMA950 DDR2 F זה לוח טוב, או שיש לכם המלצה על לוח יותר טוב בערך באותו תקציב? (תקציב של כ - 500 ש"ח). חשוב לי שהלוח יתמוך ב- Sata (בסביבות 4 יציאות), DDR2 (במהירות לפחות 533mhz), מהירות FSB 1066mhz, Usb 2.0 (שש יציאות), וכרטיס מסך לא משולב. תודה.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  18. Started by kobi.masika,

היי מישהו יכול לעזור אם הסבר על מעבדים למחשב נייד מה יותר טוב ממה ? מה יותר חדש ? מה יותר כדאי לקנות ? יש יותר מידי סוגים ואין לי מושג בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  19. Started by PCguy,

ככה: האים המעבד הזה של אינטל תומך במערכות 64 ביט? איך לדעתכם הכרטיס מסך הזה למישחקים אצל אדם ממוצע שלא ממש משחק כל היום? והחשוב מכולם זה האם הלונגהורן של מיקרוסופט זאת מערכת הפעלה שעובדת ב 64 ביט?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  20. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  21. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  22. Started by dani,

אני קונה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ ועם לוח אם ?KV8 sata,GBL? של אביט רציתי לדעת איך הוא וגם מה ההבדלים בינו ל ??8HDA3J S-754 sata, gbl? של Epox

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  23. Started by kobipk,

מה יותר טוב ומה נותן ביצוע יותר מהיר מעבדוCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel מעבד Core 2 Duo E6700וIntel

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  24. Started by Y-T-M,

שאלה ראשונה יש לי את הלוח אם הזה: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321 השאלה שלי זה אם הוא תומך במעבד עם ארבע ליבות כמו הq6600 שאלה שניה זה מה ההבדל בין הלוחות האם הבאים חוץ מהתמיכה בזכרונות יותר מהירים וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: הראשון ‏P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E‎ gigabyte השני gigabyte‏G33M-DS2R s775 1333Mhz, DDRII 800, PCI-E, VGA ‎ והייתי רוצה לדעת יותר מה ההבדל בין הצ'יפסטים איך שלא אומרים את זה p35,965,975 ?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  25. Started by baraka,

שלום, יש ברשותי מחשב המצוייד בלוח המתואר בכותרת - לינק ללוח - http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P965_Neo-F&class=mb יש לי 1G זכרון הממוקם בסלוט אחד. איני יודע מה שם החברה...משהו מפוברק... במהירות 667. אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 1G - האם ניתן להוסיף בזוג הסלוטים האחרים (הם בצבע אחר) זוג זכרונות של יצרן אחר ואף במהירות גבוהה יותר(800) ? ראיתי קיט בזאפ 512X2 של OCZ במהירות 800 CL-4 במחיר אטרקטיבי - האם ניתן להשתמש בזה?

• 2 תגובות
    • 455 צפיות

דיונים חדשים בפורומים