עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. :jump1:אני רוצה לקנות זיכרונות של 4GB 800MHZ ורציתי לדעת אם זה ייתן הבדחלים בביצועים מול 2GB 800MHZ ואם כן עד כמה משמעותיים, ודבר אחרון , תמליצו לי בבקשה על זיכרונות בסכום של עד800ש"ח ו תתנו קישורים בבקשה. תודה רבה לעוזרים!!!! :evil_laughterperple:

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  2. Started by JediMaster,

אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  3. יש לי מחשב ובו לוח אם מסוג: ASUS P5LD2 SE וכרגע 2 מודולי זיכרון של 512 MB שיושבים על DIMM 1 וע DIMM 3 מסוג DDR2 667 MHZ. אני מעוניין להוסיף עוד 2 GB כך שיהיו לי סך הכל 3 GB זיכרון: האם לוח האם תומך בכך? האם אני צרים לקנות 2 מודולים של 1GB מסוג DDR2 667 MHZ ופשוט לחבר לשני ה DIMM הפנויים? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני עושה את זה? תודה, אמיר

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  4. Started by PuMbA,

הבנתי שהוא תומך SATA-II בגלל שרשום ככה : SATA 3Gb/s והבנתי ממכם בפורום שזה אומר SATA-II אני צודק או שזה רק SATA-I ?? למקור :http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=227&model=485&modelmenu=1 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  5. Started by Oranili,

שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?

6. שלום, אני מעוניין לדעת האם המפרט הבא יביא לי ביצועים טובים למשחקים ואם תוכלו לשפר לי אותו ולהישאר באותו טווח מחיר. אני מעוניין לא לחרוג מ-3500 ש"ח אבל אשמח להצעות ייעול שיוסיפו כמה מאות שקלים בודדים. המפרט הוא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: Transcend 2GB DDR2-667 CL5 כרטיס מסך: Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק כוח: HEC 500W הארד-דיסק: קיים, לא כלול במחיר מארז: קיים, לא כלול במחיר האם המעבד הנ"ל שווה משהו בכלל עבור משחקים ? אשמח לכל עזרה שהיא, תודה מראש ! נא להעביר לפורום מפרטים, טעות שלי

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  7. Started by daves,

שלום. אני קונה מחשב חדש והציעו לי את הלוח אם: Gigabyte I945G GMA950 DDR2 F זה לוח טוב, או שיש לכם המלצה על לוח יותר טוב בערך באותו תקציב? (תקציב של כ - 500 ש"ח). חשוב לי שהלוח יתמוך ב- Sata (בסביבות 4 יציאות), DDR2 (במהירות לפחות 533mhz), מהירות FSB 1066mhz, Usb 2.0 (שש יציאות), וכרטיס מסך לא משולב. תודה.

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  8. שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח אם שמתאים לחלקים הבאים מעבד:Intel Pentium D זיכרון: DDRII 533MHZ כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6200 256MB AGP תודה מראש,מתן

9. Started by zx12rr,

יכול להיות שהדגם הבאה תומך בקונרו? GA-8I945P-S3- RH תודה

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  10. Started by oneworld21,

שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  11. Started by kobipk,

מה יותר טוב ומה נותן ביצוע יותר מהיר מעבדוCore 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel מעבד Core 2 Duo E6700וIntel

• 4 תגובות
    • 450 צפיות
  12. Started by nesber,

האם מדובר בחברה סבירה כמו ADATA? אני לא עושה אוברקלוק.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  13. Started by WiseGuy17,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין מעבדי Dual Core 2 Duo לבין Dual Core 2 Quad ? ואיזה מהמעבדים יותר טוב? 1 . Intel Core 2 Duo E6850 3.0Ghz 4MB Cache 1333mhz 2 . Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  14. Started by Turbine,

שלום, תוכלו לראות את המפרט שלי למטה בחתימה, יש לי 4 סטיקים של זכרון של 1 ג'יגה כל אחד סה"כ 4 ג'יגה המערכת מזהה אותם, אבל בפועל בווינדוס מופיעים לי רק 3 ג'יגה בנוסף, המהירות יורדת לי מ400MHZ ל 333 MHZ יש מה לעשות בנידון ??

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  15. יש לי פרוייקט להגיש בנושא השוואה בין מעבדי אינטל למעבדי amd . אם מישהו יוכל להפנות אותי לנושיאים: ארכטקטורה. תאימות המעבדים לתוכנות ומערכת הפעלה. ???

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  16. Started by croetro,

שלום, עיינתי במדריכים באתר ובמאמרים ועדין לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין המעבדים: core 2 quad core 2 extreme core 2 duo לפי מה שהבנתי אלו המעבדים המתקדמים. האם למשל : Core 2 Extreme QX6600 Box Intel 2400 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1066 וMhz FSB 8192 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה מרובעת יותר טוב מ: Core 2 Duo E6550 Box Intel 3000 וMhz מהירות מעבד LGA 775 ו סוג חיבור (Socket) 1333 וMhz FSB 4096 וKB זכרון מטמון(Cache) 64 ו bit ליבה כפולה. ומה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  17. Started by sufgi123,

האם GA-P35-DS3P יתמוך במעבדי penryn ?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  18. שלום לכולם שויסטה לא עובד טוב עם 965 ,איזהשהוא טכנאי אמר לי , חיפשתי כתבות /מאמרים בנושא ולא מצאתי , מישהו יודע אם זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  19. Started by XXbandXX,

קראתי כתבות על לוחות אם וגם הרבה בפורום הזה ואני עדיין לא מצליח להגיע להחלטה - אני בטוח שיש כאן הרבה חברה שמבינים יותר טוב ממני ומקווה שיעזרו לי אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם לקנות, אני רוצה המלצה ללוח אם טוב רוב האנשים אמרו לי ללכת על ערכת השבבים X38 אני קונה כ.מסך 8800GT אז צריך להיות ללוח PCI-E 2.0 לגבי הזיכרונות אני מבין שDDR3 בזמן הזה זה רק לעשירים :'( ... האם כדי ללכת על DDR2 כרגע? לגבי התקציב אני מוכן להשקיע בערך 1700 שח אשמח לשמוע כל רעיון אפשרי תודה.

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  20. מדובר על הלוח הזה Biostar k8 g6100m7-754 v+s+l השגתי עוד 200 ש"ח ויש לי אפשרות להחליף על מה אתם ממליצים חשוב מאוד שיהיה DDR2 ודואל צ'אנל אהה ושחכתי הלוח עלה לי400 ש"ח

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  21. Started by zahi,

שלום לי יש לוח lanparty ultra nf4 וספק כוח של 550w toppower והמתחים בביוס הם 3.32v 4.97v 12.02v 5vsb-5.02 האם זה נורמלי או נמוך כול החיבורים מחוברים ללוח

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  22. מעבד: AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2, 2.2GHz, 512KB Cache, Box לוח אם : Gigabyte GA-MA69VM-S2

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  23. בראיון זה ישבנו אחד על אחד עם עדי יועז, הארכיטקט הראשי של ליבת הביצועים של אינטל וזה שצוותו עומד מאחורי Golden Cove העוצמתית של מעבדי Alder Lakeלכתבה

24. לא מעוניינים להמתין עד להשקה של דגמי NUC רשמיים מאינטל עצמה בהתבסס על הדור ההיברידי הראשון? היצרנית הטאיוואנית מתיימרת להקדים אותה ומכריזה על מספר מוצרים למכירה כבר עתהלכתבה

25. Started by wow,

תודה.

• 1 תגובה
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים