מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי אבל אני לא יודע כמה MHZ יש לו. פתחתי את המחשב והוצאתי את הזכרון ולא כתוב עליו כמה MHZ יש, רק כמה MB. ניסתי בEVERST אבל משום מה שאני פותח את הלשונית שאמורה להראות את המהירות של הזיכרון, היא לא נפתחת. למישהו יש דרך אחרת? תודה =]
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את המערכת שלי לאחד מהמעבדים החדשים+זכרון, ומהחלקים שאני יוציא ממנה אני ירכיב מערכת נוספת- אז אני צריך לוח אם לD920 וזכרונות, תקציב 900 שקל-חובה כרטיס מסך מובנה! או להכניס גם כרטיס מסך (אפשר גם 6200 יותר מפיפא המחשב הזה לא יריץ).
-
- 0 תגובות
- 401 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית, אחד פנטיום 4 2800mhz עם 1 ג'יגה זכרון והשני AMD sempron 1600mhz גם עם 1 ג'יגה זכרון עכשיו, קניתי כרטיס מסך 7600gs וחיברתי אותו לפנטיום, הרצתי בנצ'מארק ומשחקים למשל כמו F.E.A.R והם עובדים מהר עם הרבה FPS אבל יש המון המון ארטיפאקטים. אמרתי אולי ננסה להרכיב אותו על הסמפרון ונראה מה קורה, התקנתי אותו שם ושם לא היו ארטיפאקטים אבל FPS נמוך יותר מאשר בפנטיום לפנטיום מארז עם ספק כוח של 300 וואט ולוח אם מסוג Gigabyte GA-8SIMLH שבו תמיכה ל AGP רק עד 4x לסמפרון מארז עם ספק כוח של 400 וואט ולוח אם מסוג SIS-741 שבו תמיכה ל AGP עד 8x ברור שהמארז והלוח אם של הסמפרון הרבה יותר אידיאלים למשחקים (לכרטיס מסך) אבל המעבד שלו הורס בפנטיום המעבד יותר אידיאלי אבל הספק…
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
הלוח: P5LD2VMוAsus איך הוא? והאם הוא תומך במעבדים כפולי הליבה? ואיך הE6300? כדאי אותו או את הE6400? ואני רוצה אם אפשר המלצה ללוח אם של ASUS טוב במחיר של עד 500 ש"ח בערך...
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
-
מחפש לקנות: מעבד - עד 300 שקל לוח אם - עד 200 שקל וזכרונות - 512MB כמה שיותר זול ***חשוב שכל החלקים יתאימו*** אשמח לדעת אם הלוח הוא AGP - כל כרטיס מסך AGP יתאים לו ? תודה רבה רבה , אבי . מי שיעזור לי וימצא לי את כל החלקים במחיר טוב אולי יקבל תגמול מתנה (כסף )
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
המפרט מחשב שלי זה amd 5600 2 gb ram geforce8800gts enermax 400w 320gb w.d חייב לוח אם עם פייר ואיר הטכני בחנות אמר לי שעדיף הלוחות של ג'יגהבייט אך הלוח ג'יגהבייט שאני רוצה הוא זול יותר, לכן אולי פחות טוב מהאביט ?
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתורידו את EVEREST הגסרא החינמית http://www.majorgeeks.com/download4181.html ותגידו לי איזה טמפרטורה יש ב- AUX ...?? בבקשה
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מעבד C2D, ואני רוצה המלצה על לוח אם מ650 ומטה, כמה שיותר מטה אם יש אפשרות הבנתי שמאוד לא רצו לקחת צ'יפסט של 945 כרגע כי הוא בקרוב כבר ייחשב מיושן, אז אני רוצה צ'יפסט של 965. לא מתוכנן OC בכלל! השימוש של המחשב יהיה משחקים וסרטים בעיקר. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
יש לי קירור למעבד AMD אני לא מצליח לחבר אותו הקירור נקרא ALPINE 7 לAMD תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
שמעו אני רוצה להרחיב את הזכרון שלי ועעכשיו אמרו לי כמה דברים שונים ואני רוצה לבדוק מי צודק ! שמעו אם ישלי זיכרון RAM מחברה שונה ואני רוצה להשים זיכרון של King Stone זה היה מתאים לי ? ישלי עכשיו לא זוכר מה אבל 400MHZ Cl 3 שחכתי תחברה לפני כמה ימים פתחתי בדקתי טוב תגיבו תעזרו
-
- 3 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שאלה. עכשיו נגיד יש לי Q6660 המעבד היה מספיק חזק שיצאו מישחקים DX10 למשל עוד שנה. ו היה לו יכולת לנצל מספיק כרטיס מסך עתידי שהיה טוב למישחקים DX10? ואני לא מיתכוון לכרטיסים של היום אלה של עוד שנה נגיד. ודרך הגב אמרו לי ש וE6750ו E6850 נחשבים עכשיו יותר חזקים במישחקים מ Q6600. ואמרו לי שיצאו מישחקים שמנצלים את כול Q6600 הוא היה יותר חזק אבל הוא לא ינצל את עצמו כמו שצריך כי המישחקים היו ממש כבדים.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
לא סרטי פעולה. ותודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
הבאתי מחשב חדש הרכבתי והכל סבבה אבל מה כאשר הדלקתי שכחתי לשים את שקע הזלמן בלוח היתכן שהמעבד נשרף? כי המחשב לא נכנס למסך
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
שלום חברים , שאלה קטנה ופשוטה לגבי 2 סוגי זיכרונות של OCZ 2x1GB רציתי להזמין את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7040 זה 5-5-5-15 אבל לא היה במלאי אז נתנו לי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7026 זה 5-5-5-12 ההבדל שראיתי זה ה-CAS שלהם: 5-5-5-12 אבל מה שמוזר שהזיכרון השני , יותר זול , עולה 495 ש"ח עם 5-5-5-12 והיותר יקר עולה 520 עם 5-5-5-15 ... אני מפספס פה משהו ???? מה עדיף מביניהם? תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
-
-
שלום מה ההסבר במעבדי אינטל כמו E6550 ואחרים על סוג המאפיין הזה : Enhanced Halt State (C1E)
-
- 2 תגובות
- 399 צפיות
-
-
היי. הפעלתי את CPU-Z על המחשב החדש שלי והזכרונות מופיעים לי כ 200MHZ כל אחד במקום 400MHZ. מה לעזאזל הבעיה פה? הזכרונות של חברת TWINMOSS [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 399 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
-
-
בשבוע שעבר דיווחנו על רענון הצפוי לסדרות מעבדי ה-Ryzen 5000 ו-Ryzen 4000, והנה הם כבר כאן, מוכנים להפיח עוד קצת עניין ותחרות בשוקלכתבה
-
- 2 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
לידיעתכם https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI
-
- 0 תגובות
- 399 צפיות
- 1 follower
-
-
אז הגיע היום לוח . msi pro z690-a wifi ddr4 12600K אני יודע שלוחות MSI סבלו הרבה פחות מבעיית החום או יותר נכון היו יותר מוגנים הגיע עם ביוס פרהיסטורי - 7D25v11 - 2021-12-13 עד לאיזה גירסה לעדכן בלי לקחת שום סיכון. כרגע מתנהג יפה מאוד בלי בעיות חימום עם הביוס העתיק.
-
-
- 2 תגובות
- 399 צפיות
- 3 followers
-
-
לכאורה, על פי מה שמופיע בדף שבסרטון, יש מצב שבקרוב גם מעבדי דור 10 כבר לא יבואו בטוב לחלונות 11 ... https://www.youtube.com/watch?v=VxgFen_BdYo
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
י שלי שאלה לגבי לוח אם של msi p35 neo האם הוא לוח אם טוב?
-
- 1 תגובה
- 398 צפיות
-
-
אני מתכנן על שידרוג של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. כבר היה לי מפרט דיי מוכן עד ששמעתי שהפנרין יוצאים בינואר. הבעיה היא שהמחשב שלי גוסס וחודשיים בלי מחשב זה ממש לא מתאים בשבילי. התכנון שלי היה Q6600 GA-P35-DS3L CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 677MHz 8800GT האם כדאי לי לרדת במעבד וכשיצאו הפנרין למכור אותו ולקנות פנרין? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
-